واکنش باشگاه داماش به عدم انتخاب جهانبخش به عنوان پدیده لیگ برتر
ديدگاه سازمان ليگ در عدم انتخاب علیرضا جهانبخش چه بوده است؟
به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،در مراسم انتخاب بهترين هاى ليگ برتر در فصل گذشته، بعضى از گزينه ها مانند آقاى گلى و بهترين تيم از پيش مشخص بود و بعضى از انتخاب ها قابل پيش بينى بود، اما شايد جنجالى ترين گزينه مربوط بود به انتخاب پديده ليگ برتر، جايى كه شايد خيلى منتظر شنيدن نام على رضا جهانبخش مهاجم نوزده ساله باشگاه داماش بودند، كسى كه يكى از تاثيرگذارترين بازيكن هاى تيمش بود و البته بهترين گلزن داماش. بازيكنى كه در نهايت با كمتر از نوزده سال سن به عضويت يكى از ليگ هاى معتبر اروپايى درآمد تا از اين جهت هم عنوان جوان ترين لژيونر كشور را از آن خود نمايد و هم پس از سالها ركود، يكى از ليگ ايران به جاى بازى در ليگ هاى درجه سه آسيا به قلب فوتبال سفر نمايد.
اين انتخاب زمانى عصبانيت رشتى ها را بيشتر كرد كه ديدند بازيكنى پديده ليگ انتخاب شد كه در وهله نخست كمترين تاثيرگذارى را در تيمش داشته و البته دقايق حضورش در تركيب مجموعا به يك نود دقيقه كامل نمى رسد و صد البته از باشگاه رقيب، يعنى ملوان هم باشد!
اما امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان، در خصوص عدم انتخاب جهانبخش به عنوان پدیده لیگ برتر اظهار داشت: چه کسی شایسته تر از او برای رسیدن به این عنوان بود؟کدام بازیکن زیر 19 سال در فوتبال ایران ترانسفر شده؟شما کسی را سراغ دارید بدون اینکه در لیست تیم ملی باشد مورد توجه 3 تیم اروپایی قرار گیرد؟من واقعا از کسانی که این انتخاب را کردند تعجب می کنم.
وی افزود:من نمی توانم جواب تلفن این بچه را بدهم.رویم نمی شود به خدا.آخر این چه فدراسیونی است که یک زنگ نمی زنند تا ببینند بازیکن ایران است یا نه.من شنیدم چون فکر می کرده اند ایران نیست او را انتخاب نکردند.
عابدینی که از عدم انتخاب جهانبخش شاکی بود ادامه داد:این فدراسیون جاهایی حقت را تضییع می کند که باورت نمی شود.
در اين بين على سراوانى مدیر روابط عمومى باشگاه داماش گیلان چنين مى گويد: " وقتى بازيكنى در سنى كه براى خود ركورد محسوب مى شود از يك تيم بدون پشتوانه مالی مانند داماش به يكى از ليگ هاى معتبر اروپا ترانسفر مى شود در انتخاب سازمان ليگ جايى ندارد، چه چيز مى شود گفت به جز اينكه متاسفانه عينك كم بينى قرار نيست از چشمان دوستان برداشته شود!
عليرضا در هلند مورد تحسين همه واقع مى شود و در كشورش غريب است. در پر بيننده ترين برنامه ورزشى كشور از سوى مردم و كارشناسان ايشان عنوان پديده را بدست مى آورند اما ناگهان در سازمان ليگ كسى ديگر پديده مى شود. البته شايد اين انتخاب درست باشد و بايد براى جهانبخش عنوان فوق پديده را انتخاب مى كردند كه در چارت آقايان وجود نداشت!
در هر صورت آينده مشخص خواهد كرد كه عنوان پديده استحقاق چه كسى بود، زمانى كه رسانه هاى اروپايى از على رضا تمجيد مى كنند و فدراسيون كشور ما با خودخواهى كمترين نقش را در سهيم شدن افتخارات جهانبخش از خود سلب كرده است.
در اين چند وقت مواجهه پيام هاى مردم ازسراسر كشور به باشگاه داماش و سايت هاى هوادارى در حمايت از جهانبخش براى ما و هواداران داماش و البته خود جهانبخش بالاترين دلگرمى خواهد بود."
حالا بايد ديد ديدگاه سازمان ليگ در عدم انتخاب جهانبخش چه بوده است؟
http://www.damashsc.com/fa/news/2997-13 ... 2-10-15-41