[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط JUSTiran46 » سه شنبه اکتبر 02, 2012 7:24 pm

عجب فشاری داره میاره من یونایتد :twisted:
بازی ها تا الان که جذاب و زیبا بودن
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط JUSTiran46 » سه شنبه اکتبر 02, 2012 8:38 pm

بایرن باخت /10/ /10/ /10/
متنفرم از بایرن
[align=center]
تصوير
[/align]
نماد کاربر
JUSTiran46
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه اکتبر 02, 2012 8:49 pm

خدالعنت کنه این باته بارسیوف انزلیچی رولیل برد حالا بایرن هم برد لعنت به پدیده ایی که بی موقع پدیده بشه /9/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 10:34 am

[color=red:9ecfdb4387]آلگري: ميلان نياز به پيشرفت دارد[/color:9ecfdb4387]
[color=black:9ecfdb4387]
ميلان بعد از تساوي بدون گل مقابل آندرلشت در دور اول بازي هاي مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا، حالا و در دور دوم، بايد در خانه زنيت سنت پترزبورگ به ميدان برود و اين محکي جدي براي انزلیچی و ماسيميليانو الگري خواهد بود. چرا که زنيت هم بعد از باخت 0-3 در دور اول و مقابل مالاگا حالا به دنبال احاده حيثيت در اروپاست. در حال حاضرکاروان انزلیچی در انزلیچی است تا امشب در ديدار حساس ورزشگاه پترووسکي انزلیچی به ميدان بروند. شب گذشته، سرمربي 45 ساله انزلیچی در کنفرانس مطبوعاتي خود اعلام کرد که تيمش هر کاري براي کسب 3 امتياز خواهد کرد.

به نقل از سايت گل، آلگري در کنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي چنين گفت: " ما بايد ثابت کنيم و نشان دهيم که مي توانيم تيمي فني و تکنيکي باشيم اما همچنان نياز به پيشرفت بيشتري داريم. زنيت تيم بسيار خوبي است. فوتبال در انزلیچی بسيار تکامل يافته. با انتقال هالک و ويتسل مي بينيم که آنها گام بزرگ رو به جلويي داشته اند"

او درمورد مربي حريف هم گفت:"سرمربي زنيت,لوچانو اسپالتي، مربي بسيار خوبي است. او سابقه قهرماني کوپا ايتاليا با رم ايتاليا و قهرماني در ليگ انزلیچی را دارد و تيم هاي او هميشه فوتبال خوبي ارائه مي دهند"[/color:9ecfdb4387]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 10:36 am

[color=orange:0a85b55c24]واکنش مقام‌هاي فوتبال جهان به وداع ال‌کاپيتانو[/color:0a85b55c24]

[color=black:0a85b55c24]روز گذشته ميشاييل بالاک اعلام کرد در سن 36 سالگي کفش‌هايش را آويخته و پس از نزديک به دو دهه فعاليت ورزشي، وارد دوره جديدي از زندگي خود شده است.

انتشار اين خبر باعث شد تا «سپ بلاتر»، نفر اول فدراسيون جهاني فوتبال واکنش نشان دهد.

به گزارش فارس، وي شامگاه سه‌شنبه اظهار داشت: همين چند دقيقه قبل مطلع شدم ميشاييل (بالاک) پس از پشت سر گذاشتن دوراني درخشان و موفق تصميم به کناره‌گيري گرفته است. از اين بابت متاسفم. اما براي نيمه دوم زندگي‌اش آرزوي همه خوبي‌ها را دارم.

همچنين مقام هاي فدراسيون فوتبال آلمان نيز عکس‌العمل نشان دادند.

«ولفگانگ نيرس‌باخ»‌ رئيس اين سازمان گفت: ميشاييل بازيکني استثنايي بود. بازيکني که براي تيم ملي ، گسترش و پيشرفت فوتبال کشور خدمات زيادي انجام داد.

وي افزود: در تيم ملي او سال‌ها در اوج بازي کرد. هيچ‌وقت بازي‌هاي خوبش بخصوص در جام جهاني 2002 کره و ژاپن از ياد‌ها نخواهد رفت.

يواخيم لو، سرمربي 6 سال گذشته ژرمن‌ها که از جام جهاني 2010 به بعد از ستاره 36 ساله استفاده نکرد، نيز گفت: ميشاييل بالاک بازيکني بزرگ و معروف در جهان است. او در تيم ملي عصاي دستم بود. او يکي از بزرگان تاريخ فوتبال کشور است که کيفيت بازي بالايي داشت.

اوليور بيرهوف، مدير ورزشي تيم آلمان (مانشافت) نيز عنوان کرد: وقتي دوره ورزشي يک قهرمان به پايان مي‌رسد، لحظات تلخي رقم مي‌خورد. اما بايد در نظر گرفت در زندگي جديد فرصت‌هاي تازه‌اي بوجود مي‌آيد. بالاک از بازيکنان بزرگ و استثنايي آلمان به شمار مي‌رود که سال‌‌هاي سال چهره درخشاني داشت.

بالاک معروف به «ال کاپيتانو»‌ روز گذشته اعلام کناره‌گيري کرد. او در دوران فعاليت‌اش در تيم‌هاي شيمنتس، کايزرس‌لاترن ، بايرلورکوزن (2 دوره) ، بايرن مونيخ و چلسي انگليس بازي کرد.

وي در کنار افتخارات قهرماني که با بايرن و چلسي کسب کرد، در جام‌هاي جهاني 2002 و 2006 همراه تيم کشورش به مقام نايب قهرماني و سوم رسيد و در يورو 2008 پس از اسپانيا، نايب قهرماني اروپا را کسب کرد.[/color:0a85b55c24]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 10:37 am

[color=brown:4e05ae9bdb]منچستريونايتد به دنبال جذب لواندوفسکي[/color:4e05ae9bdb]

[color=black:4e05ae9bdb]باشگاه فوتبال منچستريونايتد خواهان به خدمت گرفتن "رابرت لواندوفسکي" شده است.

تيم فوتبال دورتموند در حال حاضر براي بازي با منچسترسيتي در شهر منچستر به سر مي‌برد و اين فرصتي شده تا "سرآلکس فرگوسن" بار ديگر براي جذب اين مهاجم لهستاني دست به کار شود.

منچستريونايتد تابستان هم با مبلغ 16 ميليون پوند براي جذب لواندفسکي اقدام کرده بود اما با حضور "رابين فن پرسي" در اولدترافورد، مذاکرات به سردي گراييده بود.

سرمربي من يونايتد يکي از تحسين کنندگان هميشگي اين مهاجم 24 ساله است و چهارشنبه شب چند بازيکن‌ياب را به تماشاي بازي اين بازيکن مقابل منچسترسيتي خواهد فرستاد.

بر پايه گزارش سان، لواندوفسکي فصل گذشته 30 گل براي دورتموند به ثمر رساند.

به نظر مي‌رسد "سرآلکس فرگوسن" اين بازيکن را به عنوان جايگزيني براي "ناني" و يا "اشلي يانگ" مي‌خواهد.[/color:4e05ae9bdb]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 10:37 am

[color=green:cb5700e811]ابراز نارضايتي مدير يووه از صندلي‌هاي خالي
[/color:cb5700e811]
[color=black:cb5700e811]مدير باشگاه يوونتوس از اينکه در ديدار ليگ قهرمانان اروپا صندلي‌هاي زيادي خالي مانده بود ابراز نارضايتي کرد.

به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، يوونتوس در دور دوم مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه اختصاصي خود برابر شاختار دونتسک اوکراين به ميدان رفت و در پايان با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف شد.

با توجه به اينکه نخستين ديدار يوونتوس در ورزشگاه جديد آنها در ليگ قهرمانان اروپا بود ولي تنها 30 هزار بليت براي اين ديدار فروخته شد.

جوزپه ماروتا در اين مورد گفت: حقيقت اين است که ما فقط 30 هزار بليت فروختيم. از اين موضوع ناراضي هستيم. بسياري از هواداران ما خارج از تورين هستند که اين موضوع مشکل‌هايي را براي ما در روز مياني هفته ايجاد مي‌کند. شايد جو ديگري بايد بر اين ديدار حاکم مي‌بود ولي مي‌دانيم که تعداد زيادي نيز از خانه‌هايشان ديدار ما را تماشا کردند و همان حسي را داشتند که هواداران حاضر در ورزشگاه تجربه کردند.

جاي تعجب دارد که بهاي بليت ديدارهاي يوونتوس در سري A ارزان‌تر از ديدارهاي اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا است. ممکن است دليل نيامدن هواداران توريني به ورزشگاه در ديدارهاي اروپايي همين موضوع باشد.[/color:cb5700e811]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 10:38 am

[color=olive:ba815d09b1]فان پرسي: شروع خوبي با يونايتد داشتم[/color:ba815d09b1]

[color=black:ba815d09b1] او در ديدار ديشب مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در مقابل کلوژ، هر دو گل يونايتد را به ثمر رساند و سي.اف آر کلوژ هم توسط پانتليس کاپتانوس، تک گل تيم رومانيايي را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.

گل اول اين ستاره هلندي زيبا بود و او در پايان اين بازي گفت:« نمي دانم که اين گل زيباترين گل من بوده يا نه. بايد دوباره نگاه کنم ولي وقتي که اين گل را زدم احساس خوبي داشتم.»

او در ادامه به تمجيد از وين روني و پاس گلهايش پرداخت و گفت:« همه چيز از يک پاس خوب شروع شد، بازيکنان زيادي نيستند که بتوانند اين چنين پاس بدهند. بازي ترکيبي خوبي را قبل از گل شاهد بوديم و وقتي توپ به روني رسيد، مي دانستم که او زاويه خوب را مي بيند و دقيقا هم همان طور شد و توپ را دقيقا در همان زماني که مي خواستم به من رساند.»

فان پرسي ادامه داد:« فکر مي کنم که اين اولين باري بود که ما بازي را در کنار هم آغاز کرديم. فکر مي کنم که هردويمان از اين بابت راضي و خوشحال هستيم و درآينده هم درکنار هم بازي خواهيم کرد. چيچاريتو خيلي خوب بود و ما داني ولبک را هم داريم؛ که اين يعني مهاجمان خوب زيادي در تيم ما هستند.»

در نهايت او به اين نکته اشاره کرد که درانتظار خيلي بيشتر از اينهاست:« من در مسير رشد هستم. دوست دارم که پاس گلهاي بيشتري بدهم. همان طور که بارها گفته ام، فقط به دنبال گلزني نيستم. من در مسير خوبي هستم و اين مسير حتي مي تواند بهتر هم بشود.»[/color:ba815d09b1]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 10:39 am

[color=blue:a00619c346]نوير: تاکتيک انزلیچی‌ها استفاده از ضد حمله است[/color:a00619c346]

[color=black:a00619c346]
به نقل از سايت اين باشگاه، «مانوئل نوير» پس از باخت 3 بر يک از تيم اف.ث.بات انزلیچی در دومين سري از مسابقات گروهي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: متاسفانه در زدن گل اول خيلي بدشانس بوديم. ما ابتدا صاحب موقعيت‌هاي خوبي شديم. اما به جاي ما، حريف پيش افتاد و اوضاع طور ديگري شد.

وي ادامه داد: بازيکنان جوان بات، در عقب زمين خودشان تجمع کردند. تا جايي که برايشان امکان داشت، سعي کردند با دفاع خوب، روي ضد حمله عمل کنند. اين روش آنها کار ما را سخت کرد. بديهي است کسب باخت 3 بر يک در خانه بات خيلي ناراحت‌کننده است.

نوير افزود: اکنون پس از اين باخت بايد همچنان به هوش باشيم و دو بازي مقابل ليل را برنده شويم. در صورت کسب 9 امتياز اوضاع براي صعود همچنان خوب خواهد بود.

در جدال فوق که از گروه F در حضور 24 هزار نفر در ورزشگاه هاراداژکي به ميزبان اف.ث.بات برگزار شد، باخت 3 بر يک براي باوارايي‌ها رقم خورد.

آلکساندر پاولف 23، رودينف 78 و رنان برسان 90+4 براي انزلیچی‌ها و فرانک ريبري 90+1 براي بايرن گلزني کردند.[/color:a00619c346]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 10:39 am

[color=darkblue:ad4d3477b9]اعتراض آنچلوتي به راي اتحاديه فوتبال انگليس[/color:ad4d3477b9]

[color=black:ad4d3477b9]به نقل از ساکرنت، جان تري 31 ساله زماني که کارلو آنچلوتي در اين تيم حضور داشت کاپيتان تيمش بود و توانست جام قهرماني در ليگ برتر انگليس و جام حذفي را بالاي سر ببرد.

تري به اتهام توهين نژاد پرستانه به انتون فرديناند 4 جلسه از همراهي تيمش محروم و به پرداخت 220 هزار پوند جريمه نقدي محکوم شد.

پيش از اعلام اين حکم جان تري در اقدامي اعتراضي از تيم ملي فوتبال انگليس کناره گيري کرد و گفت مي‌داند که هدف اصلي سران اتحاديه بيرون کردن او از تيم ملي انگليس است.

کارلو آنچلوتي در اين مورد گفت: غير قابل باور است. تري سزاوار چنين برخوردي نيست. درک نمي‌کنم که چطور اتحاديه فوتبال انگليس پس از اعلام راي دادگاه و تبرئه وي خودش تصميم به محروميت تري گرفته است. فکر مي‌کنم اين يک اتفاق عجيب است. تري ارتباط خيلي خوبي با همه بازيکنان دارد و به هيچ وجه نژاد پرست نيست.

آنچلوتي همچنين از تصميم تري مبني بر کناره گيري از تيم ملي انگليس حمايت کرد.

وي در اين خصوص گفت: فکر نمي‌کنم او به تيم ملي برگردد. او تصميم درستي در مورد کناره گيري از تيم ملي گرفته است. به واقع اين يک رخداد بد براي انگليس است زيرا حضور تري در ترکيب انگليس براي آنها بسيار مهم است.[/color:ad4d3477b9]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 10:40 am

[color=indigo:375f9ed11d]سرمربي والنسيا: ليل هنوز هم شانس دارد[/color:375f9ed11d]

[color=black:375f9ed11d] مائوريسيو پلگرينو از بازيکنانش به دليل کسب يک پيروزي مهم مقابل ليل در ليگ قهرمانان اروپا تمجيد کرد.

دو گل جوناس براي نماينده لاليگا کافي بود تا برابر ليل به پيروزي برسد و بعد از باته بوريسف در مکان دوم قرار بگيرد.

پلگرينو بيان داشت که از قهرمان ليگ يک انتظار داشتم که بر ما تهديد آفرين باشد و از روش باشگاه اسپانيايي در بي‌اثر کردن حريف فرانسوي ابراز رضايت کرد.

به گزارش فارس، وي اظهار داشت:‌ من فکر مي‌کنم تيم ما هميشه اهميت مسابقه را مي‌داند. آنها فرصت‌هاي خودشان را در حملات داشتند و ما مي‌دانستيم که به اين شيوه بازي خواهند کرد.

سرمربي والنسيا خاطرنشان کرد: پس از گل، تيم کنترل بازي را در دست گرفت. با همان شدت و با همان تفکر و تلاش براي گلزني، بازي را ادامه داديم و گل دوم را زديم. من فکر مي‌کنم که پس از گل دوم به راحتي بازي را کنترل کرديم.

وي ادامه داد: صعود به مرحله بعد به ما بستگي دارد، از پيروزي در اين مسابقه سورپرايز شدم. ابتدا همه فکر مي‌کردند که ما تيم ضعيف‌تر ميدان هستيم. به هر حال خوشبختانه فوتبال ادامه مي‌يابد تا به ما نشان دهد حقيقت در زمين مسابقه مشخص مي‌شود.

پلگرينو بيان داشت: بازي باته را مقابل ليل ديده بودم و فهميدم که تيم بسيار سازمان يافته‌اي است که در حملات بسيار قدرتمند است. دو بازي بسيار مهم مقابل اين تيم خواهيم داشت. من فکر مي‌کنم اين پيروزي فرصت‌ها را در برابر ما گشود؛ مسابقات گروه پس از تنها 2 هفته به پايان نمي‌رسد.

وي اضافه کرد: حتي ليل هم هنوز شانس دارد، اما در نهايت صعود به کاري که ما در مسابقات آينده انجام خواهيم داد، بستگي دارد. مسابقه بعدي هم سخت خواهد بود اما اگر مي‌خواهيم به دور بعد برسيم بايد پيروز شويم.[/color:375f9ed11d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:13 pm

به ما منچستری ها ربطی نداره !!!!!
ولی فکرکنم این کلیپ رورءالی ها برای تیم داواران(بارسلونا درست کرده) شاید تکراری باشع ولی خالی از لطف نیست دیدنش!!!!
(میلاد سویل و بقیه بارسایی ها به من شبیخون نزنید ها ) من منچستری هستم به من ربطی نداره هرکاری دوست دارید با رئالی ها بکنید! /10/ /10/ /10/ /10/

http://video.varzesh3.com/your-clips/ot ... %86%D8%A7/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:30 pm

[quote:9ea43e48fe="The_King_of_rasht"]به ما منچستری ها ربطی نداره !!!!!
ولی فکرکنم این کلیپ رورءالی ها برای تیم داواران(بارسلونا درست کرده) شاید تکراری باشع ولی خالی از لطف نیست دیدنش!!!!
(میلاد سویل و بقیه بارسایی ها به من شبیخون نزنید ها ) من منچستری هستم به من ربطی نداره هرکاری دوست دارید با رئالی ها بکنید! /10/ /10/ /10/ /10/

http://video.varzesh3.com/your-clips/ot ... %86%D8%A7/[/quote:9ea43e48fe]

نه حمزه جان ، بیخیال حاجی !
رئالیا بیکارن و در فکر توطئه سازی برای جبران ناکامی های 10 سال اخیر .
اگه به کلیپ باشه که پدرام شاهد بود همین یکی دو هفته پیش هاردمو خالی کردم ، به اندازه چندین DVD ایچنین کلیپهایی دارم !
واسه منچستری ها هم که شاهد بزرگ همون بازی رو در رو ، فینالی که 3-1 به نفع بارسا شد ، تک گل رونی آفساید بود .
من به شخصه معتقدم اشتباه داوری جزئی از فوتباله (تو اروپا نه ایران) حالا یکبار به نفع بارساست ، یکبار به نفع رئال ، منچستر ،
آرستال و ....... اما اگه این مسئله بخواد توجیهی واسه عدم نتیجه گیری بشه ، راه خوبی نیست !!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:40 pm

زنیت 2 – میلان 3: سه امتیاز از جهنم!
کریستین آبیاتی نمایشی فوق‌العاده داشت تا میلان بتواند سه امتیاز دشوار از سفر انزلیچی بگیرد.

– میلان با بخت بلندی که داشت توانست اولین برد خود در لیگ قهرمانان را مقابل زنیت به دست بیاورد.

بازی دو تیم در ورزشگاه پتروفسکی بسیار جذاب بود و فابیو کاپلو هم از نزدیک بازی را مشاهده می‌کرد. زنیت هم اولین باخت خانگی خود در اروپا پس از سپتامبر 2008 را تجربه کرد.

میلان که بازی را خوب آغاز کرده بود در دقیقه 13 به گل رسید. ضربه ایستگاهی اوربی امانوئلسون به رومن شیروکوف برخورد کرد و ویاچسلاو مالاکیف هم نتوانست مسیر توپ را تغییر دهد و در نهایت توپ وارد دروازه شد.

میلان در دقیقه 16 گل بسیار زیبایی زد. استفان الشعراوی که در این فصل عالی بوده توپ را در فاصله 35 متری گرفت، از ویکتور فایزولین و نیکولاس لومبائرتس گذشت و توپ را با خونسردی به گل زیبایی تبدیل کرد.

سپس زنیت دست به حملات گسترده زد اما آبیاتی در دروازه میلان عالی بود و چهار موقعیت عالی حریف را گرفت. اما در نهایت هالک در وقت‌های تلف‌شده نیمه اول گل زد. او روی پاس شیروکوف با ضربه پای چپ خود گل‌زنی کرد. هالک در این بازی تلاش بسیاری داشت اما نتوانست مانع شکست تیمش شود.

زنیت در دقیقه 49 بازی را مساوی کرد. شیروکوف توانست کرنر هالک را در تیر دورتر به گل تبدیل کند. کمی بعد تور دروازه میلان پاره شد و این اتفاق لحظاتی از وقت باز یرا گرفت.

میلان در نهایت در دقیقه 75 گل سوم را زد. ریکاردو مونتولیوو از سمت راست گریخت و توپ را روی دروازه ارسال کرد. جیامپائولو پاتزینی و توماش هوبوکان به سمت توپ رفتند و توپ پس از برخورد به پای هر دو وارد دروازه شد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه اکتبر 03, 2012 6:52 pm

به بهانه خداحافظي ميشائيل بالاك/ يادداشت روز: نوستالژي خداحافظی ستاره‌های محبوب
یاد شوت‌های سنگین کارلوس هنوز هم نفس را در سینه مان حبس می کند. لبخند دلنشین و ژست خاص پس از گل رونالدو را هنوز فراموش نکردیم. هنوز فراموش نکردیم که رونالینیو با حرکاتش حريف را هم وادار به تشویق خودش می‌کرد

- ستاره‌هایی که بیش از یک دهه در فوتبال اروپا درخشیدند کم‌کم از آسمان فوتبال اروپا محو می‌شوند و تعداد انگشت شماری از آنها هنوز دوام آورده اند و مسلما آنها نیز در پایان راه خود قرار دارند. اما سوال اینجاست که آيا با کوچ آنها از مستطیل های سبز اروپا به خانه های خود و یا قاره های دیگر ستاره های نوظهور خواهند توانست این آسمان را چون گذشته درخشان نگه دارند؟

اخیرا شنیدیم که میشائیل بالاک را هم دیگر در مستطیل سبز نخواهیم دید. دیگر بالاک را با آن قدرت همیشگی، شوت های سنگین و پاس های استثنایی نخواهیم دید. آیا امروز کسی هست كه بتواند جای خالی او و توانایی هایش را پر کند. مثال‌هایی مانند بالاک بسیارند. با شروع فصل جدید دیگر باید عادت کنیم که یوونتوس را بدون الکس دل پیرو ببینیم. جای خالی او امسال در یوونتوسی که دوباره به لیگ قهرمانان بازگشته خیلی آزاردهنده خواهد بود. لیگ قهرمانانی که دیگر در آن شاهد گلزنی های رائول و اینزاگی نخواهیم بود. حتي دلمان برای آفسایدهای * پیپو هم تنگ می‌شود! دیگر نباید انتظار داشته باشیم که از غیرممکن‌ترین نقاط زمین گل ببنیم چون کم‌کم به نبود نیستلروی و آنری داریم عادت می‌کنيم. اگر باز هم چلسی مجبور به رویارویی با بارسلونا شود باید به دنبال راهی جدید برای پیروزی باشد چون دیگر دروگبایی در نوک حمله خود ندارد که یک تنه تیم را تا قهرمانی در اروپا پیش ببرد.

کمی به عقب تر برویم. جای خالی روبرتو کارلوس، رونالدو و رونالدینیو بد جوری احساس می‌شود چون داریم برزیل را در رتبه یازدهم فیفا می‌بینیم. آنها آخرین ستاره هایی بودند که با حضورشان، نام برزیل را تبدیل به کابوسی برای حریفان می‌کردند. یاد شوت‌های سنگین کارلوس هنوز هم نفس را در سینه مان حبس می کند. لبخند دلنشین و ژست خاص پس از گل رونالدو را هنوز فراموش نکردیم. هنوز فراموش نکردیم که رونالینیو با حرکاتش حريف را هم وادار به تشویق خودش می‌کرد. آنها ستاره هایی بودند که با رفتن‌شان روز به روز برزیل را ضعیف تر دیدیم. حالا دیگر بردن برزیل یک رویای دست نیافتنی نیست.

البته تیم هایی هم هستند که اوضاع بهتری نسبت به برزیل ندارد. از جمله فرانسه. فرانسه ای که با وجود زیدان، ویرا، ماکلله، ترزگه، آنری، تورام و بارتز دیگر نیازی به مربی نداشت. چون هر کدام از آنها به خودی خود یک رهبر بودند.

نام های زیادی را می توانیم به این فهرست بلند اضافه کنیم. مثل بکام که هنوز کسی را مانند او نتوانسته لذت تماشای گل های ایستگاهی را به ما هدیه کند. مثل پائولو مالدینی که بیست و پنج سال در اوج بود. بله درست شنیدید بیست و پنج سال. از هم تیمی های پائولو یعنی سیدورف و شوچنکو هم نباید بگذریم.

مسلما نام های زیادی را از قلم انداختیم. اما دیگر باید به نبود این ستاره ها عادت کنیم. برای بسیاری فوتبال امروز اروپا به اندازه سالهایی که آنها بازی می کردند دلچسب نیست اما نگاه ها به فوتبال تغییر کرده و شاید امروز نام ها در زمین به اندازه ده سال قبل تعیین کننده نیستند. در حقیقت این ذات زندگی است و فوتبال زندگی است. همه آدم ها می آیند و با تمام خوبی ها و بدی ها می روند. باید چشم به آینده دوخت و دید در ادامه زندگی چه رخ خواهد داد. شاید این آخرین نسل از ستاره های پرفروغ اروپا باشد و شاید هم روزی با ظهور ستاره هایی جدید دیگر مانند امروز افسوس نبود آنها را نخوریم.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان