[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 7:31 am

فلامینی : دلم برای لیگ برتر انگلیس تنگ شده

متیو فلامینی هافبک 29 ساله فرانسوی در حال حاضر پس از پایان قراردادش با میلان یک بازیکن آزاد محسوب می شود که می تواند به هر باشگاهی که بخواهد برود با وجود اینکه پیش از پایان قراردادش سران انزلیچی به او پیشنهادی دو ساله داده بودند اما فلامینی خواهان این بود تا قراردادی بلند مدت با انزلیچی ببندد و میلان نیز حاضر به انجام این کار نشد.

با تمام این اوصاف از جدی ترین مقصدهای احتمالی فلامینی می توان به لیگ برتر جزیره اشاره کرد.فلامینی در سال 2008 لیگ برتر جزیره را به مقصد میلان ترک کرد پس از اینکه با در ترکیب آرسن ونگر به یک بازیکن کلیدی تبدیل شده بود.او موفق شد با پیراهن آرسنال به قهرمانی در اف ای کاپ و لیگ برتر جزیره برسد.

فلامینی در مصاحبه با نشریه سان گفت " پنج سال تمام در ایتالیا حضور داشتم و لحظات بسیار زیبا و مهمی را تجربه کردم"

"اما دلم برای انگلستان تنگ شده و می خواهم بار دیگر قهرمانی در لیگ برتر جزیره را تجربه کنم همانطور که همیشه جایگاه خاصی در قلب من داشته"

"سرعت و فوتبال فیزیکی انگلیس را دوست دارم.در انگلیس تیم ها بسیار باز بازی می کنند"

فلامینی با رد پیشنهاد تمدید قرارداد با میلان در حال حاضر تصمیم دارد برای فصل آینده پیشنهادهای دیگر را بررسی کند"با توجه به روحیه جنگنده ای که دارم می خواهم در جام ها به قهرمانی برسم.بدترین خاطره فوتبالی من زمانی است که به همراه آرسنال در فینال لیگ قهرمانان حضور داشتم اما موفق به قهرمانی برابر بارسلونا نشدیم"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 7:31 am

سانتوس از خرید روبینیو به دلیل مسائل اقتصادی منصرف شد

این بیانیه رسمی در حالی منتشر شد که سران دو باشگاه و بازیکن چندین هفته پیرامون این انتقال مذاکره کرده بودند.

در حالی که انتظار می رفت در فاصله چند روز به پایان مهلت نقل و انتقالات در برزیل به زودی خبر انتقال روبینیو به سانتوس قطعی شود باشگاه سانتوس تصمیم گرفت با انتشار بیانیه ای رسمی از خرید روبینیو منصرف شود بنابراین این بازیکن در میلان می ماند.

در این بیانیه چنین آمده " باشگاه سانتوس،بازیکن و میلان تمام تلاش خود را تا آنجا که شرایط اجازه می داد برای این انتقال انجام دادند اما رسیدن به توافق واقعی غیرممکن به نظر می رسد"

" مبلغ این انتقال از جمله پرداخت پول نقد به میلان و دستمزد بازیکن هنوز فراتر از شرایط مالی فوتبال برزیل است"

در عین حال انتظار می رود تا روبینیو قراردادش را با میلان تمدید کند یا در غیر این صورت در تاریخ ژوئن 2014 یعنی یک سال دیگر بازیکن آزاد محسوب می شود.

سانتوس از ژانویه گذشته برای جذب روبینیو تلاش کرده بود اما سرانجام پس از کش و قوس های فراوان از این خرید منصرف شدند.هر چند که میلان حاضر شد تا با مبلغ 7 ملیون یورو برای فروش روبینیو به توافق برسد و روبینیو نیز دستمزدش را کاهش بدهد اما به نظر می رسد باز هم برای باشگاه سانتوس کافی نیست.

آدریانو گالیانی نیز پس از انتشار این بیانیه که انتظارش نمی رفت چنین گفت " سانتوس تصمیم گرفت تا این مذاکره به پایان برسد بنابراین روبینیو در میلان می ماند"

این در حالی بود که میلان عصر روز چهارشنبه مذاکراتش را با مسئولین فیورنتینا برای جذب آدام لیائیچ آغاز کرده بود اما به نظر می رسد تا زمانی که روبینیو فروخته نشود چنین انتقالی انجام نشود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:29 am

گواردیولا: بایرن برای رسیدن به اوج به زمان بیشتری نیاز دارد

سرمربی اسپانیایی معتقد است که با توجه به کیفیت بالاتر حریفان در رقابت های بوندس لیگا، آنها هم باید نمایش های باکیفیت تری داشته باشند.

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، معتقد است که نباید به پیروزی های پرگل شان در دیدارهای تدارکاتی توجه کنند و باید به دنبال پیشرفت بیشتر باشند.

بایرنی ها شب گذشته توانستند با سه گل برشیا را از پیش رو بردارند اما سرمربی اسپانیایی معتقد است که با توجه به کیفیت بالاتر حریفان در رقابت های بوندس لیگا، آنها هم باید نمایش های باکیفیت تری داشته باشند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این اولین حریف جدی ما بود و نتیجه خوبی به دست آوردیم. البته می دانستیم که در ابتدا دچار مشکل خواهیم شد.

ما به زمان بیشتری نیاز داریم. چند بازیکن اصلی ما هنوز مصدوم هستند. سیستم تیم مسئله اصلی نیست."

بایرنی ها در حال حاضر شواین اشتایگر را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارند؛ ضمن اینکه لوئیس گوستاوو و خاوی مارتینس هنوز از تعطیلات تابستانی برنگشته اند.

باواریایی ها در حال حاضر در کمپ ترنتینو در ایتالیا اردو زده اند و کارل هاینس رومنیگه تایید کرد که گواردیولا از شرایط اردو کاملا راضی است.

" پپ کاملا راضی است. بایرن همیشه در ترنتینو احساس می کند که در خانه است. ما سال گذشته در همین جا پایه های کسب سه گانه را گذاشتیم و خیلی مهم بود که به چنین جایی برگردیم."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:33 am

فیلیپ لام: گوتزه و کرچهوف فریب نایک را خوردند

لام معتقد است که هم تیمی های جدیدش توسط اسپانسرهای شان فریب داده شدند

سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ، کمپانی نایک را به دلیل درخواست شان از ماریو گوتزه برای پوشیدن تی شرتی با آرم این باشگاه در مراسم معارفه اش، به شدت مورد انتقاد قرار داد.

در حالی که بایرنی ها از مدت ها قبل با کمپانی آدیداس همکاری نزدیکی دارند، این ملی پوش جوان آلمانی و همچنین یان کرچهوف، دیگر خرید تابستانی بایرن، در مراسم معارفه شان با تی شرت هایی با آرم نایک ظاهر شدند.
باشگاه بایرن هر دو بازیکن را جریمه کرد اما لام معتقد است اسپانسر آنها باید مورد سرزنش قرار بگیرد و hاعلام کرد که هم تیمی های جدیدش توسط اسپانسرهای شان فریب داده شدند.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" نمی خواهم بگویم که ماریو و یان قصد بدی داشتند. بلکه فکر می کنم این اسپانسر آنها بود که دستور داد در مراسم معارفه آن تی شرت ها را بپوشند.

آنها تنها کاری که ازشان خواسته شده بود را انجام دادند؛ بدون اینکه عواقب آن را در نظر بگیرند. این در حالی است که ما از گذشته با آدیداس قرارداد داریم و چنین تبلیغات هایی با اصول بایرن منافات دارد."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:36 am

توره: سوارز بايد در ليورپول بماند

خريد جديد ليورپول بر اين باور است که مهاجم اروگوئه‌اي بايد در آنفيلد بماند.

--------------------------------------------------------------------------------

لوئيس سوارز که شايعات انتقالش به يک باشگاه ديگر در فصل نقل و انتقالات تابستاني به شدت مطرح است، پس از پايان فصل 13/2012 بارها تمايل خود براي خروج از ليورپول را اعلام کرد.

به نقل از فارس،گزارش‌ها در ابتداي هفته جاري از پيشنهاد 30 ميليون پوندي و ناموفق آرسنال به سوارز خبر دادند و به نظر مي‌رسد که رئال مادريد نيز به جذب اين بازيکن تمايل داشته باشد.

به هر حال توره که پس از پايان قراردادش با منچسترسيتي در ابتداي ماه جاري ميلادي به ليورپول پيوست، اظهار داشت: اگر سوارز اينجا بماند مي‌توانيم شانس بيشتري براي رسيدن به قهرماني داشته باشيم.

وي ادامه داد: اين باشگاه قطعا سازمان دهي شده و خودش را از لحاظ ذهني، بازيکنان و کادر فني آماده کرده است. ليورپول باشگاهي خوب، حرفه‌اي و جالب است.

توره خاطرنشان کرد: سوارز بازيکن بزرگ و فوق‌العاده‌اي است اما به باشگاه بستگي دارد که تصميم بگيرد درباره بهترين آينده براي هر بازيکن چه فکري کند.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:37 am

[color=red:9f28e83918]تياگو به بايرن‌مونيخ مي‌رود

يک شبکه راديويي اسپانيا مدعي شد که هافبک بارسلونا به بايرن‌مونيخ خواهد پيوست.

--------------------------------------------------------------------------------

پايگاه راديويي اسپانيا اعلام کرد که تياگو آلکانترا به بايرن‌مونيخ خواهد پيوست و امروز (پنج‌شنبه)‌ ممکن است اين قرارداد رسمي شود.

به گزارش فارس،پپ گوارديولا بارها تأکيد کرد که اين بازيکن را به تيمش منتقل نمي‌کند. وي چند روز پيش در اين باره گفت:‌ مردم بايد بدانند که بازيکنان بارسلونا براي پول يا علاقه اين تيم را ترک نمي‌کنند. اين احتمال وجود دارد که آنها بخواهند بازي کنند و بارسلونا نخواهد.

در صورت قطعي شدن اين انتقال تياگو بايد خودش را در دفاع مياني با ژاوي مارتينز هماهنگ کند و علاوه بر اين هافبک بارسلونا بايد براي قرار گرفتن در ترکيب اصلي با ماريو گوتسه و توني کروز رقابت کند.[/color:9f28e83918]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:37 am

[color=green:2226517331]جزئيات قرارداد نيمار فاش شد

جزئيات قرارداد بارسلونا با باشگاه سانتوس براي جذب ستاره برزيلي فاش شد.

گلوبو اسپورت گزارشي در خصوص انتقال نيمار به بارسلونا منتشر کرد که فاش مي‌کند غول‌هاي کاتالان 17.1 ميليون يورو در کل به عنوان حق و حقوق اين بازيکن به سانتوس و شرکت‌هاي DIS و Teisa پرداخت کرده‌اند. 40 ميليون يورو ديگر به عنوان کميسيون به پدر اين بازيکن پرداخت شده است.

به گزارش فارس،بارسلونا در جلسه‌اي در سانتوس به اوديليو رودريگز، نايب رئيس باشگاه رقم 16.5 ميليون يورو را پيشنهاد داد، اما ساندرو انزلیچی در پايان مجبور شد پيشنهاد را به 17.1 ميليون يورو افزايش دهد که سپس اين مبلغ تقسيم شد؛ بيش از 9 ميليون يورو به سانتوس و حدود 7 ميليون يورو به DIS و يک ميليون هم به Teisa پرداخت شد.

علاوه بر اين مبلغ 171 هزار يورو به عنوان هزينه‌هاي اجرايي پرداخت شد.

بارسلونا همچنين در صورتي که نيمار به جمع 3 نامزد نهايي توپ طلا راه يابد، بايد مبلغ 2 ميليون يورو ديگر پرداخت کند. همچنين دو ديدار دوستانه بايد بين دو باشگاه برگزار شود؛ يکي در تاريخ دوم آگوست (11 مرداد) در نيوکمپ و يک بازي هم در تاريخي بين جولاي و سپتامبر امسال يا همين تاريخ در سال 2014 در برزيل برگزار خواهد شد و درصورت برگزار نشدن اين مسابقه بارسا بايد مبلغ 4.5 ميليون يورو ديگر پرداخت کند.

گلوبو اسپورت همچنين تأييد کرد که توافقي بين دو باشگاه صورت گرفته که به بارسلونا اين فرصت را مي‌دهد که بهترين بازيکنان جوان برزيل را به اسپانيا بياورد.[/color:2226517331]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:38 am

[color=blue:730440ff52]رونالدوبهترين ورزشکارپرتغالي خارج ازکشورشد

ستاره رئال مادريد به عنوان بهترين ورزشکار پرتغالي در خارج از خاک اين کشور انتخاب شد.

انجمن خبرنگاران ورزشي پرتغال (CNID) براي هفتمين بار کريستيانو رونالدو را به عنوان بهترين ورشکار پرتغالي در خارج از اين کشور انتخاب کرد.

به گزارش فارس،ستاره رئال مادريد که از برنده اين جايزه در سال 2012 يعني ژوزه مورينيو پيشي گرفت، پيش از اين از سال 2006 تا 2011 در 6 سال متوالي اين عنوان را به دست آورده بود. بازيکن 28 ساله در 55 حضورش براي مادريد در فصل گذشته 55 گل به ثمر رساند.

فهرست برندگان اعلام شده توسط CNID شامل فردريکو سيلوا، تنيسور جوان پرتغالي به عنوان پديده سال اين کشور هم است.[/color:730440ff52]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:42 am

[color=brown:d018309bd6]اوزيل: هميشه به دنبال فيلم حرکات زيدان بودم

هافبک آلماني رئال مادريد اعلام کرد که براي تقليد از زيدان فيلم حرکاتش را در اينترنت تماشا مي‌کرده است.

مسعود اوزيل براي جادو کردن در زمين مسابقه از يک فرد خاص الهام گرفته است و او کسي نيست جز زين‌الدين زيدان. هافبک هجومي رئال مادريد در گفت‌و‌گو با يک مجله فرانسوي درباره ستاره سابق تيم ملي فوتبال فرانسه صحبت کرد و گفت: زيدان را در فينال جام‌جهاني 1998 فرانسه کشف کردم.

به گزارش فارس،اوزيل با يادآوري خاطرات کودکي‌اش ادامه داد: از آن زمان هميشه در بازي‌هاي کامپيوتري مي‌خواستم يا رئال مادريد باشم و يا تيم ملي فرانسه.

ملي‌پوش آلماني خاطرنشان کرد: وقتي برخي حرکات استثنايي او را مي‌ديدم، در يوتيوب آن را جستجو مي‌کردم. در نوار ابزار جستجو نام زين‌الدين زيدان را تايپ مي‌کردم و فيلم حرکاتش را تماشا مي‌کردم. به خودم مي‌گفتم بايد اين کار را در زمين انجام دهم تا جايي که توانستم با سرعت خوبي از حرکاتش تقليد کنم. هرگز چنين جذابيتي را در زمين مسابقه نديده بودم.

با توجه به اظهارات کارلو آنچلوتي که زيدان را دستيار دوم خود در رئال مادريد معرفي کرده، اوزيل مي‌تواند فرصت دريافت توصيه‌هاي اسطوره سابق فرانسه در زمين تمرين را داشته باشد.[/color:d018309bd6]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahmood1331 در پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:43 am .
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:42 am

[color=darkblue:882b80b120]تيتو نمي‌داند چطور از نيمار و مسي استفاده کند

سرمربي بايرن‌مونيخ در اظهار نظري به پدر نيمار گفت که سرمربي بارسلونا شيوه استفاده از ستاره آرژانتيني و بازيکن تازه وارد برزيلي در کنار هم نمي‌داند.

راديو گلوبو اعلام کرد که پپ گوارديولا بايرن‌مونيخ را براي خريد نيمار تحت فشار گذاشته بود.

به گزارش فارس،سرمربي سابق بارسلونا با پدر اين بازيکن ملاقات کرده و به او گفت که جانشينش در نيوکمپ نمي‌داند چگونه بايد از پديده برزيلي در کنار ستاره تيمش يعني ليونل مسي استفاده کند.

گوارديولا در عوض به پدر نيمار گفت که حضور پسرش در بايرن‌مونيخ مي‌تواند فرصتي براي تبديل شدن او به بهترين بازيکن دنيا باشد.

نمايندگاني از آث ميلان نيز با پدر مهاجم برزيلي مذاکره کردند، اما نيمار هميشه مي‌خواست براي بارسا بازي کند.

اطلاعات راديو گلوبو با توجه به اظهارات چند روز پيش گوارديولا در نشستي خبري کمي عجيب به نظر مي‌رسد. وي در اين نشست اظهار داشت: نيمار و مسي در کنار هم عالي خواهند بود.

اين در حالي است که بر اساس ادعاهاي راديو گلوبو، گوارديولا باوري بر خلاف اين حرف دارد يا حداقل معتقد است که ويلانووا نمي‌تواند بهترين عملکرد را از هر دو بازيکن استخراج کند.[/color:882b80b120]
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط keyvan » پنج شنبه جولاي 11, 2013 4:53 pm

رم به توافق رسیده است

از هلند خبر می رسد که رم و PSV به توافق رسیده اند و به زودی کوین استروتمن راهی رم خواهد شد.

بر اساس گزارشی که bd.nl منتشر کرده انزلیچی با آیندهوون به توافقی با ارزش تقریبا ۲۰ میلیون یورویی دست پیدا کرده و پایتخت نشینان در تلاش هستند تا این بازیکن را هر چه زودتر به ایتالیا بیاورند.

چیئل دکر ایجنت استروتمن هم در واکنش به این خبر به اعلام کرده که مانعی بر سر راه این انتقال وجود ندارد.

در صورتی که رم موفق به جذب ستاره هلندی شود خریدی بزرگ را انجام داده زیرا این بازیکن در ماه های اخیر مورد توجه تیم های مطرحی چون میلان و منچستریونایتد قرار داشته است.

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه جولاي 11, 2013 8:28 pm

ینس لِمان در 19 سالگی در پیراهن شالکه04

[img:a48f9cb377]http://www.8pic.ir/images/93182600847759267336.jpg[/img:a48f9cb377]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه جولاي 11, 2013 9:06 pm

وین رونی، مهاجم منچستر یونایتد، به دلیل مصدومیت همسترینگ، یک ماه دور از میادین فوتبال خواهد بود.

عکس وین رونی
مهاجم ۲۷ ساله شیاطین سرخ با وجود اینکه همراه با این تیم برای شرکت در تور پیش از فصل به تایلند سفر کرده بود، به دلیل این مصدومیت به بریتانیا باز خواهد گشت.

با وجود انتشار اخباری مبنی بر علاقه باشگاه‌های دیگر لیگ برتر برای به خدمت گرفتن رونی، دیوید مویز، سرمربی این تیم، در اولین کنفراس خبری خود به عنوان سرمربی منچستر یونایتد تاکید کرد که رونی برای فروش نیست.

مویز در حالی بر ماندن رونی در منچستریونایتد تاکید می کرد که پیش از آن الکس فرگوسن، سرمربی پیشین منچستریونایتد، اعلام کرده بود که این مهاجم خواهان جدایی از این تیم است ولی رونی هیچ گاه به صورت رسمی این موضوع را تایید نکرد.

منچستر یونایتد ۱۱ اوت باید با ویگان در جام خیریه انگلستان بازی کند و پس از آن در ۱۷ اوت با میهمان سوانزی خواهد بود.

رونی پس از مصدومیت در تمرین منچستریونایتد و با نظر پزشکان تیم برای درمان و مداوا به بریتانیا باز خواهد گشت.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 11, 2013 10:28 pm

نظر جالب ريبري درباره تمرينات گوارديولا

هافبک تيم فوتبال بايرن مونيخ اظهارنظري جالب درباره نحوه تمرينات گوارديولا داشته است.

بايرن مونيخ موفق شد فصل گذشته به همراه يوپ هاينکس سه‌گانه‌اي تاريخي را با قهرماني در ليگ آلمان، جام حذفي و ليگ قهرمانان اروپا بدست آورد و در اين فصل پپ گوارديولا جانشين مربي آلماني شده است.

به نقل از فارس،در اين رابطه فرانک ريبري که فصل گذشته يکي از تاثيرگذارترين مهره‌هاي باوارايي‌ها در راه قهرماني بود، در رابطه با حضور گوارديولا گفت: ما سرمربي جديدي را در تيم خود مي‌بينيم که طبيعتاً ايده‌هاي جديدي‌ هم خواهد داشت.

وي افزود: سيستمي که گوارديولا در زمين پياده مي‌کند عجيب و غريب است و ما بايد تاکتيک‌هاي او را به خوبي مقابل حريفان اجرا کنيم
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » جمعه جولاي 12, 2013 5:49 am

/15/ /15/ /15/ /15/

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي