[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط fire_boy » چهارشنبه جولاي 10, 2013 7:03 pm

غلامی: شماره 8 را تقدیم جباری می‌کنم/ چون کرانچار به من اعتماد کرد در سپاهان ماندم

محمد غلامی مهاجم سپاهان که شماره 8 این تیم را برتن دارد می‌خواهد این شماره را به مجتبی جباری بازیکن جدید تیمش بدهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛غلامی ابتدا در مورد بحث پیراهن شماره 8 می‌گوید:«من چند روز قبل هم در این مورد مصاحبه کردم و مشکلی بابت دادن پیراهن شماره 8 به جباری ندارم. او یکی از بهترین بازیکنان ایران است و من جباری را دوست دارم به همین دلیل شماره 8 را تقدیم این بازیکن می‌کنم و هیچ مشکلی وجود ندارد که در سپاهان شماره دیگری را برتن کنم. حضور جباری مطمئنا به نفع سپاهان است و تیم ما با او قدرت بیشتری پیدا می‌کند. جباری در استقلال هم این شماره بر تن می‌کرد و من هم در سپاهان شماره 8 را به او می‌دهم.»

غلامی بعد از پایان فصل گذشته در مصاحبه‌های خود بارها تاکید کرد که دیگر قصد ندارد در سپاهان بماند اما بعد از مدتی نظرش را تغییرداد. او در این خصوص می‌گوید:« من خیلی ناراحت بودم که بازی نمی‌کردم و یکسری مشکلات وجود داشت که آزار می‌داد. با این حال در بازی‌های پایان فصل کرانچار به من ا عتماد کرد و در چند بازی از جمله دیدار با النصر، الغرافه، پرسپولیس و آلومینیوم هرمزگان گلزنی کردم و کرانچار هم به من اطمینان پیدا کرد.»
او در قسمت دیگری از حرف‌هایش تاکید می‌کند:«من با کرانچار در مورد فصل آینده صحبت کردم و چون احساس کردم که او به من اعتماد کرده است و در این مورد اطمینان پیدا کردم، در نهایت تصمیم گرفتم که در سپاهان بمانم. البته من قرارداد داشتم ولی به هر حال قصدم این بود که جدا شوم ولی کرانچار و همچنین مدیرعامل باشگاه نسبت به من لطف داشتند و در نهایت ماندگار شدم. امسال هدفم این است که به تیم ملی برسم و می‌خواهم بهترین بازی‌ها را انجام دهم تا در نهایت همراه با تیم ملی به جام جهانی بروم
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » چهارشنبه جولاي 10, 2013 7:04 pm

شرکت صدرا؛ پرونده‌ای با 3 هزار شاکی/ نامه به حسن روحانی

متهم اصلی شرکت صدرا در حالی فراری شده است که مدیر عامل این شرکت در نامه ای به رئیس جمهوری تخریبهای گروهی مخالف نظام را دلیل شکست این شرکت در فعالیتهای اقتصادی عنوان کرده بود. این شرکت قرار بود در طرح خودروهای فرسوده به متقاضیان خودرو بدهد که به دلیل ناتوانی در عمل به تعهداتش با شکایت 600 نفر رو به رو شده است. این در حالی است که دادستان تهران از افزایش شاکیان این پرونده تا سه هزار نفر هم خبر داده است.
موضوع شرکت صدرا نخستین بار اسفند سال گذشته با درگیری مدیر عامل و عضو هیات مدیره این شرکت با امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش مطرح شد. مدیرعامل شرکت در مصاحبه ای از برکناری امیر عابدینی به دلیل ناهماهنگی های وی با هیات مدیره، مالک باشگاه و برنامه های باشگاه خبر داد.

افشاگری عابدینی

پس از این مصاحبه عابدینی در پاسخ به این موضوع جزئیاتی از اقدامات سوء اقتصادی این شرکت را افشا کرد. وی در این باره گفت: آقایانی که به داماش آمدند تا مشکلات این تیم را حل کنند بیشتر به دنبال آن بودند که خودشان را مطرح کنند و بعد از انجام کار اقتصادی سوء استفاده اقتصادی بکنند. هر روز در مقابل در باشگاه با مردمی مواجه می شوم که از سراسر ایران آمده و 17 میلیون تومانهای خود را می خواستند. این آقایان قرار بود به مردم با وام 10 میلیون تومانی بانکی خودرو بدهند و بعد از مدتی نه تنها موفق به این کار نشدند بلکه پول مردم را نیز ندادند.

وی ادامه داد: متوجه شدیم که آنها در رشت هم می خواهند همین کار را انجام دهند و 50 هزار ماشین می خواستند ثبت نام کنند که مسئولان استان به خصوص مسئولان نظارتی استان مانع این کار شدند. بنابراین وقتی نتوانستند 75 میلیارد تومان از این راه کسب درآمد کنند سراغ چایکاران رفتند. قرارداد خرید چای سبز را منعقد کردند که در نهایت در آنجا هم به مشکل برخورده و نتوانستند پول چایکاران را بدهند.

صدرا ابنیه چطور صدرا خودرو شد

شرکت صدرا همانند بسیاری از شرکت های بخش خصوصی فعالیت خود را از ابتدا از بخش ساخت و ساز ساختمان آغاز کرد و پس از چندی در مرداد 89 تحت شماره 381808 با نام شرکت سرمایه گذاری و تامین خودروی صدرا البرز به ثبت رسید. پیش از این شرکت به نام شرکت سرمایه گذاری و توسعه ساختمان صدرا ابنیه افق شناخته می شد. این شرکت با تبلیغات گسترده قرار بود در حوزه طرح تعویض خودروهای فرسوده فعالیت کند و به همین دلیل از متقاضیان ثبت نام کرده تا به آنها خودرو بدهد اما پس از مدتی نتوانست به تعهدات خود عمل کرده و با شکایت متقاضیان روبرو شد.

60 روز 6 ماه شد

یکی از شاکیان پرونده در این باره اظهار داشت: برای اسقاط خودروی فرسوده از طریق شرکت سرمایه گذاری صدرا اقدام کردیم و از طرف دفتر پیشخوان دولت به ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت و در نهایت شرکت سرمایه گذاری صدرا معرفی شدیم. قرار بود در مدت 60 روز کاری خودرو به ما تحویل داده شود اما شش ماه از این ماجرا گذشت و هیچ خبری از خودرو نشد. فعالیت در حوزه از سوی دیگر زمزمه هایی که در خصوص ارتباط نزدیک مدیرعامل این شرکت با مدیرعامل باشگاه پرسپولیس مطرح می شد باعث شد خیلی از افراد به این موضوع توجه کرده و این شرکت را دارای پشتوانه مالی بالا قلمداد کنند. این شرکت همچنین در فصل 90-91 فوتبال اسپانسر باشگاه پرسپولیس شد و تبلیغات شرکت بر روی پیراهن بازیکنان نقش بست.

متهم اصلی فراری است

امروز دادستان تهران در جمع خبرنگاران از فرار متهم اصلی این پرونده خبر داد و گفت: این پرونده 600 شاکی دارد که تا سه هزار نفر هم افزایش خواهد یافت. در این پرونده افراد خودروی فرسوده خود را تحویل داده اند تا وام بگیرند که در مجموع پول کلانی سپرده گذاری شده است. اما متهم اصلی فرار کرده و پلیس باید هرچه سریعتر او را دستگیر کند.

تهدید به افشاگری

از سوی دیگر مدیرعامل و عضو هیات مدیره این شرکت در نامه ای به حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور منتخب خواستار رسیدگی به وضعیت این شرکت شد.

در این نامه آمده است: حواشی به وجود آمده پیرامون شرکت صدرا از سوی اشخاصی که منافع خود را در خطر می دیدند باعث ایجاد خلل و توقف درآمدزایی و تخریب شخصیت و نام مالکین این مجموعه گردیده است که در صورت لزوم نام اشخاص مربوطه که سابقه ایشان بیانگر عدم حرکت در راستای اهداف کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد با ذکر مشروح ماوقع توضیح داده خواهد شد. کما اینکه اخیراً با توسل به رسانهَ ای بیگانه و معاند نظام سعی در سیاه نمایی و القای رانت خواری و فساد در فعالیت مدیران شرکت نموده اند.

در ادامه این نامه آمده است: با توجه به جمیع جهات از جمله عدم ایفای تعهد از سوی انزلیچی، متوقف ماندن اجرای طرح توسط مدیریت سابق و کنونی ستاد حمل و نقل و سوخت کشور و پرداخت جریمه دیرکرد سنگین و هجمه برخی افراد به سایر فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری این شرکت فعالیت های اقتصادی جریانی معلق و متوقف شده است. از جمله:

الف- سرمایه گذاری در باشگاه پرسپولیس تهران در سال 91-90 که با اعمال نفوذ مدیرعامل باشگاه در ستاد حمل و نقل و سوخت هیچگونه انتفاعی از قرارداد مذکور و سرمایه گذاری در آن نصیب شرکت نگردید.

ب - خرید و سرمایه گذاری در تیم فوتبال رو به اضمحلال داماش گیلان در فصل 91-92 که در بحران بی پولی و متولی گری به سر می برد. که با مقاومت و کارشکنیهای بسیار زیاد برخی افراد سودجو و سوء استفاده از مقام و موقعیت شغلی توسط ایشان امتیاز و قرارداد مذکور نیز علیرغم پرداخت هزینه های بسیار لغو و سرمایه گذاری در این باشگاه نیز بدون بازگشت و نیمه تمام رها گردید.

ج- همزمان با ورود به استان گیلان با درخواست استاندار و مسئولین وقت سازمان چای و نمایندگان محترم استان در مجلس شورای اسلامی شرکت صدرا در صنعت ورشکسته چای و برگ سبز آن وارد شد و با برنامه ریزی های انجام نشده در این صنعت موجبات امیدواری کشاورزان و تولید کنندگان را فراهم آورد به نحوی که با ورود شرکت صدرا به عنوان تنها متولی خرید برگ سبز چای و دارنده حواله های وارداتی ارزش این حواله ها از 2500 ریال به 7000 ریال افزایش یافت و بازار تولید داخلی نیز رونق تازه ای گرفت.

با توجه به لزوم حضور بخش خصوصی فعال در عرصه اقتصادی و تبعات مفید فعالیت شرکت صدرا در این بخش که موجبات اشتغال مستقیم بیش از 80 نفر و غیرمستقیم 800 نفر در سراسر کشور را فراهم آورده خواهشمندیم موجبات بررسی مشکلات موجود و حمایت از این بخش کوچک خصوصی را فراهم آوریم.

مالباختگان در انتظار پول

این پرونده در حالی در دادسرای تهران رسیدگی می شود که سه هزار شاکی آن هر روز برای دریافت مطالبات خود به دفتر این شرکت مراجعه می کنند و دست خالی باز می گردند. آنها حالا با طرح شکایت در دادسرا چشم امید به مسوولان قضایی دارند تا حق از دست رفته خود را باز پس گیرند.
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 7:06 pm

[quote:6d61276b66="Rashti0131"][quote:6d61276b66="majid13"][quote:6d61276b66="aryanrecord"]سعید عزت اللهی:پدیده قدبلند و جنجالی

فرزند نادر عزت اللهی با جایزه اش برخی اعتراضات را برانگیخته است ؛ آیا او پدیده این فصل لیگ ما بود؟

سایت گل - برترین های شب فوتبال ایران در یک قاب.جنجالی ترین چهره این جمع جوانترین آن است .

سعید عزت الهی دفاع جوان ملوان که انتخابش به عنوان پدیده لیگ دعوای همیشگی رشت و انزلی را زنده کرد.از صبح امروز فضای مجازی تبدیل شده به جایی برای زنده کردن دعواهای دو تیم مخصوصا اینکه رشتی ها بد اعتقاد دارند این جایزه حق علیرضا جهانبخش بوده که به اروپا هم ترانسفر شده.
از سوی دیگر انزلی چی ها هم اعتقاد دارند که جایزه درست رسیده به فرد اصلح.نظر شما چیست؟

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_5

کامنت فراموش نشه[/quote:6d61276b66]
بچه ها حتما نظر بدید. اینم نظر من
جهانبخش بهترین گلزن داماش شده بعد عزت اللهی کل بازیاش تو لیگ به 90 دقیقه نمیرسه. جهانبخش رفته توو لیگ حرفه ای هلند و شماره 7 رو گرفته ولی ملوان در طول تاریخش تاحالا نتونسته بازیکنی به اورپا ترانسفر کنه!! حالا شما بگید حق کی بود؟؟؟[/quote:6d61276b66]

یک بار نشد این کل کل هواداران گیلانی بدون فحش باشه :D[/quote:6d61276b66]
آبرار فک کنم این بخش کامنت رو از تو سایت گل برداشتن!!برای من که کامنتاش نمیاد و نمیتونم کامنت بذارم .
فک کنم بچه ها فش پش دادن و .... :D
به نظر منم قیاس جهان بخش با اون پسر قیاسی مع الفارق بیش نیست و این دو نفر اصلا و ابدا با هم قابل مقایسه نیستن.در هر زمینه ای که بخواید.
جهان اون حقی رو که باید میگرفتو گرفت. وقتی کشوری که فوتبالش حداقل 20سال (به نظر من) ازفوتبال ما جلو تره ، اون رو قبول داره، ما باید از برنامه ای که مظفری زاده رو بهترین داور و از 3 بازیکن برتر لیگ ، 2تارو اس اسی انتخاب کرده و از همه خنده دار تر ، جواد هاشمی مجریش بوده دیگه چه انتظاری ازش میشه داشت؟؟!!
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 7:08 pm

حسين ابراهيمي هافبک نفت تهران اظهار داشت: نفت تهران در 2 فصل قبل نتايج بسيار خوبي کسب کرد و در يک قدمي کسب سهميه آسيا قرار داشت اما امسال سال متفاوتي براي تيم ما خواهد بود و سعي مي کنيم در فصل جديد نتايج خوبي کسب کنيم و سهميه آسيا را بگيريم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي افزود: البته براي کسب سهميه آسيا کار بسيار سختي داريم چون رقيبان بسيار قدرتمندي داريم که بسيار خوب يارگيري کرده اند و با قدرت وارد ليگ مي شوند اما نفت تهران هم تيم کوچکي نيست و با تمام توان وارد مسابقات مي شويم تا به اهدافي که داريم، برسيم و بتوانيم سهميه آسيا را بگيريم.

ابراهيمي در پايان گفت: از انتخاب نفت تهران خوشحالم چون نياز به يک فضاي جديد داشتم ضمن اين که انگيزه بالايي هم دارم تا خوب تمرين کنم و براي تيم مثمرثمر باشم و بتوانم به اردوي تيم ملي دعوت شوم.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 7:19 pm

حسين ابراهيمي هافبک نفت تهران اظهار داشت: نفت تهران در 2 فصل قبل نتايج بسيار خوبي کسب کرد و در يک قدمي کسب سهميه آسيا قرار داشت اما امسال سال متفاوتي براي تيم ما خواهد بود و سعي مي کنيم در فصل جديد نتايج خوبي کسب کنيم و سهميه آسيا را بگيريم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي افزود: البته براي کسب سهميه آسيا کار بسيار سختي داريم چون رقيبان بسيار قدرتمندي داريم که بسيار خوب يارگيري کرده اند و با قدرت وارد ليگ مي شوند اما نفت تهران هم تيم کوچکي نيست و با تمام توان وارد مسابقات مي شويم تا به اهدافي که داريم، برسيم و بتوانيم سهميه آسيا را بگيريم.

ابراهيمي در پايان گفت: از انتخاب نفت تهران خوشحالم چون نياز به يک فضاي جديد داشتم ضمن اين که انگيزه بالايي هم دارم تا خوب تمرين کنم و براي تيم مثمرثمر باشم و بتوانم به اردوي تيم ملي دعوت شوم.

:? :? :?
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 7:21 pm

داماش- صبای قم :حاجي مايلي هم اصالتا انزلي چي است اما بعيد است رشتي ها به او كاري داشته باشند.

ذوب آهن- استقلال :حتما جدال دو مربي زيرك و با هوش اين بازي را جذاب خواهد كرد اما هرچه گشتيم تقابل خاصي پيدا نكرديم.

راه آهن- فجرسپاسی :منصور ابراهيم زاده و تيمش حتما ميزبان خوبي از شاغلام و بچه هايش خواهند بود.يك فوتبال بي حاشيه و امن.

مس کرمان- فولاد خوزستان:حالا كه ادينيو به مس برگشته جدال او با برزيلي هاي فولاد جالب خواهد شد.آيا او يك تنه هر چهار نفر آنها را حريف است؟

سایپا- نفت تهران :اينجا هم چيزي عايد جنجال طلب ها نمي شود.يك بازي آرام و بي سر و صداها با دو مربي آرام و سايلنت.

پرسپولیس- گسترش فولاد :فكر مي كنيد نقي زاده مي تواند كاري كند كه دايي بابت از دست دادنش پشيمان شود؟

استقلال خوزستان- سپاهان :عبدالله ويسي عاشق سپاهان است و حتما روزي سرمربي اين تيم خواهد شد اما فعلا بايد رودرروي اين تيم قدر قرار بگيرد.

تراکتورسازی- ملوان:اگر ملوان هم به اندازه تراكتور بنيه و توان داشت مي شد اين مسابقه را جدال بزرگي ناميد و روي آن زوم شد اما اين بازي تقابل خاصي ندارد.

هفته دهم:

داماش- تراکتورسازی :ميزباني رشتي ها از اين مدعي قهرماني ظاهرا بدون حاشيه است مگر اينكه قبل از بازي اتفاق ويژه اي بيافتد.

استقلال- مس کرمان :شايد اگر يكي دو سال قبل به عقب برمي گشتيم از اين جدال مي شد چيز خاصي بيرون آورد اما بازي فوق چيز خاصي براي اين سوژه ندارد.

فجرسپاسی- استقلال خوزستان :فقط ارادت به شاغلام است كه مي تواند استقلالي ها را به سمت نيمكت ميزبان بكشاند.اين بازي هم در فضاي دوستانه برگزار مي شود.

صبای قم- راه آهن :رامين رضائيان تنها چهره ويژه اين بازي است.

گسترش فولاد- ذوب آهن :هر دو تيم با آهن و فولاد كار دارند پس جدال اين هم خانواده ها نه كري دارد نه دوئل.

نفت تهران- ملوان :اگر بازي در انزلي بود كار براي نزهتي،اولادي و حتي ابراهيمي سخت مي شد اما در تهران احتمالا فقط بازار ماچ و بوسه بين اينها با نيمكت ملوان داغ خواهد شد.

فولاد خوزستان- سایپا :در جنگ بين فركي و فيرات كه هر دو آرام و مبادي آداب هستند هم بعيد است اتفاق حاشيه اي خاصي بيافتد به خصوص اينكه دو طرف هيچ ذهنيتي از هم ندارند.

سپاهان- پرسپولیس :در ال كلاسيكوي ايراني آنقدر حساسيت ها بالاست كه تقابل هاي اينچنيني بعضا از ياد مي رود.امسال با ماجراهايي كه بر سر جذب دهنوي،خليل زاده و يعقوب كريمي به پا شد اين بازي حساس تر هم شده اما به غير از اين سه بازيكن و سيد جلال و بنگر كه در اصفهان مورد توجهند شيريني چهره ويژه اين مسابقه بزرگ خواهد بود!

هفته یازدهم:

راه آهن- داماش :اگر جهانگير عسگري در اكباتان درخشيد و گل زد احتمالا بايد منتظر شادي گل ويژه اي بود.

سایپا- استقلال :اين تقابل براي مجيد صالح قديمي و تكراري شده ضمن اينكه بين قلعه نويي و فيرات هم هيچ نوع قرابت يا مفارقتي نيست.يك تقابل معمولي و البته شايد ويژه، اگر استقلال هم مجبور به طي سي و چند كيلومتر شده و در كرج بازي كند.

پرسپولیس- فجرسپاسی :دايي – شاغلام از آن بازي هاي خاص ليگ خواهد بود اما آن طرف معدنچي و شولي مي خواهند خودي نشان دهند.

مس کرمان- گسترش فولاد:هر چه سر چرخانديم چيزي عايدمان نشد.رسول و يارانش در كوير چه مي كنند؟

ذوب آهن- سپاهان:رسيديم به دربي نصف جهان كه امسال با حضور لوكا روي نيمكت ذوب جالب شده.لوكا كه ازحضور در سپاهان خاطرات خوبي دارد بايد رودرروي محرم و دار و دسته اش قرار بگيرد كه درمقطع دوم حضور اين كروات در سپاهان رابطه خوبي با او نداشتند.

تراکتورسازی- نفت تهران :مهمترين رويارويي مورد توجه در اين بازي برخورد علي كريمي و يحيي گل محمدي است اما حاشيه دارتر از آن تقابل يحيي با جواد كاظميان خواهد بود كه نيم فصل از پرسپوليس كنارش گذاشت.

استقلال خوزستان- صبای قم :بعد از آن مقطع رويايي كار در صبا هر بار كه ويسي با اين تيم برخورد كند جدال فوق جدال جالبي خواهد شد.ويكروم هم با هم تيمي هاي سابقش ديدار مي كند.

ملوان- فولاد خوزستان:شايد اين بازي براي دغاغله و جعفري كه مقابل تيم هاي شهرشان بازي مي كنند كمي حساس باشد.

هفته دوازدهم:

داماش- استقلال خوزستان:آبي هاي شمال و جنوب به جان هم مي افتند بدون اينكه قرار باشد از دقيقه صفر ذهنيتي نسبت به هم داشته باشند.

استقلال- ملوان :اينجا جايي است كه پژمان نوري مرد اول ميدان خواهد بود.همه نگاه ها به اوست و اينكه چرا به ملوان پشت كرد؟البته اشجاري هم براي اينكه ثابت كند تمام نشده مي خواهد مقابل تيم سابقش خودي نشان دهد.

فجرسپاسی- ذوب آهن:لوكا و شاغلام در اين چند سال بارها مقابل هم قرار گرفته اند اما اين بازي براي آنها و بازيكنان شان مسابقه اي كاملا معمولي است.

سپاهان- مس کرمان:شجاع ،شجاع ،شجاع.در اين بازي همه به خليل زاده نگاه خواهند كرد و حتما تا آن روز تكليف شكايت مسي ها از او روشن شده. و يك نكته ديگر:آيا مصطفي شجاعي باز هم به سپاهان گل مي زند؟

راه آهن- تراکتورسازی :تبريزي ها بابت از دست دادن ابراهيم زاده كه ظاهرا بر سر مسائل مالي با آنها به توافق نرسيد از او شاكي اند اما بعيد است اين ذهنيت منجر به كري خاصي بين آنها شود.

فولاد خوزستان- نفت تهران:اين بازي براي فركي ،يحيي و نوروزي بازي با خاطرات خواهد بود اما در فضايي كاملا دوستانه و صميمي برگزار مي شود.

گسترش فولاد- سایپا:به غير از اينكه ريشه سايپا به گسترش برمي گردد و دو تيم همنام بوده اند نكته ديگري در اين بازي نيست.

صبای قم – پرسپولیس:نبرد حاجي مايلي با دايي در اين سال ها آنقدر خاص بوده كه يادمان مي رود مايلي كهن يك پرسپوليسي دوآتشه است و امسال قبل از دايي گزينه جدي سرمربيگري پرسپوليس به حساب مي آمد.

هفته سیزدهم:

پرسپولیس- داماش:اين بازي براي دو جوان جدا شده از سرخ ها مي تواند سكوي پرتاب باشد.روح الله سيف اللهي و سعيد قدمي براي بازي كردن در آزادي انگيزه زيادي دارند .

نفت تهران- استقلال :يحيي در پرسپوليس مقابل استقلالي ها سربلند بود اما اينجا داستان فرق مي كند.بدون شك استقلالي ها با او و اولادي برخورد متفاوتي خواهند داشت.

مس کرمان- فجرسپاسی:مجتبي ترشيز كه در فجر خوش درخشيد حالا بايد مقابل تيم سابقش بازي كند.

استقلال خوزستان - راه آهن:ميلاد نوري كه به نوعي مديون ويسي است رودرروي او قرار مي گيرد .تقابلي كه فصل قبل در قالب بازي پيكان – صبا اتفاق افتاده بود.

ذوب آهن- صبای قم :از جدال لوكا – مايلي هم به غير از يك فوتبال درگيرانه و جذاب از حالا نمي توان پيش بيني خاصي داشت.

ملوان- گسترش فولاد :اين بازي هم نكته دندانگيري ندارد .به غير از تقابل انزلي و تبريز كه يك سالي است دوستانه شده.

سایپا- سپاهان :فيرات كه در سپاهان ناموفق بوده بايد در كرج مقابل اين تيم بايستد.اين بازي براي مهدي جعفرپور كه بعد از سال ها از سپاهان جدا شده مسابقه خاصي است.

تراکتورسازی- فولاد خوزستان :اين دو تيم كه فصل قبل رقابتي شانه به شانه داشتند امسال هم براي سهميه يا حتي قهرماني مي جنگند و فقط تقابل جلالي با تيمي كه به نوعي وامدار اوست جالب به نظر مي رسد.

هفته چهاردهم:

داماش- ذوب آهن :آبي از اين بازي گرم نمي شود چرا كه داماش كمترين فعاليت را در بازر نقل و انتقالات داشته.

استقلال- فولاد خوزستان:امير مي خواهد انتقام باخت خانگي فصل قبل را از فركي بگيرد بخصوص اينكه امسال خبري از آرش افشين در فولاد نيست.

فجرسپاسی- سایپا:از اين مسابقه هم قرار نيست دوئل و كارزار پر حاشيه اي بيرون بيايد.

صبای قم- مس کرمان:اين بازي براي دو بازيكن جديد صبا مهم وويژه است،مهدي محمدي و كيوان امرايي كه از كرمان بيرون آمدند.

راه آهن- پرسپولیس:براي دايي كه با زحمت از راه آهن كنده شد و به پرسپوليس آمد اين بازي خاص ترين بازي فصل مي تواند باشد .البته او همچنان رابطه خوبي با سران راه آهن دارد و اين مسابقه كاملا دوستانه است.اين حس شايد براي دستياران او هم برقرار باشد البته عاليشاه،كفشگري و حتي علي عسسگري هم فضاي اين بازي را صميمانه تر جلوه مي دهند.

گسترش فولاد- نفت تهران:به غير از جدال دو مربي جوان از اين بازي چه مي توان پيدا كرد؟

سپاهان- ملوان :يك جدال ديگر بين كروات هاي ليگ برتري.آنها امسال جنگي سه جانبه دارند با يك ضلع ضعيفتر و گمنام تر به نام اسكوكيچ.

استقلال خوزستان- تراکتورسازی :نبرد جلالي – ويسي يك نبرد تمام عيار بين دو نسل از مربيان سازنده فوتبال ايران است و همين مساله به جذابيت هاي بازي فوق مي افزايد حتي اگر بازيكني بين دو تيم جابجا نشده باشد.

هفته پانزدهم:

مس کرمان- داماش :اگر رودباريان به تركيب اصلي مس رسيد حتما مصافش با تيم سابقش جذابيت هايي خواهد داشت.

تراکتورسازی- استقلال :يك جنگ بزرگ ديگر بر سر قهرماني.عناصر جذاب كننده اين بازي هم بسيار است ؛از علي كريمي گرفته تا فردين عابديني .تقابل قلعه نويي و جلالي همه را ياد بازي معروف فولاد - ذوب آهن در هفته پاياني ليگ هشتم مي اندازد كه جلالي با ايستادگي مقابل ذوب آهن و ابراهيم زاده باعث قهرماني استقلال شد.روزي كه جلالي خيلي مرد شد و قاضي كولاك كرد.راستي الان قاضي سرباز قلعه نويي است و البته شايد در روز آخر ليگ اين قضيه به نوع ديگري اتفاق بيافتد.روزي كه تراكتور در تهران با استقلال بازي دارد و شايد اين بازي تعيين كننده معادله قهرماني باشد.

ملوان- فجرسپاسی :از جدال تيم هاي شيراز و انزلي نه تقابلي پيدا مي شود نه حاشيه اي.

ذوب آهن - راه آهن:نبرد آهني هاي ليگ برتر يك نبرد كاملا ويژه است چرا كه لوكا و ابراهيم زاده به هم مي رسند و خاطرات شيرين شان از جمله سيگار برگ معروف زنده مي شود.

نفت تهران- سپاهان :يعقوب كريمي مرد اول اين ميدان خواهد بود .پديده پارسال نفت امسال يكي از مهره هاي گرانقيمت سپاهان است.

فولاد خوزستان- گسترش فولاد:به غير از اشتراك كلمه فولاد كه حتما باعث دوستي دو تيم خواهد شد نكته اي براي اشتراك دو تيم پيدا نمي شود.

سایپا- صبای قم:از مصاف فيرات – مايلي هم نمي توان نكته اي پيدا كرد .آنها كاري به كار هم ندارند ،حداقل فعلا!مایلی هم که در دو سه مقطع سرمربی سایپا بوده با نارنجی ها رابطه خوبی دارد پس دوئلی در کار نیست.

پرسپولیس- استقلال خوزستان:دايي و سهراب رفقاي نزديكي به حساب مي آيند ضمن اينكه ويسي هم دايي را دوست دارد.اما پرسپوليسي ها ميانه خيلي خوبي با ميداودي و مبعلي ندارند . شايد خيلي خوب از آنها پذيرايي نكنند.اگر كعبي هم استقلالي شد حتما سراغ دايي خواهد رفت اما كلاه كج نه.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 7:26 pm

بعضي از اين تقابل ها حتما در طول نود دقيقه هم نمود خواهد داشت و شايد اثراتش را بر جريان بازي نيز بگذارد.شايد مرور آنها براي اهالي فوتبال جالب باشد

سايت گل – بدون شك در هر بازي ليگ برتر مي توان دنبال تقابل هاي ويژه و رويارويارويي هاي خاصي گشت كه به جذاب شدن آن ديدار – البته به لحاظ ژورناليستي – قبل از سوت شروع مسابقه مي افزايد.البته بعضي از اين تقابل ها حتما در طول نود دقيقه هم نمود خواهد داشت و شايد اثراتش را بر جريان بازي نيز بگذارد.شايد مرور آنها براي اهالي فوتبال جالب باشد:
هفته اول:
داماش- سایپا :رونمايي از تيم ناظمي در رشت.چيز دندانگيري پيدا نمي كنيد الا بازگشت فيرات به فوتبال ايران و اينكه به عنوان اولين تيمي كه شروع به تمرين كرد چه در چنته دارد.
گسترش فولاد- استقلال :احتمالا بازي در ورزشگاه يادگار امام برگزار مي شود.سه سال قبل هم استقلال در تبريز مقابل تيم تازه بالا آمده شهرداري شروع اميدوار كننده اي در اين شهر و ورزشگاه داشت.ايمان موسوي با انگيزه ترين بازيكن ميدان است كه با پيراهن آبي گسترش مي خواهد خودش را به امير قلعه نويي نشان دهد.
فجرسپاسی- نفت تهران :بازگشت شاغلام به نيمكت شيرازي ها .انگار فجر همان فجر قبلي است با پيرواني، كوهنورد،صبري،شولي،معدنچي و ....راستي آيا معدنچي تا آن موقع آنقدر آماده شده تا بازي كند و از يحيي انتقام بگيرد؟
راه‌آهن- مس کرمان :بازگشت رودباريان به اكباتان و رونمايي از تيم ابراهيم زاده در تهران مهمترين اتفاقات اين بازي است.
استقلال خوزستان- ذوب آهن :همه مي خواهند بدانند هواداران استقلال اهواز از استقلال صنعتي حمايت خواهند كرد؟رودررويي لوكا با خوزستاني ها اتفاق جالبي است و حتما برخي از بازيكنان ميزبان سراغ او خواهند آمد .ميلاد زنيدپور هم مقابل همشهريانش بازي خواهد كرد ؛بار ديگر با پيراهن يك تيم جديد!
سپاهان- فولاد :عجب رويارويي جالبي است اين تقابل آرش افشين با تيم سابقش .حتما آرش از اين تقابل ناراحت است اما چه كار مي شود كرد؟حسن جعفري را هم در تركيب فولاد مقابل سپاهان حتما ببينيد.
صبا- ملوان :حاجي مايلي بايد اولين بازي اش را مقابل تيم شهر زادگاهش انجام دهد.او مقابل اسكوكيچ قرار خواهد گرفت كه همچنان مربي گمنامي به نظر مي رسد.
پرسپولیس- تراکتورسازی:اين بازي همه چيز خواهد داشت و احتمالا بيش از 70 هزار تماشاگر را به خود مي بيند.رويارويي كريمي با پرسپولبيسي ها و دايي مهمترين اتفاق است .تقابل كاظميان با شيريني شايد قديمي شده باشد اما بايد ديد تقابل هواداران تراكتور با دهنوي چگونه خواهد بود.
هفته دوم:
ملوان- داماش :يك دربي تمام عيار در هفته دوم.اولين بازي ملوان در انزلي مقابل دشمن قديمي.احتمالا اين مهمترين بازي اسكوكيچ در انزلي خواهد بود چرا كه اگر برنده باشد حداقل تا نيم فصل از هواداران انزلي چي راي اعتماد مي گيرد.
استقلال - سپاهان :جنگ بزرگ مدعيان قهرماني با يك اتفاق بزرگ و ويژه.حضور جباري در تهران آن هم با پيراهن سپاهان عجيب خواهد بود و بايد ديد هواداران استقلال چه واكنشي در قبال او و البته علي حمودي خواهند داشت.
فولاد خوزستان- فجرسپاسی :اولين بازي فولاد در اهواز .اين بازي مي تواند استارت قرمزهاي جنوب براي خودنمايي دوباره در ليگ باشد.
مس کرمان - استقلال خوزستان : آيا از تقوي در كرمان استقبال خواهد شد؟البته با بودن ادينيو حتما كرماني ها به وجد مي آيند .كريم اسلامي هم به سمت نيمكت حريف مي رود تا با ويسي ديدار تازه كند.
سایپا - راه آهن :شايد براي امين منوچهري بازي ويژه اي باشد چون او سايپا را به شدت دوست دارد حتي بعد از حضور در استقلال و نفت تهران.
ذوب آهن- پرسپولیس :لوكا – دايي حتما تقابل جالبي است.سپهر و عليرضا محمد هم كه هستند و براي دايي گل مي برند اما بايد ديد در اصفهان چه برخوردي با پيام صادقيان خواهد شد.
نفت تهران- صبای قم :دوئل پرسپوليسي ها روي نيمكت ها .حاجي مايلي مي برد يا آقا يحيي؟
تراکتورسازی- گسترش فولاد تبریز :دربي غول متمول با همشهري تازه وارد.جالب خواهد شد اگر نوشي صوفياني و فروزان درون دروازه دو تيم قرار بگيرند چرا كه بين دو همشهري جابجا شده اند.دلير هم شانس كمي براي بازي در تركيب تراكتور دارد اما اگر بازي كند انگيزه زيادي براي خودنمايي خواهد داشت.راستي تقابل هواداران دو تيم چگونه خواهد بود؟
هفته سوم:
داماش گیلان- نفت تهران :حتما حسين ابراهيمي كارسختي در رشت خواهد داشت.احتمالا رشتي ها نزهتي و اولادي را هم راحت نخواهند گذاشت.
فجرسپاسی- استقلال :شاغلام بايد از قهرمان ليگ پذيرايي كند اما در تيم آبي پوش سخت ترين كار را محمد مهدي نظري دارد كه خيلي زود به شيراز برگشته و بايد رودرروي خاستگاهش قرار بگيرد.
پرسپولیس- مس کرمان:دايي – تقوي؛جذاب مي شود؟ حيف كه شجاع نيست!
راه آهن- ملوان :پذيرايي ابراهيم زاده و تيمش از اسكوكيچ و انزلي چي ها تقابل ويژه اي نخواهد داشت.
ذوب آهن- تراکتورسازی :فرصتي براي تلافي جويي مصطفي اكرامي .فرشيد طالبي هم كه به ذوبي ها ارادت دارد.
گسترش فولاد - سپاهان :آقا رسول كه در سپاهان روزهاي خوشي داشت بايد براي شكست اين تيم تلاش كند.آيا او خودش هم پا به توپ مي شود؟
استقلال خوزستان - سایپا :ويسي – فيرات اين مي تواند تقابل جالبي باشد و شايد فرصتي براي خودنمايي عبدالله .
صبای قم- فولاد خوزستان :مهدي بدرلو به قم بر مي گردد تا با همبازيان سابقش رودررو شود.مايلي – فركي هم جدال اخلاق مدارهاست.
هفته چهارم:
فولاد خوزستان- داماش گیلان :نبرد شمال و جنوب نكته فوق العاده اي ندارد .آيا ناظمي به سعيد قدمي مقابل تيم سابقش بازي مي دهد؟بعيد است!
استقلال - صبای قم :دوئل حاجي مايلي و قلعه نويي بعد از آن توصيف هاي عجيب درباره گروهبان قندلي و ...عجيب است حتي اگر مثل سابق طرفين با هم بد نباشند.رضا عنايتي هم فرصت اين را دارد تا دوباره به امير و استقلال نيشي بزند حتي اگر ظاهرا چيزي در دلش نباشد.
گسترش فولاد- فجرسپاسی :تقابل كم سر و صدا ترين هاي ليگ در تبريز براي رسانه ها چيزي ندارد الا فوتبالي كه حتما فيزيكي و درگيرانه خواهد بود.اين بازي بازي خالد شفيعي است كه در تبريز مي خواهد رودرروي تيم سابقش بازي كند.
مس کرمان- ذوب آهن :كرماني ها از لوكا چگونه استقبال خواهند كرد؟حتما بايد خوب باشد چون با لوكا ششم ليگ شدند.
نفت تهران- راه آهن :حامد فلاح زاده اگر مقابل نفت بازي كند حتما انگيزه زيادي دارد اما آيا او قادر به نيمكت نشين كردن سوشا تا اين هفته خواهد بود؟كمال كاميابي نيا هم سوژه اين بازي است .بازيكني كه بين دو باشگاه گير كرده بود اما نهايتا نفتي شد.به غير از اين دوباره صف ماچ و بوسه مقابل نيمكت راه آهن شكل مي گيرد چون شاگردان سابق ابراهيم زاده سراغ او مي روند.
سایپا- پرسپولیس :فيرات بايد سراغي از دوست قديمي اش علي دايي بگيرد.فيرات زماني دستيار دايي در تيم ملي بود و در سايپا هم با او كار كرده.به غير از اين اولين حضور احتمالي پرسپوليس در كرج هم جالب خواهد بود.سايپايي ها حتما از ميلاد غريبي استقبال خوبي خواهند داشت.
سپاهان- تراکتورسازی :جدال قطب هاي شهرستاني براي فرشيد طالبي جدال ويژه اي است.دوئل هشت هاي شاكي سرخابي هم حتما در اين مسابقه بزرگ ديدني مي شود.
ملوان - استقلال خوزستان :دوئل مهدي دغاغله تنها خوزستاني ملوان با هم استاني هايش تنها تقابل موردتوجه اين بازي است.او ميزبان خوبي از هم استاني هايش خواهد بود؟

هفته پنجم:
داماش - استقلال :بعيد است رشتي ها پژمان نوري را راحت بگذارند البته نيكبخت هم مي تواند سوژه خوبي براي هواداران ميزبان باشد.
فجرسپاسی- سپاهان:شاغلام و تيمش هميشه مقابل سپاهان شاخ بوده اند حتي در بدترين روزها و روزهايي كه شاغلام روي نيمكت فجر نبود!آيا اين بار هم فجر شگفتي مي سازد؟
تراکتورسازی- مس کرمان :جلالي – تقوي جدال مربيان عشق لب تاپ و آناليز است.فقط جاي چراغپور خالي است.
راه آهن- فولاد خوزستان :اينجا هم تقابل فركي و ابراهيم زاده جالب ترين رويارويي مسابقه است.دو مربي كه هم خوش اخلاقند هم خوب نتيجه مي گيرند.
ذوب آهن- سایپا :در تقابل معدود مربيان خارجي ليگ برتر نكته ويژه آنجايي است كه سايپا اولين تيمي بود كه تمريناتش را شروع كرد و ذوب آهن آخرين . فيرات هم اولين سرمربي معرفي شده به ليگ سيزدهم بود و لوكا آخرين!
استقلال خوزستان- نفت تهران:جالب ترين رويارويي ها مربوط به يحيي با سهراب بختياري زاده و عبدالله ويسي است كه ظاهرا همديگر را قبول دارند.
صبای قم - گسترش فولاد:نبرد مسن ترين و جوان ترين مربي ليگ برتري،مايلي كهن و خطيبي.
پرسپولیس- ملوان :در غيبت نوري و اولادي آيا باز هم مازيار زارع در ورزشگاه آزادي سوژه خواهد شد؟
هفته ششم:
گسترش فولاد- داماش :شايد فقط ييك نيمچه تقابلي بين فروزان و داماشي ها باشد .اين بازي از آن بازي هاي معمولي ليگ به نظر مي رسد.
استقلال- راه‌آهن :همه نگاه ها به دوئل طالب لو – رحمتي است .البته پيروز و منوچهري را فراموش نبايد كرد.امير و منصور هم كه رفقاي قديمي اند.
فجرسپاسی- تراکتورسازی :برادران كريميان يك بار ديگر وسط زمين به جان هم مي افتادند.فقط لباس مهرداد نسبت به پارسال عوض شده.
سایپا- مس کرمان :آقا مجتبي به كرج برمي گردد .تقوي مي تواند انتقام نامهرباني هايي كه با او شد را بگيرد؟
ملوان- ذوب آهن :نبرد كروات ها در شمال.يكي حدود ده سال در ليگ برتر دست به دست شده اما ديگري اولين سال حضورش در ايران را تجربه مي كند.
نفت تهران- پرسپولیس :يحيي به پرسپوليس مي رسد.همين براي جذاب شدن اين بازي كافي نيست؟
سپاهان- صبای قم :پذيرايي از حاجي مايلي و تيمش در اصفهان نكته دندانگيري براي سپاهان ندارد اما حاجي خيلي دوست دارد با تيم نيم بندش مقابل يك حريف تا بن دندان مسلح و يك مربي خارجي كرانقيمت خودي نشان دهد.
فولاد خوزستان- استقلال خوزستان:عجب دربي جالبي مي شود.اگر فولادي هاي سابق مثل مبعلي ،كلاه كج يا كعبي در اين بازي بدرخشند اصلا نبايد تعجب كرد.
هفته هفتم:
داماش- سپاهان :رشتي ها در هفته هاي پاياني ليگ قبلي مانع قهرماني سپاهان شدند.آيا باز هم مقابل حريف قدرشان قد علم مي كنند؟
استقلال خوزستان- استقلال تهران :جدال همنام ها خونريزي ندارد اما براي ميلاد ميداودي يك مسابقه كاملا ويژه و خاص خواهد بود .براي سهراب،ايمان و كريم بوستاني هم اين بازي جالب است.
صبای قم- فجرسپاسی :بازي تيم هاي مايلي – شاغلام هم بازي خوبي مي شود.اينجا دنبال ستاره نگرديد،پيدا نمي شود!
مس کرمان- ملوان :بعيد است در اين مسابقه هم چيزي گير خبرنگاران بيايد مگر اينكه اتفاق خاصي قبل از بازي رخ دهد وگرنه تقوي را چه كاري با اسكوكيچ و تيمش؟
راه‌آهن- گسترش فولاد :بين ابراهيم زاده و خطيبي هم هيچ كل كل و كري خاصي وجود ندارد.بازيكني هم بين آنها جابجا نشده.
ذوب آهن- نفت تهران:لوكا – يحيي ؛بازي ديدني اما فاقد جذابيت هاي ژورناليستي.
تراکتورسازی- سایپا :دوئل برادران نصرتي جالب خواهد شد.سعيد دقيقي هم نگاه ها را به خود جلب مي كند.شايد سايپايي ها در اين بازي بيشتر از هميشه بابت از دست دادن او افسوس بخورند.
پرسپولیس- فولاد خوزستان :دايي هميشه با فركي خوب بوده اما در جدال با او سربلند بيرون آمده.ايا اين بار هم مي تواند؟
هفته هشتم:
فجرسپاسی- داماش :شاغلام و ناظمي بي سر و صدا مقابل هم قرار مي گيرند .فقط به عشق سه امتياز ،بدون حاشيه و اتفاق ويژه قبل از بازي.
استقلال- پرسپولیس :دربي تهران پر است از تقابل و كري و كل كل .اين بازي حتما مهمترين نقطه برنامه ليگ است.
نفت تهران- مس کرمان:هادي شكوري مقابل تيم سابقش قرار مي گيرد و شايد يك تنه سدي باشد مقابل خط حمله قدرتمند نفت.
سپاهان- راه آهن :جدال منصور با تيم هاي اصفهاني هميشه جذاب بوده .حتي سپاهاني ها هم او را قبول دارند و ابراهيم زاده در شهر خودش غريبه نيست.
فولاد خوزستان- ذوب آهن :لوكا يك بار ديگر به اهواز برمي گردد و بايد مقابل تيمي بازي كند كه زماني همه كاره اش بود.جدال صنعتي ها در اهواز تماشايي خواهد شد چون قرار است ذوب آهن هم مثل فولاد زيبا بازي كند.بايد ببينيم!
گسترش فولاد- استقلال خوزستان :ليگ يكي ها اينجا به هم مي رسند.معلوم نيست تا اين هفته چقدر فوتبالي ها را به بقا اميدوار كرده اند اما امتيازهاي اين بازي براي آنها حكم طلا را دارد.
ملوان- سایپا :شايد اين بازي فقط براي محسن يوسفي كمي اهميت داشته باشد وگرنه نبايد دنبال تقابل مهمي گشت.
صبای قم - تراکتورسازی تبریز:منتظريم ببينيم از لك در قم چطور استقبال مي شود.آقا مجيد هم رسيده به رفيق قديمي اش حاجي مايلي كه قرار بود با هم به پرسپوليس بروند.اين بازي يك جدال كاملا دوستانه است.باور كنيد.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 7:54 pm

اینطوری که این مقاله نوشته رشتی ها انگار یه مشکلی دارند !!!

یک نکته مثبت در مورد تیم رشت نگفته !!! الگیلانو رو گفته مهمترین بازی برای مربی ملوان و حرف از تماشاگرانشون نزده ؛ بعد داماش و گسترش رو گفته تقابل فروزان و هواداران داماش !!!! بازی با استقلال رو گفته در امان موندن پژمان نوری تازه یک اشاره هم به نیکبخت کرده !! داماش و نفت رو با اشاره ای به ابراهیمی که کار سختی داره و امیدوارم منظورش این بوده باشه که چون چند سال اینجا بود براش سخت هست و ... ؛ گفته راحت نذاشتن اولادی و نزهتی در رشت !! آخه نزهتی کی بی حرمتی شنید تو رشت ؟؟ بازیکنی که سرش تو کار خودش باشه مگه فحش می خوره ؟؟

کلا تمام بازی هایی که ما میزبان هستیم رو منفی نوشته !! به جز سپاهان که اون رو هم خیلی سعی کرد ولی احتمالا یادش نبود که اشاره به فحاشی به خلعتبری بکنه ...

به هر حال هنوز چند هفته مونده به شروع بازی ها جو دادن بر علیه تماشاگران رشتی شروع شد ... من پیشنهاد میدم حالا که وضع مالیمون رو به بهبود هست ، از الان هر هفته از طرف باشگاه داماش 7 میلیون به حساب کمیته انظباطی واریز بشه که تقریبا 3 هفته جلو باشیم و محرومیتی در زمان برگذاری لیگ گریبانگیر ما نشه !!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:06 pm .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Emadz3 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:01 pm

آقا کسی نمی دونه تو بازی امروز کبه و مگنو هم بودن یا نه؟ /13/
نماد کاربر
Emadz3
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 05, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:20 pm

[quote:3677e1f312="pedram_1367"]اینطوری که این مقاله نوشته رشتی ها انگار یه مشکلی دارند !!!

یک نکته مثبت در مورد تیم رشت نگفته !!! الگیلانو رو گفته مهمترین بازی برای مربی ملوان و حرف از تماشاگرانشون نزده ؛ بعد داماش و گسترش رو گفته تقابل فروزان و هواداران داماش !!!! بازی با استقلال رو گفته در امان موندن پژمان نوری تازه یک اشاره هم به نیکبخت کرده !! داماش و نفت رو با اشاره ای به ابراهیمی که کار سختی داره و امیدوارم منظورش این بوده باشه که چون چند سال اینجا بود براش سخت هست و ... ؛ گفته راحت نذاشتن اولادی و نزهتی در رشت !! آخه نزهتی کی بی حرمتی شنید تو رشت ؟؟ بازیکنی که سرش تو کار خودش باشه مگه فحش می خوره ؟؟

کلا تمام بازی هایی که ما میزبان هستیم رو منفی نوشته !! به جز سپاهان که اون رو هم خیلی سعی کرد ولی احتمالا یادش نبود که اشاره به فحاشی به خلعتبری بکنه ...

به هر حال هنوز چند هفته مونده به شروع بازی ها جو دادن بر علیه تماشاگران رشتی شروع شد ... من پیشنهاد میدم حالا که وضع مالیمون رو به بهبود هست ، از الان هر هفته از طرف باشگاه داماش 7 میلیون به حساب کمیته انظباطی واریز بشه که تقریبا 3 هفته جلو باشیم و محرومیتی در زمان برگذاری لیگ گریبانگیر ما نشه !![/quote:3677e1f312]
ابرار منم همین برام جایه سواله أخه هرکی از ننش قهر می کنه یه چرتدی راجع به تیم ما می نویسه.من مطمینم حسین امسال تو رشت تشویق می شه مثل فروزان و رودباریان چون هیچ کدوم واسمون کم نذاشتن تازشم بازی با نفت از اون بازیاست که طرفدارای اصلی داماش میان استادیوم و خیلی خوب اینا رو درک می کنن.
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:26 pm

[color=black:a3180e7b1a][size=13:a3180e7b1a]سلام سپيدرودم، سلام داماشم…
حالتان خوب باشد که می دانید تابه غصه هایتان را ندارم.
محکم به چشمانم زل بزنید، دلم می خواهد از شما بگوید.
می خواهم از قدرت نگاهتان توان بگیرم برای ادامه برای بی نهایتِ روزهایمان، می خواهم دلم قرص شود که هستید برای دل من، برای دل ما…
سرگردان و مبهوت این بار به سراغتان آمدم مبهوت از آدم هایی که تاریختان را می سازند و نگرانش نیستند.
سپيدرودم، داماشم، بارها گفتمتان مراقب لحظاتتان باشید، مراقب باشید نالایقان ناخدای دقایقمان نشوند.
قامتمان خم شده در این روزها که سخت دنبال قاصدک های خوش خبریم.
من هستم در کنارتان مانند همیشه عمرم ولی گله دارم نه از شما که شما همه دنیای من هستید!!!
گله هایم را پیش شما آوردم چون شما فقط می فهمید حال این روز هایم را…
هوای بی تنفس روزهای این فصل عاشقیمان را…
گله دارم از همان آدم ها که قرار بود بی خیالشان باشیم (بی خیال خیالِ آدم ها، خیالِ من و تو خوش)
نمی خواهم آنها را وارد حریم عاشقیمان کنم هنوز هم غریبه اند با دنیایمان با دنیایی که شما برایم ساختید!
ولی از پیله بیرون می آیم! برای دفاع از مظلومیتتان…
قول می دهم کم نگذارم در راه حمایتتان و کوبیدن نا اهلان، در راه اعتراض به کسانی که کوچکند در برابر عظمتتان و نامردمانی که مردانگی و مروت را هم بازیچه کردند و از مردانگی نامش و واژه اش را به ارث بردند نه مرامش را که اگر ذره ای روحش در وجودشان بود می رفتند و می گذاشتند من و شما نفس بکشیم!
نه دلشان به حاله دلم می سوزد، نه به حال و روز شما…
ولی در این هیاهو، در این هیاهوی گنگتان دلخوشی دقایقم باشید مثل همیشه…
خوب باشید و مقتدر، قرار نبود شما هم دل به دلم ندهید، بایستید حتی در این روزها هم خم نشوید محض خاطر دلم!
در این روزها هم طوفان باشید و در دقایقم طوفان به پا کنید…
بلند شوید، همه ما با شماییم.
بدجور نگرانم…
نگران روزهای قشنگمان، نگران دلبری هایتان، نگران خنده هایتان، نگران نامتان، نگران رویایی که برایمان ساخته اید!
قسمتان می دهم به حرمت نامتان به حرمت عشقی که در دل تک تک این جماعت دارید بیخیال نالایق ها شوید.
با لیاقت خودتان پیش بروید با عظمت خودتان بتازید و آرامش را مهمان سقف قلبم کنید خودتان راه را پیدا کنید که دلم بدجوری شکسته!
من فانوس می شوم برای روشنی راهتان، شمع می شوم برای فروغ جاده خوشبختیمان.
من هستم ما هستیم شما را باکی نباشد از تنهایی…
شما را باکی نباشد از سختی راه، مسیر سختی داریم ولی من به قدرتتان ایمان دارم دلم می خواهد به روزهای خوشمان برگردیم همان روزها که آرامش در نگاهتان موج می زد من نگران و دلتنگ همان موج سرشار از آرامشم، نگران عشق بازی هایمان…
نگران 90 دقیقه هایی که باید سرشار از غرور و ابهت باشید…
سپيدرودم، داماشم، مراقب خودتان، عظمتتان، نامتان، قلبم و وعده هایمان باشید در این روزهای سخت…
دلتنگ خنده هایتان هستم…
بخندید، شما که بخندید همه دنیای من می خندد…[/size:a3180e7b1a]

[size=14:a3180e7b1a][b:a3180e7b1a]نگارنده: [/b:a3180e7b1a][/color:a3180e7b1a] [color=red:a3180e7b1a][b:a3180e7b1a]الهام احسان جو[/b:a3180e7b1a][/color:a3180e7b1a][/size:a3180e7b1a]

لینک منبع: پیج "داماش گیلان "
و

http://fcsepidrood.com/?p=1074
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:40 pm

[align=center:14f7e2616d][b:14f7e2616d][color=red:14f7e2616d]10- ورود شاه عباس به لاهیجان و تخریب کاخ‌ها و باغ سلطنتی لاهیجان ! و احداث زمین چوگان در ۸ شوال ۱۰۰۰ هجری قمری (۱۱۶۵).
[/color:14f7e2616d][/b:14f7e2616d]
[img:14f7e2616d]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/be/Portraits_du_schah_de_Perse_Abbas_Ier_%281571-1629%29.JPG/458px-Portraits_du_schah_de_Perse_Abbas_Ier_%281571-1629%29.JPG[/img:14f7e2616d][/align:14f7e2616d]
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:49 pm

آبرارن الان مدتی گوگل برای من به سختی باز میشه میخوام بدونم این مشکل همگانی یا برای من اینجوری؟؟؟؟؟
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » چهارشنبه جولاي 10, 2013 8:51 pm

[color=black:a21be98a3a][size=18:a21be98a3a]کوچکی‌نژاد: کار شمارش آرای صندوق‌های انتخابات شورای رشت پایان یافت/6 منتخب جابه‌جا شدند[/size:a21be98a3a]
جبار کوچکی‌نژاد دقایقی پیش در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه عصر امروز کار شمارش انتخابات شورای اسلامی شهر و انزلیچی گیلان پایان یافته است، اظهار کرد: نتیجه انتخابات شوراهای گیلان به تهران ارسال شد.

وی افزود: انتخابات گیلان در 52 شهر و بیش از دو هزار انزلیچی برگزار شد و 6 هزار نفر برای این شوراها انتخاب شدند.

*حضور 70 درصد مردم گیلان در انتخابات شوراها

نماینده مردم رشت در مجلس با تصریح بر اینکه 70 درصد مردم گیلان در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و انزلیچی شرکت کرده بودند، گفت: در فرصت زمانی هیئت‌های نظارت و اجرایی انتخابات را مورد بررسی قرار دادند.

وی درباره شمارش دوباره آرای صندوق‌ها توسط هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای گیلان، اذعان کرد: بازشماری صندوق‌ها در برخی مناطق انزلیچی صومعه‌سرا، آستانه‌اشرفیه، تالش، ماسال و تعدادی از شهرهای کوچک صورت گرفت.

*صندوق آرای شهرهای گیلان بازشماری شد/10 درصد صندوق آرای رشت بازشماری شد

کوچکی‌نژاد با بیان اینکه در مراکز شهرهای گیلان بازگشایی صندوق‌های رأی صورت گرفته است، تصریح کرد: دو صندوق در لوندویل آستارا، دو صندوق در بندر کیاشهر، پنج صندوق در بندر انزلی، پنج صندوق در املش و رانکوه مورد بازگشایی قرار گرفتند.

وی اضافه کرد: پنج صندوق در رودبار، دو صندوق در لوشان، پنج صندوق در لاهیجان، پنج صندوق در صومعه‌سرا و پنج صندوق در تالش مورد بازشماری قرار گرفتند.

این مسئول، با تصریح بر اینکه از 230 صندوق انتخابات شورای شهر رشت تعداد 10 درصد آن مورد بازشماری قرار گرفت، افزود: در تمام شهرهای مذکور تغییراتی در ردیف‌های نامزدها صورت نگرفت.

وی گفت: تنها شهر اطاقور لنگرود گزارشی به هیئت عالی نظارت انتخابات مرکز دادیم مبنی بر اینکه در این شهر به جای یک‌هزار و 500 نفر شرکت کننده در انتخابات، یک‌هزار و 700 نفر شرکت کرده بودند.

کوچکی‌نژاد انتخابات تمام شهرهای مذکور که شاکی داشتند را مورد تأیید قرار داد و یادآور شد: در انتخابات شورای شهر رشت با توجه به اینکه یک بار پنج صندوق را هیئت نظارت شهرستان و 10 صندوق را هیئت عالی نظارت بررسی کرده بودند مقداری ناهماهنگی از طرف برخی دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته بود.

وی بازشماری صندوق‌ها را با حضور نمایندگان هیئت عالی و اجرایی استان عنوان کرد و متذکر شد: در انتخابات شورای شهر رشت به یک تعداد موارد برخورد کردیم که موجب جابه‌جایی در ترتیب آرا توسط فرمانداری شده بود.

رئیس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورای اسلامی گیلان ادامه داد: این هیئت فرم 29 شمارش صندوق به صندوق که هیئت اجرایی و نماینده فرماندار آنها را تأیید کرده بودند وارد سیستم رایانه کردیم و پرینت گرفتیم.

*در انتخابات شورای شهر رشت 6 نفر منتخبان جابه‌جا شدند/در صورت نیاز از طرف مرکز، صندوق‌ها بار دیگر بازشماری می‌شوند

وی افزود: در مجموع بازشماری آرای این صندوق‌ها در انتخابات شورای شهر رشت تعداد 6 نفر منتخبان جابه‌جا شدند یعنی تعدادی از اعضای اصلی با علی‌البدل‌ها جابه‌جا شدند و ردیف کاندیداها تغییر پیدا کرد.

کوچکی‌نژاد با بیان اینکه نتیجه این بازشماری به تهران ارسال شده است، اذعان کرد: برخی آرای نامزدهای منتخب تا 150 رأی بالا و پایین شده بود و اگر هیئت عالی نظارت بر انتخابات مرکز درخواست هیئت عالی نظارت استان را نپذیرد 20 درصد صندوق‌ها دوباره بازشماری می‌شوند.

وی تصریح کرد: اکنون کار انتخابات شورای شهر رشت به پایان رسیده و منتظر اعلام مرکز هستیم که تا 6 مرداد امسال پاسخ را می‌دهند.

*انتخابات شورای شهر رشت ابطال نمی‌شود

نماینده مردم رشت در مجلس درباره احتمال ابطال انتخابات شورای شهر رشت تأکید کرد: انتخابات شورای شهر رشت به هیچ عنوان ابطال نمی‌شود و در کار ما تنها شمارش آرا مورد بحث است و در جمع‌بندی نهایی به این نتیجه رسیدیم که چند نفر از انتها جابه‌جا می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: اشکالات انتخابات شورای شهر رشت به گونه‌ای نبوده که بخواهیم آن را ابطال کنیم و اگر تهران این نتیجه را بپذیرد دیگر موضوع انتخابات شورای شهر رشت به پایان می‌رسد در غیر این صورت بار دیگر صندوق‌ها بازشماری می‌شوند[/color:a21be98a3a]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه جولاي 10, 2013 9:13 pm

[color=black:cc14f740e2]مسئول کمیته رسانه ای فدراسیون فوتبال:علت انتخاب نشدن جهانبخش عدم حضور او در ایران بود!!!

در مراسم انتخاب بهترین هاى لیگ برتر در فصل گذشته بعضى از گزینه ها مانند آقاى گلى و بهترین تیم از پیش مشخص بود و بعضى از انتخاب ها قابل پیش بینى بود اما شاید جنجالى ترین گزینه مربوط بود به انتخاب پدیده لیگ برتر.
در انتخاب پدیده فصل یک ابهام اساسی وجود داشت و همین ابهام حاشیه‌های زیادی بوجود آورد. با توجه به این که تعریف مشخصی برای پدیده وجود نداشت نام‌های زیادی را می‌شد در لیست پدیده‌ها قرار داد. اگر پدیده به بازیکنی گفته می‌شود که اولین سال حضورش در لیگ برتر را تجربه می‌کند بازیکنان بزرگسالی هم که اولین سال در لیگ برتر بازی می‌کردند را هم می‌توان میان گزینه‌ها قرار داد. مثلا حامد فلاح‌زاده،دروزاه‌بان 27 ساله را هم می‌توان پدیده لیگ نامید. اما اگر بحث سنی، معیار انتخاب بوده است بازیکنانی مانند علیرضا جهانبخش از داماش گیلان یا پیام صادقیان از ذوب آهن هم رقیبان سرسختی برای عزت‌الهی هستند که باید شانس بیشتری نسبت به سعید عزت‌الهی داشته باشند. البته سعید عزت‌الهی بازی‌های بسیار خوبی را در تیم ملی جوانان انجام داده بود اما از آنجاییکه این مراسم، انتخاب بهترین‌های لیگ بود نباید فاکتور تیم ملی درنظر گرفته می‌شد. ابهاماتیکه در مورد این بخش وجود دارد انتخاب بازیکن جوان ملوان را حتی با وجود شایستگی‌هایش زیرسوال می‌برد. رضا خسروی، عضو کمیته رسانه‌ای فدراسیون در توضیح انتخاب پدیده به تماشا گفت:«معیارما برای انتخاب پدیده بازیکن گمنامی بود که برای اولین بار توانسته باشد خودش را در لیگ برتر معرفیکند. ما در این انتخاب خیلی محدودیت سنی نداشتیم و حتییک بازیکن 25 ساله هم می‌توانست در بخش پدیده قرار بگیرد. در مورد انتقاداتیکه به انتخاب نشدن جهانبخش مطرح می‌شود باید بگوییم که دلیل انتخاب نشدن او این بود که در ایران حضور نداشت. در مورد پدیده‌ها هم بیشترین بار انتخاب بر دوش مربیان پایه مانند محمدی و علی‌دوستی بود و کمیته رسانه‌ای به دلیل این که آشنایی زیادی با بازیکنان جوان نداشت قضاوت را به متخصصان سپرد. میلاد غریبی و امیدعالیشاه و کفشگری هم از بازیکنانی بودندکه شانس انتخاب شدن داشتند.»

در عکس زیر جدول اماری چند بازیکن جوان را می بینید. این در حالی است که علی رضا جهانبخش از لخاظ اماری نیز یک سر وگردن از دیگر بازیکنان بالاتر است.
دقایق حضور در زمین: ۱۳۲.۰۶---گل:8 ---پاس گل:5---امتیاز کل ۱۳۲
-----------
پ.ن:خسروی در حال از عدم حضور جهانبخش در ایران به عنوان دلیل عدم انتخاب وی یاد می کند که علیرضا جهانبخش جمعه صبح به هلند پرواز خواهد کرد![/color:cc14f740e2]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان