[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط totti » پنج شنبه جولاي 18, 2013 5:51 am

يک روز پس از معرفي ادينسون کاواني به عنوان بازيکن جديد پاري سن ژرمن فرانسه ، لوکا ديني به عنوان دومين خريد تابستاني با اين باشگاه به توافق رسيد.

اين بازيکن سابق تيم فوتبال ليل به همراه تيم ملي زير 20 ساله فرانسه قهرمان رقابت هاي جوانان جهان در ترکيه شد. پس از چندين هفته گمانه زني اين بازيکن 19 ساله روز چهارشنبه در ازاي حقوق ماهانه 250 هزار يورو، براي پنج سال با پاري سن ژرمن به توافق رسيد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از پاريس،‌ ديني روز چهارشنبه به همراه يکي از مسئولان باشگاه پاري سن ژرمن در بيمارستان معاينات پزشکي را نيز انجام داد.

اين بازيکن جوان در رقابت هاي فصل گذشته ليگ يک فرانسه در 33 ديدار حضور داشت. وي همچنين سابقه حضور در هفت ديدار در رقابت هاي ليگ قهرمانان را نيز دارد.

با جدا شدن سياکا تينه و ارماند از پاري سن ژرمن، ديني براي حضور در ترکيب اصلي تيم با مکسول برزيلي رقابت خواهد کرد.

مکسول 31 سال تا سال 2015 با پاري سن ژرمن قرارداد دارد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه جولاي 18, 2013 5:55 am

تيم فوتبال چلسي در اولين ديدار خود با مربيگري ژوزه مورينيوي پرتغالي پيروز شد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه ، در ديدار تدارکاتي تيم چلسي برابر منتحب ستارگان سينگاي تايلند - تيمي که توانسته بود اوايل هفته منچتسريونايتد را شکست دهد - که در بانکوک برگزار شد ، چلسي به لطف تک گل روملو لوکاکو مهاجم نوک جوان و بلژيکي خود به برتري برسد.اين گل در دقيقه 34 از نقطه پنالتي به ثمر رسيد.

خطاي پنالتي روي والاس مهاجم برزيلي چلسي اين پنالتي را براي آبي پوشان لندني به ارمغان آورد.

لوکاکو که فصل قبل به صورت قرضي در وست برومويچ توپ مي زد در تابستان به چلسي بازگشت.

اين در حاليست که قبل از آغاز بازي باشگاه چلسي رسما اعلام کرد براي خريد وين روني مهاجم انگليسي منچستريونايتد پيشنهاد ارائه کرده است.

نام بازيکنان تيم چلسي در اين ديدار به زبان تايلندي روي پيراهن آن ها حک شده بود.

تيم چلسي امروزبه کوالالامپور مالزي مي رود و در ادامه مسير خود راهي جاکارتاي اندونزي خواهد شد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » پنج شنبه جولاي 18, 2013 6:08 am

تکليف شماره پيراهن ستاره تيم ملي فوتبال برزيل که به بارسلونا پيوسته است، مشخص شد.

تکليف يکي از ترديدهاي تابستاني بارسلونا بالاخره مشخص شد: نيمار در زمان ماجراجويي‌اش در نيوکمپ پيراهن شماره 11 را بر تن خواهد کرد. خبرنگاراني که در مراسم معارفه وي که 3 ژوئن برگزار شده بود، شرکت کردند، تلاش فراواني کردند تا بفهمند چه عددي روي پيراهن اين بازيکن حک خواهد شد زيرا باشگاه هنوز تصميم داشت بازيکناني را به فروش برساند و در نتيجه معلوم نبود چه شماره‌اي به او اختصاص پيدا کند.

به گزارش فارس،به هر حال بعدازظهر روز گذشته اين مسئله مشخص شد. تياگو آلکانترا باشگاه را به مقصد بايرن‌مونيخ ترک کرد تا نيمار اين فرصت را پيدا کند که شماره 11 را که در سانتوس نيز با آن بازي مي‌کرد، به خود اختصاص دهد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » پنج شنبه جولاي 18, 2013 6:11 am

مهاجم جوان بارسلونا قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.

کريستين تيو با بهبود برخي از مفاد قراردادش با بارسلونا، با اين باشگاه تمديد کرد. ژوزپ ماريا اوروبيت، مدير برنامه‌هاي وي پس از چند ماه مذاکره به دفتر آندوني زوبيزارتا رفت تا پيش از اعلام رسمي تمديد قرارداد برخي جزئيات مهم را نهايي کند. اين بازيکن که از دو فصل پيش کارش را شروع کرده است، به اندازه کافي خوب بازي کرد تا بتواند چندين بار در ترکيب تيم اصلي به ميدان برود. افزايش دستمزد و افزايش رقم فروش وي به باشگاه‌هاي ديگر از جمله مواردي بودند که در قرارداد وي تغيير کردند.

به گزارش فارس،زوبيزارتا دو روز پيش تمديد قرارداد بوسکتس تا سال 2018 را اعلام کرد و در مورد تيو مشخص است که باشگاه نمي‌خواهد شرايط تياگو آلکانترا که به بايرن‌مونيخ پيوست، تکرار شود. تيو پيشنهاد چندين تيم ليگ برتري (تاتنهام و فولام) را نپذيرفت.

وي در اين فصل بايد تلاش بيشتري بکند. بسياري معتقدند که حضور نيمار کار را براي او دشوار خواهد کرد؛ هرچند اين بازيکن به خوبي مي‌دانست چگونه اعتماد گوارديولا و ويلانووا را جلب کند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 8:22 am

[color=red:0485cfd289]ويا: نمي‌خواستم با کسي به مشکل بخورم

مهاجم جديد اتلتيکو مادريد اعلام کرد براي انتخاب شماره جديدش در اين تيم نمي‌خواست با هيچ بازيکني به مشکل بخورد. [/color:0485cfd289]
--------------------------------------------------------------------------------

داويد ويا در خصوص شماره جديدش در اتلتيکو مادريد اظهار داشت: از باشگاه خواستم هر شماره‌اي که هيچ کس آن را بر تن نمي‌کند، به من بدهند. نمي‌خواستم با کسي مشکل پيدا کنم زيرا من هم مثل بقيه بازيکنان هستم.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: شماره‌هاي زيادي داشته‌ام و همه برايم خوش‌يمن بوده‌اند. شماره هفت در اين تيم متعلق به آدريان است و او واقعا عالي بازي مي‌‌کند. باشگاه به من گفت شماره 9 به کسي تعلق ندارد که براي يک مهاجم شماره بدي نيست.

آدريان نيز در اين گفت‌و‌گو با بيان اينکه شماره هفت را به افتخار داويد ويا بر تن مي‌کند، افزود: اين شماره را به خاطر تو مي‌پوشم. وقتي در تيم زير 20 سال بوديم، خوان ماتا به من گفت اين شماره را انتخاب کنم و از آن زمان هميشه همين شماره را مي‌پوشم.

کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 8:23 am

[color=darkblue:ffe90072ee]ويلانوا : فابرگاس مي‌خواهد در بارسا بماند

تيتو ويلانوا مربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا روز چهارشنبه ابراز اميدواري کرد شايعات در مورد پيوستن سسک فابرگاس به منچستر يونايتد خاتمه يابد. [/color:ffe90072ee]
--------------------------------------------------------------------------------

رسانه هاي انگليسي از چند روز پيش از پيشنهاد 30 ميليون يورويي باشگاه منچستر يونايتد براي به خدمت گرفتن اين بازيکن خبر داده بودند.

مربي بارسلونا تصريح کرد :«من با فابرگاس صحبت کردم، وي به من اطمينان داد قصد دارد در بارسلونا بماند.»

ويلانوا در فصل گذشته رقابت لاليگا 32 بار فابرگاس را به ميدان فرستاد.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 8:25 am

[size=18:bcdcaa4ea8]گران‌ترين انتقال‌هاي هزاره جديد

سايت "يورو اسپورت" در گزارشي از گران‌ترين انتقال‌هاي هزاره جديد نوشت[/size:bcdcaa4ea8]

2000: لوئيس فيگو از بارسلونا به رئال‌مادريد به ارزش 53 ميليون پوند

2001: زين‌الدين زيدان از يوونتوس به رئال‌مادريد به ارزش 65 ميليون پوند

2002: رونالدو از اينتر به رئال‌مادريد به ارزش 38 ميليون پوند

2003: ديويد بکام از منچستريونايتد به رئال‌مادريد در ازاي 25 ميليون يورو

2004: وين روني از اورتون به منچستريونايتد به ارزش 25 ميليون پوند

2005: مايکل اسين از ليون به چلسي به ارزش 24 ميليون پوند

2006: آندري شفچنکو از ميلان به چلسي به ارزش 37.5 ميليون پوند

2007: آرين روبن از چلسي به رئال‌مادريد به ارزش 30 ميليون پوند

2008: روبينيو از رئال‌مادريد به منچسترسيتي به ارزش 36.3 ميليون پوند

2009: کريستيانو رونالدو از منچستريونايتد به رئال‌مادريد در ازاي 80 ميليون پوند

2010: داويد ويا از والنسيا به بارسلونا به ارزش 34.2 ميليون پوند

2011: فرناندو تورس از ليورپول به چلسي به ارزش 50 ميليون پوند

2012: هالک از پورتو به زنيت‌سن‌پترزبورگ در ازاي 52 ميليون پوند

2013: نيمار از سانتوس به بارسلونا به ارزش 48 ميليون پوند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:18 am

امروز تولد مردي بزرگ از كشور ايتاليا است كه ديگر در بين ما نيست او ( Giacinto Facchetti ) فقيد اسطوره باشگاه اينتر و كاپيتان خوشتيپ و خوش اخلاق تيم ملي فوتبال ايتاليا است وي براي مردم ايتاليا و ورزشكاران الگوي خوبي به شمار ميرفت و هميشه اخلاق را اولويت خود ميدانست در ورزش او كاپيتان اينتر بود و با آن تيم به تمامي افتخارات لازم در سطح باشگاهي رسيد و همچنين در 3 دوره جام جهاني به سالهاي ( 1966 - 1970 - 1974 ) براي ايتاليا به ميدان رفت و در 1970 در فينال به قويترين و برترين تيم تاريخ فوتبال جهان باختند و نايب قهرمان شدند انها در نيمه نهايي المان بكن بائر را از پيش رو برداشتند وي بعدها مدير افتخاري اينتر بود و خدمات زيادي را به اين باشگاه نمود همچنين وي در ( July 18, 1942 ) در شهر ( Treviglio, Bergamo ) به دنيا امد و در سال 2006 از دنيا رفت .
تولدت مبارك ستاره هميشه جاويدان اسمان فوتبال ايتاليا
/3/ /3/

اينتر شماره اين اسطوره را بايگاني كرده ...و ديگر در اينتر كسي شماه 3 نميپوشد /3/ /3/ :P :P
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 9:29 am

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 18, 2013 2:06 pm

به نقل از دیلی میرور:
پیشنهاد 60 میلیون پوندی منچستر یونایتد برای گرت بیل ستاره تاتنهام !!!
تاتنهامی ها پیش از این پیشنهاد 50 میلیون یورویی رئال رو رد کرده بودند!!!!

/18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /4/ /4/ /4/ /4/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 2:14 pm

[quote:29bea9470d="The_King_of_rasht"]به نقل از دیلی میرور:

/18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:29bea9470d]

شايد بيل جوون تر باشه ...ولي لیتون بينس هم خوبه ... فكر كنم منچستر اينو ميخواد ..درسته ؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 18, 2013 2:21 pm

[quote:93f58e1180="popo131"][quote:93f58e1180="The_King_of_rasht"]به نقل از دیلی میرور:

/18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:93f58e1180]

شايد بيل جوون تر باشه ...ولي لیتون بينس هم خوبه ... فكر كنم منچستر اينو ميخواد ..درسته ؟؟؟[/quote:93f58e1180]

بينس رسمی نشده، فعلا دیوید مویس خواستار جذب فلاینی هافبک اورتون شده یه مدافع هم از بنفیکا خریدند یه بازیکن هم از آزاکس داره میاد (اسمشون یادم رفته) ولی این خبر دیلی میرور که یه روزنامه معتبر توی انگلستان هست گفته که یونایتد این پیشنهاد رو به تاتنهام داده. فعلا که تیم توی اردوی پیش فصل هست و در استرالیا بسر میبره بعدش هم قراره برن ژاپن و سنگاپور،تا چند روز دیگه قضیه بیل معلوم میشه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 18, 2013 2:29 pm

[size=18:124e9f4dea]نیروهای امنیتی زیادی دورتادور الدترافورد هستن که از عکس گرفتن خبرنگارها جلوگیری می کنن,به گزارش بی بی سی دلیل اصلیش میتونه صاحب عکس زیر باشه[/size:124e9f4dea]

Extra security at Carrington right now security
trying to stop press taking pics and anything

According BBC The Main reason for the return
of Ed Woodward's speedy return was because of
Bale..

[color=red:124e9f4dea] به نقل از Manchester United News[/color:124e9f4dea]

[img:124e9f4dea]http://www.8pic.ir/images/19642603366282651706.jpg[/img:124e9f4dea]

مثل اینکه شوخی شوخی داره جدی میشه!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه جولاي 18, 2013 3:34 pm

[quote:9f248a4bfc="The_King_of_rasht"][quote:9f248a4bfc="popo131"][quote:9f248a4bfc="The_King_of_rasht"]به نقل از دیلی میرور:

/18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /4/ /4/ /4/ /4/[/quote:9f248a4bfc]

شايد بيل جوون تر باشه ...ولي لیتون بينس هم خوبه ... فكر كنم منچستر اينو ميخواد ..درسته ؟؟؟[/quote:9f248a4bfc]

بينس رسمی نشده، فعلا دیوید مویس خواستار جذب فلاینی هافبک اورتون شده یه مدافع هم از بنفیکا خریدند یه بازیکن هم از آزاکس داره میاد (اسمشون یادم رفته) ولی این خبر دیلی میرور که یه روزنامه معتبر توی انگلستان هست گفته که یونایتد این پیشنهاد رو به تاتنهام داده. فعلا که تیم توی اردوی پیش فصل هست و در استرالیا بسر میبره بعدش هم قراره برن ژاپن و سنگاپور،تا چند روز دیگه قضیه بیل معلوم میشه[/quote:9f248a4bfc]

مدافع بنفیکا گارای بود و هافبک آژاکس هم استروتمن.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه جولاي 18, 2013 7:34 pm

ماریو گومز: اگر در بایرن می ماندم، جایگاهم را پس می گرفتم

این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را به ماریو مانژوکیچ واگذار کرد، هفته گذشته به فیورنتینا پیوست.

سایت گل- ماریو گومز، مهاجم جدید فیورنتینا، تردیدی ندارد که اگر در بایرن مونیخ می ماند، می توانست جایگاهش در ترکیب اصلی این تیم را پس بگیرد.

این ملی پوش آلمانی که فصل گذشته جایگاهش در ترکیب اصلی بایرن را به ماریو مانژوکیچ واگذار کرد، هفته گذشته به فیورنتینا پیوست.

با این وجود، او تاکید کرد که این تصمیم را به خاطر ترس از نرسیدن به ترکیب اصلی باواریایی ها نگرفته است.

گومز به کیکر گفت:" سه سال قبل، من گزینه چهارم فن خال برای خط حمله بودم اما در پایان فصل، بهترین گلزن تیم شدم.
فصل قبل هم شاید گزینه دوم بودم اما مطمئنم که می توانستم جایگاهم را پس بگیرم."

او معتقد است که باید قبول می کرد که سبک بازی اش، با شیوه فوتبالی که گواردیولا قصد دارد با بایرن به اجرا بگذارد، همخوانی نداشت.

" باشگاه اکنون فلسفه متفاوتی دارد؛ با یک مربی جدید که تاکید زیادی روی استفاده از بازیکنان کوتاه قامت دارد.

مطمئنا جدایی از بهترین باشگاه دنیا آسان نیست اما من واقعا تحت تاثیر استقبالی که از من در فلورانس شد، قرار گرفتم.
من از پله های ورزشگاه آرتمیو فرانکی بالا رفتم و ناگهان یک دیوار بنفش مقابل خودم دیدم. این چیزی است که هر بازیکنی به دنبالش است.

بسیاری می گفتند به فوتبال ایتالیا نرو اما فوتبال این فرصت را به ما می دهد تا فرهنگ های جدید را تجربه کنیم."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان