[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 7:13 am

آدام لیائیچ یک خرید ارزان و سودآور برای میلان خواهد بود

سرمربی تیم ملی صربستان احساس می کند در صورتی که انتقال لیائیچ به میلان قطعی شود نقطه عطفی در کارنامه حرفه ای اش خواهد بود

سینیشا میهایلوویچ سرمربی تیم ملی صربستان در تازه ترین صحبت هایش پیرامون انتقال احتمالی لیائیچ به میلان گفت که اگر این مهاجم فلورانسی ،ویولا را به مقصد میلان ترک کند یک معامله پر سود برای بازیکن و باشگاه میلان خواهد بود.

سران انزلیچی قصد دارند تا آدام لیائیچ مهاجم جنجالی این روزهای فیورنتینا را جذب کنند،بازیکنی که قراردادش در پایان سال جاری به پایان می رسد و قصد تمدید قراردادش را نیز ندارد با توجه به این موضوع که سران ویولا حاضر نیستند او را به این راحتی ها به میلانی ها بدهند.

با تمام این اوصاف آدام لیائیچ مهاجم 21 ساله صربستانی هنوز قراردادش را با فیورنتینا تمدید نکرده و به احتمال فراوان راهی میلان خواهد شد در حالی که سران فلورانسی پیشنهاد 8 میلیون یورویی برای این بازی از سوی میلان را رد کرده بودند.

سینیشا میهایلوویچ در مصاحبه با گاتزتا دلوسپورت چنین گفت :"در صورتی که آدریانو گالیانی بتواند لیائیچ را جذب کند قطعا یک معامله پر سود برای میلان خواهد بود.از کیفیت بالای لیائیچ کاملا باخبرم او تحت هدایت من عملکرد خوبی داشته و بسیار پیشرفت کرده.آدام گل های بسیاری زده و در حال حاضر یک بازیکن کامل محسوب می شود"

"او بازیکن بزرگی خواهد شد و من اگر جای فیورنتینا بودم اجازه خروجش را نمی دادم"

لیائیچ تا پایان ژوئن 2014 با فیورنتینا قرارداد دارد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 7:14 am

هوندا مشتاق حضور در میلان
بنابر اخبار انتشار یافته در روزنامه توتو اسپورت ، امروز یک روز مهم برای کیسوکه هوندا بازیکن ژاپنی باشگاه زسکا مسکو است که بعد از بازی مقابل تیم ملی اروگوئه که منجر به شکست 4 بر 2 ژاپن مقابل اروگوئه شد او توانست با به ثمر رساندن یک گل زیبا از روی ضربه ی ایستگاهی باردیگر شایستگی پوشیدن لباس میلان را نشان دهد .

هوندا به خبرگزاری راشا تودی گفته است که امروز با مدیر عامل باشگاه زسکا مسکو دیدار میکند ، در این جلسه هوندا علاقه ی خود را برای پوشیدن لباس میلان بدون وقفه و انتظار تا ماه ژانویه مطرح خواهد کرد .

با اتمام قرارداد او با باشگاه زسکا ، جامعه انزلیچی منتظر دریافت سیگنال هایی از مسکو خواهد بود ، اما بنا بر گزارش توتو اسپورت نایب رئیس باشگاه میلان ، آدریانو گالیانی اماده است تا با افزایش پیشنهاد 3 میلیون یورویی به 4 و نیم میلیون یورو کار انتقال هوندا را نهایی کند .

گالیانی و آلگری امیدوارند که هوندا را قبل از شروع دور اول بازیهایشان در لیگ قهرمانان اروپا که سه شنبه شب با بازی مقابل پی اس وی آیندهوون آغاز میشود در اختیار داشته باشند .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آگوست 16, 2013 10:39 am

برنامه بازیهای هفته دوم بوندس لیگآ: بایرن میهمان فرانکفورت و دورتموند میزبان تیم تازه صعود کرده

انزلیچی دورتموند در خانه مقابل برانشوایگ قرار می گیرد و بایرن مونیخ در خانه اینتراخت فرانکفورت به میدان می رود

سایت گل- هفته دوم بوندس لیگا از شنبه شب با برگزاری بازیهایی آغاز می شود

اوضاع جدول

درپایان هفته اول این رقابتها، هرتابرلین، انزلیچی دورتموند، بایرن مونیخ، بایرلورکوزن، هانوفر، ماینتس و وردربرمن سه امتیازی شدند و تیم های شالکه، هامبورگ، هوفنهایم و نورنبرگ هفته دوم را با کسب یک امتیاز از هفته اول آغاز می کنند.

بازیهای مهم هفته

در مهمترین بازی های این هفته انزلیچی دورتموند در خانه مقابل برانشوایگ قرار می گیرد و بایرن مونیخ در خانه اینتراخت فرانکفورت به میدان می رود. تیم های اشتوتگارت و بایرلورکوزن با هم روبرو می شوند و ولفسبورگ میزبان شالکه خواهد بود.

برترین گلزنان

درپایان هفته گذشته رقابت ها ، پیر امریک آئوبامیانگ، گلزن جوان دورتموند با هت تریکی که در بازی هفته اول مقابل آگزبورگ انجام داد با 3 گل در صدر جدول گلزنان قرار گرفته؛ کلاس یان هونتلار گلزن شالکه با 2 گل و نیکلای مولر ، بازیکن ماینتس و آدریان راموس مهاجم هرتابرلین و سامی آلاگوی، گلزن هرتابرلین هم همگی با 2 گل در رده های بعدی هستند.

برنامه بازیهای این هفته فوتبال آلمان بدین ترتیب است

شنبه 26 مرداد (17آگوست)

اشتوتگارت- بايرلوركوزن (ساعت 17)

وولفسبورگ- شالكه04(ساعت 17)

آگزبورگ –وردربرمن (ساعت 17)

فرايبورگ - ماينتس (ساعت 17)

هوفنهایم – هامبورگ (ساعت 17)

اینتراخت فرانكفورت- بايرن مونيخ(ساعت 17)

هانوفر- مونشن گلادباخ (ساعت 20)

يکشنبه 27 مرداد (18 آگوست)

هرتابرلين- نورنبرگ (ساعت 17)

انزلیچی دورتموند – برانشوآيگ (ساعت 19)
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 8:36 pm

باید نشان دهم که باشگاه اشتباه نکرده است
ریکاردو ساپونارا هافبک هجومی جدید میلان از تشبیه وی به الگوی قدیمی اش کاکا بسیار خوشحال است.

این بازیکن 21 ساله در تابستان امسال پس از درخشش در امپولی و تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا به میلان پیوست.

او به یکی از خبرگزاری های هواداران میلان گفت :

" بله ممکن است شباهت های بین حرکات من و کاکا وجود داشته باشد اما فاصله زیادی بین ما وجود دارد."

" کاکا یک پدیده است و من باید چیز های فراوانی را از این بازیکن مادرید و البته هم تیمی هایم در میلان بیاموزم."

" کاکا همیشه الگوی من بوده است بازیکنی که همیشه آرزو داشتم مانند او شوم اما مقایسه کردن من و او افراط است."

با وروود ساپونارا میلان تصمیم گرفته است با سیستم 4-3-1-2 به میدان برود.

" به نظر می رسد که باشگاه تصمیم گرفته است به خاطر من سیستم بازی خود را تغییر دهد. به عنوان یک بازیکن آنها به من توجه زیادی دارند."

" الان همه چیز به من بستگی تا در زمین خوب بازیکنم تا مشخص شود که باشگاه تصمیم درستی گرفته است."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 8:37 pm

در خرید نیانگ شکست خوردیم
.
جنوا اعلام کرد :در خرید نیانگ شکست خوردیم
جنوا اعلام کرده است که به احتمال فراوان در انتقال نیانگ به جنوا شکست خورده است..

جنوا به طور رسمی علاقه ی خود به جذب این بازیکن 18 ساله را اعلام کرده بود.

گزارشات حاکی از آن بود که گالیانی و پرزیوسی در آخرین جلسه ی خود به توافق نهایی رسیده اند.

پرزیوسی گفت :

"فکر کنم بتوانم مانع انتقال کوچکا به میلان در ازای نیانگ شوم."

" فکر می کنم شکست میلان در جذب هوندا و لیاییج مذاکرات نهایی ما با این تیم را بسیار دشوار کرده است."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 8:38 pm

میلان به منظور جذب کیسوکه هوندا تا روز 20 آگوست صبرخواهد کرد و بعد از آن پیشنهاد نهایی خود را به مسولان زسکا مسکو ارائه خواهد داد
با توجه به اخبار رسیده ملاقات بین مسولان دو باشگاه میلان و زسکا مسکو تا قبل از 20 آگوست منتفی میباشد ، بنابراین میلان نمی تواند در شروع مرحله نخست لیگ قهرمانان اروپا و بازی مقابل پی اس وی آیندهوون هوندا را در اختیار داشته باشد .

قابل ذکر است پیش ازاین انزلیچی با این هافبک ژاپنی بر سر انتقال به سن سیرو در ماه ژانویه به توافق رسیده بود.

با این وجود میلان علاقه مند است تا قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات تابستانی با جلب رضایت زسکا مسکو کیسوکه هوندا را به سن سیرو بیاورد و از طرفی زسکا برای جدایی هوندا و پیوستنش به میلان خواستار دریافت 6 میلیون یورو از انزلیچی است.

با این حال اخبار رسیده از سوی سیاه و مشکی های ایتالیا حکایت از آن دارد که میلان تا روز 20 آگوست صبرخواهد کرد و بعد از آن پیشنهاد نهایی خود را به مسولان زسکا مسکو ارائه خواهد داد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 8:40 pm

ساخو می تواند از پاریس برود
مدافع جدید میلان می تواند از فرانسه بیاید چرا که PSG اعلام کرده است که ساخو می تواند این تیم را ترک کند

لوران بلان سرمربی این تیم گفت :
"بله این درست است. ساخو می خواهد یک راه حل جدید پیدا کند و مواضع تیم روشن است."

" تا 2 سپتامبر باید شرایط خودش را مشخص کند طوری که هر دو طرف راضی باشند"

قرارداد وی تابستان سال آینده به پایان خواهد رسید و به نظر می رسد قیمت انتقال او چندان زیاد نخواهد بود.

البته این امکان نیز وجود دارد که او پس از عقد قرارداد جدید به صورت قرضی یک فصل خارج از پاریس باشد.

او در اندیشه های بلان نقشی ندارد و قصد دارد تا در سال منتهی به جام جهانی به طور مداوم به میدان برود.

میلان یکی از تیم های خواهان وی است و فیورنتینا نیز بی علاقه به جذب این بازیکن نیست.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 8:41 pm

هوندا و لیاییچ به میلان کمک نخواهند کرد
.
میلان به بازیکنان کلاس یک نیاز دارد
میلان به شدت خواهان جذب کیسوکه هوندا و آدم لیاییچ است اما این موجب رضایت بازیکن سابق میلان نیست.

میلان پیشنهاد خود را ارائه داده است و منتظر پاسخ نهایی دو تیم است.

جوزپه پانکارو مدافع سابق میلان که دو سال در میلان حضور داشت به میلان نیوز گفت:
" آن ها بازیکنان خوبی هستند و البته با تفاوت های فراوان."

"با این حال هیچ کدام از ان ها نمی توانند به میلان کمک کنند تا گام دیگری در مسیر پیشرفت بردارد چرا که آن ها بازیکنان کلاس یک جهانی نیستند."

در صورتی که هوندا تا پایان تابستان به جمع میلانی ها نپیوندد بدون شک در ماه ژانویه میلانی خواهد شد.

آینده ی لیاچیچ نیز مبهم است و بستگی به نظراو در رابطه با تمدید قراردادش با فیورنتینا دارد و درصورتی که قراردادش را تمدید نکند فصل آینده می تواند به صورت رایگان به تیم دیگری بپیوندد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » شنبه آگوست 17, 2013 6:01 am

[color=black:a29c0adcd4]چند تا خبر از اينتر

اخرین اخبار از انتقال اسوالدو ...

کوریره دلا سرا مینویسه که اسوالدو پیشنهاد اینتر رو قبول کرده ...
اینتر قراردادی 4 ساله به ارزش هر فصل 3 میلیون یورو رو پیشنهاد کرده ...

و پیشنهاد برانکا برای رم ... 6 میلیون برای قرض و 9 میلیون فصل اینده ... اما این قرارداد قرضی با حق خرید نیست ! این مشابه همون قرارداد سیلوستره هست و ما سال دیگه تحت هر شرایطی باید 9 میلیون رو بدیم و اسوالدو هم حتما بازیکن اینتر خواهد بود ...
یه جورایی میشه گفت قسط بندی ! الان 6 میلیون سال دیگه 9 میلیون ...

تاتنهام ملعون هم ابراز علاقه کرده و داویده بالدینی مدیر سابق رم و از مسوولین انتقالات تاتنهام هم به شدت علاقمند هست ...

اسکای میگه اسوالدو تحت تاثیر پیشنهاد ساوتهمتون قرار گرفته اما فقط به اینتر يا تاتنهام جواب مثبت خواهد داد ...

خبر :
--احتمال پیوستن قرضی لاسانا دیارا همچنان وجود دارد

-- اسوادو همچنان علاقه داره به اینتر بیاد حتی با دستمزد کمتر نسبت به تیمهایی که بهش پیشنهاد دادن ولی مدیران رم به مدیران سائوتهمتون اطمینان دادن که اسوالدو را برای رفتن به این تیم لیگ برتری راضی خواهند کرد

--کارشناسان اطمینان میدهند اریک توهیر حداکثر طی 1 هفته آینده بیشتر سهام اینتر را دارا باشد و عده ای اومدن توهیر را شکوفایی اینتر در نقل و انتقالات میدانند و از ناینگولان و ایسلا و اسوالدو یا اتوو به عنوان هدیه ورود توهیر به هواداران نام میبرند ولی همچنان توهیر و وکیلهایش میگویند اگر توهیر با اینتر هم طی این هفته به توافق کامل برسه باز توهیر از ژانویه میتونه به نقل و انتقالات اینتر کمک کنه

-- تایدر بیش از پیش به اینتر نزدیک شده و بلونیا با اینتر فقط سر 1 میلیون یورو اختلاف داره که به نظر بسیار راحت این مشکل حل بشه

--ساموئل لونگو احتمالاً به قرضی به لوورنا خواهد رفت ولی خودش دوست داره بره ورونا

-- گوآرین هم گفته امکان نداره امسال اینتر رو ترک کنم[/color:a29c0adcd4]
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه آگوست 17, 2013 10:29 am

ریبری:من باید برنده جایزه بهترین بازیکن سال یوفا شوم؛چون قهرمانی سه گانه را کسب کردم

مسی و کریستیانو رونالدو بازیکنان بزرگی هستند ولی فکر می کنم که شرایط من برای کسب جایزه بهترین بازیکن سال یوفادر فصل 3-2012 خیلی بهتر است. من در طول تمام فصل در سطح خیلی بالایی بودم

سایت گل- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگو با مجله اشپورت بیلد در مورد برتری هایش در دنیای فوتبال صحبت کرده و اعلام کرده که فصل گذشته او در جایگاهی بالاتر از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو قرار گرفته.

ریبری در صحبت هایی گفت:« مسی و کریستیانو رونالدو بازیکنان بزرگی هستند ولی فکر می کنم که شرایط من برای کسب جایزه بهترین بازیکن سال یوفادر فصل 3-2012 خیلی بهتر است. من در طول تمام فصل در سطح خیلی بالایی بودم. همیشه در اوج آمادگی فیزیکی بودم و تمام جامهای ممکن را فتح کردم.»

ریبری برای فتح جایزه بهترین بازیکن سال یوفا که در روز 29 آگوست در موناکو به برنده اش اهدا می شود، رقابت حساسی را با لیونل مسی و کریستیانو رونالدو دارد.

ریبری در ادامه صحبت هایش گفت:« من حس می کنم که جای برخی از بازیکنان بایرن در میان فینالیست ها خالی است. به عنوان مثال توماس مولر هم شایستگی این را داشت که نامش را درمیان فینالیست ها می دید. خیلی حیف است. چون او هم فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشت.»

ستاره فرانسوی معتقد است که اگر افتخارات کسب شده توسط بایرن در فصل گذشته درنظر گرفته می شود، باید نام تعداد بیشتری از بازیکنان بایرن در جمع فینالیست ها دیده می شد:« برای هم تیمی هایم متاسفم. ولی برای خود من اوضاع خوب است. مسی و رونالدو بیشتر از من گلزنی کرده اند ولی من قهرمانی سه گانه را کسب کرده ام و دراین رای گیری ها همیشه تعداد جامهاست که مهم است.»

ریبری در مورد روی کار آمدن گواردیولا در بایرن گفت:«در فصل 9-2008 آبیدال تلاش زیادی کرد تا من به بارسلونا بپیوندم. این ایده در ذهن خودم هم بود ولی آن زمان با بایرن قرارداد داشتم. واقعا از گواردیولا خوشم می آمد. چون او نه تنها یک سرمربی بزرگ است، بلکه انسان فوق العاده ای نیز هست. به همین خاطر حالا که او به بایرن پیوسته واقعا خوشحالم.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه آگوست 17, 2013 10:30 am

وولفسبورگ اعلام کرد؛ لوئیز گوستاوو به گرگ ها پیوست

گوستاوو قراردادی 5 ساله با وولفسبورگ امضا کرد و قرار است تا ساعاتی دیگر به طور رسمی به عنوان بازیکن این باشگاه معرفی شود.

سایت گل- باشگاه وولفسبورگ اعلام کرد که لوئیز گوستاوو، ملی پوش برزیلی، را از بایرن مونیخ به خدمت گرفته و در این راه، باشگاه آرسنال را پشت سر گذاشته است.

گوستاوو قراردادی 5 ساله با وولفسبورگ امضا کرد و قرار است تا ساعاتی دیگر به طور رسمی به عنوان بازیکن این باشگاه معرفی شود.

بعد از معرفی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی بایرن و خرید بازیکنی مانند تیاگو آلکانتارا، گوستاوو به عنوان بازیکن مازاد معرفی شد و به همین دلیل شایعاتی در مورد پیوستن او به باشگاه های مختلفی از جمله وولفسبورگ و آرسنال منتشر شد.

گفته می شد توپچی ها پیشنهادی 20 میلیون یورویی برای خرید او ارائه داده اند اما او تصمیم گرفت تا در بوندس لیگا بماند.

گوستاوو در ژانویه 2011 از هوفنهایم به بایرن پیوست و در این مدت، بیش از 60 بازی برای این تیم انجام داد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه آگوست 17, 2013 10:31 am

گواردیولا خبر داد؛ گوتزه در فهرست بایرن مقابل فرانکفورت

این ملی پوش جوان آلمانی هفته گذشته سرانجام اولین بازی اش را برای بایرن مقابل تیم کوچک گیوری انجام داد

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد که ماریو گوتزه، خرید جدید باواریایی ها، در فهرست تیم برای دیدار فردا مقابل آینتراخت فرانکفورت حضور خواهد داشت.

این ملی پوش جوان آلمانی به دلیل مصدومیت دیدار فینال چمپیونزلیگ فصل گذشته و همچنین دیدارهای پیش فصل بایرن را از دست داد اما هفته گذشته سرانجام اولین بازی اش را برای بایرن مقابل تیم کوچک گیوری انجام داد.

به همین دلیل گواردیولا تصمیم گرفت تا از او در دیدار این هفته مقابل آینتراخت فرانکفورت استفاده کند.

سرمربی اسپانیایی به خبرنگاران گفت:" او این هفته یک گام رو به جلوی دیگر برداشت و رفته رفته بهتر می شود او با تیم در فرانکفورت خواهد بود.

او در فهرست تیم حضور دارد اما ترکیب تیم در آخرین لحظات مشخص خواهد شد."

بایرنی ها رقابت های فصل جدید را با پیروزی 3-1 مقابل انزلیچی مونشن گلادباخ آغاز کردند اما گواردیولا معتقد است که تیمش هنوز با بهترین شرایط فاصله دارد.

" ما پیش فصل خوبی داشتیم و من امیدوارم که بتوانیم به آن سطح برسیم. ما با شرایط فعلی نمی توانیم قهرمان شویم. برای رسیدن به این هدف باید پیشرفت کنیم."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه آگوست 17, 2013 10:33 am

فرانکفورت - بایرن مونیخ : باوارایی های مهار نشدنی

بایرن مونیخ امیدوارست تا تحت هدایت پپ گواردیولا برد 3-1 هفته گذشته را با یک سه امتیاز دیگر کامل کنند.

سایت گل-بایرن مونیخ که فصل گذشته با حساب 25 امتیاز اختلاف به قهرمانی در بوندس لیگا رسید موفق شد تا در هفته نخست این رقابت ها جمعه شب با پیروزی 3-1 از سد انزلیچی مونشن گلادباخ عبور کند.

آنها در حال حاضر 26 بازی است که پس از باخت 2-1 خانگی به لورکوزن در اکتبر 2012 دیگر در لیگ تن به شکست نداده اند و می توانند همچنان به این روند خوب خود ادامه دهند.

پپ گواردیولا در نخستین بازی رسمی اش در لیگ ترجیح داد تا از سیستم 1-4-1-4 استفاده کند به این صورت که ماریو مندزوکیچ توسط آرین روبن و فرانک ریبری حمایت می شود.

مندزوکیچ و روبن در آن بازی هر دو موفق به گلزنی شدند اگر چه ضعف هایی در خط دفاعی بایرن مونیخ دیده شد اما انها موفق شدند به خوبی از پس این مهم بر بیایند.

تیاگو آلکانتارا و ماریو گوتزه هنوز موفق نشده اند نخستین بازی فصل خود را با پیراهن بایرن مونیخ در لیگ تجربه کنند در حالی که گوتزه رکورد زدن 26 شوت در چهارچوب برابر مونشن گلادباخ را دارد.گوتزه نخستین بازی اش برای بایرن را در یک دیدار دوستانه برابر تیم مجارستانی گیوری اتو انجام داده و دو گل در برد 4-1 به ثمر رساند.

هر دو تیم از جمله بایرن بازیکن های ملی پوش خود را در طول هفته در اختیار نداشتند که این می تواند در روند امادگی این بازیکنان تاثیرگذار باشد.

فرانکفورت با متحمل شدن شکست 6-1 برابر تیم تازه صعود کرده هرتابرلین شروع بسیار وحشتناکی در بوندس لیگا داشته در حالی که فصل گذشته با قرار گرفتن در رده ششم به کارش در لیگ پایان داده بود.

الکساندر مایر هافبک فرانکفورت فصل گذشته سومین بهترین گلزن این تیم در بوندس لیگا بود و او این فصل را گلزنی اش را از روی نقطه ضربه پنالتی اغاز کرد.

دو مصاف اخیر این دو تیم در فصل گذشته با پیروزی 1-0 و 2-0 بایرن به پایان رسید در حالی که آخرین پیروزی فرانکفورت برابر بایرن به تاریخ ماه مارچ 2010 بازمی گردد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه آگوست 17, 2013 4:33 pm

نتایج دیدارهای امشب بوندس لیگا؛ آتش بازی هوفنهایم و وولفسبورگ

در روزی که مدعیان با یک گل به پیروزی رسیدند، هوفنهایم و هامبورگ پیروزی های پرگلی به دست آوردند

سایت گل- در ادامه دیدارهای هفته دوم رقابت های فصل جدید بوندس لیگا، دقایقی پیش شش دیدار برگزار شد که در مهمترین بازی، بایرن با یک گل میزبانش آنتراخت فرانکفورت را شکست داد.

اما بهترین نتایج امشب را هوفنهایم و وولفسبورگ به دست آوردند که مقابل هامبورگ و شالکه با نتایج 5-1 و 4-0 به پیروزی رسیدند.

نتایج کامل دیدارهای امشب:

فرانکفورت 0-1 بایرن مونیخ

گل: مانژوکیچ 13

فرایبورگ 1-2 ماینس

گل ها: سباستین فریس 73 (فرایبورگ) نیکی زیملینگ 64، نیکلای مولر 68 (ماینس)

هامبورگ 1-5 هوفنهایم

گل ها: رافائل فن در فارت (پنالتی) 44 (هامبورگ) روبرتو فرمینیو 5 و 77، کوین وولاند 50، آنتونی مودسته 67 و 75، (هوفنهایم)

اشتوتگارت 0-1 لورکوزن

گل: دنیل شواب (گل به خودی) 42

وردربرمن 1-0 آگسبورگ

گل: مهمت آکیچ 22

وولفسبورگ 4-0 شالکه

گل ها: روبین نوچ 55، ویرینا 61، نالدو 67، استفان کوچکه
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه آگوست 17, 2013 4:36 pm

آینتراخت فرانکفورت 0-1 بایرن مونیخ: برد ناپلئونی باواریایی ها
شاگردان گواردیولا به سختی از سد میزبان شان عبور کردند

سایت گل- بایرن مونیخ در دومین هفته از رقابت های بوندس لیگا، با تک گل ماریو مانژوکیچ مقابل میزبانش، آینتراخت فرانکفورت به پیروزی رسید.

این مهاجم کروات تک گل بازی را در همان دقایق ابتدایی با یک ضربه دیدنی به ثمر رساند.

در این دیدار گواردیولا ماریو گوتزه را روی نیمکت داشت و از ژردان شکیری در ترکیب اصلی استفاده کرد و رد سمت مقابل، استفان آیگنر، تاکاشی اینویی و اندرسون، همگی از ابتدا برای آینتراخت به میدان رفتند.

بازی با برتری بایرن آغاز شد و این تیم روی حرکات ریبری و تونی انزلیچی صاحب موقعیت شد تا اینکه در دقیقه 13، روی ارسال دقیق توماس مولر، مانژوکیچ با یک ضربه والی تماشایی، دروازه حریف را باز کرد.

فرانکفورتی ها برای رسیدن به گل تساوی روی دروازه بایرن فشار وارد کردند اما بایرنی ها باز هم با بازی خوب شواین اشتایگر و انزلیچی، نبض بازی را در دست گرفتند . میزبان می تواند روی حرکت الکس مه یر به گل برسد اما نویر دروازه تیمش را نجات داد.

بایرنی ها هم چند موقعیت خوب برای رسیدن به گل دوم داشتند اما مولر و دانته موقعیت های شان را از دست دادن تا نیمه اول با همان یک گل به پایان برسد. البته در دقیقه 41 فرانکفورت با ضربه سر یوناس فلوم به گل رسید اما داور به دلیل آفساید این گل را نپذیرفت.

نیمه دوم را فرانکفورتی ها بهتر آغاز کردند و در تلاش بودند تا به گل تساوی برسند اما نتوانستند موقعیت های چندانی ایجاد کنند. در سمت مقابل هم گواردیولا با فرستادن تیاگو آلکانتارا و روبن به میدان، مانع از تسلط کامل حریف بر بازی شد.
بایرنی ها هم چند موقعیت را از دست دادند تا در نهایت با همان تک گل مانژوکیچ، به سه امتیاز بازی برسند.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 11 مهمان