[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه جولاي 04, 2013 4:59 pm

[quote:20a7cf0f80="mostafa"]صعود چشمگير ايران در رده‌بندي فيفا

فيفا تازه‌ترين رده بندي تيم‌هاي ملي فوتبال جهان را اعلام کرد که در اين رده بندي تيم ملي فوتبال ايران با 15 پله صعود در رده 52 جهان قرار گرفت.

پس از سه پيروزي پياپي تيم ملي فوتبال ايران در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني اين اميدواري به وجود آمد که تيم ملي ايران در رده بندي سال 2013 با صعودي چشم گير روبرو شود.

به گزارش ايسنا ، امروز فيفا تازه‌ترين رده بندي خود را پس از رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني در منطقه آسيا، اعلام کرد و تيم ملي فوتبال ايران با صعودي 15 پله‌اي در رده 52 جهان قرار گرفته است.

اين در حالي است که ژاپن و کره جنوبي تيم‌هاي اول و سوم آسيا به ترتيب پنج و سه پله سقوط داشتند ، ولي استراليا در رده بندي جهاني با هفت پله صعود در جايگاه چهلم دنيا قرار گرفته است.

ايران با پانزده پله صعودي که داشته بيشترين رشد را در ميان کشورهاي آسيايي داشته است.

از نکات جالب فهرست جديد فيفا بازگشت برزيل پس از قهرماني در جام کنفدراسيون‌ها به ميان 10 تيم برتر دنياست. در ميان تيم‌هاي آسيايي ايران با پشت سر گذاشتن ازبکستان بار ديگر رده چهارم را از آن خود کرد.

اين صعود چشمگير در حالي رخ داده است که فوتبال ايران در رده بندي ماه قبل فيفا با 10 پله سقوط روبرو شده بود.

** رده بندي 10 تيم برتر جهان به اين شرح است:

1- اسپانيا 1532 امتياز

2- آلمان 1273 امتياز

3- کلمبيا 1206 امتياز

4- آرژانتين 1204 امتياز

5- هلند 1180 امتياز

6- ايتاليا 1142 امتياز

7- پرتغال 1099 امتياز

8- کرواسي 1098 امتياز

9- برزيل 1095 امتياز

10- بلژيک 1079 امتياز[/quote:20a7cf0f80]

چیزی که برام جالبه حضور دو تیم بلژیک و کرواسی در بین 10تیم برتر جهانه نمیدونم نحوه امتیاز بندی فیفا چجوریه اما فکر کنم خیلی مزخرف یاشه!
این 2تیم جز 30 تیم اولم نباید بحساب بیان!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 5:19 pm

آبشك امروز سر تمرين بود ..... و تمام مصاحبه هاشو تكذيب كرد :roll: :roll: :roll:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 5:44 pm

90/ مانور عجيب چند رسانه‌ روي عابديني

90: همانطور که مي‌دانيد محمد رويانيان احتمالا به زودي از سمت خود برکنار مي‌شود و حضور او موقتي است
90: همانطور که مي‌دانيد محمد رويانيان احتمالا به زودي از سمت خود برکنار مي‌شود و حضور او موقتي است. مسئولان وزارت ورزش در حال پيدا کردن گزينه‌اي براي جانشيني رويانيان هستند و به همين دليل اسامي مختلفي در روزهاي اخير به عنوان کانديداهاي جانشيني رويانيان مطرح شده‌اند. اما در اين ميان طرح نام امير عابديني از سوي برخي رسانه‌ها يکي از نقاط مجهول و ابهام اين پرونده است. موضوع زماني جالب مي‌ شود که امير عابديني هم در همين خصوص مصاحبه‌هايي را انجام داده و کاملا موضوع را جدي گرفته است! اما قضيه زماني جالب‌تر مي‌شود که بدانيد نام امير يا حسن عابديني اصلا در بين گزينه‌هاي وزارت ورزش وجود ندارد و مطرح شدن نام او تنها مانور رسانه‌اي است که به سود وي در جريان است. او هم که از اتفاقات پشت پرده کاملا آگاه است و مي‌داند نامش در ليست نامزدهاي مديرعاملي پرسپوليس قرار ندارد، از مانور عجيب چند رسانه نهايت بهره را برده و هر روز از طريق مصاحبه‌هايش قصد دارد به نوعي به رويانيان نزديک‌تر شود!

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه جولاي 04, 2013 5:45 pm

[quote:2914cfe0bb="popo131"]آبشك امروز سر تمرين بود ..... و تمام مصاحبه هاشو تكذيب كرد :roll: :roll: :roll:[/quote:2914cfe0bb]
چی گفت مگه؟ خودت باهاش مستقیم صحبت کردی یا با وارش مصاحبه کرد و هنوز منتشر نشده داداش؟
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 5:53 pm

[quote:b1024c5aa2="soheil_shahre_baran"][quote:b1024c5aa2="popo131"]آبشك امروز سر تمرين بود ..... و تمام مصاحبه هاشو تكذيب كرد :roll: :roll: :roll:[/quote:b1024c5aa2]
چی گفت مگه؟ خودت باهاش مستقیم صحبت کردی یا با وارش مصاحبه کرد و هنوز منتشر نشده داداش؟[/quote:b1024c5aa2]

خودم صحبت چند ثانيه اي داشتم باهاش (شايد 1 دقيقه )
چيز خاصي نگفت فقط مصاحبشو تكذيب كرد ..همين...ولي تو برنامه سكو يه چيز ديگه اي گفت ...همون حرف هاي كه تو مصاحبش گفته ... :?: من نميدونم چي بگم

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط barane_noghreei » پنج شنبه جولاي 04, 2013 6:06 pm

آبرارهایی که امروز تمرین اومدن شماره 26 که گوش چپ بازی میکرد میدونن اسمش چیه؟
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه جولاي 04, 2013 6:13 pm

[quote:ee7044fec0="popo131"][quote:ee7044fec0="soheil_shahre_baran"][quote:ee7044fec0="popo131"]آبشك امروز سر تمرين بود ..... و تمام مصاحبه هاشو تكذيب كرد :roll: :roll: :roll:[/quote:ee7044fec0]
چی گفت مگه؟ خودت باهاش مستقیم صحبت کردی یا با وارش مصاحبه کرد و هنوز منتشر نشده داداش؟[/quote:ee7044fec0]

چيز خاصي نگفت فقط مصاحبشو تكذيب كرد ..همين...ولي تو برنامه سكو يه چيز ديگه اي گفت ...همون حرف هاي كه تو مصاحبش گفته ... :?: من نميدونم چي بگم[/quote:ee7044fec0]
به جان خودم دروغ میگه همه حرفای خودش بود اگه نبود تا الان تکذیب میکرد مثل حسین ابراهیمی
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه جولاي 04, 2013 6:17 pm

[quote:54febc98c6="popo131"][quote:54febc98c6="soheil_shahre_baran"][quote:54febc98c6="popo131"]آبشك امروز سر تمرين بود ..... و تمام مصاحبه هاشو تكذيب كرد :roll: :roll: :roll:[/quote:54febc98c6]
چی گفت مگه؟ خودت باهاش مستقیم صحبت کردی یا با وارش مصاحبه کرد و هنوز منتشر نشده داداش؟[/quote:54febc98c6]

چيز خاصي نگفت فقط مصاحبشو تكذيب كرد ..همين...ولي تو برنامه سكو يه چيز ديگه اي گفت ...همون حرف هاي كه تو مصاحبش گفته ... :?: من نميدونم چي بگم[/quote:54febc98c6]

پس رو این حساب اینجور که بوش میاد با تکذیب امروزش و عدم موافقت عابدینی و ترافیک پس پس تو هافبک و اضافه شدن دهنوی بعید به نظر میرسه بره.
من بر خلاف خیلی از بچه ها که میگن اگه دلش با تیم نیست بره مهم نیست و ...اعتقاد دارم بازیکنه تاثیر گذار و اتفاقا متعصبی هم هست و وجودش تو هافبک دفاعی واسمون نعمته. اگه هم اون مصاحبه رو کرده باشه به نظرم کار اشتباهی نکرده و حرف بدی هم نزده بنده خدا. گفته من بر خلاف خیلی ها که میگن از بچگی اس اس و پس پسی هستن از همون اول هم داماشی بودم که نشان از تعصبش هست اگه هم گفته حضورم تو پس پس واسم افتخاره این رو به حساب یه خوش خدمتیه کوچیک بزارید. خدایی خودتون رو بزارید جاش ببینید تاوان نرفتن به این دو تیم زالو صفت پایتخت چیه. مهمترینش دیده نشدن و دوری از تیم ملی هستش ( نمونش جهانبخش یا قبلش کاپیتان که این بها رو دادن) . و از طرفی بد بخت 2 فصل هم هست که پولشو درست حسابی نگرفته. اونم ادمه واسه بهتر زندگی کردن احتیاج به پول داره. اگه هم دوستان کارای اشتباهش رو تو گذشته مثال میزنن باید بگم هر ادمی اشتباه میکنه اما باید این رو هم مد نظر قرار بدیم که تو زمین واسه تیم شهرش چقدر با تعصب سگ دو زده و جنگیده. من که به شخصه از موندنش خوشحال خواهم بود و به عقیده من مهره ی کاملا تاثیر گذاریه و همیشه تو زمین با تعصب بازی کرده. من نمیدونم اون دوستانی که اینجوری موضع میگیرند اگه خودشون فوتبالیست میشدند پول و پیشرفت رو کلا کنار میزاشتن و این تعصبی که الان به عنوان یه هوادار دارند رو به عنوان یه بازیکن هم میداشتند؟ تا این حد که از پیشرفت و پول میگذشتند. به نظر من ادم همیشه باید منطقی فکر کنه.به هر حال این نظر شخصیه منه و اگه با نظر دوستان مغایرت داره عذر میخوام.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » پنج شنبه جولاي 04, 2013 6:32 pm

/4/
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:12 pm

راستی تا حالا از خودتون پرسیدید چرا برنامه ی نود همیشه علیه ماست؟ :(
اینم جواب:
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:49 pm

[quote:750dd2287a="hesam150"]راستی تا حالا از خودتون پرسیدید چرا برنامه ی نود همیشه علیه ماست؟ :(
اینم جواب:
[/quote:750dd2287a]

من چند وقت پیش ( شاید دو سال پیش ) شنیده بودم که فردوسی پور رو تو رشت زیاد میبینند !! دلیلش رو هم نمی دونم و راست و دروغش هم بر گردن راوی ...

به تظرم اون نظرسنجی ای که در مورد پرطرفدار ترین تیم ها گذاشت و به شدت داشت خودشو پاره میکرد که داماش یا ملوان ؟؟ و در آخر تابلو شد ؛ خودش براش یک تو دهنی بسیار بزرگ هست ... حالا باید ببینیم امسال چی میکنه !
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:52 pm

01. havadarehamishegi
02. onlyrasht
03. Siavash
04. keyvan
05. hatam
06. arad

چرا من آنلاین نیستم؟؟؟ /4/ /4/ /4/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:54 pm

[img:32f37557fb]http://www.astroupload.com/uploads/1372967607791.jpg[/img:32f37557fb]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 04, 2013 7:55 pm

[quote:787556a011="ARYANST122"]01. havadarehamishegi
02. onlyrasht
03. Siavash
04. keyvan
05. hatam
06. arad

چرا من آنلاین نیستم؟؟؟ /4/ /4/ /4/[/quote:787556a011]

خوب کپی نکرده بودی!!!!!

. havadarehamishegi
02. onlyrasht
03. Siavash
04. keyvan
05. hatam
06. arad
07. Soheil_Rashti
08. abarar1989
09. Damash1
10. Motorhead
11. aliabed
12. civilboy
13. arsalan27
14. RASHTBOY
15. aaataaa
16. doctor
17. mehdi_damash
18. The_King_of_rasht
19. navidmadan
20. amirdamashcity
21. Ardalan
22. saeed0131
23. neye_kabir
24. saleh1346
25. ARYANST122
26. mohammadrashti22
27. hamed3
28. mahyar7192
29. metall
30. shahin_darknight
31. barane_noghreei
32. RainyGilman
33. nirvana
34. shervin1381
35. soheil_shahre_baran
36. Soheil7004
37. piliabarar
38. 1gilani
39. Milad_777
40. MaziarSraizaM
41. hesam150
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 8:00 pm

[quote:f58ff57634="pedram_1367"][quote:f58ff57634="hesam150"]راستی تا حالا از خودتون پرسیدید چرا برنامه ی نود همیشه علیه ماست؟ :(
اینم جواب:
[/quote:f58ff57634]

من چند وقت پیش ( شاید دو سال پیش ) شنیده بودم که فردوسی پور رو تو رشت زیاد میبینند !! دلیلش رو هم نمی دونم و راست و دروغش هم بر گردن راوی ...

به تظرم اون نظرسنجی ای که در مورد پرطرفدار ترین تیم ها گذاشت و به شدت داشت خودشو پاره میکرد که داماش یا ملوان ؟؟ و در آخر تابلو شد ؛ خودش براش یک تو دهنی بسیار بزرگ هست ... حالا باید ببینیم امسال چی میکنه ![/quote:f58ff57634]
یادمه اون روزی که فردوسی پور نظرمحمدی رو به نود دعوت کرده بود، یک جا داشت در مورد جام جهانی مدارس حرف می زد. می گفت که باید از یک مدرسه تیم به مسابقات اعزام می شد. بعد در ادامه گفت مثلا از مدرسه ی گلسار رشت.....
============================
اون چیزی که مهم و جالبه اینه که شخص فردوسی پور به حواشی داماش و ملوان خیلی اهمیت میده. نمونش هم که شما گفتید اون نظرسنجی بود حالا چرا؟ بماند
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان