[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 7:45 am

[quote:63977770fe="damash_fsz"][quote:63977770fe="yankee"][quote:63977770fe="damash_fsz"][quote:63977770fe="yankee"][quote:63977770fe="damash_fsz"]تا حالا فکر کردی اگه رئال پول نداشت میشد یه تیم مثل ختافه؟ شما با پول زنده این.چون غیر کاسیاس از خودتون بازیکن ندارین.هر چی دارین با پول خریدین.شما از گروهتون بیاین بالا بعد با یووه کل بنداز.ما هر چی باشه توی خونمون 6 تا گل نخوردیم.5 به هیچ نباختیم .اصلا این رئالیا ادمای فرا فکنی هستن.هزارتا دلیل و مدرک بیاری بازم حرف خودشون رو میزنن[/quote:63977770fe]

هر که بامش بیش برفش بیشتر داداش !!!!
با پولداری ما مشکلی داری ؟! :lol: :lol: :lol:

صحبت های بچگانه میکنی خدایی !!!
اگه پول نداشتییید میشدید ختافه :lol: :lol: :lol: :lol:

میتونیم 6تا میخوریم دیگه داداش شما هم اگه تونستی 6 تا بزنید به ما :lol: :lol: :lol: :lol:

اون تیمی که 6 تا زده قبلا از اون بیشترشم خورده ! شما در مورد یوونتوس صحبت کن !
زوره تیمت نمیرسه به ما چرا میری سراغ بارسا :lol: :lol: :lol: :lol:

ما که تو سخت ترین گروه اولیم با 6 امتیاز داداش !
شما نگران تیم خودت باش که تو اون گروه درپیت با 2 امتیاز سوم هستید .! بنظرت میتونید بالا بیاید ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

طفلکی ها بعد قرنی تونستن بیان لیگ قهرمانان نیگا چه وضعیتی دارن :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:63977770fe]
باشه اگه اینجوریه اخرین بار ما شمارو بردیم پس فعلا اسممون روی شما هست. بالا میایم خوبم بالا میایم.اولین بازی رو هم توی لندن با چلسی داشتیم که امتیاز از دست دادیم.شما چی یه اژاکس پشمک رو بردین و من سیتی رو هم که 3 تا شوت زدین هر 3 تا گل شد.فعلا اسممون روی شما هست[/quote:63977770fe]

خدای خیلی باحالی :lol: :lol: :lol: :lol:

عمرا اگه شما بتونید آژاکس رو ببرید :lol: :lol: :lol:

بازی با من سیتی 3تا شوت زدیم 3تا گل شد ؟!
نکنه میخوای مثل فوتبالیستها و برادران تاچیبانا گل بزنیم ؟!

شما دوست داری ما چطور گل بزنیم ؟ بگو تا همونطور گل بزنیم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:63977770fe]

[b:63977770fe]شما هر جور در توانتونه گل بزنین.البته خودتونم میدونین که توی گل زدن نا توانین.ولی خدا وکیلی خیلی شانسی گل میزنین.یعنی از تک و پهلو میارینا[/b:63977770fe][/quote:63977770fe]

ما تو گل زدن نا توانیم ؟ :D :D :D :D

بحث همینجا دیگه تموم شد داداش :lol: :lol: :lol: :lol:
نشون دادی که اهل فوتبال نیگا کردن نیستی :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

داماش رو عشقه
دیگه بسته جون من تک و پهلوم درد گرفت اینقدر خندیدم :lol: :lol: :lol: :lol:
اصن یوونتوس برترین تیم تاریخ جهان ( شب ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 7:49 am

[quote:9e3f098e5a="yankee"][quote:9e3f098e5a="damash_fsz"][quote:9e3f098e5a="yankee"][quote:9e3f098e5a="damash_fsz"][quote:9e3f098e5a="yankee"][quote:9e3f098e5a="damash_fsz"]تا حالا فکر کردی اگه رئال پول نداشت میشد یه تیم مثل ختافه؟ شما با پول زنده این.چون غیر کاسیاس از خودتون بازیکن ندارین.هر چی دارین با پول خریدین.شما از گروهتون بیاین بالا بعد با یووه کل بنداز.ما هر چی باشه توی خونمون 6 تا گل نخوردیم.5 به هیچ نباختیم .اصلا این رئالیا ادمای فرا فکنی هستن.هزارتا دلیل و مدرک بیاری بازم حرف خودشون رو میزنن[/quote:9e3f098e5a]

میتونیم 6تا میخوریم دیگه داداش شما هم اگه تونستی 6 تا بزنید به ما :lol: :lol: :lol: :lol:

شما نگران تیم خودت باش که تو اون گروه درپیت با 2 امتیاز سوم هستید .! بنظرت میتونید بالا بیاید ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

طفلکی ها بعد قرنی تونستن بیان لیگ قهرمانان نیگا چه وضعیتی دارن :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:9e3f098e5a]
باشه اگه اینجوریه اخرین بار ما شمارو بردیم پس فعلا اسممون روی شما هست. بالا میایم خوبم بالا میایم.اولین بازی رو هم توی لندن با چلسی داشتیم که امتیاز از دست دادیم.شما چی یه اژاکس پشمک رو بردین و من سیتی رو هم که 3 تا شوت زدین هر 3 تا گل شد.فعلا اسممون روی شما هست[/quote:9e3f098e5a]

شما دوست داری ما چطور گل بزنیم ؟ بگو تا همونطور گل بزنیم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:9e3f098e5a]

[b:9e3f098e5a]شما هر جور در توانتونه گل بزنین.البته خودتونم میدونین که توی گل زدن نا توانین.ولی خدا وکیلی خیلی شانسی گل میزنین.یعنی از تک و پهلو میارینا[/b:9e3f098e5a][/quote:9e3f098e5a]

نشون دادی که اهل فوتبال نیگا کردن نیستی :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

داماش رو عشقه
اصن یوونتوس برترین تیم تاریخ جهان ( شب ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:9e3f098e5a]
و همین طور رئال. خیلی حال میکنی به اژاکس گل میزنین نه؟ به دورتموند هم میتونین بزنین توی المان؟ یا به سیتی تو اتحاد؟ اخ از الان منتظر این بازی ها هستم دیگه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 7:50 am

[quote:dc16951a43="damash_fsz"][quote:dc16951a43="yankee"][quote:dc16951a43="damash_fsz"][quote:dc16951a43="antiros"]با چلسی با هزار زحمت 2-2 مساوی کردید ، همین چلسیو اتلتیکو 4 تاییش کرده بود :lol: اتلتیکو هم که بیشتر از 15 سال مارو نبرده .... همین قیاس کاملا همه چیزو نشون میده :wink:
یاد کل کل تو جام ملتها افتادم که میگفتی ایتالیا اسپانیا رو میبره ، بعد فینال هم نیومدم اینجا حرفی نزدم موقعی که اونجا 4 تایی شده بودید :wink:

در مورد منچستریا هم باید بگم ، همیشه رابطه منچستریا با رئال خوب بود ... چون بعد اون حادثه ایی که برای بازیکنای منچستر افتاد ، رئال اولین تیمی بود که به منچستر کمک کرد ، حتی دی استفانو رو می خواست به صورت قرضی به منچستر بده ولی به خاطر مسائلی کنسل شد ... ما باهاشون کلکل نداریم ولی خوب باید خودشونو بهمون بچسبونند دیگه :wink:
من همیشه گفتم تنها تیمی که شایسته کل با رئالِ ، میلان ایتالیاست ... بقیه تیمها که خاطراتِ ما واسشون ارزویِ :wink: البته بارسا هم تیم بزرگی هستش و بعد میلان این تیم قرار داره برای کل ...
یه نکته دیگه تو اینجور کل کلا همیشه دیده میشه ...چرا وقتی حرفی واسه گفتن ندارید سراغ بارسا میرید؟؟؟!!! چرا یه تیم لالیگا رو مثال میزنید ؟؟!! :D درست بهشون باختهای سنگینی دادیم البته ازمون باختهای سنگینیم خوردم ولی چون اینا تو چند سال اخیر این بردها رو برابرمون داشتن بیشتر دیده میشه برداشون ..... ولی خوب باز نمیفهمم چرا پایه اونا رو وسط میکشید :D[/quote:dc16951a43]
اگه ایتالیا هزار تا هم بخوره من طرفدارشم.مثل اسپانیایی ها نیستم که 2 ساله طرفدار اسپانیا شدن.بعدشم اگه ما 10 نفره نشده بودیم میبردیمتون.بعدشم رئال و منچستر که فقط زنبیل رو بر میدارن میرن خرید بازیکن.از خودتون چی دارین؟[/quote:dc16951a43]

رفیق من از 1999 هم طرفدار رئال هستم هم اسپانیا !!!!
همیشه بهانه دارید دیگه !
بحث کردن باهات بی فایده هستش :lol: :lol: :lol: :lol:
نکنه شما همه ی بازیکناتون از آکادمی هستش ؟! :lol: :lol: :lol:

اون اسطورتون که 2001 از پارما خریدید ( بوفون ) :lol: :lol: :lol:

در ضمن هرکی میتونه و پول داره میخره :D[/quote:dc16951a43]
قبول کن توی لیران هر کی قهرمان بشه همه طرفدارش میشن.من به شما جسارت نکردم.شما بزرگ ما هستین.در مورد تیم ملی که صحبت نکنیم بهتره چون من چند ساله اسم تیم شمارو شنیدم و با ایتالیای من قابل مقایسه نیستین.در مورد خرید یوونتوس هم بگم که خداییش هر کی رو بخره خرابش نمیکنه.میاد پیشرفت میکنه.فرق رئال و یووه همینه[/quote:dc16951a43]

اینکه شما چند سال هستش اسپانیا رو میشناسی دلیل بر ضعیف بودنش نیست :lol: :lol: :lol:

اسپانیا به همراه آلمان با 3 دوره قهرمانی اروپا پرافتخار ترین تیم اروپا هستش !!!!
البته تو جام جهانی از ایتالیا کمتر هستیم که اونم جبران میکنیم مشکلی نداره که :lol: :lol: :lol:

دیگه بحث تموم شه جون من

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط antiros » جمعه اکتبر 12, 2012 7:52 am

[quote:f973c6467c="damash_fsz"][quote:f973c6467c="antiros"]با چلسی با هزار زحمت 2-2 مساوی کردید ، همین چلسیو اتلتیکو 4 تاییش کرده بود :lol: اتلتیکو هم که بیشتر از 15 سال مارو نبرده .... همین قیاس کاملا همه چیزو نشون میده :wink:
یاد کل کل تو جام ملتها افتادم که میگفتی ایتالیا اسپانیا رو میبره ، بعد فینال هم نیومدم اینجا حرفی نزدم موقعی که اونجا 4 تایی شده بودید :wink:

در مورد منچستریا هم باید بگم ، همیشه رابطه منچستریا با رئال خوب بود ... چون بعد اون حادثه ایی که برای بازیکنای منچستر افتاد ، رئال اولین تیمی بود که به منچستر کمک کرد ، حتی دی استفانو رو می خواست به صورت قرضی به منچستر بده ولی به خاطر مسائلی کنسل شد ... ما باهاشون کلکل نداریم ولی خوب باید خودشونو بهمون بچسبونند دیگه :wink:
من همیشه گفتم تنها تیمی که شایسته کل با رئالِ ، میلان ایتالیاست ... بقیه تیمها که خاطراتِ ما واسشون ارزویِ :wink: البته بارسا هم تیم بزرگی هستش و بعد میلان این تیم قرار داره برای کل ...
یه نکته دیگه تو اینجور کل کلا همیشه دیده میشه ...چرا وقتی حرفی واسه گفتن ندارید سراغ بارسا میرید؟؟؟!!! چرا یه تیم لالیگا رو مثال میزنید ؟؟!! :D درست بهشون باختهای سنگینی دادیم البته ازمون باختهای سنگینیم خوردم ولی چون اینا تو چند سال اخیر این بردها رو برابرمون داشتن بیشتر دیده میشه برداشون ..... ولی خوب باز نمیفهمم چرا پایه اونا رو وسط میکشید :D[/quote:f973c6467c]
اگه ایتالیا هزار تا هم بخوره من طرفدارشم.مثل اسپانیایی ها نیستم که 2 ساله طرفدار اسپانیا شدن.بعدشم اگه ما 10 نفره نشده بودیم میبردیمتون.بعدشم رئال و منچستر که فقط زنبیل رو بر میدارن میرن خرید بازیکن.از خودتون چی دارین؟[/quote:f973c6467c]

من از وقتی که هیرو ، کانیزارس، رائول ، مورینتز رو شناختم طرفدار اسپانیا شدم ... دوما ببخشید ابرار (ببخشید باز ) یاد هوادارای همسایه میوفتم که هر وقت کم میارند میگند مکتب ملوان و ما بازکنای خودمونو داریم !! باشگامون پول داره می تونه میخره ، شما هم می خواستید بخرید بازیکنایی مثل ونپرسی ، کاوانی ، هیگی ، مهاجم بیلبوئو هم اسمش یادم رفت !! ... ولی نتونستید بخرید .. یا اینا دوست نداشتن بیان تو تیمتون یا پول نداشتید :wink: همه بازیکنای جهان ارزو دارند تو تیممون بازی کنند ، حتی فالکائو که تو تیم رقیب ما بازی می کنه گفته ارزو دارم تو رئال بازی کنم ... رئال جای بهترینهاست ... ببخشید وسط کل کل شما دو تا افتادم ... من معمولا با میلانیا و بارساییا کل می کنم ، یعنی تیمهایی که باهاشون رقابت داریم تو جام های مختلف
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 7:52 am

[quote:756083841a="yankee"][quote:756083841a="damash_fsz"][quote:756083841a="yankee"][quote:756083841a="damash_fsz"][quote:756083841a="antiros"]با چلسی با هزار زحمت 2-2 مساوی کردید ، همین چلسیو اتلتیکو 4 تاییش کرده بود :lol: اتلتیکو هم که بیشتر از 15 سال مارو نبرده .... همین قیاس کاملا همه چیزو نشون میده :wink:

یه نکته دیگه تو اینجور کل کلا همیشه دیده میشه ...چرا وقتی حرفی واسه گفتن ندارید سراغ بارسا میرید؟؟؟!!! چرا یه تیم لالیگا رو مثال میزنید ؟؟!! :D درست بهشون باختهای سنگینی دادیم البته ازمون باختهای سنگینیم خوردم ولی چون اینا تو چند سال اخیر این بردها رو برابرمون داشتن بیشتر دیده میشه برداشون ..... ولی خوب باز نمیفهمم چرا پایه اونا رو وسط میکشید :D[/quote:756083841a]
اگه ایتالیا هزار تا هم بخوره من طرفدارشم.مثل اسپانیایی ها نیستم که 2 ساله طرفدار اسپانیا شدن.بعدشم اگه ما 10 نفره نشده بودیم میبردیمتون.بعدشم رئال و منچستر که فقط زنبیل رو بر میدارن میرن خرید بازیکن.از خودتون چی دارین؟[/quote:756083841a]

همیشه بهانه دارید دیگه !

در ضمن هرکی میتونه و پول داره میخره :D[/quote:756083841a]
قبول کن توی لیران هر کی قهرمان بشه همه طرفدارش میشن.من به شما جسارت نکردم.شما بزرگ ما هستین.در مورد تیم ملی که صحبت نکنیم بهتره چون من چند ساله اسم تیم شمارو شنیدم و با ایتالیای من قابل مقایسه نیستین.در مورد خرید یوونتوس هم بگم که خداییش هر کی رو بخره خرابش نمیکنه.میاد پیشرفت میکنه.فرق رئال و یووه همینه[/quote:756083841a]

اینکه شما چند سال هستش اسپانیا رو میشناسی دلیل بر ضعیف بودنش نیست :lol: :lol: :lol:

اسپانیا به همراه آلمان با 3 دوره قهرمانی اروپا پرافتخر ترین تیم اروپا هستش !!!!
البته تو جام جهانی از ایتالیا کمتر هستیم که اونم جبران میکنیم مشکلی نداره که :lol: :lol: :lol:

دیگه بحث تموم شه جون من[/quote:756083841a]
باشه.ولی موفقیت های اسپانیا بخاطر بازیکنای بارسا هستش نه رئال.وقتی 2014 کاتالان از اسپانیا جدا شد قدرت فوتبال اسپانیا معلوم میشه.ولی ایتالیا رو کاکل یوونتوسیا میچرخه.مم خسته شدم.چقدر دلیل بیارم که تیمت ضعیفه اخه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 7:53 am

[quote:4008378dfe="damash_fsz"][quote:4008378dfe="yankee"][quote:4008378dfe="damash_fsz"][quote:4008378dfe="yankee"][quote:4008378dfe="damash_fsz"][quote:4008378dfe="yankee"][quote:4008378dfe="damash_fsz"]تا حالا فکر کردی اگه رئال پول نداشت میشد یه تیم مثل ختافه؟ شما با پول زنده این.چون غیر کاسیاس از خودتون بازیکن ندارین.هر چی دارین با پول خریدین.شما از گروهتون بیاین بالا بعد با یووه کل بنداز.ما هر چی باشه توی خونمون 6 تا گل نخوردیم.5 به هیچ نباختیم .اصلا این رئالیا ادمای فرا فکنی هستن.هزارتا دلیل و مدرک بیاری بازم حرف خودشون رو میزنن[/quote:4008378dfe]

طفلکی ها بعد قرنی تونستن بیان لیگ قهرمانان نیگا چه وضعیتی دارن :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:4008378dfe]
باشه اگه اینجوریه اخرین بار ما شمارو بردیم پس فعلا اسممون روی شما هست. بالا میایم خوبم بالا میایم.اولین بازی رو هم توی لندن با چلسی داشتیم که امتیاز از دست دادیم.شما چی یه اژاکس پشمک رو بردین و من سیتی رو هم که 3 تا شوت زدین هر 3 تا گل شد.فعلا اسممون روی شما هست[/quote:4008378dfe]

شما دوست داری ما چطور گل بزنیم ؟ بگو تا همونطور گل بزنیم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:4008378dfe]

[b:4008378dfe]شما هر جور در توانتونه گل بزنین.البته خودتونم میدونین که توی گل زدن نا توانین.ولی خدا وکیلی خیلی شانسی گل میزنین.یعنی از تک و پهلو میارینا[/b:4008378dfe][/quote:4008378dfe]

داماش رو عشقه
اصن یوونتوس برترین تیم تاریخ جهان ( شب ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:4008378dfe]
و همین طور رئال. خیلی حال میکنی به اژاکس گل میزنین نه؟ به دورتموند هم میتونین بزنین توی المان؟ یا به سیتی تو اتحاد؟ اخ از الان منتظر این بازی ها هستم دیگه[/quote:4008378dfe]

شما تمرکزت رو روی بالا اودن تیم خودت بزار نه اینکه بشینی ببینی رئال چیکار میکنه :lol: :lol: :lol:

بعد اون بازی ها هم شما رو میبینم.
البته فوتبال برد و باخت داره ولی خوشحال میشم ببینمت بعد اون بازی ها :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 7:57 am

[quote:c7a94559cb="damash_fsz"][quote:c7a94559cb="yankee"][quote:c7a94559cb="damash_fsz"][quote:c7a94559cb="yankee"][quote:c7a94559cb="damash_fsz"][quote:c7a94559cb="antiros"]با چلسی با هزار زحمت 2-2 مساوی کردید ، همین چلسیو اتلتیکو 4 تاییش کرده بود :lol: اتلتیکو هم که بیشتر از 15 سال مارو نبرده .... همین قیاس کاملا همه چیزو نشون میده :wink:

یه نکته دیگه تو اینجور کل کلا همیشه دیده میشه ...چرا وقتی حرفی واسه گفتن ندارید سراغ بارسا میرید؟؟؟!!! چرا یه تیم لالیگا رو مثال میزنید ؟؟!! :D درست بهشون باختهای سنگینی دادیم البته ازمون باختهای سنگینیم خوردم ولی چون اینا تو چند سال اخیر این بردها رو برابرمون داشتن بیشتر دیده میشه برداشون ..... ولی خوب باز نمیفهمم چرا پایه اونا رو وسط میکشید :D[/quote:c7a94559cb]
اگه ایتالیا هزار تا هم بخوره من طرفدارشم.مثل اسپانیایی ها نیستم که 2 ساله طرفدار اسپانیا شدن.بعدشم اگه ما 10 نفره نشده بودیم میبردیمتون.بعدشم رئال و منچستر که فقط زنبیل رو بر میدارن میرن خرید بازیکن.از خودتون چی دارین؟[/quote:c7a94559cb]

همیشه بهانه دارید دیگه !

در ضمن هرکی میتونه و پول داره میخره :D[/quote:c7a94559cb]
قبول کن توی لیران هر کی قهرمان بشه همه طرفدارش میشن.من به شما جسارت نکردم.شما بزرگ ما هستین.در مورد تیم ملی که صحبت نکنیم بهتره چون من چند ساله اسم تیم شمارو شنیدم و با ایتالیای من قابل مقایسه نیستین.در مورد خرید یوونتوس هم بگم که خداییش هر کی رو بخره خرابش نمیکنه.میاد پیشرفت میکنه.فرق رئال و یووه همینه[/quote:c7a94559cb]

اسپانیا به همراه آلمان با 3 دوره قهرمانی اروپا پرافتخر ترین تیم اروپا هستش !!!!

دیگه بحث تموم شه جون من[/quote:c7a94559cb]
باشه.ولی موفقیت های اسپانیا بخاطر بازیکنای بارسا هستش نه رئال.وقتی 2014 کاتالان از اسپانیا جدا شد قدرت فوتبال اسپانیا معلوم میشه.ولی ایتالیا رو کاکل یوونتوسیا میچرخه.مم خسته شدم.چقدر دلیل بیارم که تیمت ضعیفه اخه[/quote:c7a94559cb]

میگم فوتبال نیگا نمیکنی دیگه :lol: :lol: :lol:

از 11 تا فیکس اسپانیا 5 تا بارسا و 4 تا رئالی هستن !!!!
ایتالیا رو کاکل یوونتوس چرخید 4تا تو فینال اروپا خورد از ما دیگه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 7:59 am

[quote:e4c376b2cb="antiros"][quote:e4c376b2cb="damash_fsz"][quote:e4c376b2cb="antiros"]با چلسی با هزار زحمت 2-2 مساوی کردید ، همین چلسیو اتلتیکو 4 تاییش کرده بود :lol: اتلتیکو هم که بیشتر از 15 سال مارو نبرده .... همین قیاس کاملا همه چیزو نشون میده :wink:

یه نکته دیگه تو اینجور کل کلا همیشه دیده میشه ...چرا وقتی حرفی واسه گفتن ندارید سراغ بارسا میرید؟؟؟!!! چرا یه تیم لالیگا رو مثال میزنید ؟؟!! :D درست بهشون باختهای سنگینی دادیم البته ازمون باختهای سنگینیم خوردم ولی چون اینا تو چند سال اخیر این بردها رو برابرمون داشتن بیشتر دیده میشه برداشون ..... ولی خوب باز نمیفهمم چرا پایه اونا رو وسط میکشید :D[/quote:e4c376b2cb]
اگه ایتالیا هزار تا هم بخوره من طرفدارشم.مثل اسپانیایی ها نیستم که 2 ساله طرفدار اسپانیا شدن.بعدشم اگه ما 10 نفره نشده بودیم میبردیمتون.بعدشم رئال و منچستر که فقط زنبیل رو بر میدارن میرن خرید بازیکن.از خودتون چی دارین؟[/quote:e4c376b2cb]

من از وقتی که هیرو ، کانیزارس، رائول ، مورینتز رو شناختم طرفدار اسپانیا شدم ... دوما ببخشید ابرار (ببخشید باز ) یاد هوادارای همسایه میوفتم که هر وقت کم میارند میگند مکتب ملوان و ما بازکنای خودمونو داریم !! باشگامون پول داره می تونه میخره ، شما هم می خواستید بخرید بازیکنایی مثل ونپرسی ، کاوانی ، هیگی ، مهاجم بیلبوئو هم اسمش یادم رفت !! ... ولی نتونستید بخرید .. یا اینا دوست نداشتن بیان تو تیمتون یا پول نداشتید :wink: همه بازیکنای جهان ارزو دارند تو تیممون بازی کنند ، حتی فالکائو که تو تیم رقیب ما بازی می کنه گفته ارزو دارم تو رئال بازی کنم ... رئال جای بهترینهاست ... ببخشید وسط کل کل شما دو تا افتادم ... من معمولا با میلانیا و بارساییا کل می کنم ، یعنی تیمهایی که باهاشون رقابت داریم تو جام های مختلف[/quote:e4c376b2cb]
این حرفا چیه.شما سرور مایی.اخه خریدم اندازه داره دیگه.شما غیر دروازه بان بقیه رو خرییدی.عین منچستر که اونم در حال خرید همش.در مورد اینکه همه ارزوشونه در رئال بازی کنن همش بخاطره پوله.چون مبلغی رو که رئال میتوه بده هر تیمی نمیتونه.شما که همه ستاره های دنیا رو خراب کردین مودریچ هم روش.فالکائو هم روش.شما اگه با میلانیا یا بارسایی ها کل کل میکنی بخاطره اینه که اونا طرفداراشون بیشتره تا یووه.و بهتر هم که نیستن.پارسال که ما بدون باخت قهرمان شدیم شما کجا بودی داداش؟
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:03 am

شما که تازه چند ساله اومدین جز مدعی ها.گفتم که بزار 2014 کاتالان از اسپانیا جدا بشه اونوقت قدرت اسپانیا معلوم میشه.الانم که لیگ اسپانیا توی چشمه بخاطر بارسا هستش نه رئال.وگرنه رئال همین تیمیه که همیشه بوده با کمک دولت اسپانیا
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:03 am

[quote:1e968801ef="damash_fsz"][quote:1e968801ef="antiros"][quote:1e968801ef="damash_fsz"][quote:1e968801ef="antiros"]با چلسی با هزار زحمت 2-2 مساوی کردید ، همین چلسیو اتلتیکو 4 تاییش کرده بود :lol: اتلتیکو هم که بیشتر از 15 سال مارو نبرده .... همین قیاس کاملا همه چیزو نشون میده :wink:

یه نکته دیگه تو اینجور کل کلا همیشه دیده میشه ...چرا وقتی حرفی واسه گفتن ندارید سراغ بارسا میرید؟؟؟!!! چرا یه تیم لالیگا رو مثال میزنید ؟؟!! :D درست بهشون باختهای سنگینی دادیم البته ازمون باختهای سنگینیم خوردم ولی چون اینا تو چند سال اخیر این بردها رو برابرمون داشتن بیشتر دیده میشه برداشون ..... ولی خوب باز نمیفهمم چرا پایه اونا رو وسط میکشید :D[/quote:1e968801ef]
اگه ایتالیا هزار تا هم بخوره من طرفدارشم.مثل اسپانیایی ها نیستم که 2 ساله طرفدار اسپانیا شدن.بعدشم اگه ما 10 نفره نشده بودیم میبردیمتون.بعدشم رئال و منچستر که فقط زنبیل رو بر میدارن میرن خرید بازیکن.از خودتون چی دارین؟[/quote:1e968801ef]

من از وقتی که هیرو ، کانیزارس، رائول ، مورینتز رو شناختم طرفدار اسپانیا شدم ... دوما ببخشید ابرار (ببخشید باز ) یاد هوادارای همسایه میوفتم که هر وقت کم میارند میگند مکتب ملوان و ما بازکنای خودمونو داریم !! باشگامون پول داره می تونه میخره ، شما هم می خواستید بخرید بازیکنایی مثل ونپرسی ، کاوانی ، هیگی ، مهاجم بیلبوئو هم اسمش یادم رفت !! ... ولی نتونستید بخرید .. یا اینا دوست نداشتن بیان تو تیمتون یا پول نداشتید :wink: همه بازیکنای جهان ارزو دارند تو تیممون بازی کنند ، حتی فالکائو که تو تیم رقیب ما بازی می کنه گفته ارزو دارم تو رئال بازی کنم ... رئال جای بهترینهاست ... ببخشید وسط کل کل شما دو تا افتادم ... من معمولا با میلانیا و بارساییا کل می کنم ، یعنی تیمهایی که باهاشون رقابت داریم تو جام های مختلف[/quote:1e968801ef]
این حرفا چیه.شما سرور مایی.اخه خریدم اندازه داره دیگه.شما غیر دروازه بان بقیه رو خرییدی.عین منچستر که اونم در حال خرید همش.در مورد اینکه همه ارزوشونه در رئال بازی کنن همش بخاطره پوله.چون مبلغی رو که رئال میتوه بده هر تیمی نمیتونه.شما که همه ستاره های دنیا رو خراب کردین مودریچ هم روش.فالکائو هم روش.شما اگه با میلانیا یا بارسایی ها کل کل میکنی بخاطره اینه که اونا طرفداراشون بیشتره تا یووه.و بهتر هم که نیستن.پارسال که ما بدون باخت قهرمان شدیم شما کجا بودی داداش؟[/quote:1e968801ef]

شما پارسال بدون باخت با 84 امتیاز از 38 تا بازی اول شدید ما با باخت و [color=red:1e968801ef][b]100[/[/color:1e968801ef]b] امتیاز از 38 تا بازی اول شدیم !!!!

هرکاری کنی به ما نمیخورید بخدا نمیخورید چی بگم آخه :lol: :lol: :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:05 am

[quote:f28638a654="yankee"][quote:f28638a654="damash_fsz"][quote:f28638a654="antiros"][quote:f28638a654="damash_fsz"][quote:f28638a654="antiros"]با چلسی با هزار زحمت 2-2 مساوی کردید ، همین چلسیو اتلتیکو 4 تاییش کرده بود :lol: اتلتیکو هم که بیشتر از 15 سال مارو نبرده .... همین قیاس کاملا همه چیزو نشون میده :wink:

یه نکته دیگه تو اینجور کل کلا همیشه دیده میشه ...چرا وقتی حرفی واسه گفتن ندارید سراغ بارسا میرید؟؟؟!!! چرا یه تیم لالیگا رو مثال میزنید ؟؟!! :D درست بهشون باختهای سنگینی دادیم البته ازمون باختهای سنگینیم خوردم ولی چون اینا تو چند سال اخیر این بردها رو برابرمون داشتن بیشتر دیده میشه برداشون ..... ولی خوب باز نمیفهمم چرا پایه اونا رو وسط میکشید :D[/quote:f28638a654]
اگه ایتالیا هزار تا هم بخوره من طرفدارشم.مثل اسپانیایی ها نیستم که 2 ساله طرفدار اسپانیا شدن.بعدشم اگه ما 10 نفره نشده بودیم میبردیمتون.بعدشم رئال و منچستر که فقط زنبیل رو بر میدارن میرن خرید بازیکن.از خودتون چی دارین؟[/quote:f28638a654]

من از وقتی که هیرو ، کانیزارس، رائول ، مورینتز رو شناختم طرفدار اسپانیا شدم ... دوما ببخشید ابرار (ببخشید باز ) یاد هوادارای همسایه میوفتم که هر وقت کم میارند میگند مکتب ملوان و ما بازکنای خودمونو داریم !! باشگامون پول داره می تونه میخره ، شما هم می خواستید بخرید بازیکنایی مثل ونپرسی ، کاوانی ، هیگی ، مهاجم بیلبوئو هم اسمش یادم رفت !! ... ولی نتونستید بخرید .. یا اینا دوست نداشتن بیان تو تیمتون یا پول نداشتید :wink: همه بازیکنای جهان ارزو دارند تو تیممون بازی کنند ، حتی فالکائو که تو تیم رقیب ما بازی می کنه گفته ارزو دارم تو رئال بازی کنم ... رئال جای بهترینهاست ... ببخشید وسط کل کل شما دو تا افتادم ... من معمولا با میلانیا و بارساییا کل می کنم ، یعنی تیمهایی که باهاشون رقابت داریم تو جام های مختلف[/quote:f28638a654]
این حرفا چیه.شما سرور مایی.اخه خریدم اندازه داره دیگه.شما غیر دروازه بان بقیه رو خرییدی.عین منچستر که اونم در حال خرید همش.در مورد اینکه همه ارزوشونه در رئال بازی کنن همش بخاطره پوله.چون مبلغی رو که رئال میتوه بده هر تیمی نمیتونه.شما که همه ستاره های دنیا رو خراب کردین مودریچ هم روش.فالکائو هم روش.شما اگه با میلانیا یا بارسایی ها کل کل میکنی بخاطره اینه که اونا طرفداراشون بیشتره تا یووه.و بهتر هم که نیستن.پارسال که ما بدون باخت قهرمان شدیم شما کجا بودی داداش؟[/quote:f28638a654]

شما پارسال بدون باخت با 84 امتیاز از 38 تا بازی اول شدید ما با باخت و [color=red:f28638a654][b]100[/[/color:f28638a654]b] امتیاز از 38 تا بازی اول شدیم !!!!

هرکاری کنی به ما نمیخورید بخدا نمیخورید چی بگم آخه :lol: :lol: :lol:[/quote:f28638a654]
چه کار سختی کردینا نه؟ پسر خوب اینجا میلان و اینتر و رم و ناپولی هم هستنا.دو قطبی نیس که.شما به ما نمیخورید.مادریدی های عشق دولت
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:06 am

[quote:5103c04a68="damash_fsz"]شما که تازه چند ساله اومدین جز مدعی ها.گفتم که بزار 2014 کاتالان از اسپانیا جدا بشه اونوقت قدرت اسپانیا معلوم میشه.الانم که لیگ اسپانیا توی چشمه بخاطر بارسا هستش نه رئال.وگرنه رئال همین تیمیه که همیشه بوده با کمک دولت اسپانیا[/quote:5103c04a68]

همش یه بهانه داری دیگه :lol: :lol: :lol:

اونقدر که خود کاتالانی ها نگران جدایی از اسپانیا نیستن شما ها هستین :lol: :lol: :lol:

امیدوارم این اتفاق بی افته تا ببینم بعد اون دیگه میخوایید چی بگید :lol: :lol: :lol:

فقط جهت اطلاع بهت بگم که هر بازیکنی که تو بارسا بازی میکنه صرفا کاتالانی محسوب نمیشه ها :lol: :lol: :lol: :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط yankee » جمعه اکتبر 12, 2012 8:09 am

[quote:92c12aecb8="damash_fsz"][quote:92c12aecb8="yankee"][quote:92c12aecb8="damash_fsz"][quote:92c12aecb8="antiros"][quote:92c12aecb8="damash_fsz"][quote:92c12aecb8="antiros"]با چلسی با هزار زحمت 2-2 مساوی کردید ، همین چلسیو اتلتیکو 4 تاییش کرده بود :lol: اتلتیکو هم که بیشتر از 15 سال مارو نبرده .... همین قیاس کاملا همه چیزو نشون میده :wink:

یه نکته دیگه تو اینجور کل کلا همیشه دیده میشه ...چرا وقتی حرفی واسه گفتن ندارید سراغ بارسا میرید؟؟؟!!! چرا یه تیم لالیگا رو مثال میزنید ؟؟!! :D درست بهشون باختهای سنگینی دادیم البته ازمون باختهای سنگینیم خوردم ولی چون اینا تو چند سال اخیر این بردها رو برابرمون داشتن بیشتر دیده میشه برداشون ..... ولی خوب باز نمیفهمم چرا پایه اونا رو وسط میکشید :D[/quote:92c12aecb8]
اگه ایتالیا هزار تا هم بخوره من طرفدارشم.مثل اسپانیایی ها نیستم که 2 ساله طرفدار اسپانیا شدن.بعدشم اگه ما 10 نفره نشده بودیم میبردیمتون.بعدشم رئال و منچستر که فقط زنبیل رو بر میدارن میرن خرید بازیکن.از خودتون چی دارین؟[/quote:92c12aecb8]

من از وقتی که هیرو ، کانیزارس، رائول ، مورینتز رو شناختم طرفدار اسپانیا شدم ... دوما ببخشید ابرار (ببخشید باز ) یاد هوادارای همسایه میوفتم که هر وقت کم میارند میگند مکتب ملوان و ما بازکنای خودمونو داریم !! باشگامون پول داره می تونه میخره ، شما هم می خواستید بخرید بازیکنایی مثل ونپرسی ، کاوانی ، هیگی ، مهاجم بیلبوئو هم اسمش یادم رفت !! ... ولی نتونستید بخرید .. یا اینا دوست نداشتن بیان تو تیمتون یا پول نداشتید :wink: همه بازیکنای جهان ارزو دارند تو تیممون بازی کنند ، حتی فالکائو که تو تیم رقیب ما بازی می کنه گفته ارزو دارم تو رئال بازی کنم ... رئال جای بهترینهاست ... ببخشید وسط کل کل شما دو تا افتادم ... من معمولا با میلانیا و بارساییا کل می کنم ، یعنی تیمهایی که باهاشون رقابت داریم تو جام های مختلف[/quote:92c12aecb8]
این حرفا چیه.شما سرور مایی.اخه خریدم اندازه داره دیگه.شما غیر دروازه بان بقیه رو خرییدی.عین منچستر که اونم در حال خرید همش.در مورد اینکه همه ارزوشونه در رئال بازی کنن همش بخاطره پوله.چون مبلغی رو که رئال میتوه بده هر تیمی نمیتونه.شما که همه ستاره های دنیا رو خراب کردین مودریچ هم روش.فالکائو هم روش.شما اگه با میلانیا یا بارسایی ها کل کل میکنی بخاطره اینه که اونا طرفداراشون بیشتره تا یووه.و بهتر هم که نیستن.پارسال که ما بدون باخت قهرمان شدیم شما کجا بودی داداش؟[/quote:92c12aecb8]

شما پارسال بدون باخت با 84 امتیاز از 38 تا بازی اول شدید ما با باخت و [color=red:92c12aecb8][b]100[/[/color:92c12aecb8]b] امتیاز از 38 تا بازی اول شدیم !!!!

هرکاری کنی به ما نمیخورید بخدا نمیخورید چی بگم آخه :lol: :lol: :lol:[/quote:92c12aecb8]
چه کار سختی کردینا نه؟ پسر خوب اینجا میلان و اینتر و رم و ناپولی هم هستنا.دو قطبی نیس که.شما به ما نمیخورید.مادریدی های عشق دولت[/quote:92c12aecb8]

اینجا هم بارسا و والنسیا و اتلتیکو مادرید و بیلبائو هستش !!!!
تیم های اسپانیایی با قهرمانی خودشون تو جام های اروپایی کیفیت خودشون رو نشون دادند دیگه نیازی نیست این کیفیت به شما ثابت شه !
چون جز یوونتوس چیز دیگه ای نمیبینی ( و البته بارسا برای مقایسه با رئال ) چون تیم خودت رو در حد مقایسه با رئال نمیدونی

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damash_fsz » جمعه اکتبر 12, 2012 8:10 am

[quote:6db6007872="yankee"][quote:6db6007872="damash_fsz"]شما که تازه چند ساله اومدین جز مدعی ها.گفتم که بزار 2014 کاتالان از اسپانیا جدا بشه اونوقت قدرت اسپانیا معلوم میشه.الانم که لیگ اسپانیا توی چشمه بخاطر بارسا هستش نه رئال.وگرنه رئال همین تیمیه که همیشه بوده با کمک دولت اسپانیا[/quote:6db6007872]

همش یه بهانه داری دیگه :lol: :lol: :lol:

اونقدر که خود کاتالانی ها نگران جدایی از اسپانیا نیستن شما ها هستین :lol: :lol: :lol:

امیدوارم این اتفاق بی افته تا ببینم بعد اون دیگه میخوایید چی بگید :lol: :lol: :lol:

فقط جهت اطلاع بهت بگم که هر بازیکنی که تو بارسا بازی میکنه صرفا کاتالانی محسوب نمیشه ها :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:6db6007872]
من موندم اگه واسه شما رئالیا هزار تا دلیل بیارم هیجکدوم قانع نمیشین.
زاوی ،اینیسا،پدرو ، البا، فابرگاس، پیکه، اینا سرگل اسپانیا هستن دیگه.خدا کنه باسک هم از اسپانیا جدا بشه ببینیم شما میتونین از گروهتون بیاین بال جای اینکه فکر قهرمانی جام جهانی باشین
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط antiros » جمعه اکتبر 12, 2012 8:10 am

[quote:712d6beef6="damash_fsz"]شما که تازه چند ساله اومدین جز مدعی ها.گفتم که بزار 2014 کاتالان از اسپانیا جدا بشه اونوقت قدرت اسپانیا معلوم میشه.الانم که لیگ اسپانیا توی چشمه بخاطر بارسا هستش نه رئال.وگرنه رئال همین تیمیه که همیشه بوده با کمک دولت اسپانیا[/quote:712d6beef6]
امیدوارم کاتالان جدا شه چون حق مردم اونجا هستش و خودشونو اکثریت اسپانیایی نمی دونند و این حقشون هستش که واسه خودشون تصمیم بگیرند
دوما خودن مدیر بارسا گفتش در صورت استقلال کاتالان ما باز تو لالیگا می مونیم و به رقابت با رئال ادامه میدیم ... یعنی مثل موناکو که از فرانسه جدا شده و دومین کشور کوچک دنیاست ولی باز تو لیگ فرانسست و الان دسته دو اونجاست ...فکر کنم تیمی که به این شکل باشه بازیکناش باید واسه کشوری که تو لیگش حظور دارند بازی کنند ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان