[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه مه 29, 2013 4:01 pm

[b:53055086c7]سری دوم تصاویر ساختمان ها و عمارت های خاص را به نظر شما دوستان گرامی می رسانم :[/b:53055086c7]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه مه 29, 2013 5:35 pm

این ساختمان آخریه شبیه چیه؟ :wink:
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه مه 29, 2013 6:08 pm

یه روز صبح یه مریض به دکتر جراح مراجعه میکنه و از کمر درد شدید شکایت میکنه .
دکتره بعد از معاینه ازش میپرسه: خب، بگو ببینم واسه چی کمر درد گرفتی؟
مریض پاسخ میده
«من برای یک کلوپ شبانه کار میکنم. امروز صبح زودتر به خونه ام رفتم و وقتی وارد آپارتمانم شدم، یه صداهایی از اتاق خواب شنیدم! وقتی وارد اتاق شدم، فهمیدم که یکی با همسرم بوده در بالکن هم باز بود. من سریع دویدم طرف بالکن، ولی کسی را اونجاندیدم. وقتی پایین را نگاه کردم یه مرد را دیدم که میدوید و در همان حال داشت لباس میپوشید من یخچال را که روی بالکن بود گرفتم و پرتاب کردم به طرف اون دلیل کمر دردم هم همین بلند کردن یخچاله

مریض بعدی میاد و دکتر بهش میگه: به نظر میرسه که تصادف بدی با یک ماشین داشتی. مریض قبلیِ من بد حال به نظر
میرسید ، ولی مثل اینکه حال شما خیلی بدتره! بگو ببینم چه اتفاقی برات افتاده؟

مریض پاسخ میده :
باید بدونید که من تا حالا بیکار بودم و امروز اولین روز کار جدیدم بود.ولی من فراموش کرده بودم که ساعت را کوک کنم و برای همین هم نزدیک بود دیر کنم من سریع از خونه زدم بیرون و در همون حال هم داشتم لباسهام را میپوشیدم،شما باور نمیکنید ؛ ولی یهو یه یخچال از بالا افتاد روی سر من .

وقتی مریض سوم میاد به نظر میرسه که حالش از دو مریض قبلی وخیمتره دکتره در حالی که شوکه شده بوده دوباره میپرسه :

از کدوم جهنمی فرار کردی؟

مریض پاسخ میده : خب راستش توی یه یخچال بودم که یهو یه نفر اون را از طبقة سوم پرتاب کرد پایین
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مه 29, 2013 6:11 pm

[b:a0bf4d3e52][size=18:a0bf4d3e52][color=indigo:a0bf4d3e52]The_King_of_rasht[/color:a0bf4d3e52] با افتخار تقدیم میکند: (نظر سنجی)[/size:a0bf4d3e52]
انتخاب با شماست ؛کدام یک مفید تر است؟
1_[color=black:a0bf4d3e52]میمون در حال انقراض مادگاسکار[/color:a0bf4d3e52]
2_[color=brown:a0bf4d3e52]بی غیرتِ باقلای مازندران[/color:a0bf4d3e52][/b:a0bf4d3e52]

[img:a0bf4d3e52]http://www.shiaupload.ir/images/91025905068505639919.jpg[/img:a0bf4d3e52]

پ ن : مدیریت پاکش نکند! :evil:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » چهارشنبه مه 29, 2013 6:19 pm

[quote:840ce98cd2="The_King_of_rasht"][b:840ce98cd2][size=18:840ce98cd2][color=indigo:840ce98cd2]The_King_of_rasht[/color:840ce98cd2] با افتخار تقدیم میکند: (نظر سنجی)[/size:840ce98cd2]
انتخاب با شماست ؛کدام یک مفید تر است؟
1_[color=black:840ce98cd2]میمون در حال انقراض مادگاسکار[/color:840ce98cd2]
2_[color=brown:840ce98cd2]بی غیرتِ باقلای مازندران[/color:840ce98cd2][/b:840ce98cd2]

[img:840ce98cd2]http://www.shiaupload.ir/images/91025905068505639919.jpg[/img:840ce98cd2]

پ ن : مدیریت پاکش نکند! :evil:[/quote:840ce98cd2]
سوره : الانعام آیه : 108

وَلاَ تَسُبُّواْ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَيَسُبُّواْ اللّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ كَذَلِكَ زَيَّنَّا لِكُلِّ أُمَّةٍ عَمَلَهُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّهِم مَّرْجِعُهُمْ فَيُنَبِّئُهُم بِمَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ

چيزهايی را که آنان به جای الله می خوانند ، دشنام مدهيد که آنان نيز، بی هيچ دانشی ، از روی کينه توزی به الله دشنام دهند اينچنين عمل هر قومی را در چشمشان آراسته ايم پس بازگشت همگان به پروردگارشان است و اوهمه را از کارهايی که کرده اند آگاه می سازد
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مه 29, 2013 6:32 pm

آبرار آیه قرآن بالای سر ما جا داره ولی در همون قرانی که برای استدلال آوردی فرموده شده:
"خداوند بالا بردن صدا را مگر بر کسی که به او [b:47d691851b]ظلم شده[/b:47d691851b] نمی پسندد"
« لا یحّب الله الجهر بالسّوء من القول الّا من ظلم » سوره نسا

به ما ظلم شده اینقدر ادای روشن فکری در آوردیم که هر ننه قمری هر چی از دهنش در بیاد به ما میگه سکوت یعنی اون داره درست میگه

نیکی که از حد بگزرد نادان گمان بد برد!!!!
آخرين ويرايش توسط The_King_of_rasht on چهارشنبه مه 29, 2013 6:35 pm, ويرايش شده در 2.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه مه 29, 2013 6:32 pm

یــه بـار هـم مـاشـیـن و بـرداشـتـیـم و بــا بـچـه هـا رفـتـیـم بـیـرون….
حـالا صـدای ضـبـط تـا آخـر زیـاد هـمـه هـم داشـتـیـم مـی رقـصـیـدیـم تـو مـاشـیـن,خـلاصـه یـهـو یــه افـسـرِ جـلـومـون رو گـرفـت گـفـت بـزن بـغـل…
مـنـم به بـچـه هـا گـفـتـم ادای ایـن بـچـه بـاحـالا و بـا مـعـرفـتـها رو در بـیـاریـن بـیـخیال شـه جـریـمـه نـکـنـه
خـلاصـه پـلـیـسـه گـفـت ایـن چـه وضـع رانـنـدگـیـه؟
مـاشـیـن بـایـد بـخـوابـه پـارکیـنـگ!!!
یــهـو مـنـم کـف و تـف قـاطـی کـردم گـفـتـم مـیـدونـی مـن کـیـم؟؟؟
اصـلا حـواسـت هـسـت بـا کـی داری حـرف مـیزنـی؟
بـگـم کـیـم ؟؟؟
بــــــگـــــم؟؟؟
رفیـقام هـم اومـدن جـلـو دهـنـمـو گـرفـتـن گـفـتـن بـیـخـیـال نـگـو بـهـش گـنـاه داره اخــراج مـیـشه….
افـسـره هـم رنـگشـو بــاخـت و آب دهـن قـورت داد گـفـت: نـه نـمـیـدونـم, بـبـخـشـیـد شـمـا کـی هــسـتـیـن؟؟؟
مـنـم بـا یـه صـدای خـسـتـه بـش گـفـتـم:
مــن یــه پــرنــدم ,آرزو دارم تـــو بــاغــم بــاشــی…مــن یــه خــونــه ی سـرد و تــاریــکــم…
(بـچـه هـا هـم دس مـیـزدن)
هـیـچـی دیـگ هـمـگـی دور هــم بـا افـسـره کـلـی خـنـدیـدیـم و گـفـت بـاهـاتـون کـلـی حـال کـردم بـچـه هـای بـاحـالـی هـسـتـیـن
آخـر سـر هـم ۵۰ تـومـن جـریـمـه شـدیـم و مـاشـیـن هـم رفـت پـارکـیـنـگ و بــانـدهـاش هـم بـاز کـرد و خــودمـون هـم بـردن تست اعـتـیـاد دادیـم و هــمـه چــی بـه خـیـر و خـوشـی تـمـوم شـد!!!!
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه مه 29, 2013 6:54 pm

در گمرك بین المللی یك دختر خانم كه یك موصاف كن

برقی نو از یك كشور دیگری خریده بوده،از یك پدر روحانی

می خواهد به او كمك كند تا این موصاف كن را در گمرگ

زیر لباسش پنهان كند و بیرون ببرد تا خانم مالیات ندهد.

پدر روحانی می گوید: باشد، ولی به شرط این كه اگر پرسیدند

من دروغ نمی گویم. دختر كه چاره ای نداشته است شرط را

می پذیرد. در گمرگ مامور می پرسد: پدر ! آیا چیزی با خودت

داری كه اظهار كنی؟ پدر روحانی می گوید : از سر تا كمرم

چیزی ندارم! مامور از این جواب عجیب شك می كند و می پرسد:

از كمر تا زمین چطور؟ پدر روحانی می گوید....
.
.
.
یك وسیله جذاب كوچك دارم كه زن ها دوست دارند

از آن استفاده كنند ، ولی باید اقرار كنم كه تا حالا

بی استفاده مانده است . مامور با خنده می گوید:

خدا پشت و پناهت پدر. برو !
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه مه 29, 2013 6:54 pm

نجات نوزاد چینی از درون لوله توالت!!!

خانواده فقیری در یکی از شهرهای شرقی چین برای فرار از هزینه‌های سرسام‌آور زندگی نوزادشان را در چاه توالت انداختند.
ساکنین یک آپارتمان پس از شنیدن صدای گریه نوزادی از درون لوله‌ها، مامورین آتش‌نشانی را خبر کردند.مامورین آتش‌نشانی پس از بریدن این لوله که تنها چهار اینچ عرض داشت توانستند نوزاد را زنده از آن بیرون بیاورند.این پدر و مادر که دارای فرزندان زیادی بودند نوزاد پسر خود را برای فرار از هزینه‌های سرسام‌آور زندگی، درون چاه انداخته بودند که نوزاد درون لوله گیر کرده بود.
انتشار تصاویر این خبر موجب خشم بسیاری از مردم شده است.در چین سالیانه خانواده های بسیاری بخاطر فقر فرزندان خود را رها می کنند.

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » چهارشنبه مه 29, 2013 7:29 pm

[quote:85ca6e372a="The_King_of_rasht"]آبرار آیه قرآن بالای سر ما جا داره ولی در همون قرانی که برای استدلال آوردی فرموده شده:
"خداوند بالا بردن صدا را مگر بر کسی که به او [b:85ca6e372a]ظلم شده[/b:85ca6e372a] نمی پسندد"
« لا یحّب الله الجهر بالسّوء من القول الّا من ظلم » سوره نسا

به ما ظلم شده اینقدر ادای روشن فکری در آوردیم که هر ننه قمری هر چی از دهنش در بیاد به ما میگه سکوت یعنی اون داره درست میگه

نیکی که از حد بگزرد نادان گمان بد برد!!!![/quote:85ca6e372a]

تی جانه ره غش
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط moji » چهارشنبه مه 29, 2013 7:31 pm

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/

داماش پول دار میشود!!!!!!!! /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » چهارشنبه مه 29, 2013 8:07 pm

با اهدای عضو و اهدای زندگی به یک نیازمند از خدمت سربازی معاف خواهید شد . سردار کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرده است اهدا کنندگان عضو در صورتی که از کارایی افتاده شوند از خدمت معاف می شوند . به گفته ایشان جزئیات و شرایط این معافیت به گونه ای است که اگر کسی کلیه خود را اهدا کرده باشند می تواند از قانون جدید معافیت پزشکی استفاده کرده و معاف شود . کسانی که در حین خدمت سربازی هستند و اهدای عضو داشته اند مشمول این قانون جدید می شوند .

سردار کمالی داشتن کارت اهدای عضو را دلیل بر معاف شدن نمی داند و گفته است مشمولین حتما باید یکی از اعضای بدن خود را اهدا کرده باشند .
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط keyvan » چهارشنبه مه 29, 2013 9:32 pm

[size=18:4da4bcdb13]پسره به دختره گفت : بیااااااااا
دختره اومد و گفت : ها چی میگی ؟
پسره گفت : دوری کنیم از هـــــــــــم ! [/size:4da4bcdb13] :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
keyvan