[quote:548a0db5e2="The_King_of_rasht"][quote:548a0db5e2="damash_fsz"][quote:548a0db5e2="The_King_of_rasht"][b:548a0db5e2]damash_fsz :
آبرار عزیز ، یه سوال فنی:
بازیکنی که با دروازه بان تک به تک شده مگه مرض داره خودش رو الکی بزنه زمین؟
در مورد صحنه اخراج ایوانیوچ روی اشلی یانگ باید عرض کنم اگر خوب دقت کرده باشید بازیکن شماره 18 منچستر از مدافع چلسی جلو زده و در حال انجام دادن یک فرار به صورت مورب به سمت دروازه چلسی هست که پای ایوانویچ بین پاهای یانگ گیر می کنه و یک برخورد غیر عمد به وجود میاد که باعث برهم خوردن تعادل یانگ میشه (یانگ در این صحنه تمارض نکرده بلکه متوقف شده) و متوقف کردن بازیکن حریف به اون شکل خطاست شاید اگر در وسط زمین بود حتی اخطار هم نداشت ولی چون تک به تک بود و موقعیت گل به خاطر همین اخراج انجام شد.(نگو که موقعیت گل نبوده چون اشلی یانگ مثل آرش برهانی نیست که موقعیت های تک به تک رو به راحتی خراب کنه)
اخراج دوم که جای هیچ حرفی باقی نمونده تمارض ال نینو !!!!! باعث اخراج بود چون میدونست که بازیکن منچستر یعنی "اِوِنس " هم تک اخطاره بود
صحنه گل چیچاریتو حق با شماست آفساید بود وداور اشتباه کرد ولی چند دقیقه قبل از گل مساوی چلسی در محوطه جریمه چلسی توپ با دست لوییز برخورد کرد که میتونست پنالتی باشه و داور یک پنالتی صحیح رو از یونایتد گرفت
درضمن فکر کنم شما یوونتوسی باشی پس یاد وخاطره لیگ قهرمانان اروپا در سال 2003 بخیر که رفت و برگشت مغلوب شیاطین سرخ شدید! (آخرین تقابل دو تیم)
این هم اولین عکسی که سایت رسمی منچستر یونایتد گذاشته:[/b:548a0db5e2]
[img:548a0db5e2]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/91810342558517955903.jpg[/img:548a0db5e2][/quote:548a0db5e2]
حمزه جان هر بار خواستن کامنت بزارم امار کاربران انلاین رو نگاه کردم ببینم هستی یا نه.دیدم نیستی گفتم تا نیومدی یه کامنت ریز بزارم.اون هند که پنالتی نبود.اخراج اول درست ولی اخراج دوم و گل سوم که اشتباه بود.دیگه یه داور تا چه حد میتونه به یه تیم حال بده؟ کم مونده بود با هم وسط زمین مشروب بخورن.اره یادمه سال 2003 رو.شما که تیم اول جزیره نیستین که.یوونتوس که پارسال بدون باخت قهرمان شده رو با منچستر مقایسه میکنی؟ من خودتو خیلی دوس دارم ولی تیمت خایلی ضعیییفه[/quote:548a0db5e2]
کسی منکر بزرگی تیم شما نیست و واقعا یوونتوس اعتبار فوتبال ایتالیاست در این شکی نیست ،
ما تیم اول جزیره نیستیم؟ در 26 سال گذشته فقط 26 قهرمانی در جام های مختلف کسب شده (اعم از لیگ ،جام حذفی،جام اتحادیه، جام قهرمانان اروپا،* جام اروپا،جام باشگاه های جهان)در 30 سال گذشته در لیگ قهرمانان بجز فصل قبل در همه ادوار لیگ قهرمانان جز 8 تیم برتر اروپا بوده،
تیم اول جزیره کیه؟لیورپولی که 30 سال در حسرت قهرمانی در لیگ برتر هست یا آرسنالی که در 20 سال گذشته فقط 3 قهرمانی داشته یا تیم چلسی که تنها چند ساله که دوباره اوج گرفته شاید هم لیدز یونایتد و میلوال لیگ یکی !!در مورد منچستر سیتی هم به جمله سر آلکس در مورد این تیم بسنده میکنم :
"اگر تیم سیتی 100 سال پیوسته قهرمان تورنمت های مختلف بشه تازه با افتخارات الان یونایتدها مساوی میشه"
تیم بزرگ یوونتوس در 25 سال گذشته چند قهرمانی آورده؟[/quote:548a0db5e2]
در تکمیل حرفای حمزه بگم که لیگ انگلیس نسبت به لیگ ایتالیا از نظر فشردگی و سختی بازی ها به مراتب بالا تره. و یوونتوس به هیچ وجه نمیتونه تویه لیگ انگلیس حتی 3 بازی رو پشت سر هم ببره چه برسه به اینکه بخواد کل فصل رو بدون باخت سپری کنه.