[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:07 pm

گتوزو : مونتلا مربی است که میلان به آن نیاز دارد؛بالوتلی و مدیر برنامه هایش کار درستی کردند که جواب برلوسکونی را ندادند
گتوسو اسطوره سابق انزلیچی در سالروز تولد 35 سالگی خود در صحبت هایی گفت که که آینده ی میلان را در دستان وینچنتزو مونتلا می بیند.
سایت گل-با توجه به صحبت های سیلویو برلوسکونی در رابطه با ماکسی آلگری مبنی بر انتخاب سرمربی جدید در فصل آینده، به نظر می رسد آلگری 45 ساله آخرین ماه های حضورش در میلان را سپری می کند و مونتلا نیز یکی از نام هایی است که در رسانه ها به عنوان گزینه ای برای هدایت میلان مطرح می شود.

به نقل از ac-milan.ir-جنارو گتوزو، کاپیتان حال حاضر سیون سوئیس در صحبت هایی دراین باره به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: " من به مونتلا علاقه ی شدیدی دارم.او چهره ی جذابی دارد و البته از لحاظ ذهنی نیز بسیار قوی است .مونتلا تیمش یک فوتبال جذاب و تماشاگر پسند را ارائه می دهد. بله او می تواند مرد مورد نظر میلان باشد."

بازیکن دیگری که این روزها نامش به شدت پیرامون میلان شنیده می شود ماریو بالوتلی است؛ کسی که برلوسکونی اخیر او را به یک سیب گندیده تشبیه کرد.گتوزو در این رابطه گفت:" بالوتلی می تواند بازیکن باارزشی برای میلان باشد. او و مدیر برنامه هایش کار درستی انجام دادند که پاسخ برلوسکونی را ندادند.من فکر می کنم وقتی تمایلی وجود داشته باشد و مذاکرات شروع شود امکان انجام هر انتقالی وجود دارد. در رابطه با ماریو و درگیری اش با مانچو او باید بتواند غریزه ی خود را کنترل کند."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:13 pm

یاپ استم ...

کسی به یاد داره بازی ای رو که استم توش بود و دعوا نگرفت ؟!؟ /4/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 8:58 pm

بارسلونا - کوردوبا
امشب ساعت 00:00
شبکه های رایگان : TRT 3
فرکانس : TRT Sporty 3 Turkey 11094 | 24444 | H
لینک های آنلاین :
http://atdhenet.tv/58765/watch-barcelona-vs-cordoba
http://www.frombar.tv/v-4/10/66/v-506760.html
http://www.thefirstrow.eu/watch/162581/ ... ba-cf.html
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 9:54 pm

[quote:5a4f1a4a83="alex00755"]

[color=red:5a4f1a4a83][size=24:5a4f1a4a83]شیطونکای قرمز! /10/ /10/ /10/[/size:5a4f1a4a83][/color:5a4f1a4a83][/quote:5a4f1a4a83]

شیطونک نگو ناز , بگو پستونک :D

حمزه آرپیجی زن سلام علیکم /16/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 10:41 pm

من از بچگی عاشق این بارسا بودم...کی میگه نفرت دارم؟؟؟
یه بار نشد من سر بارسا ببازم...همش بردم..امشبم بردم :P /13/
خدایا شکرت...یه مقدار از بدهی ها صاف شد
این گلا رو هم با عشق تقدیم میکنم به بارسایی های وارش /3/
در هر حال بازم تیم نیستید...فینال منتظرتونیم...البته اگه بتونید از پس میلان بر بیاد :D
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 10:45 pm

[quote:15281bedb6="JUSTiran46"]من از بچگی عاشق این بارسا بودم...کی میگه نفرت دارم؟؟؟
در هر حال بازم تیم نیستید...فینال منتظرتونیم...البته اگه بتونید از پس میلان بر بیاد :D[/quote:15281bedb6]

آخرشم منچستری هستین دیگه - دست خودتون نیست :lol:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 10:54 pm

[quote:c1822db5c3="sepidroudi"][quote:c1822db5c3="JUSTiran46"]من از بچگی عاشق این بارسا بودم...کی میگه نفرت دارم؟؟؟
در هر حال بازم تیم نیستید...فینال منتظرتونیم...البته اگه بتونید از پس میلان بر بیاد :D[/quote:c1822db5c3]

آخرشم منچستری هستین دیگه - دست خودتون نیست :lol:[/quote:c1822db5c3]

ما یونایتدیم...حالا حالا ها قهرمانیم
دوست دارم صعود کنید تا نیمه نهایی(هر چند بعید به نظر میرسه)تا تاریخ یه بار دیگه تکرار بشه و با شکست بارسا به فینال برسیم و قهرمان بشیم :evil:
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط 777 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 10:59 pm

[quote:58ee0a808c="JUSTiran46"][quote:58ee0a808c="sepidroudi"][quote:58ee0a808c="JUSTiran46"]من از بچگی عاشق این بارسا بودم...کی میگه نفرت دارم؟؟؟
در هر حال بازم تیم نیستید...فینال منتظرتونیم...البته اگه بتونید از پس میلان بر بیاد :D[/quote:58ee0a808c]

آخرشم منچستری هستین دیگه - دست خودتون نیست :lol:[/quote:58ee0a808c]

دوست دارم صعود کنید تا نیمه نهایی(هر چند بعید به نظر میرسه)تا تاریخ یه بار دیگه تکرار بشه و با شکست بارسا به فینال برسیم و قهرمان بشیم :evil:[/quote:58ee0a808c]
خوشم میاد خیلی امیدوارید امید داشت باشید امیدخودتون روازدست ندید...نیمه ناهیی وفینال و وقهرمانی :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:00 pm

[quote:d873d897e5="JUSTiran46"][quote:d873d897e5="sepidroudi"][quote:d873d897e5="JUSTiran46"]من از بچگی عاشق این بارسا بودم...کی میگه نفرت دارم؟؟؟
در هر حال بازم تیم نیستید...فینال منتظرتونیم...البته اگه بتونید از پس میلان بر بیاد :D[/quote:d873d897e5]

آخرشم منچستری هستین دیگه - دست خودتون نیست :lol:[/quote:d873d897e5]

دوست دارم صعود کنید تا نیمه نهایی(هر چند بعید به نظر میرسه)تا تاریخ یه بار دیگه تکرار بشه و با شکست بارسا به فینال برسیم و قهرمان بشیم :evil:[/quote:d873d897e5]

:D :D هاشم شخصیتیه که من معمولا تو اینجور مواقع دوستان رو به روحش ارجاع میدم :lol: :lol: :lol:

ارواح هاشم :lol: - آخه منچسترم واسه ما ......... :lol:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:04 pm

[quote:8c3323592d="777"][quote:8c3323592d="JUSTiran46"][quote:8c3323592d="sepidroudi"][quote:8c3323592d="JUSTiran46"]من از بچگی عاشق این بارسا بودم...کی میگه نفرت دارم؟؟؟
در هر حال بازم تیم نیستید...فینال منتظرتونیم...البته اگه بتونید از پس میلان بر بیاد :D[/quote:8c3323592d]

آخرشم منچستری هستین دیگه - دست خودتون نیست :lol:[/quote:8c3323592d]

دوست دارم صعود کنید تا نیمه نهایی(هر چند بعید به نظر میرسه)تا تاریخ یه بار دیگه تکرار بشه و با شکست بارسا به فینال برسیم و قهرمان بشیم :evil:[/quote:8c3323592d]
خوشم میاد خیلی امیدوارید امید داشت باشید امیدخودتون روازدست ندید...نیمه ناهیی وفینال و وقهرمانی :wink:[/quote:8c3323592d]

بابا امیدواری چیه...من هرچقدر به تیما نگاه میکنم میبینم هیچکدوم در حد ما نیستن...یه مقدار دورتموند و بارسا قابل احترامن
رئال که باید تو خواب ببینه قهرمانی رو :D ...البته خودتون نخواستید..اگه تو مرحله گروهی سوم میشدید میتونستین تو لیگ اروپا قهرمان بشین :D
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط JUSTiran46 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:10 pm

[quote:63f329188d="sepidroudi"][quote:63f329188d="JUSTiran46"][quote:63f329188d="sepidroudi"][quote:63f329188d="JUSTiran46"]من از بچگی عاشق این بارسا بودم...کی میگه نفرت دارم؟؟؟
در هر حال بازم تیم نیستید...فینال منتظرتونیم...البته اگه بتونید از پس میلان بر بیاد :D[/quote:63f329188d]

آخرشم منچستری هستین دیگه - دست خودتون نیست :lol:[/quote:63f329188d]

دوست دارم صعود کنید تا نیمه نهایی(هر چند بعید به نظر میرسه)تا تاریخ یه بار دیگه تکرار بشه و با شکست بارسا به فینال برسیم و قهرمان بشیم :evil:[/quote:63f329188d]

:D :D هاشم شخصیتیه که من معمولا تو اینجور مواقع دوستان رو به روحش ارجاع میدم :lol: :lol: :lol:

ارواح هاشم :lol: - آخه منچسترم واسه ما ......... :lol:[/quote:63f329188d]

:D من تا چند سال پیش نمیدونستم تیمی به نام بارسا وجود داره..میدونید که؟ اونموقع بارسا یه تیم گمنام بود...چی داشتم میگفتم؟؟؟اها...یه 2 سه سال به لطف بازیکن هورمونی تون مطرح شدید یه 2 سه سال دیگه هم از دور خارج میشید...باید واسه سهمیه اروپا بجنگید :D
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:16 pm

[quote:b6e8ca9545="sepidroudi"][quote:b6e8ca9545="sepidroudi"]کسی در مورد این عکس اطلاعات داره؟؟ 8) :wink:

[/quote:b6e8ca9545]
[color=black:b6e8ca9545]
[align=center:b6e8ca9545][size=24:b6e8ca9545]بارسلونا 4 - 0 منچستر یونایتد[/size:b6e8ca9545]

گلها:استویچکف 2 بار

روماریو و فرر هر کدام یکبار[/color:b6e8ca9545][/align:b6e8ca9545]

1994 در جام باشگاههای اروپا که بارسا در اون فصل نایب قهرمان شد[/quote:b6e8ca9545]

بهر حال جهت یاد آوری خاطرات گذشته :wink: فور یو مای دییر فریند :lol:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط JUSTiran46 » پنج شنبه ژانويه 10, 2013 11:20 pm

[quote:226f3e2783="sepidroudi"][quote:226f3e2783="sepidroudi"][quote:226f3e2783="sepidroudi"]کسی در مورد این عکس اطلاعات داره؟؟ 8) :wink:

[/quote:226f3e2783]
[color=black:226f3e2783]
[align=center:226f3e2783][size=24:226f3e2783]بارسلونا 4 - 0 منچستر یونایتد[/size:226f3e2783]

گلها:استویچکف 2 بار

روماریو و فرر هر کدام یکبار[/color:226f3e2783][/align:226f3e2783]

1994 در جام باشگاههای اروپا که بارسا در اون فصل نایب قهرمان شد[/quote:226f3e2783]

بهر حال جهت یاد آوری خاطرات گذشته :wink: فور یو مای دییر فریند :lol:[/quote:226f3e2783]

تنکس اِ لات سوییت هارت :lol:
الان که دارم فکر میکنم میبینم اسمش خیلی آشناست :D
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط shahinwade » جمعه ژانويه 11, 2013 5:43 am

پاتو: از حضور در کورينتيانس بسيار خوشحالم

الکساندر پاتو مهاجم جديد تيم کورينتيانس برزيل گفت: بي‌صبرانه منتظر غلبه بر آسيب ديدگي خود و بازي براي تيم جديدش است.

--------------------------------------------------------------------------------

اين مهاجم 23 ساله هفته گذشته پس از پنج سال حضور در ميلان ايتاليا به کورينتيانس ملحق شد.
وي پس از آنکه در دو سال گذشته به دليل مصدوميت تنها 25 بازي براي ميلان انجام داد، مصمم است که بتواند فوتبال خود را در برزيل احيا کند.
پاتو پس از ورود به سائوپولو در روز پنجشنبه گفت: من از تصميم خود بسيار خوشحال هستم. من تيمي را انتخاب کردم که قهرمان جهان است و بي صبرانه منتظر اولين بازي ام هستم.
پاتو اميدوار است که اين اقدام اين فرصت را به وي بدهد که دوباره جايگاه خود را در تيم ملي برزيل تحت هدايت لوئيز فيليپه اسکولاري بدست آورد.
وي اذعان کرد که براي بدست آوردن دل هواداران متعصب کورينتيانس کار دشواري پيش رو دارد.
پاتو گفت: مطمئن باشيد که من براي شادي هواداران هر کاري که بتوانم انجام خواهم داد.
به گزارش خبرگزاري شين‌هوا، پاتو روز پنجشنبه معاينات پزشکي معمول را در باشگاه کورينتيانس انجام داد و انتظار مي رود امروز(جمعه) به طور رسمي به طرفداران باشگاه معرفي شود.
عشقم قلبم داماش
نماد کاربر
shahinwade
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه ژانويه 11, 2013 7:53 am

کوپا دل‌ری: نتایج و برنامه بازی‌ها
جام حذفی اسپانیا با صعود بارسلونا و اتلتیکو مادرید همراه بود.

سایت گل – در دیدارهای امشب جام حذفی اسپانیا نتایج زیر به دست آمد (نتایج داخل پرانتز نشان‌دهنده نتیجه مجموع دو دیدار رفت و برگشت است):

ختافه صفر (صفر) – اتلتیکو مادرید صفر (3)

اخراج: گومس (33) از ختافه

بارسلونا 5 (7) – گرانادا صفر (صفر)

گل‌ها: تیاگو (17)، ویا (21 و 26)، و الکسیس (55 و 85)

بتیس 1 (2) – لاس پالماس صفر (1)

گل: مارتین (85)

اخراج: کورالس (90) از لاس پالماس

به این ترتیب تیم‌ها در مرحله یک‌چهارم نهایی طبق جدول زیر به مصاف هم می‌روند:

ساراگوسا – سویا

رئال مادرید – والنسیا

اتلتیکو مادرید – بتیس

بارسلونا – مالاگا

دیدارهای رفت حوالی 16 و دیدارهای برگشت حوالی 23 ژانویه امسال برگزار خواهند ش
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت