[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه دسامبر 27, 2012 7:51 pm

دل پیرو:قصد ترک سیدنی را ندارم؛ روزهای خوبی را پشت سرمی گذارم
این روزها صحبت هایی درمورد احتمال جدایی دل پیرو از اف سی سیدنی به گوش می رسید ولی او اعلام کرده که می خواهد در این تیم بماند

- الساندرو دل پیرو اسطوره ایتالیایی دنیای فوتبال انتشار اخباری مبنی بر احتمال جدایی اش از اف سی سیدنی در بازار زمستانی را رد کرد.

این ستاره 38 ساله تابستان امسال با امضای قراردادی به ارزش 1.5 میلیون یورو برای یکسال به تیم اف سی سیدنی پیوست و. این درحالی است که دل پیرو تابستان بعد از 19 سال حضور در یوونتوس به درخواست سران این باشگاه از این تیم ایتالیایی جدا شد و در 10 دیداری که برای اف سی سیدنی برگزار کرده، 5 گل به ثمر رسانده.

البته تیم او شرایط خوبی ندارد و در قعر جدول ای -لیگ قرار گرفته و تنها سه برد تا به اینجا به دست آورده و همین باعث شده تا گمانه زنی ها در مورد احتمال جدایی دل پیرو از این تیم آغاز شود ولی دل پیرو روز 4شنبه در صحبتهایی دراین باره گفت:« همه چیز میان من و سران باشگاه روشن و مشخص است. من به دنبال مسائل پراسترس نیستم و تمام دانش و جانم را در بازیها به کار می گیرم. برادرم استفانو در مورد مسائل قرارداد من مذاکره می کند. این مشکل اوست ، نه من . من واقعا دراسترالیا و در سیدنی روزهای خوبی را پشت سرمی گذارم. در حال حاضر این باشگاه و هم تیمی هایم بهترین ها برای من هستند و اینجا همه ما تمرکزمان را برروی بازیهای پیش رو قرار داده ایم. ما باید تمام انرژی ، ذهنیت و توانمان را در بازیها به کار بگیریم. از زندگی در استرالیا راضی هستم و الان باید برای لذت بیشتر در چند بازی پیش رو به پیروزی برسیم. باید با قلبمان، جنگندگی، فشار و کمی شانس بر این چالش غلبه کنیم.»
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه دسامبر 27, 2012 7:52 pm

رابرت لواندوفسکی خرید تابستانی شیاطین سرخ
رابرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه انزلیچی دورتموند به نظر توافق لازم برای ادامه همکاری با وستفالنی ها بدست نیاورد و تابستان امسال راهی منچستر خواهد شد

- رابرت لواندوفسکی مهاجم لهستانی باشگاه انزلیچی دورتموند که یکی از برترین مهاجمان بوندس لیگا به شمار می رود توافق لازم برای ادامه همکاری با زردپوشان وستفالنی بدست نیاورد و در پایان فصل دورتموند را ترک می کند.

بنا به گزارش بیلد؛ باشگاه منچستر یونایتد به شدت برای جذب مهاجم 24 ساله دورتموندی ها ابراز علاقه کرده است و عدم توافق مهاجم لهستانی با دورتموندی ها مسیر پیوستن او به شیاطین سرخ هموارتر شد.

لواندوفسکی عملکرد خوبی در دو فصل گذشته به نمایش گذاشت و بازی های درخشان وی در لیگ قهرمانان این فصل نیز سران یونایتد را برای پرداخت 22 میلیون پوند و حقوق 100 هزار پوند در هفته ای متقاعد کرده است. پیش از این لواندوفسکی از علاقه خود برای حضور در باشگاه های بزرگ اروپایی سخن گفته بود.

مهاجم لهستانی باشگاه انزلیچی دورتموند تا ژوئن 2014 با این باشگاه قرارداد دارد و حقوق وی حدود 2.5 میلیون یورو در سال است. منچستر یونایتد فصل گذشته نیز شینجی کاگاوا ستاره آسیایی دورتموند را به خدمت گرفته بود
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه دسامبر 28, 2012 11:09 am

فالکائو بهترین بازیکن دنیا به انتخاب گلوب ساکر اوواردز
ستاره کلمبیایی باشگاه اتلتیکومادرید هم در این فصل جایزه ای را مال خود خواهد کرد.

- رادامل فالکائو، ستاره کلمبیایی باشگاه اتلتیکومادرید در سالن «گلوب ساکر اوواردز»، جایزه بهترین بازیکن دنیا را مال خود خواهد کرد. این مراسم روزهای شنبه و یکشنبه در دوبی برگزار می شود و ببر کلمبیایی اتلتیکومادرید جایزه بهترین بازیکن دنیا را به خود اختصاص خواهد داد. زدن 49 گل در سال 2012 نشان دهنده عملکرد خوب فالکائو در طول سال گذشته میلادی بود. او به علاوه در طول این فصل دو عنوان قهرمانی با اتلتیکو رسید که خود فالکائونقش پررنگی در کسب این جامها داشت. دو گل او در فینال لیگ اروپا و هت تریکش در سوپرجام اروپا، باعث شد تا او و اتلتیکو سال2012 را با خاطره خوبی به پایان ببرند.

به همین خاطر هم هست که او به جایزه گلوب ساکر اوواردز رسیده و به دوبی سفر خواهد کرد تا این جایزه را دریافت کند و دیرتر از سایر بازیکنان اتلتیکومادرید به اردوی زمستانی تیمش خواهد پیوست.تمرینات اتلتیکومادرید از شنبه آینده آغاز خواهد شد ولی او از روز یکشنبه یعنی 30 دسامبر به اردوی تیمش ملحق خواهد شد.

علاوه بر فالکائو، اتلتیکوهم نامزد کسب عنوان بهترین باشگاه سال است که در این راستا با چلسی، باته بوریسوف و یوونتوس رقابت خواهد کرد. به همین خاطر هم میگل آنخل خیل مارین، مشاور اتلتیکو همراه با فالکائو به دوبی رفته است.

جالب اینجاست که اریک آبیدال هم به دوبی سفر کرده تا دراین مراسم حضور داشته باشد..این دوره سوم اهدای جایزه گلوب ساکر اوواردز است و آبیدال و ساندرو انزلیچی هم در بخش های مختلفی از این مراسم شرکت خواهند کرد . قرار است انزلیچی در یکی از کنفرانس ها سخنرانی کرده و درمورد مدل مدیریت و ارزشهای بازیکنان اسپانیایی به صحبت بپردازد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 28, 2012 3:39 pm

آکادمی فوتبال منچستر یونایتد

http://video.varzesh3.com/your-clips/ot ... %AA%D8%AF/

:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه دسامبر 28, 2012 6:34 pm

سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بعد از پیروزی این هفته تیمش مقابل نیوکاسل، این باشگاه و آلن پاردو، سرمربی نیوکاسل را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

در این دیدار پرهیجان، تیم میهمان سه بار در الدترافورد از شیاطین سرخ پیش افتاد اما در نهایت با گل خاویر ارناندز به پیروزی رسیدند تا اختلاف در صدر جدول را به 7 امتیاز افزایش دهند.

گل دوم نیوکاسل روی موقعیتی مشکوک به آفساید به ثمر رسید اما داور دیدار گل را پذیرفت. فرگوسن به شدت به داور اعتراض کرد اما داور او را از کنار زمین اخراج نکرد. در پایان دیدار آلن پاردو، سرمربی نیوکاسل، از اتحادیه فوتبال انگلیس خواست تا سرمربی یونایتدها را به خاطر اعتراضش جریمه کند.

فرگوسن با انتقاد از صحبت های پاردو، صحبت های او را باور نکردنی دانست:" پاردو خودش یک بار داور را هل داده بود. حالا در مورد آن شوخی می کند و در مقابل از من انتقاد می کند. این باورنکردنی است.

او از نظر اعتراض به داور، بدترین است. همه اعضای کادر فنی او در هر دیدار به داور اعتراض می کنند. در دیدار چهارشنبه هم او 90 دقیقه به داور اعتراض کرد.

شاید این یک بدشانسی باشد که من سرمربی معروف ترین باشگاه دنیا هستم؛ نه سرمربی نیوکاسل، یک باشگاه ضعیف در شمال شرقی انگلیس.

من همیشه با دلیل صحبت می کنم. همه این را می دانند. من یک فرد احساساتی هستم. اما به کسی توهین نمی کنم. مشکل من بزرگی باشگاه منچستریونایتد است."
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه دسامبر 28, 2012 7:24 pm

[b:3f19173eb7]بازگشت يانگ و ولبک و کاگاوا به ترکيب منچستر[/b:3f19173eb7]

اشلي يانگ و دني ولبک بازيکنان تيم فوتبال منچستريونايتد احتمالا در ديدار روز شنبه اين تيم در رقابتهاي ليگ برتر انگليس که برابر وست برومويچ برگزار خواهد شد به ترکيب منچستر بازخواهند گشت.

اين دو بازيکن در ديدار چهارشنبه گذشته منچستر برابر نيوکاسل يونايتد که به پيروزي چهار بر سه منچستر انجاميد غايب بودند.

منچستريونايتد با اين پيروزي با چهل و شش امتياز در صدر جدول اين رقابتها قرار گرفت و اختلاف خود را با منچسترسيتي نزديک ترين تعقيب کننده خود به هفت امتياز رساند.

شینجی کاگاوا، ستاره ژاپنی منچستریونایتد، در دیدار پیش رو مقابل وست بروم، به فهرست تیمش بازخواهد گشت.

او که در تابستان گذشته از دورتموند به منچستریونایتد پیوست، دو ماه قبل در دیدار برابر براگا در رقابت های چمپیونزلیگ از ناحیه زانو مصدوم شد. ابتدا انتظار می رفت که او تنها برای 4 ماه از میادین دور خواهد بود اما روند بهبودی اش به خوبی پیش نرفت و مدت غیبت او طولانی تر شد اما فرگوسن اعلام کرد که این بازیکن در دیدار این هفته مقابل وست بروم می تواند روی نیمکت بنشیند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شینجی کاگاوا نیاز به آمادگی دارد و به بازگشت نزدیک شده است. باید ببینیم او در تمرینات چه خواهد کرد و ممکن است او را در دیدار مقابل وست بروم روی نیمکت قرار دهم."

فرگوسن همچنین در مورد شرایط اشلی یانگ و دنی ولبک گفت:" ما امیدواریم که یانگ آماده باشد و دنیل ولبک باید آماده باشد. او سه شنبه شب بیمار بود اما فکر می کنم اکنون باید بهبود پیدا کرد باشد. حداقل چند بازیکن تیم به تیم برگشته اند و باید ببینیم به کدام یک از بازیکنان خسته تیم می توانیم استراحت بدهیم.

همه بازیکنان برای ما کلیدی هستند. رونی حداقل برای دو بازی با ما نخواهد بود. او دیروز اندکی بهتر بود. باید وضعیف فیل جونز را هم ارزیابی کنیم اما فکر نمی کنم او آماده باشد."
:twisted:
:evil: :twisted: :evil: :twisted:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » شنبه دسامبر 29, 2012 9:17 pm

[color=red:7cf1437015][size=15:7cf1437015][b:7cf1437015]آرسنال7 [/b:7cf1437015][/size:7cf1437015][/color:7cf1437015][color=black:7cf1437015][size=15:7cf1437015][b:7cf1437015]نیوکاسل 3[/b:7cf1437015][/size:7cf1437015] [/color:7cf1437015] /4/ /6/ :roll:
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه دسامبر 29, 2012 9:24 pm

/18/ بازی ارسنال تونیمه اول 1-1مساوی بود یعنی تونیمه دوم چه اتفاقی افتاد /15/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » شنبه دسامبر 29, 2012 9:37 pm

[color=black:b6c939d458]جالب اینکه تا دقیقه 73 بازی 3 - 3 مساوی بوده! لیگ انگلستان جدا لیگ جذاب و غیر قابل پیش بینی هست. عجیب غریب اصلا![/color:b6c939d458]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه دسامبر 30, 2012 4:20 am

[quote:008c479382="khorami201"][color=red:008c479382][size=15:008c479382][b:008c479382]آرسنال7 [/b:008c479382][/size:008c479382][/color:008c479382][color=black:008c479382][size=15:008c479382][b:008c479382]نیوکاسل 3[/b:008c479382][/size:008c479382] [/color:008c479382] /4/ /6/ :roll:[/quote:008c479382]

اینطوریه دیگه ....
ما تیم رو که منچستر با گل دقیقه 90 به زور می بره رو 7 تا می زنیم :twisted: :twisted: :twisted:
تازه مربیمون دلقک بازی هم در نمیاره ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه دسامبر 30, 2012 8:49 am

مالديني: لئوناردوي ديگري نخواهم شد

کاپيتان سابق ميلان زندگي سخت پدر و عشق به پيراهن تيمش را از دلايل اصلي رويگرداني از دنياي مربيگري عنوان کرد.

پائولو مالديني در سال 2009 کفش‌هاي خود را با پيراهن تيم محبوبش آويزان کرد و از آن زمان تاکنون به جز مواردي چهره بازيکن دوست داشتني ميلان ديده نشده است.

نماد تعصب و الگوي اخلاقي انزلیچی در گفت‌وگويي که با روزنامه‌ «لا رپوبليکا»ي ايتاليا داشت، اعلام کرد، دوست ندارد به دنياي مربيگري روي بياورد: "در فوتبال کارهاي زيادي را انجام دادم. خطر دور بودن از جهان فوتبال را احساس مي‌کنم اما رابطه عاطفي شديدي با ميلان دارم و نمي‌توانم خود را در نيمکت تيم ديگري حتي در خارج از ايتاليا ببينم. هيچ‌گاه به مربيگري فکر نکرده‌ام. وقتي زندگي‌ پدرم را به خاطر مي‌آورم، به اين نتيجه‌ مي‌رسم که نمي‌توانم مانند او زندگي کنم. حرفه پدرم در زندگي شخصي‌ او تاثير گذاشته بود و نمي‌خواهم زندگي‌ام مثل او باشد. گذشته از اين وقتي يک بازيکن به دنياي مربيگري روي مي‌آورد، احتمال پيوستنش به هر تيمي وجود دارد. لئوناردو نمونه خوبي در اين زمينه است. نمي‌خواهم لئوناردو جديد باشم! نمي‌توانم به جز ميلان خود را در تيم ديگري ببينم. به همين علت در فکر مربيگري نيستم. با هيچ باشگاه ايتاليايي به جز ميلان کار نخواهم کرد. بنابراين احتمال مربيگري من صفر است."

کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايتاليا دوست ندارد به کارهاي اداري هم روي بياورد: "نمي‌خواهم به کارهاي اداري مشغول شوم؛ چرا که سياست را دوست ندارم. اگر قرار باشد، در زمينه فوتبالي کار کنم، در جايي مشغول خواهم شد که بتوانم تجربه خود را منتقل کنم. به ندرت افرادي را مي‌توان پيدا کرد که 100 درصد توان خود را بگذارند؛ چه درمسايل تاکتيکي و چه در زمين فوتبال و يا حتي کارهاي روانشناسي. نمي‌خواهم فقط براي کسب پرستيژ در پستي مشغول به کار شوم."

مالديني درباره پيشنهاد تيم‌هاي ديگر به او در دوران حضورش در ميلان گفت: "يوونتوس به من پيشنهاد داد. جان‌لوکا ويالي هم در سال 1996 از من خواست تا به چلسي بروم اما ترجيح دادم، در ميلان باقي بمانم؛ چرا که تيم در آن دوران در بحران بود و نمي‌خواستم که در آن شرايط سن‌سيرو را ترک کنم. آرسنال هم پيشنهاد مالي بسيار خوبي را ارائه داد. سر آلکس فرگوسن هم به جذبم علاقه داشت اما در تيم محبوبم باقي ماندم. تمام اين پيشنهادها در دوران بحراني ميلان بود. در چنين شرايطي تصميم آسان‌تر ترک ميلان بود اما من به عنوان کاپيتان مسئول نتايج ضعيف بودم و بايد تيم را از بحران خارج مي‌کردم. به همين علت قرار را بر فرار ترجيح دادم."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه دسامبر 30, 2012 9:00 pm

رئال بهترین تیم درداخل خانه درسال2012

رئالي ها در سال 2012 در بازي هاي داخل خانه لاليگايي عملکرد شگفت انگيزي داشتند و توانستند در 20 ديدار خانگي شان به 16 برد و تنها 4 تساوي دست يابند.
رئال مادريد در سال 2012 و در استاديوم اختصاصي خود يعني سانتياگوبرنابئو توقف ناپذير نشان داد.رئالي ها اولين ديدار خانگي شان در اين سال را با برد پر گل 5-1 برابر گرانادا آغاز کردند و در نهايت اين سال را بدون شکست خانگي گذراندند.
تيم مورينيو در طول اين 20 ديدار خانگي توانست به 16 برد و 4 تساوي دست يابد و از 60 امتياز ممکن 52 امتياز را تصاحب کند.از اين حيث بايد رئال را نيرومندترين ميزبان لاليگا در سال 2012 ناميد.
رقيب سنتي يعني بارسلونا در اين سال 3 امتياز کمتر از تيم پايتخت نشين در ديارهايش در نيوکمپ به دست آورد و رقيب همشهري يعني اتلتيکو مادريد نيز با کسب 47 امتياز در رده سوم اين رده بندي جاي گرفت.
رئالي ها همچنين از نظر تعداد گل هاي زده و دريافت کرده در بازيهاي خانگي امسالشان هم در صدر قرار ميگيرند.آنها در 20 بازي خانگي خود 65 گل به ثبت رساندند ( بيش از 3 گل در هر بازي ) و فقط 14 گل دريافت کردند.اين در حاليست که آبي و اناري پوشان در سال جاري ميلادي در بازي هاي خانگي 59 گل زدند و 18 گل دريافت کردند. :evil:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 31, 2012 2:13 am

[quote:70db3e8f61="pedram_1367"][quote:70db3e8f61="khorami201"][color=red:70db3e8f61][size=15:70db3e8f61][b:70db3e8f61]آرسنال7 [/b:70db3e8f61][/size:70db3e8f61][/color:70db3e8f61][color=black:70db3e8f61][size=15:70db3e8f61][b:70db3e8f61]نیوکاسل 3[/b:70db3e8f61][/size:70db3e8f61] [/color:70db3e8f61] /4/ /6/ :roll:[/quote:70db3e8f61]

اینطوریه دیگه ....
ما تیم رو که منچستر با گل دقیقه 90 به زور می بره رو 7 تا می زنیم :twisted: :twisted: :twisted:
تازه مربیمون دلقک بازی هم در نمیاره ...[/quote:70db3e8f61]
اِهِــــــــــــم

آرسن ونگر در مورد سر الکس فرگوسن : به یاد ندارم کسی به این مدت طولانی در بالاترین سطح مانده باشد.

این قضیه از جهاتـی ترسناک است زیرا وقتی این مرد باشگاه را ترک کند دیگر مهم نیست چه کسی جای او می آید چرا که با رفتنش یک جای خالی بزرگ از خود به جا می گذارد. ب

اشگاه دچار بی ثباتی می شود حتی اگر مربی بعدی در بالاترین سطح باشد زیرا همه چیز در اطرف فرگوسن می چرخد.

شاید بیشترین چیزی که در او تحسین می کنم تفکر رو به جلو و آینده نگری اوست. او همه چیز را برده و این استثنایی است.
===================================
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در دوشنبه دسامبر 31, 2012 2:18 am .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 31, 2012 5:23 am

[size=18:2ed3ef55c0][color=red:2ed3ef55c0]گوآرديولا جانشين فرگوسن در منچستريونايتد ! :?
[/size:2ed3ef55c0][/color:2ed3ef55c0]رسانه‌هاي انگليسي مقصد آتي پپ گوآرديولا را منچستريونايتد عنوان کردند.
[color=black:2ed3ef55c0]سرمربي فصل گذشته آبي - اناري‌ها بيشترين درخواست را در ميان تيم‌هاي اروپايي دارد. به نوشته روزنامه‌ انگليسي «ديلي استار ساندي» او تصميمش را براي آينده گرفته و راهي اولدترافورد خواهد شد تا پس از سر آلکس فرگوسن هدايت يونايتدها را برعهده بگيرد.
به نوشته اين روزنامه‌ انگليسي گوآرديولاي 41 ساله با فرگوسن ديدارهايي داشته و در آنها درباره جانشيني‌ پيرمرد اسکاتلندي صحبت کرده است. اين روزنامه‌ از سه ديدار اين دو مربي بزرگ در نيويورک نوشت. به نظر مي‌رسد گوآرديولا با قراردادي سه ساله روبه‌رو باشد. دو دستيار و همچنين سه مربي جديد براي تيم‌هاي جوانان شياطين سرخ نيز گوآرديولا را در ماموريت جديدش همراهي خواهند کرد.
اين خبر بيش از همه براي سران و هواداران باشگاه منچسترسيتي تلخ و ناگوار خواهد بود؛ چرا که مالکان عرب "همشهري‌ها" به گوآرديولا براي جانشيني روبرتو مانچيني پيشنهادي وسوسه‌انگيز داده و به اين ترتيب تلاش داشتند اين مربي کاتالاني را که در حال حاضر در آمريکا به سر مي‌برد، براي رفتن به ورزشگاه اتحاد متقاعد کنند. بر اساس پيشنهاد ارائه شده اين خود گوآرديولا بود که مي‌توانست درباره دستمزد دريافتي‌اش تصميم‌گيري کند.
به نظر مي‌رسد پپ تحت تاثير اين پيشنهاد قرار نگرفته باشد. از سوي ديگر يونايتد هم خودش را براي رفتن فرگوسن آماده مي‌کند.
[/color:2ed3ef55c0]
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%AA%D8%AF
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 31, 2012 5:30 am

[size=18:5c445be9b7]همینطوری جهت [color=red:5c445be9b7]خالی نبودن عریضه [/color:5c445be9b7]و گذری به مسابقات اروپایی و [color=blue:5c445be9b7]مخصوصا" لالیگا [/color:5c445be9b7][/size:5c445be9b7] /8/ :wink: :lol:

just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 5 مهمان