[quote:eb38c535d6="sepidroudi"][quote:eb38c535d6="The_King_of_rasht"]من عادت ندارم کامنتم رو پاک کنم ،دلیل اینکه اون حرف رو زدم این بود چون چند ماه پیش با یکی بحث میکردم سر فوتبال اروپا طرف بارسایی بود گیر سه پیچ داده بود که ستاره های بزرگ منچستر مثل اریک کانتونا و دنیس اروین بازیکن بارسا بودند من هی میگفتم نه اون میگفت آره!
این قدر هم محکم میگفت که من هم تقریبا داشت باورم میشد البته در مورد دنیس اروین باور نکردم چون میدونستم اصلا اون طرفی نرفته ولی در مورد اریک شک کرده بودم و با اینکه توی ویکی پدیا اسمی از بارسا نبود با یکی دو نفر دیگه که مشورت کردم چیزی نمی دونستند اون قضیه گذشت تا این عکس معین رو دیدم یه لحظه یاد حرف اون بنده خدا افتادم و با خودم گفتم حتما راست میگفته و این عکس سندشه !
نمیدونستم که آبرار معین هم به ما زده!
من توی اون کامنتم اشتباه کردم و اشتباهم رو هم قبول میکنم[/quote:eb38c535d6]
حمزه جان من کی باشم که برادر گل خودمو سر کار بزارم بابا
عکس واقعیه - فقط توضیح این عکسو گم کردم نمیدونم کجا گزاشتم - تا اونو پیدا کنم همینقدر بگم که کانتونا قبل از رفتن به منچستر اومد برای بستن قرارداد با بارسا و همه چی اوکی شده بود (حتی عکس فصلشم گرفت , همین عکس) ولی یه دلیلی که یادم نیست معلق گذاشت این قضیه رو - بعدشم کلا کنسل شد
توضیح کامل اگه پیدا کردم میزارم[/quote:eb38c535d6]
نه معین جان ،من یه لحظه هنگ کردم
البته با این توضیحی که دادی میشه حدس زد که اون عکس واقعی بوده و اون بنده خدا یه چیزهایی شنیده بوده،من هم اون چنان اشتباه نکردم