[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه آگوست 13, 2013 8:23 am

[color=black:707dc6fde3]پیراهن افسانه ای شماره 7 یونایتد بدون صاحب ! رونالدو می آید؟؟؟
با توجه به درخواست والنسیا پیراهن شماره 25 خود را بازپس گرفت تا شماره افسانه ای یونایتد برای بازیكن دیگری خالی بماند ، گفته میشود پوشیدن این پیراهن فشار را بر او زیاد كرده بود .
در ليست جدید این فصل یونایتد هیچ كس شماره هفت را نمیپوشد
گفته میشود كه احتمال دارد كریستیانو رونالدو شماره 7 خود را دوباره بپوشد
اخیرا ماركا اعلام كرده بود كه رونالدو قرارداد طولانی مدت جدیدی با رئال امضا كرده است این در حالی است كه هنوز این امر رسمی نشده است .
[/color:707dc6fde3]

نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » سه شنبه آگوست 13, 2013 11:55 am

واکنش ستاره تاتنهام در مواجهه با خبرنگاران
[color=red:76fda9c8e8]بيل: متأسفم اما نمي‌توانم صحبت کنم[/color:76fda9c8e8]

هافبک تاتنهام از صحبت کردن در خصوص آينده‌اش مقابل خبرنگاران خودداري کرد.
به نظر مي‌رسد که گرت بيل از رفتار دنيل لوي به تنگ آمده است، اما در مواجهه با سوال خبرنگاران درباره رئال مادريد، زبانش را در دهانش نگاه مي‌دارد و به اميد نزديک شدن به ثبت اين قرارداد همچنان سکوت خو را حفظ مي‌کند. روزنامه مارکا امروز تلاش کرد که اطلاعات دست اولي در خصوص وضعيت بيل به دست آورد اما اين بازيکن که از سوي مدير برنامه‌ها و نماينده مطبوعاتي‌اش همراهي مي‌شد، از اظهار نظر در اين باره خودداري کرد.
خبرنگاران ساعت 13:30 با اين بازيکن در ورودي هتل سنت ديويد در کارديف ملاقات کردند. سپس اين بازيکن سوار مرسدس مشکي رنگش شد تا به ساير بازيکنان تيم ملي ولز ملحق شود. وي آخرين بازيکني بود که در ورودي هتل حاضر شد و پيش از اينکه خبرنگاران سوالي از او بپرسند با دراز کردن دستش از آنها براي صحبت در خصوص آينده‌اش عذرخواهي کرد و گفت: ‌متأسفم اما نمي‌توانم صحبت کنم.
بازيکن تاتنهام همچنان آماده ملحق شدن به رئال مادريد است و به همين دليل براي پيوستن به ترکيب تيم ملي کشورش ترديدي نداشت و اين مسئله تاب نياوردن وي در تاتنهام را تأييد مي‌کند. در حالي که بيل به دليل اختلاف با رئيس باشگاه که تبديل شدن به يک ميليونر براي اين بازيکن را به يک کابوس شبانه تبديل کرده، حتي يک دقيقه هم براي باشگاه ليگ برتري بازي نکرده تا به تمرينات تيم ملي کشورش ملحق شود.
[color=red:76fda9c8e8]چرابااینده یه جوون اینجوری بازی میکنن [/color:76fda9c8e8] /9/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه آگوست 13, 2013 2:12 pm

مدافع برزیلی چلسی خبر داد كه به زودی چلسی را به مقصد بارسلونا ترك خواهد كرد.
داوید لویز بازیكن برزیلی چلسی در فصل گذشته بازیهای زیبائی را در تركیب تیمش به نمایش گذاشت و نشان داد كه مدافع بزرگی است. همین مسئله باعث شد تا باشگاه صاحب نام اروپائی از جمله بارسلونا برای جذب وی اعلام آمادگی كنند.

اگر چه سران باشگاه چلسی چند بار اعلام كردند كه قصد فروش لویز را ندارند اما این مدافع برزیلی با اعلام خبر نزدیكی پیوستن خود به بارسلونا همه را غافلگیر كرد و جنجال زیادی را در رسانه های انگلیسی به پا كرد.

لویز در صفحه اجتماعی خود خطاب به بازیكنان بارسلونا نوشت: در آستانه پیوستن به بارسلونا هستم. به زودی شما را آنجا می بینم.

این مدافع برزیلی در بازی قبلی چلسی مقابل ریدینگ در رقابت های لیگ برتر انگلیس شركت نكرد. رسانه های انگلیسی علت غیبت او را سفر به بارسلونا و مذاكره با این باشگاه دانستند.
--------------------------------------------------------------------------------------
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » سه شنبه آگوست 13, 2013 2:20 pm

[quote:a42f59c61c="amirdamashcity"]

مدافع برزیلی چلسی خبر داد كه به زودی چلسی را به مقصد بارسلونا ترك خواهد كرد.
داوید لویز بازیكن برزیلی چلسی در فصل گذشته بازیهای زیبائی را در تركیب تیمش به نمایش گذاشت و نشان داد كه مدافع بزرگی است. همین مسئله باعث شد تا باشگاه صاحب نام اروپائی از جمله بارسلونا برای جذب وی اعلام آمادگی كنند.

اگر چه سران باشگاه چلسی چند بار اعلام كردند كه قصد فروش لویز را ندارند اما این مدافع برزیلی با اعلام خبر نزدیكی پیوستن خود به بارسلونا همه را غافلگیر كرد و جنجال زیادی را در رسانه های انگلیسی به پا كرد.

لویز در صفحه اجتماعی خود خطاب به بازیكنان بارسلونا نوشت: در آستانه پیوستن به بارسلونا هستم. به زودی شما را آنجا می بینم.

این مدافع برزیلی در بازی قبلی چلسی مقابل ریدینگ در رقابت های لیگ برتر انگلیس شركت نكرد. رسانه های انگلیسی علت غیبت او را سفر به بارسلونا و مذاكره با این باشگاه دانستند.
--------------------------------------------------------------------------------------
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/ /22/[/quote:a42f59c61c]

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه آگوست 13, 2013 6:50 pm

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: [img:0555120eb1]http://upload7.ir/images/20136126770788512759.jpg[/img:0555120eb1] :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 7:44 am

بکن باوئر: گرد مولر مهمترین بازیکن تاریخ بوندس لیگاست

بکن باوئر و گرد مولر در دیدارهای خارج از خانه ی بایرن همواره هم اتاقی بودند

سایت گل- در مراسمی که شب گذشته در هامبورگ برگزار شد از برترین های ورزش سال آلمان و اسطوره های ورزشی این کشور تقدیر شد و جایزه ورزشی اشپورت بیلد به آن ها اهدا گردید.

به گزارش کانون هواداران بایرن در ایران، در این مراسم فرانتس بکن باوئر برای اهدای لوح یادبود به گرد مولر به پاس دوران درخشان حضور در فوتبال حرفه ای به جایگاه ویژه دعوت شد او پیش از اهدای جوایز، برای بیش از 700 نفر از مدعوین این مراسم سخنرانی کرد. قیصر فوتبال آلمان در سخنرانی احساسی خود خطاب به گرد مولر، بمب افکن افسانه ای فوتبال آلمان گفت:" شما با گذشت 50 سال از تاسیس بوندس لیگا هنوز هم مهمترین بازیکن لیگ محسوب می شوید من در طول زندگی ام زمان بیشتری را نسبت به همسرم با شما سپری کرده ام."

بکن باوئر و گرد مولر در دیدارهای خارج از خانه ی بایرن همواره هم اتاقی بودند. او بارها گرد مولر را رکن اصلی موفقیت های بایرن برشمرده بود. پس از سخنرانی قیصر، حاضرین به احترام گرد مولر ایستادند و او را تشویق کردند.

ماتیاس بروگلمان سردبیر اشپورت بیلد در حاشیه این مراسم گفت:" در این سال دستاوردهای برجسته ای در حوزه ی ورزش آلمان بدست آمد که جایزه ی ورزشی بیلد به ورزشکاران موفق و کسانی که ایده های بزرگی را مطرح کرده اند اهدا می شود."

در این مراسم علاوه بر گرد مولر، باشگاه باین مونیخ نیز به پاس موفقیت هایی که در فصل گذشته کسب کرد جوایزی را از آن خود کرد. کارل هاینس رومینیگه پس از دریافت این هدایا گفت:" تمام تیم سزاوار دریافت این هدیه بود فصل برجسته ای را سپری کردیم که من برای بایرن و یوپ هاینکس خوشحال هستم."

خانم سابین لیسیکی فینالیست تنیس ویمبلدون نیز عنوان "ستاره سال" را از آن خود کرد او در آلمان به ملکه تنیس مشهور است . هدیه ی ویژه ای نیز به هوادران وردربرمن بدلیل تشویق و حمایت هایشان از تیم با وجود افت شدیدی که در این چند سال گریبان گیرشان بود اختصاص یافت.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 8:11 am

کان: فلسفه گواردیولا کاملا درست است

باواریایی ها در اولین هفته از فصل جدید بوندس لیگا مقابل مونشن گلادباخ به پیروزی 3-1 رسید اما نمایش این تیم خیلی را راضی نکرد اما کان معتقد است که تیم پپ در مسیر صحیح قرار دارد

سایت گل- اولیور کان دروازه بان اسطوره ای باشگاه بایرن مونیخ پس از پایان هفته ی نخست بوندس لیگا وبلاگ شخصی خود را بروز کرد و در آن، عملکرد پپ گواردیولا، سرمربی جدید بایرن، را مورد تایید قرار داد.

به گزارش سایت هواداران بایرن در ایران، باواریایی ها در اولین هفته از فصل جدید بوندس لیگا مقابل مونشن گلادباخ به پیروزی 3-1 رسید اما نمایش این تیم خیلی را راضی نکرد اما کان معتقد است که تیم پپ در مسیر صحیح قرار دارد.

در این یادداشت آمده است:

هواداران عزیز فوتبال؛

بوندس لیگا فصل جدید درخشانی را با 37 گل آغاز کرد و پیروزی چشم گیر 6 بر 1 هرتابرلین مقابل فرانکفورت از نتایج جالب هفته بود. اکثر هواداران فوتبال در هفته نخست بازی های تماشایی را دیدند که گل های زیادی رد و بدل شد و این در هفته های نخست غیرمعمول نیست.

آنچه در هفته نخست از طریق رسانه ها مرد توجه قرار گرفت اولین دیدار بوندس لیگایی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی بایرن بود. حضور گواردیولا در بایرن ابعاد فوق العاده ای برای هر دو طرف دارد باشگاه موفق شده است مربی موفق بارسلونا را در اختیار بگیرد و هواداران این اعتماد را به او برای آنکه بتواند بار دیگر سه گانه را فتح و تیم را به شرایط بهتر تبیدیل کند، دارند.

در طول بازی جمعه شب گواردیو.لا شدیدا در کنار زمین با حرکات دست و توضیحاتی که به بازیکنان می داد در تلاش بود این نشان می دهد که هنوز بخش هایی از تیم آنگونه که مورد نظر سرمربی است درست کار نمی کند. در نیمه نخست فضاهایی زیادی پیش روی گلادباخ بود البته این چندان تعجب آور نیست زیرا بازیکنان هنوز مشغول تلاش برای درک ایده های مربی جدید هستند هسته اصلی این فلسفه تسلط فوق العاده در خط هافبک و حرکت رو به جلوی آن ها تا حدودی به تیم منتقل شده است اما وظایف هافبک دفاعی در تیم نیاز به هماهنگی بیشتر دارد.

تماشای این فصل هیجان انگیز خواهد بود که چه مدت زمان خواهد برد تا بازیکنان بتوانند با صد در صد تفکرات گواردیولا منطبق شوند ایده ی گواردیولا برای دادن انگیزه های جدید به تیم کاملا درست است برای موفقیت باید زمان تغییر و انعطاف پذیری با تفکرات جدید را مد نظر داشت این یک تفکر نادرست و رایج است که شرایط به صورت خودکار از گذشته منتقل می شود و موجب موفقیت در آینده می گردد.

بایرن با خیال راحت دیدار مقابل گلادباخ را با پیروزی پشت سر گذاشت تیم آنچنان پرقدرت است که عملکرد آن ها با وجود اختلافات تاکتیکی همچنان قابل قبول است و این خبری بد برای رقابت در لیگ است به این دلیل که حتی اگر گواردیولا برای تغییرات نیاز به زمان داشته باشد و مشکلاتی در هماهنگی تیم بوجود بیاید بازهم بایرن باید در لیگ تسلط خود را داشته باشد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه آگوست 14, 2013 10:00 am

سایت گل- در جریان فینال گینس کاپ میان دو تیم چلسی و رئال مادرید در میامی بود که پسر نوجوانی به داخل زمین چمن پرید و کریستیانو رونالدو را در آغوش کشید.این جوان که رونالد گیوکا نام دارد، حالا باید به خاطر این کار دو روز حبس بکشد.

این پسر نوزده ساله که دانشجو نیز هست در جریان بازی فینال گینس کاپ به داخل زمین مسابقه پرید و در حالی که پیراهن شماره 7 کریستیانو رونالدو را برتن داشت، به سمت ستاره پرتغالی دوید و بعد از رسیدن به کریس، او را در آغوش کشید و قبل از آن هم در مقابل کریس زانو زد. خود گیوکا دراین باره گفت:« من دقیقا همان طوری که کریس برای جشن گرفتن گلهایش زانو می زند، زانو زدم.»

این پسر جوان حالا در صحبت هایی اعلام کرد که در آن لحظات به کریس رونالدو چه گفته:« من به رونالدو گفتم که از سال 2005 بازیهای او را دنبال می کردم.او به نظر من یک پدیده است و از او خواستم تا پیراهنش را به من بدهد. او به من قول داد که پیراهنش را به من بدهد ولی حالا فکر می کنم که این پیراهن در دفتر کلانتری بماند و امیدوارم که این پیراهن را به من بدهند.»

بعد از ورود به یک باره این پسر 19 ساله به میدان کریستیانو رونالدو او را در آغوش کشید ولی بعد مسئولان امنیتی او را از زمین مسابقه خارج کردند و با وجود تلاشهای خود رونالدو، حالا این پسر 19 ساله باید 48 ساعت را در حبس بگذراند.

رونالد در ادامه صحبت هایش گفت:«من توانستم با کریستیانو صحبت کنم. این فرصتی بی نظیر بود و می بایست از آن بهره می بردم.به نظرم حتی با وجود این 2 روز حبس هم ارزشش را داشت.»
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 12:22 pm

زانتی : می خواهم در خانه ام اینتر ، احساس راحتی کنم

در مهمانی ای،در نمایش "Peligro sin codificar" که بر روی فرکانس های آرژانتین پخش می شد،خاویر زانتی کاپیتان بزرگ تیم اینتر،به بررسی ، تجزیه و تحلیل برخی جنبه های زندگی و دوران حرفه ای خود، در پیراهن نراتزوری پرداخت.

شما در سال 1995 به اینتر آمدید و حالا پس از 18 فصل، هنوز هم پیراهن اینتر را بر تن دارید و این شخصیت شما را نشان می دهد. یک مورد منحصر به فرد در جهان!

"سال آینده نوزدهمین سالی خواهد بود که من با اینتر هستم.خیلی زیاد است اما پرزیدنت موراتی این شانس را به من داد و من در اینتر خوشحال هستم.می خواهم در خانه ام اینتر، احساس راحتی کنم."

شما 16 جام با پیراهن اینتر کسب کرده اید و همچنین بیشترین حضور در سری آ را بین بازیکنان آرژانتینی و غیر ایتالیایی دارید.با این حال شما فقط یک اخراج داشته اید...

"بله،یکی با اینتر و یکی با آرژانتین.آن یکی،در فصل قبل از فصل اخیر سری آ اتفاق افتاد.من سزاوار اخطار نخست نبودم،اما اخراج درست بود.از سوی دیگر،یک نخستین بار برای هر چیزی وجود دارد."

اگر من از شما درخواست کنم که،پنج نفر از بهترین بازیکنان فوتبال،که با آن ها بازی کرده اید را بگویید،چه کسانی را نام می برید؟

"روبرتو باجو،رونالدو،ایوان زامورانو،زلاتان ایبراهیموویچ،ساموئل اتوئو و حتی لیونل مسی!"

آیا تا به حال،فرصت این را داشته اید،که با خانواده ی خود، پاپا فرانچسکو را ملاقات کنید؟

"بله،آن یک لحظه ی منحصر به فرد بود.فراموش نشدنی بود!من فردی با احساسی باور نکردنی را ملاقات کردم.ما در مورد همه چیز صحبت کردیم.موسسه ی پوپی(Pupi)، کشورمان و ...! من هنوز هم، احساس غرور و افتخار میکنم لحظه ای که به من گفته شد پاپ جدید آرژانتینی خواهد بود.همچنین تا به حال افتخار ملاقات با وی را داشته ام این ملاقات بسیار زیبا بود."

مهم ترین گلی که شما،در دوران حرفه ای خود،به ثمر رساندید،کدام بوده است؟

"گلی که در تیم ملی مقابل انگلیس زدم،رویایی بود که به حقیقت پیوست.در سطح اروپا نیز،گلی که در فینال جام یوفا،در پاریس،برابر لاتزیو به ثمر رساندم.چون این گل، باعث شد که نخستین جام را،با اینتر کسب کنم."
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 2:48 pm

مونتاری : اگر هم تیمی هایم به جای من در این دیدار حساس گلزنی کنند بسیار خوشحال خواهم شد/ از نحوه تمریناتمان در طول تابستان راضیم / دی یانگ یک رهبر واقعی است .

سولی مونتاری بر این باور است که نایجل دی یانگ میتواند یک رهبر واقعی در زمین باشد و با وجود او میلان میتواند در بازی مقابل پی اس وی آیندهوون در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان فصل آتی به پیروزی برسد .

مونتاری در گفت و گو با شبکه تلویزیونی میلان اظهار داشت : نکته مهم در این بازی پیروزی است و اگر هم تیمی هایم به جای من در این دیدار حساس گلزنی کنند بسیار خوشحال خواهم شد . ما در حال آماده سازی خود برای دیدار بسیار مهم مقابل پی اس وی آیندهوون هستیم .زیرا ما میتوانیم با پیروزی در این دیدار در لیگ قهرمانان اروپا حاضر باشیم .واین دیداری است که ما میخواهیم نتیجه آن را به سود خودبه پایان برسانیم .از نحوه تمریناتمان در طول تابستان و در آمریکا راضیم .

مونتاری افزود : بازگشت دی یانگ به تمرینات برای ما بسیار خوشحال کننده بود ، دی یانگ یک بازیکن پرتلاش و سخت کوش در میانه میدان است . در حال حاضر بازیکنان بسیار خوبی در خط میانی داریم و با وجود دی یانگ میتوانیم پیروز میدان باشیم . او به عنوان یک رهبر واقعی متولد شده است .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 2:48 pm

جدال میلان و لیورپول بر سر مدافع میانی پاری سن ژرمن
به گزارش " فوتبال ایتالیا " مدافع میانی و جوان باشگاه پاری سن ژرمن فرانسه ، ممدو ساخو ، مورد علاقه باشگاه میلان قرار گرفته است . ساخو 23 ساله بعد از آنکه مورد بی مهری کارلو آنجلوتی سرمربی سابق باشگاه پاری سن ژرمن و نیز لوران بلان سرمربی وقت این باشگاه قرار گرفت واز راهیابی به ترکیب اصلی تیم ملی فرانسه بازماند ، تصمیم به ترک این باشگاه گرفته است .

به نظر میرسد که مقصد بعدی او میلان باشد . اسپورت مدیاست نیز در گزارشی از علاقه باشگاه لیورپول انگلیس به این مدافع فرانسوی پرده برداشت . در حال حاضر میلان بدون شک نیاز به یک مدافع مرکزی قابل اطمینان دارد و ممدو ساخو میتواند به همراه فلیپ مکسس در قلب دفاع میلان قرار بگیرد.

قرار داد ساخو تا سال 2014 اعتبار دارد . با این حال آدریانو گالیانی میتواند وی را با قیمتی پایین تر از قبل به میلانلو بکشاند . ساخو از سال 2007 به طور رسمی به عضویت باشگاه پاری سن ژرمن درآمد و در این مدت توانست در 150 بازی حضور داشته باشد و نیز در چند بازی بازو بند کاپیتانی را بر بازو ببندد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » چهارشنبه آگوست 14, 2013 7:00 pm

سوارس: نگفتم در ليورپول مي مانم
امروز رسانه هاي انگليسي گزارش هايي منتشر کردند که در آن ادعا شد سوارس به نشريه اروگوئه اي ال ابسروادور گفته به خاطر هواداران ليورپول، در اين باشگاه مي ماند و از رفتن منصرف شده است.
اين در حالي است که پيش از اين، سوارس بارها از علاقه اش براي ترک آنفيلد و رفتن به يک باشگاه بزرگتر گفته بود و گفته مي شد قصد دارد درخواستي رسمي براي جدايي از اين باشگاه بدهد.

به گزارش گل، اما او بعد از ديدار تيم ملي اروگوئه مقابل ژاپن، در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به اين سوال که چرا نظرش را تغيير داد، گفت:" من چنين حرفي نزدم.
شايد فرد ديگري چنين صحبتي کرده باشد اما مسئله مهم اين است که من در حال حاضر در اردوي تيم ملي هستم."
آرسنالي ها پيش از اين دو پيشنهاد براي خريد سوارس ارائه دادند که پيشنهاد دوم، يک پوند از مبلغي که گفته مي شد در قرارداد او براي جدايي اش قيد شده، بيشتر است.
البته باشگاه ليورپول و اتحاديه بازيکنان حرفه اي ليگ برتر اعلام کردند که چنين بندي در قرارداد سوارس وجود ندارد.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه آگوست 15, 2013 4:28 am

[color=red:4ba35a0118][size=18:4ba35a0118]نتایج بازیهای دوستانه دیشب[/size:4ba35a0118][/color:4ba35a0118]

ایتالیا 1 - آرژانتین 2

آلمان 3 - پاراگوئه 3

سوئیس 1 - برزیل صفر

مصر 3 - اوگاندا صفر

فنلاند 2 - اسلووني صفر

شيلي 6 - عراق صفر

سوئد 4 - نروژ 2

روماني يک - اسلوواکي يک

کلمبيا يک - صربستان صفر

ترکيه 2 - غنا 2

ليختن اشتاين 2 - کرواسي 3

آفريقاي جنوبي صفر - نيجريه 2

مجارستان يک - جمهوري چک يک

اتريش صفر - يونان 2

بوسني 3 - آمريکا 4

ولز صفر - ايرلند صفر

مقدونيه 2 - بلغارستان صفر

انگليس 3 - اسکاتلند 2

بلژيک صفر - فرانسه صفر

تاجيکستان 3 - هند صفر

قزاقستان يک - گرجستان صفر

انزلیچی يک - مونته‌نگرو يک

آذربايجان 3 - مالت صفر

مولداوي يک - آندورا يک

لوگزامبورگ 2 - ليتواني يک

آلباني 2 - ارمنستان صفر
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 9:23 am

درخواست مدافع چلسی از مورینیو برای انتقال به بارسلونا
مدافع چلسی از سرمربی این تیم خواسته اجازه دهد او به بارسلونا برود.

به گزارش نامه،‌ داوید لوییز از ژوزه مورینیو درخواست کرده اجازه دهد او راهی بارسلونا شود.

سران بارسلونا پیشتر با ارائه پیشنهادی ۲۵ میلیون پوندی خواستار جذب مدافع میانی تیم ملی فوتبال برزیل شده بودند ولی این پیشنهاد از سوی چلسی رد شد.

اکنون نشریه ال موندو دپورتیوو پرده از علاقه لوییز برای حضور در نوکمپ برداشته است.

از سوی دیگر سران بارسلونا که از علاقه این بازیکن برای پیوستن به بارسلونا اطلاع پیدا کردند، خود را برای ارائه پیشنهادی ۳۱ میلیون پوندی آماده می‌کنند. البته این مبلغ ۱۲ میلیون پوند کمتر از حداقل مبلغی است که چلسی برای خروج لوییز در نظر گرفته است.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 7:13 am

گالیانی : بالوتلی به بازی برابر پی اس وی می رسد/ هوندا انتخابش را کرده
-
وضعیت کاملا مشخص است و هوندا انتخابش را کرده

ماریو بالوتلی ستاره خط حمله انزلیچی می تواند در بازی برابر پی اس وی آیندهوون هلند تیمش را همراهی کند

پیش از این به نظر می رسید هواداران انزلیچی از این بابت که ماریو بالوتلی بتواند به دلیل مصدومیت در بازی حساس برابر پی اس وی آماده شود کمی نگران بودند.با توجه به این موضوع که بالوتلی نتوانست در دیدار دوستانه ایتالیا برابر آرژانتین به میدان برود.

با تمام این اوصاف آدریانو گالیانی در صحبت هایی تاکید کرد که این مهاجم سیه چرده انزلیچی به بازی حساس برابر پی اس وی خواهد رسید و از این بابت مشکل خاصی ندارد.

گالیانی در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفته :"ماریو قطعا به بازی برابر پی اس وی می رسد چرا که وضعیت مصدومیت او رو به بهبودی کامل است.همچنین از آلگری شنیدم که بالوتلی مشکلی ندارد.میلان چه از لحاظ روحی و چه فیزیکی در شرایط خوبی است"

"بازی های پیش فصل تیم را در آلمان و تور آمریکا دیدم و به نظرم تیم شرایط خوبی داشت .بنابراین باید صبر کرد و هفته آینده دید برابر پی اس وی ایندهوون چه می شود"

گالیانی همچنین در مورد انتقال هوندا در همین تابستان گفت :"هوندا انتخابش را کرده ، وضعیت کاملا مشخص و زسکا مسکو تصمیم گیرنده نهایی بنابراین اگر انها بخواهند در همین تابستان هوندا را به ما بدهند ما نیز سریعا اقدام کنیم در غیر اینصورت هوندا در ژانویه به صورت بازیکن آزاد به جمع ما اضافه می شود"

"فرصت نقل و انتقالات در تاریخ دوم سپتامبر تمام می شود.در فوتبال هرگز نمی دانید چه می شود"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان