[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه مه 16, 2013 8:15 pm

کریمی اگه انگیزه و انرژی و پشتکار علی دایی رو داشت الان کاپیتان دوم بایرن بود :roll:

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مه 17, 2013 6:13 am

خوان ماتا بهترین بازیکن سال چلسی شد

خوان ماتا توانست برای دومین سال متوالی به عنوان برترین بازیکن فصل چلسی شود.
[img:5e5d1dfe7b]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/bestplayer.jpg[/img:5e5d1dfe7b]

امشب استمفوردبریج میزبان مراسم انتخاب بهترین های باشگاه چلسی بود که در آن بهترین بازیکنان و گل این تیم انتخاب شدند و هدیه خود را دریافت کردند.

این مراسم سالیانه چلسی در سالن گریت هال استمفوردیج با حضور بازیکنان، کارکنان باشگاه و تعداد محدودی از هواداران حضور داشتند.

خوان ماتا که سال گذشته نیز با رای گیری از هواداران چلسی در سراسر دنیا به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شده بود، توانست دوباره به این عنوان دست پیدا کند. در این رای گیری که کانون رسمی هواداران چلسی در ایران نیز حق رای داشته است. در این نظر سنجی جهانی فرانک لمپارد، دیوید لوئیز و ادن هازارد دیگر رقبای خوان ماتا بودند که در نهایت ماتا توانست با بهترین شدن در دو فصل متوالی نامش را در کنار لمپارد، هولینس و ویلکینزقرار دهد.

خوان ماتا پس از دریافت تندیس اش گفت:" من احساس شادی دارم، این دومین فصل من اینجاست و دومین بار است که این جایزه را برنده می شوم و این برایم فوق العاده است. من تنها می خواهم از هواداران و هم بازی هایم تشکر کنم."

ماتا که شب گذشته توانست با چلسی قهرمانی اروپا لیگ را تجربه کند، در این خصوص گفت:" هر فینال ، همچون سال گذشته در لیگ قهرمانان اروپا، ما احساس کردیم که همه مردم همراهمان هستند. در مقابل آنها بازی خودمان را انجام دادیم و در دقایق پایانی گل زدیم، گلی که در بهترین زمان زده شد و ما واقعا خوشحالیم چرا که همه هواداران در طول فصل پشت ما بوده اند."

جان تری که ماتا را به عنوان برترین بازیکن سال معرفی کرد در خصوص همبازی اش گفت:" او یک پدیده بوده است و تنها گلزنی هایش نیست، او همانقدر پاس گل هم داده. ماتا فوق العاده است و خیلی چیزها به تیم اضافه کرده است. او جادویی است."

یک رای گیری دیگر که از بین بازیکنان تیم انجام میگیرد و بهترین بازیکن سال را انتخاب می کند نیز اعلام شد که طی آن خوان ماتا از سوی همبازی هایش نیز به عنوان بهترین بازیکن فصل انتخاب شد.

[img:5e5d1dfe7b]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/bestplbyb.jpg[/img:5e5d1dfe7b]

در این مراسم از فرانک لمپاردی که امروز قراردش را با چلسی 1 سال دیگر تمدید کرد، پس از شکستن دکورد تامبلینگ و تبدیل شدن به آقای گل تاریخ باشگاه چلسی ، تندیسی به یادبود از تامبلینگ دریافت کرد.

فرانک درباره رسیدن به این عنوان و احساش گفت:" من نمی توانم احساسم را توضیح دهم، من فکر می کردم اگر این کار را بکنم خوب خواهد بود، اما اینکه چه احساسی خواهد داشت را تصور نمی کردم.با وجود هواداران در استون ویلا و خوشحالی همبازی هایم با من در پایان مسابقه، لحضات احساسی را برای من درست کرد که از همه آنها سپسگزارم."

[img:5e5d1dfe7b]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/bestploro.jpg[/img:5e5d1dfe7b]

پیش از قدردانی کردن از * فرانک، بهترین بازیکن سال باشگاه نیز انتخاب شد که این عنوان به ناثان ای که رسید. او که در بازی دیشب (فینال لیگ اروپا برابر بنفیکا) روی نیمکت تیمش نشسته بود در این باره گفت:" واقعا خیلی خاص بود، وقتی 18 سال داری ودر فینال اروپا جزوی از ترکیب تیم هستی خیلی بزرگ است، پس برای من هم تجربه فوق العاده ای بود."

[img:5e5d1dfe7b]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/bestplpjp.jpg[/img:5e5d1dfe7b]

در مراسم امشب باشگاه چلسی اولین جایزه ای که اهدا شد، مربوط به بهترین گل فصل بود که اسکار، شماره 11 این تیم شد که در تساوی 2-2 در برابر یوونتوس انجامید. اسکار که در آن بازی هر دو گل تیمش را به ثمر رساند، گل دوم خود را که به زیبایی دروازه بوفون را باز کرد به عنوان برترین گل فصل چلسی هرگز فراموش نخواهد کرد.

--------------------------------------------------------------------------------------

فرانک لمپارد با چلسی تمدید کرد

باشگاه فوتبال چلسی در وبسایت خود رسما اعلام کرد که قرارداد فرانک لمپارد برای یک سال دیگر تمدید شده است.
[img:5e5d1dfe7b]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/rir.jpg[/img:5e5d1dfe7b]

سرانجام پس از کش و قوس های فراوان، تمدید قرارداد فرانک لمپارد به صورت رسمی اعلام شد. دقایقی پیش وبسایت باشگاه چلسی فردای شب قهرمانی، خبر خوش دیگری به هواداران خود داد و اعلام کرد که قرارداد فرانک لمپارد برای 1 سال دیگر تمدید شده است.

فرانک لمپارد سومین بازیکن برتر تاریخ چلسی از نظر تعداد بازی می باشد و فصل آینده سیزدهمین فصل حضور پیاپی این هافبک 34 ساله در چلسی خواهد بود.

مدیر اجرایی باشگاه چلسی، رون گورلی در گفتگو با وبسایت این باشگاه گفت: "فرانک مدت زیادیست که یکی از بازیکنان مهم چلسی می باشد و نقش بزرگی در موفقیت های چلسی داشته است. ما از انتهای فصل گذشته با او مذاکره داشتیم و حالا خوش حالیم که اعلام کنیم تا سال 2014 او را خواهیم داشت."

فرانک لمپارد پس از امضای قرارداد خود گفت: "مشخصا خیلی خوش حالم. همیشه گفته بودم که رویای من ماندن در چلسی است. من می خواهم از آقای آبرامویچ تشکر کنم، به خاطر تمام کارهایی که برای تبدیل شدن این رویا به واقعیت انجام داد. من عاشق این باشگاه، کارکنان، بازیکنان و خصوصا هوادارانش هستم. کسانی که از وقتی پا به این باشگاه گذاشتم با من فوق العاده رفتار کردند."

لمپارد در این هفته موفق شد که رکورد بابی تامبلینگ، آقای گل باشگاه چلسی را بشکند و با 203 گل زده برترین گلزن تاریخ چلسی شود. فرانک لمپارد آقای گل چلسی در تمام ادوار جام حذفی و همچنین برترین گلزن چلسی در تاریخ لیگ انگلستان می باشد.

--------------------------------------------------------------------
چک: رافا خیلی تلاش کرد و سزاوار اعتبار است

پتر چک پس از قهرمانی در لیگ اروپا، رافائل بنیتز را ستایش کرد.

[img:5e5d1dfe7b]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/9.jpg[/img:5e5d1dfe7b]

رافا بنیتز علی رغم قهرمانی در لیگ اروپا و قرار رگفتن در جمع 4 تیم برتر لیگ، فصل سختی را پشت سر گذاشته است.

چک به اسکای اسپورتس گفت: "بنیتز سزاوار این جام بود، زیرا از لحظه ورود به باشگاه به سختی کار کرده بود. هدف او پیشرفت، سخت کوشی و تلاش برای پیروزی بود. در پایان همه ما متحد بودیم و توانستیم جام بگیریم. به همه باید به یک اندازه اعتبار بدهیم."

آخرین بازی رافا بنیتز با چلسی یک شنبه مقابل اروتون خواهد بود و به نظر می رسد که پس از آن خوزه مورینیو به چلسی بیاید. چک در مورد مورینیو گفت: "ما چیزی نمی دانیم. چیز هایی شنیده ام و احتمال زیادی برای این که خوزه مربی چلسی شود وجود دارد."

"او خاطرات فوق العاده با باشگاه، هواداران و هر کسی که عاشق اوست دارد."

---------------------------------------------------------------------------------------
شایعه روز؛ کاوانی به چلسی می پیوندد

بنا به گزارشات منتشر شده در ایتالیا، چلسی در تابستان انتقال کاوانی به استمفوردبریج را نهایی خواهد کرد.
[img:5e5d1dfe7b]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/wga9wg.jpg[/img:5e5d1dfe7b]
آبی های لندن ابتدا قصد داشتند رادامل فالکائو، مهاجم 27 ساله اتلتیکو مادرید را به خدمت بگیرند، ولی حالا گفته می شود که این بازیکن راهی موناکو خواهد شد.

حال شبکه ایتالیایی مدیالیست ادعا کرده که کاوانی فصل آینده را در لیگ برتر و همراه با چلسی سپری خواهد کرد. گفته می شود رضایت نامه 42.5 میلیون پوندی از سوی باشگاه ناپولی پذیرفته شده است و کاوانی نیز هفتگی حقوق 145 هزار پوند را دریافت خواهد کرد.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه مه 17, 2013 7:18 am

کواچیچ نیامده رکورد دار شد

متئو کواچیچ که فقط چند ماه است به ایتالیا آمده و در تیم آبی و مشکی پوش اینتر بازی می کند یک رکورد را در سری آ ثبت کرده است.

او به عنوان بهترین بازیکن اینتر در این فصل شناخته شد و جایزه ی خود را در مراسم ایل پریمو دریافت کرد.اما این همه ی ماجرا نیست ، چرا که از نظر آمار و ارقام ، متئو کواچیچ در هر بازی متوسط 4.4 دریبل موفق را داشته است و این یک رکورد برای او در سری آ ثبت شده است.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مه 17, 2013 8:21 am

فهرست تيم ملي فوتبال آلمان اعلام شد

يواخيم لو سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان روز پنجشنبه چند بازيکن جديد را براي حضور در اردوي ماه ژوئن اين تيم در آمريکا دعوت کرد.

فيليپ وولشيد و سيدني سام از لورکوزن، نيکولاي مولر از ماينس، ماکس انزلیچی مهاجم فرايبورگ از جمله بازيکناني هستند که نخستين بار به تيم ملي آلمان دعوت شدند.

آلمان 30 مه با اکوادور مسابقه مي دهد و سوم ژوئن به مصاف آمريکا مي رود.

بازيکنان دعوت شده به تيم آلمان:

- دروازه بان: رنه آدلر ( هامبورگ )، ران روبرت زيلر ( هانوفر ) و مارک آندره تراشتگن ( مونشن گلادباخ ).

- مدافعان: دنيس اوگو (‌ هامبورگ )، آندرياس بِک ( هوفنهايم )، بنديکت هاودس ( شالکه )، مارسل يانسن (هامبورگ)، پر مرتساکر ( آرسنال )، هيکو وسترمن ( هامبورگ ) و فيليپ وولشيد ( باير لورکوزن ).

- هافبک ها: لارس بندر، اشتفان رينرتز، سيدني سام و آندره شورله ( باير لورکوزن )، اسون بندر (دورتموند)، جولين دراکسلر ( شالکه )، کوين انزلیچی ( دورتموند )، آرون هانت ( وردربرمن )، نيکولاي مولر ( ماينس)، رومن نوستدتر ( شالکه ) و لوکاس پودولکسي ( آرسنال ).

- مهاجمان: ماکس انزلیچی ( فرايبورگ ) و انزلیچی کلوزه ( لاتزيو ).
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه مه 17, 2013 8:55 am

:P مثل بعضی تیمها کهکشانی نبود بارسا ولــــــی....

ببخشید.. :D

بارسا - منچستر :wink:

این دو تا هم واسه اینتریها /7/
عکس پر مغزیه هااااا :arrow:

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مه 17, 2013 9:00 am

بکام: من برای بهترین تیمها و در کنار بهترین ها بازی کرده ام؛وقتی مسی از سدم عبور کرد به فکر خداحافظی افتادم

کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس اعلام کرد که در پایان رقابت های این فصل از دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد

سایت گل- دیوید بکام، اسطوره فوتبال انگلیس از دلایلش برای خداحافظی از دنیای فوتبال در پایان رقابت های این فصل صحبت کرده و یادآوری کرده که دوست دارد تا از او به عنوان فوتبالیستی سخت کوش، و عاشق فوتبال یاد شود.

روز 5شنبه بود که دیوید بکام، ستاره انگلیسی پاری سن ژرمن اعلام کرد که در پایان رقابت های این فصل صد دارد تا به دو دهه حضورش در دنیای فوتبال پایان داده و در گفتگو با اسکای سپورتس از دلایلش برای این تصمیم صحبت کرده.

دراینجا می توانید بخش هایی از این گفتگو را مطالعه کنید:

*فکر می کنی زمان مناسبی برای خداحافظی است؟

فکر می کنم که آماده بازنشستگی هستم. تصمیم سختی است.من حس می کنم که هنوزهم می توانم در سطح بالایی فوتبال بازی کنم و در طول شش ماه اخیر هم این کار را انجام داده ام ولی من همیشه به خودم می گفتم که می خواهم در اوج کنار بروم. اگر هشت ماه پیش به من می گفتید که من در لیگ فرانسه بازی خواهم کرد و قهرمان جام حذفی فرانسه و لیگ می شوم و چنین پایانی در دنیای فوتبال خواهم داشت، شاید به شما می گفتم که محال است...ولی این فرصت رایم فراهم شد که به پاری سن ژرمن بیایم و و الان حس می کنم که زمانش فرا رسیده. من واقعا فوتبال را دوست دارم ولی حس می کنم که زمان خداحافظی رسیده. براین باور هستم که الان زمانش است. ولی من همیشه حس می کنم که می توانم بازهم بهتر باشم و مشکل اینجاست

*چه زمانی تصمیم به خداحافظی گرفتی؟

شاید وقتی که در بازی خانگی، مسی از من عبور کرد... نه؛ نمی دانم... من درکارنامه ورزشی ام واقعا خوش شانس بودم.این را در مورد تیم هایی که برایشان بازی کردم و بازیکنانی که درکنارشان بازی کردم ..جام هایی که فتح کردم..بازی کردن در ام.ال.اس و قهرمانی در لیگ آمریکا و بعد انتقالم به پاری سن ژرمن و قهرمانی در لیگ فرانسه می بینم. به نظرم این مسیر خیلی خوبی برای طی کردن بود

*یعنی به عنوان یک قهرمان کنار می روید؟

فکر می کنم که این رویای هرورزشکار و هر فوتبالیستی است که در اوج و بعد از فتح یک جام قهرمانی کنار برود. خیلی وقت ها این اتفاق نمی افتد ولی من خوش شانس بوده ام. وقتی یونایتد را ترک کردم، ما در لیگ قهرمان شده بودیم. وقتی رئال مادرید را ترک کردم هم به عنوان قهرمان لالیگا از این تیم رفتم. زمانی که از گلکسی جدا شدم، دو سال بود که در لیگ قهرمان می شدیم و حالا به پاریس آمدم و قهرمان لیگ فرانسه شدیم. این حس خوبی است که این طور کنار بروی. فکر می کنم که مردم به گذشته نگاه می کنند. خیلی ساده است. تو به عنوان یک قهرمان از تیم می روی و به همین خاطرهم فکر می کنم که الان زمان مناسبی است.

*دوست داری مردم چطور از تو یاد کنند؟

فقط می خواهم که مردم من را یک فوتبالیست سخت کوش بدانند. کسی که عاشق این ورزش بود و هر زمان که وارد زمین می شد، تمام تلاشش را به کار می گرفت. چون من خودم با این حس وارد زمین چمن می شدم و تا پایان عمر فوتبالی ام هم همین طور بودم.من همیشه تمام تلاشم را برای تیم به کار می گرفتم. فکر می کنم که در طول سالهای گذشته، در زندگی ام و درکارنامه ورزشی ام، مردم به مسائل مختلفی توجه کرده اند و گاهی وقتها آنچه در زمین کسب کرده ام، زیر سایه مسائل دیگری قرار گرفته..شاید من گفتم که این مرا اذیت نمی کرده ولی واقعا از این بابت اذیت شده ام و در نهایت، من فوتبالیستی هستم که برای برخی از بزرگترین باشگاه های دنیا بازی کرده ام و درکنار برخی از بهترین بازیکنان دنیا توپ زده ام و زیر نظر بزرگترین و بهترین سرمربیان دنیا فوتبال بازی کرده ام و تقریبا تمام افتخارات ممکن را کسب کرده ام.

قطعا این ناراحت کننده است که برخی از مردم راجع به مسائل دیگری فکر می کنند.حالا با اتمام عمر ورزشی ام، به عقب نگاه می کنم و با خودم می گویم:«من تقریبا تمام افتخارات ممکن را با هر باشگاهی که در آن توپ زده ام، کسب کرده ام...115 بازی ملی برای تیم ملی کشورم انجام داده ام و دوبار پشت سربزرگترین فوتبالیست های دنیا، در رده دوم جایزه بهترین بازیکن فوتبال سال دنیا قرار گرفته ام و از این بابت احساس غرور می کنم.»
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 17, 2013 9:07 am

[quote:a03e11be7c="damashmylove2"]بکام: من برای بهترین تیمها و در کنار بهترین ها بازی کرده ام؛وقتی مسی از سدم عبور کرد به فکر خداحافظی افتادم
[/quote:a03e11be7c]

[color=black:a03e11be7c][size=13:a03e11be7c]تفاوت تفکر در فوتبال حرفه ای و آماتور تو همین جمله مشخصه ، حتی از اینکه مسی ازشون عبور کنه ناراحت و متوجه لحظه خداحافظی میشند ، حالا تو فوتبال آماتور احتمالا تو خاطراتشون تو رده افتخارات فوتبالی این موضوع رو ثبت کنند! [/size:a03e11be7c][/color:a03e11be7c]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مه 17, 2013 9:12 am

بلاتر در مورد خداحافظی بکام: این پایان یک داستان شگفت انگیز است

رئیس فیفا به بهانه خداحافظی فوتبالیست اسطوره ای انگلیسی، پیغامی را برای خداحافظی با بکام منتشر کرده

سایت گل- جوزپ بلاتر، رئیس فیفا بعد ازانتشار خبر خداحافظی دیوید بکام، چهره فوتبال انگلیس دراین باره پیغامی را منتشر کرده است.

روز 5شنبه دیوید بکام اعلام کرد که در پایان رقابت های این فصل با دنیای فوتبال خداحافظی خواهد کرد .

از همین رو سپ بلاتر در صفحه توئیترش دراین باره نوشت:« دیوید بکام یکی از سمبلیک ترین چهره های فوتبال دنیا بازنشسته می شود. این قسمت پایانی یک داستان شگفت انگیز است.»

بلاتر در تمجید از بکام ادامه داد:« دیوید به عنوان یک جوان دلنشین رشد کرد و به رویاهایش رسید و بدون هیچ بحثی الهام بخش میلیون ها دختر وپسر بود تا تلاش کنند تا در مسیر او حرکت نمایند. هر کاری که او از الان به بعد در آن مشغول شود، قطعا با فداکاری تمام به آن خواهد پرداخت؛ با همان فداکاری و جدیتی که 21 سال اخیردر دنیای فوتبال نشان داده بود
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط popo131 » جمعه مه 17, 2013 9:13 am

[color=black:d28e68e200]sepidroudi
[/color:d28e68e200]این دو تا هم واسه اینتریها /7/

[/quote]

[size=18:d28e68e200]ال چینو ...ال کاپیتانو [/size:d28e68e200] :P :P :P :P :P :P

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » جمعه مه 17, 2013 4:43 pm

ناراحتي اسکولز از خداحافظي بکام

پل اسکولز هافبک کهنه کار منچستر يونايتد اعلام کرد از شنيدن خبر بازنشستگي ديويد بکام هم تيمي سابق خود در يونايتد و تيم ملي انگليس غمگين شده است.
[ناراحتي اسکولز از خداحافظي بکام]

اسکولز و بکام که هر دو 38 ساله هستند، فوتبال را از مدرسه منچستريونايتد و رده هاي نوجوانان اين باشگاه آغاز کردند. اين دو بازيکن مياني در اوايل دهه 1990 وارد تيم اصلي منچستر يونايتد شدند و تا سال 2003 در کنار هم موفقيت هاي زيادي به دست آوردند. بکام در سال 2003 به رئال مادريد رفت و پس از آن در تيم هاي لس آنجلس گالکسي، آ ث ميلان و پاري سن ژرمن بازي کرد. بکام گفته است در پايان فصل رسما فوتبال را کنار خواهد گذاشت.

اسکولز در سراسر دوران بازيگري خود در منچستر يونايتد ماند و او نيز هفته گذشته اعلام کرد در پايان فصل بازنشسته خواهد شد.

به اين ترتيب با توجه به اينکه آلکس فرگوسن سرمربي بزرگ منچستر يونايتد هم کناره گيري خود را اعلام کرده است،‌ يک دوره درخشان و پر افتخار منچستر يونايتد به پايان مي رسد.

اسکولز در مصاحبه با روزنامه ديلي ميل گفت: «روز ناراحت کننده اي است ولي اميدوارم ديويد از کاري که انجام داده است راضي باشد.»

وي افزود: «از همان ابتدا کيفيت بازي بکام و حرفه اي گري وي مشخص بود. پاس ها و ضربات آزاد بکام از همان آغاز عالي بودند. اين کيفيت اتفاقي نبود زيرا بکام بسيار زياد تمرين مي کرد.»

اسکولز گفت از آن نسل طلايي تنها رايان گيگز باقي مانده است که يک سال از او و بکام بزرگتر است و هنوز مانند گذشته با قدرت به کار خود ادامه مي دهد.

/15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 17, 2013 5:15 pm

[quote:4f5918877c="popo131"][color=black:4f5918877c]sepidroudi
[/color:4f5918877c]این دو تا هم واسه اینتریها /7/

[/quote:4f5918877c]

[size=18:4f5918877c]ال چینو ...ال کاپیتانو [/size:4f5918877c] :P :P :P :P :P :P[/quote]

عکس پایینی اگر اشتباه نکنم آلوارو رکوبا هست ،
من عشقه روبرتو باجو بودم
یادش بخیر جام جهانی 1994 بازی ایتالیا و نیجریه باجو دقایق پایانی به بازی اومد و بازی باخته ایتالیا رو به برد تبدیل کرد و در اون جام جهانی باجو زمینه ساز صعود به فینال بود و البته اون پنالتی که کلودیو تافارل خلاف جهت رفت ولی توپ باجو به آسمان شلیک شده بود!
توجه شما رو جلب میکنم به:
"" و همانا خداوند فوتبال را آفرید تا ما فوتبالدوستان را شاد سازد و یاد بیاورید روبرتو باجیو را که در مسابقه پایانی جام جهانی پنالتی اش را به خارج زد باشد که پنالتی زنندگان پند گیرند "
سوره توپ آیة پنالت
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه مه 17, 2013 5:38 pm

[quote:69f2c45a36="The_King_of_rasht"][quote:69f2c45a36="popo131"][color=black:69f2c45a36]sepidroudi
[/color:69f2c45a36]این دو تا هم واسه اینتریها /7/

[/quote:69f2c45a36]

[size=18:69f2c45a36]ال چینو ...ال کاپیتانو [/size:69f2c45a36] :P :P :P :P :P :P[/quote:69f2c45a36]

عکس پایینی اگر اشتباه نکنم آلوارو رکوبا هست ،
من عشقه روبرتو باجو بودم
یادش بخیر جام جهانی 1994 بازی ایتالیا و نیجریه باجو دقایق پایانی به بازی اومد و بازی باخته ایتالیا رو به برد تبدیل کرد و در اون جام جهانی باجو زمینه ساز صعود به فینال بود و البته اون پنالتی که کلودیو تافارل خلاف جهت رفت ولی توپ باجو به آسمان شلیک شده بود!
توجه شما رو جلب میکنم به:
"" و همانا خداوند فوتبال را آفرید تا ما فوتبالدوستان را شاد سازد و یاد بیاورید روبرتو باجیو را که در مسابقه پایانی جام جهانی پنالتی اش را به خارج زد باشد که پنالتی زنندگان پند گیرند "
سوره توپ آیة پنالت[/quote]
از وقتی روباه پیر از فوتبال خدا حافظی کرده طرفدار اینتر شدی
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه مه 17, 2013 5:40 pm

damash_fsz سلام بره ....خوبی ...چه عجب اومدی ...دلمون برات تنگ شده بود

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_fsz » جمعه مه 17, 2013 6:08 pm

[quote:3d9998fb35="popo131"]damash_fsz سلام بره ....خوبی ...چه عجب اومدی ...دلمون برات تنگ شده بود[/quote:3d9998fb35]
چاکریم.من که هر هفته میام خونه.دیگه سربازی ما هم اینجوریه دیگه.ولی به پای سربازی مازیار نمیرسه
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مه 17, 2013 6:08 pm

واکنش بزرگان جهان به خبر کناره‌گیری ستاره اسبق انگلیسی
اریکسون: دیوید محبوب‌ترین بازیکن جهان است/ کامرون: بکام در برگزاری المپیک لندن بسیار تلاش کرد

سرمربی سوئدی اسبق سه شیر‌ بکام را محبوب‌ترین بازیکن دنیای فوتبال خواند و نخست وزیر انگلیس از زحمات این چهره بزرگ ورزشی برای برگزاری مسابقات المپیک لندن به نیکی یاد کرد.
خبرگزاری فارس: اریکسون: دیوید محبوب‌ترین بازیکن جهان است/ کامرون: بکام در برگزاری المپیک لندن بسیار تلاش کرد

به گزارش خبرگزاری فارس، دیوید بکام بازیکن اسطوره‌ای و همیشه پرهیاهوی انگلیس عاقبت پس از 21 سال فعالیت در بالاترین سطح فوتبال اعلام کناره‌گیری کرد.

وی که از آکادمی منچستریونایتد فوتبال خود را آغاز کرد، در دوران ورزشی خود علاوه بر این که سال‌ها برای شیاطین سرخ اولدترافورد به میدان رفت و افتخارآفرینی کرد، مجال خود‌نمایی همراه تیم‌های بزرگ جهان مانند رئال مادرید اسپانیا و آ.ث‌میلان ایتالیا را پیدا کرد.

او همچنین فرصت بازی در تیم‌های لس‌آنجلس گالاکسی آمریکا و پاری‌سن‌ژرمن فرانسه را نیز یافت تا بالاخره کفش‌هایش را برای همیشه آویخت.

از زمانی که بکام تصمیم خود را برای آویختن کفش‌هایش اعلام کرد، فرصت زیادی نگذشته اما در همین مدت چهره‌های معروف جهان در این مورد اظهار نظر کرده‌اند.

اسوون گوران اریکسون که تا جام جهانی 2006 زمام امور سه‌شیر ( تیم انگلیس) را برعهده داشت، وی را محبوب‌ترین بازیکن دنیا خواند و دیوید کامرون، نخست وزیر این کشور بریتانیایی نیز از کوشش و تلاش بکام برای برپایی مسابقات المپیک 2014 ابراز تشکر و قدردانی کرد.

نقطه نظر بزرگان جهان به تصمیم بکام چنین است:

*روی هاجسون، سرمربی تیم ملی انگلیس:

او دوران ورزشی به واقع رویایی داشته و سمبلی عظیم برای فوتبال است. آرزو می‌کنم آینده‌ای خوب داشته باشد. ممکن است بسیاری از مردم به او پیشنهاد‌های کاری بدهند اما امیدوارم بتوانیم او را در فوتبال خودمان حفظ کنیم. واقعا هفته‌ای عجیب و غریب را پشت سرگذاشتم چون ابتدا کناره‌گیری ریوفردیناند را دیدم، بعد از آن جان تری وداع کرد و حالا دیوید بکام اعلام بازنشستگی می‌کند.

*گری نوویل، هم‌تیمی سابق او در منچستریونایتد:

هر وقت با او همبازی می‌شدم، در خط میانی فوق العاده عالی بازی می‌کرد. دیوید بازیکنی خاص و متفاوت است. او یک سازنده عالی در ضربات ارسال از جناحین بود. کسی که با توپ عالی کار می‌کند و به همین دلیل بازی کردن در کنارش بسیار لذت‌بخش است.

*اسوون گوران اریکسون، سرمربی سوئدی اسبق انگلیس:

دیوید بازیکنی خارق‌العاده است. یک مرد استثنایی و احتمالا یکی از بزرگترین شخصیت‌های ورزشی جهان. اگر در مورد او صحبت می‌کنید، کل دنیا با تمام وجود حرف‌های‌تان را دنبال می‌کنند چون می‌دانند بکام چه شخصیتی است. من که فکر نمی‌کنم بازیکنی محبوب‌تر از او در جهان باشد. خوب به خاطر دارم آن بازی‌های که مربی انگلیس بودم و به همین خاطر مرتب سفر می‌کردم. در خلال سفر همه مردم از دیوید حرف می زدند و سئوال می‌کردند.

*استیو مک‌لارن، سرمربی اسبق تیم ملی انگلیس:

خیلی خوشحال بودم که امکان همکاری با او را در کنار یکسری بازیکن خوب داشتم. او نشان داد چقدر در عرصه فوتبال با استعداد است. با بازی‌های خوبش در عمل دست تیمش را گرفت و پایه گذار موفقیت شد.

*فیلیپ نوویل، همبازی اسبق او در منچستریونایتد:

دیوید بکام در 4 کشور صاحب عنوان شد. بیش از 100 بازی برای انگلیس انجام داد و به حق سفیر فوتبال انگلیس نام گرفت.

*لی شارپ، سرمربی اسبق منچستریونایتد:

دیوید بکام دوران ورزشی قابل توجهی داشت. او یک نماد فراموش‌نشدنی در دنیای فوتبال است.

*انزلیچی آره‌نا، سرمربی اسبق لس‌آنجلس گالاکسی آمریکا:

افتخار بزرگی داشتیم که دیوید را در گالاکسی در اختیار داشتیم. او بهترین کارها را برای ما و لیگ ما انجام داد.

*سپ بلاتر، رئیس فیفا:

دیوید بکام، یکی از مهم‌ترین چهره‌های ورزشی بزرگ دنیای فوتبال است که بازنشسته می‌شود. او به سال‌ها فعالیت موثر و پربارش پایان داد. به عنوان یک کودک با استعداد در عرصه فوتبال رشد کرد و به رویاهایش رسید. در مدتی بالغ بر 21 سال او به هر آنچه می‌خواست، رسید. برایش آرزو سلامتی و خوشبختی در ادامه زندگی را می‌کنم.

*گری لینه‌کر، مهاجم اسبق انگلیس:

دیوید هم بازنشسته شد. او بازیکنی خارق‌العاده بود که دنیای فوتبال نظیرش را کم دید.

*دیوید کامرون، ‌نخست وزیر انگلیس:

او در کل دوران ورزشی‌اش،‌ بازیکنی استثنایی بود. نه فقط به این دلیل که یک سفیر خوب و درخشان برای انگلیس بود. و نه فقط به این خاطر که برای برگزاری مسابقات المپیک 2012 لندن زحمات بسیار زیادی را متحمل شد. به او به خاطر این همه درخشش و تلاش صمیمانه تبریک می‌گوییم.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان