[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » شنبه ژانويه 05, 2013 6:59 pm

سایت گل-ایگناسیو آباته، مدافع ملی پوش تیم ملی ایتالیا در آکادمی میلان رشد کرد و سپس دورانی را در تیم های ناپولی ، سمپدوریا ، پیاچنتزا ، مودنا ، امپولی و تورینو به صورت قرضی حضور داشت.

به نقل از ac-milan.ir-به گزارش گاتزتا دلوسپورت حالا باشگاه زنیت انزلیچی قصد دارد تا با ارائه ی یک پیشنهاد 10 میلیون یورویی ایگناتسیو آباته را در بازار نقل و انتقالات ژانویه خریداری کند.و این در حالی است که الکساندر پاتو به تازگی به کورینتانس فروخته شده و روبینیو نیز در حال مذاکره با سانتوس است.

در این گزارش همچنین گفته شده که میلان می تواند با فروش آباته قیمت مورد نظر منچستر سیتی برای فروش بالوتلی را بدست آورد.

در سوی دیگر نشریه رمی کوریره دلوسپورت مدعی شد میلان نیز به دنبال جذب ماتری است تا خط حمله ی خود را تقویت کند.این می تواند یک بازگشت خوب برای ماتری باشد چرا که او شاگرد آلگری بوده و ودر آکادمی میلان رشد یافته است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژانويه 05, 2013 7:01 pm

چرا منچستری ها از جواب دادن به این سوال طفره میرن

پیکه پرورش یافته و محصول چه باشگاهی به حساب میاد؟؟؟
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه ژانويه 05, 2013 7:01 pm

سایت گل- رود گولیت، ستاره سابق میلان، از تصمیم کوین بواتنگ، هافبک انزلیچی، برای ترک زمین در دیدار با پرو پاتریا به دلیل توهین های نژادپرستانه حمایت کرد.

میلانی ها روز پنج شنبه در دیداری دوستانه مقابل پرو پاتریا قرار گرفتند اما تنها بعد از 25 دقیقه، به دلیل توهین های نژادپرستانه به بازیکنان سیاه پوست این تیم، بازی نیمه کاره ماند.

گولیت در گفتگو با د تلگراف گفت:" حرکت او قابل احترام است. سرانجام یک نفر به جای اینکه فقط حرف بزند، کاری انجام داد. او به داور اطلاع داد اما قانون نتوانست کاری در مقابل نژادپرستی انجام بدهد.

با کاری که او انجام داد مشخص شد در 40 سال گذشته برای نژادپرستی کاری صورت نگرفته است.

اگر بخواهید صبر کنید که سیاست مداران کاری انجام دهند، باید زمانی طولانی صبر کنید. حرکت او همه را از شرایط آگاه کرد."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه ژانويه 05, 2013 7:10 pm

کوين پرنس بواتنگ از تصميم خود مبني بر خروج از زمين در بازي دوستانه با پاتريسا به دليل توهين هاي نژاد پرستانه حمايت کرد و گفت اگر يک بار ديگر اين اتفاق رخ دهد فوتبال را کنار مي‌گذارد.

هافبک رنگين پوست ميلان ايتاليا تاکيد کرد: اگر اين اتفاق در ليگ قهرمانان هم براي او رخ دهد از زمين مسابقه بيرون خواهد رفت.

در حالي که جامعه فوتبال ايتاليا به طور يکپارچه از بواتنگ حمايت کردند اين بازيکن اعلام کرد: براي من فرقي نمي‌کند در کدام بازي باشد،‌ بازي دوستانه، ليگ و يا ليگ قهرمانان. در هر بازي که به من توهين نژاد پرستانه شود از زمين خارج خواهم شد. خيلي از اين حرکت ناراحت شدم. اگر يکبار ديگر اين اتفاق رخ دهد، فوتبال را کنار مي‌گذارم.

هافبک غنايي در ادامه گفت:‌ داور مسابقه به من گفت نگران نباش، اما من به او گفتم نگرانم و اگر تو نمي تواني کاري بکني من يک کاري مي‌کنم.

بواتنگ ادامه داد: خيلي شرم‌آور است که در سال 2013 نيز اين اتفاقات را مي‌بينم، اما من به بقيه بازيکنان رنگين پوست نيز توصيه مي‌کنم هر گاه با اين اتفاق روبرو شدند زمين مسابقه را ترک کنند.

بواتنگ غنايي در بازي دوستانه ميلان برابر تيم دسته دومي پاتريسا پس از توهين‌هاي نژادپرستانه هواداران عليه خود با شوت کردن توپ به سمت هواداران از زمين مسابقه خارج شد و تيم ميلان هم به همراه او زمين مسابقه را ترک کرد تا بازي ناتمام بماند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژانويه 05, 2013 7:11 pm

[quote:1154adb99d="sepidroudi"]چرا منچستری ها از جواب دادن به این سوال طفره میرن

پیکه پرورش یافته و محصول چه باشگاهی به حساب میاد؟؟؟[/quote:1154adb99d]

آقا !
پیکه اصن لاماسیا به دنیا اومده توی لاماسیا بزرگ شده اسم باباش لاماسیا بوده اسم مادرش لاماسیا بوده و اسم و فامیلی کاملش جرالد پیکه لاماسیا نژاد هست ولی اگه اون چهار سال توی منچستر و زیر نظر سر الکس تمرین و پرورش پیدا نمی کرد الان توی لاماسیا باید کفش بازیکنها رو واکس میزد !
و در آخر من از طرف خانواده گلیزر به علت جذب جرالد پیکه لاماسیا نژاد از هواداران فهیم و مردم شهید پرور بارسلونا عذر خواهی میکنم .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 05, 2013 7:21 pm

[quote:3f329383c1="sepidroudi"]چرا منچستری ها از جواب دادن به این سوال طفره میرن

پیکه پرورش یافته و محصول چه باشگاهی به حساب میاد؟؟؟[/quote:3f329383c1]
نبودم آبرار.پیکه توی اون زمان که پر دفاع بودیم نمیتونست بازی کنه.
نه محصول ماست نه پرورش یافته منچستر.
اگه محصول ما بود که این همه تیمش گل نمیخورد.
(ختم کلا :اونقدر منچستر برزگ هستش که کمک مربی ما میشه سرمربی یکی از معروف ترین تیم های دنیا (رئال) بعد کسی که شاگر فرگوسن بوده پرورش یافته ما نیست ؟)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژانويه 05, 2013 7:26 pm

[quote:a555bcce23="mahyarmaya"][quote:a555bcce23="sepidroudi"]چرا منچستری ها از جواب دادن به این سوال طفره میرن

پیکه پرورش یافته و محصول چه باشگاهی به حساب میاد؟؟؟[/quote:a555bcce23]
(ختم کلا :اونقدر منچستر برزگ هستش که کمک مربی ما میشه سرمربی یکی از معروف ترین تیم های دنیا (رئال) بعد کسی که شاگر فرگوسن بوده پرورش یافته ما نیست ؟)[/quote:a555bcce23]

مهیار جان تعدادی از محصولات آکادمی منچستر رو در صفحه قبل نوشتم؛ خواندی؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژانويه 05, 2013 7:28 pm

فرافکنی همین :lol:

هر جا که به نفع باشه همونجوری تفسیر میشه :wink:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 05, 2013 7:29 pm

[quote:27cc7a99a0="The_King_of_rasht"][quote:27cc7a99a0="mahyarmaya"][quote:27cc7a99a0="sepidroudi"]چرا منچستری ها از جواب دادن به این سوال طفره میرن

پیکه پرورش یافته و محصول چه باشگاهی به حساب میاد؟؟؟[/quote:27cc7a99a0]
(ختم کلا :اونقدر منچستر برزگ هستش که کمک مربی ما میشه سرمربی یکی از معروف ترین تیم های دنیا (رئال) بعد کسی که شاگر فرگوسن بوده پرورش یافته ما نیست ؟)[/quote:27cc7a99a0]

مهیار جان تعدادی از محصولات آکادمی منچستر رو در صفحه قبل نوشتم؛ خواندی؟[/quote:27cc7a99a0]
مگه طرفدار بعضی تیم ها هستم که با 2تا قهرمانی 4تا خرید بازیکنان دیگه هوادار تیم بشم ؟!
آره بلامیسر خونده بودم اگه در جریانش نبودم که هوادار بارسا و رئال بودم . :!:
-----------------
دارین حمله میکنید تک به تک بیان :twisted: :wink:
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژانويه 05, 2013 7:32 pm

[quote:8b689b0f8a="sepidroudi"]فرافکنی همین :lol:

هر جا که به نفع باشه همونجوری تفسیر میشه :wink:[/quote:8b689b0f8a]

عجبا!!! :D :D
تکذیب میکنم اصلا پیکه عضو منچستر نبوده!اصلا منچستر نخریدتش، اصلا ما بازیکنی به اسم پیکه نداشتیم،حالاراضی شدی؟
جرالد پیکه لاماسیا نژاد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 05, 2013 7:42 pm

91/10/9
دوستان بازیکنان امسال ما هستش بعد نگید سال بعد رونی پرورش دادین محصولات کیه!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » شنبه ژانويه 05, 2013 7:44 pm

[quote:aaef74b122="The_King_of_rasht"][quote:aaef74b122="sepidroudi"]فرافکنی همین :lol:

هر جا که به نفع باشه همونجوری تفسیر میشه :wink:[/quote:aaef74b122]

عجبا!!! :D :D
تکذیب میکنم اصلا پیکه عضو منچستر نبوده!اصلا منچستر نخریدتش، اصلا ما بازیکنی به اسم پیکه نداشتیم،حالاراضی شدی؟
جرالد پیکه لاماسیا نژاد خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ[/quote:aaef74b122]

هونی که بوگوفتم :lol: - والا بوخودا :D

دوستان منچستری در صفحات قبل مدعی شدن که رونالدو چون توی منچستر مطرح شد و اوج گرفت محصول و پرورش یافته منچستره , ما هم منکرش نشدیم

بعد گفتن پیکه هم محصول منچستره - گفتم چرا معیارهاتون متفاوته - یهو زدین تو خط فرافکنی :wink:

ایشکال نره امان عادت دریم خیلیان خودشانه امره وسینیدی تا خوشانه بوجور فکشید :D - برای هتریک در فینال شیمی منتظریم :twisted: البته اگر ریاله بزنید که مره باور نایه :lol:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه ژانويه 05, 2013 7:56 pm

آقای بارسلونایی! پپ گواردیلا رو که قبول داری؟ همون مربی افسانه ای شما که به خاطر اون توی 4 سال 17 تا جام گرفتین و وقتی رفت دستتون از جام کوتاه شده ،همین ایشون گفته که عاشقه منچستره و حاضره به خاطر اینکه روی نیمکت اولدترافورد بشینه یک سال دیگه هم بیرون و بدون تیم باشه(این رو که دیگه قبول داری ؟ ) این رو که دیگه من نگفتم.

[img:76bc2b22b2]http://upload.tehran98.com/img1/tybfnktlx5ac8n53z0d.jpg[/img:76bc2b22b2]

:evil: :evil:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژانويه 05, 2013 7:58 pm

دوستان دوست داشتین یه دست و پا نداشتین یه بازیکن با غیرتی مثل کامنتو داشتین؟
-----------------------------------------------------------
کتک زدن هوادار رقیب
http://www.aparat.com/v/zSdNL
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » شنبه ژانويه 05, 2013 8:01 pm

آقا منچستر بهترین تیم تمام ادوار گذشته-حال-آینده هستش جان من بیخیال شید /16/
د آخه اگه تیم بودید که تو مرحله گروهی حذف نمیشدید /10/
حمزه جان با اون اسامیی که شما اون صفحه با اون سن گذاشتی پس نتیجه میگیریم که مسی هم محصول همون باشگاه آرژانتینی هستش ! /16/
دو دقیقه دیگه واستیم ون پرسی هم محصول منچستر میشه آخه تو دوران نوزادیش خواب منچستر رو دیده بود /10/ /10/ /10/
ناه بارسا نه منچستر نمیخورید به ما /10/
طرفدارای میلان بیان جلو که میخورن به ما کل کل میچسبه باهاشون :lol: /8/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان