[quote:40f63f61f6="soheil_shahre_baran"][quote:40f63f61f6="abarar1989"][quote:40f63f61f6="The_King_of_rasht"][quote:40f63f61f6="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:40f63f61f6]
چی بگم والله !
پارسال من اینقدر گفتم زبونم مو در آورد!
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:40f63f61f6]
این کارو انجام بدیم که چی بشه؟!اصلا هوادارا به همچین چیزی نیاز دارن؟!

[/quote:40f63f61f6]
رضا جان من تعجب میکنم از این سوالت. من هر جور نگاه میکنم این کار همش نفع و سود داداش. یعنی چی هوادارا به همچین چیزی احتیاج دارن؟ ما اینکار رو انجام میدیم که به باشگاه سود برسونیم خرید مستقیم از باشگاه یعنی رسوندن سود از هوادار به باشگاه. و ما اینکار رو واسه احتیاج خودمون صرفا انجام نمیدیم بلکه به واسطه تعهد و عشقمون به تیم میکنیم و باعث تبلیغ و سود دهی به باشگاه خواهد شد.[/quote:40f63f61f6]
[color=black:40f63f61f6]حیف نیست خدایی؟کی باید انجامش بده؟!کو گوش شنوا؟![/color:40f63f61f6]