[quote:9010e2c8ca="golsar-boy"][quote:9010e2c8ca="alex00755"][quote:9010e2c8ca="golsar-boy"][quote:9010e2c8ca="popo131"]90/ امسال ميخواهم سرم را به سنگ بكوبم!
يك روز پس از جدايي عجيب و غريب حسن رودباريان از داماش روز گذشته خبر رسيد محمد آبشك نيز در آستانه جدايي قرار گرفته و ميخواهد رشت را ترك كند.
آبشك: امسال ميخواهم سرم را به سنگ بكوبم!
90: يك روز پس از جدايي عجيب و غريب حسن رودباريان از داماش روز گذشته خبر رسيد محمد آبشك نيز در آستانه جدايي قرار گرفته و ميخواهد رشت را ترك كند. در اين رابطه گفتوگوي 90 را با هافبك داماش بخوانيد.
90: پرسپوليسي شدي؟
هنوز خبري نيست. صحبتهاي مختصري شده اما هنوز هيچ چيز قطعي نيست.
90: مگر با داماش قرارداد نداري؟
قرارداد داخلي بستم ولي هنوز ثبت نشده!
90: امسال كه ديگر قرارداد رسمي و داخلي نداريم. تمام قراردادها رسمي است. با اين اوصاف ميتواني جداشوي؟
نميدانم به هر حال هر طور كه هست باشگاه بايد رضايت بدهد. اگر رضايتنامه بگيرم همه چيز حل است.
90: اما عابديني به شدت عصباني است. جريان چيست؟
سوءتفاهم شده! چيز خاصي نيست!
90: چه سوءتفاهمي!
آقاي عابديني فكر كرده كه من قبلا با پرسپوليس صحبت كردم و قرار داد بستم.
90: همين! بايد باور كنيم؟
باور كنيد چيز خاصي نيست. آقاي دهقان از پرسپوليس تماس گرفت گفت پرسپوليس تو را ميخواهد چه جواب ميدهي گفتم كه با مدير برنامههايم مذاكره كنيد.
90: مگر قرارداد نداري چرا نگفتن با باشگاه صحبت كنيد؟
بالاخره با باشگاه هم مذاكره ميكنيم اگر رضايت دادند ميروم.
90: اگر ندادند چه ميشود؟ [color=red:9010e2c8ca]عابديني گفته فقط بعضي از بازيكنان مثل جهانبخش نمكشناس هستند و برخي نه![/color:9010e2c8ca]
نميدانم چه بگويم فقط ميتوانم بگويم ميخواهم يك سال سرم را به سنگ بكوبم!
90: يعني چه؟
يعني همين!
90: از تمرين كردن منع شدهاي؟
خودم تصميم گرفتهام امروز (ديروز) سر تمرين نروم.
90: از هافبكهاي پرسپوليس نميترسي؟
برايم مهم نيست پرسپوليس چه هافبكهايي دارد. برايم مهم اين است كه دايي مرا ميخواهد و اميدوارم رضايت بدهند.[/quote:9010e2c8ca]
آخه عابدینی کی گفته جهانبخش نمک نشناس هست؟؟؟؟
مگه همین ترانسفر جهانبخش باعث نشد کلی پول تو این وضعیت بی پولی گیر داماش بیاد و کلی از مشکلات حل بشه؟!!
آخه تا کی مطبوعات باید اجازه داشته باشه اینقدر راحت حرفها رو تحریف کنه!!![/quote:9010e2c8ca]
[color=blue:9010e2c8ca]مصطفی جان نمک نشناس نه،نمک شناس.عابدینی به جهانبخش گفته نمک شناس و بعضی ها نه...یعنی جهانبخش نمک شناسه و بعضی ها نه.[/color:9010e2c8ca][/quote:9010e2c8ca]
محمدجان من فکر میکنم خطای تایپی باشه، چون تا حالا نشنیدم کسی بگه نمک شناس (قدرشناس شنیدم ولی نمک شناس نه). بعد اونوقت اگر جهانبخش نمک شناسه، فلفل شناس کیه؟ ادویه شناسم داریم؟

[/quote:9010e2c8ca]
نه برار خطای تایپی نیست...دقیقا متنش همینه.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%A7%D8%B4