[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Fan » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 11:29 am

خیلی خودم رو کنترل کردم که از دیروز چه فیسبوک چه اینجا کامنتی ارسال نکنم ، با خوندن کامنت بعضی از دوستان به این نتیجه بیشتر میرسیم که از ماست که بر ماست هر بلایی سر ایران بیاد حقمونه ...
چون خودمون تکلیف خودمونو نمیدونیم ، شایًد شرایط سنی بعضیا ایجاب میکنه اینطوری فکر کنن ، خورده ای به کسی نیست چون هر کسی آزاد برای بیان عقیدش...
چو ایران نباشد تن من مباد ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 11:35 am

[quote:f2127b9fab="farzin0131"]عشقه بچه هایه دروازه لاکان به پایه سعیدمرتضوی میتپد!دوستت داریم داداش سعید مرتضوی ،یادت نره اولی گل رو زدی پشت دروازه وتیفوسی هافراموش نشه /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /11/ /11/ /11/[/quote:f2127b9fab]

آبره ما هم خوش امد میگیم به سعید مرتضوی و فهمیدیم هم محلی شما هست
:P
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali73 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 12:33 pm

[quote:96e89a10d9="Soheil7004"][quote:96e89a10d9="siabagh"][quote:96e89a10d9="armin_gilan"]اخبار 1 و ربع شبكه 3 رو ديديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سرم درد گرفت.از همه استانها مردمي كه ديشب جشن گرفتن و نشون داد.به گيلان كه رسيد گفت به زبان گيلكي تشكر كن گفت من تركم تركي ميگم.بعد هم يه چيزايي گفت
خاك تو سر بي غيرت صداو سيماي گيلان.سرم درد ميكنه بخدا.خون داره خونمو ميخوره
گزارشگرش علي پور بود فكر كنم
عينكيه
تو رو خدا زنگ بزنين و اعتراض كنين
88823905
يا اس ام اس 30000131 /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:96e89a10d9]

نادان و غريبه پرست زياد داريم،ميخواست بگه بعله ما همان نوازيم و....
درست ميشه برادر[/quote:96e89a10d9]

واقعا حرکت ضایعی بود .متاسفم برای این صداوسیما که تو جاهایی که باید پرچم رو بالا نگه داره اوج بی سلیقه گی رو از خودش نشون میده :([/quote:96e89a10d9][size=18:96e89a10d9] [/size:96e89a10d9] واقعا این جمله رو باید طلا گرفت :من از بیگانگان هرگز ننالم هرآنچه با من کرد آن آشنا کرد....... فقط دوستان یک چیزی که برای من جای سواله اینه که بعد از مهاجرت گسترده افغان ها به ایران گروه زیادی از اونا هم به گیلان اومدن و تا یک دوسال رشت پر بود از افغان ها که بعد گذشت چند سال تقریبا اکثریتشون از گیلان بیرون رانده شد و از ازدیاد و ساکن شدن اونا جلوگیری شد و امروز میبینیم که تعداشون بسیار کمه چرا در قبال ترک ها این برخورد سفت و سخت انجام نشد و نمیشه ؟ باور کنید اینکه ترک ها در رشت کم بشن کار غیر انسانی نیست بلکه دفاع از فرهنگ شهرمونه اگر اون شخص داره در این شهر زندگی میکنه باید سعی کنه خودشو رشتی و گیلک بدونه در غیر اینصورت باید بره به جایی به اونجا تعلق داره(اینو گفتم چون یک همسایه داریم که ترکه و 10 ساله رشت زندگی میکنه ولی باور کنید چنان قشنگ گیلکی صحبت میکنه که شاید در برخود اول فکر کنین گیلک اصیله) ........... مهمان نوازی بیش از حد به هیچ وجه خوب نیست باید رفتار دیگری با این افراد کرد تا بفهمن کجا دارن زندگی میکنن و مردم این شهر کی هستند
ali73
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 1:11 pm

نوری: درودگر ۸ ماه با شعور ملوانی‌ها بازی کرد/اگر قراردادی دارم چرا آن را نشان نمی‌دهند؟
هافبک جدید تیم فوتبال استقلال گفت: درودگر ۸ ماه با شعور ملوانی‌ها بازی کرد و امسال هم می‌خواهد همین بازی را ادامه دهد.
http://farsnews.com/newstext.php?nn=13920328000772
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 1:16 pm

[quote:624b8bb596="ali73"][quote:624b8bb596="Soheil7004"][quote:624b8bb596="siabagh"][quote:624b8bb596="armin_gilan"]اخبار 1 و ربع شبكه 3 رو ديديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سرم درد گرفت.از همه استانها مردمي كه ديشب جشن گرفتن و نشون داد.به گيلان كه رسيد گفت به زبان گيلكي تشكر كن گفت من تركم تركي ميگم.بعد هم يه چيزايي گفت
عينكيه
88823905
يا اس ام اس 30000131 /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:624b8bb596]

درست ميشه برادر[/quote:624b8bb596]

واقعا حرکت ضایعی بود .متاسفم برای این صداوسیما که تو جاهایی که باید پرچم رو بالا نگه داره اوج بی سلیقه گی رو از خودش نشون میده :([/quote:624b8bb596][size=18:624b8bb596] [/size:624b8bb596] واقعا این جمله رو باید طلا گرفت :من از بیگانگان هرگز ننالم هرآنچه با من کرد آن آشنا کرد....... فقط دوستان یک چیزی که برای من جای سواله اینه که بعد از مهاجرت گسترده افغان ها به ایران گروه زیادی از اونا هم به گیلان اومدن و تا یک دوسال رشت پر بود از افغان ها که بعد گذشت چند سال تقریبا اکثریتشون از گیلان بیرون رانده شد و از ازدیاد و ساکن شدن اونا جلوگیری شد و امروز میبینیم که تعداشون بسیار کمه چرا در قبال ترک ها این برخورد سفت و سخت انجام نشد و نمیشه ؟ باور کنید اینکه ترک ها در رشت کم بشن کار غیر انسانی نیست بلکه دفاع از فرهنگ شهرمونه اگر اون شخص داره در این شهر زندگی میکنه باید سعی کنه خودشو رشتی و گیلک بدونه در غیر اینصورت باید بره به جایی به اونجا تعلق داره(اینو گفتم چون یک همسایه داریم که ترکه و 10 ساله رشت زندگی میکنه ولی باور کنید چنان قشنگ گیلکی صحبت میکنه که شاید در برخود اول فکر کنین گیلک اصیله) ........... مهمان نوازی بیش از حد به هیچ وجه خوب نیست باید رفتار دیگری با این افراد کرد تا بفهمن کجا دارن زندگی میکنن و مردم این شهر کی هستند[/quote:624b8bb596]

این روابط عمومیه صدا و سیمای گیلان
http://guilan.irib.ir/index.php?option= ... Itemid=560
بجای گلایه تو این سایت، حرفاتونو اونجا بزنین
فقط مودبانه باشه خواهشا تا خونده شه
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 1:18 pm

[quote:95cb634bb7="ali73"][quote:95cb634bb7="Soheil7004"][quote:95cb634bb7="siabagh"][quote:95cb634bb7="armin_gilan"]اخبار 1 و ربع شبكه 3 رو ديديد؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عينكيه
88823905
يا اس ام اس 30000131 /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:95cb634bb7]

درست ميشه برادر[/quote:95cb634bb7]

واقعا حرکت ضایعی بود .متاسفم برای این صداوسیما که تو جاهایی که باید پرچم رو بالا نگه داره اوج بی سلیقه گی رو از خودش نشون میده :([/quote:95cb634bb7][size=18:95cb634bb7] [/size:95cb634bb7] واقعا این جمله رو باید طلا گرفت :من از بیگانگان هرگز ننالم هرآنچه با من کرد آن آشنا کرد....... فقط دوستان یک چیزی که برای من جای سواله اینه که بعد از مهاجرت گسترده افغان ها به ایران گروه زیادی از اونا هم به گیلان اومدن و تا یک دوسال رشت پر بود از افغان ها که بعد گذشت چند سال تقریبا اکثریتشون از گیلان بیرون رانده شد و از ازدیاد و ساکن شدن اونا جلوگیری شد و امروز میبینیم که تعداشون بسیار کمه چرا در قبال ترک ها این برخورد سفت و سخت انجام نشد و نمیشه ؟ باور کنید اینکه ترک ها در رشت کم بشن کار غیر انسانی نیست بلکه دفاع از فرهنگ شهرمونه اگر اون شخص داره در این شهر زندگی میکنه باید سعی کنه خودشو رشتی و گیلک بدونه در غیر اینصورت باید بره به جایی به اونجا تعلق داره(اینو گفتم چون یک همسایه داریم که ترکه و 10 ساله رشت زندگی میکنه ولی باور کنید چنان قشنگ گیلکی صحبت میکنه که شاید در برخود اول فکر کنین گیلک اصیله) ........... مهمان نوازی بیش از حد به هیچ وجه خوب نیست باید رفتار دیگری با این افراد کرد تا بفهمن کجا دارن زندگی میکنن و مردم این شهر کی هستند[/quote:95cb634bb7]
زیاد سخت نگیرید ترک ها در همه جای ایران هستند و من در شهر های دیگر هم دیدم که به زبان ترکی تبریک می گویند
ضمن اینکه ساعت یک تا دو شبکه خبر استانها رو نشون می داد و گیلان رو که نشون داد یه نفر با لهجه شیرین گیلکی تبریک گفت
زیاد سخت نگیرید
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 1:25 pm

دوستان یک پرسشی داشتم - آیا فروزان رفت گسترش فولاد؟؟؟؟؟ :roll:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 1:52 pm

[quote:304f0d76bd="sepidroudi"]دوستان یک پرسشی داشتم - آیا فروزان رفت گسترش فولاد؟؟؟؟؟ :roll:[/quote:304f0d76bd]

آره آبرار الان 2 هفته ای میشه فکر کنم
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 2:00 pm

[quote:94ed55188f="Fan"]خیلی خودم رو کنترل کردم که از دیروز چه فیسبوک چه اینجا کامنتی ارسال نکنم ، با خوندن کامنت بعضی از دوستان به این نتیجه بیشتر میرسیم که از ماست که بر ماست هر بلایی سر ایران بیاد حقمونه ...
چون خودمون تکلیف خودمونو نمیدونیم ، شایًد شرایط سنی بعضیا ایجاب میکنه اینطوری فکر کنن ، خورده ای به کسی نیست چون هر کسی آزاد برای بیان عقیدش...
چو ایران نباشد تن من مباد ...[/quote:94ed55188f]

آخرين ويرايش توسط Rashti0131 on چهارشنبه ژوئن 19, 2013 2:17 pm, ويرايش شده در 2.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 2:07 pm

اولا که مواظب حرف زدنت باش چون همینجوری پیش بره خیلی بد پیش میاد دوما از طرز حرف زدنت معلوم همون بچه 12 ساله هم نیستی.کسی طرفداری تیم تهران نکرد طرفداری شهر دیگه ای رو هم نکرد طرفداری ایران عزیزو بزرگ کرد که رشت ما 1 گوشه خیلی کوچیک از این ایران بزرگ , اینم بهتر یادمون باشه ایرانی هست که رشت ما هم توش.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 2:09 pm

[quote:58d93e1f75="arsalan27"]اولا که مواظب حرف زدنت باش چون همینجوری پیش بره خیلی بد پیش میاد دوما از طرز حرف زدنت معلوم همون بچه 12 ساله هم نیستی.کسی طرفداری تیم تهران نکرد طرفداری شهر دیگه ای رو هم نکرد طرفداری ایران عزیزو بزرگ کرد که رشت ما 1 گوشه خیلی کوچیک از این ایران بزرگ , اینم بهتر یادمون باشه ایرانی هست که رشت ما هم توش.[/quote:58d93e1f75]

من اصلا صحبتی با شما ندارم طرز فکرتون مشخصه درضمن تو هم مواظب حرف زدنت باش :wink:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 2:12 pm

1 جمعی بستی که نشان از شخصیتت داشت خاستم بگم دیگه جمع نبند تو حرفات چون بعد 1 چیزایی پیش میاد که صورت خوشی نداره.منم تورو در حدی ندیدم ازت نقل قول بگیرم بخاطر جمع بستنت به حرف اومدم قبول دارم همونم زشت هم کلام شدن با کسی 1 همچین طرز فکری داره .
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 2:14 pm

شماها خسته نشدید اینقدر سر هر مسئله ای که یه سر به ایران ربط داره یه سر به گیلان چنین صحبت هایی رو مطرح می کنید؟
هر کس عقیده داره بهتر هست اون عقاید رو واسه خودش نگه داره و تو این سایت مطرح نکنه .
یکی خوشحال نیست خب نباشه ، یکی دیگه هم خوشحاله خب باشه این که به دیگری توهین کنید یا عقیده خودتون رو محق و عقیده دیگری را با توهین اشتباه بدونید چه صیغه ایه؟
اگر قرار هست حریم دیگری رو رعایت نکنید مجبور به برخورد میشیم چون برای هزار و یکمین بار میگم این سایت جای مطرح کردن چنین مباحثی از هر دو طرف نیست .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 2:18 pm

[quote:cb7b993c02="MEHRDAD"]شماها خسته نشدید اینقدر سر هر مسئله ای که یه سر به ایران ربط داره یه سر به گیلان چنین صحبت هایی رو مطرح می کنید؟
هر کس عقیده داره بهتر هست اون عقاید رو واسه خودش نگه داره و تو این سایت مطرح نکنه .
یکی خوشحال نیست خب نباشه ، یکی دیگه هم خوشحاله خب باشه این که به دیگری توهین کنید یا عقیده خودتون رو محق و عقیده دیگری را با توهین اشتباه بدونید چه صیغه ایه؟
اگر قرار هست حریم دیگری رو رعایت نکنید مجبور به برخورد میشیم چون این سایت جاش نیست .[/quote:cb7b993c02]

مهرداد کاری داشتم که دیگه لازم شد ببینمت امروز سر تمرین هستی؟این اولین بار نیست که همچین چیزی پیش اومده وگرنه فکر کنم خودت تا 1 حدی شناخت داشته باشی رفتارم طوری نیست بخاطر هر چیزی به حرف بیام ولی واقعا این دیگه توهین بود اگه میای تمرین بگو منم حرکت کنم.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه ژوئن 19, 2013 2:19 pm

[quote:f6d2b65440="MEHRDAD"]شماها خسته نشدید اینقدر سر هر مسئله ای که یه سر به ایران ربط داره یه سر به گیلان چنین صحبت هایی رو مطرح می کنید؟
اگر قرار هست حریم دیگری رو رعایت نکنید مجبور به برخورد میشیم چون برای هزار و یکمین بار میگم این سایت جای مطرح کردن چنین مباحثی از هر دو طرف نیست .[/quote:f6d2b65440]

مهرداد ویرایش کردم که نه به کسی بربخوره نه کسی سوء استفاده کنه.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 12 مهمان