علیرضا نظیف کار:به خاطر شهرم ترجیح دادم در داماش گیلان بمانم
نظیف کار:با توجه به 16 تیمی شدن لیگ برتر،کار ما در فصل آینده سخت تر است.
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،حفظ ترکیب اصلی داماش نسبت به فصل گذشته ، باعث شده که آبی پوشان امیدوارانه منتظر شروع مسابقات لیگ برتر سیزدهم باشند.
علیرضا نظیف کار مدافع چپ پای داماش گیلان در همین مورد گفت: کم کردن دو تیم از لیگ و برگزاری بازی های فصل آینده با شرکت 16 تیم ، قطعا کار را سخت می کند،ولی بازیکنانی که اکنون در تمرینات حضور دارند ، اغلب چند سال در کنار هم فوتبال بازی کرده اند و در جریان مسابقات با مشکل خاصی مواجه نیستند و فقط امیدوارم که مطالبات بچه ها به آنان داده شود تا از نظر روحی هم در بهترین شرایط لیگ برتر را آغاز کنند.
نظیف کار درباره پیشنهاد اخیر تیم ذوب آهن اصفهان نیز گفت:به ذوب آهنی ها جواب دادم که با داماش گیلان قرارداد بسته ام و نمی توانم به اصفهان بروم،اما قبل از آن چند پیشنهاد خوب از تیم های مس کرمان ، نفت تهران و تراکتورسازی تبریز داشتم که از نظر مالی فوق العاده بود و تصمیم گرفتم از رشت بروم ، ولی طرفداران داماش هر جا مرا می دیدند ، با اصرار می خواستند که بمانم و من هم به خاطر آن ها و فوتبال شهر خودم در نهایت داماش گیلان را به تیم های دیگر لیگ ترجیح دادم و از این انتخابم خوشحال هستم.
http://www.damashsc.com/fa/news/3001-13 ... 5-00-40-32