[quote:31e5b685ab="The_King_of_rasht"][quote:31e5b685ab="popo131"][quote:31e5b685ab="The_King_of_rasht"]"یونایتد به دنبال فردی گوارین"
دیوید مویز قصد دارد برای فصل بعد خط هافبک و دفاع خود را تقویت کند و برای این کار وارد رقابتی با تاتنهام شد تا هافبک 26 ساله اینترمیلان را جذب کند.
گازتا دلا اسپورت معتقد است #منچستریونایتد پیشنهادی را برای این گوارین آماده کرده تا او را به خدمت بگیرد در حالی که تاتنهام نیز شرایط این بازیکن را زیر نظر دارد .
#گوارین در 26 بازی که در فصل گذشته سری آ برای اینتر به میدان رفته 4 گل زده و 3 پاس گل داده و برای او انتخاب کردن بین قهرمان لیگ برتر و تیم مربی سابق اش در پورتو برای او بسیار سخت خواهد بود.[/quote:31e5b685ab]
نماینده گوارین تایید کرد...
این روزها زمزمه رفتم گوارین از اینتر به گوش میرسد و احتمال رفتن وی را از اینتر زیاد میدانند.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - نماینده گوارین تمام شایعات را رد کرد و اظهار داشت که فردی در اینتر خواهد ماند.
وی چنین گفته است:
"آینده گوارین چگونه رقم خواهد خورد؟
او میخواهد در اینتر بماند.خوشحال است و میخواهد با همین پیراهن قهرمانی ها را کسب کند.
تاتنهام و آنژی؟
آنها جزئی از طرح های ما نیستند.
طرحتان چیست؟
ما قصد رفتن به تیم دیگری را نداریم و موکل من میخواهد که با اینتر پیروز شود.
گوارین با ماتزازی صحبتی داشته است؟
نه هنوز نه،
فردی بزودی به میلان خواهد آمد؟
بله همینطور است.
اینتر راضی می شود که گوارین را بفروشد؟
نه به هیچ وجه."
[/quote:31e5b685ab]
پوریا جان شعار یونایتدی در بازار نقل و انتقالات اینه:
"ما اگر بخواهیم ،میخریم! "
البته این بازیکن همچین آش دهان سوزی هم نیست که نازش رو بکشیم چون هم پست تام کلورلی و اندرسون هست ولی وقتی اسم منچستریونایتد برای خرید یه بازیکن بیاد هر بازیکنی سست میشه به نظر من گوارین حاضره دو تا فحش به اینتر بده ولی بیاد منچستر!!!
مدیر برنامه هاش الکی حرف میزنه،جدی نگیر[/quote:31e5b685ab]
گوارین بازیکن نیست که.میخواد بیاد نیمکت رو قوی کنه دیگه.
ولی من شنیدم منچستر با استروتمن هافبک جوان و ملی پوش آیندهوون به توافق رسیده که 10 برار بهتر از گوارین خواهد بود