[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه ژوئن 25, 2013 3:41 pm

[quote:8f6d087b3c="havadarehamishegi"][quote:8f6d087b3c="amirdamashcity"][quote:8f6d087b3c="havadarehamishegi"]بچه های منظریه یا هرکی که میدونه پیتزا گارمون پیتزاهاش خوبه؟؟؟ :)[/quote:8f6d087b3c]
آره ولی پیزریا گلسار بهتره اما در کل گارمون خوبه مخصوصا پیتزا زبان و یونانیش به هر حال جای ما رو هم خالی کن :wink:[/quote:8f6d087b3c]

دیگه اینقدر پیزریا رفتیم و سر میز خودمون نشستیم شدیم یه پا مثه فیلم اشنایی با مادر :wink:[/quote:8f6d087b3c]

:lol: پس برو همون گارمون حداقل تنوع میشه البته ساندویچ هاش هم خیلی خوبه مخصوصا رست بیف و بلغاری
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه ژوئن 25, 2013 3:43 pm

[quote:34bfa4d2d4="keyvan"]بچه ها دنبال یه آهنگ میگردم.... دهنم سرویس شد از بس تو گوگل گشتم پیداش نکردم.... کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟ /17/

پ.ن: متن آهنگ و حتی اسم خواننده رو دارم ولی هرچی میگردم فقط متنش موجوده و خوده آهنگ نیست.... :idea:[/quote:34bfa4d2d4]
اسم خوانندش چیه؟
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه ژوئن 25, 2013 3:43 pm

کارگاه تولید پیله کرم ابریشم - گیلان

پرورش کرم ابریشم یکی از فعالیت‌های کشاورزان گیلان است.

در حال حاضر نوغانداران، محصول ابریشم را عمدتاً بصورت پیله، بفروش می‏رسانند. با وجود این که گیلان مهمترین تولیدکننده ابریشم در ایران است؛ اما کمترین فعالیت تبدیلی آن را دارد.

http://isna.ir/fa/imageReport/920404023 ... A7%D9%86#1

یادش بخیر :arrow:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه ژوئن 25, 2013 3:44 pm

[quote:1a08a1e70d="amirdamashcity"][quote:1a08a1e70d="keyvan"]بچه ها دنبال یه آهنگ میگردم.... دهنم سرویس شد از بس تو گوگل گشتم پیداش نکردم.... کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟ /17/

پ.ن: متن آهنگ و حتی اسم خواننده رو دارم ولی هرچی میگردم فقط متنش موجوده و خوده آهنگ نیست.... :idea:[/quote:1a08a1e70d]

اسم خوانندش چیه؟[/quote:1a08a1e70d]

خصوصی :wink:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه ژوئن 25, 2013 4:03 pm

keyvan
خصوصی رو چک کن
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ardalan_royaei » سه شنبه ژوئن 25, 2013 5:22 pm

گارمون خوبه
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه ژوئن 25, 2013 5:31 pm

آبراران خبر دارید یه بخشی از پل در حال ساخت صابرین نشست کرده؟ معلوم نیست مهندس ناظر پیمانکار چه غلطی کردن تا الان؟ /15/ /15/
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه ژوئن 25, 2013 6:45 pm

[quote:fe4b31d810="gilan-astaneh"]آبراران خبر دارید یه بخشی از پل در حال ساخت صابرین نشست کرده؟ معلوم نیست مهندس ناظر پیمانکار چه غلطی کردن تا الان؟ /15/ /15/[/quote:fe4b31d810]

اون قسمتی که خرپا فلزی کار شده بود به علت قالب بندی غیر اصولی بعد از بتن ریزی قالبها باز شد.االان باید بتن اون قسمت رو تخریب کنن و دوباره بتن ریزی کنند
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه ژوئن 25, 2013 6:59 pm

[quote:2d707b67cf="havadarehamishegi"]بچه های منظریه یا هرکی که میدونه پیتزا گارمون پیتزاهاش خوبه؟؟؟ :)[/quote:2d707b67cf]

گارمون اگه رفتی فقط پیتزا رو اورد سریع نخور چون خیلی داغه :lol:

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط metall » سه شنبه ژوئن 25, 2013 7:00 pm

گیلان آنلاین: شهرداری رشت در خصوص تقاطع غیر همسطح شهیدان باستانی‏ شعار و قلی‏پور اطلاعیه‏ ای صادر کرده است.

در این اطلاعیه آمده است؛ به اطلاع کلیه شهروندان عزیز می‏رساند دهانه بیست و ششم تقاطع غیرهمسطح شهیدان باستانی شعار و قلی‏پور، آخرین دهانه در دست اجرا و به طول 43.75 متر، بزرگترین دهانه پل است که به دلیل قرار گرفتن بر روی پل قدیمی زرجوب امکان اجرای داربست جهت نگهداری قالب به روش معمولی وجود نداشته و جهت نگهداری قالب از یک سازه موقت خرپائی به منظور تحمل بار و انتقال آن به دو طرف پل قدیمی استفاده شده که در حین بتن‏ریزی در مورخ 3 تیرماه 92 به دلیل خرابی پاره‏ای از اجزای داربست و سازه موقت، خیز بیش از حد مجاز در سازه خرپائی موقت ایجاد شد که منجر به توقف عملیات اجرایی گردید.

همچنین در این اطلاعیه آمده است؛ سازه اصلی پل دچار هیچ آسیبی نشد و خسارت وارده صرفاً مالی و متوجه قالب و سازه خرپائی موقت پیمانکار شد. عملیات جمع آوری قالب و سازه خرپائی موقت و داربست و بازسازی مجدد آن بلافاصله توسط پیمانکار آغاز و بطور شبانه روزی تا تحقق نتیجه نهایی ادامه می‏یابد. به همین جهت بوجود آمدن مشکل فوق زمان بهره‏برداری از تقاطع دچار وقفه چند هفته‏ای شده است. / ایسنا
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژوئن 25, 2013 7:06 pm

[quote:80f29dd75b="metall"]گیلان آنلاین: شهرداری رشت در خصوص تقاطع غیر همسطح شهیدان باستانی‏ شعار و قلی‏پور اطلاعیه‏ ای صادر کرده است.

در این اطلاعیه آمده است؛ به اطلاع کلیه شهروندان عزیز می‏رساند دهانه بیست و ششم تقاطع غیرهمسطح شهیدان باستانی شعار و قلی‏پور، آخرین دهانه در دست اجرا و به طول 43.75 متر، بزرگترین دهانه پل است که به دلیل قرار گرفتن بر روی پل قدیمی زرجوب امکان اجرای داربست جهت نگهداری قالب به روش معمولی وجود نداشته و جهت نگهداری قالب از یک سازه موقت خرپائی به منظور تحمل بار و انتقال آن به دو طرف پل قدیمی استفاده شده که در حین بتن‏ریزی در مورخ 3 تیرماه 92 به دلیل خرابی پاره‏ای از اجزای داربست و سازه موقت، خیز بیش از حد مجاز در سازه خرپائی موقت ایجاد شد که منجر به توقف عملیات اجرایی گردید.

همچنین در این اطلاعیه آمده است؛ سازه اصلی پل دچار هیچ آسیبی نشد و خسارت وارده صرفاً مالی و متوجه قالب و سازه خرپائی موقت پیمانکار شد. عملیات جمع آوری قالب و سازه خرپائی موقت و داربست و بازسازی مجدد آن بلافاصله توسط پیمانکار آغاز و بطور شبانه روزی تا تحقق نتیجه نهایی ادامه می‏یابد. به همین جهت بوجود آمدن مشکل فوق زمان بهره‏برداری از تقاطع دچار وقفه چند هفته‏ای شده است. / ایسنا[/quote:80f29dd75b]

با ما هم آره؟ :wink:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه ژوئن 25, 2013 7:31 pm

[quote:5368a5c64f="soroosh8"][quote:5368a5c64f="metall"]گیلان آنلاین: شهرداری رشت در خصوص تقاطع غیر همسطح شهیدان باستانی‏ شعار و قلی‏پور اطلاعیه‏ ای صادر کرده است.

همچنین در این اطلاعیه آمده است؛ سازه اصلی پل دچار هیچ آسیبی نشد و خسارت وارده صرفاً مالی و متوجه قالب و سازه خرپائی موقت پیمانکار شد. عملیات جمع آوری قالب و سازه خرپائی موقت و داربست و بازسازی مجدد آن بلافاصله توسط پیمانکار آغاز و بطور شبانه روزی تا تحقق نتیجه نهایی ادامه می‏یابد. به همین جهت بوجود آمدن مشکل فوق زمان بهره‏برداری از تقاطع دچار وقفه چند هفته‏ای شده است. / ایسنا[/quote:5368a5c64f]

با ما هم آره؟ :wink:[/quote:5368a5c64f]

سروش جان دقیقا مشکل همینی هست که تو خبر اومده

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar0131 » سه شنبه ژوئن 25, 2013 8:05 pm

[quote:51e396af7d="yankee"][quote:51e396af7d="havadarehamishegi"]بچه های منظریه یا هرکی که میدونه پیتزا گارمون پیتزاهاش خوبه؟؟؟ :)[/quote:51e396af7d]

گارمون اگه رفتی فقط پیتزا رو اورد سریع نخور چون خیلی داغه :lol:[/quote:51e396af7d]
بدک نیست برموداش جالبه!
اگه یونانی بازی یه سر پستو و بارسا برو سریعاااااااااااااااااااا!
:wink:
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه ژوئن 25, 2013 8:27 pm

در شهر همه به من خوشامد مي‌گفتند /[color=blue:edcbe976a3][size=18:edcbe976a3]جهانبخش: نايمخن شبيه رشت است[/size:edcbe976a3][/color:edcbe976a3]

[color=darkred:edcbe976a3]فرداي روز معارفه اكثر روزنامه‌هاي هلندي درباره انتقال من مقاله نوشتند. نظرات آنها خيلي مثبت بود و حضور من به‌عنوان يك جوان ايراني در هلند بازتاب مثبتي داشت.

جواني 19 ساله به نام عليرضا جهانبخش. او چهارمين صادرات فوتبال ايران به سرزمين لاله‌هاي نارنجي است. هافبك مهاجمي كه از تست‌هاي پزشكي باشگاه نايمخن سربلند بيرون آمد و به هواداران اين باشگاه معرفي شد تا نامش رسما قرار بگيرد در ليست بازيكنان فصل 2014-2013 نايمخن. جهانبخش كه براي چند روز استراحت به ايران برگشته، پاسخگوي سوال‌هاي ما است. سوال‌هايي حول و حوش شرايط تيم جديدش و البته شهري كه بايد در آن زندگي كند.

از سفرت به هلند بگو. در اين سفر چه بر تو گذشت و چه كارهايي انجام دادي؟
از اول قرار بود در اين سفر تست‌هاي پزشكي‌ام را پشت سر بگذارم و با شرايط تيم آشنا شوم. 2 روز اول تست‌ها را انجام دادم. سيتي اسكن، ‌ام آر آي و تست قلب. روز سوم هم امكانات شهر را ديدم كه خدا را شكر خيلي خوب بود.
امكانات و آب و هواي شهر نايمخن چطور بود؟
نايمخن شهر خوب و خلوتي است. 160 هزار نفر جمعيت دارد و از نظر آب و هوا خيلي شبيه رشت است. در نايمخن باران زياد مي‌بارد و به همين خاطر هم هست كه مي‌گويم به رشت شباهت دارد.
انگار در يك مصاحبه هم گفته بودي هلند با ايران قابل مقايسه نيست...
اصلا اين حرف را نزدم. متاسفانه حرفهاي من بد ترجمه شده بود اما اميدوارم ذهن مردم منحرف نشود. من فقط گفتم ايران شلوغ است و اينجا خلوت. همين اما نمي‌دانم چرا حرفهاي مرا بد ترجمه كردند و از قول من نوشتند اينجا با ايران قابل مقايسه نيست.
وقتي به شهر رفتي تو را به‌عنوان بازيكن جديد تيم مي‌شناختند؟
بعد از معارفه رفتم داخل شهر و تعجب كردم از اينكه خيلي‌ها مرا مي‌شناختند. همه به من خوشامد مي‌گفتند و اين، يك شروع خوب براي من بود.
روزنامه‌هاي هلندي چه واكنشي نشان دادند؟
فرداي روز معارفه اكثر روزنامه‌هاي هلندي درباره انتقال من مقاله نوشتند. نظرات آنها خيلي مثبت بود و حضور من به‌عنوان يك جوان ايراني در هلند بازتاب مثبتي داشت. اين شرايط را كه ديدم انگيزه‌ام بيشتر شد براي حضور در نايمخن و بازي در ليگ هلند.
با اين حساب حضورت در ليگ هلند قطعي شد؟
صد در صد. تمرين‌هاي تيم هم از همين هفته شروع مي‌شود اما من فعلا به هلند نمي‌روم و در تمرين‌هاي ابتدايي غايب هستم.
چرا؟
قرار است مسوولان باشگاه مجوز كارم را بگيرند كه اين مساله 10، 12 روز زمان مي‌برد. به همين دليل من هم 10 روز ديگر به هلند مي‌روم تا تمرين‌هاي خود را كنار ساير بازيكنان شروع كنم.
در نايمخن شماره چند مي‌پوشي؟
شماره 7 را مي‌پوشم چون به اين شماره خيلي علاقه دارم.
در اين سفر با سرمربي تيم هم حرف زدي؟
با مربي صحبت نكردم اما دورادور مي‌دانم كه نظرش روي من خيلي مثبت است. سرمربي تيم الكس پاستور است كه از فوتباليست‌هاي قديمي هلند بوده.
قطعا هدفت از حضور در نايمخن، رسيدن به پيراهن تيم‌هاي بزرگ هلند مثل آژاكس، پي اس وي، فاينورد و آلكمار است. آيا نايمخن تيمي است كه همه ساله به اين باشگاه‌هاي بزرگ بازيكن منتقل كند و سكوي پرتاب تو باشد؟ اصلا آيا در چند سال گذشته چنين اتفاقي افتاده؟
اين موضوع يكي از اصلي‌ترين سوال‌هايي بود كه من در سفر به هلند پرسيدم. خيلي تحقيق كردم و در آخر فهميدم كه در يكي دو سال گذشته، نايمخن چند بازيكن به آژاكس، آلكمار و ديگر تيم‌هاي مطرح هلند منتقل كرده. پس اين تيم مي‌تواند سكوي پرتاب من باشد.
انگار همه چيز در هلند مهياي موفقيت تو است. فقط اين وسط شايد زبان هلندي مشكل بزرگي باشد براي تو. اين مشكل را چگونه رفع مي‌كني؟
زبان هلندي واقعا سخت است. خيلي از جملات آنها را من حتي نمي‌توانم تلفظ كنم. زبان هلندي خيلي شباهت دارد به زبان آلماني. البته الان دارم زبان انگليسي‌ام را كامل مي‌كنم تا بتوانم از طريق زبان انگليسي ارتباط برقرار كنم. باشگاه هم گفته براي من معلم خصوصي مي‌گيرد تا زبان هلندي را زودتر ياد بگيرم.[/color:edcbe976a3]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... ID=HP_BN_1
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه ژوئن 25, 2013 8:41 pm

این گزارشی که اومد روی سایت الان خیلی جالب بود ...

در اینکه حاج آقا تعادل خیلی می تونه وضع رو بهتر کنه هیچ شکی نیست ... ما در این وضعیت فقط و فقط آرامش می خوایم تا این امواج متلاطم کشور در اقتصاد ، فرهنگ ، ورزش ، پزشکی ، کشاورزی و ... آرام بشه !

اما این سوال برای من ایجاد شده که این همه حرف آیا یک مقداری عملی شده ؟! مثلا کاغذ بازی های معمول برای انتقال چند شرکت به داماش انجام شده ؟! یادمه آقای سراوانی فرموده بودند که به زودی باشگاه داماش گیلان در رشت ثبت میشه ؛ آیا این کار انجام شد ؟! یا حداقل کاغذ بازی هاش انجام شد ؟! در آخر هم این جلسه با اژه ای بود که توی گزارش نوشته شده " یک مبلغی ماهیانه به داماش تعلق میگیره " ... این هم فقط حرف هست یا واقعا اقداماتی داره انجام میشه ؟؟!!

اگه کسی اطلاعی داره بگه تا همه مستفیض بشیم ... /7/ /7/ /12/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان