[quote:3daddc353f="The_King_of_rasht"][quote:3daddc353f="777"][quote:3daddc353f="The_King_of_rasht"][quote:3daddc353f="yankee"][quote:3daddc353f="mahyarmaya"]چی کرده که مقدس شده ؟منظور از مقدس چیه.
جنبه سوال داره نه کل کل .

[/quote:3daddc353f]
بخاطر اخلاق و مرامش-بخاطر بهترین بودنش-بخاطر کمک هایی که به بی سرپرستا و یتیم ها میکنه-بخاطر قدمتش-بخاطر اینکه همیشه در خدمت تیمش هست و با اینکه بهترین دروازه بان جهانه.
ایکر واسه من همه چیزه. عاشقشم

در این که کاسیاس یکی از بهترین دروازه بان های جهان هست شکی نیست ،اینکه فرمودی "اخلاق و مرام " هم دمش گرم بامرام ؛بهترین گلر جهان هم هست در حال حاظر برمنکرش لعنت ،این که فرمودی به بی سرپرستها و یتیمها کمک میکنه هم آورین آورین در خدمت تیمش هم هست کاملا درسته
اما اینکه فرمودی: "بخاطر قدمتش" این رو نفهمیدم

قدمت یعنی چی ؟ یعنی متعلق به عصر حجر هست؟ یعنی بابابزرگ تیمشه! یعنی هم دوره ای بابا اتی هست؟ یا نمیدونم از زمان سربازی هلاکوخان تا حالا فوتبال بازی میکنه؟
میشه در مورد قدمت بیشتر توضیح بدی شاید روشن شدیم
کل کل هم نیست صرفا جهت رفع ابهام و باز شدن قضیه هست[/quote:3daddc353f]
منظورایرارyankeeمدت حضورکاسیاس دررئال ودرخشش بارئال درطول این چندسال
درضمن اسکلزوگیگز ماله عصرحجروبابابزرگ تیمشون هستندوهم دورهایی بابااتی وباباشاه هستن وازموقع سربازی هلاکوخان فوتبال بازی میکنن

برادر من قضیه دقیقا همینه مگه واسه اینکه طرف چندین سال توی یه تیم بمونه میشه مقدس !!
اگه اینجوریه که خاویر زانتی دیگه از مقدس گذشته و الان دیگه خواهر زاده ی خدا شده!!!![/quote:3daddc353f]
حمزه جان اون همه مواردی که گفتم کافی نبود واسه مقدس بودن و قدمت مهمه ؟!
قدمت یکی از عواملش هست.
نمیشه یه بازیکن 1سال بیاد تو یک تیم و مقدس بشه که !
بله خاویر زانتی هم برای اینتری ها مقدس- گیگز هم برای شما- سر الکس هم برای شما مقدس هستش نیست ؟!
ولی کاسیاس واسه همه ی فوتبال دوستا مقدس چون منحثر بفرده