[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 12, 2013 9:25 am

[quote:33e62c5527="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:33e62c5527]

چی بگم والله !
پارسال من اینقدر گفتم زبونم مو در آورد!
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 12, 2013 9:44 am

[quote:356f31ca0e="The_King_of_rasht"][quote:356f31ca0e="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:356f31ca0e]

چی بگم والله !
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:356f31ca0e]
این کارو انجام بدیم که چی بشه؟!اصلا هوادارا به همچین چیزی نیاز دارن؟! :roll:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه جولاي 12, 2013 9:49 am

[quote:f7795088b6="The_King_of_rasht"][quote:f7795088b6="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:f7795088b6]

چی بگم والله !
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:f7795088b6]

اون موقعی که مهدوی کیا توی تیم ما بود من هم همین عقیده رو داشتم ...

اون موقع چون خیلی ها قبل و بعد تمرین می رفتند تا با مهدوی کیا عکس بگیرند ، میشد یک مکانی رو مشخص کنند که هوادار علاوه بر گرفتن عکس و امضا در کنار [b:f7795088b6][color=blue:f7795088b6][size=24:f7795088b6]بنر و لوگوی داماش[/size:f7795088b6][/color:f7795088b6][/b:f7795088b6] ؛ پیراهن مهدوی کیا رو از دست خودش و با امضای خودش بخرند ... این می تونست هر هفته با یک بازیکن اجرا بشه ... بعد چند مدت هم خیلی جا میوفتاد ... مثل جلسه هم اندیشی با هواداران ...

مثلا گرفتن پیراهن کاپیتان با امضای خودش در کنار لوگوی رسمی باشگاه و مکانی که به طور رسمی متعلق به باشگاه هست با امضای خود کاپیتان و گرفتن از دست خودش و از همه مهمتر اینکه اطمینان از اینکه این پیراهن از جنس اصل و مرغوب هست ؛ خودش خیلی جذب سرمایه و جذابیت برای خریدار داره ... تازه شاید بشه اسپانسر هایی هم برای این کارها گرفت ...

مهمترین نکته این هست که خیلی از خانواده ها و خانم ها هم می تونند بیان و با بازیکنان تیم شهرشون عکس بگیرند و پیراهنشون رو در یک مکان رسمی و شرایطی که در بالا گفتم بگیرند .... همونطوری که همه می دونیم داماش در بین خانم ها هم خیلی طرفدار داره ...

الان هم دیر نیست و اجرای این کار در ایران تک هست مثل جلسه هواداران با کادر فنی یا اگر هم اجرا شده باشه محدود بوده ... قطعا این کار وقتی قدم هایی برای اجراش برداشته بشه خیلی سریع پیش میره و با مقداری سعی و خطا ؛ به بهترین شکل انجام میشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه جولاي 12, 2013 9:51 am

[quote:822ccd38f3="The_King_of_rasht"][quote:822ccd38f3="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:822ccd38f3]

چی بگم والله !
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:822ccd38f3]

اخه ابرار اینطور که نمیشه کسی پاسخگو نباشه. 2 حالت هم بیشتر وجود نداره یا این حرکت خیلی کار سختیه و موانع و مشکلاتی وجود داره و فایده ای واسه باشگاه نداره که این کار رو نمیکنند ( که حداقل به ظاهر این مورد اصلا منطقی به نظر نمیرسه) یا این که این کار سراسر فایده است و باشگاه داره کوتاهی میکنه و زورش میاد یه حرکت مثبت تو باشگاه اتفاق بیفته. مهمترین نفعی که این حرکت سوا از مسائل اقتصادیش که من مطمئن هستم سود خوبی برای باشگاه و تیم خواهد داشت باعث ایجاد شدن یه پایگاه صمیمیت و اتحاد و تبلیغ برای تیم هست. من حداقل از مدیرای سایت انتظار دارم این موضوع رو جدی بگیرند و با اقای سراوانی و حتی اگه امکانش هست مستقیما با اقای عابدینی این موضوع رو در میان بگذارند و سوال کنند که چرا تا امروز این اتفاق نیفتاده. چون من هر جور نگاه میکنم اصلا کاره سختی نیست اجاره کردن یه مغازه و اوردن چندتا فروشنده. تازه اگه هم یکم دوستان خوش فکر باشند میتونند با یکم خلاقیت وسایل دیگه ای هم با مارک داماش بفروش برسونند. من که مطمئنم اگه این اتفاق بیفته استقبال خوبی خواهد شد.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه جولاي 12, 2013 9:55 am

[color=darkblue:bb0d951e34][size=18:bb0d951e34]مشکل اینه ما انقدر مشکل های جور واجور داریم,کسی از باشگاه و شخص مدیر باشگاه فکرنکنم اصلا فکرش بره اونجا,ما هنوز که هنوز مشکل مالک داریم,پول نداریم به اونصورت,...
اگه وضعیت مشخص بود خیلی ازین کارهای زیبا رو بدون استرس میشد انجام داد,البته نه اینکه الان نمیشه ولی مجاب کردن باشگاه الان خیلی سخت هست.[/size:bb0d951e34][/color:bb0d951e34]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 12, 2013 9:56 am

[quote:27d0b70be9="abarar1989"][quote:27d0b70be9="The_King_of_rasht"][quote:27d0b70be9="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:27d0b70be9]

چی بگم والله !
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:27d0b70be9]
این کارو انجام بدیم که چی بشه؟!اصلا هوادارا به همچین چیزی نیاز دارن؟! :roll:[/quote:27d0b70be9]

آقا رضا حق هوادار هست که از محصولات باشگاه مورد علاقش استفاده کنه و همچنین حق باشگاه هست که از این طریق درآمد زایی کنه!مثل همه جای دنیا و مثل اکثر تیم های پرطرفدار در ایران
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 12, 2013 10:00 am

[quote:0bc9fc6b40="soheil_shahre_baran"][quote:0bc9fc6b40="The_King_of_rasht"][quote:0bc9fc6b40="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:0bc9fc6b40]

چی بگم والله !
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:0bc9fc6b40]

اخه ابرار اینطور که نمیشه کسی پاسخگو نباشه. 2 حالت هم بیشتر وجود نداره یا این حرکت خیلی کار سختیه و موانع و مشکلاتی وجود داره و فایده ای واسه باشگاه نداره که این کار رو نمیکنند ( که حداقل به ظاهر این مورد اصلا منطقی به نظر نمیرسه) یا این که این کار سراسر فایده است و باشگاه داره کوتاهی میکنه و زورش میاد یه حرکت مثبت تو باشگاه اتفاق بیفته. مهمترین نفعی که این حرکت سوا از مسائل اقتصادیش که من مطمئن هستم سود خوبی برای باشگاه و تیم خواهد داشت باعث ایجاد شدن یه پایگاه صمیمیت و اتحاد و تبلیغ برای تیم هست. من حداقل از مدیرای سایت انتظار دارم این موضوع رو جدی بگیرند و با اقای سراوانی و حتی اگه امکانش هست مستقیما با اقای عابدینی این موضوع رو در میان بگذارند و سوال کنند که چرا تا امروز این اتفاق نیفتاده. چون من هر جور نگاه میکنم اصلا کاره سختی نیست اجاره کردن یه مغازه و اوردن چندتا فروشنده. تازه اگه هم یکم دوستان خوش فکر باشند میتونند با یکم خلاقیت وسایل دیگه ای هم با مارک داماش بفروش برسونند. من که مطمئنم اگه این اتفاق بیفته استقبال خوبی خواهد شد.[/quote:0bc9fc6b40]
[color=black:0bc9fc6b40]جوابشون از الان معلومه.به زودی این کار رو انجام میدیم!
به زودی کانون به زودی فلان به زودی...[/color:0bc9fc6b40]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه جولاي 12, 2013 10:01 am

[quote:329f786ab3="abarar1989"][quote:329f786ab3="The_King_of_rasht"][quote:329f786ab3="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:329f786ab3]

چی بگم والله !
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:329f786ab3]
این کارو انجام بدیم که چی بشه؟!اصلا هوادارا به همچین چیزی نیاز دارن؟! :roll:[/quote:329f786ab3]

رضا جان من تعجب میکنم از این سوالت. من هر جور نگاه میکنم این کار همش نفع و سود داداش. یعنی چی هوادارا به همچین چیزی احتیاج دارن؟ ما اینکار رو انجام میدیم که به باشگاه سود برسونیم خرید مستقیم از باشگاه یعنی رسوندن سود از هوادار به باشگاه. و ما اینکار رو واسه احتیاج خودمون صرفا انجام نمیدیم بلکه به واسطه تعهد و عشقمون به تیم میکنیم و باعث تبلیغ و سود دهی به باشگاه خواهد شد.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه جولاي 12, 2013 10:02 am

[quote:47c4f543d1="pouryaR-damash"][quote:47c4f543d1="popo131"]عابدینی:قیمت آبشک برای پرسپولیس 2 میلیارد بود/این فدراسیون،فدراسیون تضاد است/رویم نمی شود جواب تلفن جهانبخش را بدهم
مدیرعامل داماش گفت:این فدراسیون به راحتی حق تیمها و بازیکنان را تضییع می کند.
امیر عابدینی در گفت و گو با اوج نیوز در خصوص عدم انتخاب جهانبخش به عنوان پدیده لیگ برتر اظهار داشت:چه کسی شایسته تر از او برای رسیدن به این عنوان بود؟کدام بازیکن زیر 19 سال در فوتبال ایران ترانسفر شده؟شما کسی را سراغ دارید بدون اینکه در لیست تیم ملی باشد مورد توجه 3 تیم اروپایی قرار گیرد؟من واقعا از کسانی که این انتخاب را کردند تعجب می کنم.
وی افزود:من نمی توانم جواب تلفن این بچه را بدهم.رویم نمی شود به خدا.آخر این چه فدراسیونی است که یک زنگ نمی زنند تا ببینند بازیکن ایران است یا نه.من شنیدم چون فکر می کرده اند ایران نیست او را انتخاب نکردند.
وی افزود:این فدراسیون فدراسیون تضاد است.آنجا که می خواهند و نیاز دارند اهل برنامه و تعامل می شوند آنجا که نیاز ندارند دیگر کاری به کارت ندارند.یک روز در جلسه هیئت رییسه سازمان لیگ به عنوان نماینده کفاشیان شرکت کردم اما او قبلا نظرش را به تاج گفته بود.خب حضور من به چه دلیل بود؟دفعه بعد که زنگ زدند گفتم که بروید نظر کفاشیان را از خودش بپرسید.البته تاج کارش را بلد است و خوب هم کار می کند.
وی که از عدم انتخاب جهانبخش شاکی بود ادامه داد:این فدراسیون جاهایی حقت را تضییع می کند که باورت نمی شود.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص فصل نقل و انتقالات و عملکرد باشگاه داماش گفت:من راضی ام.نسبت به وسعی که داریم خوب تیم بستیم.
عابدینی در پاسخ به این سوال که با توجه به عدم انتقال آبشک به پرسپولیس آیا وی انگیزه لازم برای ادامه بازی در داماش را دارد،گفت:چرا نداشته باشد؟مردم رشت حق دارند که تیم خوب داشته باشند.من دو بازیکن جوان خودم را از دست دادم.هر کسی دوست دارد در پرسپولیس بازی کند اما تیمی مثل پرسپولیس که همه چیز را می خرد باید حق داماش و مردم رشت را می داد.قیمت او دو میلیارد بود اما من یک میلیارد گفتم.نصف قیمت حساب کردم.[/quote:47c4f543d1]

مصاحبه ی امیر عابدینی به جا و مناسب بود . درسته هممون از این ناعدالتی در انتخاب پدیده ی فوتبال ایران ناراحت شدیم اما این اتفاق از یه نگاه دیگه جنبه های خیلی مثبتی داشت اونم اتحاد و یکدلی باشگاه داماش و مسئولین و هواداران و حتی رسانه های خبری بود که در گذشته کمتر اتفاق می افتاد . خدا رو شکر همه خیلی خوب جلوی این ناعدالتی وایستادن و از حق این جوون رشید گیلانی ( علیرضا جهانبخش ) دفاع کردن .
واقعا نسل هواداران امروز فوتبال رشت با گذشته قابل مقایسه نیست دیگه قرمز و آبی تو قلب هیچ کدوم از هوادارای داماش جایی نداره همشون به عشق رشت و داماش زنده هستن و فریاد میزنن .
درود بر شرف پاک هواداران داماشی .[/quote:47c4f543d1]
ضمن تائید حرفهای"pouryaR-damash عزیز ،درباره این نسل هواداران داماش باید گفت که اگر کمی صبر و درایت را با این شور و عشقی که نثار داماش می کنند همراه کنند بدون شک نه تنها در تاریخ فوتبال رشت بلکه تاریخ ایران بی مانند خواهند بود
فقط یک نکته را دوستانه بیان می کنم ،به هیچ عنوان قصد دامن زدن به یک بحث قدیمی و لوث شده را ندارم فقط از دوستان عزیز و ارحمندم که نسبت به هر اتفاقی در تیم و مصاحبه های عابدینی تندترین واکنشها را دارند خواهش می کنم در موقع نقد ایشان ، مصاحبه های اینچنینی را هم به خاطر بیاورند . بازهم می گویم انتقاد حق تک تک هواداران است اما انصاف را هم کمی رعایت کنیم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 12, 2013 10:04 am

[quote:edf35bf566="The_King_of_rasht"][quote:edf35bf566="abarar1989"][quote:edf35bf566="The_King_of_rasht"][quote:edf35bf566="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:edf35bf566]

چی بگم والله !
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:edf35bf566]
این کارو انجام بدیم که چی بشه؟!اصلا هوادارا به همچین چیزی نیاز دارن؟! :roll:[/quote:edf35bf566]

آقا رضا حق هوادار هست که از محصولات باشگاه مورد علاقش استفاده کنه و همچنین حق باشگاه هست که از این طریق درآمد زایی کنه!مثل همه جای دنیا و مثل اکثر تیم های پرطرفدار در ایران[/quote:edf35bf566]
هیچیمون معلوم نیست آبرار،تو گرفتی مارکت داماش.البته به زودی راه میوفته!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 12, 2013 10:09 am

[quote:40f63f61f6="soheil_shahre_baran"][quote:40f63f61f6="abarar1989"][quote:40f63f61f6="The_King_of_rasht"][quote:40f63f61f6="soheil_shahre_baran"]دوستان یه سوال مدتی هست فکرم رو مشغول کرده. خداییش چرا باشگاه حاضر نیست یه مغازه کوچولو اجاره کنه دقت کنید (اجاره کنه) حتی نه اینکه بخره تنها در یکی از محلات رشت نمیگم حالا بهترین نقطه شهر. بیاد لباس و پرچم و وسایل داماش رو خودش مستقیما بفروشه که یه درامد ناچیز واسه باشگاه بشه. واقعا اینقدر این کار دشوار هست؟ واقعا اینقدر موانع وجود داره؟ من تعجب میکنم به خدا که چرا این اتفاق نمیفته. دوست دارم اقای سراوانی بیاد پاسخ بده به این سوال. ما فقط 2000 و خرده ای کاربر وارش داریم تازه خیلی ها که عضو وارش هم نیستند عشق داماش اند و پایه ی ثابت سانتیاگو عضدی هستند. نمیدونم والا چی بگم شاید واقعا این خیلی کار سختی هست و من دارم راحت میبینم! نظر شما چیه؟ واقعا افتتاح یه مغازه کوچیک مال خود باشگاه کاره خیلی مشکلیه و سودی واسه تیم و باشگاه نداره؟ تو رو خدا اگه شما هم مثل من فکر میکنید باشگاه داره اشتباه میکنه بیاید یه جوری این خواستمون رو به گوش مسئولین باشگاه برسونیم.[/quote:40f63f61f6]

چی بگم والله !
حتی پیشنهاد فروش اینترنتی از طریق سایت رسمی باشگاه رو دادم ولی هیـــــــــچ !!!![/quote:40f63f61f6]
این کارو انجام بدیم که چی بشه؟!اصلا هوادارا به همچین چیزی نیاز دارن؟! :roll:[/quote:40f63f61f6]

رضا جان من تعجب میکنم از این سوالت. من هر جور نگاه میکنم این کار همش نفع و سود داداش. یعنی چی هوادارا به همچین چیزی احتیاج دارن؟ ما اینکار رو انجام میدیم که به باشگاه سود برسونیم خرید مستقیم از باشگاه یعنی رسوندن سود از هوادار به باشگاه. و ما اینکار رو واسه احتیاج خودمون صرفا انجام نمیدیم بلکه به واسطه تعهد و عشقمون به تیم میکنیم و باعث تبلیغ و سود دهی به باشگاه خواهد شد.[/quote:40f63f61f6]
[color=black:40f63f61f6]حیف نیست خدایی؟کی باید انجامش بده؟!کو گوش شنوا؟![/color:40f63f61f6]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 12, 2013 10:14 am

[color=black:bd9a5ab293]در مورد فروشگاه به شخصه بارها گفتم یا پیشنهاداتی شبیه به پیشنهاد پدرام کم داده نشده ، اما یا مشکلی وجود داشته یا پاسخ این بود که به زودی... ما هم همچنان منتظریم![/color:bd9a5ab293]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط M0H3N » جمعه جولاي 12, 2013 10:17 am

ورزشگاه عضدی رو واسه فصل جدید آماده کردن آیا؟
چمن و صندلی و اینا رو میگم
نماد کاربر
M0H3N
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 23, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه جولاي 12, 2013 10:34 am

[quote:5fbbb64398="MEHRDAD"][color=black:5fbbb64398]در مورد فروشگاه به شخصه بارها گفتم یا پیشنهاداتی شبیه به پیشنهاد پدرام کم داده نشده ، اما یا مشکلی وجود داشته یا پاسخ این بود که به زودی... ما هم همچنان منتظریم![/color:5fbbb64398][/quote:5fbbb64398]

ابرار من خودم بچه بازارم و وقتی به این موضوع فکر میکنم که چقدر اجاره کردن یه مغازه و ریختن 4 تا پیرهن که تازه فروختنش با توجه به داشتن هوادار (مشتری) کار اسونی و صد در صد سود اوریه به خدا خندم میگیره که چطور باشگاه این حرکتی که میدونه حتی یه اپسیلن ضرر نداره و همش سوده انجام نمیده. مثل این میمونه که به شما میگن انحصار فلان جنس فقط به شما تعلق داره و شما با اینکه میدونی سود کلانی میکنی قبول نکنی و مغازه نزنی! به هر حال میدونم شما پیگیری اما بازم انتظار دارم به پیگیری هاتون ادامه بدید که حداقل ما دلیل عدم انجام اینکار رو بفهمیم!
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 12, 2013 10:38 am

[quote:8fbe6ec5ce="M0H3N"]ورزشگاه عضدی رو واسه فصل جدید آماده کردن آیا؟
چمن و صندلی و اینا رو میگم[/quote:8fbe6ec5ce]

چمن که مصنوعیه صندلی ها هم اماده است

[img:8fbe6ec5ce]http://s1.picofile.com/file/7837122254/17.jpg[/img:8fbe6ec5ce]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟