[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط amir7 » دوشنبه ژوئن 10, 2013 6:37 pm

دوستان لطفا بهتره چشمامون رو باز کنیم اقای عابدینی فقط وعده وعید میده هر بازیکنی که میگیره یا ترانسفر میکنه میدونین چقدر پول میگیره و هیچ دل رحمی برای شهرمون نداره و فقط بخاطر منفعت و سود هست دوستان این تیم اگه الان تو لیگ مونده فقط واسه غیرت این بازیکنهاست این بازیکنا زحمت کشیدن وتمام خوبی ها به اسم اقایان نوشته شد
من یه نوجوان هستم که من به فقط به فوتبال و عاشق شهرم هستم و از هیچ کس یا گروهی طرفداری نمیکنم من فقط میگم غیرت این بازیکنان بود که 11 شدیم
نماد کاربر
amir7
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 04, 2013 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » دوشنبه ژوئن 10, 2013 7:00 pm

[quote:e38bfcf337="amir7"]دوستان لطفا بهتره چشمامون رو باز کنیم اقای عابدینی فقط وعده وعید میده هر بازیکنی که میگیره یا ترانسفر میکنه میدونین چقدر پول میگیره و هیچ دل رحمی برای شهرمون نداره و فقط بخاطر منفعت و سود هست دوستان این تیم اگه الان تو لیگ مونده فقط واسه غیرت این بازیکنهاست این بازیکنا زحمت کشیدن وتمام خوبی ها به اسم اقایان نوشته شد
من یه نوجوان هستم که من به فقط به فوتبال و عاشق شهرم هستم و از هیچ کس یا گروهی طرفداری نمیکنم من فقط میگم غیرت این بازیکنان بود که 11 شدیم[/quote:e38bfcf337]

اقای امیر حسین ابراهیمی

[color=red:e38bfcf337]بازیکنی که میگیره یا ترانسفر میکنه میدونین چقدر پول میگیره و هیچ دل رحمی برای شهرمون نداره [/color:e38bfcf337] امیر جان اینجوری تو میگی انگار واسه خودش میگیره واسه جهانبخش که 220 هزار یورو هست رو میخواد به بازیکن ها تقسیم کنه تو حالا از طرف حسین حرف میزنی میدونم حسین خیلی زحمت کشیده حتی واسه انزلیچی پول نزول کرده الان هم که 200 نقد گرفته نوش جونش /اما بدون شخص مهم نیست حتی عابدینی حتی حسین ابراهیمی / دوباره میسازیمت داماش
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط toshiba » دوشنبه ژوئن 10, 2013 8:02 pm

amir7 عزیز خواهشا احساساتی نظرنده عابدینی چه کاربایدمیکرده که نکرده به محضی که پولی به باشگاه میرسه سریع اون پولو بین بازیکنا تقسیم میکنه مطمعن باش هرکس جای عابدینی بود تا حالا پابه فرارگزاشته بود تیمم الان لیگ برتر نبود تولیگ1 بودو ماباید میرفتیم تولیگ 1 ازتیم حمایت میکردیم مصاحبه آبشک با نظیف کارو بخونی بدنیست
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه ژوئن 10, 2013 9:19 pm

[quote="abarar0131"][quote="abarar0131"]هرا قرار است دفتر باشگاه داماش در رشت آبستن خبرهای زیادی باشد، این خبر خوبی برای بازیکنانی است که چند صباحی است به انتظار بستن قرارداد و گرفتن طلب هایشان هستند.

سایت گل – فوتبال ما این روزها در شرایطی قرار دارد که یک نگاهش به تیم ملی است و نگاهی دیگر به عملکرد باشگاهایش در فصل نقل و انتقالات. دورانی که برای باشگاهها به اندازه ی تمام فصل حایز اهمیت است و می تواند نشان دهد که یک تیم در طول فصل قرار است چند مرده حلاج شود. البته این قضییه با ریخت و پاش و بریز و بپاش در بازار نقل و انتقالات فرق بسیاری دارد، گو آنکه تیمی به مانند پرسپولیس در سال گذشته هر چه خواست خرید و البته نتیجه اش آنی نشد که باید. در این بازار آنکه بیش از سایرین عاقلانه تر دست به جیب شود و نیازهایش را ترمیم کند برنده واقعی خواهد بود. این همه را گفتیم تا برسیم به داستان داماش گیلان در این بازار آشفته و مکاره پیش فصل.

داماش که دو سالی می شود از کمبود شدید نقدینگی رنج می برد و در حسرت روزهای خوش گذشته روزگار می گذارند، این روزها یکی از کم سر و صداترین تیم ها در بازار است. داماش که این روزها پدیده لیگ و ستاره جوانش علی رضا جهانبخش را به هلند ترانسفر کرده تا پس از سالها یک بازیکن از لیگ ما به اروپا برود، تا امروز فقط خروجی داشته و هنوز ورودی قابل توجه ای به جمع خود اضافه نکرده است، امری که البته از دیدگاه مدیرعامل این تیم اصلا جای نگرانی ندارد. عابدینی در این ارتباط به گل می گوید: تاکنون رودباریان، فراهانی، متوسل زاده، ابوذر رحیمی قرارداشان را تمدید کرده اند و فردا (سه شنبه) به رشت می آیم و تا عصر با بقییه ی بازیکنان قرارداد می بندم و کار را تمام می کنم. اصلا نگران نیستیم.
باشگاه داماش این روزها برخلاف بسیاری از باشگاهها که در انتخابات شوراها مستقیم دخالت نمی کنند، به صورت رسمی از رییس هیات فوتبال گیلان، قربانعلی الماس خاله حمایت کرده است، عابدینی در این ارتباط چنین توضیح می دهد: آقای الماس خاله در تمام روزهایی که ما مشکل داشتیم به صورت تمام قد پشت داماش ایستاد و تنها کسی بود که همه جوره هوای باشگاه داماش را داشت. او نه به خاطر امیر عابدینی که به دلیل باشگاه داماش، هر کاری می توانست برای ما انجام داد و حالا نوبت ما فوتبالی هاست که یک چهره ی کاملا فوتبالی را به شورای شهر بفرستیم که مطمئنا به سود جامعه ورزش و فوتبال خواهد بود.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص اینکه بعضی از ستارگان این تیم مانند حسین ابراهیمی جدا شده اند و چند ستاره دیگر ساز جدایی سر داده اند هم می گوید: ببینید هیچ کس را به زور نگه نمی داریم و برای داماش بازیکن زیاد است، داماش را پر از بازیکن می کنم! تا فردا صبر کنید اگر با کسی توافق نکردیم می تواند برود.

ظاهرا قرار است دفتر باشگاه داماش در رشت آبستن خبرهای زیادی باشد، این خبر خوبی برای بازیکنانی است که چند صباحی است به انتظار بستن قرارداد و گرفتن طلب هایشان هستند. آمدن عابدینی به رشت احتمالا با شروع تمرینات پیش فصل هم همزمان خواهد شد و این یعنی بازگشت شور و شوق فوتبال به شهرباران.
.........................................
امیر عبدینی ......واویلااااااااااااااااااااا واویلا
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 12:42 am

[color=black:b11245628c]این امتحان آخر دهنمو سرویس کرده.یه درس مسخره شیرمو کشید :idea:
ولی فردا چه حالی میده بعد امتحان یه لحظه هم نور نمیمونم و مستقیم میام به سمت بهشت :P [/color:b11245628c]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه ژوئن 11, 2013 4:44 am

بعد از روزها و هفته ها انتظار مدیرعامل محترم و کم پیدای داماش ، حاج امیر عابدینی قدم های خود را به شهرباران های نقره ای نهادند :wink:
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه ژوئن 11, 2013 5:28 am

[b:530bf7fe52]اعلام [color=red:530bf7fe52]انصراف[/color:530bf7fe52] دکتر [color=blue:530bf7fe52]محمد رضا عارف [/color:530bf7fe52]از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری[/b:530bf7fe52]

http://draref.ir/fa/post/%D8%A7%D8%B9%D ... 8%B1%DB%8C
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:19 am

[quote:d07c38cff8="abarar1989"][color=black:d07c38cff8]این امتحان آخر دهنمو سرویس کرده.یه درس مسخره شیرمو کشید :idea:
ولی فردا چه حالی میده بعد امتحان یه لحظه هم نور نمیمونم و مستقیم میام به سمت بهشت :P [/color:d07c38cff8][/quote:d07c38cff8]

من آخرین امتحانم رو دادم :P تومامَ بُست ♥
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:20 am

[quote:4585df240e="nima_beckham"][quote:4585df240e="abarar1989"][color=black:4585df240e]این امتحان آخر دهنمو سرویس کرده.یه درس مسخره شیرمو کشید :idea:
ولی فردا چه حالی میده بعد امتحان یه لحظه هم نور نمیمونم و مستقیم میام به سمت بهشت :P [/color:4585df240e][/quote:4585df240e]

من آخرین امتحانم رو دادم :P تومامَ بُست ♥[/quote:4585df240e]

من هم که کلا درس رو تموم کردم باید مشرف بشیم به خدمت مقدس سربازی :D 8O
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:25 am

جهانگیر عسگری امروز با داماش قرار داد می بنده احتمالا 2ساله
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:35 am

[quote:8989205849="yankee"][quote:8989205849="nima_beckham"][quote:8989205849="abarar1989"][color=black:8989205849]این امتحان آخر دهنمو سرویس کرده.یه درس مسخره شیرمو کشید :idea:
ولی فردا چه حالی میده بعد امتحان یه لحظه هم نور نمیمونم و مستقیم میام به سمت بهشت :P [/color:8989205849][/quote:8989205849]

من آخرین امتحانم رو دادم :P تومامَ بُست ♥[/quote:8989205849]

من هم که کلا درس رو تموم کردم باید مشرف بشیم به خدمت مقدس سربازی :D 8O[/quote:8989205849]

منم تمومیدم باید برم خدمت مقدس سربازی :wink:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:35 am

[quote:cc6226d476="pezhman-paskiyabi"]جهانگیر عسگری امروز با داماش قرار داد می بنده احتمالا 2ساله[/quote:cc6226d476]

آبرار ميدونم با جهان در تماسي ...ولي مطمئني مياد ..آخه دو .. سه روز پيش گفت ميره ذوب آهن :roll: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:39 am

تمام بوست امون دره
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:43 am

[quote:ee043e67f7="havadarehamishegi"][quote:ee043e67f7="yankee"][quote:ee043e67f7="nima_beckham"][quote:ee043e67f7="abarar1989"][color=black:ee043e67f7]این امتحان آخر دهنمو سرویس کرده.یه درس مسخره شیرمو کشید :idea:
ولی فردا چه حالی میده بعد امتحان یه لحظه هم نور نمیمونم و مستقیم میام به سمت بهشت :P [/color:ee043e67f7][/quote:ee043e67f7]

من آخرین امتحانم رو دادم :P تومامَ بُست ♥[/quote:ee043e67f7]

من هم که کلا درس رو تموم کردم باید مشرف بشیم به خدمت مقدس سربازی :D 8O[/quote:ee043e67f7]

منم تمومیدم باید برم خدمت مقدس سربازی :wink:[/quote:ee043e67f7]

سلامتی همه ی سرباز های گیلان ♥ :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه ژوئن 11, 2013 6:45 am

حاجی بایه رشت اونم ایه قرار داد دوده .حاجی منتظر ایسه