[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 10:06 am

[quote:ef2aa7bf8b="havadarehamishegi"][quote:ef2aa7bf8b="damash_love_rasht"][quote:ef2aa7bf8b="alex00755"]بازی تمرکز اعصاب!
با این بازی تمرکز شما امتحان می شود که آیا تمرکز قوی دارید یا نه! نحوه بازی در هر مرحله یه این صورت است که ابتدا بر روی Start کلیک می کنید و نقطه قرمز رنگ را با حرکت ماوس به سمت End هدایت کنید.

اینجا کلیک نمایید :
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1391 ... 86_445.swf[/quote:ef2aa7bf8b]

کاملا بی اعصابم :!:[/quote:ef2aa7bf8b]
منم همین طور :lol:[/quote:ef2aa7bf8b]

آقا این چرا تموم شد؟ :?
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه ژوئن 04, 2013 2:48 pm

شیخ با مریدان دامـــاش و ملوان و سپاهان و استقلال و پرسپولیس در صحرا نشسته بودند
ناگهان بادی وزیدن گرفت و همه ی دامــــاشی ها را باد برد ,ملوانی ها و سپاهانی ها و استقلالی ها و پرسپولیسی ها با غرور از شیخ پرسیدند یا شیخ یعنی ما قوی تریم
شیخ خنديد و گفت: نه، شما سوراخید باد از شما رد میشود !!
/11/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » سه شنبه ژوئن 04, 2013 2:53 pm

تیترهای خبرگزاری ایسنا، تابناک و خبر انلاین در روز های آینده

کاسیاس : مورینو را جر می دهم

بنیتز به مورینیو : مرتیکه شارلاتان عمتو ، بنیتز خواهان جر دادن عمه مورینیو شد

گواردیول ا: اگر من پیتزا پپرونی هستم تو سوسیس بندری با نان اضافه ای

مورینیو : پاره اید

کاسیاس : عناقا

بنیتز : مورینیو دیوث است

گواردیولا : کاسیاس حرف مفت زیاد می زند

کاسیاس : دیوث تر از مورینیو گواردیولاست

مورینیو : با یکدیگر دعوا نکنید

بنیتز: اول مورینیو شروع کرد

گواردیولا: یه صلوات بفرست

ایسنا: گواردیولا به دین مقدس اسلام گروید
/10/ /10/ /10/ /10/ :D
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه ژوئن 04, 2013 3:21 pm

[quote:d48a8c7822="soroosh8"][quote:d48a8c7822="havadarehamishegi"][quote:d48a8c7822="damash_love_rasht"][quote:d48a8c7822="alex00755"]بازی تمرکز اعصاب!
با این بازی تمرکز شما امتحان می شود که آیا تمرکز قوی دارید یا نه! نحوه بازی در هر مرحله یه این صورت است که ابتدا بر روی Start کلیک می کنید و نقطه قرمز رنگ را با حرکت ماوس به سمت End هدایت کنید.

اینجا کلیک نمایید :
http://bartarinha.ir/files/fa/news/1391 ... 86_445.swf[/quote:d48a8c7822]

کاملا بی اعصابم :!:[/quote:d48a8c7822]
منم همین طور :lol:[/quote:d48a8c7822]

آقا این چرا تموم شد؟ :?[/quote:d48a8c7822]

منم تا آخرش رفتم. :wink: مرحله یکی مونده به آخرا اعصابمو خورد کرد :( :( :(
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 3:55 pm

[b:8dde4e4cc8]دوستان تحقیق کردم متوجه شدم مدیران سایت همگی به مناسبت 14 خرداد و برای شرکت در سوگواری همگی در سواحل حاجی بکنده به سر میبرند،؛پس شما رو دعوت به افتادن وسط میکنم:

پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت

برگشتنی یه دختری خوشگل و با محبت

همسفر ما شده بود همراهمون میومد

به دست و پام افتاده بود این دل بی مروت

میگفت برو,بهش بگو آخه دوستش دارم میگفت بگو

هرچی میخواد بگه بگه,هرچی میخواد بشه بشه

هرچی میخواد بگه بگه

هرچی میخواد بشه بشه

راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم

راز دلم را گفتم این رو جواب شنفتم

تو (نمیدونم چیچی)پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی

گفتم به اون زیارتی كه رفتم

قسم به اون عبادتی كه كردم

قسم به اون قفل و دخیل كه بستم

بعده خدا من تو رو میپرستم

گفتم به اون زیارتی كه رفتم قسم به اون عبادتی كه كردم

قسم به اون قفل و دخیلی كه بستم

تو(نمیدونم چیچی)پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی

قسم به اون قفل و دخیل كه بستم بعده خدا من تو رو میپرستم

قسم به اون قفل و دخیل كه بستم

تو(نمیدونم چیچی)پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی[/b:8dde4e4cc8]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_love_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 6:54 pm

مرکز عدالت مدنی منچستر
معمار این بنا استرالیایی بوده و این بنا بزرگترین دیوار شیشه ای در اروپا را دارد.
[img:c3aa069184]http://www.8pic.ir/images/05887579031692576398.jpg[/img:c3aa069184]
damash_love_rasht
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مارس 21, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 7:21 pm

همچین یِهو! به صورت کاملا خود جوش داشتم آرشیوم رو زیر و رو میکردم این عکس که قبلا درست کرده بودم رو دیدم آپلودش کردم واسه دوستان و مهمانانی که ندیدند!!!!

[img:2d78c42301]http://www.8pic.ir/images/70309601266942779368.jpg[/img:2d78c42301]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » سه شنبه ژوئن 04, 2013 7:43 pm

[quote:4bd19f09fc="The_King_of_rasht"]همچین یِهو! به صورت کاملا خود جوش داشتم آرشیوم رو زیر و رو میکردم این عکس که قبلا درست کرده بودم رو دیدم آپلودش کردم واسه دوستان و مهمانانی که ندیدند!!!!

[img:4bd19f09fc]http://www.8pic.ir/images/70309601266942779368.jpg[/img:4bd19f09fc][/quote:4bd19f09fc]

من یادمه جلسه ای بود برای کمک ملوان در ایران و راه هایی برای انتقال این تیم به مسکو
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 7:52 pm

[quote:a696b8ab50="metall"][quote:a696b8ab50="The_King_of_rasht"]همچین یِهو! به صورت کاملا خود جوش داشتم آرشیوم رو زیر و رو میکردم این عکس که قبلا درست کرده بودم رو دیدم آپلودش کردم واسه دوستان و مهمانانی که ندیدند!!!!

[img:a696b8ab50]http://www.8pic.ir/images/70309601266942779368.jpg[/img:a696b8ab50][/quote:a696b8ab50]

من یادمه جلسه ای بود برای کمک ملوان در ایران و راه هایی برای انتقال این تیم به مسکو[/quote:a696b8ab50]

بله درسته درضمن عکاس این عکس کاوه چلمبری هست!!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 8:05 pm

اَ مردکه قَب قَبَ بیدینید!!!!

/10/ /10/ /10/

[img:81fef6f6ca]http://www.8pic.ir/images/30247452135482270301.jpg[/img:81fef6f6ca]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 10:07 pm

نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 6:04 am

[b:801f306c84] [color=darkblue:801f306c84]شخصاً اهل گل و گیاه هستم ، البته نه در حد حرفه ای ولی همواره در این زمینه کم و بیش مطالعاتی داشته ام
بد ندیدم مقاله ای رو برای دوستان اهل طبیعت که در فضای شهرها احساس شادابی و طراوت رو کمتر احساس می نمایند ، درج کنم ،
امیدوارم لذت ببرید [/color:801f306c84].[/b:801f306c84]

[b:801f306c84][color=red:801f306c84]اولین جنگل عمودی در میلان[/color:801f306c84][/b:801f306c84]

[color=black:801f306c84]این جنگل عمودی در حال ساخت در میلان ایتالیا است که توسط استفانو بویری طراحی شده است.

این یک راه حل کارآمد برای مقابله با گازهای گلخانه ای و افزایش کیفیت هوا می باشد. همچینین پاسخی برای ناپدید شدن طبیعت از زندگی مردم است. با الهام از برج سنتی ایتالیایی ، این دو برج پوشیده شده در گیاهان ساخته شده است.
هر کدام از این برج 50،000 متر مربع زیربنا دارد که 10،000 متر مربع آن از از درختان و گیاهان پوشیده شده است.

این دو برج به جدیدترین فن آوری های مانند سیستم های انرژی فتوولتاتیک مجهز شده اند. در آبیاری گیاهان نیز نیز از سیستم فیلتر کردن و استفاده مجدد از آب های خاکستری تولید شده توسط ساختمان استفاده می شود.

در بسیاری از شهرهای جهان فضای سبز بسیار کم و بی کفایت است و در خیلی از مکان ها تنها با کاشت یک درخت در هر خانه می توان این موضوع را برطرف کرد. جنگل عمودی به ساکنان آن و همچنین بقیه مردم، شهری پاک و زندگی سبزتر را با جذب ذرات گرد و غبار، Co2 و تولید اکسیژن ارائه می دهد. همچنین باعث محافظت از تابش و آلودگی آکوستیک می شود.

این پروژه متشکل از دو برج به ارتفاع 110 و 76 متر است و هم اکنون در حال ساخت در مرکز میلان است که میزبان 900 درخت دراندازه های 3 ، 6 و 9 متری در کنار دامنه گسترده ای از درختچه ها و گل ها خواهد بود.[/color:801f306c84]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 6:42 am

[b:6b4a21b1c5]اطلاعات تکمیلی در خصوص کامنت بالا ؛ در واقع ارتباط بین هنر معماری و مباحث زیست محیطی در این پروژه جلب توجه می نماید [/b:6b4a21b1c5]

[color=blue:6b4a21b1c5]ایجاد 2 جنگل هوایی در میلان شرکت معماری ایتالیایی "استفانو بوئری" در تلاشی برای ترکیب معماری شهری و بافت گیاهی، پروژه ای برای ایجاد جنگلهای عمودی ارائه کرده است.
این شرکت مدلی را ارائه کرده است که به واسطه آن و با ایجاد جنگلهایی که به سوی آسمان رشد می کنند، می توان به احیای جنگلها و طبیعت محیطهای شهری پرداخت.
به گفته این شرکت معماری، جنگلهای عمودی ابزارهایی برای احیای زیست محیطی شهرهای کنونی اروپا به شمار می روند. شهر میلان اولین شهر در ایتالیا خواهد بود که چنین جنگلهایی در آن احداث خواهد شد.

این جنگلها به همراه دو برج مسکونی که در حال حاضر نقشه ساخت آنها ارائه شده به وجود خواهند آمد. این برجها به ارتفاع 110 و 76 متر زیستگاه بیش از 900 درخت خواهد بود و همچنین تعداد زیادی از انواع گلها و بوته ها نیز در این برجها کاشته خواهند شد.

ایده اصلی این است که در صورت حذف شدن ساختمان برجها و به جا ماندن درختان، تعداد درختها با تعدادی که برای خلق یک جنگل کامل بر روی زمین به آن نیاز است برابری کند. به این شکل مهندسان در نظر دارند جنگلی به وسعت 10 هزار متر مربع را به صورت عمودی و در میان شهر بنا کنند.

این پروژه در عین حال می تواند در پاکسازی هوای شهرها نیز تاثیرگذار باشد، زیرا گیاهان عامل ایجاد رطوبت، جاذب CO2 و ذرات غبار و تولید اکسیژن هستند، ویژگی هایی که می تواند شرایط زندگی را برای ساکنان شهرها و برجها بهبود ببخشد، همچنین درختها مانند یک چتر می توانند از ورود تشعشعات مضر نور خورشید به داخل جلوگیری کنند.

در این برجها سیستم آبیاری و تصفیه کار گذاشته خواهند شد تا آب آلوده را تصفیه کرده و مقادیر مناسبی از آن را به پای درختان جنگل بریزد. همچنین در این برجها از سلولهای خورشیدی برای تامین انرژی پاک و خودکفا شدن برجها از نظر انرژی استفاده خواهد شد.

بر اساس گزارش گیزمگ، ساخت این برجها 87.5 میلیون دلار هزینه در بر خواهد داشت و تکمیل آنها مرحله اول از پروژه ای خواهد بود که در پایان آن باید کمربندی سبز از پوشش گیاهی به دور شهر میلان ایجاد شده باشد[/color:6b4a21b1c5]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه ژوئن 05, 2013 10:51 am

فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت