[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط alimoteboy » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 11:55 am

[quote:27bf313d27="aryanrecord"][quote:27bf313d27="alimoteboy"][quote:27bf313d27="popo131"][quote:27bf313d27="alimoteboy"][quote:27bf313d27="aryanrecord"][quote:27bf313d27="popo131"][quote:27bf313d27="alimoteboy"][quote:27bf313d27="The_King_of_rasht"][quote:27bf313d27="alimoteboy"]ابراران امروز کی تمرین میاد؟ :?:[/quote:27bf313d27]

من میام
6:15
عضدی[/quote:27bf313d27]
:P منم هستم[/quote:27bf313d27]

ما هم كه بيكار :D ... من ميام[/quote:27bf313d27]

آقا امروز بریم اونجا که قرار بود بریم؟؟ :D[/quote:27bf313d27]
دیروز قرار بود بیای نیومدی حالا هر روز که یکی بی حاله نمیاد دیروزم پویا بی حال بود رضا هم کار داشت امروز بیا
انشالله که همه حال داشته باشین :P :D[/quote:27bf313d27]

بچه ها دچار گشادي موضعي هستن :lol: :lol: :lol: :D :D[/quote:27bf313d27]
:lol: :lol: :lol: :lol: :roll:[/quote:27bf313d27]

ولی امروز دیگه میریم 100% :lol: :lol: :lol:[/quote:27bf313d27]
امروز حمزه هم با ما میاد :P
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 12:03 pm

امير عابديني درخصوص آخرين شرايط داماش

* وضعيت داماش به کجا رسيد؟
از نظر مالي که همچنان شرايط چندان جالبي نداريم و با مشکلاتي روبه‌رو هستيم. بودجه کل باشگاه ما به‌اندازه پنج بازيکن تيم‌هاي بزرگ ليگ برتري است و به همين دليل، قطعاً رقابت کردن کار دشواري خواهد بود. به همين خاطر تصميم گرفتيم تا قرارداد بيشتر بازيکنان خود را تمديد کنيم و از تعدادي نيروهاي جوان و باانگيزه هم بهره ببريم تا بتوانيم مهياي شرکت در ليگ برتر شويم.
* ترانسفر عليرضا جهانبخش به ليگ هلند هم کار بزرگي بود که شما آن را انجام داديد. در اين خصوص چه صحبتي داريد؟
جهانبخش يکي از بازيکنان آينده‌دار فوتبال ايران است و مي‌تواند روزهاي بهتري هم داشته باشد. اقدامات لازم براي برطرف شدن مشکلات خروج از کشور جهانبخش را انجام داده ايم تا عليرضا با خيال راحت فوتبال خود را پيگيري کند. طبق توافقات جديد، از اين ترانسفر يک ميليارد به باشگاه داماش مي‌رسد و يک ميليارد هم به خود جهانبخش و اين قرارداد سه ساله است که حق ترانسفر هم در آن براي داماش لحاظ خواهد شد. مي دانم جهانبخش در ليگ هلند متوقف نمي‌شود و مي‌تواند به ليگ‌هاي بهتر هم راه پيدا کند.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط farzin0131 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 12:08 pm

بچه ها تاجایی که خبر دارم کار روح الله باقری تومشهدگیر هستش مثل اینکه تیمه لیگ1سیاه جامگان مشهدرضایت نامه شو نمیدن،خداکنه روح الله بیادچون بدون شک میتونه جایه یکی ازاین2نفرحسین ابراهیمی،جهانبخش روامسال واسه ماپرکنه /13/ /13/ /11/
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 12:15 pm

افشین ناظمی: استارتی می زنیم که در ذهن ها ماندگار شویم / بازیکنی که از گذشته پول طلبکار است و باز هم می ماند، هدفی به غیر از مادیات را دنبال می کند.

تیمی که دو سال متوالی است که در کمرکش بالای جدول جا دارد مگر می شود برای ماندن تلاش کند؟ما دو سال پیش هفتم شدیم و پارسال هم در لیگ به آن سختی و با آن مشکلات وحشتناک یازدهم شدیم

سایت گل – داماش گیلان را باید امسال یکی از بومی ترین تیمهای لیگ برتر بدانیم. تیمی که از سرمربی و تا اکثر بازیکنانش نه تنها بومی گیلان هستند که به نوعی پرورش یافته خود باشگاه هم می باشند. امسال برای بار دوم است که داماش با یک مربی بومی استارت زده و همه امیدوارند که اتفاقاتی که برای امید هرندی در سال گذشته روی داده است این بار تکرار نشود. به سراغ افشین ناظمی رفتیم تا از زیر و بم تیمش بیشتر بدانیم:

وضعیت امسال داماش؟

همه ی بازیکنان سال گذشته را به جز دو نفر حفظ کردیم. در بین با به جز نفرات سال گذشته گروهی بازیکن جوان و جویای نام هم هستند و چند جای خالی داریم که به مرور با بازیکنان مد نظرمان پرشان خواهیم کرد. لیگ امسال با توجه به شانزده تیمی فشرده است و رقابت ها پایاپای. مشکل اصلی ما همچنان مالی است. در اصل ما داریم مشکلات دو سال گذشته را با خود می کشیم و این برای ما سخت است.واقعا و به صورت جد از مسئولان سیاسی و ورزشی گیلان می خواهیم فکری به حال مشکلات تیم ما بکنند.

هدف ما این است که امسال بتوانیم از سال های گذشته هم بهتر نتیجه بگیریم. عابدینی در تهران در تلاش است تا بتواند مشکلات ما را به صورت کلان حل نماید و امیدواریم با تمام شدن دغدغه های مالی چند ساله با یک انرژی خوب وارد مسابقات شویم.

دلیل لغو اردوی لواسان چه بود؟

دلیل اصلی این بود که لیگ به تعویق افتاد. بعد ما دیدیم که هنوز تیممان هم تکمیل نشده و در حال جذب بازیکن هستیم. تصمیم گرفتیم با کامل شدن تیم به اردو برویم.

شما برای بار سوم است که سرمربی داماش می شوید، اما دوباره گذشته به عنوان جایگزین آمده بودید و فشار کمتری روی شما بود.اما این بار از ابتدای فصل این وظیفه را قبول کردید و این مسئولیت شما را دشوار نمی کند؟

اینجا جا داره تا از همه ی مربیانی که تا امروز برای داماش زحمت کشیدند تشکر کنم و دست همه را می بوسم. بله امسال تجربه اول تیم بستن من هست. اما خوشحالم که مدیریت توانست اسکلت بندی را حفظ نماید. با شناختی که در این سالها از نفراتم دارم بسیار امیدوار هستم به آینده. مخصوصا دلگرمی ام بیشتر به هوادارن پر شمار و پرشورمان است. من فراموش نمی کنم زمانی که سال پیش ما دوبازی را باختیم و آنها مدت طولانی پس از بازی ایستادند و ما را تشویق کردند و پشت ما را خالی نکردند.

وضعیت تمرینات چه طور است؟

مشکل ما در حال حاضر مشکل خاص خانوداگی است که برای بدنسازمان آقای صالح نیا افتاده و این کارمان را سخت کرده است.منتظریم که اگر مشکلش حل نشود نفر تازه ای را به جمع ما اضافه کنیم. تمام تلاش مان این است که فکر بازیکنان را از مشکل مالی معطوف به تمرینات کنیم و به آنها گفته ام که حالا به خاطر شرتان و هواداران تمدید کرده اید باید فکر و ذهن تان هم مشغول تمرین باشد. شما بهتر می دانید که وقتی پول نباشد حاشیه به وجود می آید من و همکارانم نمی گذاریم این حواشی به تیم ضربه بزند.

از همکارانتان بگویید. آیا داماش برای ماندن تلاش می کند یا بالا نشینی؟

آقای مرغوب مشاور تیم است و آقایان ربیع فر و نظر محمدی کمک هایم هستند که سال هاست همدیگر را می شناسیم و با هم کار می کنیم. آقای کولیوند هم از داماش تهران به ما اضافه شده که مطئنم تیم خوبی را در کنار هم تشکیل خواهیم داد. درباره سوال دوم شما باید بگویم که تیمی که دو سال متوالی است که در کمرکش بالایی جدول جا دارد مگر می شود که برای ماندن تلاش کند؟ ما دو سال پیش هفتم شدیم و پارسال هم در لیگ به آن سختی و با آن مشکلات وحشتناک یازدهم شدیم. پس مطمئن باشید که امسال با قدرت تر و محکم از دو سال پیش می آییم و همه ی تلاش مان این است که استارتی بزنیم تا بتوانیم برای آینده فوتبال رشت خودمان را ماندگار سازیم. این حداقل کاری است که می توانیم برای هوادارانمان انجام دهیم.

در سال گذشته شما در چند پست مثل دفاع راست و گوش ها مشکل داشتید. امسال هم دو بازیکنی که از شما جدا شدند بیش از نیمی از گلهای داماش را به ثمر رسانده بودند.چه فکری برای نقاط ضعف هایتان دارید؟

ما سعی می کنیم با تمام توان روی ضعف هایمان کار کنیم. شما نمی توانید درباره داماش صحبت کنید و توجهی به مشکلاتش نداشته باشید. اینها را که می گویید قبول دارم اما ما با این شرایط نمی توانیم بریز و بپاش کنیم. بعضی از بازیکنان قراردادشان با ما دو ساله بود و به نفع تیم بود نگه داریمشان. استراتژی ما امسال جوانگرایی است و حتما هم نتیجه می گیریم، سخت است اما تلاش می کنیم موفق شویم. از روز اول هم که جهانبخش را به تیم اصلی آوردیم که یک بازیکن تمام و کمال نبود، در تیم همه به او کمک کردند و خودش تلاش کرد و موفق شدو درست مثل حسین ابراهیمی. این جوانانی هم که الان کنار ما هستند اگر تلاش کنیم آنها هم می توانند نقاط ضعف ما را بپوشانند.

حرف آخر؟

امسال هر مشکلی داشته باشیم، دیگر بار روحی منفی مضاعف نداریم. آقای عابدینی تلاشش را می کند و همه باید به او کمک کند. خبرهای خوبی ایشان برای ما داشتند و کل تیم هم به پشتوانه هوادارانمان تلاش می کنیم تا نشان دهیم حرفهای زیادی برای گفتن داریم. فقط دوست دارم مردم بدانند که بازیکن و مربی که هنوز پول گذشته اش را نگرفته و باز هم قراردادش را تمدید می کند، در فوتبال به جز مادیات اهداف و دلگرمی های دیگری را دنبال می کند.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 12:29 pm

مدير برنامه هاى دهنوى يک سى دى به حسن زاده داره , فايل صوتى مكالمه ى شيرينى كثيف با دهنوى , معلوم شده اول با سپاهان بسته بعد اونا ميخواستن بگيرنش
متن كامل مكالمه رو بخونيد , طولانيه ولى ارزش داره

فایل صوتی ، شفاف سازی کرد

وکیل دهنوی متن پیاده شده فایل صوتی تماس شیرینی با دهنوی را به همراه سی.دی آن به کمیته انضباطی داد. فایلی که نشان می داد پرسپولیسی ها با علم به اینکه دهنوی با سپاهان قرارداد داشته ، با او قرارداد بسته اند .حسن زاده از وکیل دهنوی خواست فایل را در جلسه پخش نکند تا حرمت ها حفظ شود اما آن را ضمیمه پرونده کرد .متن گفت و گوها که سی. دی آن هم تحویل سایت گل گردیده اینگونه است:

دهنوی: سردار هم اون شب گفت من مشکل را حل می کنم.من هم دوست دارم امسال بیام پرسپولیس اگر واقعا شرایط مهیا بشه. من واقعا فکرم خرابه. واقعا میگم.

شیرینی: قاسم، آقای قاسم خان!

دهنوی: جانم.

شیرینی: اون چک پول تو حسابه.برو بگیر، ها، اون صد و ده تومنه.

دهنوی: خب.

شیرینی:دوما" ها الو....

دهنوی: صدا میاد حاجی.

شیرینی: دومندش خب؟از اینها ، شما یا اطمینان داری یا نداری.

دهنوی :من ، بحث اطمینان نیست.

شیرینی: ما باید پولتو بدیم، ما با تو قرارداد بستیم.

دهنوی: من مشکلی ندارم، حاجی مشکل من را حل کنید به خدا الان پا میشم میام سر تمرین.

شیرینی:آقا من یه سئوال ساده ازت دارم، خب؟

دهنوی: بگو حاجی.

شیرینی: مگه ما چند صد میلیون برای تو ندادیم؟ها؟ یا باید بدیم. ما داریم میدیم. ما ضرر می کنیم اگه محروم کردند..

دهنوی: باشه.

شیرینی: آقا تو رامحروم کنند باشگاه پرسپولیس ضرر نمیکنه به نظرت؟

دهنوی: چرا من الان فکرم....

شیرینی: اجازه بده، ما که نمیایم یه سرمایه مون را له کنند که. غیر از اینکه باهات صحبت کردیم ، نمیزاریم این اتفاق بیافته که.

دهنوی:خیلی خب، حاجی من منتظرم همه چی ختم به خیر بشه، پا شم از روی راحتی بیام سر تمرین پرسپولیس. به خدا دوست دارم.

شیرینی:خب من دارم به شما چی میگم؟ آقا ببخشید ، خودمون تو این فکر نیستیم که پول تو را بدیم تو محروم شی نتونی بازی کنی؟

دهنوی:من همین را میگم. من الان داغونم به خاطر همین.

شیرینی: آقا با ما دیگه.میخوای بنویسم همه مسئولیتش با ما؟

دهنوی: درسته.

شیرینی: آقا من نامه به شما میدم.خب؟ الو....

دهنوی: جانم حاجی.

شیرینی: در صورت محروم کردن خب ؟ ما پول تو را پرداخت می کنیم.

دهنوی: باشه قبوله آقا مشکلی نداره.

شیرینی: بهتر این؟

دهنوی: آره

شیرینی: نه بهتر از این؟

دهنوی: باشه.باشه دیگه حرفتون سند، مشکلی ندارم حاجی.

شیرینی: خب پس کی میای تهران؟

دهنوی: من حاجی تمرینات شروع بشه، چون فکر کنم سه چهار روز استراحت داده درسته؟.

شیرینی: ها؟ چی؟

دهنوی: میگم علی آقا سه چهار روز استراحت داده درسته؟.

شیرینی: نه نه

دهنوی: همین، برای چیز دیگه. قبل از سرعین اردبیل.

شیرینی: نه بابا، فردا جمعه تمرین داریم بعد از ظهر.

دهنوی:الان من با مولایی حرف زدم.گفت سه چهار روز ما داریم مشهد.

شیرینی: آقا من دارم بهت میگم. فردا جمعه تمرین داریم. من میگه میشه شما، خبر نداشته باشم.

دهنوی:حاجی به امید خدا من مشکل ندارم بیام سر تمرین. فقط باید مشکلم حل شه چون همه جا....

شیرینی: آقا من کاغذ می نویسم بهت میدم.اهه. با من دیگه ، بلند شو بیا، نترس.

دهنوی:حاجی الان بحث سپاهان هم هست.اونها دیشب یه حرفهایی زدند من واقعا الان مونده ام توش.

شیرینی: آقا اینها بچه ترسونده اند.(........غیر قابل نوشتن)! من 600میلیون از اون یارو شهاب گردان می گیرم.اگه اون وقت دروازه شون رو فلج نکردم.بابا تو چیکار داری؟

دهنوی: باشه من زنگ می زنم پس بهت حاجی.

شیرینی:نه، دوباره الان میگی زنگ میزنم مثل ظهر و هواپیمای ساعت چهارته.

دهنوی: من با پرواز آتا بودم.من نمی خواستم. من اگه می اومدم میدونستم وجهه ام بد میشه. برا همون ، من عذر خواهی بکنم ازت. من پرواز آتا 3و 40 دقیقه بود. حقیقت را میگم. تاخیرهم خورده بود میتونید الان سئوال هم کنید.

شیرینی: چی خورد؟ چند بود؟ 17و 40دقیقه؟

دهنوی:15و 40 دقیقه.میتونید الان سئوال کنید خب، تاخیر هم....

شیرینی: پس آسمان نبود.

دهنوی: نه، آتا بود، خب، من چون گفتم انحرافی بزنم بهتره، چون اگه اینجوری بشه شرمنده ات میشم برا همون موندم. گفتم باشه. حتی رفتم. آقای عزیزی سئوال کن. حتی من گفتم پروازم را کنسل کن میخوام برم سر تمرین پرسپولیس.. آقای عالی پور زنگ زدیم با هم صحبت کردیم گفت اگه اینجوری بشی بد از بدتر میشه. گفتم پس باشه. پس من الان به آقای شیرینی میگم با پرواز آسمانم. اونجا هم گوشی را دادم به فرهاد پسر خاله ام صحبت کنه.

شیرینی: آره میدونم.

دهنوی: به خاطر همون من عذر خواهی کنم، از دروغ گفتن خوشم نمیاد.مجبور شدم.

شیرینی: قاسم ، گوش بده قاسم . خب منم گفتم که بفهمی نری زیر آبی، می فهمم. قاسم گوش کن قاسم.

دهنوی: جانم.

شیرینی: شما ببخشید، هم با ما داری با اونها هم یه چیزی امضا کردی پولی نگرفتی.خب گوش بده.

شیرینی: در هر صورت باید دل رو به دریا بزنی. خب؟ مثلا میگم وقتی که من الان دارم مسئولیتش را قبول می کنم میگم بیا تهران، خب ، هر اتفاقی افتاد باشگاه پشت ته. تو از چی می ترسی؟

دهنوی: چون سردار رویانیان گفت من اوکی می کنم بیا سر تمرین ، الان منتظرم اوکی کنه بیام سر تمرین.همین الان با آقای دهقان داشتم صحبت می کردم همین الان.

شیرینی: دهقان با من صحبت کرد الان ، خب؟

دهنوی: آره من بهشون گفتم.

شیرینی: گوش کن، الان با من صحبت کرد. نظر ما کلا" اینه.خب قاسم جان، بلند شو بیا، خب، بلند شو بیا. به هیچ وجه من الوجوه هم شک تو دلت راه نده. آقا مگه تو پریشب که امضا کردی با قوت قلب امضا نکردی؟ها؟

دهنوی: چرا.

شیرینی:الو...

دهنوی: چرا حاجی، چرا.صدا میاد.

شیرینی:همون کارهایی که الان اونها میگن پرسپولیس هم میتونه بکنه مثلا دیگه. این حرفا کدومه؟ آقا خیلی زود اگه پرسپولیس را انتخاب کردی بلند شو بیا. آقا من الان مگه دیوونه ام که چند صد میلیون پیش به تو بدم بعد تو بازی نکنی برا من؟ ها؟

شیرینی: درسته یا نه؟ تو نمیدونی سی چهل میلیون آدم فشار آوردن یعنی چی. یعنی سپاهان اگه یه خورده با شما الان بد رفتاری کنه، پشتت پرسپولیس باشه ، الان تو بالا خبرهای فارس و اینها حرف های بدی زدند. خب؟ یعنی شخصیت شما را الان متزلزل می کنند. ولی شما بیای اینجا 40میلیون آدم پشتته. (........غیر قابل نوشتن). اصلا فکر نکن که هیچ اتفاقی می افته. غیر از اینکه زور خودمون هم پشتش هست.

دهنوی: من منتظرم دیگه حاجی، مشکل نداره. من سر تمرین میام واقعا ترسم از اینه که آبرو و اعتبار و همه چیزم الان داره میره.

شیرینی: بابا من می نویسم به شما میدم.شما تو پرسپولیس بیای آبرو و اعتبارت نمیره.شاید بری تو سپاهان ، چون جمعیت زیادی طرفدار پرسپولیسند بگن این آدم اینجوری بود. خب؟ ولی الان بیای تو پرسپولیس یه هجمه بزرگ پشتیبان مردمی پیدا میکنی. متوجه منظورم شدی؟

دهنوی:آره آره.

شیرینی: مگه همون شب هم سردار نگفت یا علی گفتی تا آخرش من هستم. خودم میدونم با اینها چیکار کنم؟

دهنوی: باشه حاجی، پس من باهات صحبت میکنم دوباره.

شیرینی:قرار شد تو نترسی دیگه.عالی پور مالی پور را ول کن. بعضی کارها باید اینجوری انجام بشه.

مگه علی دایی نبودش که گفتند نمیشه و ما کردیم. ها؟

دهنوی: من همین را میخوام همه چی شسته رفته باشه، با مدرک و قانونی پاشم بیام سر تمرین شما. راحت، فکرمم هیچی.

شیرینی: آقا گوش کن. میخواهند شما را محروم کنند دیگه؟باید با ما طرف شن دیگه.درسته؟

شیرینی: به غیر از اون با 40 میلیون آدم باید طرف شن.تو الان کار درسته که بیای مطبوعات بفهمند شما انتخابتو کردی. خب؟؟بقیه با ما دعواش.پسر خوب .میگن،به یارومیگن هم دنیارا از دست داده و هم آخرتشو .خب. وخسر الدنیا و الاخره.تو با ما قرارداد نوشتی. حالا فکر کن به اونها یه امضا هم دادی.خب؟ گوش کن.

دهنوی: الان آقا مهران داشتیم باهاش صحبت می کردیم گفت تعهد نامه ،گفتم که تعهد نامه آقای شیرینی نوشته اند و هیچ مشکلی هم نداره ولی گفتند آقای شیرینی گفته من همچین تعهدی ننوشتم.گفتم من کاری ندارم.

شیرینی:نه، عالی پور ، گوش بده. یه دقیقه گوش بده. یه دقیقه گوش کن. من چرا با خود تو صادق صحبت می کنم. دیدی که اونجا هم با عالی پور تلفنی صحبت می کردم چه جور صحبت کردم. دیدی که جلو خودت. خب؟ گفتم مخصوصا اینجوری بگم که او اینقد بگه من اینقد بگم. درسته یا نه؟ اینها را رک بهت گفتم یا نه؟ ها؟ الو. عالی پور اومد منو توجیه کنه ،خب گفته تعهد شما، گفتم کدوم تعهد ؟ کدوم کاغذ؟ خب؟ من مثل دارم میگم. تو جای عالی پور را بگیر.خب؟همون کاری که سپاهان میتونه کنه پرسپولیس هم میتونه بکنه دیگه. تازه پرسپولیس را که تو اومدی خودت امضا کردی.اونو اگه با فکس فرستادی. گرفتی حرفمو؟ تازه این که جدیدتره اون قدیمی تره. گرفتی حرفمو؟

دهنوی: من همینو میگم. من میخوام یه جایی بیام.با خلوص نیت.

شیرینی: گوش کن، آقا بعد من دارم پول میدم پول دادم خب گرفتی؟ نمیام پولمو بسوزنم که قاسم جون. اهه.

دهنوی: من میخوام فکرم راحت باشه. آقای شیرینی فکر بازیکن خراب باشه...

شیرینی: آقا فکرت راحت.گوش کن. تو قرار شد. نگاه کن اون شب یه حرفی با هم زدیم. قرار شد بابا دیگه از جنگش نترسی.تو کارت را شروع کن بقیه اش را بسپار به ما.

دهنوی: باشه.من مشکلی ندارم شما چی کنید، اوکی کنید.

شیرینی: خب منم همینو دارم میگم. اعتماد کن بسپار به ما. واقعا به صحبت این قانون و مهران عالی پور اینها نگاه نکن. به عالی پور بگو این کارهایی که اونها میتونند با ما بکنند پرسپولیس با من نمیتونه بکنه؟ بگو فکر کن من رفتم الان سپاهان.بگو این کاری که اونها کردند پرسپولیس نمیتونه بکنه؟ اینو بهش بگو. گرفتی؟

دهنوی: الان من باهاش صحبت می کنم. همین الان.

شیرینی: نه، همین کارو کن. بگو شیرینی تهدید کرده . اینجوری بهش بگو . بگو گفته ما هم این کارو می کنیم.

دهنوی:اینجا دیگه حاجی وای واویلا میشه.باشه. من الان صحبت میکنم باهاش. خدا حافظ.

نکات مهم گفتگوکه وکیل دهنوی به آنها استناد کرد:1-گفتگو بعد از آغاز تمرینات پرسپولیس است(زمان مکالمه پنجشنبه 9خرداد است). پرسپولیس از 7خرداد تمریناتش آغاز شده و دهنوی هم در خلال حرفهایش می گوید قبل از سرعین استراحت داده اند ، شیرینی می گوید فردا جمعه تمرین داریم. بعد می گوید مگه پریشب با قوت قلب امضا نکردی؟ پریشب روز نهم می شود چندم؟

2-شیرینی به صراحت می گوید: «تازه پرسپولیس را که تو اومدی خودت امضا کردی.اونو اگه با فکس فرستادی. گرفتی حرفمو؟ تازه این که جدیدتره اون قدیمی تره. گرفتی حرفمو؟ » معنای این حرف چیست؟ آیا پرسپولیس زودتر قرارداد بسته؟

3-دهنوی مکرر اصراردارد که مشکل او با سپاهان حل شود بعد سرتمرینات بیاید. شیرینی اما نمی گوید چرا بعد از ما رفتی با سپاهان قرارداد بستی یا چرا به ما نگفتی با سپاهان قرارداد داری؟

4-شیرینی به نقل از رویانیان به دهنوی گفته تو یا علی بگو بقیه اش با ما.من میدونم با اینها( سپاهانی ها) چه کار کنم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 3:10 pm

این مکالمه ی شیرینی و دهنوی فقط قسمتی از مافیایی بودن فوتبال ما و لابی و نفوذ تیم هایی مثل پرسپولیس و استقلال را نشون می ده.
صحبت های شیرینی مصداق بارز جمله ی معروف مارلون براندو (( پیشنهادی بهش می دم که نتونه رد کنه)) هست.فقط کم مونده بود اون وسط آهنگ پدرخوانده بزارند. /15/
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 4:02 pm

[color=black:15ac0a7c1f][b:15ac0a7c1f]مهندس میر حق جو سرپرست شهرداری رشت شد + حکم استاندار[/b:15ac0a7c1f]

بنا بر اخبار واصله مهندس میر نوید میر حق جو با حکم استاندار گیلان بعنوان سرپرست شهرداری کلانشهر رشت منصوب شد .

مهندس میر حق جو یکی از مدیران باسابقه شهرداری رشت می باشد که در سوابق او می توان به معاون عمرانی و شهرسازی شهرداری رشت اشاره کرد اخرین سمت مهندس میر نوید میر حق جو مدیر منطقه دو شهرداری رشت می باشد .

به گزارش دیار میرزا در حکم سرپرست شهرداری رشت آمده است :
جناب آقای میرنوید میرحق جو
سلام علیکم
با توجه به اختیارات حاصله از ماده ۸۵ اصلاحی (۲۷/۸/۸۶) قانون تشکیلات ، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران به جانشینی از سوی شورای اسلامی شهر رشت جنابعالی را به سمت سرپرست شهرداری رشت منصوب می‌نمایم.

امید است با اتکّال به پروردگار منّان و در ظلّ توجّهات حضرت بقیه‌ا… الاعظم ارواحنا فداه، در تحقّق اهداف عالی نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری، با رعایت کامل قانون شهرداری و سایر قوانین و مقرّرات در انجام امور محوّله موفق و مؤید باشید .

کیهان هاشم نیا
استاندار و جانشین شورای اسلامی شهر رشت
[/color:15ac0a7c1f]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 4:09 pm

چاوشی:همان مهاجم گلزن سابق می شو

مهاجم داماش گیلان:به رغم مشکلات زیاد در فصل گذشته نتایج خوبی گرفتیم.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،در اوایل مسابقات فصل گذشته لیگ برتر فوتبال ایران ، پای افشین چاوشی به گل بازشد و او چند بار دروازه حریفان داماش را باز کرد.اما به تدریج جای خود را در ترکیب اصلی آبی پوشان از دست داد و روی نیمکت ذخیره ها نشست.
چاوشی در این مورد گفت: با وجود آنکه فصل قبل را با مشکلات و کمبودهای زیاد و نداشتن اسپانسر مالی و طلب بسیار زیاد بازیکنان آغاز کردیم ولی در مجموع نتایج خوبی گرفتیم و تا مکان دهم جدول هم بالا رفتیم. بعد که آقای حمید درخشان آمد و چند بازیکن محبوب خودش را آورد ، من نیمکت نشین شدم و بازیکن ذخیره نیز نمی تواند در چند دقیقه توانایی های خود را نشان دهد، به خاطر همان رفتار بود که من فصل بدی را پشت سر گذاشتم.
افشین چاوشی مهاجم داماش گیلان در ادامه صحبت هایش گفت:قراردادم را با داماش تمدید کرده ام و می خواهم ثابت کنم که باز هم قدرت گل زدن برای تیم شهر خود را دارم،باید نشان دهم که آقای درخشان در مورد من مرتکب اشتباه شد و در این فصل باید همان چاوشی همیشه آماده داماش گیلان در برابر حریفان باشم
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط lllsamanlll » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 5:07 pm

کسی لوگو png تیم های لیگ برتری رو نداره؟
نماد کاربر
lllsamanlll
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 5:40 pm

به گزارش مشرق، دیدار تیمهای فوتسال ایران و امارات از سری مسابقات بازی‌های آسیایی داخل سالن اینچئون با نتیجه 13 بر صفر به سود تیم فوتسال ایران به پایان رسید.

جونم بزنید بترکونید عرب ها رو
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 6:03 pm

امیدوارم تیم شهرک همین قدری که به لطف آغای درودگر تو رسانه ها قبل شروع فصل بعد از پرسپولیس و چند تیم دیگر گوی سبقت رو از ما ربودن امسال هم از زیر ما درآن ویه نفسی بکشن!پوسیدن اون زیر به غرعااااااااان!
خدایی واسه هر چرت وپرتی یه خبر رد می کنن!
امروز بازی دوستانه با تیم خودی!
چند هفته پیش یه نامه از ایران دوست به دروخر!
نامه دروخر و دوستان به هدایتی برای بازگشت!
.....
آغای درودگر محبوب شهر باران ،عزیز من این خرجا راه به جایی نمی بره!با دراگان بی دراگان زیرمایین،شک نکن.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 6:25 pm

روز جمعه

ساعت:4

سالن آتش نشانی

شهرداری رشت&...گرگان

بیاین[/b][b]
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 7:09 pm

[color=darkblue:6fd51d9126][size=18:6fd51d9126]حالم از سایت گل بهم میخوره,فقط باید طرفدار یکی ازون تیمهای... باشی تا نظرت رو چاپ کنن کثافتا!!!!!!!!فقط رشت فقط داماش فقط سپیدرود!!!!!!اینقدر میگیم تا .............................. /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/size:6fd51d9126][/color:6fd51d9126]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 7:55 pm

عکس بازی سپیدرود پسپس
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_6
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 8:40 pm

[quote:50e2aeb1b7="popo131"]آبراران يه سوال My Computer باز نميشه ...چرا و آيا مشكل از ويندوزه ؟؟؟؟؟؟[/quote:50e2aeb1b7]
آبرار توی نوار آدرس (Address Bar) هم کلمه ی computer رو تایپ میکنی نمیاد؟؟
اگه نمیاد و فقط مشکل سیستمت همینه نیاز به عوض کردن کامل ویندوزت نیست!منظورم full format کردن هستش
دوتا راه داری => یکی اینه که یه سی دی یا دی وی دی ویندوز بذاری توی درایوت و بذاری Autorun ش بالا بیاد و ازون طریق بدون اینکه به خودت ترسی راه بدی :D دکمه نصب یا Install رو بزن و بذار تا فایل های خرابت تعمیر شه..
اگه با این کار مشکلت حل نشد بگو بهم تا یه راه دیگه بگم بهت
آبرار قوربان
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان