[quote:0e4d9d433b="Namjoo_St"][quote:0e4d9d433b="The_King_of_rasht"][quote:0e4d9d433b="Namjoo_St"]ایتا شاخ دار ورزا عکسا بنایی ایراد ناره ولی د چرا داغ ننگَ انِ پیشانی سر بنایی آخه تی سیبیلَ من بیمیرم Very Happy
1. موجود ما یک حقیقت غیر قابل انکار است ( تا حالا ندیدی یه با بزن نشنال جئو گرافی شبیشو میبینی )
2. موجود شما ولی یک موجود خیالیه ( اهریمن ؟ شیطان ؟ ابلیس ؟ هوووم؟! ) که دوتا نتیجه میشه گرفت که : الف : شما در خیال به سر مبرید ب. اگر موجودی نظیر اهریمن رو قبول داری یعنی خیالی نیست پس طبیعطا به روحم باید اعتقاد داشته باشی درسته ؟ Very Happy .
آقای حمزه صداقت شما به عنوان نماینده مدعی العموم منچستر می پذیرید که به روح اعتقاد دارید ؟
البته اعتراض هم وارده چون جمع دوستانس
پینوشت : اعتقاد به روح اتهام خیلی بزرگیه هااااا Very Happy[/quote:0e4d9d433b]
1_موجود شما کر روف می باشد که در همه جا دنیا مخصوصا در بیجار کله ها یافت میشود احتیاج به دیدن نشنال جئو گرافی نیست.
2_موجود ما خیالی نیست بلکه خود شیطان رجیم هست که از جنس آتش هست و اون روح شما نمی دونم از چی چی هست؟
تکذیب میکنم ما به هیچ روحی اعتقاد نداریم بجز روح شما
آخه این سمبل شما فقط قیافه داره ولی نیش زدن هم بلد نیست .
اصلا نیش زدن پیش کش، گاز گرفتن ساده رو هم نمی تونه انجام بده که اگه میتونست الان وضعیت اینتر اینجوری نبود
سمبل شما رو هر کس ببینه با یه بیل میکوبه توی سرش و از هستی ساقطش میکنه ولی سمبل ما رو هرکس ببینه قفل میکنه ! یه دست و یه پای طرف خشک میشه حتی روایت داریم شلوار خودش رو خراب میکنه ![/quote:0e4d9d433b]
بعد تی مرا صوبت کنم
popo پرچم بدار من شوندرم
[/quote:0e4d9d433b]
اولی کم باورد بوشو بوخوسه!
پوپو بیا جلو ره!