[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 30, 2013 1:18 pm

[quote:7df19d3a34="amirdamashcity"][quote:7df19d3a34="The_King_of_rasht"]amirdamashcity :
آبرار بلامیسر سایز امضات رو کوچیک کن دهن ما رو آسفالت کردی !!
در هر تا پیک و هر صفحه یه کامنت ازت هست باعث میشه که کل صفحه بالا نیاد!
دوست داری من سایز امضام رو به اندازهA3 بگذارم وارش اسپرت به فنا بره؟؟؟[/quote:7df19d3a34]
ببخشید حواسم نبود کوچیکش کردم اگه بازم اذیت شدی بگو کلا برش دارم!
فقط این جمله تیکه بود دیگه ، نه؟ در هر تا پیک و هر صفحه یه کامنت ازت هست[/quote:7df19d3a34]

منظورم به فعالیت خوب شما بود چون تاپیک نقل و انتقالات رو باز کردم کامنت امضای شما باعث شد بالا نیاد گفتم ولش کن اومدم گفت و گوی آزاد دیدم یه کامنت دیگه هست که اونهم باعث میشه تاپیک گفت و گوی آزاد بالا نیاد !
گفتم دیگه سکوت جایز نیست اینجوری پیش بره با این سرعت اینترنت کلا باید وارش رو ببوسم بگذارم کنار! :D :D :D
در مورد امضای زیباتون هم بگم مسی یادت باشه فان پرسی سرورته! :D :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » پنج شنبه مه 30, 2013 1:19 pm

آقا مازیار سلام.دمت گرم.توجیه شدیم.منم محترمانه هم به مدیر عاملشون پیام دادم.هم به سایت باشگاهsms زدم.هم mail زدم.[color=red:98830a4f5a]خلاصه به محترمانه ترین حالت ممکن اعتراض کردم [/color:98830a4f5a].با خوشخیالی کامل امیدوارم که اثر داشته باشته.نوکرم /3/ /3/ /3/[size=24] [/si
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه مه 30, 2013 1:22 pm

[color=black:f54c33f14c]مسعود میکائیلی مدافع 27 ساله به عنوان بازیکن سرباز به ملوان پیوسته است .
میکائیلی متولد شهر رشت است و به جز پیکان سابقه ی بازی در تیمهای پاس همدان و داماش (پگاه) گیلان را در پرونده ی بازیگری خود دارد . وی فصل گذشته 25 بازی به عنوان یار ثابت و یک بازی به عنوان یار ذخیره برای پیکان در لیگ برتر به میدان رفت و تنها یک کارت زرد دریافت کرد .
همچنین صادق درودگر از مذاکره ی باشگاه ملوان با ایمان مبعلی هافبک 30 ساله ی فصل گذشته ی پیکان خبر داد و اعلام کرد این بازیکن روز شنبه برای انجام مذاکرات نهایی و عقد قرارداد به شهر انزلی می آید .[/color:f54c33f14c]
:( :( :(
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط armilad » پنج شنبه مه 30, 2013 1:24 pm

[size=18:0a0cfc7aad]راستی از the-king-of-rasht هم ممنون بخاطره 3تا آدرسی که داد.دمآ گرم آبرار /3/[/size:0a0cfc7aad]
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه مه 30, 2013 1:28 pm

[quote:e61b0a1637="zxzx"][color=black:e61b0a1637]مسعود میکائیلی مدافع 27 ساله به عنوان بازیکن سرباز به ملوان پیوسته است .
میکائیلی متولد شهر رشت است و به جز پیکان سابقه ی بازی در تیمهای پاس همدان و داماش (پگاه) گیلان را در پرونده ی بازیگری خود دارد . وی فصل گذشته 25 بازی به عنوان یار ثابت و یک بازی به عنوان یار ذخیره برای پیکان در لیگ برتر به میدان رفت و تنها یک کارت زرد دریافت کرد .
همچنین صادق درودگر از مذاکره ی باشگاه ملوان با ایمان مبعلی هافبک 30 ساله ی فصل گذشته ی پیکان خبر داد و اعلام کرد این بازیکن روز شنبه برای انجام مذاکرات نهایی و عقد قرارداد به شهر انزلی می آید .[/color:e61b0a1637]
:( :( :([/quote:e61b0a1637]

متاسفم واست!هیج فرقی نمیکنه واسه چی رفتی اونجا!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Siavash2 » پنج شنبه مه 30, 2013 1:30 pm

[quote:88bd3513ff="MEHRDAD"][quote:88bd3513ff="Siavash2"]یه سوال از مدیران محترم سایت: من اسم کاربری قبلیم Siavash بود که متأسفانه پسوردش یادم رفته و هر چی‌ هم که سعی‌ کردم نتونستم بدستش بیارم. می‌شه لطفا کمکم کنید؟

یه نکته هم می‌خواستم بگم و اون اینکه اگه من کم کامنت میزارم به خاطره اینکه اینجا کیبورد و ویندوز فارسی ندارم و این کارم رو خیلی‌ سخت می‌کنه. البته روزی نیست که ۱۰ بار آن نشم و خبرها و نظرات دوستان رو چک نکنم.[/quote:88bd3513ff]
پسورد جدید به ایمیل ثبت نامی اون نام کاربری ارسال شد .
از لینک زیر هم می تونی فینگلیش بنویسی و فارسی تحویل بگیری:
http://www.behnevis.com/[/quote:88bd3513ff]
خیلی‌ ممنون بابت کمک. من هم از بهنویس استفاده می‌کنم، ولی‌ بعضی‌ وقتها یه کلمه هایی رو متوجه نمی‌شه و بعدش مجبور میشم کل جمله رو عوض کنم! ولی‌ سعی‌ می‌کنم بیشتر ازش استفاده کنم و کامنت بذارم.
نماد کاربر
Siavash2
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 19, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 30, 2013 1:40 pm

[quote:81a1825502="soroosh8"][quote:81a1825502="zxzx"][color=black:81a1825502]مسعود میکائیلی مدافع 27 ساله به عنوان بازیکن سرباز به ملوان پیوسته است .
همچنین صادق درودگر از مذاکره ی باشگاه ملوان با ایمان مبعلی هافبک 30 ساله ی فصل گذشته ی پیکان خبر داد و اعلام کرد این بازیکن روز شنبه برای انجام مذاکرات نهایی و عقد قرارداد به شهر انزلی می آید .[/color:81a1825502]
:( :( :([/quote:81a1825502]

متاسفم واست!هیج فرقی نمیکنه واسه چی رفتی اونجا![/quote:81a1825502]

چر اوتو کونیدی برار ؟ سربازِ دِ!!!
به همون دلیلی رفته که علی نظر محمدی و افشین چاوشی و حسین ابراهیمی رفتن ملوان فقط 21 ماه باید اونجا خدمت سربازی رو انجام بده
یادمون بیاد حتی علی نظر محمدی کاپیتان ملوان بوده

armilad : قابل ناشتی آبره
البته من خودم اونجا اولش محترمانه نوشتم ولی چون پیش خودم گفتم شاید متوجه منظورم نشوند با ادبیات خودشون یه سری واقعیت ها رو در مورد خانواده و فامیل رویانیان(اعضای مونث) عنوان کردم که فکر کنم خیلی هم خوشحال بشوند که این واقعیتها رو میشنوه چشم و گوشش باز میشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه مه 30, 2013 1:43 pm

[color=black:fbaadf50cf]مهدوی کیا:قصد دارم بانک ملی را احیا کنم
مهدی مهدوی کیا، بازیکن اسبق هامبورگ و سابق پرسپولیس، از حاضران دیدار لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه وبملی، بین بایرن مونیخ و انزلیچی دورتموند بود. او در فردای این بازی، گفتگوی جالبی با شبکهء تلویزیونی بی بی سی انجام داد، که خلاصهء آن را با هم می خوانیم؛

* حضور در فینال ومبلی، به عنوان یک بازیکن؟ مو بر تن آدم با شنیدن آهنگ لیگ قهرمانان، سیخ می شود، به طوری که باز وسوسه می شوی که بازی کنی
* همیشه در تصمیم هایی که می گیرم، خیلی جدی هستم
* گل اولم به چین را بیشتر دوست دارم
* در بازی با آمریکا، وقتی که آن پاس را از دایی گرفتم، ورزشگاه با حرکت من بلند شد. تنها فکری که آن زمان کردم، این بود که باید آن توپ حتماً گل بشود تا زحمات چندین ماههء ما در اردوهای مختلف، به بار بنشیند
* در فینال جام حذفی، همهء مجموعهء پرسپولیس روی برد حساب کرده بود و هیچ کس فکرش را نمی کرد که بازی را ببازیم، که این هم از بد شانسی من بود
* کی روش؟ مشکل سختار فوتبال ایران با آمدن یک مربی حل نخواهد شد
* ژاپنی ها، برنامه ای 60 ساله دارند که براساس آن در سال 2050 قهرمان جام جهانی شوند
* به عنوان سفیر فوتبال پایه ای AFC سعی خواهم کرد، به رشد ساختار فوتبال ایران کمک کنم
* فوتبال ما آماتور هم نیست
* قصد دارم بانک ملی را با کمک علی دوستی مهر، احیا کنم
* مشکل اصلی فوتبال ما، حضور مدیران غیر فوتبالی است
* امیدوارم در کشورم ورزشگاه هایی مثل ومبلی ساخته شوند، که مردم با حضور در آن ها از فوتبال لذت ببرند
* پس از 22 سال بازی، کناره گیری از فوتبال خیلی سخت است
* مدارج مربی گریم را در آلمان طی خواهم کرد
* چند ماهی را استراحت خواهم کرد. همانطور که بازی ام را از پایه شروع کردم و پله به پله پیش رفتم، برای مربی گری هم اصلاً عجله ای ندارم[/color:fbaadf50cf]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه مه 30, 2013 2:34 pm

منظورم به فعالیت خوب شما بود چون تاپیک نقل و انتقالات رو باز کردم کامنت امضای شما باعث شد بالا نیاد گفتم ولش کن اومدم گفت و گوی آزاد دیدم یه کامنت دیگه هست که اونهم باعث میشه تاپیک گفت و گوی آزاد بالا نیاد !
گفتم دیگه سکوت جایز نیست اینجوری پیش بره با این سرعت اینترنت کلا باید وارش رو ببوسم بگذارم کنار! :D :D :D
در مورد امضای زیباتون هم بگم مسی یادت باشه فان پرسی سرورته! :D :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]
فان پرسی سرور مسی خخخخخخ /10/ دیگه جای دیگه اینو نگو حالا این جا جمع خودمونیه بچه ها اهل تمسخر نیستن دلیل نمیشه که شما سواستفاده کنید:wink:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » پنج شنبه مه 30, 2013 3:58 pm

ميكاييلی متولد تهرانه از كلاس چهارم دبستان اومده رشتو از همون موقع تو پگاه بازی ميكرد
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه مه 30, 2013 4:05 pm

[quote:238296223f="mirza_younes"]ميكاييلی متولد تهرانه از كلاس چهارم دبستان اومده رشتو از همون موقع تو پگاه بازی ميكرد[/quote:238296223f]

منم متولد تهرانم ولی اصالت مهمه که رشته :wink: امیدوارم از این تصمیمش پشیمون نشه چون با حسین ابراهیمی استقبال خوبی نشد.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » پنج شنبه مه 30, 2013 4:13 pm

[quote:bea31f98db="Rashti0131"][quote:bea31f98db="mirza_younes"]ميكاييلی متولد تهرانه از كلاس چهارم دبستان اومده رشتو از همون موقع تو پگاه بازی ميكرد[/quote:bea31f98db]

منم متولد تهرانم ولی اصالت مهمه که رشته :wink: امیدوارم از این تصمیمش پشیمون نشه چون با حسین ابراهیمی استقبال خوبی نشد.[/quote:bea31f98db]
فكركنم اصالتشم تهرانی باشه ها :idea:
ولی وقتی كه از حساسيت اين دوتا شهر باخبر بود و همه اونو به چشم يه رشتی ميبينن نبايد ميرفت چون ممكنه خدای نكرده دلخوری واسش پيش بياد.نيرو زمينی اگه بازی ميكرد خيلی بهتر بود
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه مه 30, 2013 4:19 pm

[quote:5d273e5eee="mirza_younes"][quote:5d273e5eee="Rashti0131"][quote:5d273e5eee="mirza_younes"]ميكاييلی متولد تهرانه از كلاس چهارم دبستان اومده رشتو از همون موقع تو پگاه بازی ميكرد[/quote:5d273e5eee]

منم متولد تهرانم ولی اصالت مهمه که رشته :wink: امیدوارم از این تصمیمش پشیمون نشه چون با حسین ابراهیمی استقبال خوبی نشد.[/quote:5d273e5eee]
ولی وقتی كه از حساسيت اين دوتا شهر باخبر بود و همه اونو به چشم يه رشتی ميبينن نبايد ميرفت چون ممكنه خدای نكرده دلخوری واسش پيش بياد.نيرو زمينی اگه بازی ميكرد خيلی بهتر بود[/quote:5d273e5eee]
نه داداششو میشناسم رشتی هستن اصالتا...از نظر من مشکلی نداره سربازه دیگه.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در پنج شنبه مه 30, 2013 4:22 pm .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه مه 30, 2013 4:20 pm

[quote:859270c3d3="mirza_younes"][quote:859270c3d3="Rashti0131"][quote:859270c3d3="mirza_younes"]ميكاييلی متولد تهرانه از كلاس چهارم دبستان اومده رشتو از همون موقع تو پگاه بازی ميكرد[/quote:859270c3d3]

منم متولد تهرانم ولی اصالت مهمه که رشته :wink: امیدوارم از این تصمیمش پشیمون نشه چون با حسین ابراهیمی استقبال خوبی نشد.[/quote:859270c3d3]
ولی وقتی كه از حساسيت اين دوتا شهر باخبر بود و همه اونو به چشم يه رشتی ميبينن نبايد ميرفت چون ممكنه خدای نكرده دلخوری واسش پيش بياد.نيرو زمينی اگه بازی ميكرد خيلی بهتر بود[/quote:859270c3d3]

[size=18:859270c3d3]مصاحبه با آبرار میکاییلی :
[color=black:859270c3d3]
حالا مثلا اگر مجبور شدي ميري ملوان (با خنده)؟![/color:859270c3d3] [color=red:859270c3d3] يه سري تيم هاست که اگر آدم بره اونجا وجهه خوبه پيدا نميکنه.[/color:859270c3d3] [color=black:859270c3d3]من اگر در اين شرايط پيشنهادهاي ديگه اي داشته باشم از تيم هاي ديگه و يکيش ملوان باشه خب هرگز به ملوان نميرم حتي اگر اون تيم ها توي ليگ هاي زير گروه باشند. [/color:859270c3d3][color=red:859270c3d3]اما اگر فقط یک پیشنهاد باشه، چاره چیه؟![/color:859270c3d3][/size:859270c3d3]

بابا میره همین شهرک سربازی رو میپیچونه بر میگرده :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه مه 30, 2013 4:26 pm

[quote:dff1e86a72="Rashti0131"][quote:dff1e86a72="mirza_younes"][quote:dff1e86a72="Rashti0131"][quote:dff1e86a72="mirza_younes"]ميكاييلی متولد تهرانه از كلاس چهارم دبستان اومده رشتو از همون موقع تو پگاه بازی ميكرد[/quote:dff1e86a72]

منم متولد تهرانم ولی اصالت مهمه که رشته :wink: امیدوارم از این تصمیمش پشیمون نشه چون با حسین ابراهیمی استقبال خوبی نشد.[/quote:dff1e86a72]
ولی وقتی كه از حساسيت اين دوتا شهر باخبر بود و همه اونو به چشم يه رشتی ميبينن نبايد ميرفت چون ممكنه خدای نكرده دلخوری واسش پيش بياد.نيرو زمينی اگه بازی ميكرد خيلی بهتر بود[/quote:dff1e86a72]
نه داداششو میشناسم رشتی هستن اصالتا...از نظر من مشکلی نداره سربازه دیگه.[/quote:dff1e86a72]

ما زمانی که بازیکنامون سرباز میشن ملوانو دگان نزنیم پس کِی بزنیم؟اصلا دیگه به چه دردی میخورن؟نا سلامتی همسایه هستنا. :wink:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 10 مهمان