آیا میدانید مقصر زلزله هاییتی عابدینی بود؟! به این خاطر که در مصاحبش از پرسپولیس و استقلال صحبت کرد.
آیا میدانید علت نوسانات قیمت طلا و سکه و دلار عابدینی است؟! به این دلیل که مصاحبه کرد.
آیا میدانید عابدینی لایه اوزون را سوراخ کرد؟! به دلیل اینکه دم او در هنگام مصاحبه دی اکسید کربن تولید نموده و سبب سوراخی لایه اوزون شد.
دیگه لوث شده این قضیه. بایدم افتخارمون باشه مدیر عامل تیم کنونی ما اینقدر مهم هست که هر اتفاقی تو این فوتبال میفته رسانه ها روی حرف هاش زوم میکنن و ازش نظر میخوان. باید خیلی هم افتخار کنیم هافبکی داریم که میتونه شاخ خیلی از مدعیا رو بشکونه. این بساط ها رو پارسال هم امثال شما سر جهانبخش راه انداختین. کجا رفت؟ پرسپولیس؟ سپاهان؟ واقعا این همه تهمت زدید و غلط در اومد خجالت نکشیدید؟ البته این حرف هایی که زدم با پیش فرض این هست که آبراری.[/quote:f7631f6f3e]
دوست عزیز پیش فرضت رو واسه خودت نگه دار . ایا هرکسی با شما هم فکر نباشه غیر رشتیه واقا تاسف واسه همچی فکری در ضمن من خودم جز کسانی هستم که اعتقاد دارم عابدینی یکی از بهترین کسانیه که تراسفر بازیکن رو به بهترین نحو ممکن انجام میده ولی این دلیل نمیشه جایی که ایراد میبینم بیخیال بشم وصرفا یک عشق کوکورانه داشته باشم اگه ایشون بساطش رو تو رشت پهن میکرد وهرچی زوتر بابازیکنان تیممون قراردادرسمی میبیست حرف و حدیثی پیش میومد؟ و اکنون به ابشک خائن نمیگفتیدوحتی قرارداد نمیبستید که بیایم به ابشک فحش بدیم(چراکه داره میره پرسپولیس وبه فکر اینده خودشه ) واقعا تاسف براستی اگر به فرض مثال خودما ویا برادر مان در این تیم حضور داشتیم چه انتظارهای از دور و بریهامون داشتیم ایا همچین رفتارهای را میپذیرفتیم هوادری با چاشنی عقل و منطق پذیرفتنی است که در غیر اینصورت برای تیممان بسیار خطر افرین خواهد بود[/quote:f7631f6f3e]
من گفتم آبشک خائن هست یا گفتم باید بهش افتخار کنیم؟! گشتن دنبال کلمه پرسپولیس تو صحبتهای عابدینی شد انتقاد؟؟؟!!!!!! این قضیه بیش از حد لوث نشده؟؟!!!!! شما مثل اینکه هیچ جای کامنت من رو نخوندی البته بجز اون پیش فرضش رو. ضمنا این امثال شما هستید که اگر آبشک بره پرسپولیس و شاخ 4 تا مدعی بشکونه خوشحال نمیشید و بهش فحش میدید. عابدینی هم اگر بره بجای اینکه بخاطر این چند سال ازش ممنون باشید بهش فحش میدید. من و امثال من چنین کاری نمیکنیم. حرفهات به شدت باهم متناقض هست عزیز.[/quote:f7631f6f3e]
[color=darkblue:f7631f6f3e][size=18:f7631f6f3e]من کاری با انتقادهایی که به عابدینی وارد هست ندارم,ولی بعضی دوستان به داشته ها نگاه کنن بعد انقدر انتقاد و در بعضی موارد مسخره کنن!میخوام چندتا مدیرموفق معرفی کنن دوستان که عابدینی رفت بتونیم با این بی پولی بیاریم جاش؟؟؟!
الان عابدینی باید چی کار کنه؟؟من نمیفهمم باید چه عملی انجام بده که قابل قبول دوستان باشه؟انقدر انتقاد باعث دلسردی میشه از نظر من,من تا حالا یه بارم از نزدیک ایشون رو ندیدم و قسمت نشده خواهشا انگ عابدینی پرستی کسی نزنه ولی به نظر من کافیه دیگه این همه انتقاد.مدیر بهتر مد نظر دارید بسم الله معرفی کنید!!![/size:f7631f6f3e][/color:f7631f6f3e]