[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

متوسل‌زاده:کمتر از 30درصد از قراردادم را گرفتم

پستتوسط mojtaba24 » شنبه ژوئن 08, 2013 3:23 pm

مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان گفت: کمتر از 30درصد قراردادم را گرفته‌ام و اين مبلغ چيزي در حدود فاجعه است.

امين متوسل‌زاده در مورد شرايطش در داماش گيلان گفت: هيچ خبري از مسئولان داماش نيست و به نظر مي‌رسد هيچ برنامه‌اي براي فصل بعد ندارد. ترجيح مي‌دادم در داماش حضور داشته باشم اما در اين شرايط که وضعيتمان نامعلوم است بايد فکر ديگري کنم.

به گزارش فارس،وي افزود: چند پيشنهاد داشتم که به آنها جواب سربالا دادم و به نوعي تصميمم را منوط بر توافق با داماش دانستم اما با توجه به اينکه خبري از مسئولان داماش نيست بايد تصميم ديگري بگيريم. من به دليل اينکه سرمربي قبلي تيم کمتر از من استفاده کرد شايد بازي هايم به چشم نيامد اما در همان مدت حضوري که داشتم 6 گل زدم و دو پاس گل هم دادم. دو تا از اين گل ها را به پرسپوليس و سپاهان زدم و همين که با اين گل ها توانستم هواداران تيم را خوشحال کنم برايم خوشايند است.

مهاجم داماش گيلان در مورد اينکه از کدام تيم‌ها پيشنهاد داشته است، عنوان کرد: عبدالله ويسي که افتخار شاگردي‌اش را داشتم با من صحبتي کرده،‌ ايشان لطف داشتند و تنها پيشنهاد رسمي از سوي آنها بوده است. بايد کم‌کم اين مسئله را بررسي و تصميم خوبي بگيريم.

متوسل‌زاده در مورد اينکه چقدر از مبلغ قرارداد فصل قبل را دريافت کرده است، گفت: هيچ چيز نگرفتيم و دريافتي‌مان کمتر از 30 درصد بوده يعني چيزي در حدود فاجعه. اکنون يک ماه از پايان مسابقات گذشته است و واقعاً اين مسئله بسيار بد است.
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژوئن 08, 2013 3:50 pm

[quote:84671b256e="armilad"][quote:84671b256e="nima_beckham"]هر رای یک تایید بر خیلی چیزاست !

سربسته :wink:[/quote:84671b256e]
[size=24:84671b256e]دُر و گوهر ریختی آبرار .در و گوهر
کلمه تایید رو باید خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگ می نوشتی آبرار.[/size:84671b256e]
[color=red:84671b256e][size=24:84671b256e]تایید[/size:84671b256e][/color:84671b256e][/quote:84671b256e]
من در عجب دوستانم کـه چطور ساده به ماجرا نگاه میکنن!
عزیزی میگفت رای ندیم چون شرکت نکنیم صلاحیت ن ظ ا م زیر سوال میره و انتخابات آزاد از سمت نهادهای فراملی صورت میگیره !
من: برای انرژی هسته ای کسی نمیتونه بگه بالای چشمت ابروٍ بعد اجازه میدن صندوق بیارن کـه مردم رای آزاد بدن ؟!!!...!
----
دوستان را ندید "امـا حق دخالت ندارید کـه بگید چـرا وضع ناجوره!چرا اقتصاد...!چرا اختلاسٍ...!چرا شهرم داغونه...!چرا اراک داره همه جا رو میگیره امـا شهر صنعتی رشت مگس پـر نمیزنه...!
وقتی حق دخالت داری (هرچقدر هم کم باشه)
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه ژوئن 08, 2013 5:10 pm

[quote:e93dd9c688="gilan-astaneh"]آبراران کسی لیست نهایی کاندیدای های شورای شهر داره؟ هرچی تو اینترنت میگردم لیست خیلی قدیمی بالا میاره ممنون میشم کسی آمار نهایی به ما بده[/quote:e93dd9c688]

[color=red:e93dd9c688][size=24:e93dd9c688]314[/size:e93dd9c688] بنده مخلص خدا [/color:e93dd9c688][color=blue:e93dd9c688]، نه برای مطامع خویش ..... بلکه فقط و فقط به نیت خدمت به مردم قدم تو ین عرصه سخت گذاشتن !!![/color:e93dd9c688]

http://www.shahedeshomal.ir/%D8%B1%D9%8 ... %B4%D8%AA/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » شنبه ژوئن 08, 2013 5:11 pm

مهیارجان کاش ایتَه عکس از 88 هم نَئی آبرار /21/
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژوئن 08, 2013 5:50 pm

[quote:e337fa1a52="hamed3"]مهیارجان کاش ایتَه عکس از 88 هم نَئی آبرار /21/[/quote:e337fa1a52]
حامد جـان آبَ باید از سرچشمه دَوَست. اگـه اوو خواب زمستانی دورون غرق نـیـبـیـم نیاز نوبوو ماجرا 88 نشان بَدَم.اسباب قوی شدنَ اوو 18 میلیونی تقدیم بوکودید که شرکت نوکودید نـه اوو 17 میلیونی که رای بدَیید.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashtlove » شنبه ژوئن 08, 2013 6:05 pm

کلا جسارت نشه به کسی

بنده اصلا نظری مساعد به جمع شدن هایی که همش مصادف شده با حرکات سیاسی ندارم

نه به اینکه دیر به دیر گردهمایی میشد نه به الان که هر هفته هست

در کل مشکلات داماش هنوز حل نشده

میخواییم کرسیش رو قوتر کنیم این حرف واقعا خنده داره

ما الان تو همین وضعیت فعلیمون موندیم بهتر نیست تمرکز کامل بر روی تیم و خواسته هامون باشه؟؟

بعض ها اعتقاد دارن با این کار مشکلات داماش حل میشه که من اصلا قبول ندارم

ادم باید تو حال زندگی کنه نه در اینده
امیدوارم از هوادار به صورت ابزار استفاده نشه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » شنبه ژوئن 08, 2013 6:17 pm

فردا ما هم می آییم /14/
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه ژوئن 08, 2013 6:22 pm

rashtlove عزیز شمـا از اونها ابزار بساز بلامیسر.
من خودم یکی از رای هم یکی از 5نفر خواهد بود چون یکی از چیز هایی که برایش حرص میخورم دامـاش و سپیدرود هستش"اگـه کاندیدی پیدا کنم که به عمران و وضع اداری و آینده شهرم کمک کند رای میدهم.
فوتبال" برای من که این همه هم نسل ـمان را متحد کرده نیاز دارم کـه اوج بگیرد.
رشت به غریب نوازی معروف بوده "امـا دامـاش شروع کرده به تغییر دادن این روند و بومی بودن شد رسـم ما "حتی اگـه زوایه بسته آرپیچی بزنه!حتی اگـه اسطوره آسیا باشه .
دامـاش و فوتبال باعث شد تا در انتخاب اخیر مجلس به جعفرزاده رای بدیم "(نمیدونم ازش راضی هستی یا نه امـا من راضیم تقریبا"من راضیم کـه بهانه ای شد شهردارم بعد 34 سال یک رشتی باشد بمدت ظولانی)
هر کسی مختار کـه چیکار کنه امـا خواهشا فکر کنید در حال شاید آینده خوبی داشته باشیم.
:P
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه ژوئن 08, 2013 6:26 pm

[quote:39b38c6de0="miladcivil"][quote:39b38c6de0="gilan-astaneh"]آبراران کسی لیست نهایی کاندیدای های شورای شهر داره؟ هرچی تو اینترنت میگردم لیست خیلی قدیمی بالا میاره ممنون میشم کسی آمار نهایی به ما بده[/quote:39b38c6de0]

[color=red:39b38c6de0][size=24:39b38c6de0]314[/size:39b38c6de0] بنده مخلص خدا [/color:39b38c6de0][color=blue:39b38c6de0]، نه برای مطامع خویش ..... بلکه فقط و فقط به نیت خدمت به مردم قدم تو ین عرصه سخت گذاشتن !!![/color:39b38c6de0]

http://www.shahedeshomal.ir/%D8%B1%D9%8 ... %B4%D8%AA/[/quote:39b38c6de0]

رقابت شاید بین 20% باشه بقیه سیاهی لشکرن!
مورد دیگه اینکه چقدر خانوم کاندید شده اکثرا هم استاد دانشگاه هستن و اینکه میزان تحصیلاتشون هم از 70% آقایون کاندید شده بیشتره!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه ژوئن 08, 2013 6:42 pm

متاسفم برای شهر مشروطه "رشت" که هر کسی گاو و کوسفندش فروخته از دهاتش کوچ کرده اومده داعیه مدیریت داره. یک زمانی فقط رجال سیاسی بودن که اینقدر ادعا داشتن متاسفانه الان دیگه هر در و دیواری رو نگاه میکنی یه طفلی عکسش زده به دیوار شده کاندید. ازین به بعد بگیم اطفال سیاسی سنگین تریم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه ژوئن 08, 2013 7:00 pm

[quote:c88df8aae0="gilan-astaneh"][quote:c88df8aae0="miladcivil"][quote:c88df8aae0="gilan-astaneh"]آبراران کسی لیست نهایی کاندیدای های شورای شهر داره؟ هرچی تو اینترنت میگردم لیست خیلی قدیمی بالا میاره ممنون میشم کسی آمار نهایی به ما بده[/quote:c88df8aae0]

[color=red:c88df8aae0][size=24:c88df8aae0]314[/size:c88df8aae0] بنده مخلص خدا [/color:c88df8aae0][color=blue:c88df8aae0]، نه برای مطامع خویش ..... بلکه فقط و فقط به نیت خدمت به مردم قدم تو ین عرصه سخت گذاشتن !!![/color:c88df8aae0]

http://www.shahedeshomal.ir/%D8%B1%D9%8 ... %B4%D8%AA/[/quote:c88df8aae0]

رقابت شاید بین 20% باشه بقیه سیاهی لشکرن!
مورد دیگه اینکه چقدر خانوم کاندید شده اکثرا هم استاد دانشگاه هستن و اینکه میزان تحصیلاتشون هم از 70% آقایون کاندید شده بیشتره![/quote:c88df8aae0]

مدیر گروه ما که خانم هست کاندید شده :D
هر 20 متر یه ستاد هست واقعا گیج میشه ادم این همه کاندید !
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه ژوئن 08, 2013 7:05 pm

[quote:f02b99717b="rashtlove"]کلا جسارت نشه به کسی

بنده اصلا نظری مساعد به جمع شدن هایی که همش مصادف شده با حرکات سیاسی ندارم

نه به اینکه دیر به دیر گردهمایی میشد نه به الان که هر هفته هست

در کل مشکلات داماش هنوز حل نشده

میخواییم کرسیش رو قوتر کنیم این حرف واقعا خنده داره

ما الان تو همین وضعیت فعلیمون موندیم بهتر نیست تمرکز کامل بر روی تیم و خواسته هامون باشه؟؟

بعض ها اعتقاد دارن با این کار مشکلات داماش حل میشه که من اصلا قبول ندارم

ادم باید تو حال زندگی کنه نه در اینده
امیدوارم از هوادار به صورت ابزار استفاده نشه[/quote:f02b99717b]

دوست عزیزم با احترام به نظر شما اگر اجازه بدهی چند کلمه درباره آن صحبت کنم
اول از همه کسی انتظار ندارد که احتمالا با انتخاب شدن عد ه ای همه مشکلاتی که حداقل درباره تیممان متصوریم حل گردد . گرچه این حق برای مان محفوظ خواهد بود که از انان که حمایت کرده ایم تقاضای پاسخگویی داشته باشیم .

[color=red:f02b99717b]"بنده اصلا نظری مساعد به جمع شدن هایی که همش مصادف شده با حرکات سیاسی ندارم "[/color:f02b99717b]
دوست عزیزم اول اینکه انتخابات شورای شهر حداقل در سطح شهرهایی مانند رشت هرگز کاربد سیاسی نداشته ،مسئله ای که در شهرهایی مانند تهران و یا اصفهان صدق می کند در نتیجه پیوند دادن این نشستها ( باآنکه احتمالا نمی توانم در آن حضور داشته باشم) با سیاست به معنی مورد نظر شما کمی دور از ذهن است گرچه اگر کاربرد واژه سیاست را حدا از معنی متداول ان و به معنی اصلی آن بدانیم می توان گفت که این جلسه حرکت سیاستمندانه ای در جهت تقویت منافع باشگاه مورد علاقه ما خواهد بود .
[color=red:f02b99717b]
"در کل مشکلات داماش هنوز حل نشده میخواییم کرسیش رو قوتر کنیم این حرف واقعا خنده داره"[/color:f02b99717b]

در اینکه مشکلات داماش حل نشده شکی نیست این مطلبی است که تقریبا همه هواداران متفق القول هستند . خوب دوست خوبم می دانیم که هواداران توان خریداری باشاگاه و حل مشکلات آن از این طریق را ندارند حالا ما دو راه حل داریم یکی اینست که پشت کامپیوتر بنشینیم به مدیران سایت شکایت کنیم که چرا خبری منتشر نمی کنند ! و یا به عابدینی بد و بیراه بگوییم و منتظر باشیم که ناجی دیگری برای ما برسد ( اگر شانس بیاوریم مانند قبلی پیراهن سفید نپوشیده باشد ) و یا اینکه به عنوان یک هوادار از حداقل امکاناتی که می تواند به تیم ما کمک کند استفاده کنیم . تا حداقل این تیم در شهر خودش غریب نباشد! در ضمن دوست خوبم اگر مشکلات داماش حل شده بود که ما نیاز به قوی تر کردن کرسیش نداشتیم اتفاقا امروز باید تلاش کنیم که نفوذ بیشتری در ارکان هدایتی شهر داشته باشیم .

[color=red:f02b99717b] "بعض ها اعتقاد دارن با این کار مشکلات داماش حل میشه که من اصلا قبول ندارم"[/color:f02b99717b]

هیچ کس فکر نکنم ادعای این را داشته باشد که این کار همه مشکلات داماش را حل می کند ، حق با شماست
اما بدون شک تحرک در این زمینه خیلی بهتر از منفعل بودن است چرا که حتی اگر به اندازه برداشتن یک سنگ از موانع این تیم کم کند بازهم ارزشش را خواهد داشت . گرچه اعتقاد شخصی من اینست که می تواند بسار مفید تر باشد که البته درستی ویا اشتباه بودن ان را شاید آینده نشان دهد .

[color=red:f02b99717b]ادم باید تو حال زندگی کنه نه در اینده امیدوارم از هوادار به صورت ابزار استفاده نشه[/color:f02b99717b]

با این جمله شما من بیشترین مسئله را داشتم من نمی دانم شما خودتان چقدر به این جمله اعتقاد دارید اما اگر به فرض بخواهیم برای این جمله معنی متصور بود شامل کسانی می شود که در "حال "دست بر روی دست می گزارند و امیدوارند در آینده دستی از عیب مشکلاتشان را حل کند! بدون شک هواداری که از کوچکترین فرصتی برای اینده تیمش استفاده می کند هرگز مصداق این نصیحت نخواهد بود . جرا که او در زمانحال برای اینده تیمش از خود حرکت و تلاش نشان داده
در رابطه با استفاده ابزاری ، هرکس این حق را دارد که برداشت خود را داشته باشد و هواداران خود باید تشخیص دهند که چه زمانی ابزار شده اند و چه زمانی خود ابزارها را بکار گرفته اند !

دوست عزیزم برای شما و نظرتان احترام قائلم و اگر جسارت کرده و مطالبی را بیان کردم برای این تصور است که گمان می برم مسائلی که شما مطرح کردید دغدغه بعضی از هواداران است
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه ژوئن 08, 2013 7:26 pm

[quote:1b4f7bdee1="hamed1992"]آبرار رضا(عمو بسر)تو که کیی (ک ای)هستی آبره :lol:
بقول 1 کی (من دانمو تو)که میگفت بگم؟،بگم ؟،بگم؟ /10/[/quote:1b4f7bdee1]
دمت گرم دِ هسا امان بوبوستیم کَیی :wink: :lol:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه