[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 2:29 pm

متاسفانه یه فرهنگ بدی جا افتاده نه توی گیلان بلکه در کل کشور

که اگر نظری گفته شه و با نظر شخصی شما مغایرت داشته باشه سریع جبهه می گیرن که این خیلی بده

من ساکن اصفهانم ولی دوران جوانیم رو تو رشت بودم بازی های استقلال رشت - پگاه - داماش رو از نردیک دنبال می کردم و در حال حاضر دورا دور از طریق سایت وارش اسپرت و دیگر سایت های ورزشی پی گیر مسایل داماش هستم

من نظر مثبتی درباره آقای عابدینی و هرندی و وارش اسپرت و .... دارم ولی این نظر شخصی منه و نباید حتما همه طرفدارای داماش با من هم نظر باشن ولی حرمت ها باید حفظ بشه و نقدها منصفانه باشه و از همه مهمتر شاید یه سری واقعیت ها وجود داشته باشه باید کمی صبر کنیم تا کاملا مطمین شیم و بعد دربارش قضاوت کنیم

کلا تو ایران یه مشکلی که داریم اینه که میگیم قهرمان مرده رو عشق است همین آقای افتخاری اگه تو تیم داماش بود یا تو گیلان بود دربارش باهاش همین برخوردی رو میکردین که پارسال بعد از بازی با سایپا شد .

من منظورم با همه نیست با یه عده خاص که به راحتی درباره همه چیز نظر می دن نمی دونم چرا شاید من خیلی جاها اشتباه کنم که این جزیی از زندگیه و همه اشتباه میکنند ولی اگه نظرم رو گفتم و با نظر من مخاف بودید سریع ننوسید جبهه گیری نکنید چون هدف همه ما یکی و اونم موفقیت مجموعه داماشه

ممنون
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه ژوئن 11, 2013 3:08 pm

ترکيب تيم‌‌ملي براي‌ديدار مقابل لبنان مشخص‌شد

ترکيب تيم ملي فوتبال ايران براي ديدار مقابل لبنان مشخص شد.

کارلوس کي‌روش ترکيب تيم ملي فوتبال را براي ديدار مقابل لبنان به شرح زير اعلام کرد:

رحمان احمدي، پژمان منتظري، سيد جلال حسيني، خسرو حيدري، هاشم بيک‌زاده، جواد نکونام، آندرانيک تيموريان، رضا قوچان‌نژاد، مجتبي جباري، مسعود شجاعي و محمد رضا خلعتبري

به گزارش فارس، ديدار دو تيم از ساعت 20 در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 4:10 pm

آقا این بازیکنمون مگه قوچان نژاد نبود اسمش؟؟
آخه این خیابانیه همش میگه قوچانی نژاد :lol:
نمیدونم ! شایدم من اشتباه میشنوم !!!!
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه ژوئن 11, 2013 4:45 pm

یکی از سوالاتی که برای بنده همواره بی پاسخ بوده است ، چگونگی حضور شجاعی در لا لیگا می باشد!؟
این پسرک مغرور در داخل زمین ، 21 بازیکن دیگر را انزلیچی تصورمی کنه و چنان با فیس و افاده ، قصد داره مثلاً تکنیکش رو به رخ سایر بازیکنان بکشه که شخصاً از هر چی فوتبالیست منزجر می شوم
بجای فیکس شدن در تیم ملی ، این پسر باید کفش های جوانانی چون جهانبخش وحسین ابراهیمی رو واکس بزنه! که با لابی جای اون بازیکنان رو تو تیم ملی گرفته است . /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:06 pm

عراق جام جهاني را از دست داد

تيم فوتبال ژاپن در هفته هشتم مسابقات مقدماتي جام جهاني مقابل عراق به پيروزي رسيد.

تيم ملي فوتبال ژاپن در آخرين ديدار خود در مرحله مقدماتي جام جهاني به مصاف عراق رفت و در پايان چشم‌بادامي‌ها توانستند با تک گل شينجي اوکازاکي در دقيقه 89 پيروزي را از آن خود کنند و با 17 امتياز اين رقابت‌ها را به پايان برسانند.

ژاپني‌ها پيش از اين صعود خود به جام جهاني را قطعي کرده بودند.

به گزارش فارس، عراق با اين باخت با 7 بازي و 5 امتياز در قعر جدول قرار گرفت و ديگر اميدي به صعود به جام جهاني نخواهد داشت. شکست عراقي‌ها در حالي رقم خورد که علا عبدالزهرا در دقيقه 82 با دريافت کارت زرد دوم از زمين بازي اخراج شد.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:25 pm

تا اطلاع ثانوي
دهنوي از کليه فعاليت‌هاي فوتبالي محروم شد

با تصميم کميته انضباطي قاسم دهنوي تا زمان حضورش در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از فعاليت‌هاي فوتبالي محروم است.

در پي شکايت باشگاه پرسپوليس و پيگيري‌هاي انجام شده، کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مدارک قرمزپوشان را تأييد کرد و در نهايت اعلام کرد که قاسم دهنوي تا زمان حضور در کميته انضباطي از حضور در کليه تمرينات و انجام فعاليت‌هاي فوتبالي به صورت تعليق درآمده و محروم است.

به گزارش فارس، وي بايد با مستنداتش از خود در کميته انضباطي دفاع و در صورت تأييد تصميم‌گيري ديگري در خصوص اين بازيکن گرفته خواهد شد.

قاسم دهنوي در پايان ليگ دوازهم و پس از اتمام قراردادش با تراکتورسازي با پرسپوليس و سپاهان وارد مذاکره شد و در ادامه با وجود داشتن قرارداد با پرسپوليسي‌ها وي به اصفهان رفت و با سپاهان قرارداد امضا کرد.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:34 pm

* بعد از اینکه گل اول را محمدرضا خلعتبری به ثمر رساند خانلری پیراهنی را به مسعود شجاعی داد که شجاعی به همراه خلعتبری این پیراهن را جلوی دوربین‌ها به نمایش گذاشتند که روی این پیراهن یادی از امید عباسی آتش‌نشان فداکار شده بود.
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:37 pm

درودگر در گفت‌وگو با فارس:
آقای قالیباف! برنامه‌ تازه‌ای برای فوتبال در نظر بگیرید/ شما هم به فکر استقلال و پرسپولیس هستید

مدیرعامل باشگاه ملوان خطاب به نامزد ریاست جمهوری گفت: از قالیباف می‌خواهم برنامه تازه‌ای برای فوتبال ایران در نظر بگیرد و مثل بقیه فقط به فکر استقلال و پرسپولیس نباشد.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920321000504
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:42 pm

[quote:627c70e2b8="RASHTBOY"]یکی از سوالاتی که برای بنده همواره بی پاسخ بوده است ، چگونگی حضور شجاعی در لا لیگا می باشد!؟
این پسرک مغرور در داخل زمین ، 21 بازیکن دیگر را انزلیچی تصورمی کنه و چنان با فیس و افاده ، قصد داره مثلاً تکنیکش رو به رخ سایر بازیکنان بکشه که شخصاً از هر چی فوتبالیست منزجر می شوم
بجای فیکس شدن در تیم ملی ، این پسر باید کفش های جوانانی چون جهانبخش وحسین ابراهیمی رو واکس بزنه! که با لابی جای اون بازیکنان رو تو تیم ملی گرفته است . /9/ /9/ /9/[/quote:627c70e2b8]

[color=black:627c70e2b8]در تایید و ادامه صحبتهای دوستمون RASHTBOY باید عرض کنم ، انصافا جای جهانبخش تو گوش چپ خالی نبود که یک اتوبان اونجا
بزنه ؟؟؟؟ بعد می بینیم یار تعویضی مسلمان هست که تواناییش بسیار بالاست اما نه در چپ بلکه پشت فوروارد ![/color:627c70e2b8]
[color=darkblue:627c70e2b8]در کل تیم عالی بود و بهترین بازی زمان کیروش همین بازی بود ، کلا هروقت ما به 4.2.3.1 روی میاریم رضایتبخش کار میکنیم . اما
خب دیگه ، همین نکونامی که بهترین بازیکن زمین شد ، بیشترین توپ لو داد و همچنین کمترین میزان دوندگی در دو تیم داشت و بیچاره
آندرانیک (تیموتیان :lol: ) پدرش در اومد . [/color:627c70e2b8]
[color=red:627c70e2b8]چه کنیم که چون غلامرضا رضایی تو پرسپولیسه باید تو تیم ملی بازی کنه اما امثال حسین ابراهیمی و آبشک و جهانبخش نه !!![/color:627c70e2b8]
[color=green:627c70e2b8]امیدوارم بریم جام جهانی ، اما پس از صعود کیروش برداریم و کرانچار بشه سرمربی تیم ملی .[/color:627c70e2b8]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:53 pm

متاسفم واسه بساز بفروش معروف و عقده هاش
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:58 pm

مازيار جان خبري نشد ؟؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:58 pm

خدایی امید خان هرندی دیگه داره دهن ادم باز میکنه تا 1 سری چیزایی رو که میدونه ادم همه رو بگه ولی هوای کارو دارم مازیار منو بگیر :lol:

راستی آبرار امروز دیگه خبری نشد؟منتظر خبر خوشم بعد از 1 روز ناامید کننده
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:04 pm

کسی از جلسه ای که عابدینی با بازیکنا داشته خبری نداره ؟
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط ardalan_royaei » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:15 pm

ما چقدر باید حرص بخوریم . . . . .
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط Fan » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:30 pm

[quote:ff656e4829="mojtaba24"]متاسفانه یه فرهنگ بدی جا افتاده نه توی گیلان بلکه در کل کشور

که اگر نظری گفته شه و با نظر شخصی شما مغایرت داشته باشه سریع جبهه می گیرن که این خیلی بده

من ساکن اصفهانم ولی دوران جوانیم رو تو رشت بودم بازی های استقلال رشت - پگاه - داماش رو از نردیک دنبال می کردم و در حال حاضر دورا دور از طریق سایت وارش اسپرت و دیگر سایت های ورزشی پی گیر مسایل داماش هستم

من نظر مثبتی درباره آقای عابدینی و هرندی و وارش اسپرت و .... دارم ولی این نظر شخصی منه و نباید حتما همه طرفدارای داماش با من هم نظر باشن ولی حرمت ها باید حفظ بشه و نقدها منصفانه باشه و از همه مهمتر شاید یه سری واقعیت ها وجود داشته باشه باید کمی صبر کنیم تا کاملا مطمین شیم و بعد دربارش قضاوت کنیم

کلا تو ایران یه مشکلی که داریم اینه که میگیم قهرمان مرده رو عشق است همین آقای افتخاری اگه تو تیم داماش بود یا تو گیلان بود دربارش باهاش همین برخوردی رو میکردین که پارسال بعد از بازی با سایپا شد .

من منظورم با همه نیست با یه عده خاص که به راحتی درباره همه چیز نظر می دن نمی دونم چرا شاید من خیلی جاها اشتباه کنم که این جزیی از زندگیه و همه اشتباه میکنند ولی اگه نظرم رو گفتم و با نظر من مخاف بودید سریع ننوسید جبهه گیری نکنید چون هدف همه ما یکی و اونم موفقیت مجموعه داماشه

ممنون[/quote:ff656e4829]
نميدونم اگر منظور شما من بودم اصلا ارتباط حرفاي شما به خودم رو نتونستم پيدا كنم ///
متاسفانه تو جواب شما فقط ميتونم بگم : (...)
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 7 مهمان