[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه مه 04, 2013 6:27 pm

انصافا عجب بازی بود
دورتموند خیلی قشنگ بازی کرد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » شنبه مه 04, 2013 6:47 pm

دورتموند از پس ترکیب دوم بایرن بَر نَمو، خیلی شانس قهرمانی نیدینَم دورتموندِ ره. نویـر هم مثل همیشه عالی بو. می پیش بینی مساوی بو کی درست هم دَر بَمو /7/
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه مه 04, 2013 8:09 pm

[size=24:c16a789699]همیشه یکی از دردناک ترین خبرهایی که میشه شنید خداحافظی یک اسطوره ها از دنیای فوتبال است

و البته احترام بیشتر رو برای کسانی قائل هستیم که فقط عاشق یک تیم بودن و هیچگاه تیمشون رو ترک نکردن

امروز را شاید یکی از تلخ ترین روزها برای فوتبال دوستان واقعی دانست که در آن [b:c16a789699]خاویر زانتی[/b:c16a789699] از دنیای فوتبال خداحافظی کرد
خاویر زانتی برای هواداران اینتر مانند رایان گیگز برای ما یونایتدی ها مقدس است

ما یونایتدی ها به احترام به این اسطوره بزرگ کلاه از سر بر میداریم

عکسی زیبا از [color=blue:c16a789699]خاویر[/color:c16a789699] [color=black:c16a789699]زانتی[/color:c16a789699] و [color=red:c16a789699]رایان گیگز[/color:c16a789699][/size:c16a789699]

[img:c16a789699]http://upload7.ir/images/49416493637695809205.jpg[/img:c16a789699]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 04, 2013 8:13 pm

انزلیچی دورتموند 1 – بایرن مونیخ 1: آن پنالتی ازدست‌رفته

دو تیم به برخی از ستارگان خود استراحت دادند اما بازی‌شان لبالب از هیجان بود.

– بازی پیش‌نمایش فینال لیگ قهرمانان امشب برگزار شد و انزلیچی دورتموند و بایرن مونیخ در بوندس‌لیگا به تساوی یک بر یک رسیدند. البته دورتموند می‌توانست این بازی را ببرد به ویژه آن که روبرت لواندوفسکی یک پنالتی را از دست داد و بایرنی‌ها هم ده‌نفره شدند.

بایرن بازی را تهاجمی‌تر آغاز کرد اما دورتموند در دقیقه 11 به گل رسید. یاکوب بلاشچیکوفسکی از سمت چپ گریخت و توپ را روی دروازه ارسال کرد. کوین انزلیچی در سمت دیگر گریخت و در شرایطی که مدافعی مهارش نکرده بود با ضربه بغل پای زیبایی توپ را به سقف دروازه مانوئل نویر زد.

دقایقی بعد ایلکای گون‌دوغان در محوطه جریمه بایرن فرصتی عالی یافت و تحت فشار دیه‌گو کنتنتو به زمین خورد اما داور پنالتی اعلام نکرد. گون‌دوغان لحظاتی بعد به دلیل مصدومیت جایش را به لایتنر داد.

بایرن در دقیقه 23 گل تساوی را زد. سانتر رافینیا در میان مدافعان دورتموند به ماریو گومز رسید و او هم با ضربه سر دروازه دورتموند را باز کرد.

دورتموند در اوایل نیمه دوم می‌توانست گل دوم را بزند. توپ در محوطه جریمه به دست ژروم بواتنگ برخورد کرد و داور اعلام پنالتی کرد. اما نویر ضربه لواندوفسکی را مهار کرد.

اوضاع برای بایرن در فاصله 25 دقیقه به پایان مسابقه دشوار شد. رافینیا که به دلیل تکلی خشن کارت زرد گرفته بود با آرنج به صورت بلاشچیکوفسکی ضربه زد و داور چاره‌ای جز دادن کارت زرد دوم به او نداشت.

در نهایت بازی دو تیم با تساوی به پایان رسید. دورتموند به این ترتیب با تنها یک امتیاز دیگر رتبه دوم خود را قطعی خواهد کرد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 04, 2013 8:16 pm

نتایج دیدارهای امشب لیگ برتر؛ توقف سیتی، شکست فولام

شاگردان یول در یک بازی پر افت و خیز مغلوب ردینگ شدند

- در آغاز دیدارهای هفته سی و ششم لیگ برتر، دقایقی پیش پنج دیدار برگزار شد که در مهمترین بازی، تیم های سوانسی و منچسترسیتی به تساوی بدون گل رسیدند.

فولام هم میزبان تیم قعرجدولی و سقوط کرده ردینگ بود، با نتیجه 4-2 تن به شکست داد.

ویگان هم در خانه وست بروم به پیروزی رسید تا امید بیشتری برای بقا داشته باشد.

نتایج کامل دیدارهای امشب لیگ برتر:

فولام 2-4 ردینگ

نوریچ 1-2 استون ویلا

سوانسی 0-0 منچسترسیتی

وست بروم 2-3 ویگان

وستهم 0-0 نیوکاسل
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 04, 2013 8:17 pm

نتایج دیدارهای امشب بوندس لیگا؛ پیروزی لورکوزن؛ شکست اشتوتگارت

لورکوزن با این پیروزی، جایگاهش در رتبه سوم جدول این فصل بوندس لیگا را قطعی کرد

- در ادامه دیدارهای این هفته بوندس لیگا، دقایقی پیش چند دیدار برگزار شد که در مهمترین بازی، لورکوزن با دو گل نورنبرگ را شکست داد تا جایگاهش در رتبه سوم جدول را تثبیت کند.

بدترین نتیجه را اشتوتگارت گرفت که در خانه با دو گل مقابل تیم ته جدولی و سقوط کرده گروترفورت، شکست خورد.

نتایج کامل دیدارهای امشب:

فرانکفورت 3-1 دوسلدورف

هانوفر 2-2 ماینتس

نورنبرگ 0-2 لورکوزن

اشتوتگارت 0-2 گروترفورت

وردربرمن 2-2 هوفنهایم
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 04, 2013 8:18 pm

مولر: انتقال گوتزه یک * ترانسفر برای بایرن بود

بایرنی ها به تازگی اعلام کردند که با گوتزه برای انتقال به آلیانس آره نا به توافق رسیدند

- توماس مولر، هافبک بایرن مونیخ، از پیوستن ماریو گوتزه به این باشگاه در تابستان پیش رو ابراز خشنودی کرد و معتقد است که به خدمت گرفتن این ملی پوش آلمانی نشان می دهد که باواریایی ها می توانند با بهترین های اروپا در بازار نقل و انتقالات برابری کنند.

بایرنی ها به تازگی اعلام کردند که با گوتزه برای انتقال به آلیانس آره نا به توافق رسیدند و با پرداخت مبلغ 37 میلیون یورویی که در قرارداد او با دورتموند ذکر شده، این ملی پوش جوان راهی بایرن خواهد شد.

مولر در گفتگو با تی زد گفت:" این یک * ترانسفر برای بایرن است. وقتی شانس به خدمت گرفتن بازیکنی مانند گوتزه را دارید، باید سریع از آن استفاده کنید.

خبر این انتقال من را شگفت زده کرد زیرا از بند جدایی قرارداد او اطلاع نداشتم. من از این انتقال خیلی راضی هستم زیرا گوتزه را از تیم ملی می شناسم.

این نشان می دهد که بایرن هنوز یک گزینه جذاب است. ماریو تصمیم نگرفت به بارسا، رئال یا انگلیس برود. در عوض تصمیم گرفت به بایرن بیاید.

ما فوتبال خوبی به نمایش می گذاریم و به همین دلیل با تشویق های زیادی روبرو شدیم. این مسئله بایرن را به یک گزینه جذاب تبدیل کرد."
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » شنبه مه 04, 2013 8:41 pm

با رم بزرگ شدم و با آن هم پیر می‌شوم
توتی: به حضور در سن‌ژرمن علاقه‌ای ندارم/ در ایتالیا فقط برای انزلیچی‌ بازی می‌کنم

ستاره قدیمی فوتبال ایتالیا و آ.اس.رم ایتالیا علاقه‌ای برای حضور در پاری‌سن‌ژرمن و همکاری با پاریسی‌های متمول ندارد.
خبرگزاری فارس: توتی: به حضور در سن‌ژرمن علاقه‌ای ندارم/ در ایتالیا فقط برای انزلیچی‌ بازی می‌کنم

فرانچسکو توتی در گفت‌وگویی با روزنامه اکیپ فرانسه اظهار داشت: اگر فوتبالم را اینجا با رم به پایان نرسانم، راهی خارج خواهم شد. البته تمام تلاشم این است برای تیم ایتالیایی دیگری به خاطر احترام به رم و هوادارانش بازی نکنم.

وی ادامه داد: تحت این شرایط امکان دارد به ایالات متحده بروم. قطر هم برای من که اهل گرما نیستم، سخت است. اما اگر بپرسید پاری‌سن‌ژرمن چطور، در آن صورت جوابم منفی است.

او اضافه کرد: سن‌ژرمن به قدر کافی بازیکن جوان و با استعداد دارد و به من نیازی نیست.

توتی تصریح کرد: من با انزلیچی‌ها رشد کردم و بزرگ شدم. فکر می‌کنم با این تیم هم پیر خواهم شد و بعد وداع خواهم کرد.

توتی 36 ساله با تیم نخست پایتخت ایتالیا تا تابستان سال 2014 قرارداد دارد.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه مه 05, 2013 10:18 am

رئیس افتخاری رئال مادرید درسن 86سالگی داماد می شود

آشنایی او با آلفردو دی استفانو به سال 2007 برمی گردد. زمانی که به خینا پیشنهاد شد تا کتابی راجع به تاریخ زندگی «دی» (دی استفانوی) بزرگ بنویسد.

سایت گل- روزنامه ال موندو روز شنبه خبر جالبی را روی جلد اصلی اش برده و این خبری است که شاید کمتر کسی بتواند تصورش را بکند.خبر ازدواج مجدد آلفردو دی استفانو، اسطوره سابق باشگاه رئال مادرید و رئیس افتخاری این باشگاه در سن 86 سالگی

در این گزارش جنجالی به این نکته اشاره شده که آلفردو دی استفانوی 86 ساله بار دیگر رخت دامادی برتن کرده و به زودی با منشی شخصی اش، که دختری 36 ساله و اهل کستاریکا به نام خینا گونسالس است ازدواج خواهد کرد.

این روزنامه اسپانیایی عکسی هم از این زوج منتشر کرده که در آن هردویشان لبخند برلب دارند؛ عکسی که قطعا در دنیای فوتبال دست به دست خواهد چرخید.

دی استفانو در گفتگو با روزنامه ال موندو، گفته:« من عاشق خینا هستم. قطعا فرزندان من با این موضوع مخالفت خواهند کرد ولی برایم مهم نیست. من در زندگی ام نباید کارهایم را با آنها هماهنگ کنم و من و خینا فقط می خواهیم که در کنار هم باشیم.»

این ازدواج در حالی صورت می گیرد که همسر دی استفانو هشت سال پیش درگذشته. خانم خینا گونسالس،وکیل است و مدرک سرمربیگری فوتبال را از فیفا دریافت کرده. او به علاوه یک روزنامه نگار ورزشی هم هست که به دی استفانو کمک می کند تا مقالاتش را برای روزنامه مادریدی مارکا بنویسد و از سال 2007 منشی شخصی دی استفانو نیز هست.

خینا گونسالس یازده سال است که در مادرید زندگی می کند و بعد از دریافت یک بورسیه از سوی تلویزیونی دولتی اسپانیا و بعد از شروع دوره حرفه ای اش به عنوان خبرنگار ورزشی در رپرتل، یک شبکه تلویزیونی کستاریکا که در آن به مجریگری می پرداخت،در اسپانیا زندگی می کند. او به علاوه همکاری هایی نیز با شبکه تلویزیونی رسمی رئال مادرید نیز داشته است.

آشنایی او با آلفردو دی استفانو به سال 2007 برمی گردد. زمانی که به خینا پیشنهاد شد تا کتابی راجع به تاریخ زندگی «دی» (دی استفانوی) بزرگ بنویسد. از آن زمان به بعد و طبق صحبت های خینا،انها هرگز از هم جدا نشدند و حتی او لقب دی استفانو یعنی « لا سائتا روبیا» (به معنای تیر بلوند و مو بور) را هم روی بازوی چپش خالکوبی کرده

خود دی استفانو دراین باره می گوید:« درست است که 86 سال سن دارم ولی قلبم جوان است. وقتی نوشتن کتاب تمام شد، ما دیگر دلمان نمی خواست که از هم جدا شویم. من درابتدا مخالف آن بودم که خینا نام من را روی بازویش خالکوبی کند و به او گفته بودم که خالکوبی برای فردی مثل او مناسب نیست ولی او بدون آنکه چیزی به من بگوید این کار را انجام داد. وقتی این خالکوبی را دیدم واقعا بدم آمد. به نظر من یک خانم بااین شخصیت نباید چنین کاری بکند.»

او درمورد موضع فوتبالی همسر آینده اش هم گفت:«او یک طرفدارسرسخت رئال مادرید است. اگر طرفدار بارسلونا بود، شاید اوضاع اینگونه پیش نمی رفت.»

انتظار می رود که آلفردو دی استفانو و همسر آینده اش در دیدار فینال جام حذفی اسپانیا که روز 17 ماه می درشهرمادرید و میان دو تیم رئال مادرید و اتلتیکومادرید برگزار می شود، باهم به جایگاه ویژه ورزشگاه برنابئو بروند.

این درحالی است که الفردوی دی استفانو از حال و روز ایده آلی برخوردار نیست و درماه آوریل برای چکاپ سالانه در بیمارستان لافه والنسیا بستری شد تا شرایط قلبش را مورد بررسی قرار دهد. او در دسامبر سال 2005 در همین مرکز درمانی، عمل جراحی بای پس را روی قلبش انجام داده بود تاگرفتگی تعدادی از رگهای قلبش را برطرف سازد

سر پیری معرکه گیری :lol: چقدر هم اختلاف سن سون کمه 50 سال که چیزی نیست :lol:
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه مه 05, 2013 10:52 am

خبرآنلاین: رقابت تمام نشدنی کریستیانو رونالدو و لیونل مسی تنها به زمین فوتبال ختم نمی شود و گریبانگیر اعضای خانواده آنها هم شده است.

شاید او نامزد کریستیانو رونالدو باشد اما «ایرینا شیک» حاضر نشد تا در جنگ تمام نشدنی لیونل مسی و شوهرش دخالت کند. او که به بهانه افتتاح لباس‌های بهاره در مراسمی در شهر آتن یونان حضور یافته بود به صورت ناگهانی با یک خبرنگاران تلویزیونی روبرو می شود که پیراهن شماره 10 بارسلونا و یک قیچی را در دست دارد. این خبرنگار در جریان مصاحبه با شیک از او درخواست می کند تا آن لباس را پاره کند اما این زن 27 ساله *# کاملا محترمانه و جدا از رقابت رونالدو و مسی از انجام این عمل سر باز می زند. پس از آن نامزد رونالدو که به نظر می رسید از درخواست این خبرنگار کمی دلخور هم شده، قیچی را به او برمی گرداند و به گرفتن عکس یادگاری با دیگران در این مراسم ادامه می دهد.

نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه مه 05, 2013 3:28 pm

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال یوونتوس با غلبه بر پالرمو قهرمان این فصل رقابت‌های سری آ ایتالیا شد.

بانوی پیر امروز با نتیجه یک بر صفر بر پالرمو غلبه کرد.

تک گل این دیدار را ویدال از روی نقطه پنالتی در دقیقخ 59 به ثمر رساند.

یوونتوس با این پیروزی 83 امتیازی شد و در فاصله سه هفته مانده به پایان این رقابت‌ها برای سی و یکمین بار قهرمانی این رقابت‌ها را کسب کرد.

تیم دوم ناپولی است که صاحی 69 امتیاز است.

در سایر دیدارها نتایج زیر به دست آمد:

اودینزه 3 سمپدوریا 1

پارما 2 آتالانتا 0

لاتزیو 6 بولونیا 0

جنوا 4 پسکارا 1

کاتانیا 3 سیه‌نا 0

میلان 1 تورینو 0
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه مه 05, 2013 5:45 pm

چه حالــــــــــــــــــــــــــــــــی میده اونم دوباره تو اولدترافورد صدای چند نفر نمـــــــــــــــــــــــــیاد

منچستر یونایتد 0 – 1 چلسی

آبی های لندن موفق شدند برای یک بار دیگر قهرمان لیگ برتر را در شکست دهند.
[img:177552e6d6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/manuasyiy.jpg[/img:177552e6d6]

رافائل بنیتز وشاگردانش که روزهای خوب خود را سپری می کنند موفق شدند قهرمان زود هنگام لیگ برتر را خانه نشین کند و شیاطین سرخ شهر منچستر را با تک گل خوان ماتا شکست دهد.

چلسی که از شش آخر خارج از خانه خود تنها 5 امتیاز کسب کرده بود توانست برتری چشم گیری نسبت به یونایتدی داشته باشد که هفته گذشته قهرمانی خود را مسجل کرده بودند.

نیمه اول:
چلسی در همان ابتدای بازی و در دقیقه 3 روی حرکت خوب ویکتور موسزو خوان ماتا می توانست به گل برتری برسد که توپ رسیده به دمبا با در شرایط خوبی به او نرسید و نتوانست تعادلش را به طور کامل حفظ کند که اولین فرصت بازی برای چلسی هدر رفت.

در ادامه هر دو تیم صاحب موقعیت هایی شدند که در این میان چلسی توسط ماتا و موسز موقعیت هایی داشت که هیچ کدام راهی به تور دروازه یونایتد نداشت.

منچستر در دقیقه 42 با حرکت خوب گیگز صاحب یه موقعیت خطرناک شد که پاس خطرناکش به فن پرسی نرسید، یونایتد در دقیقه 45 و آخرین لحظات نیمه اول نیز می تواند توسط فن پرسی دروازه چلسی را تهدید کند که پتر چک جلوی او را گرفت تا در نهایت نیمه اول این بازی حساس برای چلسی بدون گل به پایان برسد.

[img:177552e6d6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/manuasrzr.jpg[/img:177552e6d6]

نیمه دوم:

نیمه دوم را نیز چلسی بهتر کار کرد اما در دقیقه 51 یونایتد و گیگز صاحب یک ضربه آزاد شد که لوئیز جلو آن را به خوبی گرفت.

منچستر یونایتد که توانسته بود در 66 بازی آخر خود در اولدترافورد گل بزنند، با دو تعویض توان خط حمله و خط میانی خود را تقویت کردند که به زمین آمدن وین رونی نیز به آنها کمکی نکردو این چلسی بود که با صبر و حوصله بازیکنانش به سوی دروازه یونایتد حرکت می کرد.

بعد از آنکه خوان ماتا یک موقعیت خیلی خوب را در محوطه شش قدم دروازه یونایتد از دست داد و به توپ ارسالی لمپارد نرسید، توانست در دقیقه 87 با کار زیبای رامیرس و لمپارد، تنها گل بازی و گل برتری چلسی را به ثمر برساند.

در انتهای بازی و پس از گلزنی خوان ماتا، بازیکنان یونایتد کنترل خود ار از دست دادند که در نهایت حرکات خشن آنها با اخراج رافائل انجامید.

ترکیب منچستر یونایتد: لیندرگارد، رافائل، جونز، اورا، ویدیچ، والنسیا (90- هرناندز ) ، اندرسون(68- رونی )، گیگز، کلورلی (68- باتنر ) ، فن پرسی
بازیکنان استفاده نشده: ده خیا، فردیناند ، اسکولز، کاگاوا
کارت زرد: ویدیچ، جونز
کارت قرمز : رافائل

[img:177552e6d6]http://chelsealondon.ir/upload/Upload/images/manuasrjr.jpg[/img:177552e6d6]
ترکیب چلسی: چک، ایوانوویچ، کول، لوئیز، آزپلیکوئتا، رامیرس، لمپارد، ماتا (90- آکی )، اسکار، موسز، با
بازیکنان استفاده نشده: ترنبول، فرییرا، کیهیل، تری، بنایون، تورس
کارت زرد : لوئیز
گل : خوان ماتا (87)

ورزشگاه: اولدترافورد
داور: هاوارد وب
تماشاگران: 75500 نفر

آمار بازی:
شوت: منچستر یونایتد 10- 15 چلسی
شوت در چارچوب: منچستر یونایتد 4 – 6 چلسی
کرنر: منچستر یونایتد 2 – 7 چلسی
خطا: منچستر یونایتد – 14 – 9 چلسی
درصد مالکیت توپ: منچستر یونایتد 51 – 49 چلسی
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه مه 05, 2013 5:52 pm

مهم اینه که ما قهرمان شدیم! مبارک باشه،همیشه ما ببریم زیاد جالب نیست ،شما هم ببرید تا یکم تنوع بشه
چون میدونستم الان یک عدد طرفدار چلسی میاد اینجا و سر و صدا میکنه
این آمار رو پیدا کردم و در معرض دید عموم میگذارم :

بیشترین هزینه های صرف شده تیم ها در لیگ برتر انگلستان و تعداد قهرمانی ها از سال 1992 تا کنون

1.چلسی:842 میلیون پوند و به دست آوردن 3 قهرمانی
2.منچستر سیتی:704 میلیون پوند و به دست آوردن یک قهرمانی
3.لیورپول:602 میلیون پوند و بدون عنوان قهرمانی
[b:6c0ae07557]4.[color=red:6c0ae07557]منچستر یونایتد:532 میلیون پوند [/color:6c0ae07557][color=black:6c0ae07557]و به دست آوردن [/color:6c0ae07557][color=red:6c0ae07557]13 قهرمانی[/color:6c0ae07557][/b:6c0ae07557]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه مه 05, 2013 6:47 pm

در مجموع 48 بازی از وقتی چلسی به قول حمزه پولدار شد
20 برد برای چلسی
14 برد برای منچستر
سال 2013 منچستر یونایتد صفر- چلسی 1 لیگ برتر
سال 2013 چلسی 1 منچستر صفر جام حذفی
سال 2013 منچستر 2 چلسی 2 جام حذفی
سال 2013 چلسی 2 منچستر 1 لیگ برتر
سال 2012 چلسی 3 منچستر 3 لیگ برتر
سال 2012 منچستر 3 چلسی 1 لیگ برتر
سال 2012 منچستر 4 چلسی 5 جام حذفی
سال 2011: منچستریونایتد 2- چلسی یک، لیگ برتر
سال 2011: منچستریونایتد 2- چلسی یک، لیگ قهرمان اروپا
سال 2011: چلسی صفر- منچستریونایتد یک، لیگ قهرمانان اروپا
سال 2011: چلسی 2- منچستریونایتد یک ، لیگ برتر
سال 2010: منچستریونایتد یک- چلسی 2، لیگ برتر
سال 2009: چلسی یک- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
سال 2009: منچستریونایتد 3- چلسی 6، جام خیریه
سال 2009: منچستریونایتد 3- چلسی صفر، لیگ برتر
سال 2008: چلسی یک – منچستریونایتد یک، لیگ برتر
سال 2008: منچستریونایتد 7- چلسی 6، لیگ قهرمانان اروپا
سال 2008: چلسی 2- منچستریونایتد یک ، لیگ برتر
سال 2007: منچستریونایتد 2- چلسی صفر، لیگ برتر
سال 2007: چلسی یک- منچستریونایتد صفر، جام حذفی
سال 2007:چلسی صفر- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
سال 2006: چلسی 3-منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
سال 2005:منچستریونایتد یک – چلسی صفر، لیگ برتر
سال 2005: منچستریونایتد یک- چلسی 3، لیگ برتر
سال 2005:منچستریونایتد یک- چلسی 2، جام اتحادیه
سال 2005:چلسی صفر- منچستریونایتد صفر، جام اتحادیه
سال 2004: چلسی یک- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
سال 2004: منچستریونایتد یک- چلسی یک،‌لیگ برتر
سال 2003: چلسی یک – منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
سال 2003: منچستریونایتد 2-چلسی یک، لیگ برتر
سال 2002: چلسی 2-منچستریونایتد 2، لیگ برتر
سال 2002: چلسی صفر- منچستریونایتد 3، لیگ برتر
سال 2001:منچستریونایتد صفر- چلسی 3، لیگ برتر
سال 2000: منچستریونایتد 3- چلسی 3، لیگ برتر
سال 2000: منچستریونایتد 3- چلسی 2، لیگ برتر
سال 1999: چلسی 5- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
سال 1998: چلسی صفر- منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
سال 1998:منچستریونایتد یک- چلسی یک ، لیگ برتر
سال 1998: چلسی صفر- منچستریونایتد یک، لیگ برتر
سال 1997 منچستریونایتد 2- چلسی 2، لیگ برتر
سال 1997: چلسی یک – منچستریونایتد یک ، لیگ برتر
سال 1996: منچستریونایتد یک – چلسی 2، لیگ برتر
سال 1995:‌منچستریونایتد یک – چلسی یک، لیگ برتر انگلیس
سال 1995: چلسی یک – منچستریونایتد 4، لیگ برتر
سال 1995: منچستریونایتد صفر- چلسی صفر، لیگ برتر
سال 1994: چلسی 2- منچستریونایتد 3، لیگ برتر
سال 1994: منچستریونایتد صفر- چلسی یک، لیگ برتر
سال 1993: چلسی یک – منچستریونایتد صفر، لیگ برتر
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه مه 05, 2013 6:56 pm

تیمی که مالکش *# باشه و هواداراش علی داماشی!
هیچی دیگه من چیزی نمی گم
و فقط در حضور وکیلم حرف میزنم!! /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان