[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژانويه 11, 2013 5:27 pm

الکساندر پاتو مهاجم جديد تيم کورينتيانس برزيل گفت: بي‌صبرانه منتظر غلبه بر آسيب ديدگي خود و بازي براي تيم جديدش است.

اين مهاجم 23 ساله هفته گذشته پس از پنج سال حضور در ميلان ايتاليا به کورينتيانس ملحق شد.
وي پس از آنکه در دو سال گذشته به دليل مصدوميت تنها 25 بازي براي ميلان انجام داد، مصمم است که بتواند فوتبال خود را در برزيل احيا کند.
پاتو پس از ورود به سائوپولو در روز پنجشنبه گفت: من از تصميم خود بسيار خوشحال هستم. من تيمي را انتخاب کردم که قهرمان جهان است و بي صبرانه منتظر اولين بازي ام هستم.
پاتو اميدوار است که اين اقدام اين فرصت را به وي بدهد که دوباره جايگاه خود را در تيم ملي برزيل تحت هدايت لوئيز فيليپه اسکولاري بدست آورد.
وي اذعان کرد که براي بدست آوردن دل هواداران متعصب کورينتيانس کار دشواري پيش رو دارد.
پاتو گفت: مطمئن باشيد که من براي شادي هواداران هر کاري که بتوانم انجام خواهم داد.
به گزارش خبرگزاري شين‌هوا، پاتو روز پنجشنبه معاينات پزشکي معمول را در باشگاه کورينتيانس انجام داد و انتظار مي رود امروز(جمعه) به طور رسمي به طرفداران باشگاه معرفي شود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه ژانويه 11, 2013 5:33 pm

ادعای یک خبرگزاری ایتالیایی : پراندلی جایگزین احتمالی آلگری بر روی نیمکت مربیگری میلان
بر اساس آخرین گزارشات رسیده از ایتالیا,میلان ممکن است در صورت عدم موفقیت در جذب گواردیولا برای فصل آینده چزاره پراندلی سرمربی حال حاضر تیم ملی ایتالیا را به خدمت بگیرد.
سایت گل-وب سایت خبری Ilsussidiario.net در تازه ترین گزارش خود مدعی شده که سرمربی حال حاضر آتزوری می تواند گزینه ی ایده آلی برای هدایت میلان در فصل آینده باشد.این در حالی است که چزاره پراندلی تا سال 2014 با تیم ملی ایتالیا قرارداد دارد.

به نقل از ac-milan.ir-سیلویو برلوسکونی مالک باشگاه میلان در تازه ترین صحبت های اخیرش گفته بود که برای فصل آینده قصد ادامه همکاری بیشتر با آلگری را ندارد و اعتراف کرد که پپ گواردیولا یکی از گزینه های اصلی آن ها برای سرمربیگری میلان خواهد بود.

اما با تمام این تفاسیر ، باشگاه های بزرگ دیگری نیز به دنبال به خدمت گرفتن پپ گواردیولا سرمربی سابق بارسلونا هستند و میلان ممکن است در صورت عدم موفقیت در جذب پپ,به سراغ گزینه ی دیگر یعنی چزاره پراندلی برود,کسی که با تیم ملی ایتالیا تا پایان جام جهانی 2014 برزیل قرارداد دارد.

پراندلی موفق شد تا ایتالیا را در یورو 2012 به فینال این رقابت ها برساند و در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل با کسب سه پیروزی از چهار بازی ابتدایی خود شروع خوبی داشته
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط shahinwade » جمعه ژانويه 11, 2013 6:49 pm

رافا بنيتس، سرمربي چلسي، تاييد کرد که جان تري، کاپيتان اين تيم، در فهرست آبي ها براي ديدار فردا مقابل استوک خواهد بود.

--------------------------------------------------------------------------------

تري دو ماه قبل در ديدار با ليورپول، در برخورد با لوئيس سوارز از ناحيه ليگامنت زانو دچار مصدوميت شد اما روز گذشته براي تيم زير 21 ساله هاي چلسي بازي کرد و بنيتس قصد دارد او را در فهرست ديدار مقابل استوک قرار دهد.

سرمربي اسپانيايي در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او ديروز بازي کرد. شرايط او خوب است. او امروز تمرين کرد و در فهرست تيم در بازي فردا خواهد بود.

او در ترکيب اصلي نخواهد بود اما همين که مي تواند بازي کند، خبر خوبي براي ماست. او هفته هاي زيادي غايب بود."

سرمربي آبي ها همچنين تاييد کرد که پتر چک، دروازه بان تيمش که دچار مصدوميت شده بود، نيز مي تواند در ديدار مقابل استوک به ميدان برود.
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه ژانويه 11, 2013 8:09 pm

خبر فوری: نوری شاهین به وستفالن بازگشت
نوری شاهین پس از حضور ناموفق در رئال مادرید و لیورپول بار دیگر به انزلیچی دورتموند بازگشت او می تواند در ینم فصل دوم دورتموندی ها را همراهی کند

سایت گل- انزلیچی دورتموند در یک هفته مانده به آغاز نیم فصل دوم بوندس لیگا دست به چالش بزرگی زد دورتموندی ها نوری شاهین را به وستفالن بازگرداندند.

شاهین 24 ساله در سال 2011 به عنوان برترین بازیکن انزلیچی دورتموند و رهبر خط میانی این تیم را ترک و با 10 میلیون یورو به رئال مادرید پیوست اما عدم موفقیت او در رئال مادرید موجب شد باشگاه مادریدی در فصل اخیر او را به صورت قرضی به لیورپول بدهد.

میشائیل سورک مدیر ورزشی باشگاه دورتموند در آخرین اظهار نظر و در حالیکه روز گذشته به طور کلی ابراز علاقه انزلیچی ها برای بازگرداندن شاهین را تکذیب کرده بود گفت:" اگر نوری می خواهد به دورتموند بازگردد پس ما باید به این مسئله رسیدگی کنیم."

قرارداد شاهین با باشگاه دورتموند به صورت قرضی و به مدت 18 ماه خواهد بود و در صورت تمایل و ابراز رضایت دورتموندی ها برای خرید او وارد مذاکره خواهند شد. شاهین با رئال مادرید تا سال 2017 قرارداد دارد و قیمت وی در بازار نقل و انتقالات 15 میلیون یورو ارزیابی می شود به نظر باشگاه دورتموند با فروش پرسیچ به وولفسبورگ تا حدودی هزینه ی این انتقال را تامین کرده است.

نوری شاهین 19ام ژانویه می تواند در دیدار مقابل وردربرمن بازگشت خود به بوندس لیگا را جشن بگیرد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط shahinwade » شنبه ژانويه 12, 2013 8:20 am

عبدالرحیم آلبایراک، مدیر ورزشی گالاتاسرای گفته وسلی اسنایدر به احتمال بسیار زیاد به این باشگاه خواهد پیوست.

آنها با اینتر بر سر مبلغ خرید او به توافق رسیده‌اند و با این ملی‌پوش هلندی وارد مذاکره شده‌اند.

آلبایراک می‌گوید: «بسیار به انتقال اسنایدر علاقه داریم. به ویژه رییس او را می‌خواهد. تنها مانده خود این بازیکن که موافقتش را اعلام کند.

دستمزد او برای اینتر بیش از حد بالا بود و در حال حاضر به احتمال فراوان او قرارداد ما را می‌پذیرد. شاید او هنوز با دیگر باشگاه‌ها صحبت نکرده اما با اینتر بر سر مبلغ خرید او – که کسری از ارزش او در بازار است – به توافق رسیده‌ایم.»

او البته گفت: «هیچ امضایی بدون موافقت ثبت نمی‌شود. پس بیشتر از این نمی‌توانم چیزی بگویم.

من باید بسیار مراقب باشم و نماینده منافع باشگاه باشم.»
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه ژانويه 12, 2013 11:42 am

اگربادست به منچسترگل بزنم، اعتراف نمي‌کنم

کاپيتان ليورپول با حمايت از لوئيس سوآرس اعتراف کرد، اگر او نيز در اولدترافورد برابر منچستريونايتد با دست گل بزند، خوشحالي خواهد کرد.
[اگربادست به منچسترگل بزنم، اعتراف نمي‌کنم]

به گزارش ايسنا، استيون جرارد پس از جنجال‌هاي فراوان پس از گلزني لوئيس سوآرس برابر منسفيلد در جام حذفي انگليس به حمايت از هم‌تيمي خود در ليورپول پرداخت و گفت: نمي‌خواهم به شما دروغ بگويم. اگر من برابر منچستريونايتد گل بزنم، خوشحالي خواهم کرد و پيش داور خط يا داور مسابقه نخواهم رفت تا به آنها بگويم، من با دست خطا کردم. به نظرتان وين روني در اين موقع چه کار خواهد کرد؟ آيا شما حرکت روي کارول دروازه‌بان منچستريونايتد برابر تاتنهام را يادتان هست که چطور توپ را که چند متر از خط دروازه رد شده بود، بيرون کشيد؟ آيا کارول و فرگوسن پيش داور مسابقه رفتند؟ من که نديدم فرگوسن يا کارول به سمت داور بروند. شما ديديد؟

جرارد در ادامه گفت: سوآرس با جو ورزشگاه اولدترافورد بيگانه نيست. دو تيم در بازي فردا بايد تمرکز خود را معطوف به بازي کنند، نه مسائل حاشيه‌اي.

در ادامه کاپيتان متعصب ليورپول با کري خواني براي منچستري‌ها گفت: درست است که منچستر بالاي جدول قرار دارد اما همچنان افتخار‌هاي اروپايي ما از آنها بيشتر است.

سر آلکس فرگوسن در نشست خبري خود پيش از بازي با ليورپول گفته بود، داور بايد مراقب حرکات لوئيس سوآرس باشد.
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه ژانويه 12, 2013 11:43 am

سفر مسی به میلان به دعوت کمپانی Dolce & Gabbana
ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا عصر روز جمعه را در شهر میلان سپری کرد
سایت گل- لیونل مسی عصر روز جمعه در شهر میلان بود و شب را درکنار اعضای خانواده اش به بازدید از یکی از مغازه های Dolce & Gabbana رفت و روز شنبه ساعت 14 به وقت اروپای مرکزی در مراسم معارفه کلکیسون جدید این مارک حضور خواهد یافت و البته ساعت 18 هم در بارسلونا خواهد بود تا در تمرینات عصر روز شنبه تیمش حضور بیابد.

سفر مسی به میلان، در پی دعوت به عمل آمده از سوی دومنیکو دولچه و استفانو گابانا، انزلیچی این کمپانی سرشناس صورت گرفت و مسی یک وعده غذای رسمی را هم در کنار این دو شخصیت سرشناس را در رستورانی تحت مالکیت این دو ، به نام «گلد» صرف کرد.

لیونل مسی یکی از چهره های سرشناس تبلیغاتی این مارک ایتالیایی است و در مراسم اهدای توپ طلای سال 2012 در شهر زوریخ هم کت و شلواری از این برند و به رنگ مشکی با خالهای سفید را برتن داشت.

در جریان بازدید مسی از یکی از مغازه های Dolce & Gabbana در محله کورسو ونزیا، او با ام بایه نیانگ و اوربی امانوئلسون، دو بازیکن میلان روبرو شد، دو بازیکن از تیمی که در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حریف آبی اناری ها خواهد بود.

مسی در بدو ورود ایتالیا به گاتزتا دلوسپورت گفت:« من به اینجا آمده ام تا به خاطر تمام حمایت ها و کارهایی که برایم انجام شده تشکر کنم.» روزنامه گاتزتا درادامه گزارش خود به این نکته اشاره کرده که مسی بعد از حضور در جلسه تمرینی بارسلونا در شهرک ورزشی مستقیما از بارسلونا به فرودگاه لیناته میلان پرواز کرده.

کمپانی Dolce & Gabbana، علاوه بر مسی از چهره افراد سرشناسی از جمله اسکارت جانسون و مونیکا بلوچی نیز برای تبلیغاتش بهره می برد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » شنبه ژانويه 12, 2013 2:04 pm

بدون شرح... /8/

♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه ژانويه 12, 2013 2:35 pm

نامه یک هوادار چلسی به آبراموویچ؛ لمپارد بزرگترین بازیکن تاریخ چلسی است
واقعیت این است که در 12 سالی که فرانک برای چلسی بازی کرد، یک جنتلمن کامل بود. همیشه رفتار فوق العاده ای با هواداران داشت

- قرارداد فرانک لمپارد با باشگاه چلسی، در پایان فصل جاری به اتمام می رسد و مدیران این باشگاه قصد ندارند که قرارداد او را تمدید کنند. این مسئله بسیاری از هواداران باشگاه لندنی را ناراحت و نگران کرده است. در این بین، "دن لوین" یکی از هواداران چلسی با انتشار نامه ای خطاب به رومن آبراموویچ، از او خواسته تا لمپارد را در استمفوردبریج نگه دارد:

رومن عزیز

به خاطر موضوع فرانک مزاحمت شدم

به نظر می رسد شماره 8 ما در تابستان جدا خواهد شد؛ می خواستم در مورد تصمیمی که بسیاری فکر می کنند تو از همین حالا برای آینده فرانک لمپارد گرفته ای، صحبت کنم.

من مانند بسیاری از هواداران، فرانک را بزرگترین بازیکن تاریخ باشگاه می دانم. شاید تو هم چنین نظری داشته باشی. وقتی او جام قهرمانی چمپیونزلیگ را بالای سر برد، تو آنجا بودی. تو گلی که مقابل بولتون به ثمر رساند و اولین قهرمانی ما در لیگ برتر را رقم زد، به یاد داری؛ وهمچنین از بیش از 100 گلی که او در این فاصله به ثمر رساند، لذت بردی.

می دانم نمی توانستی هفته گذشته آنجا باشی، وقتی فرانک با رکورد کری دیکسون، به عنوان دومین گلزن برتر تاریخ چلسی برابری کرد. هیچ وقت فکر نمی کردم در تمام زندگی ام یک هافبک را ببینم که 193 گل برای یک باشگاه به ثمر برساند. تو هم؟

و اگر همین طور پیش برود، تنها با 10 گل دیگر، همه بحث ها در مورد بزرگی او پایان خواهد گرفت واو با 203 گل می تواند به بزرگترین بازیکن تاریخ چلسی تبدیل شود.

همه این ها دلایلی است که موجب شده تا هواداران بسیاری از جدایی فرانک لمپارد ناراحت باشند. واقعیت این است که در 12 سالی که فرانک برای چلسی بازی کرد، یک جنتلمن کامل بود. همیشه رفتار فوق العاده ای با هواداران داشت؛ همیشه اول از همه از طرفدارانی که برای حمایت تیم به شهرهای دیگر انگلیس یا اروپا سفر می کنند، تشکر می کند.

اگر تو همه این ها را نوستالوژی بازی بدانی، با تو مخالفت نمی کنم. نمی توان تنها به خاطر آنچه در گذشته اتفاق افتاده، به یک بازیکن برای همیشه حقوق داد؛ در این صورت ما همچنان باید ران هریس یا جام فرانکو زولا را در تیم مان نگه می داشتیم.

اما در مورد فرنک شرایط فرق می کند. او از گذشته و تا امروز، یکی از آماده ترین بازیکنان لیگ برتر بوده است. او همیشه یکی از اولین نفراتی است که به کوبهام می آید و می توانم بگویم یکی از دو نفر آخری است که به خانه می رود.

او برای هرآنچه که به آن دست پیدا کرده، به سختی تلاش کرده است. و به خاطر تلاش هایش است که به جایگاهی دست نیافتنی در بین بزرگان باشگاه چلسی دست پیدا کرده است.

اگر موضوع بر سر پول است، مطمئنا یک یا دو سال بیشتر برای فرانک، از نظر فرپلی مالی، خیلی بهتر از یک یا دو سال دیگر برای فرناندو تورس است؟ چه کسی بیشتر پول می گیرد و کمتر تاثیرگذار است؟

به هر حال، این همه چیزی بود که من می خواستم بگویم. امیدوارم تو، داشا و بچه ها خوب باشید. امیدوارم تو را در بازی این هفته مقابل سوانسی ببینم.

ارادتمند
دن
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه ژانويه 12, 2013 2:40 pm

نوری شاهین: ترک خانه ام ، دورتموند اشتباه بود
شاهین از نیم فصل دوم با پیراهن شماره ۱۸ برای دورتموند بازی خواهد کرد

نوری شاهین ستاره سابق دورتموند روز گذشته مجددا به تیم سابقش بازگشت و دورتموند را خانه همیشگی اش خواند و ترک این تیم را اشتباه دانست.

به گزارش گل و به نقل از BVB09.ir ، نوری شاهین عصر روز جمعه، قرارداد خود را با دورتموند نهایی کرد و جمعه شب مراسم معارفه این هافبک ترک تبار برگزار شد.

نوری شاهین صحبت هایی گفت: « انکار نمی کنم که سال ۲۰۱۱ دوست داشتم در رئال مادرید بازی کنم، ولی نهایتاً به این موضوع پی بردم که ترک دورتموند بزرگترین اشتباهم بود وحالا به این تیم بازگشته ام و از هیچ تلاشی برای موفقیت تیمم دریغ نخواهم کرد. من همیشه خودم را مدیون هواداران دورتموند دانسته ام.»

لازم به ذکر است شاهین از نیم فصل دوم با پیراهن شماره ۱۸ برای دورتموند بازی خواهد کرد

او در سال ۲۰۱۱ با قراردادی ۶ ساله به رئال مادرید پیوست، ولی به دلیل مصدومیت از شرایط آرمانی به دور بودو هرگز نتوانست در ترکیب تیم مادریدی خوش بدرخشد. ژوزه مورینیو هم که از عملکرد شاهین ناامید شده بود، در بازار تابستانی او را با قراردادی قرضی به لیورپول انگلیس منتقل کرد تا شاهین زیر نظر برندان راجرز به کسب تجربه بپردازد؛ حالا و با آغاز بازار نقل و انتقالات زمستانی، به رغم مخالفت باشگاه لیورپول، طی توافق رسمی دو باشگاه دورتموند و رئال مادرید ، شاهین رسماً به تیم سابق خود دورتموند بازگشت.

این در حالی است که روز گذشته، یواخیم واتزکه نایب رئیس باشگاه دورتموند، بازگشت نوری شاهین در زمستان به وستفالن را تکذیب کرده بود.

هنوز جزئیات این انتقال به طور کامل بیان نشده است، ولی گفته می شود این قرارداد ابتدا یک و نیم ساله خواهد بود و در صورت رضایت یورگن کلوپ از عملکرد شاهین، قرارداد این بازیکن به صورت بلند مدت امضا خواهد شد.

همچنین در خصوص مبلغ احتمالی این انتقال چیزی از سوی باشگاه دورتموند اعلام نشده است، ولی برخی شایعات حاکی از این است که فعلاً مبلغی از سوی باشگاه دورتموند به باشگاه رئال مادرید پرداخت نخواهد شد و در صورت تمدید بلند مدت این قرارداد، مبلغ نهایی به مادریدی ها پرداخت خواهد گردید.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه ژانويه 12, 2013 2:42 pm

برنامه بازیهای هفته بیستم سری آ: یووه میهمان تیم رده هشتمی
هفته بیستم رقابت های سری آ امشب با برگزاری 2 بازی آغاز می شود

هفته بیستم رقابت های سری آ امشب با برگزاری 2 بازی آغاز می شود و هر 8 دیدار باقی مانده در روز یکشنبه برگزار خواهد شد.

اوضاع جدول

درپایان هفته نوزدهم، یوونتوس با 44 امتیاز صدرنشین جدول است و لاتزیو و ناپولی با 39 و 37 امتیاز در تعقیب بینکونری هستند. فیورنتینا و اینتر هر دو با 35 امتیاز رده های چهارم و پنجم را در اختیار دارند و رم با 32، میلان با 30 و پارما با 29 امتیاز تیم های بعدی هستند. اودینزه 27 امتیاز نهم است و کاتانیا با 26 امتیاز در رده دهم جدول قرار دارد. در پائین جدول هم کالیاری (با 16 امتیاز)، پالرمو (با 15 امتیاز) و سیه نا (با 11 امتیاز) در قعر جدول قرار گرفته اند.

بازیهای مهم هفته

در بازیهای مهم این هفته اینتر شنبه شب در خانه میزبان پسکاراست. در روز یکشنبه کاتانیا در خانه به استقبال رم می رود. یوونتوس میهمان پارماست و ناپولی و پالرمو با هم دیدار می کنند. فیورنتینا در خانه اودینزه به میدان خواهد رفت و میلان در ورزشگاه سمپدوریا، تیمی که چندی پیش یوونتوس صدرنشین را شکست داده بود بازی خواهد کرد.

برترین گلزنان

ادینسون کاوانی با 16 گل (که 4تای آنها از روی نقطه پنالتی به دست آمده)، استفان الشعراوی با 14 گل، آنتونیو دی ناتاله با 12 گل (که 3تایش پنالتی بوده)، پابلو اوسوالدو و انزلیچی کلوزه هر دو با ده گل در رده اول تا پنجم برترین گلزنان این فصل سری آ هستند.

برنامه بازیهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:

شنبه 23 دی (12 ژانویه)

بولونیا- کیه وو (ساعت 20.30)

اینتر- پسکارا (ساعت 23.15)

یکشنبه 24 دی (13 ژانویه)

تورینو- سیه نا (ساعت 15.15)

کالیاری – جنوا (ساعت 17.30)

کاتانیا – رم (ساعت 17.30)

لاتزیو – آتالانتا (ساعت 17.30)

ناپولی- پالرمو (ساعت 17.30)

پارما- یوونتوس (ساعت 17.30)

اودینزه- فیورنتینا (ساعت 17.30)

سمپدوریا- میلان (ساعت 23.15)
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژانويه 12, 2013 6:14 pm

سمير نصري: به ونگر مديونم

هافبک منچسترسيتي، آرسن ونگر، سرمربي آرسنال را به دليل تاثيري که در پيشرفتش داشت، مورد ستايش قرار داد و تاييد کرد که به خاطر رسيدن به روياي حضور در ليگ برتر، مديون سرمربي توپچي هاست.

نصري يکي از بازيکنان ثابت آرسنال بود اما در تابستان 2011 با انتقالي پر سر و صدا راهي منچسترسيتي شد و در اين فصل، در اين تيم نيمکت نشين شده است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر من اکنون اينجا هستم، به خاطر ونگر است. هرگز فراموش نمي کنم که او چه کارهايي براي من انجام داد.

من بسيار به او مديونم. او به من اعتماد به نفس دارد؛ نه تنها به عنوان يک بازيکن، بلکه به عنوان يک انسان. به همين دليل است که من به او بسيار احترام مي گذارم و واقعا او را دوست دارم زيرا او به بازيکنانش بسيار اهميت مي دهد.

براي بعضي از مربيان، بازيکنان تنها در زمين مسابقه مهم هستند. اما او هميشه به دنبال اين است که با شما صحبت، چيزهاي بيشتري از شما بداند تا بتواند به شما اعتماد به نفس بدهد. اين براي من مثل يک عشق دوم است.

من سه سال فوتبال فوق العاده اي بازي کردم و ياد گرفتم که چگونه در بالا ترين و در ليگ قهرمانان بازي کنم. من در آرسنال، هميشه در رقابت قهرماني بودم.

من در کنار بازيکنان بزرگي بازي کردم و زير نظر يک مربي فوق العاده و اين تجربه بي نظيري بود."

با اين وجود، نصري از تصميمش براي ترک آرسنال دفاع کرد:" حضور در سيتي و قهرماني در ليگ برتر يک چالش خوب براي من بود زيرا اين چيزي بود که من در آرسنال به آن نرسيدم. [size=24:85ba5b0354][color=red:85ba5b0354][b:85ba5b0354]در آرسنال همه چيز خوب بود اما من به دنبال قهرماني بودم[/b:85ba5b0354][/color:85ba5b0354][/size:85ba5b0354]. سيتي را انتخاب کردم زيرا مي خواستم بخشي از تاريخ اين باشگاه باشم. خوشحالم که بعد از 44 سال توانستيم يک قهرماني به دست بياوريم."
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه ژانويه 13, 2013 7:52 pm

از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است:
[b:873fcf0474]دربی شمال غرب انگلستان[/b:873fcf0474]
برد امروز منچستر قهرمان رو به همه یونایتدی های وارش و همه وارشی هایی که طرفدار فوتبال زیبا هستند تبریک میگم
برای بار دوم در این فصل بندر نشینانه بترکانه ایم
شعاری که امروز در اولدترافورد سر داده میشد این بود:
لیورپول رفت و برگشت هو هو
________________-
[b:873fcf0474]رئـیـس به خاطر بـرد مقابل لیورپول خوشحـال است[/b:873fcf0474]
سر الکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد بیان کرد که کسب سه امتیاز مهم بوده است و بازی در نیمه دوم کمی سخت بوده است اما در نهایت شیاطین سرخ به پیروزی رسیدند.

گل رابین ون پرسی در دقیقه ی ۱۹ یونایتد را پیش انداخت و نمانیا ویدیچ در نیمه ی دوم گل دوم شیاطین سرخ را به ثمر رساند، هنگامی که او به طور اتفاقی ضربه ی سر پاتریس اورا را منحرف کرد.

دانیل استوریج که به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شده بود تک گل لیورپول را به ثمر رساند، در صحنه ای که دخیا ضربه ی جرارد را دفع کرد و او در برگشت دروازه ی یونایتد را باز کرد.در ادامه لیورپول برای به ثمر رساندن گل تساوی تلاش کرد اما در نهایت بازی با نتیجه ۲-۱ به پایان رسید.
سر الکس فرگوسن گفت: “من قبل از بازی می دانستم که گل می زنیم.”

“عملکرد ما در نیمه اول و تا زمانی که گل دوم را به ثمر رساندیم، کاملا درخشان بود.”

“آن عملکرد خوبی بود که ما همیشه داشته ایم و ما باید سه یا چهار گل می زدیم، اما زمانی که آنها گل زنی کردند این گل برایشان الهام بخش بود.”

“هواداران آنها شروع به تشویق کردند و پس از آن کار دشوار بود. من فقط خوشحالم که بازی را بردیم.”

“من گل (لیورپول) را دوباره ندیدم اما به نظر می آمد که به راحتی گل خوردیم، بار دیگر دروازه بان یک ضربه را مهار کرد و کسی در برگشت توپ را دنبال نکرد.”
“(فشار) از روی آنها برداشته شد. پس از آن برخی از مدافعان ما کمی نامنظم بازی کردند و حتی در زمان هایی از بازی بد بودند.”

“اما ما آن را مدیریت کردیم. سه یا چهار دقیقه ی آخر بازی آنها بازیکنان (لیورپول) را در محوطه جریمه کنترل کردند و تغییراتی در روش بازی برای مقابله با آنها داشتیم.”

“بازی را بردیم ولی لحظاتی وجود دارد که در آن شما باید دفاع می کردید. امروز یکی از آنها بود.”

سرمربی شیاطین سرخ افزود :

“پیروزی بر لیورپول مهم است. مهم نیست که وضعیت شما در لیگ چگونه است.”

“همیشه بازی های منچستریونایتد مقابل لیورپول چالش های فوق العاده ای هستند.”

“آنها (لیورپول و یونایتد) موفق ترین تیم های کشور هستند. کسب این سه امتیاز بسیار مهم خواهد بود.”

“این (بازی) یک فوتبال فوق العاده بود و همچنین این مسابقه یک پایان بزرگ داشت.”

با وجود کسب پیروزی، سر الکس فرگوسن اعتقاد دارد که داور یک پنالتی برای یونایتد نگرفته است، هنگامی که هافبک ژاپنی شیاطین سرخ با خوزه رینا دروازه بان لیورپول برخورد کرد.

“هنگامی که شینجی سرنگون شد یک پنالتی باید به نفع ما گرفته می شد، اما هاوارد وب پنالتی نگرفت.”
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » يکشنبه ژانويه 13, 2013 7:54 pm

حمزه داماش که مساوی کرد.کارتمم که افتادم در این وضعیت بد تو دیگه عکس از منچستر نزار.پیشاپیش از همکاریت ممنونم
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه ژانويه 14, 2013 12:20 am

بارسلون بازهم برد.این برد شیرین رو به تموم بارسایی ها تبریک میگم
اختلاف 11 امتیازی با رقیب اصلیمون خیلی خوبه.قهرمانی از الان مسجل شده...
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان