[quote:9e5c2e6b2a="The_King_of_rasht"][quote:9e5c2e6b2a="Rashti0131"]حمزه جان کجایی دلمون برات تنگ شده
منو یاد بازی آرسنال و فن پرسی انداختی حالم گرفته شد

[/quote:9e5c2e6b2a]
همین دور و بر ها هستم آبرار! تی دیل قوربان
فان پرسی بازیکن فوق العاده ای هست 8 سال رویایی رو توی آرسنال داشت و ستاره بی چون و چرای توپچی ها بود ولی در آرسنال شاید نمیتونست اینطوری خودش رو نشون بده چون توی منچستر بازیکنهای مکملی داره ولی توی آرسنال مخصوصا بعد از رفتن فابرگاس بازیکنی مکملش نبود همینکه رونی پشت سرش بازی میکنه و رافائل که این روزها دنی آلوز رو در تیم ملی برزیل نیمکت نشین کرده و والنسیا از راست و پاتریس اورا و اشلی یانگ از چپ تغذیه اش میکنند باعث شده تا فان پرسی زهر دار تر بشه ،تعداد کمی از بایکنان در تاریخ لیگ برتر جزیره هستند که به هر 20 تیم حاضر سابقه گلزنی داشته باشند که فان پرسی یکی از آنهاست[/quote:9e5c2e6b2a]
نه داداش من یه آرسنالی سرسختم به نظر من مهمترین دلیلی که فن پرسی از عمارات رفت نگرفتن جام در طول دوران ورزشیشه واقعا ونگر دیگه زیادی داره جوونگرایی میکنه درسته درآمدزایی و بازیکن سازی میکنه منم یکی از دلایلی که طرفدار آرسنال شدم همین بود ولی بازیکن دوست داره زمانی که دوران ورزشیش تمام شد چندتا جام تو کارنامش باشه به نظر من فن پرسی و فابرگاس کمی حق داشتن به خاطر همینم زمانی که از آرسنال رفتن بازم من دوستشون داشتم

امیدوارم یه روزی کمی ونگر دست از این افکار نمیگم بد ولی بیش از حدش برداره تا هوادارای آرسنال کبیر جام ببینن

هیچ وقت فصل 2004 که آرسنال قهرمان شد یادم نمیره دنیس برکمپ لیونبرگ وای چه دورانی داشتیم

یادش بخیر
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!