[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 2:12 pm

بحث حاجی زاده ربطی به قضیه آبشک نداره.
از دو فصل قبل شروع میکنیم نیم فصل که رسید آقای آبشک ساز جدایی رو کوک کرد و گفت تراکتور قلعه نوعی مرا میخواهد ولی به هر حال موند اون موقع حاجی زاده بیچاره که نبود! پایان فصل به بهانه اینکه قلعه نوعی این بار برای استقلال ایشون رو میخواست سر تمرینات اول فصل نیومد و بعدش در اوج غیر حرفه ای بودن در هنگام بازی در زمین ورزش منظریه توسط دوستانش مصدوم شد و مجبور شد که بمونه !و یه نیم فصل دست ما رو گذاشت توی پوست گردو ! و از اونجایی که معمولا سالی یکبار یک کار مفید انجام میده و خودش رو توی دل همه جا میکنه سال اول گل به تراکتور سال دوم پاس گل به کبه!البته یه پرتاب اوت دستی در بازی با فجر هم داشت که بعد از کش و قوس با ضربه جهانبخش تبدیل به گل شد. امسال هم گفت شاگردی علی دایی افتخار من است و با پرسپولیس به تیم ملی می رسم و از این حرف ها چنانچه بعد زد زیر حرفش که نگفتم!
اگر به آرشیو تاپیک های بازی های گذشته در این فصل و فصل قبل رجوع کنید خواهید دید که غالبا به بازی آبشک اعتقادی نداشته و ندارم و امسال هم در بازی با سایپا یک شوت سنگین زد که با واکنش دروازه بان به بیرون رفت و یک شوت هم در بازی با ملوان زد که اوت شد و نیز امسال از پاسهای دقیقش هم به لطف همون مصدومیت در منظریه خبری نیست.
کاری به مصاحبه عابدینی ندارم که خودم منتقد اون مصاحبه بوده و هستم ولی خدا وکیلی ما که توی آزادی بودیم متوجه بازی فوق ضعیف آبشک شده بودیم که داشت صدای همه رو در می آورد.
حالا چون همشهری ماست چون خوشتیپ هست چون اخلاقش خاصه قرار نیست روی اشتباهاتش سرپوش بگذاریم و بندازیم گردن دیگری و بیخود بزرگش کنیم که آخر و عاقبتش بشه مثل نظیفکار که کم مونده بود توی نود فردوسی پور سوارش بشه بعد بیاد بگه ببخشید! چی رو ببخشیم؟ بخشیدیم اصلا کوچصفهان مال تو آقای نظیفکار ! دو چیز که بریزه نمیشه جمع کرد یکی آب یکی آبرو ؛آبشک هم اگر میل به رفتن داره بهتره اصلا شک به دلش راه نده و لحظه ای در رفتن درنگ نکنه.اینجا بمونی به تیم ملی نمیرسی!
داماش قبل از تو زنده بوده بعد تو هم به زندگی ادامه خواهد داد.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 2:17 pm

با احترام به نظر همه ذوستان باید بگم منهم مثل معین عزیز فکر می کنم که نسبت به حاجی زاده انصاف رعایت نمی شه نمی خوام بگم حاجی زاده فوق ستاره تیم هستش اما در خیلی از بازیها نوع بازی و خونسردیش در زمین به نظرم برای داماش کمک بوده البته حاجی زاده هم مثل بقیه بازیکنا قابل نقد هستش
البته این احساس من هستش و شاید هم اشتباه باشه اما احساس می کنم بعضی از اتتقادات نسبت به او بیشتر از اینکه ریشه فنی داشته باشه متاسفانه بیشتر حاکی از نگاه و تعصب قومیتی هستش . بحرحال امیدوارم که در نظراتمون ضمن انتقاد ، حفظ روحیه فردی و تیمی بازکنانمان را هم مد نظر قرار دهیم . بازهم می گم اینها تنها برداشت شخصی من بوده و امیدوارم باعث رنجش کسی نشه
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 2:42 pm

[quote:c10c227864="Majid_Rasht"]با احترام به نظر همه دوستان باید بگم منهم مثل معین عزیز فکر می کنم که نسبت به حاجی زاده انصاف رعایت نمی شه نمی خوام بگم حاجی زاده فوق ستاره تیم هستش اما در خیلی از بازیها نوع بازی و خونسردیش در زمین به نظرم برای داماش کمک بوده البته حاجی زاده هم مثل بقیه بازیکنا قابل نقد هستش
البته این احساس من هستش و شاید هم اشتباه باشه اما احساس می کنم بعضی از اتتقادات نسبت به او بیشتر از اینکه ریشه فنی داشته باشه متاسفانه بیشتر حاکی از نگاه و تعصب قومیتی هستش . بحرحال امیدوارم که در نظراتمون ضمن انتقاد ، حفظ روحیه فردی و تیمی بازکنانمان را هم مد نظر قرار دهیم . بازهم می گم اینها تنها برداشت شخصی من بوده و امیدوارم باعث رنجش کسی نشه[/quote:c10c227864]

مرسی از آقا مجید - حرف منم همینه

نمیگم حاجی زاده عالیه یا حتی خیلی خوبه ولی یه روند متوسط کم نوسان داره و بی حاشیه هست و در خدمت تیم

داخل پرانتز بگم که البته قیاس مع الفارغه ولی برای اینکه وضعیت الانه حاجی زاده تو داماش رو مثال بزنم یه چیز تو مایه های ماکه له له تو ریاله (میدونم مثال فاصلش از زمین تا آسمونه ولی خواستم مطلب رو برسونم ، گیر ندید :!: )

و چون مثل آبشک و حاجتی و .... خلاقیت فردی و گاها حرکات چشم نواز نداره کلا هیچکس حضور موثرش رو حداقل در چند بازی نمیبینه. (ولی یه قیچی زداااا :D )

آبشک بازیکن خیلی خوب و آینده داریه و اگه همیشه رو فرم باشه یکی از بهترین هافبکای ایران میتونه بشه ولی متاسفانه به هر دلیلی زیاد نوسان داره - به قول حمزه یه شوت میزنه یا یه دریبل میزنه تا یه نیم فصل خودشو بیمه میکنه و همه به به چه چه میکنند ، بومی هم که هست دیگه .........

بهر حال امیدوارم و از ته دل دوست دارم بمونه و به تیم کمک کنه چون هم بومیه و هم از کیفیت خیلی بالایی برخورداره ولی حرفم اینه که اگه احساس میکنه پیشرفتش رو باید جای دیگه دنبال کنه ، نباید جلوشو گرفت
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 3:08 pm

[quote:1fa79d6c36="The_King_of_rasht"]بحث حاجی زاده ربطی به قضیه آبشک نداره.
از دو فصل قبل شروع میکنیم نیم فصل که رسید آقای آبشک ساز جدایی رو کوک کرد و گفت تراکتور قلعه نوعی مرا میخواهد ولی به هر حال موند اون موقع حاجی زاده بیچاره که نبود! پایان فصل به بهانه اینکه قلعه نوعی این بار برای استقلال ایشون رو میخواست سر تمرینات اول فصل نیومد و بعدش در اوج غیر حرفه ای بودن در هنگام بازی در زمین ورزش منظریه توسط دوستانش مصدوم شد و مجبور شد که بمونه !و یه نیم فصل دست ما رو گذاشت توی پوست گردو ! و از اونجایی که معمولا سالی یکبار یک کار مفید انجام میده و خودش رو توی دل همه جا میکنه سال اول گل به تراکتور سال دوم پاس گل به کبه!البته یه پرتاب اوت دستی در بازی با فجر هم داشت که بعد از کش و قوس با ضربه جهانبخش تبدیل به گل شد. امسال هم گفت شاگردی علی دایی افتخار من است و با پرسپولیس به تیم ملی می رسم و از این حرف ها چنانچه بعد زد زیر حرفش که نگفتم!
اگر به آرشیو تاپیک های بازی های گذشته در این فصل و فصل قبل رجوع کنید خواهید دید که غالبا به بازی آبشک اعتقادی نداشته و ندارم و امسال هم در بازی با سایپا یک شوت سنگین زد که با واکنش دروازه بان به بیرون رفت و یک شوت هم در بازی با ملوان زد که اوت شد و نیز امسال از پاسهای دقیقش هم به لطف همون مصدومیت در منظریه خبری نیست.
کاری به مصاحبه عابدینی ندارم که خودم منتقد اون مصاحبه بوده و هستم ولی خدا وکیلی ما که توی آزادی بودیم متوجه بازی فوق ضعیف آبشک شده بودیم که داشت صدای همه رو در می آورد.
حالا چون همشهری ماست چون خوشتیپ هست چون اخلاقش خاصه قرار نیست روی اشتباهاتش سرپوش بگذاریم و بندازیم گردن دیگری و بیخود بزرگش کنیم که آخر و عاقبتش بشه مثل نظیفکار که کم مونده بود توی نود فردوسی پور سوارش بشه بعد بیاد بگه ببخشید! چی رو ببخشیم؟ بخشیدیم اصلا کوچصفهان مال تو آقای نظیفکار ! دو چیز که بریزه نمیشه جمع کرد یکی آب یکی آبرو ؛آبشک هم اگر میل به رفتن داره بهتره اصلا شک به دلش راه نده و لحظه ای در رفتن درنگ نکنه.اینجا بمونی به تیم ملی نمیرسی!
داماش قبل از تو زنده بوده بعد تو هم به زندگی ادامه خواهد داد.[/quote:1fa79d6c36]

حمزه جان ارادت خاصی بهت دارم ولی در این باره باهات موافق نیستم.
من علاقه شدیدی به آبشک دارم البته عاشق چشم و ابروش نیستم بلکه این علاقه شدیدم به سبک بازیش مربوط میشه. به نظر من آبشک بی برو برگرد جزو 3 هافبک برتر ایرانه (به همراه آندرانیک و امید ابراهیمی) و این که میگی سالی یه کار مفید انجام میده واقعا این طوره؟ این که میگی این فصل از پاسهای بلندش خبری نیست یادت نیست چند بازی اول این فصل قبل از مصدومیتش تو هر بازی 5،6 پاس 50،60 متری مینداخت؟ البته قبول دارم بهترین فصل آبشک سالی بود که لیگ یک بودیم با دینور زاده ولی تو این 3 فصل لیگ برتر هم حداقل حداقل یه سر و گردن بالاتر از بقیه هافبکهامون بود. و 4 بازی اول این فصل هم شده بود همون آبشک زمان دینورزاده که متاسفانه مصدوم شد و باز هم قبول دارم که بعد از مصدومیت افت کرد. گفتی "چون خوشتیپ هست چون اخلاقش خاصه قرار نیست روی اشتباهاتش سرپوش بگذاریم" ولی من معتقدم دقیقا به همین علته که داره رو اشتباهاتش در حد دوربین های فوق حرفه ای زوم میشه. واقعا بعضی انتقادها ازش تو سایت یا مخصوصا تو استادیوم میشنوم فنی نیست. درسته که اخلاق خاص خودشو داره و یه جورایی سرکشه ولی اگه کادر فنی و مسئولین تیم مدیریت درستی داشته باشن این خصلتش خیلی هم میتونه به نفع تیم باشه. تو دنیا این همه بازیکن سرکش وجود داشتن و دارن مثل جوونیهای وین رونی، جوونیهای کریس رونالدو یا چه میدونم کاسانو، بالوتلی و .... ولی به خاطر توانایی فنی بالایی که این بازیکنها داشتن مربیهاشون یکی به نعل زدن و یکی به میخ و خلاصه در جهت منافع تیم از این بازیکنها بهترین استفاده رو کردن نه مثل قاسمپور و تارتار که آبشک رو مینشوندن رو نیمکت و به امثال عباس آقایی بازی میدادن یا مهدوی رو میذاشتن هافبک دفاعی که هم بازی مهدوی خراب میشد و هم وسط زمین رو از دست میدادیم. اگه ما نمیتونیم از آبشک استفاده درستی بکنیم همون بهتر که بره تو تیمهای اون یارو دایی یا اون یکی یارو قلعه نوعی که مطمئنن میتونن اخلاقشو کنترل کنن و بازی بهتری (در حد پتانسیل واقعی آبشک) ازش بگیرن
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 3:13 pm

دفعه اول نیست و قطعا دفعه آخر هم نخواهد بود که حاجی زاده رو مظلوم فرض می کنیم !!! آخه چه مظلومیتی ؟! اصلا بحث ظلم چیه این وسط ؟!! خدایی در حق حاجی زاده ظلم شده یا حاجتی ...

مهرداد عزیز گفت آنالیز میلیمتری بازی حاجی زاده نشون میده که خیلی مفید بوده ... من پیشنهاد میدم آنالیز میلیمتری حاجتی در این فصل لیگ برتر رو هم انجام بدین و بذارین کنار آنالیز کل بازی های حاجی زاده در داماش ...

ضمنا در کنار اون تعاریف و انتقادهایی که نسبت به این دو شده رو هم به یاد بیارید ( البته قطعا در هر دو بخش من و میلاد بیشترین کامنتها رو گذاشتیم ) ... قطعا معنای ظلم و مظلومیت رو بیشتر احساس می کنیم ...

حمزه جان اولا به قول معروف " قلعه نویی " 8) 8) ، ثانیا شما ظلمی که ما به حاجی زاده می کنیم رو نسبت به آبشک می کنی ها !! خدایی آبشک و یک یا دو شوت ؟؟؟ فقط همین ؟! :idea: :idea:

یکی از بدی های تیم بومی هم اینه که وقتی از شایسته سالاری حرف می زنیم متهم میشیم که چشمامون رو بستیم و احساسی نظر میدیم و کورکورانه دنبال بومی ها هستیم ...

یک مثال ؛ الان چرا همه ما حسن زاده رو پیشنهاد میدیم ؟؟ چون قطعا بهتر از چاووشی هست و هیچ شکی درش نیست ... نمی دونم چرا اونجا متهم به احساسی بودن و ظالم بودن نمیشیم ؟! ولی وقتی میگیم هافبک های ما همه از حاجی زاده سر تر هستند ، احساسی شدیم ؟!؟! /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 3:20 pm

يه پيشنهاد دارم هر كي ميتوونه بدست صاحبش برســـونه !

براي تعطيلات نيم فصل يه بازي دوستانه بين داماش و سپيدرود بزارين همه هزينه بليط فروشي هم برســـه به سپيدرود !
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 3:22 pm

پدرام جان منم اعتقاد دارم همه هافبکامون از حاجی زاده بهترن و من اگه الان هم اگه بخوام ترکیب بچینم حاجی زاده رو نمیزارم تو زمین! - این از این

اما ظلم که گفتم اونجاست که حتی در کنار انتقادات به حقی که به حاجی زاده وارده ولی نمیایم اگه خوب بازی کرد ازش تعریف کنیم.
ظلم اونجاست که میگیم حاجی زاده باید فیکس سکو بشه!
و ........

البته شاید کلمه ظلم سنگین باشه ، کم لطفی بهتره.

ضمنا برای کامل شدن بحث بگم که من یکی از منتقدان جدیه فراهانی هستم ولی وقتی چند بازیه که بد کار نکرده برامون و در مجموع خوب بوده تو چند هفته اخیر باید ازش تعریف کرد.
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 3:23 pm

[quote:43a6c518b0="Rasht_City"]يه پيشنهاد دارم هر كي ميتوونه بدست صاحبش برســـونه !

براي تعطيلات نيم فصل يه بازي دوستانه بين داماش و سپيدرود بزارين همه هزينه بليط فروشي هم برســـه به سپيدرود ![/quote:43a6c518b0]

:lol: :lol: :lol:

سیاست داماش اینه که با سپیدرود بازی نکنه و تا اونجا که میتونه هیچ رابطه ای هم نداشته باشه البته تا یه حدی حق داره!
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 3:39 pm

ba-taasob-2 : اول اینکه بنده ارادت خاصی نسبت به خود شما دارم و همیشه از نظرات شما استفاده کردم.
آبشک بازیکن فوق العاده خلاقی هست در این شکی نیست ولی اینکه بگیم جز 3 هافبک برتر ایران هست به نظر میرسه کمی اغراق باشه
اصلا بهترین هافبک ایران بحثی نیست چون غیاث مع الغیر هست هر بازیکنی ویژگی خودش رو داره و هیچ دو بازیکنی در دنیا وجود ندارند که کاملا شبیه هم باشند.یادتون هست در جلسه انتهای فصل سال گذشته که با کادر فنی داشتیم و شما هم تشریف داشتید ناظمی در مورد آبشک چی گفت؟ گفت بازیکن خوبیه ولی حتما یکی مثل مهدوی باید توی ترکیب باشه تا بتونه کنترلش کنه اگه رضا مهدوی نباشه توی ترکیب به هیج وجه نمیشه آبشک رو کنترل کرد.این سرکشی باید مفید باشه تا به کار تیم بیاد و بتونه یه سلاح مخرب باشه نه اینکه بیشتر به خودی آسیب برسونه .شما صحیح می فرمایید خیلی از بازیکنهای سرکش در دنیا به خوبی توسط مربیانشون کنترل شدند ولی اینجا ایرانه برادر من چه انتظاری داری؟کدوم بازیکن حرفه ای میره توی زمین غیر استاندارد فوتبال جدی برگزار میکنه اگر مثلا فلان بازیکن اروپایی در حال بازی گل کوچک در کنار بچه ها میبینیم بیشتر جهت دست گرمی داره نه اینکه مسابقه جدی باشه و از تمرین تیم فرار کرده باشند.و البته خیلی از کارهای دیگه که فوتبالی نیست و شاید خیلی ها توی همین سایت بدونند ولی چیزی نگن
در حال حاظر اگر آبشک دلش میخواد بمونه باید خیلی از فاکتور ها رو در خودش عوض کنه چه اخلاقی چه فنی چون هافبک دفاعی وقتی میل به هجوم داره باید حواسش باشه که پشت سرش مدافعینی هستند که اکثرا کند هستند.ضمن اینکه آبشک حالا حالا ها مونده تا بزرگ بشه چون بزرگی فقط به سن و سال نیست یک نمونه همین بازی با رهپویان رضوانشهر!

جواب پدرام 1367 در کامنت بعدی
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 3:42 pm

[quote:58fff6cbe0="sepidroudi"]پدرام جان منم اعتقاد دارم همه هافبکامون از حاجی زاده بهترن و من اگه الان هم اگه بخوام ترکیب بچینم حاجی زاده رو نمیزارم تو زمین! - این از این

اما ظلم که گفتم اونجاست که حتی در کنار انتقادات به حقی که به حاجی زاده وارده ولی نمیایم اگه خوب بازی کرد ازش تعریف کنیم.
و ........

ضمنا برای کامل شدن بحث بگم که من یکی از منتقدان جدیه فراهانی هستم ولی وقتی چند بازیه که بد کار نکرده برامون و در مجموع خوب بوده تو چند هفته اخیر باید ازش تعریف کرد.[/quote:58fff6cbe0]

ما هر چی بیشتر در اینباره صحبت کنیم هیچ اثر مثبت یا حتی منفی ای نداره و به قول رئیس ورزشگاه تختی تهران " آفتابه خرج لحیم " هست . ( البته می دونم این مثل هیچ ربطی به این موضوع نداره و فقط جهت عوض کردن فضا بود )

من با واژه " کم لطفی " هم موافق نیستم بلکه هر کی داره نظر خودش رو میده ... هیچکس هم نمیتونه نظر کسی رو عوض کنه ...

خود من بارها اعلام کردم حاجی زاده اصلا کم نمی ذاره ولی هیچوقت از نظر من عالی نبوده و همیشه یه جورایی جیویشتیم که بازی به نفعمون در اومده و اشتباهاتش دیگه زیاد پررنگ نشده ...

در مورد سکو هم روی نظرم هستم ... تیمی که 4 تا هافبک داره که 2 تاش بازی می کنند و 2 تاش رو نیمکت با احتساب باقی نیمکت نشینان ؛ دیگه جایی برای هافیک دیگه در پست مشابه نداره ... اگه بذارند تعداد نفرات نیمکت زیاد بشه ، اونوقت مشکلی نیست ...

فراهانی هم یکی دیگه از بازیکنانی هست که به نظرم واقعا نظرات بدی درباره اش دادیم ... اما نیمکت درمانی هیکلش رو درست کرد

حرف اصلیم اینه که زمانیکه خیلی سریع دلایل انتقادات رو به بومی بودن بازیکنان مربوط میدونیم ؛ یکم دقت کنیم که در هنگام انتقاد از بومی هامون از تبر استفاده می کنیم و برای غیر بومی ها از چاقو ... مثلا میگیم حاجی زاده بره نیمکت ولی در شرایط مشابه انتظار به خداحافظی حاجتی داریم !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 4:02 pm

پدرام 1367:
اول اینکه میخوام توی اون قسمت اول کامنتت که مربوط به مهرداد و گروه میلیمتر هست فضولی کنم و عرض کنم ، حاجتی؟تا همین چند تا بازی پیش که داشت اشک همه رو توی این فصل در می آورد یه چند بازی اول که اینقدر ضعیف بود که توی فیسبوک یکی بهش یه چیزی گفت انداخت گردن وارش اسپرت ! بعد اون همه انتقاد سعی کرد بهتر بشه و که خدا رو شکر شد و اوج بازی گذشته بود.حاجتی شناسنامه داماش هست و اگر روزی بحث رفتنش مطرح بشه مثل بحث رفتن چاوشی همه تمام قد پشتش هستند ولی انتقاد از عملکردش بود.کما اینکه در بازی قبل جای هیچ انتقادی برای هیچکس نگذاشت و امیدواریم همیشه همین طور باشه .حاجی زاده مظلومه میدونی چرا چون وقتی قبل از بازی ها تیم در حال گرم کردنه هر کس که حاجی زاده رو میبینه میگه : " اَه باز این توی بازی هست و کسی کار نداره که توی بازی وظیفش چیه؟حاجی زاده یه هافبک هست که سالها توی پست دفاع آخر بازی کرده و کاملا ایستا بازی میکنه در جلوی مدافعین و معمولا بازیش نوسان نداره همیشه در یک حد هست ما قرار نیست حاجی زاده رو با یه هافبک دفاعی بین المللی مثل مایکل کریک مقایسه کنیم که در فصل گذشته با 32 سال سن نسبت به هافبک های دیگه بیشترین امتیاز رو در لیگ برتر انگلستان میاره .مدافعین ما کند هستند نظیفکار و مرتضی ابراهیمی و حتی مختاری این کند بودن باعث میشه تا از یک هافبک دفاعی استفاده کنیم که از جاش تکون نخوره و میل به رفتن نداشته باشه ،بله وقتی حاجی زاده مضر هست که دفاع وسطهای تیم سرعتی باشند تا بتونند خودشون جای خالی خودشون رو پر کنند مثل منتظری و عبداله کرمی
در مورد آبشک باهات در جریان بازی های قبلی در یکی دو سال اخیر با هم حرف زدیم نظر من رو میدونی.این آبشک به قول شما مظلوم در انتهای هر نیم فصل در این سه سال میلش رو از رفتن مخفی نکرده من امیدوارم بمونه و خودش رو اصلاح کنه چه فنی و چه اخلاقی.هر چند در برای رفتن یا ماندن همه باز است.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 4:08 pm

pedram_1367 : پدرام جان به دلایلی من در مورد هیچ بازیکنی ترجیح میدم نظر ریز یا مستقیم نمیدم. در مورد حاجی زاده هم فقط صفحه قبل یک خط گفتم. در مورد بخشی که شما گفتی هم تو همون صفحه قبل گفتم مربوط به دو بازی اخیر و تمام تیم رو میلیمتر انجام داده نه کل فصل، چون زمان بر هست.
در بازی گذشته هم حاجتی و چند بازیکن داماش خیلی خوب بودند و در واقع کل تیم به طور کلی خوب کار کرد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در چهارشنبه اکتبر 30, 2013 4:12 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 4:09 pm

[quote:541882d3e7="The_King_of_rasht"]پدرام 1367:
اول اینکه میخوام توی اون قسمت اول کامنتت که مربوط به مهرداد و گروه میلیمتر هست فضولی کنم و عرض کنم ، حاجتی؟تا همین چند تا بازی پیش که داشت اشک همه رو توی این فصل در می آورد یه چند بازی اول که اینقدر ضعیف بود که توی فیسبوک یکی بهش یه چیزی گفت انداخت گردن وارش اسپرت ! بعد اون همه انتقاد سعی کرد بهتر بشه و که خدا رو شکر شد و اوج بازی گذشته بود.حاجتی شناسنامه داماش هست و اگر روزی بحث رفتنش مطرح بشه مثل بحث رفتن چاوشی همه تمام قد پشتش هستند ولی انتقاد از عملکردش بود.کما اینکه در بازی قبل جای هیچ انتقادی برای هیچکس نگذاشت و امیدواریم همیشه همین طور باشه .حاجی زاده مظلومه میدونی چرا چون وقتی قبل از بازی ها تیم در حال گرم کردنه هر کس که حاجی زاده رو میبینی میگه : " اَه باز این توی بازی هست و کسی کار نداره که توی بازی وظیفش چیه؟حاجی زاده یه هافبک هست که سالها توی پست دفاع آخر بازی کرده و کاملا ایستا بازی میکنه در جلوی مدافعین و معمولا بازیش نوسان نداره همیشه در یک حد هست ما قرار نیست حاجی زاده رو با یه هافبک دفاعی بین المللی مثل مایکل کریک مقایسه کنیم که در فصل گذشته با 32 سال سن نسبت به هافبک های دیگه بیشترین امتیاز رو در لیگ برتر انگلستان میاره .مدافعین ما کند هستند نظیفکار و مرتضی ابراهیمی و حتی مختاری این کند بودن باعث میشه تا از یک هافبک دفاعی استفاده کنیم که از جاش تکون نخوره و میل به رفتن نداشته باشه ،بله وقتی حاجی زاده مضر هست که دفاع وسطهای تیم سرعتی باشند تا بتونند خودشون جای خالی خودشون رو پر کنند مثل منتظری و عبداله کرمی
در مورد آبشک باهات در جریان بازی های قبلی در یکی دو سال اخیر با هم حرف زدیم نظر من رو میدونی.این آبشک به قول شما مظلوم در انتهای هر نیم در این سه سال میلش رو از رفتن مخفی نکرده من امیدوارم بمونه و خودش رو اصلاح کنه چه فنی و چه اخلاقی.هر چند در برای رفتن یا ماندن همه باز اشت.[/quote:541882d3e7]

منتظر بودم ... به قول آقا انزلیچی ( تو سریال 3 در 4 ) باید پیام ( پیامک ) رو داغ خواند چون اگه بمونه بیات میشه ... :) :) :)

آقا من تسلیم ...

حاجی زاده ؛ ماکه له له ، کریک ، اسین و ...

من هم کماکان عاشق بازی حاجتی و آبشک و کاردوست و سهرابی و مهدوی ... :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه اکتبر 30, 2013 4:10 pm

[quote:fbd4c6d547="pedram_1367"][quote:fbd4c6d547="sepidroudi"]پدرام جان منم اعتقاد دارم همه هافبکامون از حاجی زاده بهترن و من اگه الان هم اگه بخوام ترکیب بچینم حاجی زاده رو نمیزارم تو زمین! - این از این

و ........

ضمنا برای کامل شدن بحث بگم که من یکی از منتقدان جدیه فراهانی هستم ولی وقتی چند بازیه که بد کار نکرده برامون و در مجموع خوب بوده تو چند هفته اخیر باید ازش تعریف کرد.[/quote:fbd4c6d547]

ما هر چی بیشتر در اینباره صحبت کنیم هیچ اثر مثبت یا حتی منفی ای نداره و به قول رئیس ورزشگاه تختی تهران " آفتابه خرج لحیم " هست . ( البته می دونم این مثل هیچ ربطی به این موضوع نداره و فقط جهت عوض کردن فضا بود )

من با واژه " کم لطفی " هم موافق نیستم بلکه هر کی داره نظر خودش رو میده ... هیچکس هم نمیتونه نظر کسی رو عوض کنه ...

خود من بارها اعلام کردم حاجی زاده اصلا کم نمی ذاره ولی هیچوقت از نظر من عالی نبوده و همیشه یه جورایی جیویشتیم که بازی به نفعمون در اومده و اشتباهاتش دیگه زیاد پررنگ نشده ...

در مورد سکو هم روی نظرم هستم ... تیمی که 4 تا هافبک داره که 2 تاش بازی می کنند و 2 تاش رو نیمکت با احتساب باقی نیمکت نشینان ؛ دیگه جایی برای هافیک دیگه در پست مشابه نداره ... اگه بذارند تعداد نفرات نیمکت زیاد بشه ، اونوقت مشکلی نیست ...

فراهانی هم یکی دیگه از بازیکنانی هست که به نظرم واقعا نظرات بدی درباره اش دادیم ... اما نیمکت درمانی هیکلش رو درست کرد

حرف اصلیم اینه که زمانیکه خیلی سریع دلایل انتقادات رو به بومی بودن بازیکنان مربوط میدونیم ؛ یکم دقت کنیم که در هنگام انتقاد از بومی هامون از تبر استفاده می کنیم و برای غیر بومی ها از چاقو ... مثلا میگیم حاجی زاده بره نیمکت ولی در شرایط مشابه انتظار به خداحافظی حاجتی داریم !!![/quote:fbd4c6d547]

حرف اصلی شما حداقل در مورد من صدق نمیکنه.
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه اکتبر 31, 2013 12:23 am

[quote:526bb182a5="The_King_of_rasht"][quote:526bb182a5="hamed-rashti"]ایهاالناس من الان نیم ساعته میخوام شکلک م رو عوض کنم نمیشه ؟؟
حتی اندازه عکس کوچیک کردم درحد 90 در 60 بازم نشد . چرا ؟؟؟[/quote:526bb182a5]

اذ قالَ مهرداد(س) :
"شکلک بوشو دِ نایه! "
تفسیر :
یه چیز هایی از سایت که اسمشون رو نمیدنم واترکسته از همین رو کاربرانی که آواتار(شکلک) خود را عوض میکنند درواقع عوض نمیکنند بلکه شکلک قبلی را پر می دهند! انشالله با آمدن قالب جدید وبسایت که همزمان با آمدن سحر (این سحر با اون سحر فرق میکنه) خواهد بود میتوانید برای اکانت خود آواتار بگذارید.[/quote:526bb182a5]

عالی بود .
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان