[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 11:41 am

[quote:f1306c80b1="yankee"][quote:f1306c80b1="sepidroudi"]اونی که الان گذاشتین رو سرتون و میپرستینش ، برا ما مترجمی بیشتر نبود که آرزوش عکس گرفتن با جامهای بارسا بوده
دِ آخه اسطوره هاتونو هم از ما دارید.شاخ ترینشون کی بود؟
دی استفانو :))) ؟
پ.ن :
لامصب لالیگا شروع نمیشه یه کم با اتلتیکو کل کل کنیم.آی باباااا :lol:

:lol: :lol:[/quote:f1306c80b1]

iهمین مترجم الان شده کابوس شما دیگه.
مسلما هر بازیکنی که از بارسا اومده رئال متوجه بزرگی برتری رئال نسبت به بارسا شده که اینکار رو کرده دیگه. :lol:[/quote:f1306c80b1]

[color=black:f1306c80b1]خدایی آرش جان ، کاااابوس خیلی خوب اومدی :lol: خدا پدر اینجور کابوسها رو نگه داره :wink:
اما در مورد انتقال بازیکنان از دو تیم : مثلا" خاویر ساویولا و یا فیگو به خاطر بزرگی رئال رفتن اونجا ؟
شااااید هم حق با شما باشه ، اما نمیدونم چرا لوییز انریکه اومده بارسا ؟ بخاطر پول اومده بوووود /7/ [/color:f1306c80b1]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 11:44 am

طرفدارای رئالم شدن عین انزلیچی ها از افتخارات سال چکش میگن که فوتبال شبیه آغوزبازی بود درسته تو اروپا فرق میکنه من قبول دارم رئال پرافتخارتره ولی العا بارسا تیمه که به جرات میشه گفت بهترین تیم تاریخ جهانه خدایی من تیم اولم آرسناله به خاطر فوتبال زیبایی که بارسا بازی میکنه طرفدارش شدم یه 10 سال صبر کنن طرفدارای رئال بارسا تو افتخارات از رئال جلو میزنه /7/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 11:50 am

[quote:d21eb3cf0a="sepidroudi"][quote:d21eb3cf0a="yankee"][quote:d21eb3cf0a="sepidroudi"]این تیم حرف نداشت :P

[/quote:d21eb3cf0a]

معین جان یعنی میخوای بگی زمان این تیم شما طرفدار بارسا بودی ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:
خدایا این Google image رو از بارساییها نگیر :lol:[/quote:d21eb3cf0a]

آرش جان الان باید ثابت کنم؟ :roll: - هر چند قبول دارم الان خیلیا تو سالهای اخیر طرفدار بارسا شدن ولی من از 98 - 99 طرفدار بارسا شدم ولی این تیم قدیمی تر از اونه ولی اواخرش به ما رسید - به خاطر همین اونایی که منو نمیشناسن میگن 3 الی 4 سال بارسایی شدم ولی اونایی که منو میشناسن (مخصوصا ریالیها) میدونن که اون سالهای 99 تا 2004 چقدر سر به سرم میزاشتن ولی الان دهنشون بسته هست 8)

هرچند کلایورت دهن آدم رو صاف میکرد ولی خداییش تیم باحالی بود :arrow:[/quote:d21eb3cf0a]

خوب قبول معین جان قانع شدم که بارسایی قدیمی هستی :D

من ازاین خفتم میگیره که بعضی از این بچه مچه ها 2سال فوتبال میبینن و با وجود یه بازیکن خاص میان طرفدار یه یک تیم میکنن و بعد کلی ادعا هم دارن.
خودت میگی 99 تا 2004 دوستای رئالیت سربه سرت میزاشتن چون تو اون سالها رئال واقعا غوغا بود و رقابت لالیگا هم بین رئال و والنسیا بود بیشتر و حتی یکسال هم بین رئال و سوسیداد بود که رئال تو بازی آخر تونسته بود قهرمان بشه با گل کارلوس.بعد اون هم بارسا اوج گرفت و با رفتن دلبوسکه و ماک له له و بعدشم پرز رئال افت کرد هرچند تو 2007 با کاپلو قهرمان شدیم ولی خوب رئال به اوجش بر نگشته بود .ولی الان به نظرم هم رئال هم بارسا تو اوج هستن.حالا که این فصل رئال بد شروع کرد و نمیدونم دلیلش چیه به کنار.فصل قبل هم اواخر فصل رئال با اختلاف زیاد صدر نشین بود .خلاصه فوتبال هست و این فراز و نشیب ها .اگه اینا نباشه که جذابیتی نداره.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 11:57 am

[quote:b7c53cd43e="miladcivil"][quote:b7c53cd43e="yankee"][quote:b7c53cd43e="sepidroudi"]اونی که الان گذاشتین رو سرتون و میپرستینش ، برا ما مترجمی بیشتر نبود که آرزوش عکس گرفتن با جامهای بارسا بوده
پ.ن :

:lol: :lol:[/quote:b7c53cd43e]

مسلما هر بازیکنی که از بارسا اومده رئال متوجه بزرگی برتری رئال نسبت به بارسا شده که اینکار رو کرده دیگه. :lol:[/quote:b7c53cd43e]

[color=black:b7c53cd43e]خدایی آرش جان ، کاااابوس خیلی خوب اومدی :lol: خدا پدر اینجور کابوسها رو نگه داره :wink:
اما در مورد انتقال بازیکنان از دو تیم : مثلا" خاویر ساویولا و یا فیگو به خاطر بزرگی رئال رفتن اونجا ؟
شااااید هم حق با شما باشه ، اما نمیدونم چرا لوییز انریکه اومده بارسا ؟ بخاطر پول اومده بوووود /7/ [/color:b7c53cd43e][/quote:b7c53cd43e]

میلاد جان ساویولا رو که باشگاه الکی خریده بود . مدیر باشگاه هم اعلام کرده بود که در باشگاه بروی بازیکنانی که بخوان از بارسا بیان رئال باز هست به خاطر اینکه کفر بارساییها در بیاد. حتی اگر نیمکت نشین باشه ! ساویولا هم واسه رئال فکر نکنم تعداد بازی هاش 2 رقمی شده باشه !
در مورد فیگو باید بگم که بله به خاطر بزرگی اومد . دیدی که اومد و چه افتخاراتی کسب کرد همراه رئال. در مورد لوئیس انریکه هم خوب همیشه استثناعاتی وجود داره :lol: :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 12:05 pm

[quote:05d4629e13="Rashti0131"]طرفدارای رئالم شدن عین انزلیچی ها از افتخارات سال چکش میگن که فوتبال شبیه آغوزبازی بود درسته تو اروپا فرق میکنه من قبول دارم رئال پرافتخارتره ولی العا بارسا تیمه که به جرات میشه گفت بهترین تیم تاریخ جهانه خدایی من تیم اولم آرسناله به خاطر فوتبال زیبایی که بارسا بازی میکنه طرفدارش شدم یه 10 سال صبر کنن طرفدارای رئال بارسا تو افتخارات از رئال جلو میزنه /7/[/quote:05d4629e13]

رفیق ! شمایی که از سال 2005-6 فوتبال میبینی نباید در مورد بهترین تیم تاریخ نظری بدی چون تاریخ شامل همون سال چکشی هست که به گفته ی شما رئال افتخارات زیادی کسب کرده هرچند چون چند سال هست فوتبال میبینی و قبل 2005-6 یادت نمیاد به همین دلیل مثلا رئال سال 2000-2001-2002-2003-2004 یادت نمیاد و واست حکم سال چکش رو داره !!!!
در مجموع تاریخ شامل حداقل از سال 1930 به این طرف هستش ( قبلش رو کاری ندارم) و نه از 2006 به اینطرف!!!

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 12:05 pm

[quote:b24f9fb330="yankee"][quote:b24f9fb330="miladcivil"][quote:b24f9fb330="yankee"][quote:b24f9fb330="sepidroudi"]اونی که الان گذاشتین رو سرتون و میپرستینش ، برا ما مترجمی بیشتر نبود که آرزوش عکس گرفتن با جامهای بارسا بوده
پ.ن :

:lol: :lol:[/quote:b24f9fb330]

مسلما هر بازیکنی که از بارسا اومده رئال متوجه بزرگی برتری رئال نسبت به بارسا شده که اینکار رو کرده دیگه. :lol:[/quote:b24f9fb330]

[color=black:b24f9fb330]خدایی آرش جان ، کاااابوس خیلی خوب اومدی :lol: خدا پدر اینجور کابوسها رو نگه داره :wink:
شااااید هم حق با شما باشه ، اما نمیدونم چرا لوییز انریکه اومده بارسا ؟ بخاطر پول اومده بوووود /7/ [/color:b24f9fb330][/quote:b24f9fb330]

میلاد جان ساویولا رو که باشگاه الکی خریده بود . مدیر باشگاه هم اعلام کرده بود که در باشگاه بروی بازیکنانی که بخوان از بارسا بیان رئال باز هست به خاطر اینکه کفر بارساییها در بیاد. حتی اگر نیمکت نشین باشه ! ساویولا هم واسه رئال فکر نکنم تعداد بازی هاش 2 رقمی شده باشه !
در مورد فیگو باید بگم که بله به خاطر بزرگی اومد . دیدی که اومد و چه افتخاراتی کسب کرد همراه رئال. در مورد لوئیس انریکه هم خوب همیشه استثناعاتی وجود داره :lol: :lol:[/quote:b24f9fb330]

[color=black:b24f9fb330]من قبول دارم که همیشه استثنائاتی وجود داره !
اما نمیدونم چرا اومدن انریکه و اتوو و دنی گارسیا و روبرت انزلیچی و آلفونسو پرز جز همون موارد
استثنائی هست ولی فیگو و ساویولا و شوستر و سلادس و رونالدو و لادروپ واسه برزگی بود !!!!!!![/color:b24f9fb330]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 12:12 pm

[quote:dc12f4b6cd="miladcivil"][quote:dc12f4b6cd="yankee"][quote:dc12f4b6cd="miladcivil"][quote:dc12f4b6cd="yankee"][quote:dc12f4b6cd="sepidroudi"]اونی که الان گذاشتین رو سرتون و میپرستینش ، برا ما مترجمی بیشتر نبود که آرزوش عکس گرفتن با جامهای بارسا بوده
پ.ن :

:lol: :lol:[/quote:dc12f4b6cd]

مسلما هر بازیکنی که از بارسا اومده رئال متوجه بزرگی برتری رئال نسبت به بارسا شده که اینکار رو کرده دیگه. :lol:[/quote:dc12f4b6cd]

[color=black:dc12f4b6cd]خدایی آرش جان ، کاااابوس خیلی خوب اومدی :lol: خدا پدر اینجور کابوسها رو نگه داره :wink:
شااااید هم حق با شما باشه ، اما نمیدونم چرا لوییز انریکه اومده بارسا ؟ بخاطر پول اومده بوووود /7/ [/color:dc12f4b6cd][/quote:dc12f4b6cd]

در مورد فیگو باید بگم که بله به خاطر بزرگی اومد . دیدی که اومد و چه افتخاراتی کسب کرد همراه رئال. در مورد لوئیس انریکه هم خوب همیشه استثناعاتی وجود داره :lol: :lol:[/quote:dc12f4b6cd]

[color=black:dc12f4b6cd]من قبول دارم که همیشه استثنائاتی وجود داره !
اما نمیدونم چرا اومدن انریکه و اتوو و دنی گارسیا و روبرت انزلیچی و آلفونسو پرز جز همون موارد
استثنائی هست ولی فیگو و ساویولا و شوستر و سلادس و رونالدو و لادروپ واسه برزگی بود !!!!!!![/color:dc12f4b6cd][/quote:dc12f4b6cd]

داداش از اینکه بین 2 باشگاه کل کل وجود داره شکی نیست و اینکه هر دو باشگاه حاضر بودن تا بازیکنای همدیگه رو به تیم خودشون بیارن چون باعث تحقیر تیم مقابل میشد هم هیچ شکی نیست . ولی الان دیگه زیاد استقبالی نمیشه از این موضوع.
در مورد اتوو که قبول دارم رئال بهش بد کرد و اتوو هم خودش رو تو بارسا ثابت کرد و انتقام خودش رو گرفت. در مورد رونالدو هم اینکه میلاد جان رونالدو که از بارسا به رئال نیومد.بعد بارسا اینتر رفت و بعد اون مصدومیت طولانیش اومد به رئال و این بنظرم نمیشه بحثی در موردش کرد.

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 12:26 pm

[quote:a617799ac8="yankee"][quote:a617799ac8="miladcivil"][quote:a617799ac8="yankee"][quote:a617799ac8="miladcivil"][quote:a617799ac8="yankee"][quote:a617799ac8="sepidroudi"]اونی که الان گذاشتین رو سرتون و میپرستینش ، برا ما مترجمی بیشتر نبود که آرزوش عکس گرفتن با جامهای بارسا بوده
پ.ن :

:lol: :lol:[/quote:a617799ac8]

مسلما هر بازیکنی که از بارسا اومده رئال متوجه بزرگی برتری رئال نسبت به بارسا شده که اینکار رو کرده دیگه. :lol:[/quote:a617799ac8]

[color=black:a617799ac8]خدایی آرش جان ، کاااابوس خیلی خوب اومدی :lol: خدا پدر اینجور کابوسها رو نگه داره :wink:
شااااید هم حق با شما باشه ، اما نمیدونم چرا لوییز انریکه اومده بارسا ؟ بخاطر پول اومده بوووود /7/ [/color:a617799ac8][/quote:a617799ac8]

در مورد فیگو باید بگم که بله به خاطر بزرگی اومد . دیدی که اومد و چه افتخاراتی کسب کرد همراه رئال. در مورد لوئیس انریکه هم خوب همیشه استثناعاتی وجود داره :lol: :lol:[/quote:a617799ac8]

[color=black:a617799ac8]من قبول دارم که همیشه استثنائاتی وجود داره !
استثنائی هست ولی فیگو و ساویولا و شوستر و سلادس و رونالدو و لادروپ واسه برزگی بود !!!!!!![/color:a617799ac8][/quote:a617799ac8]

داداش از اینکه بین 2 باشگاه کل کل وجود داره شکی نیست و اینکه هر دو باشگاه حاضر بودن تا بازیکنای همدیگه رو به تیم خودشون بیارن چون باعث تحقیر تیم مقابل میشد هم هیچ شکی نیست . ولی الان دیگه زیاد استقبالی نمیشه از این موضوع.
در مورد اتوو که قبول دارم رئال بهش بد کرد و اتوو هم خودش رو تو بارسا ثابت کرد و انتقام خودش رو گرفت. در مورد رونالدو هم اینکه میلاد جان رونالدو که از بارسا به رئال نیومد.بعد بارسا اینتر رفت و بعد اون مصدومیت طولانیش اومد به رئال و این بنظرم نمیشه بحثی در موردش کرد.[/quote:a617799ac8]

[color=black:a617799ac8]تا قبل توضیح در مورد رونالدو قبول و منم موافقم .
:lol: :lol: :lol: خب برادر من ، * که بازی رونالدو تو لباس بارسا به چشم دیدم میدونم روتالدو از اینتر
به رئال رفت . . . اون لیستی که برات گفتم مجموع بازیکنانی بود که خائن تاریخی این دو تیم محسوب میشن
خب اتوو هم از مایورکا به بارسا اومد ، اون اسامی کللللی بود . [/color:a617799ac8]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط razor » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 12:57 pm

هفته بيست و يکم ليگ برتر انگليس
باخت چلسي،پيروزي تيم‌هاي ليورپولي

تيم فوتبال چلسي در جدال خانگي مقابل کوئينزپارک‌رنجرز شکست خورد اما دو نماينده شهر ليورپول مقابل ساندرلند و نيوکاسل برنده شدند.

شب گذشته پيکارهاي هفته بيست و يکم ليگ برتر انگليس با 3 ديدار به پايان رسيد. ابتدا چلسي، قهرمان اروپا در استمفوردبريج، ورزشگاه خانگي خود مقابل کوئينز‌پارک‌رنجرز قرار گرفت و يک بر صفر شکست خورد.

به گزارش فارس،در اين جدال که در حضور 41 هزار نفر تماشاگر انجام گرفت، ميزبان مغلوب گل دقيقه 78 شون رايت فيليپس شد.

تيم تحت رهبري رافائل بنيتس با اين نتيجه در امتياز 38 و به رده چهارم سقوط کرد.

در ديگر بازي دو همشهري يعني ليورپول و اورتون مقابل ساندرلند و نيوکاسل، به ترتيب 3 بر صفر و 2 بر يک پيروز شدند.

در اين جدال سرخ‌پوشان ليورپولي مقابل گربه‌سياه‌ها در ورزشگاه آنفيلد توسط استرلينگ 19، لوئيس سوارز 26 و 53 گلزني کردند.

اورتون نيز در خانه نيوکاسلي‌ها يعني ورزشگاه سنت‌جيمز‌پارک 2 بوسيله ليتون باينس 43 و ويکتور آنيچبه 60 گل زد و ميزبان نيز از طريق پاپيس سيسه در دقيقه 2 تک گل خود را به ثمر رساند.

ليورپول بعد از موفقيت شب گذشته 31 امتيازي شد و در رده هشتم جاي گرفت. اورتون نيز با 36 امتياز صاحب پله پنجم است.

هم اکنون منچستريونايتد با 52 امتياز و منچسترسيتي با 45 امتياز، در رده اول و دوم هستند.

پيکارهاي هفته بيست و دوم در تاريخ 12 ژانويه (22 دي‌ماه) آغاز خواهد شد.
همه تیما ره ترکانیم ری.

http://upload.tehran98.com/img1/ql1qstcojcgqc13f6hy.jpg
نماد کاربر
razor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 10, 2011 12:00 am

پستتوسط razor » پنج شنبه ژانويه 03, 2013 1:47 pm

سايت آمار و تاريخ اعلام کرد:
دايي گلزن شماره 73 جهان شد

علي دايي چهره اسطوره‌اي فوتبال ايران در گزينش بهترين گلزنان 12 سال گذشته جهان، همسايه سرخيو آگوئرو کريم بن‌زما شد و در رده 73 جاي گرفت.

سايت فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال جهان اعلام کرد گلزن و کاپيتان پيشين ايران، از ابتداي سال 2001 به بعد 44 گل در ديداري ملي و همچنين بين‌المللي باشگاهي به ثمر رساند.
وي که در سال 2007 ميلادي از دنياي بازيگري خداحافظي کرد و پس از آن هدايت سايپا، ملي ايران، پرسپوليس و راه‌آهن را برعهده گرفت، 39 گل از اين تعداد را در ديدارهاي ملي و 5 گل را در رده باشگاهي زد.
از اين رو در رده‌بندي بهترين گلزنان جهان در قرن 21 يعني از ابتداي ژانويه سال 2001 تا شروع سال 2013، وي صاحب رده فوق شده است.
در اين رده‌بندي دايي، با دو گلزن معروف و فعال منچسترسيتي انگليس و رئال مادريد اسپانيا همسايه شده است. بر اين اساس پايين‌تر از سرخيو آگوئرو(45 گل) و بالاتر از بن‌زما (44 گل) در جدول مذکور قرار گرفته است.
در اين فهرست همچنين ديديه دروگبا از ساحل عاج با 104 گل زده در رده نخست جاي گرفت و انزلیچی کلوزه با 94 گل زده از آلمان صاحب پله دوم شده است.
ليونل مسي، اعجوبه بارسا نيز با 94 گل زده (تعداد گل زده ملي کمتر نسبت به کلوزه) صاحب پله سوم شده است.

فهرست 10 گلزن برتر به اين شرح است:
1- ديديه دروگبا،ساحل عاج، 104 گل زده (59 گل زده ملي، 45 گل زده در رده بين‌المللي باشگاهي)
انزلیچی کلوزه، آلمان، 94 گل زده (67 گل زده ملي، 27 گل زده بين‌المللي باشگاهي)
3-ليونل مسي، آرژانتين، 94 گل زده (33 گل زده ملي، 61 گل زده بين‌المللي باشگاهي)
4-ساموئل اتوئو، کامرون، 92 گل زده (48 گل زده ملي، 44 گل زده بين‌المللي باشگاهي)
5-رود فان نيستلروي، هلند، 87 گل زده(34 گل زده ملي، 53 گل بين‌المللي باشگاهي)
6-تيري هانري، فرانسه، 85 گل زده (43 گل زده ملي، 42 گل زده بين‌المللي باشگاهي)
7-کريستيانو رونالدو، پرتغال، 84 گل زده (38 گل زده ملي، 46 گل زده بين‌المللي باشگاهي)
8-داويد ويا، اسپانيا، 83 گل زده (54 گل زده ملي، 29 گل زده بين‌المللي باشگاهي)
9-رائول گونزالس، اسپانيا، 78 گل زده (26 گل ملي، 52 گل زده بين‌آلمللي باشگاهي)
10- زلاتان ايبراهيموويچ، سوئد، 75 گل زده (42 گل زده ملي، 33 گل زده بين‌المللي باشگاهي)
/10/
همه تیما ره ترکانیم ری.

http://upload.tehran98.com/img1/ql1qstcojcgqc13f6hy.jpg
نماد کاربر
razor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 10, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 04, 2013 9:32 am

[b:6444d341b8]این عکس رو به دوستان آرسنالی تقدیم میکنم مخصوصا جناب حاج پدرام1367 که فرموده بودند: فیشان!!!![/b:6444d341b8]

[img:6444d341b8]http://upload.tehran98.com/img1/yeo2qej8bospbufcg2me.jpg[/img:6444d341b8]

[b:6444d341b8]شما قضاوت کنید، چه تیمی رو باید فیشاد؟ به نظر من آرسن ونگر و مهدکودکش رو![/b:6444d341b8]

:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه ژانويه 04, 2013 9:39 am

[quote:1b598ce99a="The_King_of_rasht"][b:1b598ce99a]این عکس رو به دوستان آرسنالی تقدیم میکنم مخصوصا جناب حاج پدرام1367 که فرموده بودند: فیشان!!!![/b:1b598ce99a]

[img:1b598ce99a]http://upload.tehran98.com/img1/yeo2qej8bospbufcg2me.jpg[/img:1b598ce99a]

[b:1b598ce99a]شما قضاوت کنید، چه تیمی رو باید فیشاد؟ به نظر من آرسن ونگر و مهدکودکش رو![/b:1b598ce99a]

:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:[/quote:1b598ce99a]

حمزه جان اگه آرسنال مهدکودک هست پس چرا فن پرسی رو از این مهد کودک خریدین ؟ اگه این بچه مهدکودکی نبود که الان باید واسه بقا میجنگیدین :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 04, 2013 9:46 am

هر اتفاقی میوفته این ریالی ها باید بپرن وسط!
اول اینکه RVP داشت توی آرسنال حروم میشد و این قدر به رشد فکری رسید که میدونست باید تیمش رو عوض کنه و به قول خودش بهترین انتخاب زندیگش رو انجام داد و در واقع فان پرسی استعدادش داره توی یونایتد شکوفا میشه با پاسهای فوق العاده ای که از پاتریس اورا ، اندرسون و مخصوصا رونی و و نانی برای اون و چیچاریتو میفرستند دوم اینکه توی آرسنال آچار فراسه تیمش بود همین باعث میشد که بگم داره حروم میشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه ژانويه 04, 2013 9:57 am

[quote:fc7e5eb926="The_King_of_rasht"]هر اتفاقی میوفته این ریالی ها باید بپرن وسط!
اول اینکه RVP داشت توی آرسنال حروم میشد و این قدر به رشد فکری رسید که میدونست باید تیمش رو عوض کنه و به قول خودش بهترین انتخاب زندیگش رو انجام داد و در واقع فان پرسی استعدادش داره توی یونایتد شکوفا میشه با پاسهای فوق العاده ای که از پاتریس اورا ، اندرسون و مخصوصا رونی و و نانی برای اون و چیچاریتو میفرستند دوم اینکه توی آرسنال آچار فراسه تیمش بود همین باعث میشد که بگم داره حروم میشه[/quote:fc7e5eb926]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: درکت میکنم حمزه :D

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط JUSTiran46 » جمعه ژانويه 04, 2013 10:03 am

صحبتهای رابین پس از بازی با ویگان

[align=center:2916f3ec7a][img:2916f3ec7a]http://uploadtak.com/images/a66_11E59C4AF3DD423095B2.jpg[/img:2916f3ec7a][/align:2916f3ec7a]

-مــن حـس مــی کـنــم کــه تـوسـط یــک ســری قـهـرمــان احــاطـه شــدم!!!-
"این تیم منحصر به فرد است. همه می خوان که به هم کمک کنن. همه مشتاقن که بقیه گلزنی کنن.

مدافعا از جون و دل برای هافبکها بازی می کنن، هافبکها برای مهاجمین بازی می کنن... هر کسی می خواد که دوندگی داشته باشه و همه یک هدف را در ذهن خود دارن."

"ما باید هدفمون در هر بازی مجزا ترسیم کنیم، ولی همه هدف اصلیشون قهرمانیه.

من حس می کنم که توسط یک سری قهرمان احاطه شدم!!! اونها خوب می دونن که چطور باید برنده باشن و این کارها رو برای من خیلی آسون کرده."

"خاویر و من هر کدوم دو گل زدیم و روی گل اول من هم خاویر یک پاس خارق العاده به من داد.

این گل عالی بود چون به نظرم هر ضربۀ به توپ کاملا صحیح و در جهت درست و به دور از حرکات اضافه پیش رفت."

"اولین ضربه کمی پشت من بود و من ناچار شدم توپ رو با پای چپم مهار کنم. مهار خوبی بود. اون وقت منتظر یار مقابلم موندم تا تکل بره، با یه ضربۀ خوب توپ رو به داخل آوردم و نهایتا وارد دروازه کردم. سه ضربه ولی همگی عالی."

"اینکه ما گلها رو در زمان مناسبی هم به ثمر رسوندیم کمک حال نتیجه بود. ما امسال دو بار با ویگان بازی کرده ایم و هر دو بار رو 4-0 بردیم. که برای تفاضل گلمون خوبه."

""همه به هم کمک می کنن و همه می خوان که در گلزنی بقیه سهیم باشن. به گل آخر نگاه کنید که دنی توپ رو به من داد و به همین دلیل من تونستم گلزنی کنم.

هر کسی این رو دوست داره، من هم دوست دارم، چیچا هم این رو دوست داره.... همه می خوان که گلهاشون رو با بقیه سهیم باشن و به نظرم این طریقه تفکر می تونه به به ثمر رسوندن گلهای فراوان کمک کنه."

"امیدوارم که بتونیم به این روند ادامه بدیم. ما بازیهایی داشتیم که گلهای زیادی توشون زده باشیم ولی می خواهیم باز هم بیشتر گلزنی کنیم چون در انتهای فصل این گلها می تونن حیاتی باشن."
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان