طبق گزارشات منتشره ابرامویچ مالک باشگاه چلسی به دنبال پپ گواردیولا برای سال بعد است.
اما شواهد موجود از علاقه شخصی پپ به یونایتد خبر میدهند. در حالی که فرگوسن چند روز پیش اعلام کرد که در پایان این فصل قصد بازنشستگی ندارد. با این حال گواردیولا تصمیم دارد یک سال دیگر هم برای یونایتد صبر کند. دیدار اخیر فرگوسن و گواردیولا در نیو یورک که به صورت خصوصی برگزار شد به این شایعات دامن زده است.
یکی از دوستان نزدیک پپ در مورد این موضوع گفت :
” تاریخ و فلسفه باشگاه منچستر یونایتد ، رابطه نزدیک و صمیمی با فرگوسن و تمام چیزهایی که مربوط به این باشگاه میشوند برای پپ جالب و جذاب است. اگر او پیشنهاد سران سیتی را قبول میکرد من واقعآ تعجب میکردم ، او حاضر است برای نیمکت یونایتد حتی یک سال دیگر از فوتبال دور باشد. ”
[img:b5fdaa3d03]http://www.manchester-united.ir/wp-content/uploads/11208_medium.jpg[/img:b5fdaa3d03]
aryanrecord : کلیپ پرده برداری از مجسمه سر آلکس رو پیدا کردم ولی متاسفانه نمی تونم آپلود کنم آگه خواستی آدرس ایملت رو برام پیام خصوصی کن خیلی باحاله ارزش دیدن رو داره
به همین خیال باش پپ بیاد اونجا.پپ میره جایی که خودش یه کاری بکنه واسه تیمش نه داورا[/quote:b5fdaa3d03]
ما نگفتیم بیاد خودش داره بال بال میزنه !!!
در عجبم کالچیو پولی روی میلانی ها تاثیر نداره؟

.png)
.png)
.png)