[quote:b2c4b8786e="miladcivil"][quote:b2c4b8786e="abarar1989"]آره داداش مورینیو پورتو و اینتر رو قهرمانه چمپیونز لیگ کرد.چلسی رو اورد فینال.رئالو هم قهرمانه چمپیون شیپ میکنه
شما هم تیم اولل دنیا(البته بعد منچستر)

[/quote:b2c4b8786e]
[color=black:b2c4b8786e]رضا جان احتمالا" با [size=18:b2c4b8786e]نوسترا داموس[/size:b2c4b8786e] نسبتی نداره ؟ خوب عکس العملهای احتمالی محمد (alex00755) حدس زدی !
تیمی که جای دفاع نداره ، طبیعتا" آدم نمیتونه دفاع کنه ، اگه دفاع کنه دیگه آدم از حیطه منطق خارج میشه و میره تو
احساسات . یادمه سال قبل وقتی بارسا از چلسی باخت و حذف شد ، من بعنوان یه بارسایی گفتم من از بازی تیم
راضی بودم و فوتبال چشم نوازی بود و حالا تو بحث دفاعی ضعیف کار کرد و ریسک کرد و ریسکش نگرفت و باخت !
اما محمد عزیز ما وقتی الان میگه وضعیت فعلی رئال مثل بارسای سال قبله ، یکم حرفش جای بررسی داره ، رئال هم
تو اروپا عاااالی کار نکرد و تو گروهش دوم شد . لالیگا هم که اینطور ، حذفی هم که فعلا" بازی رفت از دست داد .
در هر صورت این فصل سوم حضور مو (مترجم معروف خودمون) در رئال هست ، شماها با اون سابقه و حضور بزرگانی مثل
دلبوسکه و توشاک و آنتیچ و کاپلو . . . . . به مورینیو میگین آقای خاص مادرید ؟ فرق رئال و بارسا در هیمنه که افراد در
بارسا تاثیرگذار نیستن و یک نفر نمیتونه تو باشگاه از بالا تا پایین [size=18:b2c4b8786e]کُن فَیکون[/size:b2c4b8786e] کنه ، همچنین کارنامه ای هم براتون نیاورد جز
3 تا جام ، اما ضربات سنگینی زد که بعد رفتنش خواهید دید ، اینتر و چلسی بعد رفتن مورینیو بخاطر بیارید که چه اوضاع
پیچیده ای داشتن و دارن !!![/color:b2c4b8786e][/quote:b2c4b8786e]
[color=black:b2c4b8786e]میلاد جان نباید حقایق تاریخی رو بگی!خلاصه قرنها از اون جریان میگذره و من پشیمونم.حالا که گفتی منم ناچارم اقرار کنم که نوسرا داموس رو توی سفری که به فرانسه داشتم.آره دیگه

[/color:b2c4b8786e]