[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 1:14 pm

پنجاه شایعه نقل و انتقالات زمستانی (6)-دو ستاره جذاب برزیلی در راه اروپا
با ما 50 شایعه نقل و انتقالات زمستانی را دنبال کنید.

- زمان آغاز بازار نقل و انتقالات ژانویه به سرعت در حال نزدیک شدن است و هر روز به شایعات در مورد انتقالات احتمالی بازیکنان از یک تیم، به تیمی دیگر افزوده می شود. هر چقدر که به زمان شروع بازار انتقالات نزدیک می شویم شایعات رنگ و بوی جدی تری به خود می گیرد.

شما ممکن است خبرهایی را بخوانید که باور اینکه این انتقالات ممکن است تا 10 سال دیگر رخ بدهد نیز برایتان سخت باشد ولی این احتمال وجود دارد که بیشتر این انتقالات در ژانویه صورت پذیرد.

در ادامه به شایعات مبنی بر آینده 50 نفر از بزرگترین بازیکنان فوتبال خواهیم پرداخت ؛ می خواهیم ببینیم که چه کسانی در ماه ژانویه تیم خود را ترک خواهند کرد و مقصد احتمالی و آتی کجاست.هر روز برای شما در مورد آینده مبهم دو بازیکن شاغل در لیگ های مطرح اروپایی خواهیم نوشت. با ما باشید و شایعات مربوط به بازار نقل و انتقالات زمستانی:

11-لئاندرو دامیائو – اینترناسیونال

مهاجم برزیلی در ابتدای فصل نیز از چند تیم پیشنهاد داشت، اما سران اینترناسیونال حاضر به فروش این بازیکن نشدند. اما به نظر می رسد که رئال مادرید برای جذب این مهاجم 23 ساله وارد عمل شده تا بتواند در ابتدای شروع نیم فصل دوم دامیائو را به جمع بازیکنان خود اضافه کند. از تاتنهام نیز به عنوان یکی دیگر از تعقیب کنندگان این بازیکن صحبت می شود، اما با توجه به مشکلات و مصدومیت های خط حمله رئال در این فصل، این تیم تلاش زیادی برای جذب او خواهد کرد و شانس بیشتری نیز برای خرید این بازیکن جوان دارد

12- نیمار – سانتوس

درخشان ترین ستاره جوان حال حاضر دنیای فوتبال، یکی از بازیکنانی است که مدت هاست شایعه حضورش در تیم های بزرگ اروپایی به گوش می رسد و هر روز شایعه عقد قرار داد او با یکی از باشگاه ها شنیده می شود. بارسا، رئال و چلسی به عنوان مهمترین مشتری های این مهاجم جوان سانتوس هستند. با توجه به علاقه این بازیکن برای حضور در لالیگا، شانس غول های اسپانیایی بیشتر از سایر تیم ها می باشد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 1:16 pm

درگیری لفظی مورینیو و مربی اتلتیکو؛مونو بورگوس: من تیتو نیستم ها! مخت را پائین می آورم
درجریان برگزاری داربی مادرید، مورینیو دائما به داور مسابقه غر می زد و از اینکه دو مربی در منطقه تکنیکی اتلتیکو (هم سیمئونه و هم دستیارش بورگوس) حضور داشتند به داور گلگی می کرد

- در جریان داربی شنبه شب شهر مادرید، شاهد آن بودیم که ژوزه مورینیو و مونو بورگوس، دستیار دیگو سیمئونه در اتلتیکومادرید، بارها با هم کل کل لفظی دارند و گویا درگیری لفظی کوتاهی هم میان این دو نفر رخ داده.

گویا دستیار اتلتیکومادرید در آستانه برخورد فیزیکی با مربی رئال بوده و البته مورینیو هم با یک فحش فیزیکی جوابش را داده. طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو، کمک مربی اتلتیکو، هم کوتاه نیامده و با لحن تندی پاسخ صحبت های مورینیو را می داده.

درجریان برگزاری داربی شهر مادرید، ژوزه مورینیو دائما به داور مسابقه غر می زد و از اینکه دو مربی در منطقه تکنیکی اتلتیکومادرید (هم دیگو سیمئونه و هم دستیارش بورگوس) حضور داشتند به داور چهارم گلایه می کرد و همین باعث شد تا بورگوس از دست مربی رئال عصبانی شود. روز دوشنبه سرمربی رئال مادرید در کنفرانس خبری اش پیش از آخرین بازی تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا در پاسخ به سوالی درمورد درگیری اش با کمک مربی اتلتیکو گفت:« مونو بورگوس؟کی هست؟رابطه من با سران اتلتیکو، با وجود رقابتی که در شهر مادرید باهم داریم، همیشه خوب است. سیمئونه همیشه برخورد مودبانه ای با من دارد و من هم همین طور. من در تونل رختکن و قبل از آغاز بازی با او صحبت می کردم ولی بعد از بازی این کار را نکردم؛ چون احساس می کردم که او هم دراین شرایط تمایلی به صحبت کردن ندارد.»

گویا در جریان همان دریگیری ها مونو بورگوس به مورینیو گفته:« من تیتو (ویلانووا) نیستم ها! مخت را پائین می آورم.»

البته تمام کسانی که بازی را به صورت زنده تماشا می کردند هم شاهد درگیری لفظی این دو مربی بودند؛ چون دوربین های تلویزیونی این صحنه ها را پخش می کردند. گویا او هم با مورینیو و هم با چندو درگیر شده و مورینیو هم در جواب این صحبت های او با استفاده از انگشتانش به او توهین کرده و این درحالی بود که داور چهارم از هردومربی خواسته بود که روی نیمکت هایشان بنشینند.

خود بورگوس هم در زمان خروج از ورزشگاه این درگیری لفظی را تائید کرد. گویا خبرنگاران از او درمورد این درگیری سوال کرده بودند و او هم این اتفاق را تائید کرده بود وگفته بود که رئالی ها دائما به داور چهارم اعتراض می کردند واز اینکه او و سیمئونه همراه باهم درمنطقه تکنیکی به بازیکنان توصیه هایی می کردند گله داشتند. البته طبق قوانین هم تنها یک مربی حق دارد تا درمنطقه تکنیکی با بازیکنان صحبت کند.

بعد از اعتراضات رئالی ها بود که داور چهارم از بورگوس خواست تا روی نیمکت مربیگری بنشیند و درهمین زمان بود که تمام این اتفاقات رخ داده. بورگوس درزمان خروج از ورزشگاه طوری رفتار می کرد که این برخوردها برایش اهمیت خاصی نداشته.

البته این درگیری های لفظی گره از کار اتلتیکومادرید باز نکرد و این تیم در داربی مادرید مغلوب کهکشانی ها شد تا در تعقیب و گریز با بارسا در صدر جدول لالیگا سه امتیاز عقب بماند.حالا آنها باید خود را برای بازی بعدی شان در لیگ اروپا آماده کنند و بعد از آن باید مقابل دپورتیوو و سپس بارسلونا قرار بگیرند.

یکی ازنکات جالب این برخورد این بود که ژوزه مورینیو، این گونه بورگوس را نادیده گرفت ؛ او بورگوس را نشناخت؛ دروازه بان حرفه ای آرژانتینی که در 38 بازی ملی برای آلبی سلسته به میدان رفته بود
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:41 pm

بازگشت آنری به آرسنال در ژانویه
آنری که بهترین گلزن تاریخ توپچی ها محسوب می شود، از روز اول ژانویه 2013، برای دومین بار به طور قرضی به این باشگاه خواهد پیوست.

- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، تیری آنری، اسطوره باشگاه آرسنال، با این باشگاه برای بازگشت قرضی در ژانویه به توافق رسید.

آنری که بهترین گلزن تاریخ توپچی ها محسوب می شود، از روز اول ژانویه 2013، برای دومین بار به طور قرضی به این باشگاه خواهد پیوست.

این ستاره فرانسوی تمایلش برای بازگشت به امیریتس را به آرسنالی ها اعلام کرد و اکنون این باشگاه در حال مذاکره با باشگاه نیویورک ردبولز برای فراهم کردن شرایط این انتقال قرضی است. مهمترین مسئله در مورد این انتقال، مدت آن است. ونگر امیدوار است تا آنری را تا آنجا که ممکن است برای مدت طولانی تری به خدمت بگیرد.

نیویورکی می خواهند مانند سال گذشته تنها برای 6 هفته آنری را به آرسنال قرض بدهند و دوست ندارند بیش از این زمان، مهاجم فرانسوی شان در لیگ برتر به میدان برود.

پیوستن آنری می تواند به طور موقت مشکل گلزنی توپچی ها را رفع کند اما با این وجود، ونگر همچنان به دنبال یک مهاجم جدید در ژاویه استو از آدریان لوپس، مهاجم اتلتیکو مادرید، به عنوان گزینه اصلی آرسنال نام برده می شود.

ژروینیو در ژانویه برای حضور در جام ملت های آفریقا، برای چند هفته در بازی های آرسنال حضور نخواهد داشت و از سوی دیگر، تردیدهایی که در مورد آینده والکات وجود دارد، نگرانی های ونگر را افزایش داده است.

آنری در حالی به تیم سابقش باز می گردند که بهترین فصلش را با نیویورک ردبولز پشت سر گذاشت. او در 29 دیدار فصل تازه به پایان رسیده ام ال اس، 15 گل به ثمر رساند و یکی از سه بازیکن نامزد عنوان باارزش ترین بازیکن رقابت هاست.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 7:44 pm

یووه گل بزن ...................رشتیا بیقرارن
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه دسامبر 05, 2012 8:45 pm

[quote:91e7329c6a="damash_fsz"]یووه گل بزن ...................رشتیا بیقرارن[/quote:91e7329c6a]

یک نیمه گذشت و هنوزم خبری نیست!
بابا اینکه یووه نیست ، بابا این که یووه نیست!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

بعد از مدتها چشممون به جمال آقای کونته روشن شد که در جایگاه ویژه استادیوم شاختار حضور داشتند.
عادل پورِفرده پوس : "اینقدر بازی یووه و شاختار خوب بوده که شاعبه تبانی !! رو نمیشه بهش وصل کرد!!!!"

یوونتوس و تبانی؟استغفرالله مغلطه میفرمایید!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه دسامبر 06, 2012 7:40 pm

مسی: حس کردم که این آخرین توپی است که تا مدتها بعد شوت می کنم؛روی برانکارد به بدترین چیزها فکرمی کردم؛برای شکستن رکورد مولر تلاش می کنم
ستاره آرژانتینی بارسلونا اعلام کرد که به این خاطر که حس کرده که مصدومیتش، مصدومیتی طولانی خواهد بود، تصمیم گرفته تا به توپ ضربه بزند و فکر کرده که مصدومیتش به مراتب بدتر ازاینهاست

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا ظهر روز 5شنبه در کنفرانسی خبری که در رویداد تبلیغاتی ترکیش ایرلاین در ورزشگاه نوکمپ برگزار شده بود شرکت کرد و درمورد وحشتی که روز 4شنبه و بعد از مصدومیتش به او دست داد به صحبت پرداخت. در دقایق پایانی بازی با بنفیکا در دور ششم رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا او بعد از برخورد با آرتور دروازه بان تیم پرتغالی نقش برزمین شد و با برانکارد به بیرون از زمین منتقل شد تا خیلی ها نگران او شوند.

مسی دراین کنفرانس خبری از مسائل مختلف صحبت کرد؛ از مصدومیتش گرفته تا مسائل دیگر.متن کامل این صحبت ها به نقل از روزنامه آ.اس را دراینجا مطالعه کنید

* حضور درزمین: وقتی وارد زمین چمن می شویم، همیشه ریسک اینکه اتفاقاتی رخ دهد وجود دارد.اگر الان به جای تیتو، گواردیولا هم روی نیمکت مربیگری تیم بود، من وارد بازی می شدم و کمی بازی می کردم. تا جایی که بتوانم و تیتو به من اجازه دهد، دوست دارم برای تیم بازی کنم

*نگرانی از بابت مصدومیت مسی: من از این فرصت بهره می برم تا به خاطر تمام پیغام ها و تماسهایی که دریافت کردم ازهمه تشکر کنم. من نتوانستم جواب همه پیغام ها را بدهم.چون همه چیز به یک باره پیش آمد ولی از همه متشکرم. در آن لحظه چیزی حس نکردم و حتی چیزی نشنیدم. برخوردی که پیش آمد، زانویم..هر اتفاقی ممکن بود رخ دهد. از همه مردم به خاطر لطفی که دارند متشکرم.از همه اعضای بارسلونا هم همین طور.می دانستم که همه اینقدر به من لطف دارند ولی دیدن این صحنه ها و لمس این محبت ها، باعث می شود تا واقعا احساس خوشبختی کنم.

*شوت زدن به توپ بعد از برخورد با آرتور: وقتی با دروازه بان بنفیکا برخورد کردم،فکر می کردم که این آخرین توپی است که تا مدتی طولانی شوت خواهم کرد. از همین رو تصمیم گرفتم که به بازی ادامه بدهم و به توپ شوت بزنم

*توپ طلا و مورینیو: هیچ حرفی برای گفتن ندارم. تا روز 7 ژانویه صبر می کنیم تا ببینیم که چه کسی برنده توپ طلا خواهد شد

*پشت سرگذاشتن رکورد مولر: همان طور که همیشه گفته ام، پشت سرگذاشتن رکورد مولر، یک وسواس ذهنی نیست. شنیده ام که هم تیمی هایم گفته اند که به من کمک خواهند کردوتمام گلها با کمک رسانی آنها به ثمر می رسد .اصلا نگران این مسائل نیستم. شکستن این رکورد خیلی زیبا خواهد بود؛ چون این رکورد به نام من و بارسا و به لحاظ آماری ثبت خواهد شد. امیدوارم که اگر این رکورد را شکستم، سالها این رکورد من باقی بماند؛ دقیقا مثل رکورد مولر؛ ولی این چیزی نیست که نگرانش باشم.اگر این اتفاق بیفتد که خیلی خوب است؛ وگرنه هم هیچ اتفاقی نمی افتد. مادرنزدیکی این رکورد هستیم و برای شکستنش تلاش می کنیم.

*لحظات خوابیدن روی برانکارد:راستش را بخواهید در آن دقایق به هیچ چیزی فکر نمی کردم؛ چون فکرم مشغول دردی بود که می کشیدم...بدترین چیز ممکن..به این فکر می کردم که ممکن است مدت زیادی از میادین دور بمانم. در یک لحظه به بدترین حالت ممکن فکر کردم. زمانی که پزشکان من را دیدند و معاینه ام کردند و به من گفتند که مصدومیت شدیدی نیست کمی به آرامش رسیدم

*اهداف پیش رو: اهداف من همان اهداف همیشگی است. کسب افتخارات با تیم باشگاهی ام و با تیم ملی کشورم. می خواهم هر سال را با حداکثر جام های قهرمانی ممکن به پایان ببرم. چه با تیم باشگاهی ام و چه با تیم ملی

*مقایسه گواردیولا و تیتو: فلسفه و ایده های آنها شبیه به هم هستند .درتمرینات تیم هم شباهت های زیادی با تمرینات تیم گواردیولا ملاحظه می کنیم

*کاتالونیا و تلاش برای استقلال: اخرین خبری که دراین باره شنیدم، این بود که می خواهند آموزش به زبان کاتالان را حذف کنند. من شنیدن، آموختن و رشد کردن را با زبان کاتالان یاد گرفتم و معتقدم که زبان کاتالان برای رشد و تربیت خیلی بهتر است. هر چه یک بچه زبان های بیشتری بلد باشد، چه بهتر.

*گالاتاسرای: این احتمال وجود دارد که در قرعه های بعدی مان در لیگ قهرمانان اروپا به ترکیه سفر کنیم. بازیکنان زیادی هستند که درترکیه رشد کرده اند وحالا به اسپانیا آمده اند و حالا حرف های زیادی برای گفتن دارند. گالاتاسرای هم در حال رشد است و این به فوتبال ترکیه پرستیژ بهتری می دهد
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه دسامبر 07, 2012 8:49 am

پنجاه شایعه نقل و انتقالات زمستانی (7)- اشتروتمن و وانیاما، گزینه های مدنظر یونایتد

سایت گل- زمان آغاز بازار نقل و انتقالات ژانویه به سرعت در حال نزدیک شدن است و هر روز به شایعات در مورد انتقالات احتمالی بازیکنان از یک تیم، به تیمی دیگر افزوده می شود. هر چقدر که به زمان شروع بازار انتقالات نزدیک می شویم شایعات رنگ و بوی جدی تری به خود می گیرد.

شما ممکن است خبرهایی را بخوانید که باور اینکه این انتقالات ممکن است تا 10 سال دیگر رخ بدهد نیز برایتان سخت باشد ولی این احتمال وجود دارد که بیشتر این انتقالات در ژانویه صورت پذیرد.

در ادامه به شایعات مبنی بر آینده 50 نفر از بزرگترین بازیکنان فوتبال خواهیم پرداخت ؛ می خواهیم ببینیم که چه کسانی در ماه ژانویه تیم خود را ترک خواهند کرد و مقصد احتمالی و آتی کجاست.هر روز برای شما در مورد آینده مبهم دو بازیکن شاغل در لیگ های مطرح اروپایی خواهیم نوشت. با ما باشید و شایعات مربوط به بازار نقل و انتقالات زمستانی:

13-کوین اشتروتمن – آیندهوون

بر اساس گزارش دیلی میل این احتمال وجود دارد که هافبک آیندهوون در ژانویه این تیم را ترک کند. در ادامه این خبر به علاقمندی تیم هایی چون منچستر یونایتد، رئال مادرید، آرسنال، لیورپول و اینتر برای جذب این هافبک 23 ساله هلندی اشاره شده است.

14- ویکتور وانیاما - سلتیک

نام وانیاما ،هافبک سیه چرده سلتیک، نیز در آستانه شروع بازار نقل و انتقالات زمستانی به گوش می رسد. با حضور سلتیک در لیگ قهرمانان اروپا و عملکرد خوب این بازیکن در این تورنمنت اروپایی، چند تیم را به تکاپو انداخته که بتوانند هر چه سریعتر با این بازیکن قرار داد امضاء کنند. مدیر برنامه های این بازیکن اعلام کرده که اگر تیمی قصد خرید او را داشته باشد باید مبلغ 25 میلیون پوند به حساب این باشگاه واریز نماید. از منچستر یونایتد به عنوان مقصد احتمالی آینده این هافبک 21 ساله یاد می شود.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه دسامبر 07, 2012 8:50 am

پنجاه شایعه نقل و انتقالات زمستانی (8)- سیتی به دنبال ده انزلیچی و رئال درفکر بیل
سایت گل- زمان آغاز بازار نقل و انتقالات ژانویه به سرعت در حال نزدیک شدن است و هر روز به شایعات در مورد انتقالات احتمالی بازیکنان از یک تیم، به تیمی دیگر افزوده می شود. هر چقدر که به زمان شروع بازار انتقالات نزدیک می شویم شایعات رنگ و بوی جدی تری به خود می گیرد.

15-دانیله ده انزلیچی – رم

روبرتو مانچینی، سرمربی ایتالیایی منچستر سیتی یکی از علاقه مندان به جذب این بازیکن است و تلاش زیادی دارد تا بتواند ستاره باتجربه ایتالیایی را برای حضور در تیم خود قانع کند. به نظر می رسد شیخ منصور حاضر است مبلغ هنگفتی برای به خدمت گرفتن این هافبک 29 ساله پرداخت کند. کاری که برای خرید آگوئرو، تبس، توره، سیلوا و ژکو انجام داده و بعید هم نیست که این بار سرمایه گذاری هنگفتی برای جذب این بازیکن باتجربه انجام داده تا بتواند او را به ورزشگاه اتحاد بکشاند.

16-گرث بیل – تاتنهام

بال کناری تاتنهام یکی از بازیکنانی بوده که در این دو فصل شایعات حضورش در سایر تیم های بزرگ، همواره به گوش می رسیده و این بار رئال مادرید با یک پیشنهاد سرسام آور قصد به خدمت گرفتن این بازیکن را دارد. مورینیو حاضر است به هر نحوی که شده این بازیکن را به خدمت بگیرد وبرای جذب بیل، پیشنهاد 50 میلیون پوندی را بر روی میز سران تاتنهام قرار داده. بیل 24 ساله 4 سال دیگر با تاتنهام قرار داد دارد و همین موضوع کار را برای رئال سخت خواهد کرد. باید دید بعد از خروج مودریچ در ابتدای فصل و پیوستنش به رئال مادرید، آیا ویلاس بواس حاضر است که اجازه دهد یکی دیگر از ستاره های خود این تیم را ترک کند یا خیر.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه دسامبر 07, 2012 8:50 am

هفته شانزدهم بوندس لیگا؛ بازی اول و آخر جدول در آوگسبورگ
هفته شانزدهم بوندس لیگا با تک بازی هامبورگ و هوفنهایم در جمعه شب آغاز می شود و سایر بازی های این هفته شنبه و یک شنبه برگزار خواهد شد.

- هفته شانزدهم بوندس لیگا با دیدار جمعه شب هامبورگ مقابل هوفنهایم آغاز خواهد شد. هامبورگی ها در حالی میزبان هوفنهایم هستند که با 21 امتیاز در مکان 9ام جای گرفته اند و هوفنهایم با 12 امتیاز در مکان 16ام قرار دارد. هوفنهایم در این دیدار با تغییراتی که در کادر فنی خود ایجاد کرده است به مصاف هامبورگ خواهد رفت.

سایر دیدارهای این هفته در روزهای شنبه و یک شنبه برگزار می شود که از مهمترین آن ها می توان به جدال بایرن مقابل آوگسبورگ دیگر تیم باواریا و دوئل بایرلورکوزن با هانوفر اشاره کرد.

برنامه دیدارهای این هفته
شنبه 18ام آذر (8ام دسامبر) انزلیچی دورتموند - - وولفسبورگ
انزلیچی دورتموند در هفته شانزدهم میزبان وولفسبورگ است. یورگن کلوپ در حالی تیم خود را برای این دیدار آماده خواهد کرد که انزلیچی ها فرصتی برای از دست دادن امتیاز ندارند اختلاف آن ها در صدر با بایرن و لورکوزن به اندازه ای هست که مانع از تکرار قهرمانی آن ها شود..

دورتموند هم اکنون با 27 امتیاز در مکان سوم جدول بوندس لیگا قرار دارد و وولفسبورگ با 16 امتیاز جایگاه پانزدهمی را به خود اختصاص داده است عدم حضور بندر و کل در این دیدار تا حدودی دست کلوپ را برای انتخاب های بیشتر می بندد.

.

پیش بینی: دیدار این هفته برای هر دو تیم حائز اهمیت است و پیروزی در این دیدار به خصوص برای دورتموند حیاتی است با توجه به میزان آمادگی انزلیچی و روحیه بالای آن ها پس از دیدار اروپایی از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردارند.

آوگسبورگ - - بایرن مونیخ
بایرن مونیخ در هفته شانزدهم به مصاف دیگر تیم هم استانی خود آوگسبورگ می رود. شرایط دو تیم کاملا متفاوت است بایرن صدرنشین در زمین قعرنشین حاضر خواهد شد تا شاید روبه رو شدن اول و آخر جدول در هفته ی ماقبل آخر یکی از بازی های دیدنی این هفته باشد.

بایرن هم اکنون با 38 امتیاز و اختلافی 8 امتیازی نسبت به لورکوزن نزدیک ترین تعقیب کننده خود در صدر قرار دارد و پیروزی احتمالی در این دیدار می تواند اختلاف در صدر را بیش از این کند.

پیش بینی: بایرن در این دیدار کار سختی در پیش نخواهد داشت پیش بینی یک پیروزی قاطعانه برای مونیخی ها چندان هم خوش بینانه نیست.
اشتوتگارت - - شالکه
اشتوتگارت میزبان شالکه، شالکه در هفته های ابتدایی بوندس لیگا نتایج خوبی کسب کرد و اختلاف امتیازی خود با بایرن را به شدت کم کرد اما نتایج ضعیف ان ها در هفته های گذشته موجب شد معدنچی ها شرایط خوب خود در جدول را از دست داده و در فاصله ی 13 امتیازی تا صدر قرار بگیرند.

شالکه با 25 امتیاز پایین تر از دورتموند در مکان چهارم جای گرفته و اشتوتگارت با 22 امتیاز در جدول بوندس لیگا 7ام است. شاگردان برنو لابادیا برای پیروزی در این دیدار خانگی تلاش خواهند کرد تا جایگاه خود را در جدول ثبیت کنند.

پیش بینی: با توجه به نتایجی که تیم گلزن کیرشنی در این هفته ها بدست آورده است نمی توان پیش بینی دقیقی از این بازی داشت به نظر دیدار نزدیکی را شاهد خواهیم بود که با حداقل گل تیم برنده مشخص خواهد شد.

نورنبرگ - - دوسلدورف

آوگسبورگ فرایبورگ - - گروترفورث
فرانکفورت - - وردربرمن
یک شنبه 19ام اذر (9ام دسامبر)
مونشن گلادباخ - - ماینتس
هانوفر - - بایرلورکوزن
آخرین دیدار این هفته را بایرلورکوزن مقابل هانوفر برگزار می کند. لورکوزنی ها در چند هفته اخیر با کسب نتایج خوب خود را به عنوان نزدیک ترین تعقیب کننده بایرن معرفی کردند. پیروزی های متوالی و گلزنی اشتفان کیسلینگ و آندره شورله از عوامل موفقیت آن ها بوده است.

در آن سوی میدان هانوفر شرایطی متفاوت دارد شاگردان میرکو اسلومکا هفته های نخست را فوق العاده بازی کردند اما شکست اخیر آن ها مقابل ماینتس سقوطی 6 پله ای را برای آن ها موجب شد هانوفری ها هم اکنون با 20 امتیاز در مکان 12ام جدول جای گرفته است.

پیش بینی: با توجه به نتایج هفته های اخیر کفه ترازو به سود لورکوزن سنگینی می کند اما شرایط میزبانی امتیازی نیست که بتوان به همین راحتی از آن عبور کرد. شاگردان میرکو اسلومکا می توانند با اندکی شانس در این دیدار به برتری برسند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » جمعه دسامبر 07, 2012 10:38 am

خبر روز: ماریو بالوتلی پدر دختری به نام پیا شد
روز گذشته خبر تولد فرزند ماریو بالوتلی و رافائلا فیکو در رسانه های خبری بازتاب فراوانی داشته

- شاید خیلی ها رفتارهای ماریو بالوتلی درطول دوران حضورش در منچسترسیتی را بچه گانه بدانند ولی باید حالا او را باید پدر یک بچه دانست.

رسانه های انگلیسی از خبر تولد فرزند ماریو بالوتلی و رافائل فیکو خبر داده اند و شنیده می شود که ماریو بالوتلی نیز خوشحالی اش را از پدر شدن ابراز کرده.

قرار بود که «پیا» دختر بالوتلی در تعطیلات ژانویه به دنیا بیاید ولی حالا او به درخواست مادرش سه هفته زودتر به دنیا آمده.

بالوتلی در زمان تولد دخترش در بیمارستان حضور نداشت و فرانچسکو ، برادر رافائلا و مادر این دختر ایتالیایی در بیمارستان حضور داشتند. دختربالوتلی 3.8 کیلوگرم وزن دارد و نام خانوادگی اش با نام خانوادگی مادرش ثبت شده

البته ماریو بالوتلی هنوز به صورت رسمی این خبر را اعلام نکرده و یکی از منابع نزدیک به ستاره سیتی اعلام کرده که او از تولد پیا واقعا خوشحال است.
این درحالی است که قبل از اعلام خبر بارداری رافائلا فیکو، رابطه او و بالوتلی پرفراز و نشیب بود و حتی در زمان اعلام این خبر، او و بالوتلی از هم بی خبر بودند و ارتباطشان به پایان رسیده بود ولی در جریان رقابت های یورو2012 بود که فیکو این خبر را اعلام کرد و درابتدا بالوتلی این فرزند را نپذیرفت ولی بعد از آن بود که با هم آشتی کردند و بالوتلی خانه ای برای رافائلا در شهر ناپولی خریداری کرد
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط miladcivil » جمعه دسامبر 07, 2012 9:19 pm

[size=18:b0c261687d][color=blue:b0c261687d]کاکا: آماده رفتن از رئال مادريد هستم.[/color:b0c261687d][/size:b0c261687d]
[color=black:b0c261687d]کاکا هافبک تيم فوتبال رئال مادريد گفت: من آمادگي کامل براي رفتن از اين تيم و حضور در ديگر تيم‌ها دارم.
کاکا هافبک تيم فوتبال رئال مادريد گفت: اين روزها اخبار و شايعات فراواني در رابطه با جدايي من از تيم رئال منتشر شده و اين در حاليست که شخصا هنوز نمي‌دانم که آيا در ماه ژانويه دراين تيم مانده و يا از آن جدا خواهم شد من فکر مي‌کنم من و انزلیچی باشگاه رئال بايد در جهت برطرف کردن اين مشکل پيش رويم ولي تاکيد مي‌کنم که اگر انزلیچی رئال به دنبال رفتن من از اين تيم هستند شخصا از آمادگي کامل و صد درصد در اين خصوص برخوردار هستم.[/color:b0c261687d]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه دسامبر 08, 2012 8:07 am

[size=18:5ca8a05f36][color=red:5ca8a05f36]بارسلونا،گران‌ترين تيم فوتبال جهان :[/color:5ca8a05f36][/size:5ca8a05f36]

[color=black:5ca8a05f36]در تازه‌ترين گزارش منتشرشده بارسلونا اسپانيا با در اختيار داشتن بزرگاني همچون ليونل مسي، ژاوي و اينيستا به عنوان گران‌قيمت‌ترين تيم فوتبال جهان معرفي شد.
موسسه تحقيقاتي کونزول‌توريا برزيل در تازه‌ترين گزارش آماري خود که روز شنبه (امروز) منتشر کرد، بارسلونا اسپانيا را با در اختيار داشتن ستارگاني به ارزش 671 ميليون يورو، گران‌ترين تيم فوتبال جهان اعلام کرد.
به گزارش فارس،اين موسسه با در نظر گرفتن ارزش کنوني ستارگان کاتالاني در بازار نقل و انتقالات کنوني، بارسا را در رده اول فهرست خود جاي داد.
در اين رده‌بندي همچنين رئال مادريد، تيم کهکشاني لاليگا که بزرگاني همچون کريس رونالدو، مسعود اوزيل، ژابي آلونسو، ايکر کاسياس، سامي خديرا و کريم بن‌زما را در کادر بازيکنانش دارد، با 593 ميليون يورو در رده دوم جاي گرفت. منچسترسيتي انگليس که در دو، سه سال گذشته سرمايه‌گذاري کلاني در بخش خريد ستارگان کرده با 489 ميليون يورو در رتبه سوم جاي گرفته است.[/color:5ca8a05f36]

[color=blue:5ca8a05f36]***** فهرست 10 تيم گران‌قيمت جهان به شرح زير است:[/color:5ca8a05f36]

[color=black:5ca8a05f36]1- بارسلونا ، اسپانيا، 671 ميليون يورو
2-رئال مادريد، اسپانيا، 593 ميليون يورو
3-منچسترسيتي، انگليس، 489 ميليون يورو
4- منچستريونايتد، انگليس، 452 ميليون يورو
5-بايرن مونيخ، آلمان، 429 ميليون يورو
6-چلسي، انگليس، 380 ميليون يورو
7-پاري‌سن‌ژرمن، فرانسه،‌321 ميليون يورو
8-يوونتوس، ايتاليا، 307 ميليون يورو
9-آرسنال، ‌انگليس، 291 ميليون يورو
10- تاتنهام، انگليس، 249 ميليون يورو[/color:5ca8a05f36]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » شنبه دسامبر 08, 2012 8:10 am

[size=18:f63fd6f742][color=blue:f63fd6f742]مسي با ارزش‌ترين بازيکن دنيا شناخته شد.[/color:f63fd6f742]
[/size:f63fd6f742]
[color=black:f63fd6f742]بر اساس مطالعه مؤسسه پلوري کانسولتوريا ستاره آرژانتيني بارسلونا با قيمت تقريبي 140 ميليون يورو با‌ارزش‌ترين بازيکن فوتبال جهان شناخته شد.
ارزش‌گذاري مؤسسه پلوري کانسولتوريا بر اساس 16 معيار از جمله سن، تکنيک، تعريف، قدرت، موقعيت، به گزارش فارس،جايگاه در ليگ، افتخارات و بازي‌هاي ملي انجام شده است.
بر اساس ارزيابي اين مؤسسه ليونل مسي با قيمت تقريبي 140 ميليون يورو با‌ارزش‌ترين بازيکن فوتبال دنيا است.
کريستيانو رونالدو با قيمت 96.3 ميليون يورو در جايگاه دوم قرار گرفته و آندرس اينيستا به ارزش‌ 60.2 ميليون يورو در مکان سوم ايستاده است.
3 بازيکن برتر در اين رده‌بندي در سال 2011 نيز همين بازيکنان بودند که به ترتيب 40 ميليون، 6.3 ميليون و 3.4 ميليون يورو افزايش ارزش داشته‌اند.
رادامل فالکائو يکي از بازيکناني است که افزايش ارزش فراواني داشته است. وي از مکان چهلم در سال گذشته به مکان پنجم با ارزش قعلي 56.1 ميليون يورو در سال 2012 ارتقا داشته است.
در ميان 20 بازيکن برتر در اين فهرست، 6 اسپانيايي با نام‌هاي اينيستا، فابرگاس (به صورت مشترک در رده هشتم)، داويد سيلوا (هشتم)، سرخيو بوسکتس (پانزدهم)، جرارد پيکه (نوزدهم) و خوان ماتا که از مکان پنجاه و چهارم در سال 2011 به جايگاه بيستم در سال 2012 صعود کرده، حضور دارند.
در همين حال 4 اسپانيايي نزول قابل توجهي در اين فهرست داشته‌اند و داويد ويا از مکان هفتم در سال گذشته به رده‌اي صعود کرده که حتي در ميان 60 بازيکن برتر نيز حضور ندراد. ژاوي هرناندس از مکان هشتم به چهل و يکم سقوط کرده، فرناندو تورس از نهم به چهل و چهارم و ژابي آلونسو از بيستم و به پنجاه و نهم تنزل داشته‌اند.
به هر حال فوتباليست‌هاي اسپانيايي همچنان با‌ارزش‌ترين‌ها در ميان ساير کشورها هستند و 14 اسپانيايي، 8 برزيلي، 7 آرژانتيني، 7 آلماني، 3 پرتغالي و 3 ايتاليايي در ميان 60 بازيکن برتر قرار دارند.
اين در حالي است که رئال مادريد با يازده بازيکن بيشترين سهميه را در اين فهرست دارد و بارسلونا با 10 بازيکن در مکان بعدي قرار گرفته است. منچسترسيتي با 6 بازيکن سومين باشگاهي است که بيشترين آمار بازيکن را در اين فهرست 60 نفره به خود اختصاص داده است.
28 مهاجم در اين ميان حضور دارند که بيشترين تعداد را در ميان پست‌هاي زمين به خود اختصاص داده‌اند؛ ايکر کاسياس تنها دروازه‌بان حاضر در فهرست منتشر شده مؤسسه فوق است.[/color:f63fd6f742]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alex00755 » شنبه دسامبر 08, 2012 8:46 am

[quote:539579fd33="miladcivil"][size=18:539579fd33][color=blue:539579fd33]مسي با ارزش‌ترين بازيکن دنيا شناخته شد.[/color:539579fd33]
[/size:539579fd33]
[color=black:539579fd33]بر اساس مطالعه مؤسسه پلوري کانسولتوريا ستاره آرژانتيني بارسلونا با قيمت تقريبي 140 ميليون يورو با‌ارزش‌ترين بازيکن فوتبال جهان شناخته شد.
ارزش‌گذاري مؤسسه پلوري کانسولتوريا بر اساس 16 معيار از جمله سن، تکنيک، تعريف، قدرت، موقعيت، به گزارش فارس،جايگاه در ليگ، افتخارات و بازي‌هاي ملي انجام شده است.
بر اساس ارزيابي اين مؤسسه ليونل مسي با قيمت تقريبي 140 ميليون يورو با‌ارزش‌ترين بازيکن فوتبال دنيا است.
کريستيانو رونالدو با قيمت 96.3 ميليون يورو در جايگاه دوم قرار گرفته و آندرس اينيستا به ارزش‌ 60.2 ميليون يورو در مکان سوم ايستاده است.
3 بازيکن برتر در اين رده‌بندي در سال 2011 نيز همين بازيکنان بودند که به ترتيب 40 ميليون، 6.3 ميليون و 3.4 ميليون يورو افزايش ارزش داشته‌اند.
رادامل فالکائو يکي از بازيکناني است که افزايش ارزش فراواني داشته است. وي از مکان چهلم در سال گذشته به مکان پنجم با ارزش قعلي 56.1 ميليون يورو در سال 2012 ارتقا داشته است.
در ميان 20 بازيکن برتر در اين فهرست، 6 اسپانيايي با نام‌هاي اينيستا، فابرگاس (به صورت مشترک در رده هشتم)، داويد سيلوا (هشتم)، سرخيو بوسکتس (پانزدهم)، جرارد پيکه (نوزدهم) و خوان ماتا که از مکان پنجاه و چهارم در سال 2011 به جايگاه بيستم در سال 2012 صعود کرده، حضور دارند.
در همين حال 4 اسپانيايي نزول قابل توجهي در اين فهرست داشته‌اند و داويد ويا از مکان هفتم در سال گذشته به رده‌اي صعود کرده که حتي در ميان 60 بازيکن برتر نيز حضور ندراد. ژاوي هرناندس از مکان هشتم به چهل و يکم سقوط کرده، فرناندو تورس از نهم به چهل و چهارم و ژابي آلونسو از بيستم و به پنجاه و نهم تنزل داشته‌اند.
به هر حال فوتباليست‌هاي اسپانيايي همچنان با‌ارزش‌ترين‌ها در ميان ساير کشورها هستند و 14 اسپانيايي، 8 برزيلي، 7 آرژانتيني، 7 آلماني، 3 پرتغالي و 3 ايتاليايي در ميان 60 بازيکن برتر قرار دارند.
اين در حالي است که رئال مادريد با يازده بازيکن بيشترين سهميه را در اين فهرست دارد و بارسلونا با 10 بازيکن در مکان بعدي قرار گرفته است. منچسترسيتي با 6 بازيکن سومين باشگاهي است که بيشترين آمار بازيکن را در اين فهرست 60 نفره به خود اختصاص داده است.
28 مهاجم در اين ميان حضور دارند که بيشترين تعداد را در ميان پست‌هاي زمين به خود اختصاص داده‌اند؛ ايکر کاسياس تنها دروازه‌بان حاضر در فهرست منتشر شده مؤسسه فوق است.[/color:539579fd33][/quote:539579fd33]

چی چی هست حالا این موسسه داش میلاد؟؟؟ :lol: :lol:
موسسه غیرانتفاعیه؟؟؟
آخه هورمونه چی به ارزش؟؟؟
فقط آقا کریس و عشقه... :D :D :D
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba-dahka » شنبه دسامبر 08, 2012 9:20 am

[quote:69b359529d="alex00755"][quote:69b359529d="miladcivil"][size=18:69b359529d][color=blue:69b359529d]مسي با ارزش‌ترين بازيکن دنيا شناخته شد.[/color:69b359529d]
[/size:69b359529d]
[color=black:69b359529d]بر اساس مطالعه مؤسسه پلوري کانسولتوريا ستاره آرژانتيني بارسلونا با قيمت تقريبي 140 ميليون يورو با‌ارزش‌ترين بازيکن فوتبال جهان شناخته شد.
28 مهاجم در اين ميان حضور دارند که بيشترين تعداد را در ميان پست‌هاي زمين به خود اختصاص داده‌اند؛ ايکر کاسياس تنها دروازه‌بان حاضر در فهرست منتشر شده مؤسسه فوق است.[/color:69b359529d][/quote:69b359529d]

چی چی هست حالا این موسسه داش میلاد؟؟؟ :lol: :lol:
موسسه غیرانتفاعیه؟؟؟
آخه هورمونه چی به ارزش؟؟؟
فقط آقا کریس و عشقه... :D :D :D[/quote:69b359529d]

[size=12:69b359529d] [/size:69b359529d]بنه کنار ری ، کم شیمه حاله بگیفته..حالا خوبه دو قد زیرتر ایساید ....البته از هوادارهای تیمی که پیراهنش شبیه مل مل هاست انتظار بیشتری نمیشه داشت. :!:
تصوير
نماد کاربر
mojtaba-dahka
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان