[quote:c518c01455="The_King_of_rasht"][quote:c518c01455="amirdamashcity"]/10/ /van persie ... /10[/quote:c518c01455]
چرا وقتی من عکس فان پرسی میگذارم،جنابعالی میخند؟
البته خنده هم داره واقعا چون فان پرسی نه مثل بعضیا هورمون مصرف میکنه به خاطر اینکه گوزکا قد نیست!
و نه تمرین راگبی هم انجام میده که هیکلش بیاد رو فرم چون همین جوری رو فرم هست!
خنده دار تر اینکه اون زمانی که لیونل مسی توی 12 سالگی به بارسلونا پیوست و رونالد توی 12 سالگی توی مدرسه فوتبال اسپرتینگ لیسبون بود فان پرسی توی 12 سالگی توی یتیم خونه بود!!!
نه پدر داشت نه مادر!!!! حتی فامیلی (فان پرسی ) رو مسولین پرورشگاه واسش انتخاب کردند!!
یک کودک سر راهی پارسال بهترین بازیکن جزیره شد و امسال آقای گل لیگ برتر !!!!
حالا با هم بهش میخندیم!

[/quote:c518c01455]
هر وقت نصف افتخارات مسی رو بدست آورد با هم صحبت میکنم آقا حمزه عزیز
1- فوتبال خوب به قد نیست بلکه به هوش و استعداد هستش
2-اگه در سن 12 سالگی رفت بارسلونا یعنی استعدادش در حدی بود که با مشکل جسمانی و سن کم بازهم به بارسلونا رفت و فرق این بازیکن نابغه با پرسی همینه که اوشون در یتیم خونه تشریف داشتن مسی در بارسلونا واسه همین من میخندم.
3-یه کودک که با هورمون بزرگ شده و نقص جسمانی خیلی بدتر از یتیمی هست این همه افتخار کسب کرده:
مسی چهار بار برنده توپ طلای اروپا و جهان و یکبار هم به عنوان بهترین بازیکن زیر ۲۱ سال جهان برگزیده شده اون همچنین بهترین بازیکن سال فوتبال جهان در سالهای ۲۰۰۹، ۲۰۱۰، ۲۰۱۱، و ۲۰۱۲ بوده و از این لحاظ رکوردداره . مسی بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلوناو همچنین جهان در بازیهای رسمی به شمار میآد.