[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » يکشنبه اکتبر 07, 2012 8:53 pm

[quote:655e143c4d="chile1369"]ناپولی رو عشقه[/quote:655e143c4d]
عشقست .............
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه اکتبر 07, 2012 8:59 pm

[b:423ab6814b]گزارش تصویری منچستر یونایتد و نیوکاسل در استادیوم سن جیمز پارک
در شبی که نیوکاسل میخواست بعد از برد به استقبال [color=black:423ab6814b]جشن131 سالگی[/color:423ab6814b] باشگاه خود برود این شیاطین سرخ بودند که با گلهای[color=red:423ab6814b] اونس ،اورا ، کلورلی[/color:423ab6814b] شادمان به خانه باز گشتند[/b:423ab6814b]

قابل توجه دوستانی که فرموده بودند منچستر امسال فقط به فان پرسی وابسته هست !!سه بازیکنی گل زدند که محصول استعداد یابی یونایتد ها هستند :wink:

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/nklk3zakh7xus878pxc.jpg[/img:423ab6814b]

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/km1xfejnlcezr28ihvv2.jpg[/img:423ab6814b]

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/1c5rtsqf0yof5xwvpch0.jpg[/img:423ab6814b]

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/9ynpmeuh0f54pcoikr7.jpg[/img:423ab6814b]

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/57462wmidra5n67tijh.jpg[/img:423ab6814b]

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/u24de24bdhcdb9sjlnne.jpg[/img:423ab6814b]

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/q0ta7348p6hrzqfpzce0.jpg[/img:423ab6814b]

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/igyxyywlwyvv8qypq9gp.jpg[/img:423ab6814b]

[img:423ab6814b]http://up.vatandownload.com/images2/jnj3g5ssunfzsb9qyh25.jpg[/img:423ab6814b]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 4:47 am

په‌په : رونالدو از نظر من بهترين است

په‌په معتقد است که تمام بازيکنان بارسلونا به مانند بازيگران حرفه‌اي سعي در صحنه‌سازي دارند و در بازي امشب اينيستا سعي در انجام اين کار داشت.
[په‌په : رونالدو از نظر من بهترين است]

به نقل از سايت گل، جدال په‌په با ستارگان آبي اناري‌پوش همواره از نکات قابل توجه ال کلاسيکوهاي چند سال اخير بوده است. خشونت ذاتي په‌په و خطاهائي که او چپ و راست بر روي بازيکنان بارسلونا به خصوص مسي انجام مي‌دهد ديدگاه بسياري از داوران را عوض کرده است و زمينه‌ را براي صحنه‌سازي ياران بارسلونا فرآهم آورده است. بدون ترديد هيچ‌گاه صحنه‌سازي که دني آلوس در نيمه‌ نهائي ليگ قهرمانان اروپا در دو سال گذشته انجام داد را هيچ‌گاه فراموش نکرده‌ايد، صحنه‌سازي که به تقلب قرن نيز بدل شد.

در اين ميان په‌په معتقد است که تمام بازيکنان بارسلونا به مانند بازيگران حرفه‌اي سعي در صحنه‌سازي دارند و در بازي امشب اينيستا سعي در انجام اين کار داشت. او در مصاحبه‌ي مطبوعاتي بعد از بازي خود با کنايه اينيستا را يکي ديگر از هنرپيشگان بزرگ نيوکمپ معرفي کرد.

در ادامه به گوشه‌اي از مصاحبه‌ي په‌په در مورد ديدار رئال مادريد و بارسلونا خواهيم پرداخت.

*ارزيابي په‌په از مصاف رئال و بارسا

عالي بازي کرديم. بارسا را در نيمه اول کاملا تحت تاثير قرار داده بوديم. کريم به تير زد و پنالتي اوزيل گرفته نشد اما به خوبي مقابل بارسا جنگيديم.

*پنالتي بود يا اينيستا نقش بازي کرد؟

او مدام دنبال رسيدن به محوطه جريمه است تا شيرجه بزند. در بارسا هنرپيشگان تئاتر کم نيستند.

*مسي يا رونالدو ؟

هر دو بازيکنان بزرگي هستند. از نظر من رونالدو کامل تر است. از نظر من او بهترين است.

رونالدو از ناحيه شانه مصدوم شد

ميزان مصدوميت رونالدو تاکنون مشخص نشده است او بايد تا چند ساعت آينده تحت آزمايشات پزشکان مادريدي قرار گيرد تا بطور دقيق نوع و ميزان مصدوميتش تشخيص داده شود تا مورد مداوا قرار گيرد.
[رونالدو از ناحيه شانه مصدوم شد]

کريستيانو رونالدو در ديدار ال کلاسيکو از ناحيه‌ي شانه دچار يک آسيب‌ديدگي شد و در حدود 25 دقيقه در حالتي آسيب ديده بازي را دنبال کرد.

به گزارش گل، البته ميزان مصدوميت رونالدو تاکنون مشخص نشده است او بايد تا چند ساعت آينده تحت آزمايشات پزشکان مادريدي قرار گيرد تا بطور دقيق نوع و ميزان مصدوميت او تشخيص داده شود تا مورد مداوا قرار گيرد.

بدون ترديد دوري رونالدو در شرايطي که رئال در فاصله‌ي 8 امتيازي از بارسا قرار دارد، بدترين خبر ممکن براي هواداران و کادرفني اين تيم خواهد بود.

مورينيو: داور يک اشتباه بزرگ داشت

با دو گلي که دو فوق ستاره رئال و بارسا در ال کلاسيکو به ثمر رساندند ؛ ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد اين دو را بازيکناني فضايي دانست و گفت نبايد آنها را با هم مقايسه کرد.
[مورينيو: داور يک اشتباه بزرگ داشت]

به گزارش گل او در کنفرانس پس از مسابقه گفت:" بايد اين که بگوييم کدام بهترين بازيکن جهان است ممنوع شود. هر دو از دنيايي ديگر هستند. من دوست دارم بازيکن تيم خودم که بزرگترين ليگ جهان را برده جايزه توپ طلا را ببرد اما هر دو خيلي خوب هستند. "

مورينيو در مورد الکلاسيکو متعادل و جنتلمنانه حرف زد و با ملايمت به گل اول مسي اعتراض کرد:" به نظرم نتيجه براي بازي مناسب بود. داور البته يک اشتباه بزرگ داشت اما من هم مي توانم داشته باشم. "

وي در مورد شرايط تيم گفت:" من فوتبال، بازيکنان و پروژه را دوست دارم. مي خواهم ادامه دهم. چيزهايي هست که بايد در رئال و مورينيو بهتر شود اما امروز بازي بزرگي داشتيم. " مورينيو در مورد اوزيل گفت:" توانايي هايش را نشان داد. فقط به اين دليل تعويض شد که خسته شده بود. او عالي کار کرد. "

شانس آوردین آقا کریس زود مصدوم شد...وگرنه...!!!!!!!
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » دوشنبه اکتبر 08, 2012 4:53 am

[quote:19406d29d2="popo131"]/11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/[/quote:19406d29d2]

/16/ /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:28 am

[quote:f33af31a40="alex00755"]
[مورينيو: داور يک اشتباه بزرگ داشت]
[/quote:f33af31a40]

اگه بخوایم یک اشتباه تاثیرگذار در نتیجه بازی نام ببریم ، ان خطای پنالتی په په روی اینیستا بود .
همچنین داور از دادن کارت زرد دوم خییییلی امتناع میکرد ، مثلا" در صحنه خطای گل دوم میتوسنت
به راحتی کارت زرد دوم به آلونسو بده ، بعد آیا رئال میتونست بازی مساوی کنه ؟؟؟؟
اگه بازم از داوری بخوایم صحبت کنیم متوجه میشیم رئال نفع برد ، اما به نظر میرسه مجددا" خیلیا
منکر این قضیه هستن /4/ /15/ /18/ /4/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:31 am

اینتر فاتح دلامدونینا،استرا مرد دربی

دربی میلان پایان بخش هفته هفتم بود که با پیروزی اینتر مقابل حریف همشهری خود که از امتیاز میزبانی نیز بهره مبرد خاتمه یافت تا نتیجه بازی رفت فصل گذشته مجددا تکرار شود.در این بازی ساموئل دقیقه ۴ روی سانتر کامبیاسو دروازه میلان را گشود تا همین تک گل نتیجه بازی را مشخص کند.

در همان نیمه اول اینتر میتوانست توسط میلیتو به گل دوم دست یابد اما با بدشانسی موقعیت خوب این بازیکن توسط آبیاتی دفع شد.

میلان اما توسط مونتولیوو به گل رسید،در حالی که شوت بازیکنان میلان را هاندانوویچ برگرداند این بازیکن توپ را وارد دروازه کرد اما داور خطای وی روی دروازه بان را اعلام و گل را مردود دانسن.

ناگاتومو مدافع ژاپنی اینتر در دقیقه ۴۸ با دریافت دومین کارت زرد خود به علت حطای هند از زمین مسابقه اخزاج شد.

در نیمه دوم نیز میلان موقعیت های نصفه نیمه ایی را ایجاد کرد که با بازی خوب دروازه بان اینتر ره به جایی نبرد و در نهایت طلسم سن سیرو برای میلان پا بر جا ماند

ترکیب دو تیم :

AC Milan: 32 Abbiati; 25 Bonera (Abate 50), 76 Yepes, 5 Mexes, 2 De Sciglio (Robinho 57); 34 De Jong, 18 Montolivo; 28 Emanuelson, 10 Boateng, 92 El Shaarawy (Pazzini 71); 22 Bojan.

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 7 Coutinho (Guarin 46); 99 Cassano (Pereira 53), 22 Milito (Palacio 71).

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:31 am

میلان0- اینتر1

میلان صفر – اینتر1؛برد 10 نفره / استراماچونی قهرمان مادونینا

اینتر میلان از دقیقه 48 با اخراج ناگاموتو 10 نفره مقابل میلان بازی کرد
سایت گل – دربی دلا مادونینا با تنها گل والتر ساموئل به سود اینتر به پایان رسید.

ساموئل در یکی از اولین حملات تیمش در همان دقیقه 4 سانتر استبان کامبیاسو را به گل تبدیل کرد. ضربه ایستگاهی کامبیاسو از کریستین آبیاتی گذشت و ساموئل که در تیر دورتر منتظر توپ بود آن را از زاویه‌ای بسته به گل تبدیل کرد.

مردان آندره‌آ استراماچونی در دقیقه 48 ده‌نفره شدند اما در نهایت هر سه امتیاز را گرفتند.

اینتر می‌خواست دوباره فاصله با یوونتوس را به چهار امتیاز برساند و این‌گونه هم شد.

دیه‌گو میلیتو می‌توانست اندکی بعد فاصله را دوبرابر کند اما نتوانست روی دفع ناقص آبیاتی گل‌زنی کند و خود آبیاتی اشتباهش را جبران کرد.

میلان که بویان را در خط حمله داشت بیشتر به دنبال ایجاد موقعیت از فاصله‌های دور بود. یک بار شوت ریکاردو مونتولیوو را سمیر هاندانوویچ دفع کرد و یک بار هم کوین پرینس بواتنگ توپ را از دفاع اینتر ربود اما نتوانست فرصت عالی‌اش را به گل تبدیل کند.

در اواخر نیمه اول بود که مشت هاندانوویچ مقابل پای مونتولیوو افتاد و او توپ را وارد دروازه اینتر کرد. اما داور گل را به دلیل خطای جزئی مونتولیوو روی هاندانوویچ مردود اعلام کرد.

اینتر در دقیقه 48 ده‌نفره شد. یوتو ناگاتومو به دلیل خطای هند بیهوده‌ای که در مرکز میدان انجام داد با کارت زرد دوم اخراج شد. البته داور در دادن کارت زرد سخت‌گیری کرد.

میلان سپس کنترل بازی را در دست گرفت، هرچند که نمی‌توانست موقعیت خوب چندانی بسازد. چند بار مونتولیوو از راه دور شوت زد و بویان هم فرصت‌هایی داشت. یک بار هم در دقیقه 75 بود که سانتر عالی روبینیو داشت روی پای جیامپائولو پاتزینی می‌نشست که این مهاجم سابق اینتر با ان که خودش را پرتاب کرد اما نتوانست توپ را به گل تبدیل کند.

در نهایت اینتر با درخشش هاندانوویچ توانست سه امتیاز حساس این مسابقه را بگیرد و 15 امتیازی شود. آنها هفت بازی انجام داده‌اند. میلان هم در میانه‌های جدول ماند. این چهارمین شکست آنها در طول این هفت هفته بود.

__________________سایت گل- سخنان استراماچونی بعد از بازی با میلان. آندره آ استراماچونی، مربی اینتر برد 0-1 تیمش مقابل میلان رابه هوادارانی که بعد از شکست تیم مقابل سیه نا به دفاع از او برخاستند هدیه کرد.
ضربه سر والتر ساموئل در دقایق ابتدایی بازی کافی بود تا سه امتیاز داربی شهر میلان به حساب نرآتزوری واریز شود.

در پایان این مسابقه استراماچونی به خبرنگاران گفت:« کووروا (هواداران افراطی اینتر) بعداز شکست تیم مقابل سیه نا، با در دست داشتن یک بنر بزرگ، اعتمادشان را به من ثابت کردند؛ آن هم در زمانی که بقیه چندان مهربان نبودند. این چیزهایی که در یاد من می ماند، ارزش های مهمی است که فراموش نمی شود. پس من این برد را به شاگردانم و هواداران افراطی تیمم اهدا می کنم.»

در جریان این بازی یوتو ناگاتومو ، بازیکن ژاپنی اینتر از زمین مسابقه اخراج شد؛ با این وجود مربی نرآتزوری از عملکرد کلی تیمش راضی بود:« فکر می کنم که ما به ویژه در از دو نظر خیلی خوب بودیم. اول اینکه توانستیم بازی را در دست بگیریم. کاری که مدتها برای انجام دادنش تلاش می کردیم. ما می خواستیم تا بازی را قدرتمندانه شروع کنیم و این بهترین شروع ما در طول این فصل بود. نکته دوم که رضایت من را جلب کرد، واکنش تیم بعد از اخراج ناگاتومو بود.ما کاملا بازی را کنترل کردیم و مانع از آن شدیم که میلانی ها روی خط محوطه جریمه، به توپ برسند. این خیلی کار خوبی بود. این دو جنبه خیلی رضایت بخش در بازی یکشنبه شب ماست.ما شخصیت یک تیم بزرگ را به نمایش گذاشتیم.»

او در واکنش به مقایسه هایی که میان او و ژوزه مورینیو، مربی سابق اینتر می شود گفت:« من مثل مورینیو نیستم.من خودم هستم. تنها چیزی که دوست دارم با مورینیومقایسه شود این است که من مثل او یک مربی پرتلاش هستم. دقیقا همان طور که رئیس باشگاهمان گفت.»

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:35 am

نتیجه عادلانه بازی مساوی بود.popo عزیز اینقدر ذوق نکن تا یووه هست شما رنگ قهرمانی رو نمیبینین.اخر ارزوهاتون باید برد میلان باشه
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:44 am

[quote:c43b7cbe42="damash_fsz"]نتیجه عادلانه بازی مساوی بود.popo عزیز اینقدر ذوق نکن تا یووه هست شما رنگ قهرمانی رو نمیبینین.اخر ارزوهاتون باید برد میلان باشه[/quote:c43b7cbe42]

آبرار جان دربیو آدم ببره ذوق داره دیگه .......... قبول نداری :roll: :roll:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:47 am

[quote:7c1fca743f="popo131"][quote:7c1fca743f="damash_fsz"]نتیجه عادلانه بازی مساوی بود.popo عزیز اینقدر ذوق نکن تا یووه هست شما رنگ قهرمانی رو نمیبینین.اخر ارزوهاتون باید برد میلان باشه[/quote:7c1fca743f]

آبرار جان دربیو آدم ببره ذوق داره دیگه .......... قبول نداری :roll: :roll:[/quote:7c1fca743f]
اره ولی همچین چیز شاخی هم نیستن این 2 تا تیم.اینو من نمیگما رتبشون توی جدول میگه بلا میسر
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:51 am

[quote:66793aed1a="damash_fsz"][quote:66793aed1a="popo131"][quote:66793aed1a="damash_fsz"]نتیجه عادلانه بازی مساوی بود.popo عزیز اینقدر ذوق نکن تا یووه هست شما رنگ قهرمانی رو نمیبینین.اخر ارزوهاتون باید برد میلان باشه[/quote:66793aed1a]

آبرار جان دربیو آدم ببره ذوق داره دیگه .......... قبول نداری :roll: :roll:[/quote:66793aed1a]
اره ولی همچین چیز شاخی هم نیستن این 2 تا تیم.اینو من نمیگما رتبشون توی جدول میگه بلا میسر[/quote:66793aed1a]
سال پیش چی میلان دوم بود ما چندتا زدیم

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_fsz » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:54 am

[quote:be4b15275c="popo131"][quote:be4b15275c="damash_fsz"][quote:be4b15275c="popo131"][quote:be4b15275c="damash_fsz"]نتیجه عادلانه بازی مساوی بود.popo عزیز اینقدر ذوق نکن تا یووه هست شما رنگ قهرمانی رو نمیبینین.اخر ارزوهاتون باید برد میلان باشه[/quote:be4b15275c]

آبرار جان دربیو آدم ببره ذوق داره دیگه .......... قبول نداری :roll: :roll:[/quote:be4b15275c]
اره ولی همچین چیز شاخی هم نیستن این 2 تا تیم.اینو من نمیگما رتبشون توی جدول میگه بلا میسر[/quote:be4b15275c]
سال پیش چی میلان دوم بود ما چندتا زدیم[/quote:be4b15275c]
خوب حالا.من دارم میرم بیمارستان شب اومدم جوابتو میدم.کر کری نخون و داد بیدادم نکن تا من بیام جوابتو بدم اینتری بیچاره. تا شب پسر
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 8:55 am

[quote:30c0a01335="damash_fsz"][quote:30c0a01335="popo131"][quote:30c0a01335="damash_fsz"][quote:30c0a01335="popo131"][quote:30c0a01335="damash_fsz"]نتیجه عادلانه بازی مساوی بود.popo عزیز اینقدر ذوق نکن تا یووه هست شما رنگ قهرمانی رو نمیبینین.اخر ارزوهاتون باید برد میلان باشه[/quote:30c0a01335]

آبرار جان دربیو آدم ببره ذوق داره دیگه .......... قبول نداری :roll: :roll:[/quote:30c0a01335]
اره ولی همچین چیز شاخی هم نیستن این 2 تا تیم.اینو من نمیگما رتبشون توی جدول میگه بلا میسر[/quote:30c0a01335]
سال پیش چی میلان دوم بود ما چندتا زدیم[/quote:30c0a01335]
خوب حالا.من دارم میرم بیمارستان شب اومدم جوابتو میدم.کر کری نخون و داد بیدادم نکن تا من بیام جوابتو بدم اینتری بیچاره. تا شب پسر[/quote:30c0a01335]

هستم تا آخرش

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 2:49 pm

سنت جورجز پارک؛ كمپ 100 ميليونی انگلستاني ها/ اينجا بهشت است؟

http://meydan.ir/content/%D8%B3%D9%86%D ... 8%AA%D8%9F

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 08, 2012 10:53 pm

[quote:9bd405cd11="popo131"][quote:9bd405cd11="chile1369"]ناپولی رو عشقه[/quote:9bd405cd11]
عشقست .............[/quote:9bd405cd11]
ناپولی و واقعا عشقه.تکه نقده لامذهب :lol:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان