[quote:56448408d6="miladcivil"][quote:56448408d6="yankee"][quote:56448408d6="miladcivil"][quote:56448408d6="777"]The_King_of_rasht:باتمام احترامی که به تیم بزرگ منچستردارم نمیتونم قبول کنم که یک هوادارمنچستری بگه رئال تیم نیس ابره این بارسارومیبینی 5سال دیگه داره بوق میزنه اماتیمایی مث منچستریونایتدورئال مادرید همیشه مقتدربودند وخواهندبود[/quote:56448408d6].0
چی با خودت حساب کردی عین این اقتصاد دان ها که مثلا" 5 سال دیگه رنسانس و ...... میشه !
بر فرض محال ، اگه بارسا قراره 5 سال دیگه با کنار رفتن مسی و ژاوی و اینیستا و ...... افت کنه
که اگه آدم منطقی باشی و فوتبال به معنای واقعیش درک کنی ، رئال الان بیش از 7،8 سال هست
تو افته .
بارها از این نظرات و کامنت های روشنفکرانه و تریپ همه چی دونستن دیدم که میگن : بارسا که 3 سال
هست شده تیم

و یا مثلا" دیگه بارسا از سال دیگه میره میانه جدول و یا از گروش صعود نمیکنه !
در حالیکه الان بیش از 10 سال رئال قهرمان چمپیونز لیگ نشده و ده ها ناکامی بزرگ دیگه !!!
بازم به شخصه هرگز قصد کوچک کردن و یا پایین آوردن رئال نداشتم ولی این طرز برخورد بعضی دوستان
که میخوان با حاشیه وارد کردن از درجه ناکامی رئال کم کنن و همچنین موفقیات بارسا زیر سوال ببرن ناخودآگاه
آدمو وادار به ابراز نظر میکنه .
بازم میگم : هیچ مشکلی با تیم رئال ندارم ، اما خداییش از رونالدو و مورینیو خوشم نمیاد و مخصوصا" بعد یه
موفقیت انوطور تریپ مغرور ور میدارن دیگه بدتر ، همینطور بعد یه مشکل هیچی به گردن نمیگیرن !!!
دیگه بدتر که اینا پرتغلی هستن و من از کیروش و کارهاش متنفرم ، با اینا عجین شدند

[/quote:56448408d6]
میلاد فقط من میخندم
شاد میکنی منو با این کامنت هات
رئال تو افت الان ؟

[/quote:56448408d6]
خدارو شکر آرش جان

، ایشالاه همیشه به خنده ! البته من کامنتی واسه
گریه یا خنده دوستان ندادن بلکه واسه روشن شدن بعضی از مسائل که بود .
اگه میدونستم انقد با کامنتهام شاد میشی هر روز یکی دو تا مینوشتم تا ثوابی برده باشم
اما عزیز ، باید شعاع دیدت رو خیلی بیشتر کنی (شخص تو نه ، اونایی که اعدعای تحلیل فوتبال اروپا دارن)
مثلا" تیمی مثل آرسنال کاملا" سبک کاریش مشخصه ، اما مثلا" ماها میگیم تیم نیست که براااااا چون جام
نمیاره ، درسته این یه نقیصه براش هست که باید رفع بشه اما نادیده گرفتن سبک بازیش و کار با بازیکنان گمنام
خودش یه ضعف واسه ماها که ادعا داریم هست .
آرسنال یه مثال بود ، خیلیا از وقتیکه رونالدینیو اومد بارسا شدن طرفدار این تیم که بعدش منجر شد با فتوحات
گواردیولا و موفقیت های مسی .......
اما اینکه رئال تو افت هست یا آمادست ، منظور منو متوجه نشدی عزیز ! منظور از افت ، افت بدنی و مثلا" اضافه
وزن نیست که بگیم مثلا" خدیرا 0.5 کیلو اضافه وزن داره یا دی ماریا 2 کیلو کمبود وزن !!! افتی که رئال داره افت
شخصیتی و تاکتیکی هست ، از بعد دل بوسکه رئال چنتا مربی آورد ؟
اونایی که من یادمه : کیروش ، لوکزامبورگو ، شوستر ، راموس ، کاپلو ، پلگرینی و الانم که کار درستترین پرتغالی
فقط همون کیروش کافی بود تا سبک کاری رئال (در صورت وجود) بهم بریزه ، اما حساب کن بعدش هرکی اومد و یه تقّه ای
زد ! اما هر ساله با توجه به مخارج و خریدهایی که صورت گرفت تیم واسه قهرمانی اروپا بسته شد ، اما چنتا چمپیونز
لیگ تونست بیاره ؟
الان که با این مربی (به درستی یا نادرستی) قرارداد بلند مدت بسته کمی تا قسمتی داره به یک سبک خاصی میرسه
که البته از نظر من واسه یه تیم بزرگ بسیار جای انتقاد داره آدم همه چیزو به نتیجه گرفتن بفروشه ! یکبار میبینی یکی
مثل چلسی و دی متئو همه چیز به نتیجه میفروشه و خلااااااصه قهرمان اروپا میشه اما اگه تو اینکارو بکنی و نتیجه نگیری
دیگه فااااااتحه !
آرش جان شما طوری کامنت میدی که انگار من دشمن یا مخالف خیلی چیزام ، اما بازم میگم من هوادار بارسام ، اونم از
قدیمیاش ! انقدر هم تو این بازه زمانی برد و باخت ، موفقیت و ناکامی و قهرمانی و ...... دیدم که نخوام چیزیو با انکار کردن
رقیب زیر سوال ببرم و مثلا" بیام با 5 تا از بچه های هوادار تیم رقیب کَل کَل کنم تا بگم مثلا" ...... حرفم درسته .
همینطور که رئال تونست تو سوپرجام چند وقت پیش برنده بشه ، خب برد و مبارکش باشه ...و مثلا" من چی بگم ، بر دیگه .
امیدوارم منظور منو متوجه شده باشی .[/quote:56448408d6]
میلاد جان من متوجه منظورت شدم !
افت بدنی مخصوص یک بازیکن هستش نه یک تیم که من بخوام فکر کنم منظورت از افت اونایی که گفتی باشه !
من قبول دارم که رئال بعد از دلبوسکه با افت روبرو شد که بعد اون ماجرا کم کم فلورنتینو پرز هم رفت و کالدرون جاشو گرفت که باعث بدتر شدن وضع رئال شد.
ولی من میخوام یه چیز از تو بپرسم ؟!
امکانش هست که یک تیم همیشه تو اوج باشه ؟!
اگه قرار باشه رئال هر سال بیاد چمپونز لیگ رو ببره که دیگه باید در این فوتبال رو تخته کرد !
اگه بارسلونا همیشه تیم بوده پس چرا تا حالا فقط 4 بار لیگ قهرمانان رو فتح کرده که اون هم 3تاشون تو این 5-6 سال اخیر بوده ؟
این یعنی چی داداش ؟
در اینکه بارسا تو نسله طلایی خودش به سر میبره فک نکنم شکی باشه !
اما رئال بعد از دل بوسکه با کاپلو قهرمان لالیگا شد !
با پلگرینی با کسب 96 امتیاز تو لالیگا دوم شد و اگه اشتباه نکنم بارسا با 98 امتیاز اول شد اون فصل !
خوب الان شما اسم این رو افت میزاری ؟
یا فصل پیش که رئال با 100 امتیاز قهرمان شد و بارسا با 91 امتیاز دوم پس باید بگیم بارسا افت کرده ؟!
نه این یهنی اینکه تو اون مقطع رئال بهتر بوده از بارسا !
من همیشه تیم هایی مثل منچستر-آرسنال-یوونتوس رو دوست دارم چون همیشه سبک خودشون رو دارن !
سبک رئال هم از موقعی که مورینیو اومد عوض شد -مگه سبک بارسا همیشه اینی که الان هست بوده ؟!
در ضمن رئال چند سال هستش که خرید نجومی من ازش ندیدم ! شما اگه دیدی بگو به من !
تو این چند ساله رئال بیشتر خرید کرده یا بارسا !!!!!
اگه منظورت رونالدو هست که باید بگم یکی از بهترین خرید های تاریخ رئال بوده چون آمار بازیش اینو نشون میده !
در آخر بگم که دوستی بین من و تو واسم از همه چی مهمتره داداش