[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه ژوئن 24, 2013 4:50 pm

[quote:6a097b3cf6="Rashti0131"]

[color=darkblue:6a097b3cf6][size=12:6a097b3cf6]دوستان به نظرتون این شخص چه کسی میتونه باشه؟؟؟[/size:6a097b3cf6][/color:6a097b3cf6][/quote:6a097b3cf6]

میشه یه راهنمایی بکنی؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 4:59 pm

[quote:e67de50b7e="The_King_of_rasht"][quote:e67de50b7e="Rashti0131"]

[color=darkblue:e67de50b7e][size=12:e67de50b7e]دوستان به نظرتون این شخص چه کسی میتونه باشه؟؟؟[/size:e67de50b7e][/color:e67de50b7e][/quote:e67de50b7e]

میشه یه راهنمایی بکنی؟[/quote:e67de50b7e]

[color=darkblue:e67de50b7e]معروف به خفاش شب هست:D[/color:e67de50b7e]
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه ژوئن 24, 2013 5:00 pm

رضا چاقالو (آبرار1989)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 5:04 pm

[quote:4ebb542724="The_King_of_rasht"]رضا چاقالو (آبرار1989)[/quote:4ebb542724]

درسته رضا هست خیلی باحال افتاده تو این عکس :D
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه ژوئن 24, 2013 5:23 pm

نه رضا نیست،به اون میگن رضا دیو
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 5:55 pm

[quote:d2f6beac93="yankee"]مهاجم سپاهان ممنوع الخروج شد / غلامی : برای آقای هدایتی متاسفم

محمد غلامی مهاجم فصل قبل سپاهان که قراردادش را به خاطر درخش در هفته های پایانی با این تیم تمدید کرد در اردوی سپاهان در اسلوونی غایب است.

سایت گل-
سپاهانی ها که برای برپایی یک اردوی تدارکاتی پیش فصل عازم اسلوونی شده اند در فرودگاه فهمیدند که مهاجمشان ممنوع الخروج است.
محمد غلامی در این رابطه به سایت گل گفت: من واقعاً متاسفم برای کسانی که ادعا دارند ...آقای هدایتی این رسمش نیست . چند سال پیش که من در استیل آذین بودم قرار بود باشگاه مالیات قرارداد من را بدهند اما با گذشت چند سال از این موضوع هنوز این اتفاق نیفتاده است و 10 میلیون در اداره مالیات به 30 میلیون تبدیل شده است.
او ادامه می دهد: البته اینکه چطر مالیات 10 میلیونی من شده 30 میلیون برایم جای سوال دارد . اما مهم این است که من از کل موضوع بی خبر بوده ام و طبق قانون و قراردادی که من داشته ام مالیاتم با باشگاه استیل آذین بوده و شخص آقای هدایتی. به هر حال این مشکل حل می شود اما از آقای هدایتی ناراحتم.
غلامی در ادامه افزود :کرانچار خیلی ناراحت بود و بچه ها نیز از این مسئله ناراحت بودند اما خب قسمت بود امیدوارم مشکلم حل شود. البته به جز من هم امید ابراهیمی و شجاع زاده هم در اردو غایب هستند.
این بازیگن درباره شرایط امسال سپاهان هم می گوید: امسال ما مدعی اصلی قهرمانی هستیم و مطمئنم که بهترین سال فوتبالی ام است چرا که می خواهم خودم را به تیم ملی در آستانه جام جهانی برسانم. .[/quote:d2f6beac93]

مگه تو اردوی خارجی تیم ملی نرفته بود ؟! من فکر می کنم تو بازی با اون تیمی که 3 تا خوردیم ، غلامی بازی کرده بود ... همچنین با سپاهان پارسال رفته بود بازی های لیگ قهرمانان رو ...

حالا چرا یهو مشکل مالیاتی پیدا کرده ؛ الله اعلم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 6:09 pm

از دوستان معماري كسي هست اينجا ...ما يه سوال داشتيم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 6:18 pm

[quote:fc28862515="Rashti0131"][quote:fc28862515="The_King_of_rasht"]رضا چاقالو (آبرار1989)[/quote:fc28862515]

درسته رضا هست خیلی باحال افتاده تو این عکس :D[/quote:fc28862515]
[color=black:fc28862515]از حمزه عزیز تشکر ویژه میکنم که روز به روز فراتر میره و لقب میده :roll: :roll:
گویا...
در ضمن اون عکس من نیست.عکس یکی دیگست که میشناسمش.راستی تو یکسال گذشته کسی منو با پیراهن داماش دیده؟! من یه پیراهن 3 سال پیش خریده بودم که بنا به دلایلی اونم دیگه نمیپوشم![/color:fc28862515]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

طراح استادیوم آزادی و فرودگاه مهرآباد تهران درگذشت

پستتوسط mojtaba24 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 6:37 pm

عبدالعزیز فرمانفرمائیان، از بنیان گذاران نظام مهندسی جدید در ایران روز جمعه ۳۱ خردادماه در سن ۹۳ سالگی در اسپانیا درگذشت.
آقای فرمانفرمائیان طراح استادیوم آزادی و فرودگاه مهرآباد تهران بود که از بناها و ساختمان های مدرن دوره پهلوی محسوب می شود.
برخی دیگر از آثار مهم طراحی شده توسط آقای فرمانفرمائیان، ساختمان‌های شرکت نفت، مسجد دانشگاه تهران، ساختمان راکتور اتمی دانشگاه تهران، ساختمان وزارت کشاورزی، ساختمان وزارت کار، ساختمان بانک اعتبارات ایران، ساختمان پست و تلگراف و تلفن، طرح اولیه فرودگاه جدید امام خمینی،ساختمان بورس تهران، دانشکده دامپزشکی، کاخ ملکه مادر در مجموعه سعد آباد، ساختمان اداری صدا و سیما و موزه فرش تهران است.
عبدالعزیز فرمانفرمائیان از تهیه کنندگان طرح جامع شهر تهران بود. برج های سامان و برج های ونک‌ پارک در تهران از مجموعه های مسکونی طراحی شده توسط اوست.
آقای فرمانفرمائیان تحصیلات خود را در دانشسرای عالی ملی هنرهای زیبای پاریس گذراند و در آوریل دهه ۳۰ خورشیدی به ایران بازگشت و پس از مدتی در یکی از آتلیه‌های دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به کار و تدریس مشغول شد.
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 7:10 pm

[color=red:035c68c069][size=18]الگو برداری قهرمان اروپا از محبوب ترین تیم شم[/color:035c68c069]ال ایران

http://upload7.ir/images/69512488271340002875.jpg
پيوست ها
New Microsoft PowerPoint Presentation.jpg
آخرين ويرايش توسط abarar0131 on دوشنبه ژوئن 24, 2013 7:14 pm, ويرايش شده در 3.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه ژوئن 24, 2013 7:12 pm

[quote:db0e75fe51="abarar0131"]http://upload7.ir/images/69512488271340002875.jpg[/quote:db0e75fe51]
دوستان لینک با کیفیت در بالای عکس است در صورت تمایل آن را اجرا کنید.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidrod » دوشنبه ژوئن 24, 2013 7:18 pm

[quote:531ec42f8d="gilan-astaneh"][quote:531ec42f8d="MEHRDAD"][color=black:531ec42f8d]
شروع همزمان پروژه پیاده انزلیچی سنتی تاریخی در خیابان امام و خیابان سعدی

شهرداری رشت در طی روزهای گذشته با نصب بنر در سطح شهر ، خبر از آغاز پروژه پیاده رو سازی در خیابانهای سعدی( بین شهرداری تا سازمان فرهنگی) و خیابان امام خمینی (بین شهرداری تا میدان دکتر حشمت) را داد.
زمان بندی این پروژه از بیست چهارم تیرماه تا آذرماه سال جاری می باشد
[/color:531ec42f8d][/quote:531ec42f8d]

وقتی شهر یه سیستم دایروی ای هست که اگر بخوای از این سر شهر بری به اون سمت شهر باید حتما از شهرداری عبور کنی دیگه این پیاده سازی چه صیغه ای؟ این کار فقط باعث افزایش ترافیک در مهور های مجاور میشه![/quote:531ec42f8d]

بحث شهرسازيش که آيا تغيير کاربري دادن خيابان هاي اصلي شهر که يک عمر شريان هاي اصلي ان بودند به کنار
همون پروژه اعلم الهدي را به خوبي نتونستند اجرا کنند و گند زدن اون فيلمي که براي اعلم الهدي دادن بيرون با اوني که افتتاح شد زمين تا اسمون تفاوت مي کرد به جاي اون مجسمه هاي پرطمراق با چهار تا نيمکت و مکعب درب و داقون ماست مالي کردن و دو تا اسب زوار در رفته و پير بي رمق از اصفهان اوردن که دل ادم مي سوزه به حيوانات بيچاره نگاه کنه تا چه برسه سوارشون بشه ضمن انکه اگر به سنگ فرش نگاه کنيم مي بينيم از مصالح بي کيفيت و کارگران اکثرا ترک استفاده شده بود. معلوم نيست چقدر از پول مردم رو هاپولي مي کنند.
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه ژوئن 24, 2013 8:00 pm

سلام دوستان حوصله شما هم مثل من سر رفته ؟ :arrow:

چه خبرا ؟ چی کار میکنید ؟ تابستون خوش میگذره ؟
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه ژوئن 24, 2013 9:00 pm

[quote:64d8d53d0a="ali_damashi"]سلام دوستان حوصله شما هم مثل من سر رفته ؟ :arrow:

چه خبرا ؟ چی کار میکنید ؟ تابستون خوش میگذره ؟[/quote:64d8d53d0a]

سلام حوصله ما هم سره تابستونه مگه :lol: کی اومد
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه ژوئن 24, 2013 9:12 pm

[quote:90fb1c6f8e="metall"][quote:90fb1c6f8e="ali_damashi"]سلام دوستان حوصله شما هم مثل من سر رفته ؟ :arrow:

چه خبرا ؟ چی کار میکنید ؟ تابستون خوش میگذره ؟[/quote:90fb1c6f8e]

سلام حوصله ما هم سره تابستونه مگه :lol: کی اومد[/quote:90fb1c6f8e]

زاکان ماسکاییدی درست و حسابی جواب فندید :D
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 10 مهمان