[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط popo131 » جمعه مه 31, 2013 8:14 am

[quote:e634a6e206="The_King_of_rasht"]در ضمن این عکس جامونده بود واسه پوریا جان اگه خواست بگذاره روی صفحه دسکتابش!

[img:e634a6e206]http://upload7.ir/images/84011816605969852514.jpg[/img:e634a6e206][/quote:e634a6e206]

اينقد شورولت ...شورولت ..نكنين برهههههههههههههه

ولوو .... مازراتي هم جزء اسپانسر هاي اينتر هستنا .... من مازراتي ايتاليايي رو ترجيح ميدم.. به شورولت آمريكايي .. :wink: :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه مه 31, 2013 8:14 am

[quote:6faed7067d="Namjoo_St"][quote:6faed7067d="sepidroudi"]هیچی QATAR fundation نمیشه :lol:

لباس بارسا بدون تبلیغ رو خیلی دوست داشتم - یکی از بدترین کارهایی که لاپورتا کرد به بهانه یونیسف تبلیغ رو روی لباس بارسا آورد :(

ضمنا مثل اینکه دو تا معین داریم 8)[/quote:6faed7067d]

دقیقا . قبل از ویرایش کامنتم گفتم یا اینتر بگیر یا بارسلون(که ثواب اخروی هم داره) - بعد یادم اومد که دیگه یونیسف نیست و پی سازی قطرِ :wink:

اسپانسر بومی رو ترجیح میدیم به کمر خم کردن مقابلِ پول شیوخ سوسمار خور عرب و از اون بدتر خودروهای آمریکای جهان خوار !!!

خط آخر کامنت شما تایید می شود :wink:[/quote:6faed7067d]

معین جان :D شونصدسال لباسمون رو به جهت تبلیغ رنگ آمیزی نکردیم حالا بعد یک قرن توی این اوضاع نابسامان مالی آیا کندن یک مو (300 میلیون یورو) از عربهای سوسمار خوری که فرمودی کار بدیست؟ (ضمنا بنیاد قطر یک بنیاد فرهنگی هست و چند ملیتی که صاحب اصلیش یکی از اقوام شیوخ قطر هست که از این آقا تعریفهای زیادی به نیکی میکنند)

برای اینکه حال شما رو بگیریم عرض کنم که: لاستیکها همیشه به ماشینها سواری میدن :lol:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 8:27 am

[quote:92c2e858b8="popo131"][quote:92c2e858b8="The_King_of_rasht"]در ضمن این عکس جامونده بود واسه پوریا جان اگه خواست بگذاره روی صفحه دسکتابش!

[img:92c2e858b8]http://upload7.ir/images/84011816605969852514.jpg[/img:92c2e858b8][/quote:92c2e858b8]

ولوو .... مازراتي هم جزء اسپانسر هاي اينتر هستنا .... من مازراتي ايتاليايي رو ترجيح ميدم.. به شورولت آمريكايي .. :wink: :wink:[/quote:92c2e858b8]

رو که نیست ....! بوقورعان سنگ پای قزوینه!!

مهیار مایا (ع) فرمود:

"نسبت اینتر به منچستر مانند نسبت چرخ ماشین به خودِ ماشینِ"

ایضا ّ از همین رو آقا شیخ معین الدوله سپیدرودی(مد ظله عالی) در رساله خود میفرمایند :

"لاستیکها همیشه به ماشینها سواری میدهند "
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » جمعه مه 31, 2013 8:27 am

[quote:b1beee8080="sepidroudi"][quote:b1beee8080="Namjoo_St"][quote:b1beee8080="sepidroudi"]هیچی QATAR fundation نمیشه :lol:

لباس بارسا بدون تبلیغ رو خیلی دوست داشتم - یکی از بدترین کارهایی که لاپورتا کرد به بهانه یونیسف تبلیغ رو روی لباس بارسا آورد :(

ضمنا مثل اینکه دو تا معین داریم 8)[/quote:b1beee8080]

دقیقا . قبل از ویرایش کامنتم گفتم یا اینتر بگیر یا بارسلون(که ثواب اخروی هم داره) - بعد یادم اومد که دیگه یونیسف نیست و پی سازی قطرِ :wink:

اسپانسر بومی رو ترجیح میدیم به کمر خم کردن مقابلِ پول شیوخ سوسمار خور عرب و از اون بدتر خودروهای آمریکای جهان خوار !!!

خط آخر کامنت شما تایید می شود :wink:[/quote:b1beee8080]

معین جان :D شونصدسال لباسمون رو به جهت تبلیغ رنگ آمیزی نکردیم حالا بعد یک قرن توی این اوضاع نابسامان مالی آیا کندن یک مو (300 میلیون یورو) از عربهای سوسمار خوری که فرمودی کار بدیست؟ (ضمنا بنیاد قطر یک بنیاد فرهنگی هست و چند ملیتی که صاحب اصلیش یکی از اقوام شیوخ قطر هست که از این آقا تعریفهای زیادی به نیکی میکنند)

برای اینکه حال شما رو بگیریم عرض کنم که: لاستیکها همیشه به ماشینها سواری میدن :lol:[/quote:b1beee8080]

نه دیگه . فصل اخطاب شمایی . اگه شما تایید میکنید که آدم واجد شرایطیه مشکلی نسیت ولو کار بسیار پسندیده ای هم هست :D

دود اگر بالا نشیند کسر شاءن شعله نیشت جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالا تر است :arrow:
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 31, 2013 8:30 am

[quote:7b132b60f2="sepidroudi"][quote:7b132b60f2="Namjoo_St"][quote:7b132b60f2="sepidroudi"]هیچی QATAR fundation نمیشه :lol:

ضمنا مثل اینکه دو تا معین داریم 8)[/quote:7b132b60f2]

خط آخر کامنت شما تایید می شود :wink:[/quote:7b132b60f2]

برای اینکه حال شما رو بگیریم عرض کنم که: لاستیکها همیشه به ماشینها سواری میدن :lol:[/quote:7b132b60f2]
Namjoo_St :خط آخر کامنت شما تایید می شود Wink
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » جمعه مه 31, 2013 8:38 am

یه کامنتم بی جواب موند ......... :

[quote:7b0c236b8f="The_King_of_rasht"]mahyarmaya (ع) فرمود:
نبست اینتر و منچستر مثل همون چرخ ماشین با خودِ مـاشینِ!!!!

این جواب دیگه حرفی برای من نمیگذاره
اینتر:لاستیک پیرلی
یونایتد: شورولت
مقیاس یا شما کاربران بی طرف!!!![/quote:7b0c236b8f]

آقا بحث رو چرا[b:7b0c236b8f]زیرو رو میکشین ؟![/b:7b0c236b8f]
من از ثبات گفتم . از بومی بودن محصول تبلیغی گفتم که ماله شهرِ خودت باشه , نشد ماله کشور خودت باشه

نبست ( :lol: ) اینتر به پیرلی واس من مثل نسبت داماش به کامپوره س
مقیاس کاربران با طرف!!!!

کاربر با طرفی پیدا نشد جواب هل من ناصر ینصرنی رو بده ......
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 8:45 am

[quote:5e8b6c79ce="Namjoo_St"]یه کامنتم بی جواب موند ......... :

[quote:5e8b6c79ce="The_King_of_rasht"]mahyarmaya (ع) فرمود:

مقیاس یا شما کاربران بی طرف!!!![/quote:5e8b6c79ce]

آقا بحث رو چرا[b:5e8b6c79ce]زیرو رو میکشین ؟![/b:5e8b6c79ce]
من از ثبات گفتم . از بومی بودن محصول تبلیغی گفتم که ماله شهرِ خودت باشه , نشد ماله کشور خودت باشه

مقیاس کاربران با طرف!!!!

کاربر با طرفی پیدا نشد جواب هل من ناصر ینصرنی رو بده ......[/quote:5e8b6c79ce]

من جواب میدم نگران نباش

آی ملت ! لاستیک اینها جنسش خوبه برید بخرید! :D :D :D :D
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » جمعه مه 31, 2013 8:48 am

[quote:b874e30cee="The_King_of_rasht"][quote:b874e30cee="Namjoo_St"]یه کامنتم بی جواب موند ......... :

[quote:b874e30cee="The_King_of_rasht"]mahyarmaya (ع) فرمود:

مقیاس یا شما کاربران بی طرف!!!![/quote:b874e30cee]

آقا بحث رو چرا[b:b874e30cee]زیرو رو میکشین ؟![/b:b874e30cee]

مقیاس کاربران با طرف!!!!

کاربر با طرفی پیدا نشد جواب هل من ناصر ینصرنی رو بده ......[/quote:b874e30cee]

من جواب میدم نگران نباش

آی ملت ! لاستیک اینها جنسش خوبه برید بخرید! :D :D :D :D[/quote:b874e30cee]

اتفاقا لاستيك ما پیرلیه ....شما ماشينتون شورولت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » جمعه مه 31, 2013 8:48 am

این اینتریا همچین بومی بومی میکنن که بیا ببین اخه یه دونه بازیکن بومی ندارن والا
تیم مقدس داماش گیلان هست که نوشته مقدس [color=blue:4978569362]شهرباران[/color:4978569362] روپیراهنش هست/11/
چیزی که هواداران بارسلونا میخوان که تیمشون بدونه اسپانسر رو پیرهنش باشه و مقدس بنظربیاد :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 31, 2013 8:52 am

من زیاد شناخت ندارم روی اینتر از ایتالیا 2 تیم بزرگ میشناسم که آث میلان و بووه "و آث رم و لاتزیو ناپولی رو از روی غیرت و تعصب میشناسم امـا هروقت اسم اینتر اومد دوستان از جـام ربودن حرف میزنن.
اعتراف میکنم باید در مورد تیم شما یکم وقت بذارم دوستان :wink: "
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 31, 2013 8:58 am

[quote:40827e6cfe="popo131"][quote:40827e6cfe="The_King_of_rasht"]در ضمن این عکس جامونده بود واسه پوریا جان اگه خواست بگذاره روی صفحه دسکتابش!

[img:40827e6cfe]http://upload7.ir/images/84011816605969852514.jpg[/img:40827e6cfe][/quote:40827e6cfe]

ولوو .... مازراتي هم جزء اسپانسر هاي اينتر هستنا .... من مازراتي ايتاليايي رو ترجيح ميدم.. به شورولت آمريكايي .. :wink: :wink:[/quote:40827e6cfe]
آبرار جــان ترجیح میدی اسپانسرتون برای میلان یا ایتالیا باشه امـا ترجیح نمیدین کـه کاپیتان تیمتون و کـه تیم باشگاه شده ایتالیایی باشه ؟!
نسبت کامپوره به دامـاش رو من ترجیح نمیدم به کاپیتان نبود مهدوی
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » جمعه مه 31, 2013 9:01 am

[quote:b0c5efc27e="mahyarmaya"][quote:b0c5efc27e="popo131"][quote:b0c5efc27e="The_King_of_rasht"]در ضمن این عکس جامونده بود واسه پوریا جان اگه خواست بگذاره روی صفحه دسکتابش!

[img:b0c5efc27e]http://upload7.ir/images/84011816605969852514.jpg[/img:b0c5efc27e][/quote:b0c5efc27e]

ولوو .... مازراتي هم جزء اسپانسر هاي اينتر هستنا .... من مازراتي ايتاليايي رو ترجيح ميدم.. به شورولت آمريكايي .. :wink: :wink:[/quote:b0c5efc27e]
آبرار جــان ترجیح میدی اسپانسرتون برای میلان یا ایتالیا باشه امـا ترجیح نمیدین کـه کاپیتان تیمتون و کـه تیم باشگاه شده ایتالیایی باشه ؟!
نسبت کامپوره به دامـاش رو من ترجیح نمیدم به کاپیتان نبود مهدوی[/quote:b0c5efc27e]

شما كاپيتانتون انگليسيه ... :roll: :roll: ......

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 31, 2013 9:06 am

[quote:aff889898b="popo131"][quote:aff889898b="mahyarmaya"][quote:aff889898b="popo131"][quote:aff889898b="The_King_of_rasht"]در ضمن این عکس جامونده بود واسه پوریا جان اگه خواست بگذاره روی صفحه دسکتابش!

[img:aff889898b]http://upload7.ir/images/84011816605969852514.jpg[/img:aff889898b][/quote:aff889898b]

ولوو .... مازراتي هم جزء اسپانسر هاي اينتر هستنا .... من مازراتي ايتاليايي رو ترجيح ميدم.. به شورولت آمريكايي .. :wink: :wink:[/quote:aff889898b]
نسبت کامپوره به دامـاش رو من ترجیح نمیدم به کاپیتان نبود مهدوی[/quote:aff889898b]

شما كاپيتانتون انگليسيه ... :roll: :roll: ......[/quote:aff889898b]

شما گفتید بومی بومی!!!!
منچستر یونایتد یه تیم بین الملی هست در ضمن کاپیتان اول منچستر یونایتد مایکل کریک هست که این فصل بازی های زیادی رو رو مصدوم بود به همین جهت بازوبند به ویدیچ داده شد!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مه 31, 2013 9:07 am

موتو: می خواهم آن نوزاد چینی را به فرزندی قبول کنم

بعد از اتفاق دردناکی که برای یک کودک چینی افتاد، ستاره رومانیایی حاضر است تا او را به فرزندی بپذیرد

سایت گل- آدرین موتو، بازیکن سابق تیم های اینتر و چلسی ابراز آمادگی کرده تا یک نوزاد چینی که اخیرا به خاطر اتفاق تراژدیکی که برایش رخ داده، مبدل به تیتر یک رسانه های خبری شده را به فرزندی قبول کند.

اخیرا یک مادر چینی به خاطر آنکه شرایط نگهداری از فرزندش را نمی دید، او را در چاه توالت انداخت و البته بعد از آنکه از کرده اش پشیمان شد، به صاحبخانه خبر داده و درنهایت با کمک نیروهای امداد، این نوزاد، سالم و سلامت از لوله فاضلاب بیرون کشیده شد.

حالا و بعد از انتشار تصاویری از این نوزاد چینی، آدرین موتو، ستاره رومانیایی دنیای فوتبال ابراز آمادگی کرده تا این کودک را به فرزندخواندگی بپذیرد.او بعد از دیدن این تصاویر از طریق تلویزیونی با کنسوئلو ماتو، همسرش تماس گرفت و او را متقاعد کرد تا این نوزاد را به فرزندی قبول کنند. موتو در گفتگو با یکی از شبکه های تلویزیونی رومانی دراین باره گفت:« من آنقدر تحت تاثیرقرار گرفتم که با خودم گفتم که باید به این بچه کمک کنیم. می خواهم او را به فرزندخواندگی پذیرفته و هرکاری برایش انجام دهم.»

او که به شدت تحت تاثیر این اتفاق تراژدیک قرار گرفته بود درادامه به این نکته اشاره کرد که سالم ماندن این نوزاد یک معجزه است:« من گفتم که می خواهم به او کمک کنم. از نظر من، بچه ها همه چیزند.»

موتو از دو ازدواجی که داشته، صاحب 3 فرزند است و برروی بدنش نام سه فرزندش را خالکوبی کرده. او که سابقه پوشیدن پیراهن تیم های بزرگی مثل چلسی و اینتر و پارما و یووونتوس را درکارنامه ورزشی اش می بیند، در حال حاضر در تیم آژاکسیوی لیگ فرانسه بازی می کند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 31, 2013 9:08 am

[quote:d64b74fbfa="popo131"][quote:d64b74fbfa="mahyarmaya"][quote:d64b74fbfa="popo131"][quote:d64b74fbfa="The_King_of_rasht"]در ضمن این عکس جامونده بود واسه پوریا جان اگه خواست بگذاره روی صفحه دسکتابش!

[img:d64b74fbfa]http://upload7.ir/images/84011816605969852514.jpg[/img:d64b74fbfa][/quote:d64b74fbfa]

ولوو .... مازراتي هم جزء اسپانسر هاي اينتر هستنا .... من مازراتي ايتاليايي رو ترجيح ميدم.. به شورولت آمريكايي .. :wink: :wink:[/quote:d64b74fbfa]
نسبت کامپوره به دامـاش رو من ترجیح نمیدم به کاپیتان نبود مهدوی[/quote:d64b74fbfa]

شما كاپيتانتون انگليسيه ... :roll: :roll: ......[/quote:d64b74fbfa]
من اگـه لیگ A رو دنبال نمیکنم برای اینکه درجه یک نیست مثل لیگ جزیره . :wink:
گیـگز حتی توی تیم المپیک انگلیس هم میتونه بازی کنه ولـز مثل خمـام رشتِ :!:
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان