[quote:a617799ac8="yankee"][quote:a617799ac8="miladcivil"][quote:a617799ac8="yankee"][quote:a617799ac8="miladcivil"][quote:a617799ac8="yankee"][quote:a617799ac8="sepidroudi"]اونی که الان گذاشتین رو سرتون و میپرستینش ، برا ما مترجمی بیشتر نبود که آرزوش عکس گرفتن با جامهای بارسا بوده
دِ آخه اسطوره هاتونو هم از ما دارید.شاخ ترینشون کی بود؟
دی استفانو

)) ؟
پ.ن :
لامصب لالیگا شروع نمیشه یه کم با اتلتیکو کل کل کنیم.آی باباااا

[/quote:a617799ac8]
iهمین مترجم الان شده کابوس شما دیگه.
مسلما هر بازیکنی که از بارسا اومده رئال متوجه بزرگی برتری رئال نسبت به بارسا شده که اینکار رو کرده دیگه.

[color=black:a617799ac8]خدایی آرش جان ، کاااابوس خیلی خوب اومدی

خدا پدر اینجور کابوسها رو نگه داره
اما در مورد انتقال بازیکنان از دو تیم : مثلا" خاویر ساویولا و یا فیگو به خاطر بزرگی رئال رفتن اونجا ؟
شااااید هم حق با شما باشه ، اما نمیدونم چرا لوییز انریکه اومده بارسا ؟ بخاطر پول اومده بوووود

[/color:a617799ac8][/quote:a617799ac8]
میلاد جان ساویولا رو که باشگاه الکی خریده بود . مدیر باشگاه هم اعلام کرده بود که در باشگاه بروی بازیکنانی که بخوان از بارسا بیان رئال باز هست به خاطر اینکه کفر بارساییها در بیاد. حتی اگر نیمکت نشین باشه ! ساویولا هم واسه رئال فکر نکنم تعداد بازی هاش 2 رقمی شده باشه !
در مورد فیگو باید بگم که بله به خاطر بزرگی اومد . دیدی که اومد و چه افتخاراتی کسب کرد همراه رئال. در مورد لوئیس انریکه هم خوب همیشه استثناعاتی وجود داره

[color=black:a617799ac8]من قبول دارم که همیشه استثنائاتی وجود داره !
اما نمیدونم چرا اومدن انریکه و اتوو و دنی گارسیا و روبرت انزلیچی و آلفونسو پرز جز همون موارد
استثنائی هست ولی فیگو و ساویولا و شوستر و سلادس و رونالدو و لادروپ واسه برزگی بود !!!!!!![/color:a617799ac8][/quote:a617799ac8]
داداش از اینکه بین 2 باشگاه کل کل وجود داره شکی نیست و اینکه هر دو باشگاه حاضر بودن تا بازیکنای همدیگه رو به تیم خودشون بیارن چون باعث تحقیر تیم مقابل میشد هم هیچ شکی نیست . ولی الان دیگه زیاد استقبالی نمیشه از این موضوع.
در مورد اتوو که قبول دارم رئال بهش بد کرد و اتوو هم خودش رو تو بارسا ثابت کرد و انتقام خودش رو گرفت. در مورد رونالدو هم اینکه میلاد جان رونالدو که از بارسا به رئال نیومد.بعد بارسا اینتر رفت و بعد اون مصدومیت طولانیش اومد به رئال و این بنظرم نمیشه بحثی در موردش کرد.[/quote:a617799ac8]
[color=black:a617799ac8]تا قبل توضیح در مورد رونالدو قبول و منم موافقم .

خب برادر من ، * که بازی رونالدو تو لباس بارسا به چشم دیدم میدونم روتالدو از اینتر
به رئال رفت . . . اون لیستی که برات گفتم مجموع بازیکنانی بود که خائن تاریخی این دو تیم محسوب میشن
خب اتوو هم از مایورکا به بارسا اومد ، اون اسامی کللللی بود . [/color:a617799ac8]