[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mohammadrashti22 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 2:28 pm

از فدراسیون رانت ، پارتی و فساد انتظار بیشتری دارید؟ از خبرنگارانی که داماش بهشون پول نمیده انتظار بیشتری دارید؟

اگر دو زار تو دست همه اینا داماش میزاشت همشون قربون صدقه ی داماش میرفتند! اوضاع فوتبال خیلی خرابه. مدیرایی بالا سر فوتبال هستند که به تنها چیزی که فکر نمی کنند پیشرفت فوتبال ایران و عدالت هست

درود بر باشگاه داماش که زیر بار ذلت اینا نرفته

به قول همون دوست چابکسری
داماش تیم ملی ماست
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 2:41 pm

تمدید قراردا کبه با داماش/کبه:ماندم تا آقای گل بشوم/هدفم رسیدن به پاری سن ژرمن است

سایت گل-مهاجم گلزن فصل قبل داماش که در بین هواداران تیم هم به خاطر گلزنی به استقلال محبوبیت فراوانی دارد پس از آنکه از تیمهای تراکتور و راه آهن پیشنهاد داشت اما به خاطر نداشتن رضایت نامه در داماش ماند تا به اهداف بزرگتری برسد.
مصاحبه سایت گل با کبه را بخوانید.
کبه خودت را بیشتر معرفی کن و چه شد که به ایران آمدی؟
من 26 ساله هستم.اصالتاً اهل بورکینا فاسو هستم اما در فرانسه بزرگ شده ام و الان هم ساکن پاریس هستم.خب من در لیگ دسته دوم فرانسه بازی می کردم.تا اینکه توسط مدیر برنامه هایم به لیگ ایران آمدم.
چرا که این احساس را داشتم که می شود در لیگ ایران پخته تر شوم و سکویی باشد برای پیرفت بیشتر..
البته برادرم هم که در لیگ ستارگان قطر بازی می کرد از لیگ ایران و تیمهای ایرانی تعریف کرد.من هم به ایران آمدم.
چه شد که قرارداد خودت را تمدید کردی؟
خب من 1سال دیگر قرارداد داشتم و صلاح دیدم که بمانم بهتر است البته من از دو تیم خوب لیگ پیشنهاد داشتم و در لیست خرید آنها بودم اما واقعیت این بود که بهتر دیدم در داما بمانم و بتوانم خودم را بیشتر در لیگ نشان دهم.
فکر می کنی بتوانی در لیگ امسال موفق شوی؟
شما شک نکنید که من امسال در لیگ ایران توانایی های واقعی خودم را نشان می دهم چرا که در سال قبل کمی غریبه بودم و فرصتی هم نداشتم اما امسال قطاً یکی از گزینه ها ی آقای گلی من هستم.
داماش این پتانسیل را دارد؟
داماش پتانسیل بزرگی به نام هوادار دارد.
تماشاگران داماش و مردم رشت واقعاً پشتوانه خوبی برای تیم هستند و این امید را میدهند که می توانیم موفق شویم.
من به خاطر هوادارن است که در این تیم ماندم.
البته تیم ما هم ترکیبی از بازیکنان جوان و با انگیزه است که می تواند موفق شود.مربی خوب و جوانی هم مثل ناظمی را داریم که پارسال دیدی در چند بازی آخر خیلی خوب خودش را ثابت کرد.
هدفت در لیگ ایران چیست؟
من می خواهم ابتدا خودم را در لیگ امسال با زدن حداقل 10 گل نشان دهم و بعد دوست دارم به تیمهای بزرگتر ایران راه پیدا کنم.
اما دوست دارم روزی در تیم شهرم پاری سن ژرمن بازی کنم.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_1
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 2:53 pm

[quote:356de6ce5d="mahyar7192"]تمدید قراردا کبه با داماش/کبه:ماندم تا آقای گل بشوم/هدفم رسیدن به پاری سن ژرمن است

سایت گل-مهاجم گلزن فصل قبل داماش که در بین هواداران تیم هم به خاطر گلزنی به استقلال محبوبیت فراوانی دارد پس از آنکه از تیمهای تراکتور و راه آهن پیشنهاد داشت اما به خاطر نداشتن رضایت نامه در داماش ماند تا به اهداف بزرگتری برسد.
مصاحبه سایت گل با کبه را بخوانید.
کبه خودت را بیشتر معرفی کن و چه شد که به ایران آمدی؟
من 26 ساله هستم.اصالتاً اهل بورکینا فاسو هستم اما در فرانسه بزرگ شده ام و الان هم ساکن پاریس هستم.خب من در لیگ دسته دوم فرانسه بازی می کردم.تا اینکه توسط مدیر برنامه هایم به لیگ ایران آمدم.
چرا که این احساس را داشتم که می شود در لیگ ایران پخته تر شوم و سکویی باشد برای پیرفت بیشتر..
البته برادرم هم که در لیگ ستارگان قطر بازی می کرد از لیگ ایران و تیمهای ایرانی تعریف کرد.من هم به ایران آمدم.
چه شد که قرارداد خودت را تمدید کردی؟
خب من 1سال دیگر قرارداد داشتم و صلاح دیدم که بمانم بهتر است البته من از دو تیم خوب لیگ پیشنهاد داشتم و در لیست خرید آنها بودم اما واقعیت این بود که بهتر دیدم در داما بمانم و بتوانم خودم را بیشتر در لیگ نشان دهم.
فکر می کنی بتوانی در لیگ امسال موفق شوی؟
شما شک نکنید که من امسال در لیگ ایران توانایی های واقعی خودم را نشان می دهم چرا که در سال قبل کمی غریبه بودم و فرصتی هم نداشتم اما امسال قطاً یکی از گزینه ها ی آقای گلی من هستم.
داماش این پتانسیل را دارد؟
داماش پتانسیل بزرگی به نام هوادار دارد.
تماشاگران داماش و مردم رشت واقعاً پشتوانه خوبی برای تیم هستند و این امید را میدهند که می توانیم موفق شویم.
من به خاطر هوادارن است که در این تیم ماندم.
البته تیم ما هم ترکیبی از بازیکنان جوان و با انگیزه است که می تواند موفق شود.مربی خوب و جوانی هم مثل ناظمی را داریم که پارسال دیدی در چند بازی آخر خیلی خوب خودش را ثابت کرد.
هدفت در لیگ ایران چیست؟
من می خواهم ابتدا خودم را در لیگ امسال با زدن حداقل 10 گل نشان دهم و بعد دوست دارم به تیمهای بزرگتر ایران راه پیدا کنم.
اما دوست دارم روزی در تیم شهرم پاری سن ژرمن بازی کنم.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_1[/quote:356de6ce5d]

[color=darkblue:356de6ce5d][size=18:356de6ce5d]کبه خیلی خوبه,فقط امیدوارم یهو شکمش رو نگیره وسط بازی مصدوم بشه باز 10 تا بازی نباشه!!!بهش نیاز داریم[/size:356de6ce5d][/color:356de6ce5d]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirground » پنج شنبه جولاي 11, 2013 4:15 pm

آبراران گل ، سر سفره افطار ما رو هم از دعاي خيرتون محروم نكنيد /13/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه جولاي 11, 2013 5:32 pm

[size=18:f79f315c2c]بچه ها لطفا کمکم کنید...
دوست خوبمون ali-damashi یه خاطره از دروگبا گذاشته بود که سر تمرین یه پسر بچه بهش توهین نژاد پرستانه میکنه...
هرچه میگردم پیداش نمیکنم... لطف میکنید اون متن رو واسم قرار بدین؟؟؟؟ ممنون[/size:f79f315c2c]
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:01 pm

popo131 پیغام خصوصی
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:51 pm

برتري نفت تهران برابر استقلال خوزستان

تيم فوتبال نفت تهران در يک ديدار دوستانه موفق شد استقلال خوزستان را شکست دهد.
برتري نفت تهران برابر استقلال خوزستان
نفت تهران و استقلال خوزستان عصر امروز در يک ديدار دوستانه به مصاف يکديگر رفتند.

به گزارش فارس، اين بازي که از ساعت 18 امروز در زمين دستگردي برگزار شد در نهايت با پيروزي سه بر دو نفت تهران به پايان رسيد.

------------------------------------------------

در ديداري تدارکاتي
پرسپوليس مقابل ملوان به تساوي رسيد

تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي با نتيجه يک بر يک مقابل ملوان به تساوي رضايت داد.
پرسپوليس مقابل ملوان به تساوي رسيد
تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 18 امروز در ديداري تدارکاتي به مصاف ملوان انزلي در ورزشگاه درفشي‌فر رفت.

به گزارش فارس،دو تيم با به نمايش گذاشتن يک بازي خوب با يک نتيجه يک بر يک به کار خود پايان دهند.

گل پرسپوليس را عباس‌زاده در دقيقه 13 به ثمر رساند و جلال رافخايي از روي يک ضربه ايستاگي در دقيقه 18 بازي را به تساوي کشاند.

گفتني است تعدادي از هواداراني که موفق نشدند اين بازي را از نزديک تماشا کنند از روي پشت بام‌هاي اطراف ورزشگاه درفشي‌فر اين بازي را با دردسر تماشا کردند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 10:25 pm

گزارش فيفا از صعود ايران به جام جهاني

سايت فيفا در گزارشي روند صعود تيم ملي ايران به جام جهاني 2014 برزيل را مورد بررسي قرار داده است.

--------------------------------------------------------------------------------

به گزارش ايسنا،سايت فيفا با بررسي چگونگي صعود تيم ملي ايران به جام جهاني 2014 پيشرفت ايران در رده بندي فيفا را پاداش ديگر بازي‌هاي خوب ايران در انتخابي جام جهاني توصيف کرد. در گزارش فيفا آمده است:

ژوئن 2013 با صعود تيم ملي فوتبال ايران به جام جهاني 2014 برزيل تا مدت‌ها در خاطره ايراني‌ها باقي خواهد ماند. پس از نرسيدن ايران به جام جهاني 2010 اکنون مردان کارلوس کي‌روش يکبار ديگر خودشان را در جمع تيم‌هاي مدعي قاره آسيا مي بينند.

تيم ملي ايران علاوه بر صعود به جام جهاني 2014 يک پاداش ديگر براي بازي‌هاي خوب خود در انتخابي جام جهاني 2014 گرفت و آن هم صعود 15 پله‌اي در آخرين رده بندي تيم‌هاي ملي فوتبال جهان بود که باعث شد ايران به رده 52 رده بندي فيفا و چهارم آسيا صعود کند.

سريال پيروزي هاي تيم ملي ايران در ژوئن (خرداد) از دوحه شروع شد. جايي که شوت رضا قوچان‌نژاد براي پيروزي ايران برابر قطر کافي بود. ايران سپس در بازي بعدي خود با چهار گل لبنان را در خانه شکست داد. در اين ديدار رضا قوچان نژاد، محمد رضا خلعتبري و جواد نکونام (2 گل) براي ايران به ثمر رساندند. بهترين نتيجه ايران در خرداد ماه در اولسان برابر کره جنوبي رقم خورد. رضا قوچان نژاد باز هم ارزش هاي خود را در تيم ملي ايران ثابت کرد و پنجمين و مهمترين گل ملي خود را در آن ديدار به ثمر رساند. گلي که باعث شد ايران بالاتر از کره‌جنوبي با 16 امتياز به عنوان تيم نخست گروه خود جواز صعود به جام جهاني برزيل را بدست آورد.

حقيقت غير قابل کتمان اين است که ايران بازي هاي انتخابي جام جهاني را خوب شروع نکرد و از سه بازي اول خود تنها چهار امتياز گرفت که شامل يک پيروزي بر ازبکستان ، يک تساوي برابر قطر و يک شکست برابر لبنان بود. پس از يک پيروزي بر کره و يک شکست برابر ازبکستان ايراني ها به خودشان آمدند و در سه بازي آخر خود در انتخابي جام جهاني 2014 توانستند به سه پيروزي برسند تا به عنوان تيم نخست براي چهارمين بار به جام جهاني صعود کنند .

در تهران و خيلي از شهر‌هاي ايران سوت پايان بازي کره جنوبي و ايران آغاز جشن و پايکوبي مردم بود. بازيکنان تيم ملي ايران و کي روش سرمربي پرتغالي تيم که از سال 2011 هدايت تيم ملي ايران را برعهده داشتند نيز در کره جنوبي جشن صعود به جام جهاني گرفتند.

کي روش درباره صعود تيم ملي ايران به جام جهاني 2014 گفت: مهمترين مساله اين است که چگونه مسابقات را به اتمام برسانيم نه اينکه چگونه مسابقات را آغاز کرده باشيم. ما به چيزي دست يافتيم که خيلي از تيم‌ها قادر به انجام آن نبودند.از تمام بازيکنان تيم ايران که با تلاش زياد خود باعث اين موفقيت شدند و فدراسيون فوتبال ايران تشکر مي‌کنم. مي خواهم از تمام کساني که در اين راه به ماه کمک کردند تا به جام جهاني برسيم تشکر کنم. اکنون بايد تمرکز خود را به آماده سازي براي حضور قدرتمند در جام جهاني معطوف کنيم

بازگشت ايران از کره جنوبي شادي ‌ها در ايران را زيادتر کرد. بازيکنان در ورزشگاه آزادي با محمد عباسي وزير ورزش و جوانان و مسئولان ديگر از جمله علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ايران و هواداران زيادي که خود را به ورزشگاه آزادي رسانده بودند ديدار کردند. اين شور و شوق نيز باعث نشد تا کي روش در آن شرکت نکند.

سرمربي 60 ساله تيم ملي ايران اخيرا با سفر 2 هفته‌اي به برزيل مقدمات آماده سازي ايران و اردوي اين کشور در تابستان آينده در جام جهاني 2014 را آغاز کرده است. حضور در جام جهاني 2014 باعث مي شود تيم ملي بيش از اين هم در رده بندي فيفا صعود کند.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 10:33 pm

[color=green:ac97cc44a8]مسي تاييد کرد؛ کلاهبرداري کار پدرم بود

بازپرس پرونده فرار مالياتي ليونل مسي اعلام کرد که اين ستاره آرژانتيني تاييد کرده که اين کلاهبرداري توسط پدرش صورت گرفته است.

--------------------------------------------------------------------------------

ستاره آرژانتيني بارسا متهم است که بين سال هاي 2006 تا 2009 حدود 4 ميليون يورو از مالياتش را پرداخت نکرده است؛ اتهامي که علاوه بر او، پدرش را هم شامل مي شد.

به گزارش گل، در همان زمان روزنامه آ.اس گزارشي منتشر کرد که براساس آن، از نظر دادگاه قضايي، خورخه اوراسيو مسي پرس، پدر ليونل ، برنامه ريز و ايدئولوگ اين فساد مالي بوده و در زماني که سن مسي کمتر از سن قانوني بوده او با بهره گيري از اجاره حق تصاوير او درآمدزايي اقتصادي زيادي داشت.

دادگاه براين باور است زماني که مسي به سن قانوني رسيده، که او نيز تاکتيک پدرش را دنبال کرده و در طول سالهاي 2006 تا 2009 اختلاس مالياني داشته و سران باشگاه بارسلونا، بانک سابادل، کمپاني دانون، آديداس، پپسي کولا، تلفونيکا، کويت فود کمپاني و برخي ديگر از کمپاني هايي که با مسي همکاري داشتند، مي دانستند که او به خاطر حق تصاويرش، هيچ مالياتي نمي پردازد.

در واقع آنها با انتقال پول حاصل از اين درآمدها به کشورهاي بليز و اروگوئه که شرايط مالياتي متفاوت و آزادتري دارند، از پرداخت ماليات به دولت اسپانيا خودداري مي کردند.

اکنون بازپرس مدعي شده که مسي تاييد کرد که اين کار با ايده پدرش صورت گرفته است.

قرار است مسي و پدرش روز 17 سپتامبر براي پاسخگويي به اين اتهامات در دادگاه حاضر شوند.[/color:ac97cc44a8]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه جولاي 11, 2013 11:02 pm

تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 12, 2013 3:56 am

[color=darkblue:111237bb3a][b:111237bb3a]واقعاً به ملوان تیمی 100% بومی می گویند ، مربی خارجی ، بازیکن بلغاری ، دروازبان مولداویایی ، یک بازیکن خارجی دیگر ، درودگر تهرانی ، دغاغله ، فشنگچی ، محسن یوسفی ، شیری و . . . جملگی بچه ناف انزلی و محصول آکادمی ملوان می باشند !
ملوان تو قهرمانی[/b:111237bb3a][/color:111237bb3a]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amirground » جمعه جولاي 12, 2013 5:28 am

كسي ميدونه كه جهانبخش چند تا گل واسه داماش زده فصل گذشته ؟ چندتاش تو خونه و چند تاش بيرون خونه بوده ؟ اگه يكي اينو بهم بگه خيلي خيلي ممنون ميشم . مهمه /5/ /13/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » جمعه جولاي 12, 2013 5:35 am

[quote:2d988ec87f="RASHTBOY"][color=darkblue:2d988ec87f][b:2d988ec87f]واقعاً به ملوان تیمی 100% بومی می گویند ، مربی خارجی ، بازیکن بلغاری ، دروازبان مولداویایی ، یک بازیکن خارجی دیگر ، درودگر تهرانی ، دغاغله ، فشنگچی ، محسن یوسفی ، شیری و . . . جملگی بچه ناف انزلی و محصول آکادمی ملوان می باشند !
ملوان تو قهرمانی[/b:2d988ec87f][/color:2d988ec87f][/quote:2d988ec87f]

[size=13:2d988ec87f][color=black:2d988ec87f]وقتی کامنت دوست عزیز و ارجمندم RASHTBOY رو خوندم یاد جمله ای از مصاحبه دیشب [b:2d988ec87f]"نصرت ایراندوست"[/b:2d988ec87f] که تو برنامه سکو پخش شد افتادم. ایشون در حین برگزاری مسابقه پیشکسوتان ملوان و رسانه ورزش به خبرنگار برنامه سکو فرمودند : [b:2d988ec87f]"قوی سپید هرگاه در آرامش بوده ، موفق بوده!!!"[/b:2d988ec87f] خب حالا چرا بنده با خوندن کامنت دوست خوبمون یاد این جمله تاریخی پیشکسوت ملوان افتادم؟ عرض میکنم :
احتمالا برخی کلمات و واژه ها در فوتبال انزلی یا معنی و مفهوم دیگه ای دارند که ما ازشون بی خبریم یا اینکه اصلا معنی و مفهومش رو بلد نیستند. واژه هایی مثل "بومی" ، "موفقیت" ، "آرامش"...

[b:2d988ec87f]"آرامش"[/b:2d988ec87f] یعنی 40 سال دستت تو جیب دولت و مردم باشه ، "آرامش" یعنی مدیر عاملت 24 ساعته راه و بیراه ، گاه و بیگاه ، ربط و بی ربط در مورد تیم هم استانیت مصاحبه کنه و شلوغ بازی در بیاره و شو های پیامکی راه بندازه ، "آرامش" یعنی تماشاگرا و هوادارات جز فحش و ناسزا حتی به بازیکن و مربی خودی چیزی بلد نباشند ...

[b:2d988ec87f]"موفقیت" [/b:2d988ec87f]یعنی با لابی پدیده لیگ رو یه بازیکنی بکنیم که نمیدونم در کل 90 دقیقه بازی کرده یا نه ! "موفقیت" یعنی با پنالتی های باد آورده که حاصل پولهای بادآورده بود ، آقای گل لیگ رو از آن خودت کنی، "موفقیت" یعنی دو فصل پیاپی فانوس به دست بودن، "موفقیت" یعنی نابود کردن تیم [b:2d988ec87f]"بانک ملی" [/b:2d988ec87f]با لابی ، "موفقیت" یعنی [b:2d988ec87f]"ممی" [/b:2d988ec87f]که به نیت سقوط کردن تیم هم استانی به تیم مقابلش راه بده...

[b:2d988ec87f]"بومی"[/b:2d988ec87f] بومی بودن یعنی جوانان مستعد و تاپ و پر انرژی از سراسر ایران و استان رو برای سربازی تو تیم جمع کردن! بومی بودن یعنی بلغارستان و مولداوی و تهران و آبادان! "بومی" بودن یعنی اهل هرجا میخواد باشه به جز شهر خودش!

تازه بعد از این تجزیه تحلیلها متوجه شدم :
[b:2d988ec87f]فوتبال شهر زیبام " رشــــــت[/b:2d988ec87f][/color:2d988ec87f] [color=black:2d988ec87f] [b:2d988ec87f]" سالهاست که نه بومیه ، نه آرومه و نه موفق!!! [/b:2d988ec87f] [/color:2d988ec87f]
[/size:2d988ec87f]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 12, 2013 5:59 am

ارس، پل گاسکوئین ستاره تیم ملی فوتبال انگلیس که زمانی یکی از برترین فوتبالیست‌های دوران خود به شمار می‌رفت حالا در دام اعتیاد به الکل گرفتار شده و شرایطش روز به روز بدتر می‌شود.

ستاره‌ای که هواداران در ورزشگاه‌ها برایش هورا می‌کشیدند حالا در بدترین وضعیت و شرایط جسمانی قرار گرفته و حتی احتمال مرگ او نیز وجود دارد.

تصاویری که از او در رسانه‌های بریتانیایی منتشر شده نشان دهنده وضعیت بسیار وخیم این ستاره سابق قوتبال است.

در جدیدترین تصویر، این ستاره سابق فوتبال در نزدیکی درب یک هتل بیهوش افتاده، در حالی که عصایش در کنار او قرار دارد.

عابرانی که از کنار او عبور کرده‌اند عنوان کردند که او بارها برای الکل التماس کرده است.

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه جولاي 12, 2013 6:06 am

شکایت همسر صیغه ای از سرمربی مشهور لیگ برتری

به گزارش دیارمیرزا به نقل از مدال نیوز، همسر صیغه ای یکی از سرشناس ترین چهره های فوتبال ایران از او شکایت کرده است و پرونده ای را علیه این مربی مشهور در دادگاه باز کرده است. ظاهرا این همسر صیغه ای بخاطر اینکه این چهره سرشناس فوتبال به قول و قرارهایش پایبند نبوده است علیه اش اقامه دعوا کرده و این آقای بسیار بزرگ و مشهور در فوتبال ایران برای جلوگیری از حاشیه در تلاش است که به نوعی رضایت همسر صیغه ای را بگیرد.

به گزارش مدال نیوز، همسران صیغه ای در فوتبال بسیار خبر سازند! بزرگترین و جنجالی ترین پرونده ای که در این مورد وجود داشت منجر به قتل شد پرونده شهلا همسر صیغه ای ن .م مربی اسبق پرسپولیس بود.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان