[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 8:46 pm

نتایج شب دوم لیگ قهرمانان:
نتیجه نهایی
ديناموکيف اوكراين 2 - 0 ديناموزاگرب
پورتو 1 - 0 پاري سن ژرمن
آرسنال 3 - 1 المپياکوس
شالكه04 2 - 2 مون پليه
زنيت 2 - 3 آث ميلان
اندرلشت 0 - 3 مالاگا
منچسترسيتي 1 - 1 انزلیچی
آژاكس 1 - 4 رئال مادريد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 8:50 pm

[quote:8c9f10c7d8="The_King_of_rasht"][quote:8c9f10c7d8="majid13"]من بارساییم ولی هرچی حمزه بگه درسه /16/[/quote:8c9f10c7d8]

من کوچیکتم آبرار

رئال وبارسا هر دو بزرگ هستند( نه به اندازه منچستر) ولی رئالی های واقعی همیشه مورد احترامن مثل رائول و فرناندو هیرو و گوتی و روبرتو کارلوس و ایوان کامپو و کاسیاس و ...
ولی الان دیگه از هر کی من بدم میاد تو رئاله :
1_مورینیهو( به خاطر چرت و پرت گفتن پشت سر آلکس فرگوسن)
2_رونالدو(به خاطر اون دعواش با رونی)
3_ایگواین(به خاطر مصاحبه علیه مارادونا که در بازی های ملی در جام جهانی باید مسی رو نیمکت نشین میکرد و من رو میگذاشت فیکس باشم)
یکی نیست بهش بگه : به تو چه تو اصلا در حدی هستی که درباره مارادونا نظر بدی،حالا اون بیچاره معتاد و افیونی ،تو خوبی؟
4_په په که معلوم نیست از کجا فرار کرده با همه جنگ داره!
5_کاروالیهو هم که بازیکن مورد علاقه (توی باند) مورینهو هست هر جا بره اینم با خودش جهاز میبره![/quote:8c9f10c7d8]
راستش من هیچوقت به تیم خارجی خاصی تعصب نداشتم فقط ببینم بازیکن موردعلاقم توو اون تیم بازی میکنه اونو دوست دارم.
بازیکنایه موردعلاقه من اینا بودن : پاول ندود _ رونالدینیو (رونالدینیو اگه اماده بود مسی باید در مقابلش لنگ مینداخت) _ جدیدا هم آگرو :P
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 9:22 pm

[quote:87faeb550c="The_King_of_rasht"]دوستان و عزیزان بارسلونایی دو سوال فنی با جواب:
1_ آخه رئال تیمه که شما باهاش کل کل میکنید؟
شما باید به تیم در حد خودتون صحبت کنید مثل منچستر یونایتد .
ما منچستری ها به شما افتخار میدیم و میگیم اگه میخواید با یه ابرقدرت کل کل کنید، ما هستیم.
امسال لیگ قهرمانان داریم واستون :wink:
2_این اسمهایی که میگم میشناسید:
1.مارک هوگاس 2.بیل شارپ 3. دیوید بکام 4.اندی کول 5.پل اسکولز
(اینها زننده 5 گل برتر منچستر به بارسلونا هستند)

http://video.varzesh3.com/clip/5-%DA%AF ... %86%D8%A7/[/quote:87faeb550c]

حمزه جان خوبی داداش ؟ :lol: :lol:

رئال تیم نیست ؟ بارسلونا تیمه ؟
من همیشه واسه تیم هایی مثل منچستر و یوونتوس احترام قائلم چون همیشه سبک خودشون رو دارن !
ولی در کل نمی خورید به ما حمزه جان...!

ایشالا قسمت بشه که تو لیگ قهرمانان بخوریم به هم...!
شانسلونا رو که همین یکشنبه می چلونیم !
خندوندی مارو داداش دمت گرم شاد شدیم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 7:09 am

[align=center:6f2aef181b][color=black:6f2aef181b]رئال مادرید با کسب دومین پیروزی در گروه مرگ در چمپیونزلیگ ، یک گام دیگر به مرحله یک هشتم نزدیک تر شد .
کریستیانو تنها بازیکن تاریخ است که می تواند در 155 بازی برای تیمش 158 گل بزند و در عرض سه سال ، تبدیل به یکی از اسطوره های آماری باشگاه بزرگی نظیر رئال مادرید شود . او مقابل آژاکس ، نبوغ خود را با زدن سه گل به رخ کشید که دو تا از این گلها ستودنی بود . یکی شوت دقیق و فنی او و دیگری چیپ تماشایی که بالای سر ورمیر زد .
در حالی که سبزپوش شدن رئال تبدیل به یک ایده منحوس شده بود ، اما بالاخره طلسم این رنگ هم شکست و رئال با یک پیروزی درخشان در آمستردام آرنا ، آماده بازی یکشنبه در نیوکمپ شد . کریم و کریستیانو هر دو در استادیوم آژاکس درخشیدند تا تن تیتو بیش از پیش به لرزه در آید .
رئال مادرید در نیمه اول زیاد درخشان بازی نکرد که البته این را باید به بازی بسته آژاکس ربط داد . تیم دی بوئر به تساوی خانگی هم راضی بود و به همین خاطر یک بازی بسته ارائه می داد و امیدوار بود که در ضد حملات دستش به چیزی بند شود اما در عمل تیم هلندی حرفی برای گفتن نداشت .
ورمیر ، ستاره نیمه اول آژاکس بود که ضربه فنی کاکا و یک موقعیت تک به تک را از کریستیانو گرفت اما استارت خوب بنزما و ضربه خوب کریستیانو باعث شد که رئال با پیروزی به رختکن برود . کریم از سمت چپ محوطه جریمه حریف پیش روی کرد و پاس عرضی او با دفع ناقص مدافعان آژاکس همراه شد تا رونالدو به سادگی دروازه خالی را باز کند .
شروع نیمه دوم برای رئال با یک شوک همراه بود . کریم بنزما روی ضد حمله سریع مارسلو و ارسال کاکا ، با یک قیچی برگردان ، گل باشکوه و به یاد ماندنی را به ثمر رساند تا نشان دهد که حداقل در زدن گل با کلاس ، یکی از بهترین های اروپاست .
این گل خیال رئال را تا حد زیادی راحت کرد اما مشکل این جا بود که این راحتی خیال زیاده از حد بود . افت محسوس کاکا در نیمه دوم باعث شده بود که رئال در فاز تهاجمی کمی افت کند و آژاکس که چیزی برای از دست دادن نداشت ، با تمام قوا جلو کشید تا رئال باز هم روی یک ارسال از روی نقطه کرنر و اشتباه اسین در مهار یار حریف ، دروازه اش باز شود .
دقایقی آژاکس تیم برتر میدان بود و چندین موقعیت خوب داشت که این باعث شد که مورینیو ناچار شود که ستارگان کلیدی نظیر اوزیل و دی ماریا را به زمین بیاورد تا تیمش را به خودش بیاورد که این حرکت جواب داد .
روی یک ضد حمله خطرناک و یک - دوی کریستیانو و بنزما این ستاره پرتغالی بود که از پشت محوطه جریمه یک شوت فنی و دقیق را به کنج دروازه ورمیر فرستاد تا خیال مورینیو را راحت کند .
دقایقی بعد ، با پاس خدیرا پشت مدافعان و سرعت بالای کریستیانو ، باز هم این ستاره با حریف تک به تک شد تا با یک ضربه چیپ ، دروازه حریف را برای بار سوم باز کند تا بر خلاف تفکرات آدم احمقی مثل پیمان یوسفی که مدعی بود این اولین هت تریک فصلش است ، در عرض چهار روز ، برای دومین بار پیاپی هت تریک کرد تا با انگیزه کامل آماده نبرد یکشنبه شود .
به هر صورت رئال نشان داد که برایش فرقی ندارد در گروه مرگ باشد یا گروهی دیگر . این تیم فقط و فقط تشنه دهمین چمپیونزلیگش است و تا رسیدن به این هدف آرام نمی گیرد .

پ.ن: تبریک به مادریدیسموها..
HALA MADRID...AMAR MADRID[/color:6f2aef181b]

[/align:6f2aef181b]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 8:00 am

[quote:e1c7254193="eparsi"][quote:e1c7254193="antiros"]پ.ن: تبریک به مادریدیسموها.. [/quote:e1c7254193]
یه بار اینچیزی که خودت نوشتی تلفظ کن /10/[/quote:e1c7254193]
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 8:20 am

[quote:91f4859bd8="eparsi"][quote:91f4859bd8="eparsi"][quote:91f4859bd8="antiros"]پ.ن: تبریک به مادریدیسموها.. [/quote:91f4859bd8]
یه بار اینچیزی که خودت نوشتی تلفظ کن /10/[/quote:91f4859bd8][/quote:91f4859bd8]
madridismo : D
به اسپانیاییِ ، یعنی هوادار رئال دیگه
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 9:15 am

[quote:188c0a117a="777"]The_King_of_rasht:باتمام احترامی که به تیم بزرگ منچستردارم نمیتونم قبول کنم که یک هوادارمنچستری بگه رئال تیم نیس ابره این بارسارومیبینی 5سال دیگه داره بوق میزنه اماتیمایی مث منچستریونایتدورئال مادرید همیشه مقتدربودند وخواهندبود[/quote:188c0a117a].0

چی با خودت حساب کردی عین این اقتصاد دان ها که مثلا" 5 سال دیگه رنسانس و ...... میشه !
بر فرض محال ، اگه بارسا قراره 5 سال دیگه با کنار رفتن مسی و ژاوی و اینیستا و ...... افت کنه
که اگه آدم منطقی باشی و فوتبال به معنای واقعیش درک کنی ، رئال الان بیش از 7،8 سال هست
تو افته .
بارها از این نظرات و کامنت های روشنفکرانه و تریپ همه چی دونستن دیدم که میگن : بارسا که 3 سال
هست شده تیم :lol: و یا مثلا" دیگه بارسا از سال دیگه میره میانه جدول و یا از گروش صعود نمیکنه !
در حالیکه الان بیش از 10 سال رئال قهرمان چمپیونز لیگ نشده و ده ها ناکامی بزرگ دیگه !!!
بازم به شخصه هرگز قصد کوچک کردن و یا پایین آوردن رئال نداشتم ولی این طرز برخورد بعضی دوستان
که میخوان با حاشیه وارد کردن از درجه ناکامی رئال کم کنن و همچنین موفقیات بارسا زیر سوال ببرن ناخودآگاه
آدمو وادار به ابراز نظر میکنه .
بازم میگم : هیچ مشکلی با تیم رئال ندارم ، اما خداییش از رونالدو و مورینیو خوشم نمیاد و مخصوصا" بعد یه
موفقیت انوطور تریپ مغرور ور میدارن دیگه بدتر ، همینطور بعد یه مشکل هیچی به گردن نمیگیرن !!!
دیگه بدتر که اینا پرتغلی هستن و من از کیروش و کارهاش متنفرم ، با اینا عجین شدند :lol: :D :wink:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 9:27 am

[quote:5992c29451="miladcivil"][quote:5992c29451="777"]The_King_of_rasht:باتمام احترامی که به تیم بزرگ منچستردارم نمیتونم قبول کنم که یک هوادارمنچستری بگه رئال تیم نیس ابره این بارسارومیبینی 5سال دیگه داره بوق میزنه اماتیمایی مث منچستریونایتدورئال مادرید همیشه مقتدربودند وخواهندبود[/quote:5992c29451].0

چی با خودت حساب کردی عین این اقتصاد دان ها که مثلا" 5 سال دیگه رنسانس و ...... میشه !
بر فرض محال ، اگه بارسا قراره 5 سال دیگه با کنار رفتن مسی و ژاوی و اینیستا و ...... افت کنه
که اگه آدم منطقی باشی و فوتبال به معنای واقعیش درک کنی ، رئال الان بیش از 7،8 سال هست
تو افته .
بارها از این نظرات و کامنت های روشنفکرانه و تریپ همه چی دونستن دیدم که میگن : بارسا که 3 سال
هست شده تیم :lol: و یا مثلا" دیگه بارسا از سال دیگه میره میانه جدول و یا از گروش صعود نمیکنه !
در حالیکه الان بیش از 10 سال رئال قهرمان چمپیونز لیگ نشده و ده ها ناکامی بزرگ دیگه !!!
بازم به شخصه هرگز قصد کوچک کردن و یا پایین آوردن رئال نداشتم ولی این طرز برخورد بعضی دوستان
که میخوان با حاشیه وارد کردن از درجه ناکامی رئال کم کنن و همچنین موفقیات بارسا زیر سوال ببرن ناخودآگاه
بازم میگم : هیچ مشکلی با تیم رئال ندارم ، اما خداییش از رونالدو و مورینیو خوشم نمیاد و مخصوصا" بعد یه
موفقیت انوطور تریپ مغرور ور میدارن دیگه بدتر ، همینطور بعد یه مشکل هیچی به گردن نمیگیرن !!!
دیگه بدتر که اینا پرتغلی هستن و من از کیروش و کارهاش متنفرم ، با اینا عجین شدند :lol: :D :wink:[/quote:5992c29451]

میلاد فقط من میخندم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
شاد میکنی منو با این کامنت هات :D :D :D
رئال تو افت الان ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 9:48 am

در مورد بارسلونا به نظرم در حال حاضر بهترین تیم دنیا هست ... این رو از روی نتایجش و سبک بازیش میشه فهمید ... اما من از بارسلونا خوشم نمیاد ولی نمیشه از حق گذشت خدایی
اما رئال بیشتر یک بنگاه اقتصادی هست و به نظرم اگه ته دل مدیرانش رو ببینی بیشتر تمایل به پیشرفت و توسعه اقتصادی دارند تا فوتبال ... اما این اقتصاد محوری پدر رئال رو در آورده ! از مربی آشغال گرفته تا بازیکن آشغال که توی این تیم کم نیست !!
منچستر رو هم که فیشان ( قابل توجه حمزه جان /7/ /7/ ) ... آخه برا اگه فن پرسی رو نمیگرفت این فصل چی می خواست بکنه ؟!؟
کلا این چند ساله زیاد با فوتبال اروپا حال نمی کنم یا بهتره بگم زیاد دوست ندارم تیمی ببره و بیشتر دنبال بازی های باحال هستم ! چون بیشتر اومده رو تکنیک و من بیشتر تو فاز قدرت هستم یک چیزایی تو مایه های امرسون ، گراووسن ، ماکه له له ، ویرا ، استم ، ... . خدایی چند سال پیش بازیکنان تکنیکی و بازی ساز هم بدن های قرصی داشتند ، زیدان و ندود ، سیدورف ، رونالدینیو ، داویدس و ...
این وسط یک تیم هست که بیشتر بهم می چسبه و اون هم آرسنال هست که قبلا هم گفتم بازیکن درست میکنه میده به تیم های دیگه تا اونا قهرمانی و افتخار بیرارند ... نمی دونم سیاست این باشگاه چیه ... ولی اگه 5 سال بازیکناش رو نگه داره ، بارسلونا و رئال و هیچ تیمی جلودارش نخواهند بود در ضمن دوباره تکرار می کنم منچستر رو هم فیشان ( قابل توجه حمزه جان /7/ /7/ )
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:02 am

[quote:17f1d4710a="yankee"][quote:17f1d4710a="miladcivil"][quote:17f1d4710a="777"]The_King_of_rasht:باتمام احترامی که به تیم بزرگ منچستردارم نمیتونم قبول کنم که یک هوادارمنچستری بگه رئال تیم نیس ابره این بارسارومیبینی 5سال دیگه داره بوق میزنه اماتیمایی مث منچستریونایتدورئال مادرید همیشه مقتدربودند وخواهندبود[/quote:17f1d4710a].0

تو افته .
دیگه بدتر که اینا پرتغلی هستن و من از کیروش و کارهاش متنفرم ، با اینا عجین شدند :lol: :D :wink:[/quote:17f1d4710a]

رئال تو افت الان ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:17f1d4710a]

خدارو شکر آرش جان :lol: :lol: :lol: ، ایشالاه همیشه به خنده ! البته من کامنتی واسه
گریه یا خنده دوستان ندادن بلکه واسه روشن شدن بعضی از مسائل که بود .
اگه میدونستم انقد با کامنتهام شاد میشی هر روز یکی دو تا مینوشتم تا ثوابی برده باشم /7/ /10/ /7/
اما عزیز ، باید شعاع دیدت رو خیلی بیشتر کنی (شخص تو نه ، اونایی که اعدعای تحلیل فوتبال اروپا دارن)
مثلا" تیمی مثل آرسنال کاملا" سبک کاریش مشخصه ، اما مثلا" ماها میگیم تیم نیست که براااااا چون جام
نمیاره ، درسته این یه نقیصه براش هست که باید رفع بشه اما نادیده گرفتن سبک بازیش و کار با بازیکنان گمنام
خودش یه ضعف واسه ماها که ادعا داریم هست .
آرسنال یه مثال بود ، خیلیا از وقتیکه رونالدینیو اومد بارسا شدن طرفدار این تیم که بعدش منجر شد با فتوحات
گواردیولا و موفقیت های مسی .......
اما اینکه رئال تو افت هست یا آمادست ، منظور منو متوجه نشدی عزیز ! منظور از افت ، افت بدنی و مثلا" اضافه
وزن نیست که بگیم مثلا" خدیرا 0.5 کیلو اضافه وزن داره یا دی ماریا 2 کیلو کمبود وزن !!! افتی که رئال داره افت
شخصیتی و تاکتیکی هست ، از بعد دل بوسکه رئال چنتا مربی آورد ؟
اونایی که من یادمه : کیروش ، لوکزامبورگو ، شوستر ، راموس ، کاپلو ، پلگرینی و الانم که کار درستترین پرتغالی /8/
فقط همون کیروش کافی بود تا سبک کاری رئال (در صورت وجود) بهم بریزه ، اما حساب کن بعدش هرکی اومد و یه تقّه ای
زد ! اما هر ساله با توجه به مخارج و خریدهایی که صورت گرفت تیم واسه قهرمانی اروپا بسته شد ، اما چنتا چمپیونز
لیگ تونست بیاره ؟
الان که با این مربی (به درستی یا نادرستی) قرارداد بلند مدت بسته کمی تا قسمتی داره به یک سبک خاصی میرسه
که البته از نظر من واسه یه تیم بزرگ بسیار جای انتقاد داره آدم همه چیزو به نتیجه گرفتن بفروشه ! یکبار میبینی یکی
مثل چلسی و دی متئو همه چیز به نتیجه میفروشه و خلااااااصه قهرمان اروپا میشه اما اگه تو اینکارو بکنی و نتیجه نگیری
دیگه فااااااتحه !
آرش جان شما طوری کامنت میدی که انگار من دشمن یا مخالف خیلی چیزام ، اما بازم میگم من هوادار بارسام ، اونم از
قدیمیاش ! انقدر هم تو این بازه زمانی برد و باخت ، موفقیت و ناکامی و قهرمانی و ...... دیدم که نخوام چیزیو با انکار کردن
رقیب زیر سوال ببرم و مثلا" بیام با 5 تا از بچه های هوادار تیم رقیب کَل کَل کنم تا بگم مثلا" ...... حرفم درسته .
همینطور که رئال تونست تو سوپرجام چند وقت پیش برنده بشه ، خب برد و مبارکش باشه ...و مثلا" من چی بگم ، بر دیگه .
امیدوارم منظور منو متوجه شده باشی .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:15 am

[quote:9a8497ec40="miladcivil"][quote:9a8497ec40="777"]The_King_of_rasht:باتمام احترامی که به تیم بزرگ منچستردارم نمیتونم قبول کنم که یک هوادارمنچستری بگه رئال تیم نیس ابره این بارسارومیبینی 5سال دیگه داره بوق میزنه اماتیمایی مث منچستریونایتدورئال مادرید همیشه مقتدربودند وخواهندبود[/quote:9a8497ec40].0

تو افته .
دیگه بدتر که اینا پرتغلی هستن و من از کیروش و کارهاش متنفرم ، با اینا عجین شدند :lol: :D :wink:[/quote:9a8497ec40]
ابره میخای بگیر مره بزن :roll:
همه چی بعدازبازی الکلاسیکومعلوم میشه :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:30 am

[quote:180a7f3c1c="777"][quote:180a7f3c1c="miladcivil"][quote:180a7f3c1c="777"]The_King_of_rasht:باتمام احترامی که به تیم بزرگ منچستردارم نمیتونم قبول کنم که یک هوادارمنچستری بگه رئال تیم نیس ابره این بارسارومیبینی 5سال دیگه داره بوق میزنه اماتیمایی مث منچستریونایتدورئال مادرید همیشه مقتدربودند وخواهندبود[/quote:180a7f3c1c].0

تو افته .
دیگه بدتر که اینا پرتغلی هستن و من از کیروش و کارهاش متنفرم ، با اینا عجین شدند :lol: :D :wink:[/quote:180a7f3c1c]
ابره میخای بگیر مره بزن :roll:
همه چی بعدازبازی الکلاسیکومعلوم میشه :wink:[/quote:180a7f3c1c]

نه عزیز جان ، این چه حرفیه آخه .......
حق با شماست ! درسته ، بیخیال . همون بعد الکلاسیکو ...... وووووولش کن ، واااااااا بده
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 10:49 am

[quote:15bf133efb="pedram_1367"]در مورد بارسلونا به نظرم در حال حاضر بهترین تیم دنیا هست ... این رو از روی نتایجش و سبک بازیش میشه فهمید ... اما من از بارسلونا خوشم نمیاد ولی نمیشه از حق گذشت خدایی
اما رئال بیشتر یک بنگاه اقتصادی هست و به نظرم اگه ته دل مدیرانش رو ببینی بیشتر تمایل به پیشرفت و توسعه اقتصادی دارند تا فوتبال ... اما این اقتصاد محوری پدر رئال رو در آورده ! از مربی آشغال گرفته تا بازیکن آشغال که توی این تیم کم نیست !!
منچستر رو هم که فیشان ( قابل توجه حمزه جان /7/ /7/ ) ... آخه برا اگه فن پرسی رو نمیگرفت این فصل چی می خواست بکنه ؟!؟
کلا این چند ساله زیاد با فوتبال اروپا حال نمی کنم یا بهتره بگم زیاد دوست ندارم تیمی ببره و بیشتر دنبال بازی های باحال هستم ! چون بیشتر اومده رو تکنیک و من بیشتر تو فاز قدرت هستم یک چیزایی تو مایه های امرسون ، گراووسن ، ماکه له له ، ویرا ، استم ، ... . خدایی چند سال پیش بازیکنان تکنیکی و بازی ساز هم بدن های قرصی داشتند ، زیدان و ندود ، سیدورف ، رونالدینیو ، داویدس و ...
این وسط یک تیم هست که بیشتر بهم می چسبه و اون هم آرسنال هست که قبلا هم گفتم بازیکن درست میکنه میده به تیم های دیگه تا اونا قهرمانی و افتخار بیرارند ... نمی دونم سیاست این باشگاه چیه ... ولی اگه 5 سال بازیکناش رو نگه داره ، بارسلونا و رئال و هیچ تیمی جلودارش نخواهند بود در ضمن دوباره تکرار می کنم منچستر رو هم فیشان ( قابل توجه حمزه جان /7/ /7/ )[/quote:15bf133efb]

لیورپول رو کی بترکانه ایم آرسنال رنگم دینیم پدرام جان!
فان پرسی رو از لندن فراری دادید ! بازیکن باید پیشرفت کنه دیگه ،قبول داری که!
می برار فان پرسی توی آرسنال داشت حروم میشد ، اومد منچستر استعدادش شکوفا شد . در ضمن گولش هم نزدیم خودش عاقلانه اومده !
ریو فردیناند و پاتریس اورا هم تا دلت بخواد قدرت بدنی دارند از هیکلشون هم مشخصه . از قدرتشون در پیشبرد اهداف فرگی بزرگ استفاده میکنند،حتما نباید مثل ویرا هار باشند که یا مثل گراوسن ؛ قلچماق!!! از بازی سازهایی که نامبردی کدومشون هیکل وین رونی رو داشت !
در مورد بازیکن سازی آرسنال : چندین سال دیگه که تاریخ رو ورق بزنند نمیگن که مثلا فان پرسی و فابرگاس و ... غیره توی آرسنال رشد کردند ولی میگن مثلا منچستر در فلان سال با گل فان پرسی قهرمان شد !!
آرسن ونگر مربی بزرگی هست در این شکی نیست ولی نمود وطنیش میشه غلام پیروانی ! استاد بازی گرفتن از بچه و مچه ها !!!!!!!!!!!
یک دوره هم که قهرمان لیگ جزیره شده با درخشش تیری هانری و ینس لمن و ...... بود که خودش اون ها رو درست نکرده بود!!!
وگرنه توی جزیره چلسی و من سیتی به خاطر سرمایه گذاری روی دور افتادن و با یونایتدها شاخ به شاخ شدند وگرنه دوره تیم هایی مثل آرسنال ولیورپول و چارلتون خیلی وقته تموم شده یه زمانی تیم میلوال توی انگلستان حرف اول وآخر رو میزد ،الان کجاست؟ لیگ یک !!!!!!!!!!!!
اگه بازم دلت میخواد منچستر رو فیشانی!حرفی نیست جوجه رو آخر پاییز میشمارند!!!!!!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 11:03 am

[quote:43072f187e="The_King_of_rasht"][quote:43072f187e="pedram_1367"]در مورد بارسلونا به نظرم در حال حاضر بهترین تیم دنیا هست ... این رو از روی نتایجش و سبک بازیش میشه فهمید ... اما من از بارسلونا خوشم نمیاد ولی نمیشه از حق گذشت خدایی
این وسط یک تیم هست که بیشتر بهم می چسبه و اون هم آرسنال هست که قبلا هم گفتم بازیکن درست میکنه میده به تیم های دیگه تا اونا قهرمانی و افتخار بیرارند ... نمی دونم سیاست این باشگاه چیه ... ولی اگه 5 سال بازیکناش رو نگه داره ، بارسلونا و رئال و هیچ تیمی جلودارش نخواهند بود در ضمن دوباره تکرار می کنم منچستر رو هم فیشان ( قابل توجه حمزه جان /7/ /7/ )[/quote:43072f187e]

لیورپول رو کی بترکانه ایم آرسنال رنگم دینیم پدرام جان!
فان پرسی رو از لندن فراری دادید ! بازیکن باید پیشرفت کنه دیگه ،قبول داری که!
می برار فان پرسی توی آرسنال داشت حروم میشد ، اومد منچستر استعدادش شکوفا شد . در ضمن گولش هم نزدیم خودش عاقلانه اومده !
ریو فردیناند و پاتریس اورا هم تا دلت بخواد قدرت بدنی دارند از هیکلشون هم مشخصه . از قدرتشون در پیشبرد اهداف فرگی بزرگ استفاده میکنند،حتما نباید مثل ویرا هار باشند که یا مثل گراوسن ؛ قلچماق!!! از بازی سازهایی که نامبردی کدومشون هیکل وین رونی رو داشت !
در مورد بازیکن سازی آرسنال : چندین سال دیگه که تاریخ رو ورق بزنند نمیگن که مثلا فان پرسی و فابرگاس و ... غیره توی آرسنال رشد کردند ولی میگن مثلا منچستر در فلان سال با گل فان پرسی قهرمان شد !!
آرسن ونگر مربی بزرگی هست در این شکی نیست ولی نمود وطنیش میشه غلام پیروانی ! استاد بازی گرفتن از بچه و مچه ها !!!!!!!!!!!
یک دوره هم که قهرمان لیگ جزیره شده با درخشش تیری هانری و ینس لمن و ...... بود که خودش اون ها رو درست نکرده بود!!!
وگرنه توی جزیره چلسی و من سیتی به خاطر سرمایه گذاری روی دور افتادن و با یونایتدها شاخ به شاخ شدند وگرنه دوره تیم هایی مثل آرسنال ولیورپول و چارلتون خیلی وقته تموم شده یه زمانی تیم میلوال توی انگلستان حرف اول وآخر رو میزد ،الان کجاست؟ لیگ یک !!!!!!!!!!!!
اگه بازم دلت میخواد منچستر رو فیشانی!حرفی نیست جوجه رو آخر پاییز میشمارند!!!!!!!!!![/quote:43072f187e]

برا این رونی جه هیکلی داره که ما ندیدیم ؟! نکنه موهای تازه کاشتش رو میگی که از زیدان بیشتره ؟!؟!
در ضمن اگه ونگر خودکشی کرد مقصر شما هستی که با شاغلام 3-6-1 مقایسه اش کردی ....
چرا نمیگن ؟! بازیکنان خودشون هرجا میرن از ونگر تعریف می کنند بعد مردم یادشون بره ؟! ایران رو وابده برا ... اینجا خیلی یزها فراموش میشه ... کجا فن پرسی داشت حروم میشد ؟! فن پرسی به خاطر جام رفت ... نه اینکه حروم بشه و ... .
اتفاقا تازه سهامداران آرسنال به فکر افتادن که از فروش بازیکن صرف نظر کنند ؛ مطمئنم اگه این کار عملی بشه در آینده آرسنال قوی تری رو خواهیم دید هرچند تا الان هم چیزی از تیم های دیگپه کم که نداره بلکه بیشتر هم داره

در کل وااااااااااااااااااااااااااا... بده برا ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » پنج شنبه اکتبر 04, 2012 12:46 pm

[quote:56448408d6="miladcivil"][quote:56448408d6="yankee"][quote:56448408d6="miladcivil"][quote:56448408d6="777"]The_King_of_rasht:باتمام احترامی که به تیم بزرگ منچستردارم نمیتونم قبول کنم که یک هوادارمنچستری بگه رئال تیم نیس ابره این بارسارومیبینی 5سال دیگه داره بوق میزنه اماتیمایی مث منچستریونایتدورئال مادرید همیشه مقتدربودند وخواهندبود[/quote:56448408d6].0

تو افته .
دیگه بدتر که اینا پرتغلی هستن و من از کیروش و کارهاش متنفرم ، با اینا عجین شدند :lol: :D :wink:[/quote:56448408d6]

رئال تو افت الان ؟ :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:56448408d6]

خدارو شکر آرش جان :lol: :lol: :lol: ، ایشالاه همیشه به خنده ! البته من کامنتی واسه
گریه یا خنده دوستان ندادن بلکه واسه روشن شدن بعضی از مسائل که بود .
اگه میدونستم انقد با کامنتهام شاد میشی هر روز یکی دو تا مینوشتم تا ثوابی برده باشم /7/ /10/ /7/
اما عزیز ، باید شعاع دیدت رو خیلی بیشتر کنی (شخص تو نه ، اونایی که اعدعای تحلیل فوتبال اروپا دارن)
مثلا" تیمی مثل آرسنال کاملا" سبک کاریش مشخصه ، اما مثلا" ماها میگیم تیم نیست که براااااا چون جام
نمیاره ، درسته این یه نقیصه براش هست که باید رفع بشه اما نادیده گرفتن سبک بازیش و کار با بازیکنان گمنام
خودش یه ضعف واسه ماها که ادعا داریم هست .
آرسنال یه مثال بود ، خیلیا از وقتیکه رونالدینیو اومد بارسا شدن طرفدار این تیم که بعدش منجر شد با فتوحات
گواردیولا و موفقیت های مسی .......
اما اینکه رئال تو افت هست یا آمادست ، منظور منو متوجه نشدی عزیز ! منظور از افت ، افت بدنی و مثلا" اضافه
وزن نیست که بگیم مثلا" خدیرا 0.5 کیلو اضافه وزن داره یا دی ماریا 2 کیلو کمبود وزن !!! افتی که رئال داره افت
شخصیتی و تاکتیکی هست ، از بعد دل بوسکه رئال چنتا مربی آورد ؟
اونایی که من یادمه : کیروش ، لوکزامبورگو ، شوستر ، راموس ، کاپلو ، پلگرینی و الانم که کار درستترین پرتغالی /8/
فقط همون کیروش کافی بود تا سبک کاری رئال (در صورت وجود) بهم بریزه ، اما حساب کن بعدش هرکی اومد و یه تقّه ای
زد ! اما هر ساله با توجه به مخارج و خریدهایی که صورت گرفت تیم واسه قهرمانی اروپا بسته شد ، اما چنتا چمپیونز
لیگ تونست بیاره ؟
الان که با این مربی (به درستی یا نادرستی) قرارداد بلند مدت بسته کمی تا قسمتی داره به یک سبک خاصی میرسه
که البته از نظر من واسه یه تیم بزرگ بسیار جای انتقاد داره آدم همه چیزو به نتیجه گرفتن بفروشه ! یکبار میبینی یکی
مثل چلسی و دی متئو همه چیز به نتیجه میفروشه و خلااااااصه قهرمان اروپا میشه اما اگه تو اینکارو بکنی و نتیجه نگیری
دیگه فااااااتحه !
آرش جان شما طوری کامنت میدی که انگار من دشمن یا مخالف خیلی چیزام ، اما بازم میگم من هوادار بارسام ، اونم از
قدیمیاش ! انقدر هم تو این بازه زمانی برد و باخت ، موفقیت و ناکامی و قهرمانی و ...... دیدم که نخوام چیزیو با انکار کردن
رقیب زیر سوال ببرم و مثلا" بیام با 5 تا از بچه های هوادار تیم رقیب کَل کَل کنم تا بگم مثلا" ...... حرفم درسته .
همینطور که رئال تونست تو سوپرجام چند وقت پیش برنده بشه ، خب برد و مبارکش باشه ...و مثلا" من چی بگم ، بر دیگه .
امیدوارم منظور منو متوجه شده باشی .[/quote:56448408d6]

میلاد جان من متوجه منظورت شدم !
افت بدنی مخصوص یک بازیکن هستش نه یک تیم که من بخوام فکر کنم منظورت از افت اونایی که گفتی باشه !
من قبول دارم که رئال بعد از دلبوسکه با افت روبرو شد که بعد اون ماجرا کم کم فلورنتینو پرز هم رفت و کالدرون جاشو گرفت که باعث بدتر شدن وضع رئال شد.
ولی من میخوام یه چیز از تو بپرسم ؟!
امکانش هست که یک تیم همیشه تو اوج باشه ؟!
اگه قرار باشه رئال هر سال بیاد چمپونز لیگ رو ببره که دیگه باید در این فوتبال رو تخته کرد !
اگه بارسلونا همیشه تیم بوده پس چرا تا حالا فقط 4 بار لیگ قهرمانان رو فتح کرده که اون هم 3تاشون تو این 5-6 سال اخیر بوده ؟
این یعنی چی داداش ؟
در اینکه بارسا تو نسله طلایی خودش به سر میبره فک نکنم شکی باشه !
اما رئال بعد از دل بوسکه با کاپلو قهرمان لالیگا شد !
با پلگرینی با کسب 96 امتیاز تو لالیگا دوم شد و اگه اشتباه نکنم بارسا با 98 امتیاز اول شد اون فصل !
خوب الان شما اسم این رو افت میزاری ؟
یا فصل پیش که رئال با 100 امتیاز قهرمان شد و بارسا با 91 امتیاز دوم پس باید بگیم بارسا افت کرده ؟!
نه این یهنی اینکه تو اون مقطع رئال بهتر بوده از بارسا !
من همیشه تیم هایی مثل منچستر-آرسنال-یوونتوس رو دوست دارم چون همیشه سبک خودشون رو دارن !
سبک رئال هم از موقعی که مورینیو اومد عوض شد -مگه سبک بارسا همیشه اینی که الان هست بوده ؟!
در ضمن رئال چند سال هستش که خرید نجومی من ازش ندیدم ! شما اگه دیدی بگو به من !
تو این چند ساله رئال بیشتر خرید کرده یا بارسا !!!!!
اگه منظورت رونالدو هست که باید بگم یکی از بهترین خرید های تاریخ رئال بوده چون آمار بازیش اینو نشون میده !
در آخر بگم که دوستی بین من و تو واسم از همه چی مهمتره داداش :P

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان