[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط alex00755 » شنبه دسامبر 22, 2012 11:58 pm

[size=18:838a1306eb][color=red:838a1306eb]مورينيو اگه مربي نبود پورتوي بي ستاره رو قهرمان چمپيونزليگ نميكرد
مورينيو اگه مربي نبود چلسي رو براي اولين بار تو تاريخش فيناليست نميكرد
مورينيو اگه مربي نبود با اينتر سه گانه نمي گرفت
مورينيو آقاي خاص مادريد هست و خواهد بود.

غارسایی ها رو میبینم یاد آقای ا.ن می افتم که چند ساله اومده توی سیاست قدرت دستشه خوشحاله و نمیدونه به زودی میره....این بارسایی ها هم به افتخارات این چند سال اخیرشون مینازند....صبر کنید شب دراز است و قلندر بیدار....[/color:838a1306eb][/size:838a1306eb]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط alex00755 در يکشنبه دسامبر 23, 2012 4:16 am .
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه دسامبر 23, 2012 12:06 am

آره داداش مورینیو پورتو و اینتر رو قهرمانه چمپیونز لیگ کرد.چلسی رو اورد فینال.رئالو هم قهرمانه چمپیون شیپ میکنه /10/ /10/ /10/
شما هم تیم اولل دنیا(البته بعد منچستر) /10/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه دسامبر 23, 2012 8:48 am

آلگري: تعجب مي‌کنم رم يک پله بالاتر از ما است

سرمربي ميلان پس از شکست برابر رم اعلام کرد تعجب مي‌کند اختلاف ميلان و رم در جدول فقط يک پله است.

به نقل از ساکروي، ميلان در ديدار اين هفته خود در زمين رم با نتيجه 4 بر 2 شکست خورد.

رم تا دقيقه 61 با نتيجه 4 بر صفر پيش افتاده بود ولي ميلاني‌ها با 2 گل خود را تا حدي به ميزبان نزديک کردند ولي نتوانستند مانع شکست تيم‌شان شوند.

ماسيميليانو آلگري در اين مورد گفت: بدون شک بايد فکري به حال دفاع درهم ريخته‌مان بکنيم. شتاب‌زدگي در حمله‌هاي تيم واضح بود. در اين موضوع نيز بايد تمرکز بيشتري داشته باشيم. نيمه نخست 2 گل خورديم. پس از آغاز نيمه دوم مي‌خواستيم نتيجه را جبران کنيم که 2 گل ديگر دريافت کرديم. دروازه‌بان رم چندين بار دروازه‌ تيمش را نجات داد.

سرمربي ميلان پس از آن به تمجيد از رم پرداخت که اکنون در پله ششم جدول رده‌بندي قرار گرفته است. اين يعني تنها يک پله بالاتر از ميلان.

آلگري عنوان کرد: به نظر من انزلیچی يکي از بهترين تيم‌هاي ايتاليا است. تعجب مي‌کنم در جدول رده‌بندي آنها فقط يک پله بالاتر از ما هستند! بايد در رتبه بالاتري قرار مي‌گرفتند.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه دسامبر 23, 2012 9:52 am

[quote:5c993f12df="abarar1989"]آره داداش مورینیو پورتو و اینتر رو قهرمانه چمپیونز لیگ کرد.چلسی رو اورد فینال.رئالو هم قهرمانه چمپیون شیپ میکنه /10/ /10/ /10/
شما هم تیم اولل دنیا(البته بعد منچستر) /10/[/quote:5c993f12df]

[color=black:5c993f12df]رضا جان احتمالا" با [size=18:5c993f12df]نوسترا داموس[/size:5c993f12df] نسبتی نداره ؟ خوب عکس العملهای احتمالی محمد (alex00755) حدس زدی !
تیمی که جای دفاع نداره ، طبیعتا" آدم نمیتونه دفاع کنه ، اگه دفاع کنه دیگه آدم از حیطه منطق خارج میشه و میره تو
احساسات . یادمه سال قبل وقتی بارسا از چلسی باخت و حذف شد ، من بعنوان یه بارسایی گفتم من از بازی تیم
راضی بودم و فوتبال چشم نوازی بود و حالا تو بحث دفاعی ضعیف کار کرد و ریسک کرد و ریسکش نگرفت و باخت !
اما محمد عزیز ما وقتی الان میگه وضعیت فعلی رئال مثل بارسای سال قبله ، یکم حرفش جای بررسی داره ، رئال هم
تو اروپا عاااالی کار نکرد و تو گروهش دوم شد . لالیگا هم که اینطور ، حذفی هم که فعلا" بازی رفت از دست داد .
در هر صورت این فصل سوم حضور مو (مترجم معروف خودمون) در رئال هست ، شماها با اون سابقه و حضور بزرگانی مثل
دلبوسکه و توشاک و آنتیچ و کاپلو . . . . . به مورینیو میگین آقای خاص مادرید ؟ فرق رئال و بارسا در هیمنه که افراد در
بارسا تاثیرگذار نیستن و یک نفر نمیتونه تو باشگاه از بالا تا پایین [size=18:5c993f12df]کُن فَیکون[/size:5c993f12df] کنه ، همچنین کارنامه ای هم براتون نیاورد جز
3 تا جام ، اما ضربات سنگینی زد که بعد رفتنش خواهید دید ، اینتر و چلسی بعد رفتن مورینیو بخاطر بیارید که چه اوضاع
پیچیده ای داشتن و دارن !!![/color:5c993f12df]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه دسامبر 23, 2012 11:19 am

واقعا در اینکه مورینیو تاریخ رئال رو نابود کرد و با پرورش دادن حیواناتی مثل په په و مارسلو و رونالدو و ... ( این بازیکنان قبل مورینیو اونجا بودند ولی با اومدن مورینیو انگار از بار فنیشون کم شده و بر عقده ای گریشون افزوده شده ) باعث شد شان و فرهنگ رئالی که همیشه جزو بااخلاق های جهان بودن خراب بشه !! رئالی که هیرو ، هلگوئرا ، سولاری ، گوتی ، رونالدو ، رائول ، مورینتس ، ماکه له له ، سالگادو ، کارلوس ، بکام ، گاگو ، امرسون ، کاناوارو ، ساموئل ، گراووسن و ... توش بودند و هر کدوم یک وجه ای به این تیم داده بودند و اگه خشونتی توشون بود ؛ 100% به بازیشون ربط داشت ، الان شده یکی از عقده ای ترین تیم های جهان !! که باید توش از سیدصالحی و ابراهیمی استفاده بشه !!!

این رفتارها برای من که طرفدار رئال هستم اینقدر ناپسند هست که اصلا دوست ندارم در حال حاظر در مورد رئال حرف بزنم و ترجیح میدم دنبال تیمی مثل آرسنال برم که حداقل انسانیت توشون هست ...

در تمامی تیم های مورینیو ،این مسائل هست !! و تمام باشگاه های ناکام که جامی نیاوردند دنبال این آقا می رن تا به هر شکلی جام بیارن ولو شده یک حذفی ساده !! نمونه تیم هاش چلسی و اینتر هستند که بعد مورینیو همه دیدیم چی شدند !! بعد مورینیو هر 2 تا تیم آشغالدونی هایی بودند که هیچ پشتوانه و سیستم و کلاسی نداشتند و خیلی زمان برد تا مربی های جدیدشون بتونند خرابگی های مورینیو رو درست کنند ....

اما من مطمئنم وضع رئال خیلی بدتر از اینهاست ... و بعد مورینیو رئال فنا میشه و شاید همین سومی لیگ رو هم نتونه بیاره !! مگر اینکه مربی ای بیارن مثل ونگر که اگه اون هم بیاد بر فرض از 30 تا بازیکن رئال شاید 25 تاش رو بندازه بیرون چون اساس کارش روی نظم و جوانگرایی و تاکتیک پذیری هست ...

اگه بخوایم به گذشته و افتخارات رئال برگردیم میشیم دقیقا مثل ملوانی ها که همه جا تو باد 7 بار فینال حذفیشون هستند اما در حقیقت حداقل 10 سال هست هیچ چی نشدند جز پر ادعا بودند ...

امیدوارم یکروزی ونگر بیاد توی رئال تا یکم از اثرات بمب اتمی مورینیو کم بشه /7/

در حال حاضر بارسلونا از خیلی از جهات بهترین هست و اگه تیمی بتونه کلاسش رو تعطیل کنه اون تیم آرسنال و ونگر کبیر هست وگرنه تیم های سنتی ای مثل منچستر و کل تیم های ایتالیایی نمی تونند به مکتب بارسلونا آسیبی بزنند و شاید در یک یا چند بازی بتونند برنده بشند ولی در حالت کلی و از لحاظ سیستماتیک همه بازنده هستند و بین بازنده ها آرسنال از همه بالاتر هست

داخل پرانتز بگم اصلا قصدم کل کل بین آرسنال و دیگر تیم ها نیست و نظرم رو گفتم /14/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 2:04 pm

[color=red:cc899c4262][size=18:cc899c4262]په په شخصيت سال پرتغال شد ! [/size:cc899c4262][/color:cc899c4262][color=blue:cc899c4262](دوره آخر زمانه به خدا)[/color:cc899c4262]
[color=black:cc899c4262]مدافع خشن رئال مادريد جايزه برترين شخصيت سال پرتغال در سال 2012 (آرتور آگوستينو) را کسب کرد.
په په مدافع برزيلي الاصل پرتغال و رئال مادريد پس از کسب جايزه ارزشمند برترين شخصيت سال پرتغال در سال 2012، گفت: از اين اتفاق بسيار خوشحالم. از همه تيم‌هايي که مرا حمايت کردند سپاسگزارم.
به گزارش ايسنا،مدافع پرتغالي رئال مادريد در گفت‌وگو با روزنامه پرتغالي "record" پس از کسب اين جايزه گفت : "پس از اتفاقي که در بازي با ختافه رخ داد و با لگد به بازيکن حريف زدم قصد داشتم از فوتبال خداحافظي کنم." وي پس از اين حادثه 10 بازي محروم شد و در محافل ورزشي دنيا به عنوان يک چهره بازيکن "خشن و قاتل" معروف شد.
په په درباره شرايط رئال مادريد گفت:‌ بايد قبول کنيم که شرايط سخت و پيچيده‌اي در رئال مادريد داريم و بايد براي کسب دهمين قهرماني اروپا تلاش کنيم زيرا قهرماني در ليگا براي ما امکان پذير نيست.
وي درباره احتمال خروج رونالدو و مورينيو از رئال مادريد در پايان فصل گفت: سرنوشت من به سرنوشت کريستيانو رونالدو و مورينيو وابسته نيست ولي اگر دوست داشته باشم در تيمي غير از رئال مادريد بازي کنم آن تيم پورتو است. زيرا پورتو تيمي است که من در آن رشد کردم.
وي درباره احتمال برنده شدن رونالدو در مراسم معرفي بهترين بازيکن سال گفت: به عنوان دوست رونالدو خيلي دوست دارم او برنده عنوان مرد سال شود . او در شش سال اخير پنج بار بين سه نفر اول بوده وامسال ليگا را فتح کرده است اما به نظر مي‌رسد او برنده اين جايزه نشود.
در اين مراسم کريستيانو رونالدو و فابيو کونترائو هم تيمي‌هاي او در نيز حضور داشتند.[/color:cc899c4262]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 3:46 pm

[quote:b2c4b8786e="miladcivil"][quote:b2c4b8786e="abarar1989"]آره داداش مورینیو پورتو و اینتر رو قهرمانه چمپیونز لیگ کرد.چلسی رو اورد فینال.رئالو هم قهرمانه چمپیون شیپ میکنه /10/ /10/ /10/
شما هم تیم اولل دنیا(البته بعد منچستر) /10/[/quote:b2c4b8786e]

[color=black:b2c4b8786e]رضا جان احتمالا" با [size=18:b2c4b8786e]نوسترا داموس[/size:b2c4b8786e] نسبتی نداره ؟ خوب عکس العملهای احتمالی محمد (alex00755) حدس زدی !
تیمی که جای دفاع نداره ، طبیعتا" آدم نمیتونه دفاع کنه ، اگه دفاع کنه دیگه آدم از حیطه منطق خارج میشه و میره تو
احساسات . یادمه سال قبل وقتی بارسا از چلسی باخت و حذف شد ، من بعنوان یه بارسایی گفتم من از بازی تیم
راضی بودم و فوتبال چشم نوازی بود و حالا تو بحث دفاعی ضعیف کار کرد و ریسک کرد و ریسکش نگرفت و باخت !
اما محمد عزیز ما وقتی الان میگه وضعیت فعلی رئال مثل بارسای سال قبله ، یکم حرفش جای بررسی داره ، رئال هم
تو اروپا عاااالی کار نکرد و تو گروهش دوم شد . لالیگا هم که اینطور ، حذفی هم که فعلا" بازی رفت از دست داد .
در هر صورت این فصل سوم حضور مو (مترجم معروف خودمون) در رئال هست ، شماها با اون سابقه و حضور بزرگانی مثل
دلبوسکه و توشاک و آنتیچ و کاپلو . . . . . به مورینیو میگین آقای خاص مادرید ؟ فرق رئال و بارسا در هیمنه که افراد در
بارسا تاثیرگذار نیستن و یک نفر نمیتونه تو باشگاه از بالا تا پایین [size=18:b2c4b8786e]کُن فَیکون[/size:b2c4b8786e] کنه ، همچنین کارنامه ای هم براتون نیاورد جز
3 تا جام ، اما ضربات سنگینی زد که بعد رفتنش خواهید دید ، اینتر و چلسی بعد رفتن مورینیو بخاطر بیارید که چه اوضاع
پیچیده ای داشتن و دارن !!![/color:b2c4b8786e][/quote:b2c4b8786e]
[color=black:b2c4b8786e]میلاد جان نباید حقایق تاریخی رو بگی!خلاصه قرنها از اون جریان میگذره و من پشیمونم.حالا که گفتی منم ناچارم اقرار کنم که نوسرا داموس رو توی سفری که به فرانسه داشتم.آره دیگه :lol: [/color:b2c4b8786e]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 4:03 pm

من ایساما...ا محرومیاتان واسی اعصابه کل کله نارم... :?
وگرنه دشتم شمه دو نفره ره... :( :wink:
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 4:42 pm

[quote:02352b286f="alex00755"]من ایساما...ا محرومیاتان واسی اعصابه کل کله نارم... :?
وگرنه دشتم شمه دو نفره ره... :( :wink:[/quote:02352b286f]
آبرار اگه دقت بوکونی امانم بعد از محرومیت کل کلا تعطیلا کودیم.من فقط ایتا موضوعا در مورد 600 سال پیش بوگوفتم.
ولی خدایی شمان مالدیویان حرفی برای گفتنم دارید مگه(البته به غیر از خاطرات سال کونوس و ماقبل کونوس) :wink: :lol: :lol:
جنبه ی شوخی داشتی.منم حاله کل کل نارام.فعلا کل کل تعطیله... :P :P
هرچی ببه امان رشتی ایم و داماش تنها تیمه امانه... :twisted:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 5:38 pm

[quote:0d329e224c="abarar1989"][quote:0d329e224c="alex00755"]من ایساما...ا محرومیاتان واسی اعصابه کل کله نارم... :?
وگرنه دشتم شمه دو نفره ره... :( :wink:[/quote:0d329e224c]
آبرار اگه دقت بوکونی امانم بعد از محرومیت کل کلا تعطیلا کودیم.من فقط ایتا موضوعا در مورد 600 سال پیش بوگوفتم.
ولی خدایی شمان مالدیویان حرفی برای گفتنم دارید مگه(البته به غیر از خاطرات سال کونوس و ماقبل کونوس) :wink: :lol: :lol:
جنبه ی شوخی داشتی.منم حاله کل کل نارام.فعلا کل کل تعطیله... :P :P
هرچی ببه امان رشتی ایم و داماش تنها تیمه امانه... :twisted:[/quote:0d329e224c]

دریم یلامیسر...خبم داریم...بس آرام ببم ایته شلیکه سنگین کونم شمره...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 6:18 pm

فريدل قراردادش را با تاتنهام تمديد کرد

باشگاه فوتبال تاتنهام روز چهارشنبه از تمديد قرارداد براد فريدل دروازه بان آمريکايي خود خبر داد.

تاتنهام اعلام کرد فريدل چهل و يک ساله يک فصل ديگر در اين تيم بازي خواهد کرد.

فريدل اين فصل به رغم پيوستن اوگو لوريس دروازه بان فرانسوي از ليون در آخر اوت در ترکيب اصلي تاتنهام قرار مي گيرد.

اما لوريس در بازي هاي اخير تاتنهام جاي فريدل را در درون دروازه گرفته است.

براد فريدل، مسن ترين بازيکن ليگ برتر انگليس در تيم هاي ليورپول و بلکبرن سابقه بازي دارد و از سال دو هزار و هشت در تاتنهام بازي مي کند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، تاتنهام که با سي امتياز از هجده بازي در رده ششم ليگ برتر انگليس قرار دارد، روز چهارشنبه در هفته نوزدهم به مصاف استون ويلا مي رود.

/18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 7:02 pm

آقایون سکوت کنند به جای صحبت بر سر تیمهای درجه 2 اروپا همه از روی صندلی بلند شید و به احترام شیاطین سرخ دست بزنید.
/23/ /16/ /23/ /16/ /23/ /16/ صدای پای قهرمان می آید /23/ /16/ /23/ /16/ /23/ /16/ /23/ /16/ /23/ /16/ /23/

http://video.varzesh3.com/video/%D9%85% ... %B3%D9%84/
برد به سبک یونایتد_در زیر شلاق باران و برف
هدیه کریسمس قرمز های منچستر به هواداران در شبی که همشهری از ما 7 امتیاز عقب افتاد.
در مسابقات هفته نوزدهم ليگ برتر انگلستان تيم فوتبال منچستر يونايتد در ورزشگاه خانگي خود اولدترافورد ميزبان نيوکسل بود که اين بازي در نهايت با نتيجه 4 بر 3 به سود منچستر به پايان رسيد.

نيمه اول اين بازي با برتري 2 بر يک نيوکسل به پايان رسيد، در اين نيمه ابتدا پرش در دقيقه 4 نيوکسل را پيش انداخت اما اوانز يک گل براي منچستر و يک گل به خودي زد تا نتيجه 2 بر يک به سود نيوکسل شود.

در نيمه دوم اورا دقيقه 58 بازي را به تساوي کشاند اما سيسه 68 گل سوم نيوکسل را زد اما اين پايان کار نبود و منچستر با گل دقيقه 71 فن‌پرسي بازي را به تساوي کشاند و در دقايق پاياني اين چيچاريتو بود که گل پيروزي منچستر را زد تا اين تيم در آخرين بازي نيم‌فصل نيز به پيروزي برسد.( وی پی ان من قطع شده هر وقت درست شد عکساش رو میگذارم خیلی باحاله)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 7:05 pm

[quote:ca07f9e464="The_King_of_rasht"]آقایون سکوت کنند به جای صحبت بر سر تیمهای درجه 2 اروپا همه از روی صندلی بلند شید و به احترام شیاطین سرخ دست بزنید.
/23/ /16/ /23/ /16/ /23/ /16/ صدای پای قهرمان می آید /23/ /16/ /23/ /16/ /23/ /16/ /23/ /16/ /23/ /16/ /23/

http://video.varzesh3.com/video/%D9%85% ... %B3%D9%84/
برد به سبک یونایتد_در زیر شلاق باران و برف
هدیه کریسمس قرمز های منچستر به هواداران در شبی که همشهری از ما 7 امتیاز عقب افتاد.
در مسابقات هفته نوزدهم ليگ برتر انگلستان تيم فوتبال منچستر يونايتد در ورزشگاه خانگي خود اولدترافورد ميزبان نيوکسل بود که اين بازي در نهايت با نتيجه 4 بر 3 به سود منچستر به پايان رسيد.

نيمه اول اين بازي با برتري 2 بر يک نيوکسل به پايان رسيد، در اين نيمه ابتدا پرش در دقيقه 4 نيوکسل را پيش انداخت اما اوانز يک گل براي منچستر و يک گل به خودي زد تا نتيجه 2 بر يک به سود نيوکسل شود.

در نيمه دوم اورا دقيقه 58 بازي را به تساوي کشاند اما سيسه 68 گل سوم نيوکسل را زد اما اين پايان کار نبود و منچستر با گل دقيقه 71 فن‌پرسي بازي را به تساوي کشاند و در دقايق پاياني اين چيچاريتو بود که گل پيروزي منچستر را زد تا اين تيم در آخرين بازي نيم‌فصل نيز به پيروزي برسد.( وی پی ان من قطع شده هر وقت درست شد عکساش رو میگذارم خیلی باحاله)[/quote:ca07f9e464]
حمزه برار این مچسترمیخاد بارئال بازی کنه برااا خیلی نانه این تیمای لیگ اینگلیس روبزورچکش میبره که من ازهمین حالا رئال روتوجمع هشت میبینم :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 7:13 pm

[quote:1f0c08eeb8="777"][quote:1f0c08eeb8="The_King_of_rasht"][/quote:1f0c08eeb8]
حمزه برار این مچسترمیخاد بارئال بازی کنه برااا خیلی نانه این تیمای لیگ اینگلیس روبزورچکش میبره که من ازهمین حالا رئال روتوجمع هشت میبینم :wink:[/quote:1f0c08eeb8]

قبلا گفتم الان هم میگم لیگ برتر انگلیس با هیچ لیگی قابل مقایسه نیست،اینجا ضعیف ترین تیمها از شاخ ترین تیم ها اسپانیا سگ جان تر هستند و بازی جلوی تیمهایی که فقط میخوان نبازن خیلی سخت تره .
اگه امروز بازی رو دیده باشی میدونی که موقعیت گل منچستر 15 در برابر 6 بود و 11 کرنر هم زد، و هفته قبل مقابل سوانسی که از شبکه ورزش پخش شد منچستر یونایتد9 موقعیت 100% گل داشت نقطه ضعف منچستر فقط توی دروازه هست یعنی بعد از فان در سار هیچ کدوم از سه دروازه بان(کوژجاک_لیندرگارد_دی خیا) هیچ کدوم در سطح منچستر نیستن !
ما همین تیمهای به قول شما نان رو میبریم ولی شما چی همین تیمهای نان اسپانیا رو نمی تونید ببرید!
یاد و خاطره مالاگا هم گرامی باد!!!!!!!!!!!!
:evil:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه دسامبر 26, 2012 7:20 pm

[quote:f4f7302827="The_King_of_rasht"][quote:f4f7302827="777"][quote:f4f7302827="The_King_of_rasht"][/quote:f4f7302827]
حمزه برار این مچسترمیخاد بارئال بازی کنه برااا خیلی نانه این تیمای لیگ اینگلیس روبزورچکش میبره که من ازهمین حالا رئال روتوجمع هشت میبینم :wink:[/quote:f4f7302827]

قبلا گفتم الان هم میگم لیگ برتر انگلیس با هیچ لیگی قابل مقایسه نیست،اینجا ضعیف ترین تیمها از شاخ ترین تیم ها اسپانیا سگ جان تر هستند و بازی جلوی تیمهایی که فقط میخوان نبازن خیلی سخت تره .
اگه امروز بازی رو دیده باشی میدونی که موقعیت گل منچستر 15 در برابر 6 بود و 11 کرنر هم زد، و هفته قبل مقابل سوانسی که از شبکه ورزش پخش شد منچستر یونایتد9 موقعیت 100% گل داشت نقطه ضعف منچستر فقط توی دروازه هست یعنی بعد از فان در سار هیچ کدوم از سه دروازه بان(کوژجاک_لیندرگارد_دی خیا) هیچ کدوم در سطح منچستر نیستن !
ما همین تیمهای به قول شما نان رو میبریم ولی شما چی همین تیمهای نان اسپانیا رو نمی تونید ببرید!
یاد و خاطره مالاگا هم گرامی باد!!!!!!!!!!!!
:evil:[/quote:f4f7302827]
جداازکل کل وشوخی بابخشاول صحبتات موافقم واقعالیگ اینگلیس جذاب
امروزبازی رومتاسفانه ندیدم اما اگه رئال رواوج باشه همه این تیمارو له میکنه :evil:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 5 مهمان