[quote:e511050ef2="popo131"][quote:e511050ef2="The_King_of_rasht"][quote:e511050ef2="Namjoo_St"][quote:e511050ef2="The_King_of_rasht"]میلاد جان چند ماه پیش که سفری به پایتخت دود و نِکبَت ایران(تهران ) داشتم توی یه فروشگاه لوازم ورزشی لباس اریجینال یونایتد (واسه همین فصلی که گذشت با مارکAON ) رو داشت به مبلغ50000 تومان اولش وسوسه شدم بگیرم ولی چون یادم اومد که خوانده بودم توی سایتهاشون که قرار از سال 2014 تبلیغات شورلت بیاد روی پیرهن یونایتد گفتم چه کاریه؟ یهو میگذارم پیراهن جدیدشون رو میخرم احتمالا امسال هم میگذارم بگذره و پیراهن فصل بعدشون رو میخرم (همین طور فصل میگذرند ! )
البته یه پیرهن قبلا داشتم با مارک vadaphon که از اونجایی که من بسیار آدم رئوفی هستم به یک نفر بخشیدم مثل پیراهن داماش با عکس میرزا که اون رو هم بخشیدم[/quote:e511050ef2]
آیا از بی ثباتی پیرهن تیم تان رنج می برید ؟
آیا از اینکه تیمتان یک محصول غیر بومی را تبلیغ می کند نارحتید ؟
آیا می ترسید که این فصل یه پیرهن بگیرید فصل بعد پیرهنتان قدیمی به نظر بیاید ؟
آیا از اینکه قبل تیراتختور اول هستید افسرده شدید ؟!
چارَت اینه بری یه تی شرت اینتر (با ثبات چندین ساله و نگاهی بومی گرایانه و حمایت از تولیدات داخلی )
به جاش از شِرت های منچسترِ اینگیلیس استفاده کند . هیج وقت هم عوض نیبه

[/quote:e511050ef2]
آقای معین خان از خدا بترس(این معین با اون معین سپیدرودیه فرق میکنه)
این نشانه بی ثباتی نیست نشانه پر مشتری بودنه نشانه اینه که شرکتها و برندهای مختلف برای اینکه اسمشون روی پیراهن یونایتد باشه سر و دست میشکنند نه مثل تیم شما که فقط یه کمپانی شونصد ساله که روی لباسش تبلیغ میکنه چون شرکت دیگه حاضر نیست روی پیراهن اینتر تبلیغ کنه! اون شرکت لاستیک سازی هم صاحبش با موراتی رفیقه به همین خاطر توی رودربایستی گیرکرده و مجبوره هرسال روی پیراهن اینتر تبلیغ کنه!!!!
خطاب به اسپانسر شما باید بگم:
" پیرلی یادت باشه شورولت روت سواره"

حمزه جان برو در مورد پیرلی يه تحقيق بكن بعد ... بگو اين جوري اون جوريه ....فقط يه چيز بگم كه كل فرمول وان روي دست پیرلی ميچرخه ..همين كافيه داداش

نبست اینتر و منچستر مثل همون چرخ ماشین با خودِ مـاشینِ