[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط saluk » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 6:34 am

سرمربی جوان داماش نگران آینده تیمش است
سایت گل-با افشین ناظمی تماس گرفتیم تا ببینیم وضعیت آغاز تمرینات داماش چه خواهد بود . او قرار است امسال با دارکو ، مربی دیرپای کروات ، داماش را هدایت کنند .
ناظمی به سایت گل اینچنین گفت: اگر خدا بخواهد و مشکل خاصی پیش نیاید و حاج آقا عابدینی صلاح بدانند من در خدمت داماش تیم شهرم هستم و دوست دارم به این تیم کمک کنم.
او ادامه داد: فعلاً حاج آقا عابدینی را ندیده ایم چرا که ایشان در تهران به سر می برند و سخت به دنبال پیدا کردن اسپانسری برای تیم هستند. طی چند روز آینده برای رسیدگی به امور تیم به رشت می آیند که من هم با ایشان صحبت می کنم. اما برای من مهمتر از خودم حل شدن مشکلات بچه ها و تیم است.
نماد کاربر
saluk
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 8:21 am

خاکزاد اعلام کرد:
تیم فوتبال سپیدرود رشت صاحب یک اسپانسر قوی می شود
رشت – خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت بازرگانی ستاره کاسپین گفت: تیم فوتبال سپیدرود رشت بزودی صاحب یک اسپانسر قوی خواهد شد.
حسین خاکزاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تیم فوتبال سپید رود رشت یکی از باشگاه های قدیمی و مردمی نه تنها استان بلکه کشور است و زیبنده این تیم نیست که در لیگ دسته دوم حضور داشته باشد.

وی اظهارداشت: مدیران سابق این تیم زحمات بسیار زیادی برای این باشگاه کشیده اند و در برهه ای که بخش خصوصی جزء هزینه برآیندی از فوتبال نمی برد، سعید نجفی در یک دهه اخیر حمایت های بسیار فراوانی از این تیم داشته اند اما جا دارد اکنون با یک حرکت عظیم این باشگاه پرطرفدار را با یک برنامه ریزی اصولی و درست به لیگ برتر فوتبال کشور نزدیک کنیم.

مدیرعامل شرکت بازرگانی ستاره کاسپین گفت: شرکت بازگانی ستاره کاسپین همانطور که از اسمش پیداست یک شرکت بازرگانی است اما بنا دارد در راستای گسترش فعالیت هایش در بخش ورزش نیز ورود کند.

وی تصریح کرد: مدیریت فعلی باشگاه سپیدرود قصد واگذاری این تیم را دارد، از آنجا که هدف همه سربلندی تیم محبوب این شهر است، ایشان ( سعید نجفی) همچنان مدیریت تیم را بر عهده داشته تا با همکاری هم این تیم احیا شود.

خاکزاد تاکید کرد: مشاوران ورزشی شرکت ستاره کاسپین برنامه ای مدون برای روند صعودی این باشگاه تدوین کرده اند که با حمایت های مالی این شرکت دستیابی به این مهم دور از انتظار نیست.

وی در ادامه ضمن ابراز تاسف از وضعیت نگران کننده ای که برای تیم های داماش و ملوان بوجود آمد است، گفت: این تیم ها مدیران خوب و با تجربه ایی همچون عابدینی و درودگر دارند و می توانند بزودی خود را از این انزلیچی سخت نجات دهند، سپیدرود نیز تا کنون با حمایت های بی دریغ سعید نجفی توانسته سرپا بماند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی ستاره کاسپین در ادامه با اشاره به نتیجه مذاکرات با مالک سپیدرود یادآورشد: این شرکت به عنوان اسپانسر به مجموعه مزبوراضافه می شود تا شور و شادی یکبار دیگر به مردم رشت هدیه شود.

مدیرعامل فعلی باشگاه سپیدرود رشت نیز ضمن تائید این موضوع گفت: مذاکرات خوبی با مدیران شرکت بازرگانی ستاره کاسپین داشته ایم آنها نیز دغدغه موفقیت و سربلندی این تیم را دارند از اینرو مانعی ندیدیم که این اتفاق صورت نگیرد.

سعید نجفی افزود: سپیدرود تیمی نیست که روی زمین بماند خواهان فراوانی دارد اما نباید اجازه دهیم عده ای با ورود به این باشگاه مطامع شخصی خود را دنبال کنند ولی حسین خاکزاد برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت خوبی جهت اسپانسری ارائه داد.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد: با اتفاق افتادن این رویداد تیم فوتبال سپیدرود رشت نیز بتواند پس از سال ها در سطح اول فوتبال کشور بدرخشد.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 8:26 am

آبراران هه نجفی تیمه اتو سرگردان بگوده .در ضمن تا زمانی اشن سپیدرود بگید پرسپولیس گیلان عاقبت بخیر نیبید البته معدود هوادران ایسید که اتو فکر کنید بهر حال داماش سپیدرود هر عزیز گیلانید امیدوارم سپیدرودم وگرده به خو دوران اوج
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 9:11 am

سرمربی بانوان ایران در کنار کیروش!

خانمی که بدون حجاب در کنار کارلوس کی روش دیدار ایران و قطر را تماشا می کرد، هلنا کاستا سرمربی تیم ملی بانوان ایران بود.
کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از روی سکوها دیدار تیم ملی ایران و قطر را در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی فوتبال نظاره می کند.

این در شرایطی است که هلنا کاستا سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال بانوان ایران نیز در ورزشگاه حضور داشت و این دیدار را در کنار کارلوس کی روش مشاهده نمود.
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 9:41 am

[quote:d8c95c002a="popo131"]...
مدیرعامل فعلی باشگاه سپیدرود رشت نیز ضمن تائید این موضوع گفت: مذاکرات خوبی با مدیران شرکت بازرگانی ستاره کاسپین داشته ایم آنها نیز دغدغه موفقیت و سربلندی این تیم را دارند از اینرو مانعی ندیدیم که این اتفاق صورت نگیرد.

سعید نجفی افزود: سپیدرود تیمی نیست که روی زمین بماند خواهان فراوانی دارد اما نباید اجازه دهیم عده ای با ورود به این باشگاه مطامع شخصی خود را دنبال کنند ولی حسین خاکزاد برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت خوبی جهت اسپانسری ارائه داد.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد: با اتفاق افتادن این رویداد تیم فوتبال سپیدرود رشت نیز بتواند پس از سال ها در سطح اول فوتبال کشور بدرخشد.[/quote:d8c95c002a]

[size=14:d8c95c002a][color=black:d8c95c002a]مدیر عامل محترم سپیدرود ، با همه بله با هواداران فوتبال فهم رشتی هم بله؟! [b:d8c95c002a]به عمل کار برآید ، به سخن دانی نیست...[/b:d8c95c002a]برادر عزیز ، هواداران فوتبال رشت اونقدر درک فوتبالی دارند که همه حواشی و اتفاقات پیرامون فوتبال رشت و سپیدرود و داماش رو به خوبی می فهمند و تجزیه تحلیل می کنند. حالا اگه گاها سکوت رو به خاطر مصلحت ترجیح میدند ، امیدوارم مسئولین فکر نادرستی نکنند... [/color:d8c95c002a][/size:d8c95c002a]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 11:19 am

2 روز نبودم.شارژ نداشتم.فقط خواستم بگم به قول اون دوست عزیزمون [color=red:5e47d0d36f][size=24:5e47d0d36f]سایه جهانبخش 120% از شجاعی گاچ پا بهتر بود[/size:5e47d0d36f][/color:5e47d0d36f].همین..[quote:5e47d0d36f]رشت،فرهنگی ترین شهر خاورمیانه[/quote:5e47d0d36f]
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 11:56 am

امروز هواداران داماش با الماس خاله جلسه ای داشتن آیا /4/ توی سایت شخصی آقای الماس خاله زده...پس چرا کسی چیزی نگفت.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط amlasheman » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 12:04 pm

ﺳﺎﯾﺖ ﮔﻞ-ﺭﺿﺎ
ﻧﺎﺻﺤﯽ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ
ﻣﺸﻬﺪﯼ ﺗﯿﻢ
ﺁﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮﻡ ﮐﻪ
ﺍﮔﺮﭼﻪ ﺗﯿﻤﺶ
ﺳﻘﻮﻁ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻓﺼﻞ ﻣﻮﻓﻘﯽ ﺭﺍ
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﮔﺬﺭﺍﻧﺪ ﻭ ﺑﺎﺯﺩﻥ 5ﮔﻞ ﻭ 11
ﭘﺎﺱ ﮔﻞ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺑﻬﺎﯼ ﻓﺼﻞ
ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩﺍﺗﯽ ﺍﺯ
ﺩﺍﻣﺎﺵ ﻭ ﺫﻭﺏ ﺁﻫﻦ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ
ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺩﺭ
ﮐﺮﺝ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺗﯿﻢ ﺳﺎﯾﭙﺎ
ﭘﯿﻮﺳﺖ.
ﻧﺎﺻﺤﯽ ﺩﺭ ﺻﺤﺒﺘﯽ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺖ
ﮔﻞ ﮔﻔﺖ:
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺳﺎﯾﭙﺎ ﭘﻮﻝ ﮐﻤﺘﺮﯼ ﻫﻢ ﻧﺴﺒﺖ
ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩﺍﺗﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﻣﺎ ﻓﮑﺮ
ﮐﻨﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ
ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﺣﺎﺷﯿﻪ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻡ
ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﻫﻢ.
ﺭﺿﺎ ﻧﺎﺻﺤﯽ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺍﻓﺰﻭﺩ:
ﺍﯾﻦ ﻓﺼﻞ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﺎ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺎﺯﯼ
ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺏ ﺑﺘﻮﺍﻧﻢ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﭙﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ
ﻣﻘﺎﻡ ﺧﻮﺏ ﺩﺳﺖ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻢ ﻭ ﻫﺪﻓﻢ
ﮐﺴﺐ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺁﻗﺎﯼ ﭘﺎﺱ ﮔﻠﯽ ﺩﺭ ﻟﯿﮓ
ﺍﺳﺖ؛- يه بازيكن خوب بين تيم هاي سقوط كننده بود كه اونم از دست رفت!
نماد کاربر
amlasheman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 25, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 12:17 pm

کاپیتان و بازیکن اسبق رئال مادرید تماشاگر ویژه بازی ایران و قطر
ورزش > فوتبال ملی - فرناندو هیرو،تماشاگر ویژه بازی ایران و قطر است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛فرناندو هیرو، کاپیتان اسبق تیم ملی اسپانیا و رئال‌مادرید هم از تماشاگران ویژه این مسابقه است.این اتفاق در حالی افتاده است که علیرغم تبلیغات زیاد قطری ها برای کشاندن تماشاگران به ورزشگاه فقط 4 هزار هوادار درورزشگاه 10 هزار نفری جاسم حمد حضور دارند.
در این بین سهم هواداران ایرانی 800 جایگاه است.[size=18:178dfc8dce][color=red:178dfc8dce]در بین هواداران ایرانی یکی از متعصب‌ترین هواداران بایرن‌مونیخ هم از آلمان به قطر آمده تا تیم ملی ایران را تشویق کند.ایسنا دراین زمینه نوشته است:« فرانزی 50 ساله یکی از طرفداران متعصب بایرن بوده و همراه با تیم ملی آلمان در اکثر بازی‌های این تیم به کشورهای مختلف سفر می‌کند تا بازی‌ها را از نزدیک ببیند. او امروز به جمع طرفداران تیم ملی ایران در دوحه پیوسته است.»
فرانزی گفت:« بازی‌های زیادی را از تیم ملی ایران دیده‌ و از طرفداران این تیم هستم. امروز هم به خاطر این که شرایط تیم ایران حساس بود، از آلمان به اینجا آمدم. می‌دانم که بازی مهمی دارید و امیدوارم ایران قطر را شکست دهد.[/color:178dfc8dce][/size:178dfc8dce]

:o :o :o

http://www.khabaronline.ir/detail/29677 ... ran-soccer
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 12:41 pm

نقل و انتقالات دات کام؛جایی برای پیرمردها هست؟

از محمود یاوری تا قاسم حدادی فر همه به تیم آینده خود فکر می کنند
.سایت گل-به مهمترین اخبار و شایعات نقل و انتقالات توجه کنید :

کاظمیان تمدید کرد
جواد کاظمیان مهاجم تیم تراکتورسازی تبریز که نیم فصل دوم لیگ دوازدهم به تیم تراکتورسازی پیوسته بود قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد تا در فصل آینده رقابت‌های لیگ برتر نیز این تیم تبریزی را همراهی کند.

یاوری :امسال هم هستم
محمود یاوری در صحبتی کوتاه با سایت گل گفت: نگران نباشید من امسال هم در لیگ برتر هستم و به لطف خدا با یک تیم شروع به کار می کنم. البته عجله ای ندارم و فعلاً در کنار خانواده و فرزندان و نوه هایم هستم. یاوری افزود: اگرچه عده ای شاید دوست ندارند که من باشم اما خدا همیشه به من لطف داشته است و من کار خودم را می کنم.

حدادی فر : به پرسپولیس پیشنهاد میلیاردی ندادم
قاسم حدادی فر ، هافبک ملی پوش ذوب آهن در پاسخ به سئوال سایت گل مبنی بر پیشنهاد یک و نیم میلیارد تومانی به پرسپولیس این مسئله را تکذیب کرد. مذاکرات طرفین کماکان ادامه دارد.

تامینی : می روم
سایت گل-هادی تامینی مدافع بلند قامت ملوان که در نیم فصل ازسپاهان به ملوان آمد حالا جدایی خود را از این تیم قطعی می داند .
وی به سایت گل گفت: عده ای دوست ندارند که ملوان شرایط خوبی داشته باشد من هم بالاجباراز ملوان جدا می شوم و به تیمی می روم که بتوانم آنجا موفقیت های جدیدی کسب کنم. از 5تیم پیشنهاد رسمی دارم که یکی از آنها آسیایی است. هنوز تصمیمی نگرفتم اما قطعاً از ملوان جدا می شوم.

ایران پوریان برمی گردد
سایت گل-محمد ایران پوریان به خاطر مشکلات شخصی هنوز نتوانسته به تبریز برای تمدید قرارداد برود. او به سایت گل گفت: اولین نفری که باشگاه با او تماس گرفت من بودم این را می توانید از مسئولین باشگاه بپرسید. وی در پاسخ به اینکه مجید جلالی او را می خواهد یا نه گفت: گفت قطعاً آقا مجید مرا می خواسته که باشگاه با من تماس گرفته است. 100 درصد من با تراکتور هستم و به زودی به تبریز می روم و قرارداد خودم را تمدید می کنم.

[color=blue:eb466954aa]متوسل زاده منتظر داماش
سایت گل-امین متوسل زاده کلاً بازیکن عجیب و غریبی است که انصافاً خوش اخلاق هم هست. وقتی با او تماس گرفتیم تا از تیم فصل بعدش پرس و جو کنیم مشغول بچه داری بود و به سایت گل گفت: استقلال خوزستان به من پیشنهاد داده است. یک تیم آسیای شرقی هم مرا می خواهد اما هنوز خودم دوست دارم در داماش بمانم چرا که در رشت راحتم. اولویت من داماش است و اگر آنجا قسمت نشود آنوقت تصمیم می گیرم.[/color:eb466954aa]

توزی در لیگ سنگاپور

سایت گل - رودریگو توزی که فصل قبل برای استقلال بازی می کرد و به خاطر اختلافات مالی در هفته های آغازین فصل از این تیم جدا شد، فوتبالش را در لیگ سنگاپور ادامه خواهد داد.
توزی برای دومین بار پیراهن این تیم را می پوشد. او در سال 2005 هم در DPMM بازی می کرد و حالا بعد از جدایی سه بازیکن خارجی این تیم، او برای کمک به تیم سابقش به برونئی بازگشته است. قرارداد توزی دوشنبه در حضور رئیس و سرمربی تیم امضا شد.
توزی یک شکایت 300 هزاردلاری از استقلال در فیفا دارد.

[color=red:eb466954aa]فکر کنم ساعت مدیران رطوبت زده شده و از کار افتاده و سحر رو نشون نمیده![/color:eb466954aa] /15/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 1:20 pm

--------------------------------------------------------------------------------

سايت فيفا تازه‌ترين رده بندي رنکينگ تيم‌هاي ملي فوتبال در جهان را اعلام کرد.

به گزارش فارس،در اين رده بندي ، تيم تحت هدايت کارلوس کي‌روش با سقوطي 10 پله‌اي نسبت به ماه قبل و با 506 امتياز به رده شصت و هفتم نزول کرد. تيم ملي فوتبال کشورمان در قاره آسيا نيز با يک پله نزول، پس از تيم‌هاي ژاپن،‌ استراليا، کره جنوبي و ازبکستان رتبه پنجم قاره کهن را در اختيار گرفته است.

در صدر اين فهرست تيم‌هاي اسپانيا، آلمان، آرژانتين و کرواسي حضور دارند. تيم ملي فوتبال هلند با صعود چهار پله‌اي،‌ جاي پرتغال را در رده پنجم گرفت.
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 1:39 pm

[quote:208c6a3b3e="metall"]--------------------------------------------------------------------------------

سايت فيفا تازه‌ترين رده بندي رنکينگ تيم‌هاي ملي فوتبال در جهان را اعلام کرد.

به گزارش فارس،در اين رده بندي ، تيم تحت هدايت کارلوس کي‌روش با سقوطي 10 پله‌اي نسبت به ماه قبل و با 506 امتياز به رده شصت و هفتم نزول کرد. تيم ملي فوتبال کشورمان در قاره آسيا نيز با يک پله نزول، پس از تيم‌هاي ژاپن،‌ استراليا، کره جنوبي و ازبکستان رتبه پنجم قاره کهن را در اختيار گرفته است.

در صدر اين فهرست تيم‌هاي اسپانيا، آلمان، آرژانتين و کرواسي حضور دارند. تيم ملي فوتبال هلند با صعود چهار پله‌اي،‌ جاي پرتغال را در رده پنجم گرفت.[/quote:208c6a3b3e]
[b:208c6a3b3e][color=black:208c6a3b3e]ماشالا به کیروش.کم کم رتبمون داره سه رقمی میشه :lol: [/color:208c6a3b3e][/b:208c6a3b3e]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 2:58 pm

این سکوت و بی خبری بخاطر بازی های تیم ملیه یا انتخابات نمیدونم. شایدم امتحانات. اما هر چی هست خیلی کسل کنندست.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 3:40 pm

[quote:e523a507bd="Rashti0131"]امروز هواداران داماش با الماس خاله جلسه ای داشتن آیا /4/ توی سایت شخصی آقای الماس خاله زده...پس چرا کسی چیزی نگفت.[/quote:e523a507bd]

بله جلسه داشتیم به اعتقاد من جلسه خوبی بود آقای الماسخاله از برنامه ها و دلایل ورود به این عرصه گفتند از این که وقتشه ورزشی ها صاحب کرسی بشوند توی شورای شهر تا بتوانند علاوه بر حل مشکلات شهری گامی موثر برای ورزش بردارند البته یک کاندید دیگه هم داشتیم جناب آقای " محمد رضا عابدی محزون" که از قهرمانان ارزنده کاراته کشور هستند و از عنوان داران این رشته که جوان ترین کاندید شورای شهر هستند.
در مورد آقای محزون باید عرض کنم ایشون کاپیتان تیم کاراته داماش گیلان بودند که موفق شدند به همراه تیم داماش در اولین حضور در * لیگ کاراته به مقام نایب قهرمانی کسب کنند ایشون هم از برنامه های خودشون گفتند .
البته مهمان های ویژه ای هم داشتیم علاوه بر دوستان رسانه ای (آقای پور بخش و سایر دوستان) اعضای هیات رییسه هیات کاراته استان هم تشریف داشتند و همین طور جناب حبیب یزدانی رییس هیات کاراته گیلان و سرمربی سابق تیم کاراته داماش از اعضای حاظر در جلسه امروز بودند.
همین طور آقای صالح از اعضای هیات مدیره کانون هواداران هم تشریف داشتند.
به اعتقاد من باید از این فرصت استفاده کرد تا ورزشی ها وارد شورا بشوند تا بتوانیم از پتانسیل دوستان برای پیشبرد اهداف ورزشی در کلانشهر رشت استفاده کنیم .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه ژوئن 06, 2013 4:04 pm

والله این شهر اینقدر مشکلات عمرانی داره که نیاز به حضور ورزشی ها نیست ...

متاسفانه توی این مملکت همه چی قاطی شده ... شورای شهر یک شهر باید برای آبادانی شهر تلاش کنه ...

یکی از تلاش ها این می تونه باشه که ورزش همگانی و سرانه ورزشی رو بالا ببره ...

البته با مدیریت درست و انتخاب مشاورهای ورزشی ، میشه این کار رو کرد ...

من فکر می کنم افراد متخصص در مدیریت شهری ، شهرسازی ، ترافیکی و اقتصادی بتونند راه پیدا کنند توی شورای شهر بهتر و واجب تر هست ...

این نظر من هست و این رو بگم یک رای من قطعا الماسخاله هست /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 16 مهمان